- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #9.761
inşallahhh,eenasılsınn keyfin yerindemiii aylık küvett aktiviteni yaptınmıı
keyfim yerinde çok şükürsadece iş yoğunluğunun en zirvede olduğu dönemdeyiz. Mart ayı nasıl muhasebeciler için dert ayıysa bizimde yağlardan kurtulma ayıdır genelde zayıflama programlarımızın final ayıdır mart nisan o yüzden seanslar iki katı çıkıyor, dolayısıyla bizde iki kat antrenmana çıkıyoruz
küvet olayına gerek kalmadan eve geldiğim gibi üstümü değiştirip uyuyorum zatenama havalar ısınsın haftada bir kesin senin süt önerini de unutmadım
yok canım ya ısler boyle devam eder bızım artık. cunku ıslerımızın sezonu acıldı, ekım kasıma kadar ben boyle yogunum ozellıkle temmuza kadar boyle gıder.
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.....
günaydınnn günaydınnnnnnn günaydınnnn günümüzz hayırlı ,sağlıklı ,bereketli geçsinnnnnnn güzelbir hafta geçiririz inşallahhh...
herkez iyidir inşallahhhh temizlik öncesi bi selam vereyim dedimmm...
Benimde hep doğumlarda bozuluyor tipimm kendime yazık ediyorumm resmenn
hamile kalınca dikkat etsem gelmiyecekler aslında kilolarr
Allahım istyen herkeze bebek nsip eylesin
inann duyguu ve pomoya çok teşekkür ediyorumm onların sayesinde başardımm benn
neslii hoşgeldinn sen duygu ve pomo olmayıınca hemen farediliyor topikk
ooo mamalarda yenmişş olsun ya yensinn bende olsam yerim yanii
tartıya yansısa bile sen azimlisinn verirsinn
sporaaaaaaaaaa devamm ozamaann
hemde 2 günde alırız değilmiiiiii
Bak ben neler yapıyorummm
Sanada kolaylık olması açısından eğer diyet yemekleri ve hemen hazırda birşeyler olsun istiyorsan arada dolabına hazırla koy
ben ıspanağı soğanla baharatla kavurup koydum poşetlere 4 kaşık
lahanayı doğradım yine aynı şekilde soğanla kavurdumm koydum 4 kaşık poşetlere
kabağı aldım rendeledimm kavurdumm yine öyle şekildeee
sonra tavuk kıymasından köfteler 3 tane koydum poşetlere
sonra öğlen istediğim birini çıkarıp çözdürüp ısıtıp ya yumurta kırıyorum,yada yoğurtluyorumm
akşamlarıda haşlnmış tavuk çorba artık kafama göre takılıyorummm
sende atarsan eğer dolaba yemeğin olmadığında hemen çıkarır ısıtır yersin
canım valla ne guzel anlamıssın tespıt etmıssın herseyı. akıllı hatunsun vesselam.
ortam benım ıcın onemlı oldugu kadar herkes ıcın onemlı. bunu korumamız lazım.
Karabiberim nasılsınn kuzumm nasıl gidiyr kg verme işi?
valla bır yorgunluk kı ne yorgunluk. pazar gunu kımseye gıtmedım kımse ıle konusmak bıle ıstemedım ruhumu ve bedenımı dınlendırmeye calıstım resmen. cunku seyahatlar ve ıs yogunlugu derken benım bır aydır canım cıktı resmen.
ama cok guzel ısler basarıyorum gecen yıldan bu tarafa cok degısmısım onu farkettım. satıslarım da arttı olayları cozme becerım de. kendı basıma resmen koca departmanı ıdare eder oldum.
yıllar sonra hamıle olmak nasıl bır duygu erce ? farkı ne su an ? psıkolojık acıdan da merak ettım :)))) ne meraklıyım ben de yaaaa
canım beslenmene cok dıkkat et. cok sevındım tecrubelı olmasam da etrafımda okadar cok kısı hamıle kaldı kı 2 yıldır ben de duya duya ogrendım valla umarım faydalı olur sıfası olur duyduklarım olursa yıne paylasırım annecıkler asıl sana soylerse daha dogru olur.
cınsıyet cok merak edıyorum aman ha ogrenır ogrenmez yaz burdan :))))
sana da konay gelsin canımcım 2 katına çıkması kötü olmuş Allah kolaylık versiin canım yaz geliyo hırka kazak rafa kalkacak diye telaşlı zayıflama başladı
canım fazlalaılıgın olabılır ama bence guzel bır kılodasın sen kendıne asırı stres yaptıgın ıcın bence dıyetten koptun bıraz sakın sakın baksan olaya cok daha ıyı olacak bence. buarada dıyete de baslamıssın ohhhh super. senı hulahop ıle hatırlıyorum hadı bakalım o da gelır ınsaallah
Günaydın kızlar, bütün kızlar toplanmışız bakıyorumPek güzel olmuş, özledim be yaaa Sabah tartı sonucu hiç hoş değildi, şimdi özelden bildirimimi yapacağım zaten. Neyse aile yanına gitmenin böyle sonuçları oluyor, ne yapalım. Bu hafta biraz asılacağım Sizler nasılsınız kızlar, güzel geçmiştir günleriniz inşallah, bu hafta herkes birbirini motive etsin ve en azından taze aldığımız kilolardan kurtulalım
Günaydınnnnnnnnn:) bütün kızlar topplamışşş toplanmışş:)
Ben hala hasta olamadm evet bu şaşırılcak bişey değil benm açımdan ama tek şaşıılcak şey o şiş göbüşle 65.9 çıkmam:) Demekki kilo vermşim çunkü şişken çok almışım gibi oluyo şimdi ise emeklerimnn karşılığını alıyorm:) Gerçektn bahanem değil hastalık meselesi benm hep böyle onuda ekleyeym.
Başlangıç: 67.2
Geçen hafta: 65.5
Bu hafta: 65.9 (hasta olacak olamıyo garibim)
Yinede mutluyum:) inşallah haftaya kadar olursam sonucu çok güzel olacak:)
Pomocum kolay gelsin canım, tablomuzu bugün mü yayınlayacaksın? Mümkün olursa ve yetiştirebilirsen iyi olur canım, hazır gaza gelmişken tabloyu da görüp motivasyonumuz artar belkiYoksa da yarın görürüz. Ben de çalışmaya çalışayım biraz. Fırsat bulunca girerim yine.
Duygucum, kurabiye tarifini e-mail adresine yolladım canım. İnşallah beğenirsin, fikirlerini bekliyorum denedikten sonra:)
pomocum şu an daha kendimi hamile gibi hiç hissedemiyorum .bulantım yok canım hiç bişe istemiyo sadece akşamları 9 da uyuyorumama eşimin kızımın bana davranışları çok güzel hele kızım çok yardımcı oluyo .bazen eyvah hamileyim nasıl doğurcam diyorum bi korku oluyo sonra rabbim nasib etmişki bi kolayı olur diyorum böle karmakarış duyguları oluyo .her aşamayı her doktor kontrolümü yazıcam size teyzeleri ,sizin dualarınız olmazsa olmaz
keyfim yerinde çok şükürsadece iş yoğunluğunun en zirvede olduğu dönemdeyiz. Mart ayı nasıl muhasebeciler için dert ayıysa bizimde yağlardan kurtulma ayıdır genelde zayıflama programlarımızın final ayıdır mart nisan o yüzden seanslar iki katı çıkıyor, dolayısıyla bizde iki kat antrenmana çıkıyoruz
küvet olayına gerek kalmadan eve geldiğim gibi üstümü değiştirip uyuyorum zatenama havalar ısınsın haftada bir kesin senin süt önerini de unutmadım
anam taze anne napıyon 240 günkalmış minik kuşumuzaaa gün saycazzz inşallahh ,erce resmen gün sayardımmm benn çokgüzel bir sürece girdinnn tadını çıkarrr lütfenn senin çok güzel yardımcında var deyim yerindeyse naz yap aş er prensesler gibi geçirr güzel yürüyüşler yap çokgüzel bir anne olcann her anlamdaaa rabbim sağ salim kucağına almaya nasip etsin sana çok güzel bir doğum diliyorum,hayırlı ,sağlıklı bir evlat doğurursunnn inşallahhmerhabalarrrrrr herkes için bol --- li çok güzel bi hafta olsun
nasılsınız arkadşlarımmmm .
dudağımda kocaman bir uçuk çıktı :18::18nun dışında harikayım şükürler olsunn
ooo süperrr çok sevindim şimdi bakıp incelicem eminim harika bir tarifdir teşekkürlerr canımDuygucum, kurabiye tarifini e-mail adresine yolladım canım. İnşallah beğenirsin, fikirlerini bekliyorum denedikten sonra:)
çok iyii gidiyor duygucumm
pomo paylaşınca görürsünüz kilomu burdan yazmak istemedimm sonrada resim paylaşırım kilomunn
yemin etme işi yaradı bende
sende artıkk yürüyüşlere başla duyguuu izmire yaz geldiii
ayıptır sorması sen ne zaman tatile çıkacaksın( şu özel sektörün çalışma şartları kadar haksız bi durum yok yaaaaaaa...hamile kalmaya korkarsın, izne çıkabilmek için bin türlü takla atarsın, düzenli zammın yokturrr, varya çok sıkıldım ben çalışma hayatından. hamile kalmayı birazda bu yüzden istiyorum, şöyle uzunca bi tatile çıkayım die ama duygu bana doğumdan sonraki uykusuzluğu ve zorluğu anlatınca biraz korktum gerçi bi bebeğe sahip olmanın verdiği huzuruda anlatınca o korkuda gitti ve artık istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?