- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #9.781
çok iyii gidiyor duygucumm
pomo paylaşınca görürsünüz kilomu burdan yazmak istemedimm sonrada resim paylaşırım kilomunn
yemin etme işi yaradı bende
sende artıkk yürüyüşlere başla duyguuu izmire yaz geldiii
Aynen Duygucum yaa, bir yandan sade neskafe içiyorum, bir yandan gözlerimi açık tutmaya çalışıyorum. Sana kolay gelsin, akşam pek keyifli olur ev temiz olunca:)
Haklısın Pomocum, ben bugün zaten nasıl geldim işe bilemedim. Yarın biraz özeneyim ama önce dinlenmem lazım gerçekten. Benim de kardeşimle ilgili biraz sorunlar vardı onlar da yordu beni. Ben öğleden sonra erken çıkmayı planlıyorum, eve gider, hemen üstümü değiştirip spora giderim, 1 saat tempolu yürürüm, ter atmak bana iyi gelir, sonra da duşumu alır, yayılırım. Dolapta hazır köfte harcı var dünden kalan, sadece şekil verilip yağsız tavada pişecek, dolayısıyla akşam menüsü de hazır:)
sabah
3 klasik etimek
1 üçgen peynir
limonlu maydanoz
domates, salatalık
yeşil çay
5 yeşil zeytin
ara
15 tane çilek (az sonra...)
herkese slm
bugün 200 gram fazla ıktım yani şuan 80 kilo oldum ufff şimdi spor yapıyorum bu hafta kurtuluş yok gidecek az da olsa kilolarrrrrr
herkeslere günaydnınlaarrrmutlu haftalaarrr
kalktım kahvalştımı ettim biraz kızlarla dedikodumu yaptım şimdi kahvemi içip çalışmaya başlayacagım başlamadan bi gelip geçmişi de okudum tamamdırrrpomo ya bildirimi de yapacam birazdan, ankaraya geldigim belli oluyor ama evdeki miskinliğim olmayınca tartı bu sefer nanik yapmadı bana göz kırptı
burası çok soğuk iyice bi düzelse havuzu da düzene sokacam yürüyşü de ama ne zamn düzelecek bilmiyorum bakalım kısmetttbahar gelsin artk yaa, dün ben cengaveri dışarı çıkarken mart ayındayız nasıl olsa en fazla ne kadar soğuk olabilir diyerekten deri ceketimle çıktım, kulaklarım ve burnum soğuktan düşecekti nerdeyse yaa o neydi öyleee bütün akşam battaniye altında yattım da ancak kendime geldim yani. bugun yurttayım dün pek çalışamadım dünü telafi edecem. marrtta jurim var ben inde istanbuldaım o yuzden gitmeden onu hazırlamam lazım. bir de 29 martta arkadaşım gelecek ankaraya, daha doorusu ilk aşkım şimdiki arkadaşım onla da bolca vakit geçirmek istiyorum o yuzden iyice asılmalıyım bu araaa sıkı yonetim ilan ettim artk kendime, istanbula gidene kadar dışarı çıkmak arkadaşlarla vakit geçirmek yok, istanbulda zaten okuldan bütün yakın arkadaşlarım olacak. yurttakı kızlarla da yemeklerden sonra bi kahve içecek kadar sohbet yeter. disiplinli yaşama geçiyorummm
çenem düştü yineee, nurdan hepinize selam eder ve kaçar gençlerrrçalışmalı, çalışmalı, çalışmalıı
bmı ya bakıyorum onu allahın izniyle 24 e çekeyim de pomocum o zaman kg iyi diyeceği. darısı senin başına inş.
3 gündür hulahop yapıyorum zaten. ve kalori sepetini düzenli bir şekilde kullanıyorum
evet ya...59 ları görmüşken şu an 62 lerdeyim
ben doğum kontrol hapıyla bile 6 gün sonra oldum
pomo artık tabloları akşamarı yayınlıyor diye düşünmüştüm. buralarda oyalanıyorum onun için de hemen bildirimi yapayım barim...
ben de istiyorum, kaç kalori?
ay ne heyecanlıallah (cc) isteyen herkese nasip etsin inş.
canım bizim müşteriler, hırka kazak kalkacak veya sağlık sorunlarımız düzelsin telaşında olan insanlar değil, genelde balolarda, partilerde ve plajda giyecekleri için telaşlananlardan
pomocum şu an daha kendimi hamile gibi hiç hissedemiyorum .bulantım yok canım hiç bişe istemiyo sadece akşamları 9 da uyuyorumama eşimin kızımın bana davranışları çok güzel hele kızım çok yardımcı oluyo .bazen eyvah hamileyim nasıl doğurcam diyorum bi korku oluyo sonra rabbim nasib etmişki bi kolayı olur diyorum böle karmakarış duyguları oluyo .her aşamayı her doktor kontrolümü yazıcam size teyzeleri ,sizin dualarınız olmazsa olmaz
Selam kızlar, öğle yemeğimi de yazayım unutmadan, akşam da tüm menümü ve inşallah yapmayı planladığım sporumu da yazarım:)
- 2 büyük çiçek haşlanmış karnıbahar, üzerinde 1 kaşık yoğurt
- 4 kaşık kadar bulgur pilavı
- 4 kaşık kadar patatesli, havuçlu sulu köfte (köftesi çok azdı)
Su tüketimim biraz az bugün, 1 lt bile olmadı daha.
kırılmadım ben aksine hak verdim. Az çokta konuşmalarınızdan sizleri tanıdım ve anladım. Benzer yanlarımız çok fazla bende bazen parlarım bi anda ama içim rahat etmez sonra. Bu tarz insanların içinde kötülük yoktur bence.
benim akıllığımdan değil filizim senin niyetinin çok açık ve topikteki net duruşundan kaynaklanıyor. duygununda yazdığı gibi bencede artık uzatmayalım gelen mesajlarada cevap yazma derim. seni bilen çok iyi biliyor, bilmeyense iyi bir dost kaybediyor. çünkü senin sinirleninceki yazılarına değil mutluykenki yazılarına ihtiyacımız var
Pomocum nasılsın canım? Yoğunluk devam ediyor galiba ama azıcık ta olsa girebilmişsin foruma, sevindim:) Ben de birazdan çıkacağım, işyerinde her gören hasta mısın, rengin sararmış diyor, ne kadar yüzüme yansıyorsa artık yorgunluk:) Gideyim sporumu yapayım, sonra da yayılıp dinleneyim.
Sizin köfte tarifi nasıl? Merak ettim. Gerçi actifry'da yapıyorsunuzdur siz, ben yağsız teflon tavada yapıyorum.
tatlım olur mu ya. sen bu olayını bırkez basarmıs bır kadındın. senı cesaretlendırmek ve o gucun sende oldugunu hatırlatmak lazımdı sadece sana. esının karakterı ve yetısme tarzından dolayı sen guzellıgını de azmını de 3 cocuktan dolayı kılo almus oldugunu da goremıyordum sana guzellıgını ve basarını hatırlatmak gerektı sadece :)))
ayrıca ben tesekkur ederım bana ılham veren resımler senın resımlerındır. bunu bılıyorsun
ıyıyım canım. evet baya ypogunum ama duramadım gırdım. sız olunca duramadım bır daha bakayım dedım valla.
sen yorgunluk seyahat benı cok etkıler sana sasırıyorum demıstın yol yorgunlugu vardır sen de sımdı. evde guzelce dınlen yarın bomba gıbı olursun.
canım tarıf yanımda yok da galeta unu, yesıllıkler baharatlar yumurta falan vardı normal harctan tek fark galeta unu dıye dusun. evet actıvry de. azıcık yag ıle harıka oluyor.
ben haklı olsam da tarzım yanlıs oldu. Bunun bılınceydım ama kenanderyanın olayı buyutmesı ve kendını ılgılendırmeyen bır konuda uzerıme gelmesı konunun tekrar acılmasına sebep oldu kusura bakma. Dıllendırıp durmak ıstemezdım.
Ben ona karsı da aynı seylerı hıssetmıstım. Ne bılıyım benım gıbı evlılık oncesı de kılolu olan bırılerı varsa ozellıkle yardım etmek sıtedım benım gıbı evlenınce daha cok kılo almasınlar dıye. Oyuzden sen yazınca sana da yardımcı olmak ıstedım.
Kısı ve sayı konusunda herkesın gergın ve temkınlı oldugunu anlamıssındır ama umarım herkes senı tanımak ve yardımcı olmak ıster. Benım su asamada dıyebılecegım tek sey, menulerımızı ve yaptıklarımızı ıncelemendır bu sekılde faydalı olacaktır ve muhakkak doktor kontrolunden gecmen. Ben doktora gıtmeden dıyete basladım ama meger ınsulın dırencım varmıs zor kılo vermemın sebebını gec almıs oldum mesela. ılk tavsıyelerım bunlar. Ve kendım su anda uygulayamıyor olsam da elınden geldıkce yuru ve hareket et. Calısıyormusun bılmıyorum.
Evet evet aynen öyle, gelemedim kendime daha. Bugün dinleneyim yarın düzelirim. Tarif benim yaptığım gibi tek fark galeta unu demek ki. Afiyet olsun diyeyim şimdiden ikimize de:) Ben de sevindim valla arada azıcık ta olsa seni burada görmeyeAkşama görüşürüz canım, ben çıkıyorum.
yo estafurullah önemli değil. Sürekli takip ediyorum yazılarınızı. Bende 2 haftadır doktor kontrolünde zayıflamaya çalışıyorum. Insulin direnci bendede olabileceğini söylemişti diyetisyenim 2 yıl önce bunun için test yaptırdım ama düşük çıktı şuan ne durumda bilmiyorum. çalışıyorum evet. Işte çok yoruluyorum spora şimdilik çok vaktim olmuyor ama havalar ısınsın yürüyüş yapmak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?