2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

herkesin ismini yazmışım seni unutmuşum karabiber özür dilerim
aslında senin resminide hatırlıyroum sen herkese örnek olacak bi süreçten geçmişsin. düğünde ne giyeceksin bilmiyorum ama çok kilolu olmadığın için kıyafet seçim yelpazen geniş olur bence

kız naptın sen gece gece hamburgermi yenir :O
profiterolüde yesen nasıl uyurdun bilmiyroum artık

Ay hahahhaah geçmişe gidip geri geldm ay hasta olucam ya aç kurt gibiyim aslında benm her akşamım böyle geçiyo ama bugun az daha alıyodm Ama almadm bak önemli olanda bu:):) bide hamburgerde 2 tane patates jumboooo profitrol aile boyu ama almadm alkışşşşşşşş:) Ay ama bak kalktm bide dans ettm göbek attm

İyi geceler hanimlar kizlar nerdesiniz iyi misiniz? Bi ses verin yahuuu
Emelcim nasilsin telden giriyorum kimin oldugunu goremiyorum kusura bakamayin. Ben gribi atlatamadim uzerine oksuruk de geldi. İyilesip tam gaz spor yapmak istiyorum. Herkese keyifli mutlu pazarlarrr

Bugun kahvalti: 2-3 dilim normal ekmek, domates, 1 yumurta, sekersiz cay

Ogle: 2 ince dilim kek, sekersiz cay

Aksam :1 tabak bulgur pilavi, 2 kasik tavuk, salata

30 dk yuruyus ev temizligi yaptim.

Ne guzel tosuncukk yeseydin pismanliktan baska bisey hissetmeyecektin sonrasinda moralin bozulacakti. Alkisssssss o mutlulukla dansta etmissin.

Ne guzel tosuncukk yeseydin pismanliktan baska bisey hissetmeyecektin sonrasinda moralin bozulacakti. Alkisssssss o mutlulukla dansta etmissin.

Aynen öyle.. Ama bayada terledm e mağlum dışarıda yağmur yağıyo o yuzden çıkamadm birde sınavlarm olduğu için zaten çıkamamştm ama yarn kalkcm yapıcam yani alıcam şemsiyemide:)

merhaba tultancım, bende hep açık forum ama ya tv ye takılıyoum ya başka bişeyler uğraşıyorum derken bakamıyrom. zaten baktığımdada benden başka kimse online değil az önce alice harikalar diyarı filmini izledim, fena değildi. bakıyrom foruma gene kimse yok. bende yatayım bari sanada çok geçmiş olsun, salgın hala devam eidyor, iyieştiğinde bunların telafisni unutma bakalım
herkese tatlı uykular güzl rüyalar

Masallah canim spor yikiliyor. Ekmegi birde ben birakabilsem ne guzel olur tavsiyen varsa yaz bize canim. Ha birde kahve ictin mi merak ettim :)))))
Ekmeği sabah kahvaltısında yiyorum sadece diğer öğünler hiç almıyorum ve yediğim yemeğin yanına mutlaka salata yapıyorum canımm
birde ben kahvesiz hayat düşünemiyorumm gece eşim işten geldi hem ona hem kendime yaptım içtimm
tultan beyaz ekmek yiyorsan yeme onuu tam buğday ekmeği kullan canımm
olsun canım önemlii değil ben öyle şeylerden alınmamm seninle hiç sohbet edemedik,bende sana tanıtayım kendimi,35 yaşında 3 çocuk annesiyim ev hanımıyım,hamilelikte 92 kiloya çıktım,daha önce 56 kilo olan birisiydim ben pomo ve duygunun sayesinde beni çok güzel motive etmeleri sayesinde kurtuldum kilolarımdan onlara ne kadar teşekkür etsem azdır
Ben alıştım artık akşamları aç olmayaa,vallaha alkışı hakettin
geçmişş olsunnn
aynenn öyle olacaktııı,

emelim sende kaç çocuk var

Telefon geldii üst komşumuzunn babası yoğun bakımda yatıyordu mersinde vefat etmiş birazdan cenaze yerine gideceğiz
herkeze güzel hafta sonları diliyorumm ve kaçamaksız olsun lütfen

Telefon geldii üst komşumuzunn babası yoğun bakımda yatıyordu mersinde vefat etmiş birazdan cenaze yerine gideceğiz
herkeze güzel hafta sonları diliyorumm ve kaçamaksız olsun lütfen

Cavdar ekmegi yerim ama dun kayunvalide de kahvalti yaptik orda beyaz ekmek yedim. Basiniz sagolsun canim allah rahmet eylesin.

Tesekkurler canim bende girip bir kac sayfa okuyup cikiyorum fazla kalamiyorum gunduzleri, gece de kimse olmuyor. Ne guzel sakin film izlemek kendine vakit ayirmak, tadini cikar canim cocuklarla bunlar biraz zor oluyor.

İyi pazarlarr kizlar hersey gonlunuzce olsun insallah yarin tarti gunu dun ve bugun tartildim dun 103 bugun 104,2 yorumsuzzzzzzz ((

herkese mutlu pazarlarrr. kalktım kahvaltımı yaptım üstüne kız dedikodusu da yaptımm şimdi neskafemi hazırlayıp biraz nette takılıp dışarı çıkacam, öğle yemegini dışarda yiyecez bugun arkadaşlarla. karidesli makarna yiyecem birz kalorili ama akşam yemegini hafif yiyerek telafi ederim die düşünüyorum. zaten dün bi tartıldım osnuçtan acayip memnunum yarın da öyle olur inşalah bugun sabh kahvaltıda tatilin başından beri beni görmeyen bi arkadaşımla karşılaştık sen inanılmaz incelmişsin dedi nasıl mutlu oldum anlatamamm yemek yiyecegimiz yere gidip gelirken toplamda 1 saatten fazla yürümüş olacagm zaten, akşam yemeginde de fırın tavuk varmış yanına bol salaatayla yersem yemek işini de hallederimm pazar günü de oldun bu kadar napalımmm

herkese keyifli günler güzel hatunlarrr

olsun canım önemlii değil ben öyle şeylerden alınmamm seninle hiç sohbet edemedik,bende sana tanıtayım kendimi,35 yaşında 3 çocuk annesiyim ev hanımıyım,hamilelikte 92 kiloya çıktım,daha önce 56 kilo olan birisiydim ben pomo ve duygunun sayesinde beni çok güzel motive etmeleri sayesinde kurtuldum kilolarımdan onlara ne kadar teşekkür etsem azdır

emelim sende kaç çocuk var[/QUOTE]

3 çocuk mu :O
seni bir kere daha tebrik etmek isterim, ben 3 çocuk yapsam inan şu an ki fiziğimden eser kalmaz. kilo vermeden önceki ve son halini gösteren bir resim koymuştun ya, gerçekten harika bir örneksin üstelik 3 doğum yapmış olmana rağmen bu fiziki iyileşmeyi yapabilmişsin. benim henüz çocuğum yok, eşim yurtdışından döndüğünde düşünüyoruz bakalım. zaten topikte bi gebelik furyası oluştu bende katılmak istiyroum o furyaya pomo ve duygunun bu topiğe katkıları yadsınamaz kesinlikle...

Merhaba kızlar, sonunda döndüm evime 1 hafta bolca annemle vakit geçirdim, aynı zamanda bazı işlerim vardı, onları hallettim, arkadaşlarımla görüştüm, tabi ki bolca da kaçamak yaptım, tabiri caizse çatlayasıya kadar yedim İnşallah tartıya çok yansımaz :18:
Bu hafta da işlerim çok yoğun olacak ama yarından itibaren yine bolca girerim foruma. Çok gaza geldim, kurtulmak istiyorum tüm fazla kilolarımdan. Her gören "aaa ne kadar zayıflamışsın" deyince, acayip havalara girdim Bazıları "daha fazla verme, kal böyle, çok güzel olmuşsun" dediler ama gaza gelmem valla, ben hele bir vereyim, beğenmezsem alması kolay nasıl olsa
Bu hafta forumda hem biraz durgunluk, hem de gerilim olmuş sanırım, o yüzden geçmişe pek dalmayacağım, moralimi bozmak istemiyorum, nazar değmiş foruma İnşallah yarın sabahtan itibaren silkelenip toparlanırız ve birbirimizi motive ederek kilo vermeye devam ederiz.

Selammmmm:) Naberrr bayanlar:)
Ay dün bi krizim olmuştu hatırlayanlarnz vardr sonra bide 10 dakka dans etmstm ama nası bı dans tarzı yapmmşsam sabah yataktan zor kalktm sankı hayatımda ilk defa spor yapmısım gibi yurruken karn kaslarm ve bacaklarm bır agrıdı bugun hanı 1 saat yuruyusten sonra bı ağrı olur aynen o tatlı ağrıcık Ben bundan snra pilatesin üstüne göbek atcm hatta ağlarken gülerken herzman atıcam yanı Bu arada hala hasta olamadm inşallah bu sene içinde bi gün olucam yani göbeğimde iyice şişms vazııyettte hanı tartıya bakıp ağlamıcam cnku yemedm yanı adam gibi beslendm ama işte hastlk boyle yapıyor. Ay bide ben spor yaapınca aşşırı aşırıısı(ne demekse) mutlu oluyorm şuandada o anlarmdan birini yaşıyorm Böyle işte sizz nerdesnz yahu birde duygu abla vardı ya o nerelerde ollsada onu güldürsem habernz varmı kızlar? kötü bişey yoktur umarm??

Maşallahhh bencede verin alması dedğinz gibi kolay:)

Tosuncuk güzel yöntem bulmuşsun, gülmek ve göbek atmak doğrudan karın kaslarını çalıştırıyor zaten, ooohhhhh hem eğlenceli de Duygu geçen hafta dinlenmiş, yarın da temizlik günü ama en azından işlerini bitirince girer diye düşünüyorum foruma.
Sen hiç kasma, regl şişkinliği geçsin tartıda hızlı bir düşüş görürsün. Maşallah kaçamak ta yapmıyorsun, hareket te ediyorsun, e yaşın da genç, çok sürmez senin fit olman Tabi sonra da almamak önemli, yoksa dediğimiz gibi bizim için almak kolay

İyi pazarlarr kizlar hersey gonlunuzce olsun insallah yarin tarti gunu dun ve bugun tartildim dun 103 bugun 104,2 yorumsuzzzzzzz ((
ah cnm bend ebugün tartıldım + gördüm yaaa deli olucam ya ne oluyo anlamıyorum ben :26::26:
bu hafta asılıcam bakalım eğer veremessem dietisyene gidicem böle olmuyo yaz geliyo ben hala yerimde sayıyorum beeeee
hoşgeldin cnm ohh ne güzel annenle güzel vakit geçirmişsin sefan olsun
evet insana aaa zayıflamışsın değince hoş oluyo mutlu oluyo
ama bide benim gibi bu aralar yerinde sayınca hiççç hoş olmuyo
yooo sen artık bırak deyenleri dinleme ver tatlım zaten aşırı kilon yok ama 4 5 kilo daha versen sana yeter cnm darısı bizlere olsa keşke de bizde versek bizede deseler ooo nasıl verdin falan diye bu hafta benim haftam olsa keşke....:26: