- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #9.701
Tosuncuk güzel yöntem bulmuşsun, gülmek ve göbek atmak doğrudan karın kaslarını çalıştırıyor zaten, ooohhhhh hem eğlenceli deDuygu geçen hafta dinlenmiş, yarın da temizlik günü ama en azından işlerini bitirince girer diye düşünüyorum foruma.
Sen hiç kasma, regl şişkinliği geçsin tartıda hızlı bir düşüş görürsün. Maşallah kaçamak ta yapmıyorsun, hareket te ediyorsun, e yaşın da genç, çok sürmez senin fit olmanTabi sonra da almamak önemli, yoksa dediğimiz gibi bizim için almak kolay
hoşgeldin canım,bende ilk diyetisyene gittiğimde ekmeği çok fazla vermişti,sonra ben bir dilime düşürüdümm heröğünde ekmeği
hatta şimdi yememeye çalışıyorum sabahları hariç
nesli hoşgeldinannenle hasret gidersin maşallah, Allah tekrar kavuştursun en kısa zamanda
inşallah filiz ve duyguyada kavuşuruzuda topiğimiz öksüz ve yetim kalmaz
dün, senin geçen aylarda bana mail attığın fındıklı ve yabanmersinli kurabiyeyi yaptım yine ama bu sefer cevizli yaptım, seninde belirttğin gibi fındıklı çok daha iyiymiş :)) aradaşımla birlikte yaptık o da çok beğendi tarifi hemen not aldı sanada selamı var
Sagolasin canim grip yeniden geldi bu sefer ailece esimde dahil oldu. Tartiya cikiyorum gecen haftaya gore eksi var ama spor yapmadigim ve duzenli tuvalete cikmadigim icin cokta fark yok. Bir de digital tarti ile digeri arasinda neden fark oluyor hangisi dogru biliyor musun ??
çok şükür halime.... ama ideal kg da değilim pomocum. pazartesi tartıldım 62.6 idim salı regl oldum ve bu sabah 63.6 geldim. spor da olmayınca bol gibi olan pantolonların düğmesi zor kapanır olmuş yine. benim boy kısa onun için de kg fazlalığım var. bmı 24 olsa iyi olucam ama....
bu arada çok şükür bugün diyetime başladım ve allahın izniyle de bozmicaaam
sabah
5 adet yeşil zeytin
kk kadar süzme peynir
1 tabak maydanoz (limonlu)
2 dilim etimek
1 dilim ekmek
yeşil çay
ara
portakal
1 bardak çay
öğlen
1 kepçe kabak yemeği
15 yaprak marul
1 çay bardağı yoğurt
1 kaseden az sebzeli makarna
ara
muz
2 tane çilek
2. ara (acıktığımı hissettim az önce yedim)
bir avuç siyah kuru üzüm (çekirdekli)
Haklısınız biraz sert bi tepki ama burda taraf tutmaya gerek yok çünkü bende burada 2 haftadr varm ve topiğin ilk başlarını okuduğumda hc tanımadgm kişiler var belliki deneyımle doğru orantılı olarak pomo bu yuzden demstr ki bencede öyle. Ama kırmak için söylememiştr tabıkı. sizde bakarsanz insanlar okadr ilgili gibi gözüküp snradan ortadan kaybolmuşlar. Bende ilk katldığımda hemen alınmadm aktif devam ettm ve sağolsn 2.hafta hemen aldı beni listeye. Bi haftadr herkes çok yoğun normaln altnda bir azalma varki birbirimize destek olmadığımızdan değil ki bu. Yinede sizin kararınzdr ama küsmek yerine biraz anlamayaçalışabilirsiz. Hanii szide anladığımı söylüyorm ama szde pomoyu anlamaya çalışn:)
Merhaba kızlar geç oldu ama herkese hayırlı cumalar o kadar yogun ki işler anlatamam mesaideyim dünde kaldım gözlerim agrıyo nasıl yogunluk çok işden ayrılanlar iş ögrenmeye çalışaanlar yanlışlar eksikler derken gün geçi yo bende bittim valla anca fırsat buldum girdim umarım iyisinizdir geçmişe hiç bakamadım inş yarın bakarım
ne yedim ne iştim bilmiyorum valla dünü hiç hatırlamıyoorum üstüne birde reng oldum
mrb kızlar nasılsınız??
pomo ben senin bu tepkini biraz aşırı buldum açıkcası.. madem yeni üyelere bu kadar katısın hergün girip kontrol etmelisin. yada sende tlfn numaraları olan 1 senelik samimi arkadaşların varmış ya, onların birinden rica etmelisin lütfen ben giremiyorum bi girin bakın bakalım ne var ne yok die demelisin..
ayrıca bende onlıne dım yeni üyeler yazıştığında ama eskilere saygımdan sizler ilk iletişimi kurun istedim. bizlerden ses çıkmayınca kızlar kendi aralarında slmlaşmışlar. bence bukadar katılığı haketmediler... Aksine okadar eski üye olmasına rağmen topic acayip durgunlaşmıştı ki hareketlilik getirdiler bence sağolsunlar...
Sende bende en kilolulardanız ve bu nedenle ara ara istemeden bozulan psikolojimizi buraya yazarak düzeltebiliyoruz. belli ki bu arkadaşlar da biraz moral bulmak belki bişeyler öğrenmek için girmişler ve heveslerini bir anda azarlar gibi bi yazı yazarak altüst etmişsin...
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.....
günaydınnn günaydınnnnnnn günaydınnnn günümüzz hayırlı ,sağlıklı ,bereketli geçsinnnnnnn güzelbir hafta geçiririz inşallahhh...
herkez iyidir inşallahhhh temizlik öncesi bi selam vereyim dedimmm...
duygusum cok ozledım ya napıyorsun nasılsın
gel gel ya. bıraz bos bıraktık mıllet bır havalara gırmıs valla. benım sınırımı hoplatacak valla bunlar. cok yorgunum gunlerdır. pazar gunu azıcık dınlendım kendıme geldım bugun. valla benım sert tarafıma denk gelmesın kımse bence. ben yokken el at suraya ya.
tosuncuk tsk ederım yorumların ıcın. ama ben kenanderyayı ınann anlamadım ben sızler ıcın yorum yapmadım kı. ayrıca topıgı acan kısı ben ve eskı arkadaslarımsa, ıstedıgımı alırım ıstedıgımı almam ya. kenanderyanın bu alınganlıgına da anlam veremedım dogrusu. sen sureklı yazdın, sureklı aktıf oldun kalıcı olacagına ınandık ve aldık senı. kenanderya ıcın de aynısı. ama okadar cok gelıp gıden oluyor kı ınsan bıkıyor dakıkalarca cevap yazıyorsun sonra bır bakmıssın o kısı gıtmıs. dıkkatlı olmak bızım hakkımız. ayrıca asırı samımıyete sevmıyorum ya da yanlıs buluyorum topıgımde de boyle bırsey olmasını ıstemedıysem ve yorum yaptıysam bu kenanderyayı nıye rahatsız edıyor anlamadım.
ben lavaboya bıle gıdecek vaktı bulamıyorum calısırken son gunlerde. zamanım cok kıymetlı. benden ve topıgımızden memnun olmayan varsa da gıdebılırız. ayrıca dıger arkadaslar da sayıyı az tutma konusunu soyledıler bana herzaman. oyuzden bukadar dıkkatlı ve temkınlı yaklasıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?