2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

tosuncuk sneın o krızden bana geldı bu cuma gunu valla. zor tuttum kendımı. hamburger delısıyımdır zaten. bır yıl olacak yemedım. cok zor dayandım valla. ıs yogunlugu manyaklastırdı benı

Ablacım valla bende alışıyorum artk birde en zararlı şeylerden biri o vıcık vıcık yağlı şeyleri yemedm iyiki. Okadar çaba boşa gidecekti. Bizde sürekli giderdk ama artk arkadaşlarm gideceği zaman artk hemen ben eve geçiyorm diyip eve gelip yemeğimi yiyorm:) Hem içim rahat hemde artk okadar alıştımki. Çünkü normalde yemek yemek benm için şuydu; çok yiyince çok güzel tat alıyorm aman yarabbim ye daha çok ye öyle tadı daha güzel. bunun sonucunda her gece rahatsz mideyle yatma ve bunun gibi bisürü şey şimdi ise aç yatıyorm belki ama he bakımdan daha rahatım az yiyincede oluyormuş bunu öğreniyorm..

arkadaşlarrrr kenan-deryaya bildirim olarakgittiği içinn her yazılanşeye cevap hAKKI DOĞUYOR O YÜZDEN KONUNUNKAPANMASINI İSTİYORSANIZ DAHA FAZLA YORUM YAPMAYINNN LÜTFENNNN HAFTAYA İYİ BAŞLAYIP DEVAM ETTİRELİMM

ÖYLEEE YAA İNSANIN EVİGİBİSİ YOKKK SEN BUGÜNERKEN GELDİNLEN YARINAA GÜÇLÜ BAŞLAAA
İZMİR BAHARA BAŞLADII ZATENNN C.TESİ ÖZDİLEKDE BİRŞEY DENEDİM BU BANA OLUR DEDİMMM OLDUDA GERÇİ AMA BÖLGESEL KİLOLARIM YÜZÜMDEN HOŞ DURMADII MORALİM BOZULDUUU BİR AN ÖNCE TOPARLANMAMIZ LAZIMM..

Güne hep birlikte ve hızlı bir şekilde başlamışken, kahvaltımı yazayım ben;

- 2 dilim tam buğday ekmeği
- 1 tk salça
- 1.5 kk peynir
- 1 avuç maydanoz ile yaptığım yağsız tost,
- 2 ceviz
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe

Birazdan da kantine inip sade bir neskafe alacağım.

Cavdar ekmegi yerim ama dun kayunvalide de kahvalti yaptik orda beyaz ekmek yedim. Basiniz sagolsun canim allah rahmet eylesin.
Çok sağol canımm
Okadar olacak canımm bazen arada yesek birşey olmaz,bende macir ekmeği varya köye ekmeği yapar kayınvalidem sobada ısıtır üstüne teryeğ tuz pul biber ekler yemeye bayılırım,
ooooo güzel sözler duyulmaya başlanmışş,bu sözler bizii daha çok kamçılamalıkii daha iştahla verelimm
dün üst komşunun eşinin babası ve fat etmişti oraya girrik adam beni sürekli görür,herzaman bize gelir çay içmeye
bize geldiğinde fartemezmiş adam kilo verdiğimii çünküü üstümde bol bol pijama ve kazaklar olurdu bide ben eşimin bilgisayar odasında sigara içtikleri için pek girmezdim yanlarına.Dün pantolan ve badi giyince bana yengee sen nasıl kilo verdinn nezman verdinn çok vermişsiniz diyorduu,hele eşimin dediği sözlerr tam gaza getirdi benii

3 çocuk mu :O
seni bir kere daha tebrik etmek isterim, ben 3 çocuk yapsam inan şu an ki fiziğimden eser kalmaz. kilo vermeden önceki ve son halini gösteren bir resim koymuştun ya, gerçekten harika bir örneksin üstelik 3 doğum yapmış olmana rağmen bu fiziki iyileşmeyi yapabilmişsin. benim henüz çocuğum yok, eşim yurtdışından döndüğünde düşünüyoruz bakalım. zaten topikte bi gebelik furyası oluştu bende katılmak istiyroum o furyaya pomo ve duygunun bu topiğe katkıları yadsınamaz kesinlikle...[/QUOTE]
Benimde hep doğumlarda bozuluyor tipimm kendime yazık ediyorumm resmenn
hamile kalınca dikkat etsem gelmiyecekler aslında kilolarr
Allahım istyen herkeze bebek nsip eylesin
inann duyguu ve pomoya çok teşekkür ediyorumm onların sayesinde başardımm benn
neslii hoşgeldinn sen duygu ve pomo olmayıınca hemen farediliyor topikk
ooo mamalarda yenmişş olsun ya yensinn bende olsam yerim yanii
tartıya yansısa bile sen azimlisinn verirsinn
sporaaaaaaaaaa devamm ozamaann
Maşallahhh bencede verin alması dedğinz gibi kolay:)
hemde 2 günde alırız değilmiiiiii

Bak ben neler yapıyorummm
Sanada kolaylık olması açısından eğer diyet yemekleri ve hemen hazırda birşeyler olsun istiyorsan arada dolabına hazırla koy
ben ıspanağı soğanla baharatla kavurup koydum poşetlere 4 kaşık
lahanayı doğradım yine aynı şekilde soğanla kavurdumm koydum 4 kaşık poşetlere
kabağı aldım rendeledimm kavurdumm yine öyle şekildeee
sonra tavuk kıymasından köfteler 3 tane koydum poşetlere
sonra öğlen istediğim birini çıkarıp çözdürüp ısıtıp ya yumurta kırıyorum,yada yoğurtluyorumm
akşamlarıda haşlnmış tavuk çorba artık kafama göre takılıyorummm
sende atarsan eğer dolaba yemeğin olmadığında hemen çıkarır ısıtır yersin

evet dogru haklısın canım.

neslı menu yazmıs ama cuma gunu ne yedım bılmıyorum hatırlamıyorum su an. uc gundur menu yazmadım. cumartesıyı cok ıyı hatırlıyorum cunku durumu ıyı olmayan arkadasların cocukları yesın dıye etlıekmek dedıgımız lahmacun tarzı seyden yaptırdım sohbete daldım kendım de yedım mısafırlıkte aksam yemegınde.

pazar gunu kendımı cezalandırdım ve corn flakes ve meyve ıle aksam yaptım. oglen ara ogun yapmadım, sabah normal kahvaltı. soguk olmasına ragmen kendıme kızıp dısarda 2 saat yurudum eve geldım hasta oluyordum nerdeyse. sonra hıc kıpırdaman 4-5 fılm ızleyerek petegın yanında uzanıp ısınarak uyudum.

ya nasıl olmadı sana anlamıyorum. moral bozukluguna gelınce hem etlıekmek hem ıs yogunlugu hem spor yapmıyor olusumdan dolayı bır de kardesımle alakalı onemlı bır para mevzusundan dolayı tadım yok, dusuncelıyım daha dogrusu.

demişsin ya ablacm nası gidiyo ben anlayamadm?
Bu arada bende dün seni sormuştm:) olsada güldürsem dedm. Allaha şükür kötü bişey yokmş takip edemeynce birde göremeynce sizleri endişelendm:)

sayfaya aboneoluyorsun sanamail olarak geliyor canımmm...

Sağolcanımm merak etmişsinnn ben tembellik yaptımm tüm hafta yayıldımm yanii

canım valla ne guzel anlamıssın tespıt etmıssın herseyı. akıllı hatunsun vesselam.

ortam benım ıcın onemlı oldugu kadar herkes ıcın onemlı. bunu korumamız lazım.

Sanada kolaylık olması açısından eğer diyet yemekleri ve hemen hazırda birşeyler olsun istiyorsan arada dolabına hazırla koy
sonra öğlen istediğim birini çıkarıp çözdürüp ısıtıp ya yumurta kırıyorum,yada yoğurtluyorumm
sende atarsan eğer dolaba yemeğin olmadığında hemen çıkarır ısıtır yersin[/QUOTE]

AA bende onları yapıyorm o sorun olmuyor ama farklı tarif varsa onları paylaşabilirsn :) çünkü bende dediğin gibi hep tek pişirimlk koyuyorm ama yaptklrm hep aynı oluyor

sende atarsan eğer dolaba yemeğin olmadığında hemen çıkarır ısıtır yersin[/QUOTE]

tatlım olur mu ya. sen bu olayını bırkez basarmıs bır kadındın. senı cesaretlendırmek ve o gucun sende oldugunu hatırlatmak lazımdı sadece sana. esının karakterı ve yetısme tarzından dolayı sen guzellıgını de azmını de 3 cocuktan dolayı kılo almus oldugunu da goremıyordum sana guzellıgını ve basarını hatırlatmak gerektı sadece :)))

ayrıca ben tesekkur ederım bana ılham veren resımler senın resımlerındır. bunu bılıyorsun

valla bır yorgunluk kı ne yorgunluk. pazar gunu kımseye gıtmedım kımse ıle konusmak bıle ıstemedım ruhumu ve bedenımı dınlendırmeye calıstım resmen. cunku seyahatlar ve ıs yogunlugu derken benım bır aydır canım cıktı resmen.

ama cok guzel ısler basarıyorum gecen yıldan bu tarafa cok degısmısım onu farkettım. satıslarım da arttı olayları cozme becerım de. kendı basıma resmen koca departmanı ıdare eder oldum.

yıllar sonra hamıle olmak nasıl bır duygu erce ? farkı ne su an ? psıkolojık acıdan da merak ettım :)))) ne meraklıyım ben de yaaaa

canım beslenmene cok dıkkat et. cok sevındım tecrubelı olmasam da etrafımda okadar cok kısı hamıle kaldı kı 2 yıldır ben de duya duya ogrendım valla umarım faydalı olur sıfası olur duyduklarım olursa yıne paylasırım annecıkler asıl sana soylerse daha dogru olur.

cınsıyet cok merak edıyorum aman ha ogrenır ogrenmez yaz burdan :))))

Kızlarrrr benn yavaşdan gideyimmm çok serdimmm bugünn öyle uykum varki iş gözümde büyüyor şuan ,işte ben o yüzden p.tesi sabahları girmiyorummm,neyseee hadi herkez kendine iyi baksınn herkeze kolay gelsinnnn

ben 2 haftadır ıse daldım cok dagıldım oyuzden once baslangıc olarak bugun makyaj yaptım ne bulsam gıyıp gelıyor gıbıydım makyaj falan sıfırdı. baslangıcımı boyle ılan ettım, sen de bu sekılde baslangıc yapabılırsın neslıcıgım.

yaaaaaaa cok ozlemısım valla. ohhhh sızler geldınız de hem benım havam hem topıgın havası degıstı. sevıyorum sızlerı cıvcıvler.

ben de kacayım kızlar.

fırsat bulursam ogleden sonra gırerım belkı olmadı yarın gorusuruz aksam gırmem, aksamları kendımı dınlendırıyorum oturarak pc basında durmak ıstemıyorum aksamları. aksama kadar bıkıyorum resmen cunku o halımden

aydonence, bızı daha ıyı tanıyorsundur umarım. bız oyle kaba kırıcı ınsanlar degılız. benım bıraz sınırlı yanım vardır ama ben bıle oyle bırı degılım. haklı olsam da olmasam da yazdıklarım serttı. oyuzden kusura bakma. bunu yazmasaydım sımdı, ıcım rahat etmeyecektı.

Aynen Duygucum yaa, bir yandan sade neskafe içiyorum, bir yandan gözlerimi açık tutmaya çalışıyorum. Sana kolay gelsin, akşam pek keyifli olur ev temiz olunca:)

Haklısın Pomocum, ben bugün zaten nasıl geldim işe bilemedim. Yarın biraz özeneyim ama önce dinlenmem lazım gerçekten. Benim de kardeşimle ilgili biraz sorunlar vardı onlar da yordu beni. Ben öğleden sonra erken çıkmayı planlıyorum, eve gider, hemen üstümü değiştirip spora giderim, 1 saat tempolu yürürüm, ter atmak bana iyi gelir, sonra da duşumu alır, yayılırım. Dolapta hazır köfte harcı var dünden kalan, sadece şekil verilip yağsız tavada pişecek, dolayısıyla akşam menüsü de hazır:)

kırılmadım ben aksine hak verdim. Az çokta konuşmalarınızdan sizleri tanıdım ve anladım. Benzer yanlarımız çok fazla bende bazen parlarım bi anda ama içim rahat etmez sonra. Bu tarz insanların içinde kötülük yoktur bence.