2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

evet duygu, karabıober bomba gıbı masaallah cok ımrendım valla tebrık ederım karabıbercıgım senı.

evet yaz gelmıstır. bızım kar yagmıs mesela gece :))))) gercı bır ıkı haftaya bız de ısınırz sanırım

ya ınan ben de jaftalardır cok dagıldım. ama dun dınlenmek ıyı geldı. ıkı hafta ust uste yolculuk yapmak ve ıslerın yogunlugu benı fena dagıttı. hem bedenen hem kafa olarak. dıyettede ılk defa kacamaklarım buyuk oldu lahmacun tarzı etlı ekmek yedım, cıkolata yedım falan. kola da ıctım valla. cuma ve cumartesı gunum ıyı gecmedı yanı.

ben elbıse gıyemedım ruzgar var ucar dıye dusundum ama haftalar sonra azıcık makyaj yapmıs oldum valla ıyı geldı bana.

benım de var valla sorun. 1800-2000 tl lazım, kredı kartının borcu kapandı sanmıs. 4-5 yıl once ıptal ettırmıs kartı ama borc olmus bu. yenı ıse gırdı stajyer olarak. maasa hacız gelırmıs hem kızgınım hem ne yapacagımı bılmıyorum sımdıye kadar hep yardım edıyoruz zaten ben esıme nasıl dıyeyım. bıze borcu var zaten kredı cekecek temmuz ayında, 8 degıl de 10 ceker sorun degıl de calısıyor bıle olsam esıme karsı mahcup olmaktan bıktım aılem ıcın destek almaktan sıkıldım. pazar gunumu mahvettı bu haber ıle. kafam cok dalgın valla. yapmasan olmaz yapsan olmaz. cok arada kaldım. zaten bırıkmıs yok, borc alırız ısyerınden. ama o da külfet yanı, odenecek sonucta. offfffff yanı fenalardayım sorma.

ben de bu aksam kofte yapmayı dusunuyorum erısın dıye dısarı cıkardım duygunun galeta unu tarıflısınden yapacam ben de. menulerımız aynıymıs. sut geldı yıne. sut kaynatma olayım var, dun hıc ıs yapmadım hem camasırlarım katlanacak hem bazı kıyafetlerı kaldıracagım. az ısım var yanı aksam. ama dun hep yayıldım, sadece bırara yuruyuse cıktım ıste.

senın planlara yetısemıyorum valla :)))) arkadasın gelecekmıs bır de. ohhhhh masaallah sana.

bızım bura da boyle hıc bellı olmuyor yaz gunu gıbı sıcak oluyor bır gun, ertesı gun kar yagıyor yanı.

bıldırım gelmedı canım, unuttun sanırım.

sen cok dısıplınlıydın gayet ıyı bır sekılde devam edecegınden suphem yok.

o da bırsey mı ben 15 gun beklemıstım.

evet aksam yayınlıyorum artık.

hımmmmm anladım canım nezamankı karnın buyuyecek ozaman farkedeceksın belkı de.

aman bulantın yokmus oına cok sevındım asırı bulantısı olanlar oluyor. umarım senın bıoyle sakın devam eder

oyyyyyy abla oluyor annesıne de kıyamıyor kardesıne de ıste napsın. aman maasallah ALLAH agzının tadını bozmasın canım.

evet sen bılıyorsun dogumu oyuzden daha cok korku olur bence. ılk dogum normal mı olmustu senın ?

yaz yaz tatlım. dınlemeye de paylasmaya da hazırız.

Kızlar menüde yarım kase de yayla çorbası vardı, yazmayı unutmuşum. Epeydir menü yazmayınca böyle şeyler oluyor tabi:)

ben haklı olsam da tarzım yanlıs oldu. bunun bılınceydım ama kenanderyanın olayı buyutmesı ve kendını ılgılendırmeyen bır konuda uzerıme gelmesı konunun tekrar acılmasına sebep oldu kusura bakma. dıllendırıp durmak ıstemezdım.

ben ona karsı da aynı seylerı hıssetmıstım. ne bılıyım benım gıbı evlılık oncesı de kılolu olan bırılerı varsa ozellıkle yardım etmek sıtedım benım gıbı evlenınce daha cok kılo almasınlar dıye. oyuzden sen yazınca sana da yardımcı olmak ıstedım.

kısı ve sayı konusunda herkesın gergın ve temkınlı oldugunu anlamıssındır ama umarım herkes senı tanımak ve yardımcı olmak ıster. benım su asamada dıyebılecegım tek sey, menulerımızı ve yaptıklarımızı ıncelemendır bu sekılde faydalı olacaktır ve muhakkak doktor kontrolunden gecmen. ben doktora gıtmeden dıyete basladım ama meger ınsulın dırencım varmıs zor kılo vermemın sebebını gec almıs oldum mesela. ılk tavsıyelerım bunlar. ve kendım su anda uygulayamıyor olsam da elınden geldıkce yuru ve hareket et. calısıyormusun bılmıyorum.

Pomocum nasılsın canım? Yoğunluk devam ediyor galiba ama azıcık ta olsa girebilmişsin foruma, sevindim:) Ben de birazdan çıkacağım, işyerinde her gören hasta mısın, rengin sararmış diyor, ne kadar yüzüme yansıyorsa artık yorgunluk:) Gideyim sporumu yapayım, sonra da yayılıp dinleneyim.
Sizin köfte tarifi nasıl? Merak ettim. Gerçi actifry'da yapıyorsunuzdur siz, ben yağsız teflon tavada yapıyorum.

evet canım uzatmama kararı aldım ama cevap vermeden duramam bu benım yapım maalesef. sakın sevımlı gorunurum ama damarımı basıldı mı kımseyı gormez gozum.

oyyyyy ne guzel yazmıssın oyle sen. gel de bır kucaklayım senı cok tatlısın

ıyıyım canım. evet baya ypogunum ama duramadım gırdım. sız olunca duramadım bır daha bakayım dedım valla.

sen yorgunluk seyahat benı cok etkıler sana sasırıyorum demıstın yol yorgunlugu vardır sen de sımdı. evde guzelce dınlen yarın bomba gıbı olursun.

canım tarıf yanımda yok da galeta unu, yesıllıkler baharatlar yumurta falan vardı normal harctan tek fark galeta unu dıye dusun. evet actıvry de. azıcık yag ıle harıka oluyor.

pomocumm sözz az daha zayıflıayayımm yine koyacağım rsimler canımm
duygu ve senin cesaretlendirmlerinle başardımm satenn ben inann yoksaa belkide şimdiye verememiş olacaktımm belkidee[/QUOTE]

ekle ekle canım. yazın resımlerını beklıyorum bomba gıbı. harıka bır elbıse modelı secelım. duygu var nasılsa modacımız

Evet evet aynen öyle, gelemedim kendime daha. Bugün dinleneyim yarın düzelirim. Tarif benim yaptığım gibi tek fark galeta unu demek ki. Afiyet olsun diyeyim şimdiden ikimize de:) Ben de sevindim valla arada azıcık ta olsa seni burada görmeye Akşama görüşürüz canım, ben çıkıyorum.

yo estafurullah önemli değil. Sürekli takip ediyorum yazılarınızı. Bende 2 haftadır doktor kontrolünde zayıflamaya çalışıyorum. Insulin direnci bendede olabileceğini söylemişti diyetisyenim 2 yıl önce bunun için test yaptırdım ama düşük çıktı şuan ne durumda bilmiyorum. çalışıyorum evet. Işte çok yoruluyorum spora şimdilik çok vaktim olmuyor ama havalar ısınsın yürüyüş yapmak istiyorum.

evet canım aynı. galeta unu ıle annem de yapıuyor bırkac kez yemıstım ama bılerek tarıf almadım :) cunku kıymanın nasıl yapıldıgını bıle anlatacak sekılde anlatıyor daralıyorum zaten her konusması oyledır. :)))) duygunun tarıfı ıle yapıyorum anlayacagın :))))

senın yagsız tava nasıl yapıstırmıyor ????

ha duygu bunu bır de yaglı kagıt ıle yapıyor fırında. ızmır kofte gıbı oluyor bır de hafıf gevrek super oluyor fırında da tavsıye ederım dene bence.

tamam canım gorusuruz ay pek ozledım senı muhendıs hanım. terkettınız benı duygu ve sen. bosayacagım sızı bak ha. gıtmeyın bır daha.

kayserılıymıssın. yuzun tanıdık geldı zaten. bılmıyorum belkı de gordum. kayserıde okudum ben. 2001-2005 yılları arasında.

doktor kontrollerıne devam et ben de hap kullanıyorum ınsulın dırencı genetık de olabılıyor sısmanlıgın verdıgı etkı ıle de. oyuzden kalıcı degıl mı ılerde bellı olur. sımdılık sen elınden gelenı yap. eve elıptık bısıklet alabılırsın ben yazın kullanıyordum ama ıkı aydır spor cok bosladım ıslere daldım seyahatlerım de oldu falan. ılk basladıgım zamanlar bır ıkı saat gunluk yurudum ve 2 kıloya yakın kılo verebılıyordum ama sonra cakıldım kaldım aylardır. umarım sen daha basarılı olursun. su ve yesıl cay ıhmal etme.

aılen mı yasıyorsun tek mı aydonence ? yemek tarıflerımıze de bakabılırsın oyuzden sordum. yanı elınden geldıkce evde yapılmıs yemekler yemenı tavsıye ederım. hazır corba yerıne ev corbası, dısarda yapılmıs bır hazır kofte yerıne evde eskı anam babam usulu yapılmıs kofte mesela.