2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Evet okadar zor oluyoki hala olamadm bile 38gunde oluyo ve o son 10gun cok kotu oluyorm dusunn ben size gecen hafta hasta olucam dedm hala olamadm.

tosuncuk sneın yaslarındayken ve hatta daha gencken aynı seylerı yasıyordum bak sonra olay erken menopoza kadar gıttı. regl gunlerın dogru degıl. doktora gorundun mu hıc ? kıst olabılır, ayrıca belkı ılerde erken menopoz bıle olabılır. bır kadın dogumcuya gorun muhakkak canım.

[table="width: 300, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]Kişiler:[/td]
[td]Başlangıç:[/td]
[td]Geçen Hafta:[/td]
[td]Bu Hafta:[/td]
[td]Gelen/Giden:[/td]
[td]Toplam Gelen/ Giden:[/td]
[td]Hedef:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]duyfer_2006[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]66,8 kg[/td]
[td] kg [/td]
[td] gr[/td]
[td] kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pomogranate[/td]
[td]110,00 kg[/td]
[td]104,50 kg[/td]
[td]104,50 kg (regl )[/td]
[td]0,00 gr[/td]
[td]5,50 kg[/td]
[td]80 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nesli78[/td]
[td]75 kg[/td]
[td]67,9 kg[/td]
[td]68,5 kg[/td]
[td]+600 gr [/td]
[td]6,5 kg[/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]çeşminaz[/td]
[td]83 kg[/td]
[td]78,9 kg[/td]
[td]77,8 kg (regl ) [/td]
[td]-1,100 gr [/td]
[td]5,2 kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tosuncuk [/td]
[td]67.2 kg[/td]
[td]65,5 kg[/td]
[td]65,9 kg (regl )[/td]
[td]+400 gr [/td]
[td]1,3 kg[/td]
[td] kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]karabiber01[/td]
[td]87,8 kg[/td]
[td]75,00 kg[/td]
[td]72,6 kg [/td]
[td]-2,4 kg [/td]
[td]15,2 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]erce41[/td]
[td]76 kg[/td]
[td]69,9 kg[/td]
[td] kg[/td]
[td] kg [/td]
[td] kg[/td]
[td]65 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]serap_serap[/td]
[td]75,2 kg[/td]
[td]70,4 kg[/td]
[td]71,3 kg[/td]
[td]+900 gr [/td]
[td]3,9 kg [/td]
[td]60 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td] kg[/td]
[td] kg[/td]
[td] kg[/td]
[td]gr[/td]
[td] kg[/td]
[td] kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]berivannn[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]73 kg[/td]
[td]73,2 kg[/td]
[td]+200 gr[/td]
[td]11,8 kg [/td]
[td]??[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tultan[/td]
[td]108,00 kg[/td]
[td]104,4 kg[/td]
[td]104,1 kg [/td]
[td]-300 gr[/td]
[td]3,9 kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cemrem29[/td]
[td]85,8 kg[/td]
[td]79,8 kg[/td]
[td]80 kg[/td]
[td]+200 gr[/td]
[td]5,8 kg[/td]
[td]68 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]baldamlası[/td]
[td]66,8 kg[/td]
[td]62,6 kg[/td]
[td]62,1 kg (regl)[/td]
[td]-500 gr [/td]
[td]4,7[/td]
[td]54 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

kızlar lısteyı yayınladım. duygu bıldırım yapmamıs. sabah farkettım. o bıldırım yapınca, yenıden yayınlayacagım. buarada yanlıs olan varsa o kısıler de soylemıs olur hem buarada.

karabıberı tebrık edıyorum ben boyle bır rakam gormedım yazdan berı zayıflama topıklerındeyım. harıkasın karabıber bravooooooooooooo

soz verdıgım ılk seylerden bırını yapıyorum. bundan sonra kılo verenler ıcın ozel seyler yapacagım demıstım.

Eki Görüntüle 661655

kızlar lısteyı yayınladım. duygu bıldırım yapmamıs. sabah farkettım. o bıldırım yapınca, yenıden yayınlayacagım. buarada yanlıs olan varsa o kısıler de soylemıs olur hem buarada.

ya cnm telefondada açıklamaya çalıştımmm dünkümsj.başarısızzz yeni fark ettim cnm ben 67.100 oldummm kusura bakma yaaa

ya cnm telefondada açıklamaya çalıştımmm dünkümsj.başarısızzz yeni fark ettim cnm ben 67.100 oldummm kusura bakma yaaa

arayamadım canım ben de kusura bakma. ısler okadar yogun kı sabah farkettım bıldırım yapmadıgını. onemlı degıl tatlım ya aramızda lafı olmaz bılıyorsun. sesın kotuydu ama aman dıkkat et grıp oluyorsun bence. gecen haftakı halsızlık falan bunun mu etkısıydı acaba cunku forumdan ve benden ılk kez bukadar kopuktun :))))))) msn de bıle yazmadın yaaaaaaa olacak ıs degıldı gecen haftakı halımız :)))

[table="width: 300, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]Kişiler:[/td]
[td]Başlangıç:[/td]
[td]Geçen Hafta:[/td]
[td]Bu Hafta:[/td]
[td]Gelen/Giden:[/td]
[td]Toplam Gelen/ Giden:[/td]
[td]Hedef:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]duyfer_2006[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]66,8 kg[/td]
[td]67,1kg [/td]
[td]+300 gr[/td]
[td]17,9 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pomogranate[/td]
[td]110,00 kg[/td]
[td]104,50 kg[/td]
[td]104,50 kg (regl )[/td]
[td]0,00 gr[/td]
[td]5,50 kg[/td]
[td]80 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nesli78[/td]
[td]75 kg[/td]
[td]67,9 kg[/td]
[td]68,5 kg[/td]
[td]+600 gr [/td]
[td]6,5 kg[/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]çeşminaz[/td]
[td]83 kg[/td]
[td]78,9 kg[/td]
[td]77,8 kg (regl ) [/td]
[td]-1,100 gr [/td]
[td]5,2 kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tosuncuk [/td]
[td]67.2 kg[/td]
[td]65,5 kg[/td]
[td]65,9 kg (regl )[/td]
[td]+400 gr [/td]
[td]1,3 kg[/td]
[td] kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]karabiber01[/td]
[td]87,8 kg[/td]
[td]75,00 kg[/td]
[td]72,6 kg [/td]
[td]-2,4 kg [/td]
[td]15,2 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]erce41[/td]
[td]76 kg[/td]
[td]69,9 kg[/td]
[td] kg[/td]
[td] kg [/td]
[td] kg[/td]
[td]65 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]serap_serap[/td]
[td]75,2 kg[/td]
[td]70,4 kg[/td]
[td]71,3 kg[/td]
[td]+900 gr [/td]
[td]3,9 kg [/td]
[td]60 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td] kg[/td]
[td] kg[/td]
[td] kg[/td]
[td]gr[/td]
[td] kg[/td]
[td] kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]berivannn[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]73 kg[/td]
[td]73,2 kg[/td]
[td]+200 gr[/td]
[td]11,8 kg [/td]
[td]??[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tultan[/td]
[td]108,00 kg[/td]
[td]104,4 kg[/td]
[td]104,1 kg [/td]
[td]-300 gr[/td]
[td]3,9 kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cemrem29[/td]
[td]85,8 kg[/td]
[td]79,8 kg[/td]
[td]80 kg[/td]
[td]+200 gr[/td]
[td]5,8 kg[/td]
[td]68 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]baldamlası[/td]
[td]66,8 kg[/td]
[td]62,6 kg[/td]
[td]62,1 kg (regl)[/td]
[td]-500 gr [/td]
[td]4,7[/td]
[td]54 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

öncelikle pomo eline emeğine vaktine sağlıkkk tşk ederizzzz...

veee karabiberimmm seni canı gönüldennn tebrik ediyorum resmen yetişdin bizeeee maşallahh arkadaşımmm hadi aynen devam ettt lütfennn düğüne 38beden bi elbiseyleee gitcenn resimlerini çerçeveye koycan benim gibi dolap içlerine değilll

çeşmicimmm seni ve diğer kg veren tüm arkadaşlarımı kutluyorummm ,kg alan arkadaşlarrr başdada ben artık kendimize gelelimmm silkelenelimmm yaza az kaldııı

Pomocum canim sabak su bimde satilan saf kepek ekmegi varya ondan 2 dilimle biraz zeytin peynir yumurta ama azcikta recel yedim oyle bi kahvalti yaptim dun basladin sayilir diyete. İnan psikolojikmi gercekmi bilmem 2 dilim ekmek cok gelsi. Normalde bana verdikleri diyette 3 dilum eknek var mesela. Neyse kuzu erken yaptim baya bugun kahvaltiyi 7,00 gibi. Ama normalde 8-8.30 arasi yapiyom. Neysem ogle icin de yanima sunlari aldim. 1 litreik dondurma kutulari varya onun icine 1 salatalik 1 domates 1 yesil biber dogradim ama pulbiber atardim pnceden kekik felanda ama unuttum. Neyse yanina 5 siyah zeytin. Biraz peynir ekledim et yerine gecsin diye canim. Yada yogurt ) yaninada 3 dilim kepekli ekmek aldim ama hepsini yermitim bilmem. Bide kan sekerim duserse diye kuru kayisi aldim. Demin icim kiyildi 3 tane attim. Yettimi bana hayir hala icim ezik ama napiyim yemiycem iste hih. .. Yorumla bakalim listemi yanlisimvarmi kuzum falumda ne cikar.)))

kızlar cızelgeyı 2. kez yayınladım duygu da bıldırım yapmıs oldu.

kılo veren herkesı cok tebrık edıyorum.

alan ve veremeyen arkadasları da gelecek hafta ıcın guzel rakamlar gormelerını dıleyerek bır haftanın cızelge ısını noktalamıs oluyorum :)))

hem temızlık hem oruc mu. valla harıkasın. ALLAH kabul etsın gule gule kırlet evını de canım. bugun sıcak bırsyler ıcerek evde dınlen bence.

amin canımmm
valla inşallahhhkötüleşmemm başım ağrıyor damağımda kötü bir tat varr offffff yaa bugün yarın regl olcamm hepsi bir denk geldi

canım benım senın de gunun aydın olsun. uzun zaman oldu gorusmeyelı. umarım hersey yolundadır. kılo verme konusunda ataga gectıgıne cok sevındım. yazdıklarını gorunce duramadım hemen buldum senı. :))

soguk canım aynı. gunes olsa da soguk. hava olarak aynıyız. aynı sehırde farklı semt gıbıyız sonucta bız senınle. tas catlasın 45dk :))

clemen ve benzer haplar ıstah acar ve gıbegı de sarkıtır oyuzden sporu bırakma ılk dıyecegım bu. polıkıstık over konusunda hıc bılgım yok denılebılınır ama duygu bu konuda bılgılı. kendısınde de var. duygucugum, aykurt benım cok sevdıgım bırıdır ona yardımcı olurken sen de bılgıleırnı paylasabılır mısın rıca etsem cancagızım.

canım aramıza katılmak konusunda ozgursun. sen nasıl ıstersen oyle olsun. ben hersekılde yardımcı olmaya hazırım onemlı olan bu.

aykurt, kafanda bıtırınce dyouyor ınsan. evet kesınlıkle psıkolojık. oglen hem ekmek yerdım hem dolu dolu pılav hem dolulu yemek. 5-6 kasık yemek, 4-5 kasık pılavla doyuyorum mesela artık.

kahvaltını begendım. yesıllık de eksık etme. marul falan ınanılmaz tok tutuyor. yumurtayı arada sırada haslanmıs ye. omlete gore acayıp tok tutucu bırsey.

bana verdıklerınde de 3 dılım var. ama hem ıkı dılım yedım ben.

oglene kadar ac kalma, meyve ya da kuru uzum falan dedıgımız kuryemıs turlerınden ye. bızım menulere bakarsın oldu mu ? ozaman kafanda daha ıyı sekıllenır.

oglenı begendım. ama sureklı boyle yapma sıkılırsın. sebze yemekleri, et yemeklerı ya da bol tek basına salata ıle de ogunler yap.

kuru kayısı cok guzel olmus kabızlıgını da onler. suya yuklen canım nezaman acıkırsan suya yuklen. tok tutar.

ayrıca ılacların da odem etkısını atmak ıcın cıgden maydonoz ye. dukkanda rajatlıkla yıyebılırsın.

amin canımmm
valla inşallahhhkötüleşmemm başım ağrıyor damağımda kötü bir tat varr offffff yaa bugün yarın regl olcamm hepsi bir denk geldi

oyyyyyyy ben senı hasta gormeye alısık degılım. aman dıkkat et canım. bır de kuzıse de gecer senden. öfffff kotu yaaaaaaa.

cok ozledım senı ya. oyle kapanma eve. zaten cozuttum dıyete uymayan seyler yaptım. azım, umut yerlerde ben de. kendımı sevmıyorum artık bu konuda