2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

herkese iyi haftasonlar kızlar :)))

nesli, duygu ve nurdanın eksikliği çok belli oluyor en kısa zamanda neşe ve muhabbet kaynağı bu 3 arkadaşımıza kavuşuruz inşallah. Pomom ve berivan topiği bu tenha günlerinde canlı tutmaya çalışıyorlar bende olabildiğince online olmaya çalışıyroum. erce, tultan,cemrem,baldamlası,tosuncuk, serap,kenanderya arkadaşlarımıza çok selamlar, ve yeni katılan arkadşlarada daimi olmaları temennisi ile merhabalar diyorum

bu uzun seramoninin ardından bense bugün izinliydim. antalya çok rüzgarlı ama izin günümde kimse beni alışverişten alıkoyamaz
arkadşımla iki alışveriş merkezine gittik ama çorap ve makyaj malzemesinden başka bişey alamadım çok şey denedim ama istediğim gibi bi elbise ve kot bulamadım. şimdi bi temizliğe başlayacağım. bir saate biter inşallah çünkü çok batırmaya fırsatım olmadı bu hafta
ardından ton balıklı, mısırlı ve yeşillik içerisinde bi makarna yapmayı düşünüyroum kendime. sonrada bi film açıp izlemeyi... alice harikalar diyarı vardı onu izleyememiştim sinemalarda ona bakacağım

Ay çok güzel seyler gelmeye baslamıs artk su hastalıgm olsada sısten ve göbsten kurtulsam. bende kendmı tutuyorm hanı bndede göbek varya bi vereym herrseyııı alıcaaam hahah ay biraz moralm bozk sağlıksız yemıyorm ama fazla kacırıyorm galıba sporda yapamdm hava istanbuldada berbat

evet canım yaa baharlık ve yazlık ürünler gelmeye başladı mağazalara. zaten kadınları kilo verdirmede en önemli bahane kıyafettir

hasta olsan rahatlarsın canım biraz, moralin nie bozuk onu bilmiyorum ama zor bi sınav döneminden çıktın. artık şu günlerde kendine vakit ayır biraz derim.

spor yapman için illaki dışarı çıkmana gerek yok ki, evdede yapabilrsin bişeyler yeterki niyetlen ve sorunlarına uygun egzersizler yap. günleri boş geçme mutlaka egzersizlerini yap hergün düzenli. yoksa ne kadar diyet yapıp yediklrine dikkat etsende o kilolar gitmiyor...

Yok canımcm zten evde yapıyorm pilatesimi ama dışarda yürümek mutlu ediyo beni temiz mis gibi hava

yok canım sınav dönemi deil benm daha okulum başlayalı 2 hafta oldu ama bu dönem sıkı başladı. bir sürü araştırmalarım var, tez yazmam lazım, bitirme projesi falan filan derken biraz yoğun oldum bu ara. bir de ankarada son dönemim die arkadaşlarımla da çok vakit geçirmek istiyorum derken buraları çok ihmal etmiş oldum malesef. yavaş yavaş düzene sokacam inşalah bakalım

duygu neden yok yaa, geçmişin tammını okumadım aama arada baktıgım sayfalarda falan da hiç görmedim. umarım herşey yolundadır..

yeni gelen arkadaşlara da hoşgeldiniz diyelim, umarım kalıcı olursunuz bizlerle hep birlikte sağlıoklı yaşarız bundan sonra

şimdi de bugunku menumu yazarak araştırmalarıma geri döneyimm :18:

kahvaltı ( 10.30 )

1 top kepek ekmegi

1 kk dan biraz fazla peynir

yarım portakal

4 yeşil zeytin

öğle yemegi yemedim, son 1 haftadır falan da yemiyorum hatta canım hiç istemiyor. akşam yemegine kadar o arada 1 tane elma yedim, 1 de az şekerli türk kahvesi içtim.

akşam yemegi ( 18.30 )

1 kepçe mercimek çorbası

2 yk pırasa

4 yk yoğurtlu makarna

1 tabak havuç+marul+mor lahana salata

şimdi de sütlü neskafemi içtim. bugunluk girişleri kapattımm herkese iyi geceler, şimdiden mutlu pazarlarr

ii akşamalr herkese
gerçekten nesli, duygu, çeşmi hakikaten yokluğunuz belli he kızlarrr
inş bi an önce gelirsiniz burayaaaaa
vee gelelim menüme
sabah: 2 dl ekmek arasına labne peyniri sürdüm ,çay ve 1 çay kaş. fındık ezmesi
ara: 2 küçük elma
öğle: etli karnıbahar yemeği, 2 çatal makarna, 1 bardak ayran, salata
akşam: 4 çatal patates salatası, 2 tane çok ama çok küçük börek, 1 küçük dl kek,çay
ara: çay, kuru üzüm
activite: ya benim bu sporsuzluğum ne olacak bilmem kızlar hiç yapamıyorum bu hafta sanki bana bişey oldu olmuyo niyet ediyorum kalıyo herhalde grip yüzünden olmuyo ama inş yarın yapmaya çalışıcam
gerçi yapsam da bu hafta --- göremem:26: önümüzdeki hafta fulll dolu olucam sporla birliktee
şimdilik benden bu kadar hoşçakalınnnnnnnnn

Kızlar biraz önce cinnet geçiriyodm resmen yeme krizine girdm hamburger menü ve üstüne proftrl isticektm (bide büyük boy) ay kafayı yemıs gibiydm ama istemedmmm 6-7 tane badem attm ağzıma. snra baya su içtim ara ara ve kalktm dans ettm deli gibi terledm bugünüde byle atlattm şükür karnmda ağrımaya başladı bi kaç güne olurum haftayada normal kilomu öğrenms olurm:) İyi geceler herkeseeee:)

Saat 11 buçuk ve canım çok kötüü türk kahvesii istiyor
Bende bu aralar fazla yazmadığımın farkındayımm,ama kesinlikle diyetimden kopmadımm nasıl kopabilirmkii düğüne çok az kaldı.
Regl bittikten sonra çok güzel sonuç aldımm pazartesii sabırsızlıkla kilomu paylaşmayı bekliyorumm.
öğlanlari ve akşmaları artık ekmey yemiyorumm daha çok sebze ve haşlanmış tavukla beslendim ve hergünn lesliie sansone 3 yada 5 mil yapıyorum,
ve artı olarak yürüyüşede çıkıyorumm

aman ha tosuncukk yemediğin çok iyii olmuşş,yerken mutlu olurdunn ama sonra pişman olmayacakmıydınn
b

Bende onu düşündüm zaten:) Şimdi diyormya sürünüyorm diye benm hastalığım 1 ay 1 haftada oluyo o son bir hafta okadr göbeğim şişiyoki. smdide hafif karnm ağrımaya başladı olurm bu ara. O yuzden snrm bozuluyo 2 hafta şipşişim ki daha olmadm düşünn. Neyse ya ymedm ya şuan daha mutluyum sabah olsada yürüyüşe çıksam :)

hoşgeldin canım,bende ilk diyetisyene gittiğimde ekmeği çok fazla vermişti,sonra ben bir dilime düşürüdümm heröğünde ekmeği
hatta şimdi yememeye çalışıyorum sabahları hariç

NNE düğünmü:) ne kadar süre kaldı:)

bende sabah olsada tartılsam diye şuan deli oluyorumm,regl olmadan önce 74.8 geldim sonra olduğumda bir baktım 75 olmuşum geçen hafta listeye öyle yazıldı,ama bitti bende şok oldum 73.8 geliyordum bu kadar farkedermi değilmii
oan yemeklere saldırmayı bile düşündüm ama yapmadım
şimdi söylediğim sayınında altındayımm pazartesiyii iple bekliyorummm kaç olacağımm

Selamini aldim canim sana da guzel hafta sonu diliyorum. Alisveris istedigin gibi gecmemis ama olsun aldiklarini da gule gule kullan canim.

Ay süper ozman darısı başıma haftaya:) İştee benm ilk hafta 67.2den 65.5e düştüm ama ta geçen hafta dedm hasta olucam diye ama olamadm işte benmki çok uzun sürer hep. geçen hafta bi çıktım aynı hiç oynamams bugun bi baktm 66.5 haftaya tam belli olur benmde allahın izniyle:)

kız naptın sen gece gece hamburgermi yenir :O
profiterolüde yesen nasıl uyurdun bilmiyroum artık

Masallah canim spor yikiliyor. Ekmegi birde ben birakabilsem ne guzel olur tavsiyen varsa yaz bize canim. Ha birde kahve ictin mi merak ettim :)))))