- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #9.821
Slm kizlarr bugun hasta hasta temizlik yaptim yemek yemeden kilo bildirimimi yapayim dedim.
Baslangic: 108
Gecen hafta: 104,6
Bu hafta:104,1
Toplam giden: 500
Aksam girerim yine kendinize iyi bakin byy
Kızlar köfte işini eşim üstlendi, ben de bu arada foruma gireyim bari dedim. Sporumu yaptım planladığım gibi, valla inanılmaz terledim ve çok iyi geldi. Benim yorgun olduğumda ilacım bu kesinlikle, güzelce ter atıp üstüne duş almakKoşu bandında 1 saat tempolu yürüme + koşu ile 6.2 km yaptım:) Üstüne de 10 dk bisiklet bindim. Toplam harcadığım kalori (500 + 125) 625 kalori Bugün işyerinde çok hareketli değildim 2000 adım civarıydı eve geldiğimde, şimdi ise 12500 adım
Benim de buzluktaki ekmek içlerim bitsin de deneyeyim:) Benim annem de tariflerde hep birşeyleri unutur, çoğu şeyi göz kararı yapar, o yüzden ondan tarif alamıyorum ama kayınvalidem süperdir o konuda, ölçüsüyle falan tarif verir ve verdiği tarif çok güzel olur, kulakları çınlasın
Yaa ben de özledim seni, zaten terkettiniz demişsin ya ben de anamın evine gitmiştim tam uydu yani
ay bilseydim yazmazdım cnm
sabah
3 klasik etimek
1 üçgen peynir
limonlu maydanoz
domates, salatalık
yeşil çay
5 yeşil zeytin
ara
15 tane çilek (az sonra...)
öğle
1 kase haşlanmış köy tavuğu (eti bolcaydı)
ara
2 dilim paykek
1 bardak çay (tek şeker)
10 dak
30 dak kemer
tatlım köfteye ek birde 1-2 saat dndurucudA dinlendir ve direk actif 'atfırında yapcaksan dondurucuda değilde alt bölmede 30-35 dkdinlendir öyle fırınla
Kızlar yemeğimi yedim, üstüne atıştırmalık ta yedim, artık günümü toparlayabilirim;
Sabah:
- 2 dilim tam buğday ekmeği
- 1 tk salça
- 1.5 kk peynir
- 1 avuç maydanoz ile yaptığım yağsız tost,
- 2 ceviz
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe
Ara:
- 1 fincan sade neskafe
Öğle:
- Yarım kase yayla çorbası
- 2 büyük çiçek haşlanmış karnıbahar, üzerinde 1 kaşık yoğurt
- 4 kaşık kadar bulgur pilavı
- 4 kaşık kadar patatesli, havuçlu sulu köfte (köftesi çok azdı)
Akşam:
- 100 gr kadar yağsız tavada köfte
- 1 büyük kase salata
- 1 kase yoğurt
(salata ve yoğurt çok uyumlu görünmeyebilir ama çok canım istedi, köftenin yanına da çok yakıştı)
Ara:
- 1 avuç çekirdekli kuru kırmızı üzüm
- 10 gr fındık
Üstüne 1 fincan limonlu, şekersiz çayımı da içtim. 2 saat sonra gibi bir bardak sıcak süt içerim sadece, başka bir şey yok.
Gelelim sporuma
- 1 saat koşu bandında tempolu yürüyüş+koşu (ortalama 6.2 km/h hız)
- 15 dakika bisiklet
Toplam harcadığım: 625 kalori
Adım sayısı olarak ta şu an 13000 küsur adım oldu
ekle ekle canım. yazın resımlerını beklıyorum bomba gıbı. harıka bır elbıse modelı secelım. duygu var nasılsa modacımız
Bugünkü menüm:)
Sabah çok tatlı çekti canım bal yedim küçük bir ekmekle.
Kahvaltı yapmak istemedm 11 gibi bezelye yedim.
Öğlende canım çekmedi yemedm
Akşam küçük sandvç yedm.
Bu hastalık benı darmaduman ediyor hem karnımın ağrısından duramıyorm hemde yemek istemiyorm. Yürüyecek bile halim yok soğuk almayayım bu sefer daha zor geçiyo diye yürüyemedm ama artk başlıyorm tekrar. 2haftadr halim kalmadı olmuyoda çok yoruyo bu durum beni.
pomocum seninle ilk tanıştığımda ben 86.7 kiloydumm sen ilk günlüğünü açmıştın,bak kaç kiloya geldimm görüyorsunn değilmii tabikii bende bozdum diyetimii bazen toparlanamadım bilee,hergün yarın başlıyacağımm diyordum ama azmettim kaçamağın k si bile yok ağzıma almıyorumm kesinlikle
az kaldı 7 li rakamlardan kurtulmaya
daha önce 8 li rakamlardan kurtulacakmıyım diyordumm bir rüya gibiydii
sana daha önce de demiştimm eşim zayıf olmamı çok istiyor diyee inann şuan ne iltifatlar alıyorumm ondann ve buda benim ruhumu okşuyorr
Az kaldıııı duyguu sana yetişmeme o yüzden elinii çabuk tut olurmuuu
düğün telaşı çok zor yaa ne yapcam bilmiyorumm,eşim beni sinir ediyor kısa giydirmem,straptes giydirmem dekolte giydirmemm diyor eee dedim ne giycem benn ozaman bir tane kardeşim var dedim ondada karışma,yokk oo giydiremezmiş okadar milletin önüne karısı açık çıkartmazmış,annemde 3 saatliğine krışmasın diyor ama illaki yok diyor eşimm
bana karışsa neysede kızlarımada karışıyorr
ailemle yaşıyorum ama anneme verebilirim tarifleri, can atıyor bana diyet yemekler yapmak için. Kesinlikle katılıyorum ev yemekleri konusunda.
belki de kayseri çok büyük bir şehir değildir. Genetik olma ihtimali yüksek annem ve babam şeker hastası.bende dikkat ediyorum. Almayı düşünüyorum aslında evde olursa 5 dakikada olsa yaparım zamanlada artırırım. Iş yoğunluğu stres zaten herşeyin başı. Yeniden vermeye başlarsınız eminim allah kuvvet versin size. önerileriniz içinde ayrıca teşekkürediyorum.
slmm hanımlar kimsecikler yok bu gece nesli, pomo ve duygu gelmiş hoşgelmiş topik şenlenmiş biraz. Ben de mayışmıştım iyi geldiniz valla hele neslinin spor enerjisi beni de etkiledi. Ahh bir
iyileşsem hemen spora başlayacağım. Yarın yeni bir gün yeni bir umut olsun bizlere bu yazıyı okuyorsanız hemen bir bardak su için arkadaşlar...
Sabah:1 bardak su, 1 kk peynir, domates, roka, tere, 3 yeşil zeytin, 3 çatal yumurta, 2 dlm çavdar ekmeği, şekersiz cay
Öğle: 3 kaşık sebzeli kıyma, 2 dlm çavdar ekmeği, 3 kaşık yoğurt
Akşam:1 kk ıspanaklı börek, 6-7 tane lahana sarması,
Ara: sekersiz çay daha sonra 1 sütlü az şekerli neskafe
hemen gıdıp ıcıyorum su.
tultan senınle ozel goruselım, yogun goruselım. ben kendı halımı begenmıyorum bırbırımızı gaza getırecek bırseyler yapalım bılmıyorum
Kızlar Pomo halasındaymış, nete giremediği için çizelgeyi yarın sabah yayınlayacakmış, ilgililere duyurulur:) Ben sütümü de içtim, birazdan yatmayı planlıyorum, dinleneyim ve yarın kendime geleyim. Hepinize iyi geceler, tatlı rüyalar.
her gun bır tatlı kasıgı bal yıyebılırsın dıyetteyken. tatlı ıstegını de bastırır ayrıca.
senın regl donemı de cok zor gecıyor neslınınkı gıbı hem cok yorgun oluyorsun ama en cok ıstah patlaması yasıyorsun.
bu dönem son dönemim die kafayı bozdum resmen canım, ya ders çalışıyorum ya geziyorum. yurtta boş boş oturmak istemiyorum mumkun oldugu kadar verimli zaman geçirme derdindeim yani24 marttan başlayarak 1 hafta baya yoğun olacagım ama degecek inşalah, istanbula son 2 aydır gitmek için çıldırıyodum çok güzel bi şekilde fırsat çıktı önüme, üstüne arkadaşımın da gelecek olması resmen yıldızım parlıyor bu araa
burası da öle canım yaa, dün kar vardı donuyodum dışarıda işlerm vardı mecbur çıktım, bugun ders çalışacam die yurttan çıkmayacam die söz verdm kendime pırıl pırıl güneşşneyse yine de moral bozmak yokkk, şimdi bol sütlü corn flakes i mi yedim bir bölüm dizi izleyim çalışmaya dönüyorummm
bu arada bildirmi yapacam derken aklımdan çıkmış msj ı yolladım cnaım
herkese gunaydınnnnnn
kahvemı ıcerken sıze yazıyorum. guzel bır gun olsun herkes ıcın umarım. bırazdan cızelgeyı yayınlayıp ıse baslayacagım ısım cok ama calısasım yok bugun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?