- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #9.681
Saat 11 buçuk ve canım çok kötüü türk kahvesii istiyor
Bende bu aralar fazla yazmadığımın farkındayımm,ama kesinlikle diyetimden kopmadımm nasıl kopabilirmkii düğüne çok az kaldı.
Regl bittikten sonra çok güzel sonuç aldımm pazartesii sabırsızlıkla kilomu paylaşmayı bekliyorumm.
öğlanlari ve akşmaları artık ekmey yemiyorumm daha çok sebze ve haşlanmış tavukla beslendim ve hergünn lesliie sansone 3 yada 5 mil yapıyorum,
ve artı olarak yürüyüşede çıkıyorumm
kız naptın sengece gece hamburgermi yenir :O
profiterolüde yesen nasıl uyurdun bilmiyroum artık
Ay hahahhaah geçmişe gidip geri geldmay hasta olucam ya aç kurt gibiyim aslında benm her akşamım böyle geçiyo ama bugun az daha alıyodm Ama almadm bak önemli olanda bu:):) bide hamburgerde 2 tane patates jumboooo profitrol aile boyu ama almadm alkışşşşşşşş:) Ay ama bak kalktm bide dans ettm göbek attm
Ne guzel tosuncukk yeseydin pismanliktan baska bisey hissetmeyecektin sonrasinda moralin bozulacakti. Alkisssssss o mutlulukla dansta etmissin.
İyi geceler hanimlar kizlar nerdesiniz iyi misiniz? Bi ses verin yahuuu
Emelcim nasilsin telden giriyorum kimin oldugunu goremiyorum kusura bakamayin. Ben gribi atlatamadim uzerine oksuruk de geldi. İyilesip tam gaz spor yapmak istiyorum. Herkese keyifli mutlu pazarlarrr
Bugun kahvalti: 2-3 dilim normal ekmek, domates, 1 yumurta, sekersiz cay
Ogle: 2 ince dilim kek, sekersiz cay
Aksam :1 tabak bulgur pilavi, 2 kasik tavuk, salata
30 dk yuruyus ev temizligi yaptim.
Ekmeği sabah kahvaltısında yiyorum sadece diğer öğünler hiç almıyorum ve yediğim yemeğin yanına mutlaka salata yapıyorum canımmMasallah canim spor yikiliyor. Ekmegi birde ben birakabilsem ne guzel olur tavsiyen varsa yaz bize canim. Ha birde kahve ictin mi merak ettim :)))))
olsun canım önemlii değil ben öyle şeylerden alınmamm seninle hiç sohbet edemedik,bende sana tanıtayım kendimi,35 yaşında 3 çocuk annesiyim ev hanımıyım,hamilelikte 92 kiloya çıktım,daha önce 56 kilo olan birisiydim ben pomo ve duygunun sayesinde beni çok güzel motive etmeleri sayesinde kurtuldum kilolarımdan onlara ne kadar teşekkür etsem azdırherkesin ismini yazmışım seni unutmuşum karabiberözür dilerim
aslında senin resminide hatırlıyroum sen herkese örnek olacak bi süreçten geçmişsin. düğünde ne giyeceksin bilmiyorum ama çok kilolu olmadığın için kıyafet seçim yelpazen geniş olur bence
Ben alıştım artık akşamları aç olmayaa,vallaha alkışı hakettinAy hahahhaah geçmişe gidip geri geldmay hasta olucam ya aç kurt gibiyim aslında benm her akşamım böyle geçiyo ama bugun az daha alıyodm Ama almadm bak önemli olanda bu:):) bide hamburgerde 2 tane patates jumboooo profitrol aile boyu ama almadm alkışşşşşşşş:) Ay ama bak kalktm bide dans ettm göbek attm
geçmişş olsunnnİyi geceler hanimlar kizlar nerdesiniz iyi misiniz? Bi ses verin yahuuu
Emelcim nasilsin telden giriyorum kimin oldugunu goremiyorum kusura bakamayin. Ben gribi atlatamadim uzerine oksuruk de geldi. İyilesip tam gaz spor yapmak istiyorum. Herkese keyifli mutlu pazarlarrr
Bugun kahvalti: 2-3 dilim normal ekmek, domates, 1 yumurta, sekersiz cay
Ogle: 2 ince dilim kek, sekersiz cay
Aksam :1 tabak bulgur pilavi, 2 kasik tavuk, salata
30 dk yuruyus ev temizligi yaptim.
aynenn öyle olacaktııı,Ne guzel tosuncukk yeseydin pismanliktan baska bisey hissetmeyecektin sonrasinda moralin bozulacakti. Alkisssssss o mutlulukla dansta etmissin.
merhaba tultancım, bende hep açık forum ama ya tv ye takılıyoum ya başka bişeyler uğraşıyorum derken bakamıyrom. zaten baktığımdada benden başka kimse online değilaz önce alice harikalar diyarı filmini izledim, fena değildi. bakıyrom foruma gene kimse yok. bende yatayım bari sanada çok geçmiş olsun, salgın hala devam eidyor, iyieştiğinde bunların telafisni unutma bakalım
herkese tatlı uykular güzl rüyalar
Telefon geldii üst komşumuzunn babası yoğun bakımda yatıyordu mersinde vefat etmiş birazdan cenaze yerine gideceğiz
herkeze güzel hafta sonları diliyorumm ve kaçamaksız olsun lütfen
merhaba tultancım, bende hep açık forum ama ya tv ye takılıyoum ya başka bişeyler uğraşıyorum derken bakamıyrom. zaten baktığımdada benden başka kimse online değilaz önce alice harikalar diyarı filmini izledim, fena değildi. bakıyrom foruma gene kimse yok. bende yatayım bari sanada çok geçmiş olsun, salgın hala devam eidyor, iyieştiğinde bunların telafisni unutma bakalım
herkese tatlı uykular güzl rüyalar
Merhaba kızlar, sonunda döndüm evime1 hafta bolca annemle vakit geçirdim, aynı zamanda bazı işlerim vardı, onları hallettim, arkadaşlarımla görüştüm, tabi ki bolca da kaçamak yaptım, tabiri caizse çatlayasıya kadar yedim İnşallah tartıya çok yansımaz :18:
Bu hafta da işlerim çok yoğun olacak ama yarından itibaren yine bolca girerim foruma. Çok gaza geldim, kurtulmak istiyorum tüm fazla kilolarımdan. Her gören "aaa ne kadar zayıflamışsın" deyince, acayip havalara girdimBazıları "daha fazla verme, kal böyle, çok güzel olmuşsun" dediler ama gaza gelmem valla, ben hele bir vereyim, beğenmezsem alması kolay nasıl olsa
Bu hafta forumda hem biraz durgunluk, hem de gerilim olmuş sanırım, o yüzden geçmişe pek dalmayacağım, moralimi bozmak istemiyorum, nazar değmiş forumaİnşallah yarın sabahtan itibaren silkelenip toparlanırız ve birbirimizi motive ederek kilo vermeye devam ederiz.
ah cnm bend ebugün tartıldım + gördüm yaaa deli olucam ya ne oluyo anlamıyorum ben :26::26:İyi pazarlarr kizlar hersey gonlunuzce olsun insallah yarin tarti gunu dun ve bugun tartildim dun 103 bugun 104,2 yorumsuzzzzzzz((
hoşgeldin cnm ohh ne güzel annenle güzel vakit geçirmişsin sefan olsunMerhaba kızlar, sonunda döndüm evime1 hafta bolca annemle vakit geçirdim, aynı zamanda bazı işlerim vardı, onları hallettim, arkadaşlarımla görüştüm, tabi ki bolca da kaçamak yaptım, tabiri caizse çatlayasıya kadar yedim İnşallah tartıya çok yansımaz :18:
Bu hafta da işlerim çok yoğun olacak ama yarından itibaren yine bolca girerim foruma. Çok gaza geldim, kurtulmak istiyorum tüm fazla kilolarımdan. Her gören "aaa ne kadar zayıflamışsın" deyince, acayip havalara girdimBazıları "daha fazla verme, kal böyle, çok güzel olmuşsun" dediler ama gaza gelmem valla, ben hele bir vereyim, beğenmezsem alması kolay nasıl olsa
Bu hafta forumda hem biraz durgunluk, hem de gerilim olmuş sanırım, o yüzden geçmişe pek dalmayacağım, moralimi bozmak istemiyorum, nazar değmiş forumaİnşallah yarın sabahtan itibaren silkelenip toparlanırız ve birbirimizi motive ederek kilo vermeye devam ederiz.
Selamini aldim canim sana da guzel hafta sonu diliyorum. Alisveris istedigin gibi gecmemis ama olsun aldiklarini da gule gule kullan canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?