2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

inşallahhh,eenasılsınn keyfin yerindemiii aylık küvett aktiviteni yaptınmıı

keyfim yerinde çok şükür sadece iş yoğunluğunun en zirvede olduğu dönemdeyiz. Mart ayı nasıl muhasebeciler için dert ayıysa bizimde yağlardan kurtulma ayıdır genelde zayıflama programlarımızın final ayıdır mart nisan o yüzden seanslar iki katı çıkıyor, dolayısıyla bizde iki kat antrenmana çıkıyoruz
küvet olayına gerek kalmadan eve geldiğim gibi üstümü değiştirip uyuyorum zaten ama havalar ısınsın haftada bir kesin senin süt önerini de unutmadım

merhabalarrrrrr herkes için bol --- li çok güzel bi hafta olsun
nasılsınız arkadşlarımmmm .
dudağımda kocaman bir uçuk çıktı :18::18nun dışında harikayım şükürler olsunn

Pomocum kolay gelsin canım, tablomuzu bugün mü yayınlayacaksın? Mümkün olursa ve yetiştirebilirsen iyi olur canım, hazır gaza gelmişken tabloyu da görüp motivasyonumuz artar belki Yoksa da yarın görürüz. Ben de çalışmaya çalışayım biraz. Fırsat bulunca girerim yine.

sana da konay gelsin canımcım 2 katına çıkması kötü olmuş Allah kolaylık versiin canım yaz geliyo hırka kazak rafa kalkacak diye telaşlı zayıflama başladı

yok canım ya ısler boyle devam eder bızım artık. cunku ıslerımızın sezonu acıldı, ekım kasıma kadar ben boyle yogunum ozellıkle temmuza kadar boyle gıder.

ayıptır sorması sen ne zaman tatile çıkacaksın ( şu özel sektörün çalışma şartları kadar haksız bi durum yok yaaaaaaa...hamile kalmaya korkarsın, izne çıkabilmek için bin türlü takla atarsın, düzenli zammın yokturrr, varya çok sıkıldım ben çalışma hayatından. hamile kalmayı birazda bu yüzden istiyorum, şöyle uzunca bi tatile çıkayım die ama duygu bana doğumdan sonraki uykusuzluğu ve zorluğu anlatınca biraz korktum gerçi bi bebeğe sahip olmanın verdiği huzuruda anlatınca o korkuda gitti ve artık istiyorum

Duygucum, kurabiye tarifini e-mail adresine yolladım canım. İnşallah beğenirsin, fikirlerini bekliyorum denedikten sonra:)

tatlım olur mu ya. sen bu olayını bırkez basarmıs bır kadındın. senı cesaretlendırmek ve o gucun sende oldugunu hatırlatmak lazımdı sadece sana. esının karakterı ve yetısme tarzından dolayı sen guzellıgını de azmını de 3 cocuktan dolayı kılo almus oldugunu da goremıyordum sana guzellıgını ve basarını hatırlatmak gerektı sadece :)))

ayrıca ben tesekkur ederım bana ılham veren resımler senın resımlerındır. bunu bılıyorsun[/QUOTE]

pomocumm sözz az daha zayıflıayayımm yine koyacağım rsimler canımm
duygu ve senin cesaretlendirmlerinle başardımm satenn ben inann yoksaa belkide şimdiye verememiş olacaktımm belkidee

canım valla ne guzel anlamıssın tespıt etmıssın herseyı. akıllı hatunsun vesselam.

ortam benım ıcın onemlı oldugu kadar herkes ıcın onemlı. bunu korumamız lazım.

benim akıllığımdan değil filizim senin niyetinin çok açık ve topikteki net duruşundan kaynaklanıyor. duygununda yazdığı gibi bencede artık uzatmayalım gelen mesajlarada cevap yazma derim. seni bilen çok iyi biliyor, bilmeyense iyi bir dost kaybediyor. çünkü senin sinirleninceki yazılarına değil mutluykenki yazılarına ihtiyacımız var

pomocum şu an daha kendimi hamile gibi hiç hissedemiyorum .bulantım yok canım hiç bişe istemiyo sadece akşamları 9 da uyuyorum ama eşimin kızımın bana davranışları çok güzel hele kızım çok yardımcı oluyo .bazen eyvah hamileyim nasıl doğurcam diyorum bi korku oluyo sonra rabbim nasib etmişki bi kolayı olur diyorum böle karmakarış duyguları oluyo .her aşamayı her doktor kontrolümü yazıcam size teyzeleri ,sizin dualarınız olmazsa olmaz

sana da konay gelsin canımcım 2 katına çıkması kötü olmuş Allah kolaylık versiin canım yaz geliyo hırka kazak rafa kalkacak diye telaşlı zayıflama başladı

canım bizim müşteriler, hırka kazak kalkacak veya sağlık sorunlarımız düzelsin telaşında olan insanlar değil, genelde balolarda, partilerde ve plajda giyecekleri için telaşlananlardan

herkeslere günaydnınlaarrr mutlu haftalaarrr

kalktım kahvalştımı ettim biraz kızlarla dedikodumu yaptım şimdi kahvemi içip çalışmaya başlayacagım başlamadan bi gelip geçmişi de okudum tamamdırrr pomo ya bildirimi de yapacam birazdan, ankaraya geldigim belli oluyor ama evdeki miskinliğim olmayınca tartı bu sefer nanik yapmadı bana göz kırptı

burası çok soğuk iyice bi düzelse havuzu da düzene sokacam yürüyşü de ama ne zamn düzelecek bilmiyorum bakalım kısmettt bahar gelsin artk yaa, dün ben cengaveri dışarı çıkarken mart ayındayız nasıl olsa en fazla ne kadar soğuk olabilir diyerekten deri ceketimle çıktım, kulaklarım ve burnum soğuktan düşecekti nerdeyse yaa o neydi öyleee bütün akşam battaniye altında yattım da ancak kendime geldim yani. bugun yurttayım dün pek çalışamadım dünü telafi edecem. marrtta jurim var ben inde istanbuldaım o yuzden gitmeden onu hazırlamam lazım. bir de 29 martta arkadaşım gelecek ankaraya, daha doorusu ilk aşkım şimdiki arkadaşım onla da bolca vakit geçirmek istiyorum o yuzden iyice asılmalıyım bu araaa sıkı yonetim ilan ettim artk kendime, istanbula gidene kadar dışarı çıkmak arkadaşlarla vakit geçirmek yok, istanbulda zaten okuldan bütün yakın arkadaşlarım olacak. yurttakı kızlarla da yemeklerden sonra bi kahve içecek kadar sohbet yeter. disiplinli yaşama geçiyorummm

çenem düştü yineee, nurdan hepinize selam eder ve kaçar gençlerrr çalışmalı, çalışmalı, çalışmalıı

bmı ya bakıyorum onu allahın izniyle 24 e çekeyim de pomocum o zaman kg iyi diyeceği. darısı senin başına inş.
3 gündür hulahop yapıyorum zaten. ve kalori sepetini düzenli bir şekilde kullanıyorum

evet ya...59 ları görmüşken şu an 62 lerdeyim

ben doğum kontrol hapıyla bile 6 gün sonra oldum

pomo artık tabloları akşamarı yayınlıyor diye düşünmüştüm. buralarda oyalanıyorum onun için de hemen bildirimi yapayım barim...

Duygucum, kurabiye tarifini e-mail adresine yolladım canım. İnşallah beğenirsin, fikirlerini bekliyorum denedikten sonra:)

ben de istiyorum, kaç kalori?

ay ne heyecanlı allah (cc) isteyen herkese nasip etsin inş.

sabah
3 klasik etimek
1 üçgen peynir
limonlu maydanoz
domates, salatalık
yeşil çay
5 yeşil zeytin

ara
15 tane çilek (az sonra...)

Kızlar, Pomo akşama çizelgeyi yayınlayacak, o yüzden akşama kadar herkes özelden bildirimini yapsın Pomo'ya, inşallah bolca ----'ler görürüz. Benim gibi bu hafta +++ olanlara da moral olur ve haftaya güzel kilolar veririz böylece.

yarım yağlı olsun ama

az dişini sık 2-3 aya azalır yoğunluk sonra kocacığınla tatil yaparsınnnn minik kuşummm

merhabalarrrrrr herkes için bol --- li çok güzel bi hafta olsun
nasılsınız arkadşlarımmmm .
dudağımda kocaman bir uçuk çıktı :18::18nun dışında harikayım şükürler olsunn
anam taze anne napıyon 240 günkalmış minik kuşumuzaaa gün saycazzz inşallahh ,erce resmen gün sayardımmm benn çokgüzel bir sürece girdinnn tadını çıkarrr lütfenn senin çok güzel yardımcında var deyim yerindeyse naz yap aş er prensesler gibi geçirr güzel yürüyüşler yap çokgüzel bir anne olcann her anlamdaaa rabbim sağ salim kucağına almaya nasip etsin sana çok güzel bir doğum diliyorum,hayırlı ,sağlıklı bir evlat doğurursunnn inşallahh
ooo süperrr çok sevindim şimdi bakıp incelicem eminim harika bir tarifdir teşekkürlerr canım

oo karabiberimmm harikasınnn canımmm merakla kg bekliyorum valla biraz daha bastırsan bana yetişcennn inan çok seviniyorum,hep diyorum tekrarr dicem benim düştüğüm hataya düşmee sendüğündee çok güzel olll

herkese slm
bugün 200 gram fazla ıktım yani şuan 80 kilo oldum ufff şimdi spor yapıyorum bu hafta kurtuluş yok gidecek az da olsa kilolarrrrrr

Selam kızlar, öğle yemeğimi de yazayım unutmadan, akşam da tüm menümü ve inşallah yapmayı planladığım sporumu da yazarım:)

- 2 büyük çiçek haşlanmış karnıbahar, üzerinde 1 kaşık yoğurt
- 4 kaşık kadar bulgur pilavı
- 4 kaşık kadar patatesli, havuçlu sulu köfte (köftesi çok azdı)

Su tüketimim biraz az bugün, 1 lt bile olmadı daha.

o da neymıs :)))))) ramazan bayramına kadar ıznım yok ramazan bayramında 4 gun tatılım var ozaman ıstanbula gıdıyoruz kurban braymında da 5 gun olması lazım o zaman da konyaya esımın aılesının koyune gıdıyoruz. bızım baska tatılımız olmuyor yavrucugum.

hıc acma ozel sektor olaylarını. haklı ıznını bıle ısteyemıyorsun cunku ısyerınde senden baskası dıle getırmemıs oluyor yıllardır. sen de duzene uymak zorunda kalıyorsun.

bebekten ben de korkar oldum canım. cunku tempom cok yogun bu ortamda nekadar saglıklı bır anne ve bebek olur bılmıyorum. gorumcemı buraya tasımak planım. esıne burda rahat ıs bulurum hem paramız onlara nasıp olur ek gelır olur onlara hem de benım gonlum tamamen rahat olur ama yıne de bebek nasıl olacak bılmıyorum yan komsudan dolayı bıle uykumuz bolunuyor sureklı aglıyor cocuklar. valla daral gelıyor o an. krumalı saat gıbıler her sabah 6da uyanıyorlar.