- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #9.721
evet canım ya malesef sizlerle çok bir araya gelemiyorum, ama inanın aklımdasınız. çok yoruluyorum sadece, dizilere bile o kadar zamanım kalmıyor. şimdi de çıkacagm ama çıkmadan bir yazayım sizlere dedim.
kaçamak kesinlikle yapmıyorum, hatta söz verdm kendime okul bitene kadar cips yemeyecegm die, öyle öyle destekleyecem kendimi. dün dans gecesine de gittim havuza da gittim, yarın da tekrardan havuza gidecem inşalah. bu ara bide geziler de var, 25 martta istanbula gidecegiz günübirlik falan. bu dönem de böyle geçecek inşalah. geçmişlere de çok bakamıyorum kızlar, umarım hepiniz iyisinizdir, öpüyorum sizleri, arkadaş bekliyor, nurdan kaçarrr
günaydın cankuşumhoş geldinnnnn...inşallah temenni ettiğin gibi bir hafta geçer
iyiyim canım. ailemin yanından geldiğimden beri doru dürüst bende nete giremiyorum. şimdi egzersize gireceğim arka arkaya 2 tane, sonra öğle yemeği sonra akşama kadar müsaitim MSN'deumarım sürpriz bi grup çıkıp gelmez :)
senin hafiflemiş işin bile yoğundur tahmin edebiliyorumşu topiktekileri bi okuyayım bende çıkacam. öptüm canım kolay gelsin
merhaba kızlar kusura bakmayın fazla giremedim menümü yazamadım
ben açıköğretim liseyi okuyıorum ders çalışmaya başladım 1 ay sonra sınavım var
o yüzden sık girip yazamadım zaten gribimde gene nüksetti offf 2 gün iidim dün ve bugün gene hastayım kalkamıyorum yerimden
dün ki menümü yazayım
sabah: 1 dl ekmek, kk peynir maydanoz,çay
ara: bi küçük muz
öğle: bi kase çorba, pırasa
akşam: çorba, 3 tane mercimek köftesi,ayran
ara: gribim için suda eriyen sıcak içecek
spor yapamadım 1 bucuk lt su
iyiyim canımmkalkarsamtemizlik yapcamm inşallahhh bende özledimm seni ve arkadaşlarımıı
canımm sallaagitsin takmaya düşünmeye bile değmezz inan yorumsuzkalmakengüzeli bu seni güçsüz değil daha çok güçlü gösterir azderdin varmış gibi buda bu tarz şeyleritakmaaa isteyen yazar isteyen yazmazz paşa keyifleri bilir nokta bittii
Günaydın kızlar, bütün kızlar toplanmışız bakıyorumPek güzel olmuş, özledim be yaaa Sabah tartı sonucu hiç hoş değildi, şimdi özelden bildirimimi yapacağım zaten. Neyse aile yanına gitmenin böyle sonuçları oluyor, ne yapalım. Bu hafta biraz asılacağım Sizler nasılsınız kızlar, güzel geçmiştir günleriniz inşallah, bu hafta herkes birbirini motive etsin ve en azından taze aldığımız kilolardan kurtulalım
Kızlar ben gerçekten bu topıcten çok soğudum. Pomocum senin değişinle 1 senelik eski arkadaşların ve sen 1 haftadır boşladınız burayı. Hayır madem bukadar önem veriosunuz biriniz girmese diğeriniz girinde bi kontrol ediverin bir zahmet. Bence siz eskii arkadaşlar beraber takılın ve topıc ismini de eski arkadaşların zayıflama topıc ı die değiştirin.
Uzun lafın kısası artık burada olmak istemiyorum hepiniz hakkınızı helal edin benmde varsa helal olsun. Size bol - - li günler ...
Selammmmm:) Naberrr bayanlar:)
Ay dün bi krizim olmuştu hatırlayanlarnz vardrsonra bide 10 dakka dans etmstm ama nası bı dans tarzı yapmmşsam sabah yataktan zor kalktm sankı hayatımda ilk defa spor yapmısım gibi yurruken karn kaslarm ve bacaklarm bır agrıdı bugun hanı 1 saat yuruyusten sonra bı ağrı olur aynen o tatlı ağrıcık Ben bundan snra pilatesin üstüne göbek atcm hatta ağlarken gülerken herzman atıcam yanı Bu arada hala hasta olamadm inşallah bu sene içinde bi gün olucam yani göbeğimde iyice şişms vazııyettte hanı tartıya bakıp ağlamıcam cnku yemedm yanı adam gibi beslendm ama işte hastlk boyle yapıyor. Ay bide ben spor yaapınca aşşırı aşırıısı(ne demekse ) mutlu oluyorm şuandada o anlarmdan birini yaşıyorm Böyle işte sizz nerdesnz yahu birde duygu abla vardı ya o nerelerde ollsada onu güldürsem habernz varmı kızlar? kötü bişey yoktur umarm??
kenan derya ben sana bırsey mı dedım allah askına. ne bu alınganlık. tosuncugu da senı de bız aramıza buyuk hevesle aldık. benım kızdıgım yenı arkadaslar, senden daha az tepkı vermıs valla. bu ne boyle.
ayrıca bana yapmam gerekenı sen ogretemezsın. ben coban degılım kımseyı gudemem her gun foruma gırmek zorunda degılım kaptanlık lıderlık forum topık falan cok cıddıye almıssın sanırım sen. ben evıme zor gıdıyorum calısma saatlerımden dolayı. senın gıbı evde 24 saat yayılmıyorum. okadar meraklıysan ve bos zamanın varsa, ac bır topık kendıne ve her saat ınsanları kontrol et oldu mu. arkadaslarım da ben de daha dogrusu hıckımse bırbırını kontrol etmek zorunda degıl. buranın aktıflıgınden memnun degılsen cık aramızdan. zorla tutan yok. sabah sabah olaya bak ya.
ben yenı kısı hemen almıyoruz dedım o arkadaslara. ayrıca canlarım cıgerlerım falan hosuma gıtmedı cunku kendı topıgımde gercek ve oz arkadaslıklar ıstıyorum ılk msjında kımse kımse ıle kankı olamaz ama oyle bır tavırda msjlarmalardan hoslanmadım. tarzım degıl. ayrıca bız aramıza almadan kendı kendılerıne hosgeldın ben de burda yenıyım dıye yazısmalar bıraz kendı kendıne gelın guvey olmak oluyor bunu da hıc sevmem yanı.
selam canımmtekrar hoşgeldinn..
nesli hadi sen ana kucağında yedinn iyide ettin,ben nerelere gideyimm geçen hafta çoktembeldimm 2-3 güne regl olcam oda etgen eminimbende +'yım ,valla mart 18 izmirde bahar başladı zaten havalar 6 ila 10 derece artcakmış ceketlerin yerine hırkalar yer alcakk bir an önce toparlanmamız lazımm
Pomocum, ortalık karışmış ama takma kafaya, Duygu çok güzel yazmış, aynen katılıyorum, cevap yazmana bile gerek yok, herkesin paşa gönlü bilir. Biz burada kimsenin nazını, kaprisini çekemeyiz valla. Baştan da diyorduk ne kadar az kişi o kadar iyi. Bundan sonra yeni gelen arkadaşları da iki haftada falan listeye alma lütfen. Bak KenanDerya'yı aldık, şimdi çıkaracağız. Herkesi olumsuz etkiliyor. Hatta maksimum bir sayı belirleyelim olmazsa, o sayıyı geçmeyelim. Ancak içimizden biri ideal kilosuna düşerse o zaman yenisini alırız. Benimki sadece öneri ama, bir çözüm bulmamız lazım. Hiç tanımadığımız insanlar, son sayfaya paldır küldür dalıp, kafasına göre birşeyler yazıyor. Bu da hepimizin canını sıkıyor. Ben zaten çabuk kaynaşan bir insan değilim, inanın karışıklık artınca hiç giresim bile gelmiyor.
Günaydınn:)
Bende o neye trip yaptı hıc anlamadmzaten alınmadm bize degildi biliyorm yani. Sizide anlıyorm ve hak veriyorm.
hoşbuldumm canımm nasılsınn?günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrr
hoşgeldinizzzz duygu,pomo,neslicimmmmmmmmmm
pomocummmmmmmmmmm he valla aynıyız fenalar dayım başlasık bakalım hayırlısı
düğün muhabbeti olmuş bizim aza 4 düğün varrrrrrrrrrr :18::18::18:
neslıcıkkkkkkkkk napıyorsun. ohhhhh duygusum geldı sen de geldın. havam degıstı yaaaaaaaaaa. cok ozledım sızı hatunlar. ortadan kaybolmayın bukadar yaaaaa. telefonda gorustuk falan ama kesmedı
Pomocum, ortalık karışmış ama takma kafaya, Duygu çok güzel yazmış, aynen katılıyorum, cevap yazmana bile gerek yok, herkesin paşa gönlü bilir. Biz burada kimsenin nazını, kaprisini çekemeyiz valla. Baştan da diyorduk ne kadar az kişi o kadar iyi. Bundan sonra yeni gelen arkadaşları da iki haftada falan listeye alma lütfen. Bak KenanDerya'yı aldık, şimdi çıkaracağız. Herkesi olumsuz etkiliyor. Hatta maksimum bir sayı belirleyelim olmazsa, o sayıyı geçmeyelim. Ancak içimizden biri ideal kilosuna düşerse o zaman yenisini alırız. Benimki sadece öneri ama, bir çözüm bulmamız lazım. Hiç tanımadığımız insanlar, son sayfaya paldır küldür dalıp, kafasına göre birşeyler yazıyor. Bu da hepimizin canını sıkıyor. Ben zaten çabuk kaynaşan bir insan değilim, inanın karışıklık artınca hiç giresim bile gelmiyor.
laflarına dikkat et ben senin yaşam tarzına laf etmedim ayrıca sen evde yayılıyosun bilmemne die itham edemezsin beni seni ilgilendirmez haddini aşma.. ayrıca çok ciddiye almışsın diyorsun ya o ciddiyeti sen almışsın sen koyun gibi güdmeye çalışıyorsun insanları tavırlarınla yazdıkların çok çelişiyor.. ben üslububu saygimi hiç bozmadan kendi fikrimi yazdım ve ayrıca helallik isteyip çıktım düzgünce.. yazdıkları bildirim olarak geliyor o yüzden yazma gereği duydum..eleştirmekte bi sanattır tabi başarılı bi şekilde yapılıyorsa. ve böyle herkese açık bişeyler yapıyorsan eleştirileri olumlu karşılamak lazım.. kaldı ki ben senin yaşam tarzına yahsiyetine laf etmedim yakıştıramadım da sana...
sana cevap vermıyorum artık. yeterınce yogunum senınle ugrasamam. helallık ıstıyorsan helal olsun. artık yazma buraya.
sana laf soyleyen yokken baskanının avukatlıgına soyunan, alınganlık yapan sensın. sen once hatanı gorup benı elestır.
ben kotu bırıyım tamam mı. kotuyum, oyuzden burda olma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?