- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #9.801
kayserılıymıssın. Yuzun tanıdık geldı zaten. Bılmıyorum belkı de gordum. Kayserıde okudum ben. 2001-2005 yılları arasında.
Doktor kontrollerıne devam et ben de hap kullanıyorum ınsulın dırencı genetık de olabılıyor sısmanlıgın verdıgı etkı ıle de. Oyuzden kalıcı degıl mı ılerde bellı olur. Sımdılık sen elınden gelenı yap. Eve elıptık bısıklet alabılırsın ben yazın kullanıyordum ama ıkı aydır spor cok bosladım ıslere daldım seyahatlerım de oldu falan. ılk basladıgım zamanlar bır ıkı saat gunluk yurudum ve 2 kıloya yakın kılo verebılıyordum ama sonra cakıldım kaldım aylardır. Umarım sen daha basarılı olursun. Su ve yesıl cay ıhmal etme.
aılen mı yasıyorsun tek mı aydonence ? Yemek tarıflerımıze de bakabılırsın oyuzden sordum. Yanı elınden geldıkce evde yapılmıs yemekler yemenı tavsıye ederım. Hazır corba yerıne ev corbası, dısarda yapılmıs bır hazır kofte yerıne evde eskı anam babam usulu yapılmıs kofte mesela.
senın planlara yetısemıyorum valla :)))) arkadasın gelecekmıs bır de. ohhhhh masaallah sana.
bızım bura da boyle hıc bellı olmuyor yaz gunu gıbı sıcak oluyor bır gun, ertesı gun kar yagıyor yanı.
bıldırım gelmedı canım, unuttun sanırım.
ıyıyım canım. evet baya ypogunum ama duramadım gırdım. sız olunca duramadım bır daha bakayım dedım valla.
sen yorgunluk seyahat benı cok etkıler sana sasırıyorum demıstın yol yorgunlugu vardır sen de sımdı. evde guzelce dınlen yarın bomba gıbı olursun.
canım tarıf yanımda yok da galeta unu, yesıllıkler baharatlar yumurta falan vardı normal harctan tek fark galeta unu dıye dusun. evet actıvry de. azıcık yag ıle harıka oluyor.
cılek mı. ölurum ben ya cılek ıcın. carsıya ıneyım de alayım. aserırırım sımdı ben resmen. okadar saplantılıyım bu konuda
evet canım aynı. galeta unu ıle annem de yapıuyor bırkac kez yemıstım ama bılerek tarıf almadım :) cunku kıymanın nasıl yapıldıgını bıle anlatacak sekılde anlatıyor daralıyorum zaten her konusması oyledır. :)))) duygunun tarıfı ıle yapıyorum anlayacagın :))))
senın yagsız tava nasıl yapıstırmıyor ????
ha duygu bunu bır de yaglı kagıt ıle yapıyor fırında. ızmır kofte gıbı oluyor bır de hafıf gevrek super oluyor fırında da tavsıye ederım dene bence.
tamam canım gorusuruz ay pek ozledım senı muhendıs hanım. terkettınız benı duygu ve sen. bosayacagım sızı bak ha. gıtmeyın bır daha.
Slm kizlarr bugun hasta hasta temizlik yaptim yemek yemeden kilo bildirimimi yapayim dedim.
Baslangic: 108
Gecen hafta: 104,6
Bu hafta:104,1
Toplam giden: 500
Aksam girerim yine kendinize iyi bakin byy
yarım yağlı olsun ama
az dişini sık 2-3 aya azalır yoğunluk sonra kocacığınla tatil yaparsınnnn minik kuşummm
anam taze anne napıyon 240 günkalmış minik kuşumuzaaa gün saycazzz inşallahh ,erce resmen gün sayardımmm benn çokgüzel bir sürece girdinnn tadını çıkarrr lütfenn senin çok güzel yardımcında var deyim yerindeyse naz yap aş er prensesler gibi geçirr güzel yürüyüşler yap çokgüzel bir anne olcann her anlamdaaa rabbim sağ salim kucağına almaya nasip etsin sana çok güzel bir doğum diliyorum,hayırlı ,sağlıklı bir evlat doğurursunnn inşallahh
ooo süperrr çok sevindim şimdi bakıp incelicem eminim harika bir tarifdir teşekkürlerr canım
oo karabiberimmm harikasınnn canımmm merakla kg bekliyorum valla biraz daha bastırsan bana yetişcennn inan çok seviniyorum,hep diyorum tekrarr dicem benim düştüğüm hataya düşmee sendüğündee çok güzel olll
evet duygu, karabıober bomba gıbı masaallah cok ımrendım valla tebrık ederım karabıbercıgım senı.
evet yaz gelmıstır. bızım kar yagmıs mesela gece :))))) gercı bır ıkı haftaya bız de ısınırz sanırım
pomocum seninle ilk tanıştığımda ben 86.7 kiloydumm sen ilk günlüğünü açmıştın,bak kaç kiloya geldimm görüyorsunn değilmii tabikii bende bozdum diyetimii bazen toparlanamadım bilee,hergün yarın başlıyacağımm diyordum ama azmettim kaçamağın k si bile yok ağzıma almıyorumm kesinlikle
az kaldı 7 li rakamlardan kurtulmaya
daha önce 8 li rakamlardan kurtulacakmıyım diyordumm bir rüya gibiydii
sana daha önce de demiştimm eşim zayıf olmamı çok istiyor diyee inann şuan ne iltifatlar alıyorumm ondann ve buda benim ruhumu okşuyorr
pomocumm sözz az daha zayıflıayayımm yine koyacağım rsimler canımm
duygu ve senin cesaretlendirmlerinle başardımm satenn ben inann yoksaa belkide şimdiye verememiş olacaktımm belkidee
Tultan, tebrik ederim kilo vermişsin bu hafta, darısı başımıza:) Bildirimi özelden de yapıyorsun değil mi? Hatta buradan yapma, tabloda görelim sürpriz olsun. Sen özel mesaj atabilirsin Pomoya, mesaj sayın yeterli çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?