- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #9.641
canım ben 22 yaşındayım aslen konyalıyım ama eskişehirde yaşıyoruz bekarım
inşallah canımmmmmmmmmmmmm rüyamda nişanlandıgımı parmağımda tek taş vardı ve çok mutluydum yakeske uyanmasaydım
canım ben 22 yaşındayım aslen konyalıyım ama eskişehirde yaşıyoruz bekarım
memnun oldum tanıştığıma.bende bekarım canım evlenmeden kurtulalım şu kilolardan inşş :)
bidakka sen 22 yaşıdamısın. ay hahahaha ben nasıl bi dünya kurdysam senide 27 sanıyorm 2 yaş buyukkmssn yahu
bnde atlaym araya:) bende tosuncuk 20 yaşndaym:) düne bakarak syluyormda bazı arkadaşlar şu grafiği sormustu eger yapıccak olursan yardmcı olablrm:) hoşgeldn sende:)
memnun oldun tosuncuk:) grafiği yaptımda kullanıcı kontrol panelinden imza yerini bulamadım yani url yi yapıştırıcam yeri onu anlatırsan minnettar kalırım canım sana :)
yaptım ama olmadı sanırım :)
bu sefer oldu :)
ewettttttt hayırlı olsun çizelgennnnnnnnnnnnnnn
teşekkürler canımm :) aktif bi çizelge olması dileğiyle hedefe doğru aktif yanlız :)
aktif anladımda yanlız niye kız :26: Biz varız ya
yanlız kelimesini geri alıyorum :) kelime hatası canım :)
ayyyyyyyyy çok hoşsun canım dur hele daha aşık olacam ben Bengü - Baglasan Durmam - YouTube bengünün bir şarkısı ile yorumluyorumbu gün de bir leylayım habire şarkılar söylüyorum rüyanın etkisini atamamışım hala
şiöid oldu canım ne işle meşguldun sormuşmuydum :26:
Bende suan diyorm kii daha alışveriş yapcamm beennn:) Ay çok güzel seyler geliyo kızlar montların çıkmasına çok az kaldııı artk verlmm su kilocuklarııı:O Ben smdi kaçıyorm telefnda hata veriyodu eğer gireblrsem sohbete devm edrz:)
özel bir firmanın ön muhasebesindeyim canım. sen ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?