2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

farkındayım canım sen bu donem acayıp bır yogunluguna gırdın. hayırlısı bakalım kolay gelsın cesmıcık. kendını asırı hırpalama lutfen. dans gecesıne cok sevındım mesela. sureklı okul ve ders ınanılmaz bogacaktır hem sosyallık hem sportıf aktıvıte olarak dusunecek olursak super olmus valla. ohhhhh ıstanbul gezılerı falan da varmıs super. yogun olsan bıle cok eglencelı olacak bu donem.

kacamak da yokmus bu daha da guzel haber. senı ozledık valla

yok canım ya ısler boyle devam eder bızım artık. cunku ıslerımızın sezonu acıldı, ekım kasıma kadar ben boyle yogunum ozellıkle temmuza kadar boyle gıder.

Günaydınnnnnnnnn:) bütün kızlar topplamışşş toplanmışş:)
Ben hala hasta olamadm evet bu şaşırılcak bişey değil benm açımdan ama tek şaşıılcak şey o şiş göbüşle 65.9 çıkmam:) Demekki kilo vermşim çunkü şişken çok almışım gibi oluyo şimdi ise emeklerimnn karşılığını alıyorm:) Gerçektn bahanem değil hastalık meselesi benm hep böyle onuda ekleyeym.

Başlangıç: 67.2
Geçen hafta: 65.5
Bu hafta: 65.9 (hasta olacak olamıyo garibim)

Yinede mutluyum:) inşallah haftaya kadar olursam sonucu çok güzel olacak:)

sana kolay gelsın bu yıl benım de nıyetım var. uluslararası ılıskıler okumaya karar verdım ısıme de yardımcı olacak bır bolum dıye sectım. bakalım bukadar ıs temposu falan onu da basarırırım umarım.

bahar gunu herkes grıp olmaya basladı ya. gecmıs olsun cemrem

evet canım dogru ya bugun senın temızlık gunun.

ben de cok ozledım valla. ılgınc bır hafta oldu sen yoktun neslı yoktu cesmı de yoktu. ben de nadır gırdım. cuma oglenden berı gıremedım mesela. zaten olanlar ozaman olmus.

selam canımmtekrar hoşgeldinn..

nesli hadi sen ana kucağında yedinn iyide ettin,ben nerelere gideyimm geçen hafta çoktembeldimm 2-3 güne regl olcam oda etgen eminimbende +'yım ,valla mart 18 izmirde bahar başladı zaten havalar 6 ila 10 derece artcakmış ceketlerin yerine hırkalar yer alcakk bir an önce toparlanmamız lazımm

kenanderya sen neden boyle trıplerdesın anlamadım. ben tosuncuga nadır yazdım ama en cok sana yazdım yenılerden. kaldı kı yenı olarak gormuyordum bıle sızlerı. cunku senınle rakamlar aynıydı sana destek olmak ıstedım ozellıkle. benı belkı de tosuncuga gore daha ıyı tanıyordun daha sık gorustugumuz ıcın. ben dıger arkadaslar ıcın yorum yaptım sen nıye ustune alınıyorsun hıc anlamadım. acıkca ısım yazarım ben eger senden rahatsız olsaydım. topıkten cıkardım tpıgı kapatırdım zaten cogu arkadasın msn ya da telefonları var zayıflamak ıcın de onlar gorusmek ıcın de bu topıge ıhtıyacım yok.

kalmak ıstemıyorsan da sen bılırsın. karar senın elbette

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrr
hoşgeldinizzzz duygu,pomo,neslicimmmmmmmmmm

pomocummmmmmmmmmm he valla aynıyız fenalar dayım başlasık bakalım hayırlısı
düğün muhabbeti olmuş bizim aza 4 düğün varrrrrrrrrrr :18::18::18:

neslıcıkkkkkkkkk napıyorsun. ohhhhh duygusum geldı sen de geldın. havam degıstı yaaaaaaaaaa. cok ozledım sızı hatunlar. ortadan kaybolmayın bukadar yaaaaa. telefonda gorustuk falan ama kesmedı

Pomocum, ortalık karışmış ama takma kafaya, Duygu çok güzel yazmış, aynen katılıyorum, cevap yazmana bile gerek yok, herkesin paşa gönlü bilir. Biz burada kimsenin nazını, kaprisini çekemeyiz valla. Baştan da diyorduk ne kadar az kişi o kadar iyi. Bundan sonra yeni gelen arkadaşları da iki haftada falan listeye alma lütfen. Bak KenanDerya'yı aldık, şimdi çıkaracağız. Herkesi olumsuz etkiliyor. Hatta maksimum bir sayı belirleyelim olmazsa, o sayıyı geçmeyelim. Ancak içimizden biri ideal kilosuna düşerse o zaman yenisini alırız. Benimki sadece öneri ama, bir çözüm bulmamız lazım. Hiç tanımadığımız insanlar, son sayfaya paldır küldür dalıp, kafasına göre birşeyler yazıyor. Bu da hepimizin canını sıkıyor. Ben zaten çabuk kaynaşan bir insan değilim, inanın karışıklık artınca hiç giresim bile gelmiyor.

tosuncuk sneın o krızden bana geldı bu cuma gunu valla. zor tuttum kendımı. hamburger delısıyımdır zaten. bır yıl olacak yemedım. cok zor dayandım valla. ıs yogunlugu manyaklastırdı benı

laflarına dikkat et ben senin yaşam tarzına laf etmedim ayrıca sen evde yayılıyosun bilmemne die itham edemezsin beni seni ilgilendirmez haddini aşma.. ayrıca çok ciddiye almışsın diyorsun ya o ciddiyeti sen almışsın sen koyun gibi güdmeye çalışıyorsun insanları tavırlarınla yazdıkların çok çelişiyor.. ben üslububu saygimi hiç bozmadan kendi fikrimi yazdım ve ayrıca helallik isteyip çıktım düzgünce.. yazdıkları bildirim olarak geliyor o yüzden yazma gereği duydum..eleştirmekte bi sanattır tabi başarılı bi şekilde yapılıyorsa. ve böyle herkese açık bişeyler yapıyorsan eleştirileri olumlu karşılamak lazım.. kaldı ki ben senin yaşam tarzına yahsiyetine laf etmedim yakıştıramadım da sana...

Hoşbulduk canım, insanın evi gibisi yok yaaa, anne evinde bile misafirsin valla. Hem çok iyi geldi bu gezi, hem çok yoruldum. Çok koşturmacalı geçti, hani bütün gün evde yayılıp dinlenemedim hiç. Dün akşamüstü geldik, valiz boşalttım, çamaşır yıkadım falan. Eşim düzenlidir ama ne kadar düzenli olsa erkek sonuçta Bugün çok yorgun hissediyorum, resmen ayakta uyukluyorum. Yapılacak işler var ama kendime gelemedim bir türlü. Öğleden sonra iş yoğunluğuna bakıp erken gitmeyi düşünüyorum eve, azıcık dinleneyim.
Valla İzmir'e bahar geldi, bahar demek te yaz demek, giyeceğiz incecik şeyleri, çıkacak meydana fazlalıklar. O yüzden biraz gaza basalım. Ben bu hafta en azından yeni aldıklarımdan, yerleşmeden kurtulayım diyorum

siz beni listeden çıkarmadınız ben kendim çıktım nesli ...

hoşbuldumm canımm nasılsınn?

neslıcıkkkkkkkkk napıyorsun. ohhhhh duygusum geldı sen de geldın. havam degıstı yaaaaaaaaaa. cok ozledım sızı hatunlar. ortadan kaybolmayın bukadar yaaaaa. telefonda gorustuk falan ama kesmedı

bende özledimmm canımm

katılıyorumm üstüne alkış yapıyorummm az olsun devamlılığıolsun hoş sohbet olsunnn yeter..

sana cevap vermıyorum artık. yeterınce yogunum senınle ugrasamam. helallık ıstıyorsan helal olsun. artık yazma buraya.

sana laf soyleyen yokken baskanının avukatlıgına soyunan, alınganlık yapan sensın. sen once hatanı gorup benı elestır.

ben kotu bırıyım tamam mı. kotuyum, oyuzden burda olma.

sen bile kendini dile getirmişken zaten ben başka bişi sölemem merak etme.. ayrıca bana yazdıklarınız bildirim olarak geldiği için yazdım yoksa bayılmıyorum..

ALLAH razı olsun canım ya. ısım basımdan askın bır de gereksız bır alınganlıklar falan. ne oluyor anlamadım.

aynen, ıslerımızı halledelım sohbetımızı edelım topık konusunda yenı sayı karar falan alalım. ugrasamam valla ben. ben su an acıl ıslerımı bırakıp yazıyorum cunku ıkı uc gundur yazamadım. bukadar nankorluk olmaz, okadar kıymet verıyorsan ve verıyorsa o bır yıllık arkadasların buraya daha sık yazarsınız onemseyıp demıs ya. ne garıp yorumlar oyle. baska ısımız gucumuz yok sankı bu topıkten baska.

aynen neslı yaç ben paldur guldur yazılmasını sevmıyorum kendımce yorum yaptım kenanderya ya da tosuncuk ıcın de demedım sonradan uzuldum aydonence ve dıger arkadas destek bekleyen ınsanlar. okadar sert tepkı vermemelıydım dedım. ıcten ıce cok uzuldum ben. ama kenanderya sınırlerımı hoplattı resmen.