- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #9.741
siz beni listeden çıkarmadınız ben kendim çıktım nesli ...
tosuncuk sneın o krızden bana geldı bu cuma gunu valla. zor tuttum kendımı. hamburger delısıyımdır zaten. bır yıl olacak yemedım. cok zor dayandım valla. ıs yogunlugu manyaklastırdı benı
Hoşbulduk canım, insanın evi gibisi yok yaaa, anne evinde bile misafirsin valla. Hem çok iyi geldi bu gezi, hem çok yoruldum. Çok koşturmacalı geçti, hani bütün gün evde yayılıp dinlenemedim hiç. Dün akşamüstü geldik, valiz boşalttım, çamaşır yıkadım falan. Eşim düzenlidir ama ne kadar düzenli olsa erkek sonuçtaBugün çok yorgun hissediyorum, resmen ayakta uyukluyorum. Yapılacak işler var ama kendime gelemedim bir türlü. Öğleden sonra iş yoğunluğuna bakıp erken gitmeyi düşünüyorum eve, azıcık dinleneyim.
Valla İzmir'e bahar geldi, bahar demek te yaz demek, giyeceğiz incecik şeyleri, çıkacak meydana fazlalıklar. O yüzden biraz gaza basalım. Ben bu hafta en azından yeni aldıklarımdan, yerleşmeden kurtulayım diyorum
bildirim olarakgittiği içinn
Çok sağol canımmCavdar ekmegi yerim ama dun kayunvalide de kahvalti yaptik orda beyaz ekmek yedim. Basiniz sagolsun canim allah rahmet eylesin.
ooooo güzel sözler duyulmaya başlanmışş,bu sözler bizii daha çok kamçılamalıkii daha iştahla verelimmherkese mutlu pazarlarrr. kalktım kahvaltımı yaptım üstüne kız dedikodusu da yaptımmşimdi neskafemi hazırlayıp biraz nette takılıp dışarı çıkacam, öğle yemegini dışarda yiyecez bugun arkadaşlarla. karidesli makarna yiyecem birz kalorili ama akşam yemegini hafif yiyerek telafi ederim die düşünüyorum. zaten dün bi tartıldım osnuçtan acayip memnunum yarın da öyle olur inşalah bugun sabh kahvaltıda tatilin başından beri beni görmeyen bi arkadaşımla karşılaştık sen inanılmaz incelmişsin dedi nasıl mutlu oldum anlatamamm yemek yiyecegimiz yere gidip gelirken toplamda 1 saatten fazla yürümüş olacagm zaten, akşam yemeginde de fırın tavuk varmış yanına bol salaatayla yersem yemek işini de hallederimm pazar günü de oldun bu kadar napalımmm
herkese keyifli günler güzel hatunlarrr
olsun canım önemlii değil ben öyle şeylerden alınmamm seninle hiç sohbet edemedik,bende sana tanıtayım kendimi,35 yaşında 3 çocuk annesiyim ev hanımıyım,hamilelikte 92 kiloya çıktım,daha önce 56 kilo olan birisiydim ben pomo ve duygunun sayesinde beni çok güzel motive etmeleri sayesinde kurtuldum kilolarımdan onlara ne kadar teşekkür etsem azdır
emelim sende kaç çocuk var
neslii hoşgeldinn sen duygu ve pomo olmayıınca hemen farediliyor topikkMerhaba kızlar, sonunda döndüm evime1 hafta bolca annemle vakit geçirdim, aynı zamanda bazı işlerim vardı, onları hallettim, arkadaşlarımla görüştüm, tabi ki bolca da kaçamak yaptım, tabiri caizse çatlayasıya kadar yedim İnşallah tartıya çok yansımaz :18:
Bu hafta da işlerim çok yoğun olacak ama yarından itibaren yine bolca girerim foruma. Çok gaza geldim, kurtulmak istiyorum tüm fazla kilolarımdan. Her gören "aaa ne kadar zayıflamışsın" deyince, acayip havalara girdimBazıları "daha fazla verme, kal böyle, çok güzel olmuşsun" dediler ama gaza gelmem valla, ben hele bir vereyim, beğenmezsem alması kolay nasıl olsa
Bu hafta forumda hem biraz durgunluk, hem de gerilim olmuş sanırım, o yüzden geçmişe pek dalmayacağım, moralimi bozmak istemiyorum, nazar değmiş forumaİnşallah yarın sabahtan itibaren silkelenip toparlanırız ve birbirimizi motive ederek kilo vermeye devam ederiz.
sporaaaaaaaaaa devamm ozamaannSelammmmm:) Naberrr bayanlar:)
Ay dün bi krizim olmuştu hatırlayanlarnz vardrsonra bide 10 dakka dans etmstm ama nası bı dans tarzı yapmmşsam sabah yataktan zor kalktm sankı hayatımda ilk defa spor yapmısım gibi yurruken karn kaslarm ve bacaklarm bır agrıdı bugun hanı 1 saat yuruyusten sonra bı ağrı olur aynen o tatlı ağrıcık Ben bundan snra pilatesin üstüne göbek atcm hatta ağlarken gülerken herzman atıcam yanı Bu arada hala hasta olamadm inşallah bu sene içinde bi gün olucam yani göbeğimde iyice şişms vazııyettte hanı tartıya bakıp ağlamıcam cnku yemedm yanı adam gibi beslendm ama işte hastlk boyle yapıyor. Ay bide ben spor yaapınca aşşırı aşırıısı(ne demekse ) mutlu oluyorm şuandada o anlarmdan birini yaşıyorm Böyle işte sizz nerdesnz yahu birde duygu abla vardı ya o nerelerde ollsada onu güldürsem habernz varmı kızlar? kötü bişey yoktur umarm??
hemde 2 günde alırız değilmiiiiiiMaşallahhh bencede verin alması dedğinz gibi kolay:)
Aynen öyle:) Korumak çok onemlı.. Evet istikrarlı gıdınce üzülmüyorum ne yaptıgımı bılıyorm cunku. İnşallah olucak ya:) bide sorunm göbek ya Allaha şükür basen değil ora daha zor diye biliyorum. Bu arada ben sürkli aynı seyleri yemekten sıkılmıs durumdaym aralarda yaptığımz farklı seylrın tarıfını versek olmazmı sızce:) çünkü anneden ayrı yaşayınca bıde ev yemeği ağırlıklı bilince hafif olark sürkli salata çorba ve tavuk türü yemek çok sıkıyo hanı farklı seyler deneyım dıyorm ama artk napsam bilemedm.. Yaptığım seyler her zaman nohut pilav bezelye pilav fasulye pilav patlıcan gibi seyler olnca ağır oluyo artık ayda 1 e düşürdüm o tür seyleri bide artık pilav yapmıyorm ama aradaki hafıf olark neler yapılr bilemedm:S Tariflere bakıyorm mesela önüme brownieler pastalar kekler pilavlar makarnalar sonra insan raydan çıkıyo
arkadaşlarrrr kenan-deryaya bildirim olarakgittiği içinn her yazılanşeye cevap hAKKI DOĞUYOR O YÜZDEN KONUNUNKAPANMASINI İSTİYORSANIZ DAHA FAZLA YORUM YAPMAYINNN LÜTFENNNN HAFTAYA İYİ BAŞLAYIP DEVAM ETTİRELİMM
ÖYLEEE YAA İNSANIN EVİGİBİSİ YOKKK SEN BUGÜNERKEN GELDİNLEN YARINAA GÜÇLÜ BAŞLAAA
İZMİR BAHARA BAŞLADII ZATENNN C.TESİ ÖZDİLEKDE BİRŞEY DENEDİM BU BANA OLUR DEDİMMM OLDUDA GERÇİ AMA BÖLGESEL KİLOLARIM YÜZÜMDEN HOŞ DURMADII MORALİM BOZULDUUU BİR AN ÖNCE TOPARLANMAMIZ LAZIMM..
demişsin ya ablacm nası gidiyo ben anlayamadm?
Bu arada bende dün seni sormuştm:) olsada güldürsem dedm. Allaha şükür kötü bişey yokmş takip edemeynce birde göremeynce sizleri endişelendm:)
pomo kimseyi kırmak için sölememiştir bu lafları arkadaşım. hoş geldin bu arada.ben emel. umarım kalıcı olursun ve hedefindeki kiloya ve fiziğe ulaşırsın. Pomomun haklı olduğu bir konu varki, buraya son dönemlerde birçok kişi gelip hızlı bir başlangıç yapıp sonra ortadan kayboluveriyorlar. bu da topiğin istikrarını ve birliğini olumsuz etkiliyor. zaten ilk gelenleri hemen listeyede almıyor, bakıyorki hırsını ve online olma durumunda azalma yok o zaman listeye alıyor. burda dediğin gibi çok samimi bir ortam ver ve pomomda bu ortamın bozulmaması için uğraşıyor. Yoksa kimse seni veya bir başkasının katılmamasını istemez. istersen kendini tanıt, sorunlarından ve kilo verme konusunda izlediğin yöntemlerden bahset biraz.bende dahil olmak üzere her zaman yardımcı olurz sana. tekrar hoş geldin :)
Benimde hep doğumlarda bozuluyor tipimm kendime yazık ediyorumm resmennÇok sağol canımm
Okadar olacak canımm bazen arada yesek birşey olmaz,bende macir ekmeği varya köye ekmeği yapar kayınvalidem sobada ısıtır üstüne teryeğ tuz pul biber ekler yemeye bayılırım,
ooooo güzel sözler duyulmaya başlanmışş,bu sözler bizii daha çok kamçılamalıkii daha iştahla verelimm
dün üst komşunun eşinin babası ve fat etmişti oraya girrik adam beni sürekli görür,herzaman bize gelir çay içmeye
bize geldiğinde fartemezmiş adam kilo verdiğimii çünküü üstümde bol bol pijama ve kazaklar olurdu bide ben eşimin bilgisayar odasında sigara içtikleri için pek girmezdim yanlarına.Dün pantolan ve badi giyince bana yengee sen nasıl kilo verdinn nezman verdinn çok vermişsiniz diyorduu,hele eşimin dediği sözlerr tam gaza getirdi benii
3 çocuk mu :O
seni bir kere daha tebrik etmek isterim, ben 3 çocuk yapsam inan şu an ki fiziğimden eser kalmaz. kilo vermeden önceki ve son halini gösteren bir resim koymuştun ya, gerçekten harika bir örneksin üstelik 3 doğum yapmış olmana rağmen bu fiziki iyileşmeyi yapabilmişsin. benim henüz çocuğum yok, eşim yurtdışından döndüğünde düşünüyoruz bakalım. zaten topikte bi gebelik furyası oluştu bende katılmak istiyroum o furyayapomo ve duygunun bu topiğe katkıları yadsınamaz kesinlikle...
Benimde hep doğumlarda bozuluyor tipimm kendime yazık ediyorumm resmennÇok sağol canımm
Okadar olacak canımm bazen arada yesek birşey olmaz,bende macir ekmeği varya köye ekmeği yapar kayınvalidem sobada ısıtır üstüne teryeğ tuz pul biber ekler yemeye bayılırım,
ooooo güzel sözler duyulmaya başlanmışş,bu sözler bizii daha çok kamçılamalıkii daha iştahla verelimm
dün üst komşunun eşinin babası ve fat etmişti oraya girrik adam beni sürekli görür,herzaman bize gelir çay içmeye
bize geldiğinde fartemezmiş adam kilo verdiğimii çünküü üstümde bol bol pijama ve kazaklar olurdu bide ben eşimin bilgisayar odasında sigara içtikleri için pek girmezdim yanlarına.Dün pantolan ve badi giyince bana yengee sen nasıl kilo verdinn nezman verdinn çok vermişsiniz diyorduu,hele eşimin dediği sözlerr tam gaza getirdi benii
3 çocuk mu :O
seni bir kere daha tebrik etmek isterim, ben 3 çocuk yapsam inan şu an ki fiziğimden eser kalmaz. kilo vermeden önceki ve son halini gösteren bir resim koymuştun ya, gerçekten harika bir örneksin üstelik 3 doğum yapmış olmana rağmen bu fiziki iyileşmeyi yapabilmişsin. benim henüz çocuğum yok, eşim yurtdışından döndüğünde düşünüyoruz bakalım. zaten topikte bi gebelik furyası oluştu bende katılmak istiyroum o furyayapomo ve duygunun bu topiğe katkıları yadsınamaz kesinlikle...
çok iyiyim caım saolasın .sen yorgunsun demek allah kolaylık versin güç versin .
iştahım adet olacağımı zannettiğim hafta felaketti gece 10 da kalkıp kısır yapıp yedim .patlayana kadar yedim bir hafta boyunca meğer hormonların oyunuymuş .şu aralar iştahım pek yok .çok acıkmıyorum .
çilek haftasonu istanbula gittik teyzeme orada markete gittik ,kızım çilekleri görünce anne sana çilek almak istiyorum dedi ,annemde ananas aldı ki oda bebeğin rahimde tutnmasını sağlarmış yani bilneden iyi şeyler yemişim .hımm erik ve çilek demek zeki olurmuş çıkınca bol bol yiyim o zaman .
mesala kahvaltıda peynir yumurta zeytin ceviz çok açık çay 2 dilim ekmek
aralarda kayısı çekirdekli üzüm yada elma portakal evde ne varsa bide kepekli galate
çok açık neskafe işte en zorlandığım bu kahveyi sert severim ama bebiş için çok az kahveli ve sütlü içiyorum
ton balığı aldım şimdilik hafta bir onu yiyorum ama ne kadar iyi bilmiyorum şu sıralar balık ta yok pek .geceleri süt içiyorum yada yoğurt .yemeklerimi daha az tuzlu yapıyorum ve bol bol su .
katkı maddeli şeyleri yememeye çalışıyorum gofret kek çukulata henüz hiç yemedim canım da istemiyo zaten inşallah böle gider
hurmayı bende duydum canım hatta son zamanlarda yiyince doğumu bile kolaylaştırırmış
bu aralar hamur işi de az yiyorum .en çok yediğim bol bol salata ve çorba
Kızlarrrr benn yavaşdan gideyimmm çok serdimmm bugünn öyle uykum varki iş gözümde büyüyor şuan ,işte ben o yüzden p.tesi sabahları girmiyorummm,neyseee hadi herkez kendine iyi baksınn herkeze kolay gelsinnnn
Kızlarrrr benn yavaşdan gideyimmm çok serdimmm bugünn öyle uykum varki iş gözümde büyüyor şuan ,işte ben o yüzden p.tesi sabahları girmiyorummm,neyseee hadi herkez kendine iyi baksınn herkeze kolay gelsinnnn
ben 2 haftadır ıse daldım cok dagıldım oyuzden once baslangıc olarak bugun makyaj yaptım ne bulsam gıyıp gelıyor gıbıydım makyaj falan sıfırdı. baslangıcımı boyle ılan ettım, sen de bu sekılde baslangıc yapabılırsın neslıcıgım.
aydonence, bızı daha ıyı tanıyorsundur umarım. Bız oyle kaba kırıcı ınsanlar degılız. Benım bıraz sınırlı yanım vardır ama ben bıle oyle bırı degılım. Haklı olsam da olmasam da yazdıklarım serttı. Oyuzden kusura bakma. Bunu yazmasaydım sımdı, ıcım rahat etmeyecektı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?