- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #9.881
spor maalesef yapamıyorum havaların ısınmasını bekliyorum d vitamini eksikliği var bende kemiklerim çok ağrıyo d vitamin ampulleri kullanıyorum. Havalar ısınsın başlıycam. Aslına bakarsak benim menüm bile yok.
Sabah 1 tane tam tahıllı tost beyaz peynirli
ara olarak bitki çayı 4 tane falan kuru kayısı evde kurutulmuş siyah olanlar daha az tatlı biraz badem
iş yerinde öğlen ne pişerse çok az tüketiyorum dengelemeye çalışıyorum.
Ara öğün yarım kase yoğurt diyet kraker
akşamda çoğu zaman dışarda tonbalıklı salata ya da ızgara tavuklu salata yiyorum.
Evde olduğumdada annem arıyor menüyü telefonda belirliyorum.
Dün 5 yemek kaşığı makarnayı kocaman bir kase salataya karıştırıp yedim makarna vazgeçilmezim her öğün yesem bıkmıyorum.bide 4 kaşık sütlaç dayanamadım
yani sabit bi listeye uyamıyorum sadece sabahları ekmek tüketiyorum. Diyetisyenin verdiği liste sadece ara öğünde işime yarıyor.
aykurt, kafanda bıtırınce dyouyor ınsan. evet kesınlıkle psıkolojık. oglen hem ekmek yerdım hem dolu dolu pılav hem dolulu yemek. 5-6 kasık yemek, 4-5 kasık pılavla doyuyorum mesela artık.
kahvaltını begendım. yesıllık de eksık etme. marul falan ınanılmaz tok tutuyor. yumurtayı arada sırada haslanmıs ye. omlete gore acayıp tok tutucu bırsey.
bana verdıklerınde de 3 dılım var. ama hem ıkı dılım yedım ben.
oglene kadar ac kalma, meyve ya da kuru uzum falan dedıgımız kuryemıs turlerınden ye. bızım menulere bakarsın oldu mu ? ozaman kafanda daha ıyı sekıllenır.
oglenı begendım. ama sureklı boyle yapma sıkılırsın. sebze yemekleri, et yemeklerı ya da bol tek basına salata ıle de ogunler yap.
kuru kayısı cok guzel olmus kabızlıgını da onler. suya yuklen canım nezaman acıkırsan suya yuklen. tok tutar.
ayrıca ılacların da odem etkısını atmak ıcın cıgden maydonoz ye. dukkanda rajatlıkla yıyebılırsın.
Pomocum bunları çok kafana takıyorsun, lahmacun o kadar cıss birşey değil, bunlar arada olacak zaten, yoksa bunalırsın. Ooohhhh sefan olsun, afiyet olsun. Senin yapman gereken tek şey bence spor yapmak. Yediklerin inan bana normal. Spor yapabilsen ve alışabilsen çok rahatlayacaksın. İnsülin direnci için bile spor yapmayı tavsiye ediyorlar, kolesterol veya trigliserit yüksekliği için de. İşyerinde çok yoruluyorsun biliyorum ama sporla terleyip duş aldığında kendin için bir şey yapmış olmanın mutluluğunu yaşıyorsun. Lahmacun dışarda yemek zorunda kalanlara önerilen bir yiyecek hatta. Diğer alternatiflere göre çok masum. Sen kıyafetlerine, makyajına da biraz özen canım, bu sana çok moral veriyordu. Bak ben, hiç makyaj yapmayan insandım senden etkilenip başladım ve gerçekten insanı çok iyi hissettiriyor. Bugün de yorgun hissediyorum ve canım çalışmak istemiyor ama moral olsun diye elbise giydim, bunlar senden kaptığım tüyolar. Kendin de unutma bunları oldu mu
Tamam kuzum onrilerini dikkate alicam. Maydonoza asigim diyebilirim baskalari kulpunu atar ben kulpuna bayilirim. Tatlum babam geldi dukkana nete giremem pek simdilik opuyorum kokay gelsin
bakacak olursan ben de dıyetıyene yenı gıttım ama dıyetısyenden once de sonra da onun lıstesıne bakmıyorum arkadaslardan ogrendıgım sekılde beslenıyorum bızım de yanı katı bır menumuz yok. Zamanla farkedersın zaten.
Oglen ben de ısyerınde ne cıkarsa ona uymaya calısıyorum aynı sekılde.
D vıtamını eksıklıgı konusunda da benzerız ben de ıkı ampul ıgne kullandım devamı gelecek mı bılmıyorum kemık erımem var zaten. Dıyetısyenın menusundekı yogurt ve sut olayına dıkkat etmeye calısıyorum bırazcık.
cnm susuz olmuyo zaten dün 2 buçuk lt içtim bugünde öle hedefim var bakalım şimdi hemen içiyorummmmmslmm hanımlar kimsecikler yok bu gece nesli, pomo ve duygu gelmiş hoşgelmiş topik şenlenmiş biraz. Ben de mayışmıştım iyi geldiniz valla hele neslinin spor enerjisi beni de etkiledi. Ahh bir
iyileşsem hemen spora başlayacağım. Yarın yeni bir gün yeni bir umut olsun bizlere bu yazıyı okuyorsanız hemen bir bardak su için arkadaşlar...
Sabah:1 bardak su, 1 kk peynir, domates, roka, tere, 3 yeşil zeytin, 3 çatal yumurta, 2 dlm çavdar ekmeği, şekersiz cay
Öğle: 3 kaşık sebzeli kıyma, 2 dlm çavdar ekmeği, 3 kaşık yoğurt
Akşam:1 kk ıspanaklı börek, 6-7 tane lahana sarması,
Ara: sekersiz çay daha sonra 1 sütlü az şekerli neskafe
öncelikle pomo eline emeğine vaktine sağlıkkk tşk ederizzzz...
veee karabiberimmm seni canı gönüldennn tebrik ediyorumresmen yetişdin bizeeee maşallahh arkadaşımmm hadi aynen devam ettt lütfennn düğüne 38beden bi elbiseyleee gitcenn resimlerini çerçeveye koycan benim gibi dolap içlerine değilll
çeşmicimmm seni ve diğer kg veren tüm arkadaşlarımı kutluyorummm ,kg alan arkadaşlarrr başdada ben artık kendimize gelelimmm silkelenelimmm yaza az kaldııı
herkese slm
oh bugün nerdeyse herkesler burda sayfaları uçururusunuz
cnm susuz olmuyo zaten dün 2 buçuk lt içtim bugünde öle hedefim var bakalım şimdi hemen içiyorummmmm
aynen cnm yaz gldi kapıya dayandı:18::18:
--- görenleri tebrik ederim biz ++ alanlarıda hadi kilo vermeye derimmmmm
pomocum o alkış tebrikten bende alıcam haftayua bana neee
gıskandım yaaaaaaaaaaaaaaaa
katılmıyorum nesli 100küsür kg olan biri için lahmacunn kola ve çikolatanormal değil,heleki bu kişinin metabolizması yavaşsa heleki hareketli değilsee hiç iyideğil gerekirse bu tatlarıunutcak gerekirse sadece birkere ısırcak aylardır bir ileri bir geri gidiyorr neden çünkü hep biryerlerde hata yapıyor ya az yiyip hareket etmiyor ya kaçamak yapıyor şahsen kaçamak bile yapsaa onun yakmak için birşeyyapmıyor valla pomo kusura bakmaa ben senin için çok mucadele ettim seni böyle modu düşük görünce sinirleniyorumm heleki herşeyin bilincinde olup modun düşük oldumu daha sinirleniyorumm eğerrböyle olmaya devam edersenn benburdan ayrılcammm giderim başka yerlere bakarımmm
aferim sanaa aferimmm ne diyim sanaabilmiyorum,kendini yine kendinyakıyorsunnn,nesli ve ben yapıyoruzz kaçamakları yapmamamız lazım kendimizi aynalarda okadar kilolugörmüyoruzz herşeyden önce beden kitlemiz artık sağlıklı ha yine kaçamak yapmasak iyi ama ben mesele böylede kalabilirimmm ama sen,çok afadersinn birazz kabalaşcam ama sağlıklı değilsinn herşeyinbilincindesinnn genç yaşda hastalıkların var ve bunun nedeni kilo buna bile bile kaçamak yapıyorum vay işte öyle böyle şöyle diyorsan ben daha birşey demiyorum ,şahsen ben 85 kg 70kg ineseye kadar minimumdan bile az kaçamak yaptımmm nerdiyse sıfır kaçamak şartlar ne olursa olsunsporumu yaptımmtamam çalışmıyordum ama minicik bebeğim vardı ama yinede asıldımm bakma şimdi savsaklıyorummm kendimden memnun olmasam savsaklamam ,tamam senide anlıyorum kilozor veriyorsunama artık110 değilsinnama bu kafayla bu piskolijiylee gidersen 110 olursun yine ,bak karabiber onu tanıyalı 1 yılı geçtikız 85 lerdeydi tanıdığımdaaa çok kilo verdi aldı şok diyetle vesayraa yaptıı yine aldı ama şimdi 3 çocuklaaa 72 kg lara düştü gerçekden istiyor çünkü neyse ben daha birşey demicem ister alın ister küs ama içimde bir gr içimde kötü niyet yok senin iyiliğinden başka birşey istemiyorumm..
ayy baharmıçarptı beni bilmiyorummm geçen hafta eşim nezleydi o atlattı ohh be geçmedi derken dün akşam halsizlik başladıı inşallahhfazla ilerlemezzz
arkAdaşın aramıza hoşgelmişşş bi pko lu olarakelimden geleni yaparımmm hatta başlangıç olarak kesinlikle şeker ve yağlı şeylerden uzakdursunn yani minimuma düşürsün ve kesinilikle kilosu varsa kilo versin,kilo sorunu yok kg almasınn dikkat etsinn
herkesı gaza getırsın dıye yaptım. bundan sonra boyle seyler yapacagım dıye karar aldım ama bundan sonra burda yokum.
ders calısıyordun umarım ıyı gecıyordur kolay gelsın opuyorum
hemen gıdıp ıcıyorum su.
tultan senınle ozel goruselım, yogun goruselım. ben kendı halımı begenmıyorum bırbırımızı gaza getırecek bırseyler yapalım bılmıyorum
bu da cesmıcık ıcın. cunku yazdan berı en ıyı rakamını bu hafta gordum. harıkasınnnnnnnnnnn
Eki Görüntüle 661658 Eki Görüntüle 661659 Eki Görüntüle 661660
bende çıkıyorum kızlar spor vaktim geldi gidip biraz kalori yakayım bariii
Getirelim canim ya nedir bu halim anlamdim siz de yoktunuz o zaman cok sikildim gittiniz diye dusunmedim de degil hani :))) hava mi basariz ne yapariz bilmiyorum ben hastaliktan gozumu acamiyorum. oksurmekten uyuyamiyorum cigerlerim agriyor kendime kiziyorum odunla dovucem kendimi. Bu hafta doktorla gorusmeye gidicez sonra ki haftaya ameliyat gunu alicaz insallah. Beni bir endise, korku sardi anlatamam. Ameliyathanenin o soguklugunu hatirlayinca icim urperiyor dogrusu bunu da sadece sizle paylasiyorum kimseye soyleyemedim((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?