2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Kızlar ben gerçekten bu topıcten çok soğudum. Pomocum senin değişinle 1 senelik eski arkadaşların ve sen 1 haftadır boşladınız burayı. Hayır madem bukadar önem veriosunuz biriniz girmese diğeriniz girinde bi kontrol ediverin bir zahmet. Bence siz eskii arkadaşlar beraber takılın ve topıc ismini de eski arkadaşların zayıflama topıc ı die değiştirin.

Uzun lafın kısası artık burada olmak istemiyorum hepiniz hakkınızı helal edin benmde varsa helal olsun. Size bol - - li günler ...

günaydınlar kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr güzel za kalorili istediğiniz gibi bir hafta sonu geçirmenizi dilerimmmmmmmmmmmm
yogunluk yogunluk yogunluk sonunda geçmişe biraz olsun bakabilidim kırgınlıklar yanlış anlaşılmalar olmuş bende fikrimi söylemeden edemeyecegim pomocum yeni gelen arkadaşlar için yorum yapmış ama ben kötü bir niyet sezmedim çünkü online olan bir topiğiz çok gelen slm veren 2 gün sonra görünmeyen arkadaşlar oluyo sürekli bu durum da ister istemez olumsuz yansıyo sert çıkmış pomo biraz ama olur böyle şeyler sonuçta hepimizin amacı aynı destekle güzel kilolar vermek evet burası bir aile ortamı gibi bende bir çok sıkıntımdan bahsettim bu sıkıntılarımı burada yardımlarız ile attım iyiki varsınız tanımışım sizi

yeni gelen mehtap arkadaşım hoşgeldin kalıcı olmak istwmen ne güzel güzel kiolar verecegine eminim
cesmicim nasılsın canım sınav dönemi demi
tosuncuk cuğum sana da başarılar canım benim sınava da birsey kalmadı emme kitap yok ortada delirmemek elde değil
duygucum,pomocum,erce,tultan,emel ismini yazmadıgım varsa affetsin lütfen nasılsınızzzzzzzzzzzzzz

merhaba kızlar kusura bakmayın fazla giremedim menümü yazamadım
ben açıköğretim liseyi okuyıorum ders çalışmaya başladım 1 ay sonra sınavım var
o yüzden sık girip yazamadım zaten gribimde gene nüksetti offf 2 gün iidim dün ve bugün gene hastayım kalkamıyorum yerimden
dün ki menümü yazayım
sabah: 1 dl ekmek, kk peynir maydanoz,çay
ara: bi küçük muz
öğle: bi kase çorba, pırasa
akşam: çorba, 3 tane mercimek köftesi,ayran
ara: gribim için suda eriyen sıcak içecek
spor yapamadım 1 bucuk lt su

sana da günaydın cnm ii değilim giribim gene başladı yaa
ne olsun bu arada ders çalışıyorum sen nasıslın bu hafta galiba ben kilo veremicem

bende veremiyorum tatlım bu hafta galiba acayip bir şişlik var ayyyyyyyyyy ne güzel okuyor musun maşallah Allah zihin açıklıgı versin ders çalışmak buyük problem valla kaçıncı sınfsın bende aöf okuyorum işletme benimki 2 bitecek inş bu sene

teşekkürediyorum berivan hoşbulduk.

Gunaydnnn:) valla ben suan rahatm birz olsn bitti sinavlarim. Sinavada birsey kalmadi demssn ama anlayamadm onu:)

bakalım inş veririz vermesekte aynı kiloda kalsak o da olur cnm ya
evet orta okulu bitirdim dışardan şimdi liseyi okuyorum
daha bu dönemim 2.ci dönem olacak düz lise okuyorum ama
sene sonu meslek lisesine geçip imam hatibi seçicem kısmetse
sonra da ileride ideallerim var yani üniv. okuyup ya hoca yada din öğretmenşi olmak istiyoru ömrüm vefa ederse tabii
ohhh sen ne ggüzel aöf li olmuşsun darısı bana kaçıncı sınıftasın cnm

kesinlikle bu hafta çok fenayım :18: canım
aöf 2. sınıfım canım lise bitince stajla beraber işe başladım dışardan okuyorum ünv teyi olur olur azmin elinden hiç birsey kaçmaz annem emliyet almayı çok istiyordu ama ilkokul mezunu bile degildi azmetti bitirdi ehliyetini aldı simdi araç kullanıyo olur canım geçmiş olsun dikkat et burada da bir yagmur var ki sorma acayip çıkıp ıslamasım geldi ama işteyim işte