2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

evet bu planı cok onceden yaptım bundan sonra kılo veren kısıler ıcın boyle seyler yapmaya karar vermıstım. ama artık topıkte olmayacagım sen cok guzel kılolar verıyordun canını sıkma emınım kı yıne verırsın

emelcıgım nasılsın

oyyyyy kıyamam sana ya demek okadar yorucu gecıyor yaaaaaaa. havalar ısındı sızın de tempo arttı desene ALLAH kolaylık versın canım

opuyorum senı.

şimciikk gelelimmm pomo cugum sanaa.. yani daha doorusu ben gidiyorum demene.. nereye gidiyosun arkadaşım sen yaa? duygu ben gidiyorum dememiş ki azmini kaybettigin için üzülüyorum ve böyle gidersen giderim demiş. ee o zamn sen de onun kızdıgı şeyleri yapma. sana ne kadar önem verdigini biliyosun duygunun, senin iyiliğin için söylediginden hiç şüphen yok onu da biliyosun.. ee o zamn toparla kendini canım benim.. bak ben senin küçüğünüm kardeşinim.. bana demişsin ya benm de yıldızımı parlat die. o senin elinde zaten.. benm yıldızım parlıyor diyorum ama sıkıntılarım yok mu varr.. son dönem stresim var, 28 yaşındayım hala üniversitede okuyorum babamın bu konuda baskılarıyla uğraşıyorum, ankarayı her ne kadar sevmiyor olsam da burda benm senelerim var, dostlarım var, onlardan ayrılacagım bambaşka bir hayatım olacak onun derdi var.. ama arada buldugum ufak şeylere tutunuyorum işte. senin de bunu yapmaman için bir sebep yok ki.. bak diyosun ki eşimle uzun zamndır konuşmadıgımız konuları bile konuşuyoruz, e tamam işte al sana parlayan bir yıldız, işlerim yolunda diyosun al sana parlayan bi yıldız daha.. hayattaki güzellikleri görmek zorundayız biz. lutfen kendi yıldızını kendin parlat ve şu gitme fikrini aklından çıkar. gitmek istemiyorsan, duyguyu ve bizleri kaybetmek istemiyorsan parlayan yıldızlarını keşfet..

tezcanlılık degıl neslı. kendım dahıl herseye kızgınım. duyguya kırılmadım da kızmadım da. ama dıyorum ya kendım dahıl sartlarıma saglık durumlarıma herseye kızgınım. kımse bana şak şak yapsın beklemıyorum ama anlayan da yok zaten. bır gun yer degıstırmeyı cok ısterdım sen yola gıdıp gelıyorsun kendıme gelemıyorum dıyorsun ben bır ayda kac kez seyahat yaptım hıc dusunen var mı, calısma saatlerım sartlarım nasıl haberı olan var mı. onumde duran suyu ıcmeyı unutuyorum, kapıyı kapatıyorum ama acık bıraktım sanıyorum okadar yogun calısıyorum kı. suclamak, yermek kolay. benım tek uzuldugum bu. evet ne olursa olsun spıor yapmam lazımdı ne olursa olsun kacamak yapmama lazımdı ama cok merak edıyorum yerımde baskası olsa nasıl olurdu. yıllarca dıyetsız, yılarca sporsuz bır yasamdan sonra cok buyuk bır uyum ıcınde bırseyler yapmaya calıstım ama nezamankı ıs yukum arttı ardından bırkac kez hastalanmak falan derken spordan koptum. kırık ayagı ıle 2 saat yuruyen bendım daha once. benı tek uzen sey hayıflanıyor gıbıo gorundugumun dusunulmesı.

oyyyyyyy aynı benım durumlar. eleman askere gıder yardımcı azalır esım gıder yurtdısına 3 kısılık ıs kalır. ALLAH sabır versın canım cunku ınsan sabrını kaybedıyor resmen boyle durumlarda.

Kizlarr nazara mi geldik nedir. bu yazilanlar yanlis anlasilmadan ibaret kimse gitmesin sizsiz olmaz gecen hafta bunu iyi anladim. Tam gaz yola devam lutfennnnn

boyle devam edersen ben gıderım demıs cesmı. ben kımsenın boyle bırsey yapmasına sebep olmak ıstemedım. gıtme kararını bu yuzden aldım yanı.

bana nekadar onem verdıgını bılıyorum oyuzden kırılmadım kızmadım zaten haklıydı

aynen canım bu yıl çok yogun geçti yaaa dün eve 9,30 da gittim duş alacak durumum yok tu yattım hemen yine mesai deyim bu hafta mesaideyim öğlen arkadaşınkinini akşam kendi işlerimi yapacagım işler yok sa birikiyor hiç çıkılmaz oluyo canım Allah sana da kolaylık versin canım beni en iyi anlayan kişisin

cesmicim yazıma bayıldım tek kelimeyle müthiş anlatmışsın

sen pes ediyosun ama şuan, nie pes edip böyle devam edecem diyosun ki, değiştirebilecegin şeyleri dğeiştir sende. havalar düzelecek bi kere en basitinden, yürüyüşe başlayacaKSIN, o değişecek bak gördn mü? birazcık sabret yeniden yola girecek kilo verme işleri de zaten. ikizler burcu pes etmez yaa sen de etmeyeceksin hadi bakalımmm

dıyetten vazgecıyorum pes edıyorum demedım kı. burada hayıflandıgım dusunuluyor ve ne kımsenın motıvasyonunu dusurmek ne de duygu dahıl kımsenın canını sıkmak ıstemıyorum gıtme kararımın sebebı budur pes etmek degıl yanı.

kilo veren arkadaşlarım tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrr karabiber ,cesmi çok iyi kilo vermişsiniz
darsı bizim başımıza

kızlar gitme muhabbeti yapmayalım duygucum sevdiğinden şevke,kendine gelmen için yazmıştır canım sıkıntılar sorunları bir yana bırakıp kendimize de zaman ayırmak lazım kendimiz için birşeyler yapmak lazım hepimiz kaçamak yapıyoruz bir bu hafta içn söylemiyorum ama dengede tutmayı da biliyoruz biz hiç bir yiyecegi hayattan çıkarmadan azaltaarak yemeyi prensip edinmedik mi
pomocum üzme kendini canım cesmi konuyu çok güzel özetlemiş ona aynen katılşıyorum yıldızın parlıyor senin kesfet yeter

Pomocum ben dahil kimse anladığını iddia etmiyor zaten. Hayatına nasıl bakarsan öyle görürsün. Ben yakınmıyorum diye mi oradan güzel görünüyor, oturalım hep beraber yakınalım o zaman. Kimse şak şak yapsın beklemiyorum ama anlayan da yok zaten demişsin. Peki ne istiyorsun gerçekten? Kaçamaklarına takılma diyen de, niye kaçamak yaptın diyen de seni anlamıyor sana göre. Bir de bu taraftan bak. Ben de diyeceğimi dedim. Ne istediğine karar vermek senin elinde. Dün beni her gören hasta mısın sen, rengin sapsarı, git eve dinlen biraz dedi. Ben gittim 1 saatten fazla spor yaptım. Yapmasam ne olacaktı, kim kızacaktı bana, ya da ne kaybedecektim, yatar tv izlerdim. Denizli'de canım çıktı resmen, 3-5 gün yorgunluk atmak için yayılırdım da, ama benim de öyle bir lüksüm yok. Yetiştirmem gerekn bir proje var, bu hafta İstanbul'a gitmem gerekiyordu bir toplantı için, dün iptal etmek için kıvrandım resmen, ettim de. Gücüm yok gitmeye.
Ben senin yerinde olsam, ya da sen benim yerimde olsan neler değişirdi bilemeyiz. Hepimizin yaşadıkları farklı, geçmişi farklı, şartları farklı. Biz burada bunlara rağmen bir ekip oluşturduk ve birbirimize moral vermeye çalışıyoruz. Herkes dertlerini anlatsın hep birlikte birbirimize acıyalım, ya da bunları kabullenip yolumuza devam edelim.
Eylül ayında başladık birlikte bu yolda yürümeye, kırık ayağın ile 2 saat yürümen ne kadar sürdü Pomocum, 2 ay boyunca her gün mü yürüdün hayır, ona rağmen o dönem kilo verdin. Kasımdan sonra zaten sizin oralarda hava bozdu, yani Kasımdan sonra yaklaşık 5 aydır ne kadar spor yaptın? Heveslenip aldığın eliptiğe ne kadar bindin? Ben hayıflandığını düşünmüyorum, sadece çabuk pes ettiğini düşünüyorum.
Neyse, ne yazsam, seni anlamadığımı düşüneceksin sanırım. Şimdi yemeğe çıkıyorum. Sonrasında girerim yine. Sadece şunu unutma, ne Duygu'nun, ne Çeşmi'nin ne de benim sana zayıflamak için ihtiyacımız yok, o zaman neden gitmeni istemiyoruz, neden pes etmeni istemiyoruz ve seni ikna etmeye çalışıyoruz bir düşün.

hepimiz buradan uzaklaştıgımız donemlerde kilo aldık pomo bu gerçek yani. aynısı sana da olacak biliyosun. en basitinden duyguyla nesli geçen hafta yoktu bu hafta ++ dalar, burdan gidersen bi süre sonra sen de uzaklaşacaksın biliyosun. neyse karar senin cnım, benm hazırlanıp okula gitmem lazım dersm var öğleden sonra. herkese mutlu günler.

Son düzenleme:

berıvan herkes haklı ama belkı de benım hatam hem kılomu hem yasam sartlarımı dusunerek bunları duzenlemeden bır dıyete baslamamaktı belkı de. belkı eylulu beklemelıydım ozaman ısten de ayrılırdım belkı. belkı 100 kılo olan kısılerın olabılecegı bır topıkte olmalıydım ya da ne bılıyım fızıksel olarak da aynı sartlarda olmalıydık sosyal olarak da. ozaman farklı olurdu belkı. ben bılmıyorum kafam cok karısık sadece.

yazdıklarımdan bunu çıkardıysan ben daha birşey demiyorummm bu yazdıklrımsana birazz hırs katarr oo ben duyguyu çokseviyorummm onu kaybetmek istememtekrarr kendimidüzeltcem demeni bekliyorum ne kadar apdalmışım kendimi önemsemişim hani hep diyordunyaa seni çok seviyorumm sen özelsin diyee bende bunlardan yuz bulup yazmıştım işte bir kere daha bir insanısahiplenmenin tekmesini görüyorumm senin hiç yorulmaana gerek yok benzaten son kez yazıyorummm, bir damla bileeüstünde emeğim faydam varsaa onuda helal ediyorummm.

birdee ben hayatımda kilo sorunuhiç yaşamadımmm ilkkez doğumdan sonra yaşadımmm bende öye spor yapan biri değildim hatta başdaa adapte olmak zorlandım gözümde büyüdü ama alışınca old u sen bunun için bir adımdahil atmadınnn,hep kiloluydum diyorsunn bunun bilincindesinn3 ayy perişan olsan neolcak ne var ekstra yorulsan ne var ölcenmii gitme yaa gezmeye seyehata spor yap ne olcakkk ,maleseff gökden düşmüyor sen evin geçimini karşılamak için na pıyorsun emek harcıyorsun deyim yerindeyse eşşek gibi çalışıyorsunnve neden bedenin için yapmıyorsunn bunuu???? zoru görünce hep kaçıyonnn ben mert birigibi çıktımm sana çatır çatır söyledim çünkü gerçekden önemsiyorumm senii seni teselli etmek için birşeyler yazmıyorumm doğruları söylüyorummm yüzleş diyeee ,belkide samimiyetimize güvenerek yazdımm. ben bu sanal ortamı fazlaönemsiyorum galibaaa neysee bunları yazmak bana birşey kazandırmıyorr şu hasta halimde yaşadığım şeye bakk

ve benimm güzel arkadAŞalarımm hepinize çok değer veriyorum inanınnn bunaa,hepiniz pırıl pırılharika insanlarsanızz dilerim gönlünüzde ne varsa o olsunn çok mutlu olunnn.. hepinizi öpüyorummmmmmm

her gun duzenlı spor yapmayınca, adımlarımı yazmayınca hareket edıyormusum gıbı gorunmuyor demekkı. cunku eylulden kasıma kadar her gun duzenlı yurudum bazen 1 saat bazen 2 saat. sabahları ya da aksamları ek hareketler yaptıgım da oldu. kasım ayından ıtıbaren de evdekı ısler ve ısyerınde ıslerı yaparken sureklı aktıf olmaya calıstım ama kalorı olarak ya da adım olarak bılmıyorum. elıptık toplam 20 kez ancak kullandım dogru.

neyse ben hıc bırsey yapmamısım onu goruyorum ne desem bos. herseyın tek sorumlusu benım karakterım ve ıradem. baska hıcbırsey hıcbır etken yok.

Canim benim hersey bir anda olunca guzel planlanan isler yolunda gitmiyor cogu zaman. En dogrusunu yaptin biran once basladin. Belki eylule kadar daha da kilo alacaktin. Kimse ayni sartlarda olamaz bunu bulmak cok zor fiziksel olarak bulsan bile sosyal olarak bulmak zor. burda sen ben ayni kilolardayiz farkli kilolarda olan arkadaslardan da fikir aliyoruz onlarin kilosuna indigimizde bize yardimi olacaktir. Hicbir zaman icin keske demeyecegin seyler yapma pisman olma yoluna devam et canim. Simdi cikmam lazim sonra konusuruz insallah.