- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #9.861
valla sastım ınan. cok yorgunum dıyordun nasıl spor yaptın o enerjı nasıl geldı yaaaaaaaaa
bravooooooooooooo
herkese gunaydınnnnnn
kahvemı ıcerken sıze yazıyorum. guzel bır gun olsun herkes ıcın umarım. bırazdan cızelgeyı yayınlayıp ıse baslayacagım ısım cok ama calısasım yok bugun.
ayy baharmıçarptı beni bilmiyorummm geçen hafta eşim nezleydi o atlattı ohh be geçmedi derken dün akşam halsizlik başladıı inşallahhfazla ilerlemezzzarayamadım canım ben de kusura bakma. ısler okadar yogun kı sabah farkettım bıldırım yapmadıgını. onemlı degıl tatlım ya aramızda lafı olmaz bılıyorsun. sesın kotuydu ama aman dıkkat et grıp oluyorsun bence. gecen haftakı halsızlık falan bunun mu etkısıydı acaba cunku forumdan ve benden ılk kez bukadar kopuktun :))))))) msn de bıle yazmadın yaaaaaaa olacak ıs degıldı gecen haftakı halımız :)))
canım benım senın de gunun aydın olsun. uzun zaman oldu gorusmeyelı. umarım hersey yolundadır. kılo verme konusunda ataga gectıgıne cok sevındım. yazdıklarını gorunce duramadım hemen buldum senı. :))
soguk canım aynı. gunes olsa da soguk. hava olarak aynıyız. aynı sehırde farklı semt gıbıyız sonucta bız senınle. tas catlasın 45dk :))
clemen ve benzer haplar ıstah acar ve gıbegı de sarkıtır oyuzden sporu bırakma ılk dıyecegım bu. polıkıstık over konusunda hıc bılgım yok denılebılınır ama duygu bu konuda bılgılı. kendısınde de var. duygucugum, aykurt benım cok sevdıgım bırıdır ona yardımcı olurken sen de bılgıleırnı paylasabılır mısın rıca etsem cancagızım.
canım aramıza katılmak konusunda ozgursun. sen nasıl ıstersen oyle olsun. ben hersekılde yardımcı olmaya hazırım onemlı olan bu.
Teşekkür ederim canım:) Ben öyleyimdir, o yüzden sana da deyip duruyordum hatırlarsan. Yorgun olunca yoğun bir sporla ter atma ve duş insanı inanılmaz canlandırıyor. Dün eve geldim, hemen üstümü değiştirip çıktım, yani azıcık bile otursam kalkamazdım biliyorum. Bir kere başlayınca da enerji geliyor zaten:) Ayrıca dün ve bugün arasında hemen 300 gram farketti bileYaşasın spor Yolculuktan sonra ödem oluyor sanırım, spor da yapınca atılıyor işte.
Günaydın canım. Bugün aynı durumdayız, acayip çok iş var, ama hiç yapasım yok. Bugün kırıversek işi ne güzel olurdu be pomom
oyyyyyyy ben senı hasta gormeye alısık degılım. aman dıkkat et canım. bır de kuzıse de gecer senden. öfffff kotu yaaaaaaa.
cok ozledım senı ya. oyle kapanma eve. zaten cozuttum dıyete uymayan seyler yaptım. azım, umut yerlerde ben de. kendımı sevmıyorum artık bu konuda
ayy baharmıçarptı beni bilmiyorummm geçen hafta eşim nezleydi o atlattı ohh be geçmedi derken dün akşam halsizlik başladıı inşallahhfazla ilerlemezzz
arkAdaşın aramıza hoşgelmişşş bi pko lu olarakelimden geleni yaparımmm hatta başlangıç olarak kesinlikle şeker ve yağlı şeylerden uzakdursunn yani minimuma düşürsün ve kesinilikle kilosu varsa kilo versin,kilo sorunu yok kg almasınn dikkat etsinn
Günaydın arkadaşlar, hepimize güzel bir gün olsun. Dışarda her taraf yemyeşil, bulutlar var ama güneş te parıldıyor arada, çiçekler açmış, hava ılık, İzmir'e resmen bahar geldi
Çizelgemiz yayınlanmış, öncelikle kilo veren tüm arkadaşları tebrik ediyorum. Başta ben olmak üzere kilo alan arkadaşlar da sakın moralini bozmasın, olur böyle arada, haftaya biz de bol bol ---- göreceğiz inşallah. Ben çok fena hırs yaptım, haftaya tekrar 67'li bir rakam göreceğim, sonraki hafta da 66'lı
Özel olarak ta Karabiberim seni çooookkkk tebrik ederim, ne yaptın böyle bacım , maşallah, bulaşsın bize de Çeşmicim sen de çok uzun zamandır olmadığı kadar çok kilo vermişsin seni de çoookkkkk tebrik ederim.
Duyguşum bak aramızı açıyorum sürekli ama bu hafta kararlıyım 1 kg civarı vermeyi hedefliyorum. Ben hedefi yüksek tutayım da ne kadarına ulaşsam kardırBen Haziran gelmeden tartıda 58kg görmeyi planlıyorum. Böylece yaza istediğim kiloda girmiş olacağım.
Günaydın arkadaşlar, hepimize güzel bir gün olsun. Dışarda her taraf yemyeşil, bulutlar var ama güneş te parıldıyor arada, çiçekler açmış, hava ılık, İzmir'e resmen bahar geldi
Çizelgemiz yayınlanmış, öncelikle kilo veren tüm arkadaşları tebrik ediyorum. Başta ben olmak üzere kilo alan arkadaşlar da sakın moralini bozmasın, olur böyle arada, haftaya biz de bol bol ---- göreceğiz inşallah. Ben çok fena hırs yaptım, haftaya tekrar 67'li bir rakam göreceğim, sonraki hafta da 66'lı
Özel olarak ta Karabiberim seni çooookkkk tebrik ederim, ne yaptın böyle bacım , maşallah, bulaşsın bize de Çeşmicim sen de çok uzun zamandır olmadığı kadar çok kilo vermişsin seni de çoookkkkk tebrik ederim.
Duyguşum bak aramızı açıyorum sürekli ama bu hafta kararlıyım 1 kg civarı vermeyi hedefliyorum. Ben hedefi yüksek tutayım da ne kadarına ulaşsam kardırBen Haziran gelmeden tartıda 58kg görmeyi planlıyorum. Böylece yaza istediğim kiloda girmiş olacağım.
GÜNAYDIN HEPİNİZE ARKADAŞLAR. SİZE DİYETİSYENİMİN ÖNERDİĞİ ÇAYI TAVSİYE EDİCEM. VİTO & FİSİON KİLO KONTROL VE DETOKS ÇAYI OLARAK SATILIYOR POŞETLİ . SADECE ECZANELERDE BULUNUYOR.
ŞUAN İNDİRİMDE 20 TL CİVARI. İÇERİĞİ Mate , Kiraz Sapı , Mısır Püskülü , Yeşil Çay , Funda Yaprağı , Altınotu , Bamya Çiçeği. YANİ BEN POŞETLİ OLANINI ALDIM İŞTAHI KAPATIYORMUŞ BAKALIM GÖRÜCEZ.
aman pomo benim mod düşükk bari sen güçlü durr kendimi toparlamak için herşeyy yapıyorummm umarım regl olmadann iğleşirimmm
Duygucum dikkat et kendine, bu havalar tam hastalık havası. Bolca yeşillik ve meyve ye, suyu da bol iç, bağışıklık sistemine destek olursun böylece.
bahardan da olabılır canım haklısın. ben grıp hallerıne cok yakalanmam da bahar yaklastıkca halsızlık cosar ben de. bır de uyku. hamıle kadınlara donerım ben, bırkac hafta ıcınde gelır o haller bana :))))) ıstahım da acılır. dıyorum ya tam hamıle olurum kokulara hassaslasırım yemek kokusunu alırım taaaa yemekhaneden. mıdem bulanır. bu belırtılerden dolayı az mı dusundum kendımı hamıleyım dıye :)
sen esınden de kapmıs olabılırsın canım. ınsaallah fazla ılerlemez ılac da almazsın sen bılıyorum oyuzden meyve ve bıtkı caylarına yuklen bugun canım.
arkadasım bır topıge yenı baslamıs. hatta kenanderya falan da. tecrubesız oldugu ıcın aykurta destek olmak ıstedım cok ıyı bırıdır cok eskıden tanırım baska bır topıkten. verdıgın tavsıyeler ıcın tsk ederım. ara sıra bızden bılgı almak ıcın aramıza katılmak ıstıyor umarım basarılı olur. 1,75 falan boyu var sanırım ama 100 oldu o da sanırım. kılo sorunu var yanı
ben uzun zamandır boyleyım duygu. bugune ozel bırsey degıl. cısslarım da oldu zaten. lahmacun falan da yedım kola da ıctım cıkolata da yedım.
evet herkezinboğazları ağrıyor meselaa benim şuan neyim var anlamıyorummm genizimde acı tat ve baş ağrısı,önlem almaya çalışıyorum ilerlemeden geçer umarımmmm
hımm işte kilooo kilosunu verip yediğine içtiğine dikkat ederseee hastalık kontrol altına alır.birde minimum 6 ay maksimum yılda 1 simir testi yaptırsın,gerçi her kadınn yaptırmalı
gunaydın aydonence
dıyet nasıl gıdıyor ? Hıc spor yapıyormusun ? Gunluk menulerını sen de yazabılırsın bızım gıbı. Yardımcı oluruz yanlıslar varsa.
Bu cayı dıyetısyenın mı tavsıye ettı ? Sen dene bakalım ıstah kapatıyor mu bıze soylersın.
ben uzun zamandır boyleyım duygu. bugune ozel bırsey degıl. cısslarım da oldu zaten. lahmacun falan da yedım kola da ıctım cıkolata da yedım.
gunaydın aydonence
dıyet nasıl gıdıyor ? Hıc spor yapıyormusun ? Gunluk menulerını sen de yazabılırsın bızım gıbı. Yardımcı oluruz yanlıslar varsa.
Bu cayı dıyetısyenın mı tavsıye ettı ? Sen dene bakalım ıstah kapatıyor mu bıze soylersın.
Pomocum bunları çok kafana takıyorsun, lahmacun o kadar cıss birşey değil, bunlar arada olacak zaten, yoksa bunalırsın. Ooohhhh sefan olsun, afiyet olsun. Senin yapman gereken tek şey bence spor yapmak. Yediklerin inan bana normal. Spor yapabilsen ve alışabilsen çok rahatlayacaksın. İnsülin direnci için bile spor yapmayı tavsiye ediyorlar, kolesterol veya trigliserit yüksekliği için de. İşyerinde çok yoruluyorsun biliyorum ama sporla terleyip duş aldığında kendin için bir şey yapmış olmanın mutluluğunu yaşıyorsun. Lahmacun dışarda yemek zorunda kalanlara önerilen bir yiyecek hatta. Diğer alternatiflere göre çok masum. Sen kıyafetlerine, makyajına da biraz özen canım, bu sana çok moral veriyordu. Bak ben, hiç makyaj yapmayan insandım senden etkilenip başladım ve gerçekten insanı çok iyi hissettiriyor. Bugün de yorgun hissediyorum ve canım çalışmak istemiyor ama moral olsun diye elbise giydim, bunlar senden kaptığım tüyolar. Kendin de unutma bunları oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?