2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

belki de kayseri çok büyük bir şehir değildir. Genetik olma ihtimali yüksek annem ve babam şeker hastası.bende dikkat ediyorum. Almayı düşünüyorum aslında evde olursa 5 dakikada olsa yaparım zamanlada artırırım. Iş yoğunluğu stres zaten herşeyin başı. Yeniden vermeye başlarsınız eminim allah kuvvet versin size. önerileriniz içinde ayrıca teşekkürediyorum.

ailemle yaşıyorum ama anneme verebilirim tarifleri, can atıyor bana diyet yemekler yapmak için. Kesinlikle katılıyorum ev yemekleri konusunda.

bu dönem son dönemim die kafayı bozdum resmen canım, ya ders çalışıyorum ya geziyorum. yurtta boş boş oturmak istemiyorum mumkun oldugu kadar verimli zaman geçirme derdindeim yani 24 marttan başlayarak 1 hafta baya yoğun olacagım ama degecek inşalah, istanbula son 2 aydır gitmek için çıldırıyodum çok güzel bi şekilde fırsat çıktı önüme, üstüne arkadaşımın da gelecek olması resmen yıldızım parlıyor bu araa

burası da öle canım yaa, dün kar vardı donuyodum dışarıda işlerm vardı mecbur çıktım, bugun ders çalışacam die yurttan çıkmayacam die söz verdm kendime pırıl pırıl güneşş neyse yine de moral bozmak yokkk, şimdi bol sütlü corn flakes i mi yedim bir bölüm dizi izleyim çalışmaya dönüyorummm

bu arada bildirmi yapacam derken aklımdan çıkmış msj ı yolladım cnaım

tatlım köfteye ek birde 1-2 saat dndurucudA dinlendir ve direk actif 'at fırında yapcaksan dondurucuda değilde alt bölmede 30-35 dkdinlendir öyle fırınla

cılek mı. ölurum ben ya cılek ıcın. carsıya ıneyım de alayım. aserırırım sımdı ben resmen. okadar saplantılıyım bu konuda

ay bilseydim yazmazdım cnm

sabah
3 klasik etimek
1 üçgen peynir
limonlu maydanoz
domates, salatalık
yeşil çay
5 yeşil zeytin

ara
15 tane çilek (az sonra...)

öğle
1 kase haşlanmış köy tavuğu (eti bolcaydı)

ara
2 dilim paykek
1 bardak çay (tek şeker)

10 dak
30 dak kemer

Benim de buzluktaki ekmek içlerim bitsin de deneyeyim:) Benim annem de tariflerde hep birşeyleri unutur, çoğu şeyi göz kararı yapar, o yüzden ondan tarif alamıyorum ama kayınvalidem süperdir o konuda, ölçüsüyle falan tarif verir ve verdiği tarif çok güzel olur, kulakları çınlasın
Yaa ben de özledim seni, zaten terkettiniz demişsin ya ben de anamın evine gitmiştim tam uydu yani

Kızlar köfte işini eşim üstlendi, ben de bu arada foruma gireyim bari dedim. Sporumu yaptım planladığım gibi, valla inanılmaz terledim ve çok iyi geldi. Benim yorgun olduğumda ilacım bu kesinlikle, güzelce ter atıp üstüne duş almak Koşu bandında 1 saat tempolu yürüme + koşu ile 6.2 km yaptım:) Üstüne de 10 dk bisiklet bindim. Toplam harcadığım kalori (500 + 125) 625 kalori Bugün işyerinde çok hareketli değildim 2000 adım civarıydı eve geldiğimde, şimdi ise 12500 adım

Slm kizlarr bugun hasta hasta temizlik yaptim yemek yemeden kilo bildirimimi yapayim dedim.

Baslangic: 108
Gecen hafta: 104,6
Bu hafta:104,1
Toplam giden: 500

Aksam girerim yine kendinize iyi bakin byy

Slm kizlarr bugun hasta hasta temizlik yaptim yemek yemeden kilo bildirimimi yapayim dedim.

Baslangic: 108
Gecen hafta: 104,6
Bu hafta:104,1
Toplam giden: 500

Aksam girerim yine kendinize iyi bakin byy

Tultan, tebrik ederim kilo vermişsin bu hafta, darısı başımıza:) Bildirimi özelden de yapıyorsun değil mi? Hatta buradan yapma, tabloda görelim sürpriz olsun. Sen özel mesaj atabilirsin Pomoya, mesaj sayın yeterli çünkü.

Az kaldıııı duyguu sana yetişmeme o yüzden elinii çabuk tut olurmuuu
düğün telaşı çok zor yaa ne yapcam bilmiyorumm,eşim beni sinir ediyor kısa giydirmem,straptes giydirmem dekolte giydirmemm diyor eee dedim ne giycem benn ozaman bir tane kardeşim var dedim ondada karışma,yokk oo giydiremezmiş okadar milletin önüne karısı açık çıkartmazmış,annemde 3 saatliğine krışmasın diyor ama illaki yok diyor eşimm
bana karışsa neysede kızlarımada karışıyorr

pomocum seninle ilk tanıştığımda ben 86.7 kiloydumm sen ilk günlüğünü açmıştın,bak kaç kiloya geldimm görüyorsunn değilmii tabikii bende bozdum diyetimii bazen toparlanamadım bilee,hergün yarın başlıyacağımm diyordum ama azmettim kaçamağın k si bile yok ağzıma almıyorumm kesinlikle
az kaldı 7 li rakamlardan kurtulmaya
daha önce 8 li rakamlardan kurtulacakmıyım diyordumm bir rüya gibiydii
sana daha önce de demiştimm eşim zayıf olmamı çok istiyor diyee inann şuan ne iltifatlar alıyorumm ondann ve buda benim ruhumu okşuyorr

Maşallah bu azimle 5 li rakamlari görürsünz inşallah:)

Bugünkü menüm:)
Sabah çok tatlı çekti canım bal yedim küçük bir ekmekle.
Kahvaltı yapmak istemedm 11 gibi bezelye yedim.
Öğlende canım çekmedi yemedm
Akşam küçük sandvç yedm.

Bu hastalık benı darmaduman ediyor hem karnımın ağrısından duramıyorm hemde yemek istemiyorm. Yürüyecek bile halim yok soğuk almayayım bu sefer daha zor geçiyo diye yürüyemedm ama artk başlıyorm tekrar. 2haftadr halim kalmadı olmuyoda çok yoruyo bu durum beni.

pomocumm sözz az daha zayıflıayayımm yine koyacağım rsimler canımm
duygu ve senin cesaretlendirmlerinle başardımm satenn ben inann yoksaa belkide şimdiye verememiş olacaktımm belkidee

ekle ekle canım. yazın resımlerını beklıyorum bomba gıbı. harıka bır elbıse modelı secelım. duygu var nasılsa modacımız[/QUOTE]

ayyy süper olurduu bende tam bu konuya değinmiştim aslında
kızkardeşim kendine elbise almışş muhteşem birşey çok beğendimm diyorum eşime beni kızkardeşimin yanına gönder onla seçeyim diyorumm
kesinlikleee olmazmışş o bana açık kıyafet alırmış izin vermedi,yok almamm dediysemde hayır dedii
ama kardeşiminn kedine aldığıı muhteşem ,kırmızı dekolteler harika bayıldımm

Kızlar yemeğimi yedim, üstüne atıştırmalık ta yedim, artık günümü toparlayabilirim;

Sabah:
- 2 dilim tam buğday ekmeği
- 1 tk salça
- 1.5 kk peynir
- 1 avuç maydanoz ile yaptığım yağsız tost,
- 2 ceviz
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe

Ara:
- 1 fincan sade neskafe

Öğle:
- Yarım kase yayla çorbası
- 2 büyük çiçek haşlanmış karnıbahar, üzerinde 1 kaşık yoğurt
- 4 kaşık kadar bulgur pilavı
- 4 kaşık kadar patatesli, havuçlu sulu köfte (köftesi çok azdı)

Akşam:
- 100 gr kadar yağsız tavada köfte
- 1 büyük kase salata
- 1 kase yoğurt
(salata ve yoğurt çok uyumlu görünmeyebilir ama çok canım istedi, köftenin yanına da çok yakıştı)

Ara:
- 1 avuç çekirdekli kuru kırmızı üzüm
- 10 gr fındık

Üstüne 1 fincan limonlu, şekersiz çayımı da içtim. 2 saat sonra gibi bir bardak sıcak süt içerim sadece, başka bir şey yok.
Gelelim sporuma
- 1 saat koşu bandında tempolu yürüyüş+koşu (ortalama 6.2 km/h hız)
- 15 dakika bisiklet
Toplam harcadığım: 625 kalori
Adım sayısı olarak ta şu an 13000 küsur adım oldu

Duygucum evin tertemiz olmuştur şimdi, güle güle kirletin canım Bugün sen yine pek birşey yememişsindir, akşam güzel yeseydin en azından.

Hosgeldin neslicim tatil yaramis bomba gibi donmussun.
Telefondan girdim telden ozel mesaj atilmiyor. Benim de firsatim yoktu pc acmaya burdan yazdim.

Kızlar Pomo halasındaymış, nete giremediği için çizelgeyi yarın sabah yayınlayacakmış, ilgililere duyurulur:) Ben sütümü de içtim, birazdan yatmayı planlıyorum, dinleneyim ve yarın kendime geleyim. Hepinize iyi geceler, tatlı rüyalar.

bugün ki menüm
sabah: 2 dl ekmek,acuka ,maydanoz,2 yumurta,labne peyniri ekmeğe sürülecek kadar,çay
öğle: 3 adet et köftesi, bol salata, bi kase yoğurt, 1 dl ekmek
ara: bi şekersiz nescafe, 8 9 tane kuru siyah üzüm ve 4 fındık 1 tane de ceviz
akşam: bi kase çorba, etsiz sebze yemeği,yarım kase yoğurt
ara: 2 bardak şekersiz çay, 2 kepekli grissini
activite: 1 saat tempolu spor, 2,5 lt su, 1 fincan form çayı
yatmadan önce bi bardak maydanoz suyu içicem bakalım tartım suyumun çok olduğunu sölüyo bari maydanoz suyu ödemimi attırır
bi kaç akşam denemeyi düşünüyorum inş kilomdan fark eder:26:
şimdilik ii akşmalar herkese