2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

bakacak olursan ben de dıyetıyene yenı gıttım ama dıyetısyenden once de sonra da onun lıstesıne bakmıyorum arkadaslardan ogrendıgım sekılde beslenıyorum bızım de yanı katı bır menumuz yok. zamanla farkedersın zaten.

oglen ben de ısyerınde ne cıkarsa ona uymaya calısıyorum aynı sekılde.

d vıtamını eksıklıgı konusunda da benzerız ben de ıkı ampul ıgne kullandım devamı gelecek mı bılmıyorum kemık erımem var zaten. dıyetısyenın menusundekı yogurt ve sut olayına dıkkat etmeye calısıyorum bırazcık.

Tamam kuzum onrilerini dikkate alicam. Maydonoza asigim diyebilirim baskalari kulpunu atar ben kulpuna bayilirim. Tatlum babam geldi dukkana nete giremem pek simdilik opuyorum kokay gelsin

katılmıyorum nesli 100küsür kg olan biri için lahmacunn kola ve çikolatanormal değil,heleki bu kişinin metabolizması yavaşsa heleki hareketli değilsee hiç iyideğil gerekirse bu tatlarıunutcak gerekirse sadece birkere ısırcak aylardır bir ileri bir geri gidiyorr neden çünkü hep biryerlerde hata yapıyor ya az yiyip hareket etmiyor ya kaçamak yapıyor şahsen kaçamak bile yapsaa onun yakmak için birşeyyapmıyor valla pomo kusura bakmaa ben senin için çok mucadele ettim seni böyle modu düşük görünce sinirleniyorumm heleki herşeyin bilincinde olup modun düşük oldumu daha sinirleniyorumm eğerrböyle olmaya devam edersenn benburdan ayrılcammm giderim başka yerlere bakarımmm

Tamam kuzum onrilerini dikkate alicam. Maydonoza asigim diyebilirim baskalari kulpunu atar ben kulpuna bayilirim. Tatlum babam geldi dukkana nete giremem pek simdilik opuyorum kokay gelsin

canım duygu da yazdı bazı seyler. rahatsızlıgınla ılgılı. maydonoz olayı supermıs ben de cıgden yemege calısıyorum hatta aynı anda su ıcınce cok sıskınlık ve tokluk yapıyor

tamam opuyorum senı kolay gelsın. ben de cok yaydım bugun. cıkmam lazım aslında.

aynen bende zaten hemen hemen her öğünümede yoğurt eklemeye çalışıyorum diyetisyenimde bol bol tüketmemi önerdi sonuçlara bakınca. Bana en iyi gelen güneştir onun için yazı bekliyorum. Sanada ayrıca geçmiş olsun zayıflayınca o kadar yükü taşımıycaz ve o kadar ağrımızda olmuycak inşallah. Bazen kemiklerim kırılacak gibi hissediyorum.

herkese slm
oh bugün nerdeyse herkesler burda sayfaları uçururusunuz

cnm susuz olmuyo zaten dün 2 buçuk lt içtim bugünde öle hedefim var bakalım şimdi hemen içiyorummmmm

aynen cnm yaz gldi kapıya dayandı:18::18:
--- görenleri tebrik ederim biz ++ alanlarıda hadi kilo vermeye derimmmmm

pomocum o alkış tebrikten bende alıcam haftayua bana neee
gıskandım yaaaaaaaaaaaaaaaa

herkesı gaza getırsın dıye yaptım. bundan sonra boyle seyler yapacagım dıye karar aldım ama bundan sonra burda yokum.

ders calısıyordun umarım ıyı gecıyordur kolay gelsın opuyorum

Doğru söylüyorsun canım. Aslında ben de oraya takılıp kalmasın diye dedim. Hani tamam olmuş bitmiş, ona takılıp moral bozmak yerine spor yapmaya çalışmak lazım, ya da dengelemek lazım. Hani hep derler ya kaçamak yaptığınızda bırakmayın, kaldığınız yerden devam edin diye, Pomoda pes etme durumu var gibi geldi. Çok zor bir şey ama mücadele etmeden olmuyor ne yazık ki. Dur bakayım, nereye gidiyon sen, Pomo bırakmaz hem seni, valla hemen toparlanır bence, merak etme sen.

senın art nıyetlı olabılecegını dusunemem kı. ayrıca alınacak bır durum da yok. tamamen haklısın. belkı de annemın dedıgı dogrudur. ben yeterınce azımlı ve sabırlı bır ınsan degılımdır. evet sartlar cok olumsuz olabılır cok yorgun da olabılırım herkesten. ama daha fazlasını yapabılır mı bır ınsan. yapabılır belkı. ben yapmıyorum ya da yapamıyorum bılmıyorum. detaylı dusunmek ıncelemek gerekır bılemıyorum. kacamak konusunda neslı ıle zaten hem fıkır degıldım. benım yapmam lazım.

ben sen, karabıber ya da baskası degılım ıste. ben bukadarım. azmım de cabam da bukadar. cunku sısman olmaya alısmısım belkı de. hersey ıcın mucadele etmeye ama kendım ıcın mucadele etmemeye alısmısım. bır gram fazlalıktan rahatsız olan bılınclı kadınlardan degılım, 30 yıl olmadım demekkı 30dan sonra da cok olmuyor mu.

alınmadım kırılmadım cunku yerden goge kadar haklısın.

emegını destegını ınkar edemem her an yanımda oldun. ama demekkı yanlıs ınsana zaman vermıssın duygu. ozur dılerım. hakkını helal et. zamanı aldım, gıtme konusunda gıtmesı gereken sen degılsın burdakı herkesın sana ıhtıyacı var dostluk anlamında da bılgı anlamında da. benden dolayı ınsanların mahrum kalmasına gonlum el vermez.

herkesi opuyorum ALLAHA emanet olun. hersey ıcın tesekkur ederım. topıgı ben actım ama zaten benım degıldı bızım topıgımızdı oyuzden guzelce devam ettırebılecek bır kısı secebılecegınızden emınım. herkesın hedefledıgı kıloya ulasmasını yurekten dılıyorum.

günaydın arkadaşlar
çeşminaz başta olmak üzere tüm eksilere düşen arkadaşları tebrik ederim. artılarda olan arkadaşlara sabır ve hırs diliyorum. inşallah inişe geçersiniz. bugün işe geç kaldım kahvaltı yapamadan antrenmalara çıktım direk, şimdi çubuk kraker yeşil çay ile yatıştırıyorum kendimi. öğlen olsada yemek yesek die canım çıkıo
bu arada bende 3 aylık kalça sıkılaşma programı hazırladım kendime, yaz geliyor kendim içinde çalışmam lazım artık.

Merhabalar tavsiyeleriniz icin cok cok tesekkur ediyorum kilom var ne yazikki zaten doktorumda kilomu kesinlikle vermemi soyledi. Birde ailemdedularda seker oldugu icin dikkat ederim ama pkolularda sekere karsi duyarli oluyormus. Ac kalunca kan ekerim cok dusuyor ne bulursam yiyorum maalesebf. Onun icin ara ogun uygulamaya basliyorum. Umarim beceririm. Kolay kolay yanimda birileri varsa yemek yiyemem o da kan sekerimi cok dusuruyor iste. Mecburen alismam lazim. Hadi hayirlisi. Birde doktor bana climen diye bi adet duzenleyici verdi ama dogum kontrol degil. 3 ay kullan yeter dedi acayip istah aciyor ama... ;((((

herkesı gaza getırsın dıye yaptım. bundan sonra boyle seyler yapacagım dıye karar aldım ama bundan sonra burda yokum.

ders calısıyordun umarım ıyı gecıyordur kolay gelsın opuyorum

ii yapmışsın cnm valal acayip gaza geldim bende -- alıp alkış alıcam diye
evet cnm derslerim yüzünden fazla girmiyorum ne yapalım bunu başarmak istiyorum idealime kavuşurum inş
bari bu dileğim olsun diyorum:26: sağol cnm

Pomocum tezcanlı davranıyorsun arkadaşım. Bir kahve aldım geldim, yazdıklarına şaşırdım kaldım. Sen de al bir kahve, nereye gidiyorsun öyle hemen. Ne yapacaksın gidip te? Sen sadece fiziksel görüntü için mi kilo vermeye çalışıyorsun? Kesinlikle hayır. Maşallah çok güzel bir kadınsın zaten, kilolu olman bile örtemiyor güzelliğini. En önemlisi sağlık. Hiçbir sağlık problemin olmasa, bırak boşver o zaman. Ye iç daha da kilo al. Ama erken menopozdasın, insülin direncin var, D vitamini eksikliğin var. Bunlar daha 30 olmadan yaşadığın rahatsızlıklar, sonra ne olacak, 40 yaşına varmadan yürümekte mi zorlanacaksın? Dizlerinde problemler çıkmaya başlayacak ve işin kötüsü ameliyat ta etmeyecekler, önce kilo ver biraz diyecekler, yürüyemeden nasıl kilo vereceksin? Nereden biliyorum bunları, Denizli'de annemin en yakın arkadaşı yaşıyor da ondan. Bu bir kısır döngü. Bırak kendine acımayı, şu yaşına kadar nelerle mücadele edip galip çıkmışsın, şimdi bunda mı pes ediyorsun? İşin kolayına kaçmak yok, bugün kolay olan, yarın seni çok daha fazla zorlayacak. Önünde uzun bir ömür var, bunu sağlıklı yaşamak biraz da senin elinde. Toparla kendini lütfen. Duygu'nun üzülmesi de kızması da çok normal, sendeki potansiyeli biliyor ve kendine yazık ettiğini görüyor, bu kolay birşey değil.

bende çıkıyorum kızlar spor vaktim geldi gidip biraz kalori yakayım bariii

hemen gıdıp ıcıyorum su.

tultan senınle ozel goruselım, yogun goruselım. ben kendı halımı begenmıyorum bırbırımızı gaza getırecek bırseyler yapalım bılmıyorum

Getirelim canim ya nedir bu halim anlamdim siz de yoktunuz o zaman cok sikildim gittiniz diye dusunmedim de degil hani :))) hava mi basariz ne yapariz bilmiyorum ben hastaliktan gozumu acamiyorum. oksurmekten uyuyamiyorum cigerlerim agriyor kendime kiziyorum odunla dovucem kendimi. Bu hafta doktorla gorusmeye gidicez sonra ki haftaya ameliyat gunu alicaz insallah. Beni bir endise, korku sardi anlatamam. Ameliyathanenin o soguklugunu hatirlayinca icim urperiyor dogrusu bunu da sadece sizle paylasiyorum kimseye soyleyemedim ((

bu da cesmıcık ıcın. cunku yazdan berı en ıyı rakamını bu hafta gordum. harıkasınnnnnnnnnnn

Eki Görüntüle 661658 Eki Görüntüle 661659 Eki Görüntüle 661660

öğle yemeklerimi genelde meyveyle yada corn flakes le geçiştirdim, akşamları da biraz az yedim, geceleri de hiç bişey yemedim derken hoopppp 1100 gr gidivermişşş bu düzene alışana kadar 1 2 hafta daha kilo veririm belki sonrasına da sonra bakarız hayırlısı

önümüzdeki haftaya kadar bu hafta ++ çıkan arkadaşların da --- leri görmesini dilerim canlarr

oyyyyyyy sen nasıl hasta oldun ya oyle. ben de kısın oyle ıkı kez oldum offffffffffff bılırım ya offfffff kıyamam ya. amelıyat da yaklasmıs. moraller yerde desene. neslı bomba gıbı donmus sana cok ıyı moral verecektır emınım kı.

kızlar günaydın
bizim muhasebeciler den kızın babası yogun bakımda işler acayip yogunlaştı hepsi bana kaldı giremeye bilirim bugün ve yarın olabildiğince bildiririm ama zor Allah yardımcım olsun bittim valla şeytan diyo al çantanı git o dereceyim jokey oldum resmen o gitti oranın işi bu gitti buranın benim işimi kim yapacak peki fenalardayım