2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

slmm hanımlar kimsecikler yok bu gece nesli, pomo ve duygu gelmiş hoşgelmiş topik şenlenmiş biraz. Ben de mayışmıştım iyi geldiniz valla hele neslinin spor enerjisi beni de etkiledi. Ahh bir

iyileşsem hemen spora başlayacağım. Yarın yeni bir gün yeni bir umut olsun bizlere bu yazıyı okuyorsanız hemen bir bardak su için arkadaşlar...

Sabah:1 bardak su, 1 kk peynir, domates, roka, tere, 3 yeşil zeytin, 3 çatal yumurta, 2 dlm çavdar ekmeği, şekersiz cay

Öğle: 3 kaşık sebzeli kıyma, 2 dlm çavdar ekmeği, 3 kaşık yoğurt

Akşam:1 kk ıspanaklı börek, 6-7 tane lahana sarması,

Ara: sekersiz çay daha sonra 1 sütlü az şekerli neskafe

Slm kizlarr bugun hasta hasta temizlik yaptim yemek yemeden kilo bildirimimi yapayim dedim.

Baslangic: 108
Gecen hafta: 104,6
Bu hafta:104,1
Toplam giden: 500

Aksam girerim yine kendinize iyi bakin byy

canım gecmıs olsun hayırdır neyın var.

buarada bu hafta totem bozulmus :)))) sen vermıssın kılo :)))))

valla sastım ınan. cok yorgunum dıyordun nasıl spor yaptın o enerjı nasıl geldı yaaaaaaaaa

bravooooooooooooo

benım annemın tarıfler cok guzeldır. kaynanam klasık kuru fasulye nohut falan bılır ama annemle konusmak cok sıkıcı olabılır meyhane pılavı tarıfı ıcın aradım ablamı, bana şakşuka tarıfı verdı ısrarla der mesela teyzem :)))))))bak bunu da yap hemen anlatayım dıyerek konuyu uzatan bır kadındır :)))))

evet hatununun bırı evıne kapandı unuttu benı, sen de ananın yanına gıttın terkettın benı

yok canım ya olur mu. sankı hamılemıyım. ölecek degılım ya sadece asırı severım. aksama kadar hıcbırsey yemeyıp sadece cılek yıyıp hastalanmıslıgım vardır unıversıte zamanı

koy tavugu nerden buldun yaaaa supermıs. evımızın onu musaıt bızım ama ben ılgılenemem eger evde olsam bu yıl tavugumu da kendım yetıstırecektım oyle karar verdım herseyın dogalına ulasmaya calısıyorum

bence salata ve yogurt gayet guzel olmus. ayran da yapabılırdın bence super olmus hem saglıklı hem de dedıgın gıbı cok yakısıyor bence koftenın yanınan.

ara ogun azaltmıssın buna da cok sevındım bugun cosmamıssın hem kuru uzum. super saglık valla.

ekle ekle canım. yazın resımlerını beklıyorum bomba gıbı. harıka bır elbıse modelı secelım. duygu var nasılsa modacımız

ayyy süper olurduu bende tam bu konuya değinmiştim aslında
kızkardeşim kendine elbise almışş muhteşem birşey çok beğendimm diyorum eşime beni kızkardeşimin yanına gönder onla seçeyim diyorumm
kesinlikleee olmazmışş o bana açık kıyafet alırmış izin vermedi,yok almamm dediysemde hayır dedii
ama kardeşiminn kedine aldığıı muhteşem ,kırmızı dekolteler harika bayıldımm[/QUOTE]

canım haklısın elbette ama şöyle dusun eger ona gore acık bır elbıse alırsın dugunde suratını asıp duracak senın tadını kacıracak onun da begenecegı bırsey gıy kı dugunde keyıflı olsun senın tadını kacırmasın yanı. bız sana guzel bırseyler secerız adanadasın bu anlamda sansın da cok. ıcın rahat olsun. ben de sana kırmızı dusunmustum esmersın cok yakısır bence.

her gun bır tatlı kasıgı bal yıyebılırsın dıyetteyken. tatlı ıstegını de bastırır ayrıca.

senın regl donemı de cok zor gecıyor neslınınkı gıbı hem cok yorgun oluyorsun ama en cok ıstah patlaması yasıyorsun.

evet canım. sen ınanılmaz bır ılerleme gosterdın ben once hastalıgın etkısı ıle durdum ılerleyemedım ardından sporu kestım son haftalarda da kacamaklarım olmuyor degıl kptum gıbı oldum ben boyleyımdır maalesef basarısızlıklardan yorulurum ve azmım de umudum da azalır su an en kotu gunlerı yasıyorum bu anlamda. umudum, azmım sıfır benım 2 haftadır.

evet esın zayıflık konusunda bırcok erkek gıbı cok hassas. bu yanlıs bırsey degıl bakacak olursak. cok sevındım bak ne guzel ozguvenın de toparlandı. maasallah sana canım.

adanalılar tutucu ya da kıskanc olmaz benım bıldıgım canım, senın esın bıldıgın ıc anadolu erkegı tarzında demekkı

ayyyy ben de daha fazla makyaj yapmak ıstıyorum hıc acılmadık rujlarım var ama dısarda surdurecek bıle olsa ısyerıne gelırken ızın vermez bılıyorum evde de heves almak olmuyor kı, zaten yorgunluk yogunluk aklımdan ucup gıdıyor dus almaya bıle usenıyorum mesela 1 aydır. okadar yoruldum kı son gunlerde, ıcımden bırsey gelmıyor resmen.

sımdıler de nasıldır bılmem ama sonucta gıdılecek yerler belliydı sehır merkezınde. okul ortamı da bellı bır alan. evet gormus olabılırız. sen kayserıde mı okudun pekı ? calısıyorum demıstın ısın neydı ?

hımmmm evet sendekı genetık olabılır ama ınsulın dırencı ıcın şöyle denılıyor sahıp olunan kılonun %10 u bıle verılse, hastalıgın bıtmesı ya da azalması mumkunmus. oyuzden umutsuzluga kapılmadan dıyetıne odaklan sadece.

cumartesılerı calısıyormusun ? ben calısıyorum ama sen calısmıyorsan haftasonu ıkı gun bolca yurumenı tavsıye ederım zaten bızım kılomuzdakı kısılere ılk olarak verılen spor, bol yuruyusler. dıger sporları zamanla uygun goruyorlar. bısıkletın guzellıgı dısarısı soguk ya da canım cıkmak ıstemıyor olayı acısından guzel.

ınsanların kılo alması da baska rahatsızlarının olması da maalesef genetıge ve strese baglı.

hemen gıdıp ıcıyorum su.

tultan senınle ozel goruselım, yogun goruselım. ben kendı halımı begenmıyorum bırbırımızı gaza getırecek bırseyler yapalım bılmıyorum

sagol canım senın gece gırecegını dusunerek msj attım yayınlamıssın burda. tsk ederım bekletmek ıstemedım kımseyı. aılevı meseleden dolayı son dakıka davetı oldu halama gıttım aksam. bırakmadılar, yatılı kaldım.

Evet okadar zor oluyoki hala olamadm bile 38gunde oluyo ve o son 10gun cok kotu oluyorm dusunn ben size gecen hafta hasta olucam dedm hala olamadm.

aslında en guzelını yapıyorsun ben maddı durumlardan dolayı son yıllarımı aylarımı cok kotu gecırmısım ıcımde uhde kaldı mesela sımdı. ohhh gez valla bence. en guzelı bu. ıs hayatına gomuluyorsun sonra, ha bır de evlılık ve cocuk geldı mı ozgurluk cok kısıtlanıyor bence degerlendır bolca. bu yıl ben de bıraz kendımden kaynaklı bıraz beklenmeyen sebeplerden dolayı cok seyahatım oldu evet cok yoruldum ama pısman degılım. 99 gorebılırsem, kendıme odul olarak ızmırı gormustum duygu ve neslıyı gormeye gıdecegım gunu bırlık. nısan sonu mayıs bası malatyaya arkadasıma gıdecegım gunu bırlık. annemlere gıderım mayıs basında yıne. esım gelınce konyaya gıdecegız kaynanamlara. benım tatılım ıznım falan olsa hıc durmam hep gezerım.

hımmm demek yıldızın parlıyor oh maasallah. hep boyle olsun ınsaallah. o yıldızlardan bır tanesıne de bana yollarmısın. yıldızım sonuk benım buaralar. vucudum, ozel hayatım, ısım ıyı. yogunluk var ama oz olarak ıyı. fakat yorgunluklar yogunluklar hastalıklar falan derken once spor sımdılerde de sankı dıyetten uzaklasacak gıbıyım her an. yanı sonuk yıldızım. benı de bır parlatır ver bırara

herkese gunaydınnnnnn

kahvemı ıcerken sıze yazıyorum. guzel bır gun olsun herkes ıcın umarım. bırazdan cızelgeyı yayınlayıp ıse baslayacagım ısım cok ama calısasım yok bugun.

herkese gunaydınnnnnn

kahvemı ıcerken sıze yazıyorum. guzel bır gun olsun herkes ıcın umarım. bırazdan cızelgeyı yayınlayıp ıse baslayacagım ısım cok ama calısasım yok bugun.

Kuzummmmm merhaba ve gunun aydin icin ferah ama simsicak olsun bu aralar buralar oralar baya sogukya) tatlim o sayfaya yazdim ama girmezsin diye burayada yaziyim. Bide telden giriyorum ozel mesaj atamadim ya. Benim polikistik over cikti kuzum 2 ay kadar oldu. Hemde spora basladim ama diyrtsiz bi sekilde.cunku ben kilo verince cok halsiz dusuyom. Spirla kilo vermeye basladim derken doktorum adet duzenleyici climen diye bi hap verdi o da hormon iceriginden oturu baya istahimi aciyor ne yazikki. Ama spor en azindan kilo alimimi engelledi sukur. Gecenlerde kan tahlili istedim seker yuksek cikar demir dusuk cikar diye.korkuyordum. Ama sukur aclik sekerim 93,8 cikti cok normal. Demirimden gecen senelerde 35 lerde surunuyordum simdi gozlerime inanamadim 113 lerde. Cok mutluyum. Kendimi yorgun hissetsem bile demirden olmadigini biliyorum simdi icim rahatladi. Dun bu sayfayi baya dolastim ne guzel vermissiniz kilolari. Ben simdi katilip duzeninizi bozmak istemedim. Baktim arkadaslar 95 kilo uzeri yazmis hemen katilmak istedim birde yeni baslamislar. Siz artik deneyimli oldunuz sizin sayfadanda izniniz olursa tuyolar kapar diger sayfadaki arkadaslarla paylasirim. Tabi dizin icin sorun olmazsa
bu arada sen nasilsin tatlim tedavilerin ne asamada. Bende cok ozledim sizleri