- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #9.841
Evet okadar zor oluyoki hala olamadm bile 38gunde oluyo ve o son 10gun cok kotu oluyorm dusunn ben size gecen hafta hasta olucam dedm hala olamadm.
Duygucum evin tertemiz olmuştur şimdi, güle güle kirletin canımBugün sen yine pek birşey yememişsindir, akşam güzel yeseydin en azından.
kızlar lısteyı yayınladım. duygu bıldırım yapmamıs. sabah farkettım. o bıldırım yapınca, yenıden yayınlayacagım. buarada yanlıs olan varsa o kısıler de soylemıs olur hem buarada.
ya cnm telefondada açıklamaya çalıştımmm dünkümsj.başarısızzz yeni fark ettim cnm ben 67.100 oldummm kusura bakma yaaa
kızlar lısteyı yayınladım. duygu bıldırım yapmamıs. sabah farkettım. o bıldırım yapınca, yenıden yayınlayacagım. buarada yanlıs olan varsa o kısıler de soylemıs olur hem buarada.
sağ ol canımm ,dün oruçluydum zaten akşam güzel yedimmm
öncelikle pomo eline emeğine vaktine sağlıkkk tşk ederizzzz...[table="width: 300, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]Kişiler:[/td]
[td]Başlangıç:[/td]
[td]Geçen Hafta:[/td]
[td]Bu Hafta:[/td]
[td]Gelen/Giden:[/td]
[td]Toplam Gelen/ Giden:[/td]
[td]Hedef:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]duyfer_2006[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]66,8 kg[/td]
[td] kg [/td]
[td] gr[/td]
[td] kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pomogranate[/td]
[td]110,00 kg[/td]
[td]104,50 kg[/td]
[td]104,50 kg (regl )[/td]
[td]0,00 gr[/td]
[td]5,50 kg[/td]
[td]80 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nesli78[/td]
[td]75 kg[/td]
[td]67,9 kg[/td]
[td]68,5 kg[/td]
[td]+600 gr [/td]
[td]6,5 kg[/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]çeşminaz[/td]
[td]83 kg[/td]
[td]78,9 kg[/td]
[td]77,8 kg (regl ) [/td]
[td]-1,100 gr [/td]
[td]5,2 kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tosuncuk [/td]
[td]67.2 kg[/td]
[td]65,5 kg[/td]
[td]65,9 kg (regl )[/td]
[td]+400 gr [/td]
[td]1,3 kg[/td]
[td] kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]karabiber01[/td]
[td]87,8 kg[/td]
[td]75,00 kg[/td]
[td]72,6 kg [/td]
[td]-2,4 kg [/td]
[td]15,2 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]erce41[/td]
[td]76 kg[/td]
[td]69,9 kg[/td]
[td] kg[/td]
[td] kg [/td]
[td] kg[/td]
[td]65 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]serap_serap[/td]
[td]75,2 kg[/td]
[td]70,4 kg[/td]
[td]71,3 kg[/td]
[td]+900 gr [/td]
[td]3,9 kg [/td]
[td]60 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td] kg[/td]
[td] kg[/td]
[td] kg[/td]
[td]gr[/td]
[td] kg[/td]
[td] kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]berivannn[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]73 kg[/td]
[td]73,2 kg[/td]
[td]+200 gr[/td]
[td]11,8 kg [/td]
[td]??[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tultan[/td]
[td]108,00 kg[/td]
[td]104,4 kg[/td]
[td]104,1 kg [/td]
[td]-300 gr[/td]
[td]3,9 kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cemrem29[/td]
[td]85,8 kg[/td]
[td]79,8 kg[/td]
[td]80 kg[/td]
[td]+200 gr[/td]
[td]5,8 kg[/td]
[td]68 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]baldamlası[/td]
[td]66,8 kg[/td]
[td]62,6 kg[/td]
[td]62,1 kg (regl)[/td]
[td]-500 gr [/td]
[td]4,7[/td]
[td]54 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
Ablacm benmkide 1,3 gelmedide 0,3geldi habern olsn:)
anlamadım kı ben. 1,3 senın toplan verdıgın kılo, baslangıc kılondan su ankı kılonu cıkardım :))))
hem temızlık hem oruc mu. valla harıkasın. ALLAH kabul etsın gule gule kırlet evını de canım. bugun sıcak bırsyler ıcerek evde dınlen bence.
Kuzummmmm merhaba ve gunun aydin icin ferah ama simsicak olsun bu aralar buralar oralar baya sogukya) tatlim o sayfaya yazdim ama girmezsin diye burayada yaziyim. Bide telden giriyorum ozel mesaj atamadim ya. Benim polikistik over cikti kuzum 2 ay kadar oldu. Hemde spora basladim ama diyrtsiz bi sekilde.cunku ben kilo verince cok halsiz dusuyom. Spirla kilo vermeye basladim derken doktorum adet duzenleyici climen diye bi hap verdi o da hormon iceriginden oturu baya istahimi aciyor ne yazikki. Ama spor en azindan kilo alimimi engelledi sukur. Gecenlerde kan tahlili istedim seker yuksek cikar demir dusuk cikar diye.korkuyordum. Ama sukur aclik sekerim 93,8 cikti cok normal. Demirimden gecen senelerde 35 lerde surunuyordum simdi gozlerime inanamadim 113 lerde. Cok mutluyum. Kendimi yorgun hissetsem bile demirden olmadigini biliyorum simdi icim rahatladi. Dun bu sayfayi baya dolastim ne guzel vermissiniz kilolari. Ben simdi katilip duzeninizi bozmak istemedim. Baktim arkadaslar 95 kilo uzeri yazmis hemen katilmak istedim birde yeni baslamislar. Siz artik deneyimli oldunuz sizin sayfadanda izniniz olursa tuyolar kapar diger sayfadaki arkadaslarla paylasirim. Tabi dizin icin sorun olmazsa
bu arada sen nasilsin tatlim tedavilerin ne asamada. Bende cok ozledim sizleri
Pomocum canim sabak su bimde satilan saf kepek ekmegi varya ondan 2 dilimle biraz zeytin peynir yumurta ama azcikta recel yedim oyle bi kahvalti yaptim dun basladin sayilir diyete. İnan psikolojikmi gercekmi bilmem 2 dilim ekmek cok gelsi. Normalde bana verdikleri diyette 3 dilum eknek var mesela. Neyse kuzu erken yaptim baya bugun kahvaltiyi 7,00 gibi. Ama normalde 8-8.30 arasi yapiyom. Neysem ogle icin de yanima sunlari aldim. 1 litreik dondurma kutulari varya onun icine 1 salatalik 1 domates 1 yesil biber dogradim ama pulbiber atardim pnceden kekik felanda ama unuttum. Neyse yanina 5 siyah zeytin. Biraz peynir ekledim et yerine gecsin diye canim. Yada yogurt) yaninada 3 dilim kepekli ekmek aldim ama hepsini yermitim bilmem. Bide kan sekerim duserse diye kuru kayisi aldim. Demin icim kiyildi 3 tane attim. Yettimi bana hayir hala icim ezik ama napiyim yemiycem iste hih. .. Yorumla bakalim listemi yanlisimvarmi kuzum falumda ne cikar. )))
amin canımmm
valla inşallahhhkötüleşmemm başım ağrıyor damağımda kötü bir tat varr offffff yaa bugün yarın regl olcamm hepsi bir denk geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?