2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

bidakka sen 22 yaşıdamısın. ay hahahaha ben nasıl bi dünya kurdysam senide 27 sanıyorm 2 yaş buyukkmssn yahu

ayyyyyyyyy çok hoşsun canım dur hele daha aşık olacam ben Bengü - Baglasan Durmam - YouTube bengünün bir şarkısı ile yorumluyorum bu gün de bir leylayım habire şarkılar söylüyorum rüyanın etkisini atamamışım hala

bnde atlaym araya:) bende tosuncuk 20 yaşndaym:) düne bakarak syluyormda bazı arkadaşlar şu grafiği sormustu eger yapıccak olursan yardmcı olablrm:) hoşgeldn sende:)

memnun oldun tosuncuk:) grafiği yaptımda kullanıcı kontrol panelinden imza yerini bulamadım yani url yi yapıştırıcam yeri onu anlatırsan minnettar kalırım canım sana :)

Bende suan diyorm kii daha alışveriş yapcamm beennn:) Ay çok güzel seyler geliyo kızlar montların çıkmasına çok az kaldııı artk verlmm su kilocuklarııı:O Ben smdi kaçıyorm telefnda hata veriyodu eğer gireblrsem sohbete devm edrz:)

hoşcakal canımmmmmmmmm :80::80:yarın pazar yuppüüüüüüüüüüüüüüü uyuyacam gezecem inşallahhhhhhh