- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #9.661
herkese iyi haftasonlar kızlar :)))
nesli, duygu ve nurdanın eksikliği çok belli oluyor en kısa zamanda neşe ve muhabbet kaynağı bu 3 arkadaşımıza kavuşuruz inşallah. Pomom ve berivan topiği bu tenha günlerinde canlı tutmaya çalışıyorlar bende olabildiğince online olmaya çalışıyroum. erce, tultan,cemrem,baldamlası,tosuncuk, serap,kenanderya arkadaşlarımıza çok selamlar, ve yeni katılan arkadşlarada daimi olmaları temennisi ile merhabalar diyorum
bu uzun seramoninin ardından bense bugün izinliydim. antalya çok rüzgarlı ama izin günümde kimse beni alışverişten alıkoyamaz
arkadşımla iki alışveriş merkezine gittik ama çorap ve makyaj malzemesinden başka bişey alamadımçok şey denedim ama istediğim gibi bi elbise ve kot bulamadım. şimdi bi temizliğe başlayacağım. bir saate biter inşallah çünkü çok batırmaya fırsatım olmadı bu hafta
ardından ton balıklı, mısırlı ve yeşillik içerisinde bi makarna yapmayı düşünüyroum kendime. sonrada bi film açıp izlemeyi... alice harikalar diyarı vardı onu izleyememiştim sinemalarda ona bakacağım
Ay çok güzel seyler gelmeye baslamıs artk su hastalıgm olsada sısten ve göbsten kurtulsam. bende kendmı tutuyorm hanı bndede göbek varya bi vereym herrseyııı alıcaaam hahahay biraz moralm bozk sağlıksız yemıyorm ama fazla kacırıyorm galıba sporda yapamdm hava istanbuldada berbat
evet canım yaa baharlık ve yazlık ürünler gelmeye başladı mağazalara. zaten kadınları kilo verdirmede en önemli bahane kıyafettir
hasta olsan rahatlarsın canım biraz, moralin nie bozuk onu bilmiyorum ama zor bi sınav döneminden çıktın. artık şu günlerde kendine vakit ayır biraz derim.
spor yapman için illaki dışarı çıkmana gerek yok ki, evdede yapabilrsin bişeyler yeterki niyetlen ve sorunlarına uygun egzersizler yap. günleri boş geçme mutlaka egzersizlerini yap hergün düzenli. yoksa ne kadar diyet yapıp yediklrine dikkat etsende o kilolar gitmiyor...
günaydınlar kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr güzel za kalorili istediğiniz gibi bir hafta sonu geçirmenizi dilerimmmmmmmmmmmm
yogunluk yogunluk yogunluk sonunda geçmişe biraz olsun bakabilidim kırgınlıklar yanlış anlaşılmalar olmuş bende fikrimi söylemeden edemeyecegim pomocum yeni gelen arkadaşlar için yorum yapmış ama ben kötü bir niyet sezmedim çünkü online olan bir topiğiz çok gelen slm veren 2 gün sonra görünmeyen arkadaşlar oluyo sürekli bu durum da ister istemez olumsuz yansıyo sert çıkmış pomo biraz ama olur böyle şeyler sonuçta hepimizin amacı aynı destekle güzel kilolar vermek evet burası bir aile ortamı gibi bende bir çok sıkıntımdan bahsettim bu sıkıntılarımı burada yardımlarız ile attım iyiki varsınız tanımışım sizi
yeni gelen mehtap arkadaşım hoşgeldin kalıcı olmak istwmen ne güzel güzel kiolar verecegine eminim
cesmicim nasılsın canım sınav dönemi demi
tosuncuk cuğum sana da başarılar canım benim sınava da birsey kalmadı emme kitap yok ortada delirmemek elde değil
duygucum,pomocum,erce,tultan,emel ismini yazmadıgım varsa affetsin lütfen nasılsınızzzzzzzzzzzzzz
aman ha tosuncukk yemediğin çok iyii olmuşş,yerken mutlu olurdunn ama sonra pişman olmayacakmıydınn
b
yok kırılmadım haklıda yazdıkları mantıklı. hoş bulduk çok teşekkürederim eme bende mehtap memnun oldum sizi tanıdığıma. kalıcı olmak isterim çünkü hayallerim ve hedeflerim var. inşş hepimiz istediğimiz şeylere ulaşırız. tekrar hoşbuldukk :)
ben 27 yaşındayım ve uzun yıllardır kiloluyum. ama 105 lere kadar geleceğimi asla hayal etmezdim en fazla 90 larda gidip geliyodum.
iş hayatı stres kullandığımız ilaçlar ve yemek yiyerek sorunların üstesinden geleceğimi düşünmem buralara getirdi beni. zayıfla sözlerini duydukça daha çok yiyodum. aşırı halsiz bir insanımdır çocukluğumdan beri vitamin b 12 ve d vitamini eksikliği var bende sanki yemek yeyince düzelicem gibi geliyodu. sık sık miğde problemleri yaşamaya başladım ülser çıktı kiloladan dedi çevrem. karaciğerimde yağlanma var kiloladan dedi doktor yani anlıcan nerem ağrısa hep kilodan laflarını işitmekten yoruldum ve diyetisyene gitmeye karar verdim . 4 martta başladım her c.tesi kontrolüm var ilk hafta 5 günde yaklaşık 1.900 gr gitti. yarında kontrol günü kaç kilo verdiğimi yazarım. doktorum çalıştığım için bana uygun bir diyet verdi. ve yaklaşın 8 ay gibi bir süreye yaydık şuan 101 kiloyum hedefim 65 kilo olmak. listemde şu şekilde ama ben daha sıkı yapıyorum.
kalcınca 3 bardak ılık su
-bitki çayı
-1 yumurt
- 40 GR kaşar
- 3 dilim ekmek tamn tahıllı
-yeşillik dereotu
-4 tane zeytin
ara öğün olarak
yeşilçay
10 adet badem yada 100 gr yoğurt
ÖĞLE YEMEĞİM
3 KAFTA KADAR ET 90 GR YADA TAVUK
2 DİLİM EKMEK YADA 5 Y.KAŞIĞI PİLAV&MAKARNA
YARIM SU BARDAĞI YOĞURT
ARA ÖĞÜN
1 MEYVE ( MUZ,KİVİ,ELMA)
YADA 100 GRM YOĞURT & 3 ADETT BİSKÜVİ/GRİSİNİ VE YEŞİLÇAY
AKŞAM ÖĞÜNÜM
8 yemek KAŞIĞI SEBZE
1 KASE YOĞURT
2 DİLİM EKMEK
ARA ÖĞÜNÜM
1 MEYVE
PAPATYA YA DA MELİSA ÇAYI
Saat 11 buçuk ve canım çok kötüü türk kahvesii istiyor
Bende bu aralar fazla yazmadığımın farkındayımm,ama kesinlikle diyetimden kopmadımm nasıl kopabilirmkii düğüne çok az kaldı.
Regl bittikten sonra çok güzel sonuç aldımm pazartesii sabırsızlıkla kilomu paylaşmayı bekliyorumm.
öğlanlari ve akşmaları artık ekmey yemiyorumm daha çok sebze ve haşlanmış tavukla beslendim ve hergünn lesliie sansone 3 yada 5 mil yapıyorum,
ve artı olarak yürüyüşede çıkıyorumm
Bende onu düşündüm zaten:) Şimdi diyormya sürünüyorm diye benm hastalığım 1 ay 1 haftada oluyo o son bir hafta okadr göbeğim şişiyoki. smdide hafif karnm ağrımaya başladı olurm bu ara. O yuzden snrm bozuluyo 2 hafta şipşişim ki daha olmadm düşünn. Neyse ya ymedm ya şuan daha mutluyum sabah olsada yürüyüşe çıksam :)
NNE düğünmü:) ne kadar süre kaldı:)
herkese iyi haftasonlar kızlar :)))
nesli, duygu ve nurdanın eksikliği çok belli oluyor en kısa zamanda neşe ve muhabbet kaynağı bu 3 arkadaşımıza kavuşuruz inşallah. Pomom ve berivan topiği bu tenha günlerinde canlı tutmaya çalışıyorlar bende olabildiğince online olmaya çalışıyroum. erce, tultan,cemrem,baldamlası,tosuncuk, serap,kenanderya arkadaşlarımıza çok selamlar, ve yeni katılan arkadşlarada daimi olmaları temennisi ile merhabalar diyorum
bu uzun seramoninin ardından bense bugün izinliydim. antalya çok rüzgarlı ama izin günümde kimse beni alışverişten alıkoyamaz
arkadşımla iki alışveriş merkezine gittik ama çorap ve makyaj malzemesinden başka bişey alamadımçok şey denedim ama istediğim gibi bi elbise ve kot bulamadım. şimdi bi temizliğe başlayacağım. bir saate biter inşallah çünkü çok batırmaya fırsatım olmadı bu hafta
ardından ton balıklı, mısırlı ve yeşillik içerisinde bi makarna yapmayı düşünüyroum kendime. sonrada bi film açıp izlemeyi... alice harikalar diyarı vardı onu izleyememiştim sinemalarda ona bakacağım
bende sabah olsada tartılsam diye şuan deli oluyorumm,regl olmadan önce 74.8 geldim sonra olduğumda bir baktım 75 olmuşum geçen hafta listeye öyle yazıldı,ama bitti bende şok oldum 73.8 geliyordum bu kadar farkedermi değilmii
oan yemeklere saldırmayı bile düşündüm ama yapmadım
şimdi söylediğim sayınında altındayımm pazartesiyii iple bekliyorummm kaç olacağımm
Kızkardeşimin 26 mayısta düğünü var,zaman çok az kaldı o yüzden bozmadan devam ediyorumm
Kızlar biraz önce cinnet geçiriyodm resmen yeme krizine girdm hamburger menü ve üstüne proftrl isticektm (bide büyük boy) ay kafayı yemıs gibiydm ama istemedmmm 6-7 tane badem attm ağzıma. snra baya su içtim ara ara ve kalktm dans ettm deli gibi terledm bugünüde byle atlattm şükürkarnmda ağrımaya başladı bi kaç güne olurum haftayada normal kilomu öğrenms olurm:) İyi geceler herkeseeee:)
Saat 11 buçuk ve canım çok kötüü türk kahvesii istiyor
Bende bu aralar fazla yazmadığımın farkındayımm,ama kesinlikle diyetimden kopmadımm nasıl kopabilirmkii düğüne çok az kaldı.
Regl bittikten sonra çok güzel sonuç aldımm pazartesii sabırsızlıkla kilomu paylaşmayı bekliyorumm.
öğlanlari ve akşmaları artık ekmey yemiyorumm daha çok sebze ve haşlanmış tavukla beslendim ve hergünn lesliie sansone 3 yada 5 mil yapıyorum,
ve artı olarak yürüyüşede çıkıyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?