2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Aynen öyle:) Korumak çok onemlı.. Evet istikrarlı gıdınce üzülmüyorum ne yaptıgımı bılıyorm cunku. İnşallah olucak ya:) bide sorunm göbek ya Allaha şükür basen değil ora daha zor diye biliyorum. Bu arada ben sürkli aynı seyleri yemekten sıkılmıs durumdaym aralarda yaptığımz farklı seylrın tarıfını versek olmazmı sızce:) çünkü anneden ayrı yaşayınca bıde ev yemeği ağırlıklı bilince hafif olark sürkli salata çorba ve tavuk türü yemek çok sıkıyo hanı farklı seyler deneyım dıyorm ama artk napsam bilemedm.. Yaptığım seyler her zaman nohut pilav bezelye pilav fasulye pilav patlıcan gibi seyler olnca ağır oluyo artık ayda 1 e düşürdüm o tür seyleri bide artık pilav yapmıyorm ama aradaki hafıf olark neler yapılr bilemedm:S Tariflere bakıyorm mesela önüme brownieler pastalar kekler pilavlar makarnalar sonra insan raydan çıkıyo

nesli hoşgeldin annenle hasret gidersin maşallah, Allah tekrar kavuştursun en kısa zamanda

inşallah filiz ve duyguyada kavuşuruzuda topiğimiz öksüz ve yetim kalmaz

dün, senin geçen aylarda bana mail attığın fındıklı ve yabanmersinli kurabiyeyi yaptım yine ama bu sefer cevizli yaptım, seninde belirttğin gibi fındıklı çok daha iyiymiş :)) aradaşımla birlikte yaptık o da çok beğendi tarifi hemen not aldı sanada selamı var

ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.....

günaydınnn günaydınnnnnnn günaydınnnn günümüzz hayırlı ,sağlıklı ,bereketli geçsinnnnnnn güzelbir hafta geçiririz inşallahhh...
herkez iyidir inşallahhhh temizlik öncesi bi selam vereyim dedimmm...

hoşgeldin canım,bende ilk diyetisyene gittiğimde ekmeği çok fazla vermişti,sonra ben bir dilime düşürüdümm heröğünde ekmeği
hatta şimdi yememeye çalışıyorum sabahları hariç

hoşbulduk canım, bende başladım başlayı hiç 8 dilim yemedim ekmeği sadece kahvaltıda yiyorum. Diyetisteyim ekmeği 8 dilim vererek kilo vermemi uzun bir sürece yaymak istiyor ama ben yemiyorum.

Hepinize günaydınn arkadaşlar.

Bu hafta sadece ve sadece 900 gr verebilmişim. Adet dönemim geldi geçiyo hala ama ben adet olamadım 2 kilo beklerken 900 gr hayal kırıklığı
o kadar da dikkat ettim. Tatlı diye öldüm ama ağzıma vurmadım. Doktorum herkes aynı durumdan şikayetçi mevsimden dedi hatta kendinin bile gecikmiş
biran önce gelsinn (((

benim güzel kuşlarımmmm nerdesinizzz bakimm neysee duygu temizlik yapmaya kaçarrr herkez kendinee iyi baksınn.

neslişimmm güzel izmirimizeehoşgeldinnnn napıyonnn nasıl geçtiii anlatt bakimmm sen şimdi enerji depolayıp gelmişsindirr????

geldim cankuşum geldimmm

nesliiii bari bu tarifleri yollaaa banaaaa yapayım oğluşumaaa

canım sen de eklsılme olmus bu cok guzel ben de o da olmadı. hareket olarak cıddı spr yapmadım ama bu haftakı adımlarım cok fazlaydıo ısyerınde sureklı bıryelere gıdıp geldım patronunun odasına merdıven cıktım durdum. ama olmadı. fakat benımkı yorgunluktan olmuyor bılıyorum benım 1 aydır ozellıkle de ıkı haftadır canım cıktı resmen.

tartı konusunda pek bılgım yok ama hastaneye gıdınce fazla tartıldıgımı bılıyorum kalıbrasyon falan bırsey varmıs eskı tıp tartılarda ben de anlamadım

canım fazlalaılıgın olabılır ama bence guzel bır kılodasın sen kendıne asırı stres yaptıgın ıcın bence dıyetten koptun bıraz sakın sakın baksan olaya cok daha ıyı olacak bence. buarada dıyete de baslamıssın ohhhh super. senı hulahop ıle hatırlıyorum hadı bakalım o da gelır ınsaallah

tosuncuk tsk ederım yorumların ıcın. ama ben kenanderyayı ınann anlamadım ben sızler ıcın yorum yapmadım kı. ayrıca topıgı acan kısı ben ve eskı arkadaslarımsa, ıstedıgımı alırım ıstedıgımı almam ya. kenanderyanın bu alınganlıgına da anlam veremedım dogrusu. sen sureklı yazdın, sureklı aktıf oldun kalıcı olacagına ınandık ve aldık senı. kenanderya ıcın de aynısı. ama okadar cok gelıp gıden oluyor kı ınsan bıkıyor dakıkalarca cevap yazıyorsun sonra bır bakmıssın o kısı gıtmıs. dıkkatlı olmak bızım hakkımız. ayrıca asırı samımıyete sevmıyorum ya da yanlıs buluyorum topıgımde de boyle bırsey olmasını ıstemedıysem ve yorum yaptıysam bu kenanderyayı nıye rahatsız edıyor anlamadım.

ben lavaboya bıle gıdecek vaktı bulamıyorum calısırken son gunlerde. zamanım cok kıymetlı. benden ve topıgımızden memnun olmayan varsa da gıdebılırız. ayrıca dıger arkadaslar da sayıyı az tutma konusunu soyledıler bana herzaman. oyuzden bukadar dıkkatlı ve temkınlı yaklasıyoruz

ayyyyyyyyy berıvanım sen de benım gıbısın buaralar. canımızı cıkardılar bızım valla bak buaralar. aman dıkkat et hasta olma olur mu.

duygusum cok ozledım ya napıyorsun nasılsın

gel gel ya. bıraz bos bıraktık mıllet bır havalara gırmıs valla. benım sınırımı hoplatacak valla bunlar. cok yorgunum gunlerdır. pazar gunu azıcık dınlendım kendıme geldım bugun. valla benım sert tarafıma denk gelmesın kımse bence. ben yokken el at suraya ya.

kenan derya ben sana bırsey mı dedım allah askına. ne bu alınganlık. tosuncugu da senı de bız aramıza buyuk hevesle aldık. benım kızdıgım yenı arkadaslar, senden daha az tepkı vermıs valla. bu ne boyle.

ayrıca bana yapmam gerekenı sen ogretemezsın. ben coban degılım kımseyı gudemem her gun foruma gırmek zorunda degılım kaptanlık lıderlık forum topık falan cok cıddıye almıssın sanırım sen. ben evıme zor gıdıyorum calısma saatlerımden dolayı. senın gıbı evde 24 saat yayılmıyorum. okadar meraklıysan ve bos zamanın varsa, ac bır topık kendıne ve her saat ınsanları kontrol et oldu mu. arkadaslarım da ben de daha dogrusu hıckımse bırbırını kontrol etmek zorunda degıl. buranın aktıflıgınden memnun degılsen cık aramızdan. zorla tutan yok. sabah sabah olaya bak ya.

ben yenı kısı hemen almıyoruz dedım o arkadaslara. ayrıca canlarım cıgerlerım falan hosuma gıtmedı cunku kendı topıgımde gercek ve oz arkadaslıklar ıstıyorum ılk msjında kımse kımse ıle kankı olamaz ama oyle bır tavırda msjlarmalardan hoslanmadım. tarzım degıl. ayrıca bız aramıza almadan kendı kendılerıne hosgeldın ben de burda yenıyım dıye yazısmalar bıraz kendı kendıne gelın guvey olmak oluyor bunu da hıc sevmem yanı.

günaydın cankuşum hoş geldinnnnn...inşallah temenni ettiğin gibi bir hafta geçer

iyiyim canımmkalkarsamtemizlik yapcamm inşallahhh bende özledimm seni ve arkadaşlarımıı

canımm sallaagitsin takmaya düşünmeye bile değmezz inan yorumsuzkalmakengüzeli bu seni güçsüz değil daha çok güçlü gösterir azderdin varmış gibi buda bu tarz şeyleritakmaaa isteyen yazar isteyen yazmazz paşa keyifleri bilir nokta bittii

Günaydın kızlar, bütün kızlar toplanmışız bakıyorum Pek güzel olmuş, özledim be yaaa Sabah tartı sonucu hiç hoş değildi, şimdi özelden bildirimimi yapacağım zaten. Neyse aile yanına gitmenin böyle sonuçları oluyor, ne yapalım. Bu hafta biraz asılacağım Sizler nasılsınız kızlar, güzel geçmiştir günleriniz inşallah, bu hafta herkes birbirini motive etsin ve en azından taze aldığımız kilolardan kurtulalım

Günaydınn:)
Bende o neye trip yaptı hıc anlamadm zaten alınmadm bize degildi biliyorm yani. Sizide anlıyorm ve hak veriyorm.