- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #9.901
ii yapmışsın cnm valal acayip gaza geldim bende -- alıp alkış alıcam diye
evet cnm derslerim yüzünden fazla girmiyorum ne yapalım bunu başarmak istiyorum idealime kavuşurum inş
bari bu dileğim olsun diyorum:26: sağol cnm
günaydın arkadaşlar
çeşminaz başta olmak üzere tüm eksilere düşen arkadaşları tebrik ederim. artılarda olan arkadaşlara sabır ve hırs diliyorum. inşallah inişe geçersiniz. bugün işe geç kaldımkahvaltı yapamadan antrenmalara çıktım direk, şimdi çubuk kraker yeşil çay ile yatıştırıyorum kendimi. öğlen olsada yemek yesek die canım çıkıo
bu arada bende 3 aylık kalça sıkılaşma programı hazırladım kendime, yaz geliyor kendim içinde çalışmam lazım artık.
Pomocum tezcanlı davranıyorsun arkadaşım. Bir kahve aldım geldim, yazdıklarına şaşırdım kaldım. Sen de al bir kahve, nereye gidiyorsun öyle hemen. Ne yapacaksın gidip te? Sen sadece fiziksel görüntü için mi kilo vermeye çalışıyorsun? Kesinlikle hayır. Maşallah çok güzel bir kadınsın zaten, kilolu olman bile örtemiyor güzelliğini. En önemlisi sağlık. Hiçbir sağlık problemin olmasa, bırak boşver o zaman. Ye iç daha da kilo al. Ama erken menopozdasın, insülin direncin var, D vitamini eksikliğin var. Bunlar daha 30 olmadan yaşadığın rahatsızlıklar, sonra ne olacak, 40 yaşına varmadan yürümekte mi zorlanacaksın? Dizlerinde problemler çıkmaya başlayacak ve işin kötüsü ameliyat ta etmeyecekler, önce kilo ver biraz diyecekler, yürüyemeden nasıl kilo vereceksin? Nereden biliyorum bunları, Denizli'de annemin en yakın arkadaşı yaşıyor da ondan. Bu bir kısır döngü. Bırak kendine acımayı, şu yaşına kadar nelerle mücadele edip galip çıkmışsın, şimdi bunda mı pes ediyorsun? İşin kolayına kaçmak yok, bugün kolay olan, yarın seni çok daha fazla zorlayacak. Önünde uzun bir ömür var, bunu sağlıklı yaşamak biraz da senin elinde. Toparla kendini lütfen. Duygu'nun üzülmesi de kızması da çok normal, sendeki potansiyeli biliyor ve kendine yazık ettiğini görüyor, bu kolay birşey değil.
kızlar günaydın
bizim muhasebeciler den kızın babası yogun bakımda işler acayip yogunlaştı hepsi bana kaldı giremeye bilirim bugün ve yarın olabildiğince bildiririm ama zor Allah yardımcım olsun bittim valla şeytan diyo al çantanı git o dereceyim jokey oldum resmen o gitti oranın işi bu gitti buranın benim işimi kim yapacak peki fenalardayım
şimciikk gelelimmm pomo cugum sanaa.. yani daha doorusu ben gidiyorum demene.. nereye gidiyosun arkadaşım sen yaa? duygu ben gidiyorum dememiş ki azmini kaybettigin için üzülüyorum ve böyle gidersen giderim demiş. ee o zamn sen de onun kızdıgı şeyleri yapma. sana ne kadar önem verdigini biliyosun duygunun, senin iyiliğin için söylediginden hiç şüphen yok onu da biliyosun.. ee o zamn toparla kendini canım benim.. bak ben senin küçüğünüm kardeşinim.. bana demişsin ya benm de yıldızımı parlat die. o senin elinde zaten.. benm yıldızım parlıyor diyorum ama sıkıntılarım yok mu varr.. son dönem stresim var, 28 yaşındayım hala üniversitede okuyorum babamın bu konuda baskılarıyla uğraşıyorum, ankarayı her ne kadar sevmiyor olsam da burda benm senelerim var, dostlarım var, onlardan ayrılacagım bambaşka bir hayatım olacak onun derdi var.. ama arada buldugum ufak şeylere tutunuyorum işte. senin de bunu yapmaman için bir sebep yok ki.. bak diyosun ki eşimle uzun zamndır konuşmadıgımız konuları bile konuşuyoruz, e tamam işte al sana parlayan bir yıldız, işlerim yolunda diyosun al sana parlayan bi yıldız daha.. hayattaki güzellikleri görmek zorundayız biz. lutfen kendi yıldızını kendin parlat ve şu gitme fikrini aklından çıkar. gitmek istemiyorsan, duyguyu ve bizleri kaybetmek istemiyorsan parlayan yıldızlarını keşfet..
oyyyyyyy aynı benım durumlar. eleman askere gıder yardımcı azalır esım gıder yurtdısına 3 kısılık ıs kalır. ALLAH sabır versın canım cunku ınsan sabrını kaybedıyor resmen boyle durumlarda.
boyle devam edersen ben gıderım demıs cesmı. ben kımsenın boyle bırsey yapmasına sebep olmak ıstemedım. gıtme kararını bu yuzden aldım yanı.
bana nekadar onem verdıgını bılıyorum oyuzden kırılmadım kızmadım zaten haklıydı
sen pes ediyosun ama şuan, nie pes edip böyle devam edecem diyosun ki, değiştirebilecegin şeyleri dğeiştir sende. havalar düzelecek bi kere en basitinden, yürüyüşe başlayacaKSIN, o değişecek bak gördn mü? birazcık sabret yeniden yola girecek kilo verme işleri de zaten. ikizler burcu pes etmez yaa sen de etmeyeceksin hadi bakalımmm
tezcanlılık degıl neslı. kendım dahıl herseye kızgınım. duyguya kırılmadım da kızmadım da. ama dıyorum ya kendım dahıl sartlarıma saglık durumlarıma herseye kızgınım. kımse bana şak şak yapsın beklemıyorum ama anlayan da yok zaten. bır gun yer degıstırmeyı cok ısterdım sen yola gıdıp gelıyorsun kendıme gelemıyorum dıyorsun ben bır ayda kac kez seyahat yaptım hıc dusunen var mı, calısma saatlerım sartlarım nasıl haberı olan var mı. onumde duran suyu ıcmeyı unutuyorum, kapıyı kapatıyorum ama acık bıraktım sanıyorum okadar yogun calısıyorum kı. suclamak, yermek kolay. benım tek uzuldugum bu. evet ne olursa olsun spıor yapmam lazımdı ne olursa olsun kacamak yapmama lazımdı ama cok merak edıyorum yerımde baskası olsa nasıl olurdu. yıllarca dıyetsız, yılarca sporsuz bır yasamdan sonra cok buyuk bır uyum ıcınde bırseyler yapmaya calıstım ama nezamankı ıs yukum arttı ardından bırkac kez hastalanmak falan derken spordan koptum. kırık ayagı ıle 2 saat yuruyen bendım daha once. benı tek uzen sey hayıflanıyor gıbıo gorundugumun dusunulmesı.
dıyetten vazgecıyorum pes edıyorum demedım kı. burada hayıflandıgım dusunuluyor ve ne kımsenın motıvasyonunu dusurmek ne de duygu dahıl kımsenın canını sıkmak ıstemıyorum gıtme kararımın sebebı budur pes etmek degıl yanı.
kilo veren arkadaşlarım tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrr karabiber ,cesmi çok iyi kilo vermişsiniz
darsı bizim başımıza
kızlar gitme muhabbeti yapmayalım duygucum sevdiğinden şevke,kendine gelmen için yazmıştır canım sıkıntılar sorunları bir yana bırakıp kendimize de zaman ayırmak lazım kendimiz için birşeyler yapmak lazım hepimiz kaçamak yapıyoruz bir bu hafta içn söylemiyorum ama dengede tutmayı da biliyoruz biz hiç bir yiyecegi hayattan çıkarmadan azaltaarak yemeyi prensip edinmedik mi
pomocum üzme kendini canım cesmi konuyu çok güzel özetlemiş ona aynen katılşıyorum yıldızın parlıyor senin kesfet yeter
tultan aklıma geldı senın kılon dogru mu yazdım bakar mısın
Pomocum ben dahil kimse anladığını iddia etmiyor zaten. Hayatına nasıl bakarsan öyle görürsün. Ben yakınmıyorum diye mi oradan güzel görünüyor, oturalım hep beraber yakınalım o zaman. Kimse şak şak yapsın beklemiyorum ama anlayan da yok zaten demişsin. Peki ne istiyorsun gerçekten? Kaçamaklarına takılma diyen de, niye kaçamak yaptın diyen de seni anlamıyor sana göre. Bir de bu taraftan bak. Ben de diyeceğimi dedim. Ne istediğine karar vermek senin elinde. Dün beni her gören hasta mısın sen, rengin sapsarı, git eve dinlen biraz dedi. Ben gittim 1 saatten fazla spor yaptım. Yapmasam ne olacaktı, kim kızacaktı bana, ya da ne kaybedecektim, yatar tv izlerdim. Denizli'de canım çıktı resmen, 3-5 gün yorgunluk atmak için yayılırdım da, ama benim de öyle bir lüksüm yok. Yetiştirmem gerekn bir proje var, bu hafta İstanbul'a gitmem gerekiyordu bir toplantı için, dün iptal etmek için kıvrandım resmen, ettim de. Gücüm yok gitmeye.
Ben senin yerinde olsam, ya da sen benim yerimde olsan neler değişirdi bilemeyiz. Hepimizin yaşadıkları farklı, geçmişi farklı, şartları farklı. Biz burada bunlara rağmen bir ekip oluşturduk ve birbirimize moral vermeye çalışıyoruz. Herkes dertlerini anlatsın hep birlikte birbirimize acıyalım, ya da bunları kabullenip yolumuza devam edelim.
Eylül ayında başladık birlikte bu yolda yürümeye, kırık ayağın ile 2 saat yürümen ne kadar sürdü Pomocum, 2 ay boyunca her gün mü yürüdün hayır, ona rağmen o dönem kilo verdin. Kasımdan sonra zaten sizin oralarda hava bozdu, yani Kasımdan sonra yaklaşık 5 aydır ne kadar spor yaptın? Heveslenip aldığın eliptiğe ne kadar bindin? Ben hayıflandığını düşünmüyorum, sadece çabuk pes ettiğini düşünüyorum.
Neyse, ne yazsam, seni anlamadığımı düşüneceksin sanırım. Şimdi yemeğe çıkıyorum. Sonrasında girerim yine. Sadece şunu unutma, ne Duygu'nun, ne Çeşmi'nin ne de benim sana zayıflamak için ihtiyacımız yok, o zaman neden gitmeni istemiyoruz, neden pes etmeni istemiyoruz ve seni ikna etmeye çalışıyoruz bir düşün.
berıvan herkes haklı ama belkı de benım hatam hem kılomu hem yasam sartlarımı dusunerek bunları duzenlemeden bır dıyete baslamamaktı belkı de. belkı eylulu beklemelıydım ozaman ısten de ayrılırdım belkı. belkı 100 kılo olan kısılerın olabılecegı bır topıkte olmalıydım ya da ne bılıyım fızıksel olarak da aynı sartlarda olmalıydık sosyal olarak da. ozaman farklı olurdu belkı. ben bılmıyorum kafam cok karısık sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?