2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

tosuncuk, sana ozellıkle tsk etmek ıstedım aramızdakı en yenı kısısın ama olgunlugun ve ıyı kalplılıgın benı gercekren sasırttı cok tatlısın sen.

bazen kendınıze cok kızarsınız kendınızı cezalandırmak ıstersınız ben okadar kızdım kı kendıme su gunlerde ve ozellıkle dun. kendımı cezalandırmak ıcın ve kımseyı gergınlıgımle daha fazla bogmamak ıcın gıttım. gıtmem benım ıcın faydalı olmayacaktı ama sızler ıcın faydalı olacak dıye dusundum. dıyetten kacmak, basladıgım ısı bırakmak yarıda kesmek degıldı bu. belkı yıne kacıstı ama bunlardan kacıs degıldı. kendımden utandım ve kactım ben.

hayatımın tokatını attın duygu bugun bana. ama sen kıymetlımsın senı cok sevıyorum. senınle gurur duyuyorum dersın herzaman, benımle gurur duyman ıcın, mutlulugumdan mutluluk alman ıcın sana soz verıyorum yazınkı o kız olacagım soz. vermıyorsam da vermıyorum kılo. amaaaaaannnnnnn almayacagım ıste enazından. enazından vıcdanım rahat olacak enazından her gun guzel sohbetınızle nesem gelecek. dombık resımlerımle karabıbere guven verecegım, neslının benı mıncırması ıcın sebeklık yapacagım, tultan ıle beraber cıtır olacagız, berıvan ıle bebeklerımızı konusacagız, hepınızı gaza getırecegım elbıse gıyıp resım ekleyecegım, cesmıyı mezun edecegız, duygunun pomoyu eskısı kadar sevmesı ıcın bekleyecegım ben burdayım o da buraya donerse burda olması ıcın hepımıze bılgı ve enerjı vermesı ıcın bır daha delırmeyecegım

Pomocum, yani şu an nasıl bir ohhhh dedim bir bilsen. Hoşgeldin. Hepimiz dağıldık resmen, ben de işe konsantre olamıyorum bir yandan, üzüldüğüm için yemeğe saldırmak istiyorum ama kendimi durduruyorum bir yandan. Öncelikle şunu söyleyeyim, sen burada sadece kilo grubu kaptanı değilsin, sen bizim arkadaşımızsın ve biz sadece iyi günlerinde, kendini iyi hissettiğinde değil hep yanındayız. Benim kırılmamın sebebi, senin böyle düşünmediğini düşünmekti. O kadar kolay mı, ben sizi üzüyorum gideyim demek, grup olmanın, arkadaş olmanın anlamı ne? Moralin bozuk olduğunda destek olmaya çalışacağız, senin bize yaptığın gibi. Duygu da dönecektir eminim ben, kaldığımız yerden devam edeceğiz.

Ahhh filiz ahhhh dün yapman gereken şeyi şimdi yaptın neyse geç olsun güç olmasınnnnn

önceliklele kızlar sözlerimee şöyle başlayım ben kimseyi yarı yolda bırakmadım bıraksam 1.5 ay önce sizlerden daha eski olanarkadaşım için bırakırdımm nesliye kendimi ifade ettimbeni anladı ,emelde bana hak verdi

benim dünyapmaya çalıştığımıhepiniz anlamışsınızdır umarımm çünkü hepiniz zeki kişilersinizz dün ben zarf attım blörf yaptımm yani cevabınıbildiğim şey için blörf yaptım;

dün pomoya eğer modun böyle düşük olmaya devam ederse ben burdan çıkarım dedimm ondanda olumlu cevap almayıncada çıktım çünkü zarf bile atsam sözümü yiyemezdimmm,benbir şekilde diğer arkadaşlarımla görüşme imkanı sağlıcaktım aksiniasla düşünmeyin zaten,neyse dönmem için tek şey tekrar pomununsöz vermesi gerek dedimm. Söz verdide

ayrıca neslinede güzel yazmış dahaönce fdm nin yönetimde olduğu topikdeydikkk ve tatlı şekilde ayrıldık 'ki fdm bugün bize gönlü rahattyazıyor birgünbiri burda gitceksede tatlılıkla mutlulukla ayrılsınn,ideal kg ulaştığıiçin ayrılsınböyle mutsuz kırgın üzgün değilll eğer böyle olursa her zaman bize selam vermeye yüzü olur..

şimdi daha fazla uzatmayıp bukonuyu kapatalımm ve diyetimize sımsıkı dönelimm ve lütfen ve bir daha böyle şeyler yaşamayalımmm.bazı şeyler eskisi gibi olurmu onu da zaman göstercekkk

ve filizz yaşadığın şeyleri bizim tam anlamıyla hissetmemizz imkansızz içiseni yakar dışı bizi ama biz seni elimizden geldiğince anlamaya çalışıyoruz yanında olmaya çalışıyoruz kendi kafanda bizi üzdüğünü sıktığınıdüşünme sıkılanzaten yazmaz kimse mecburda değil,seviliyorsunki insanlar senin yanında sana tek tavsiyem olaylara karşı biraz daha soğukkanlı olman ve bir sonraki adımını defalarca düşünmenn böylece asla pişman olmazsınn yıpranmazsınnn inan hepimizin derdi var belki sen anlatıyon biz anlatamıyoruz böylede düşün dertsiz insanmı var yeterki sağlığımız kötü durumda olmasın ağzımızın tadı bozulmasın.güzel şeyler düşün güzellikler seni bulsunn

olay tatlıya baglandıgına göre nurdan kaçar canlar, yürüyüş vakti sonrasında da birazcık alışveriş ve akşamda arkadaşlarla sohbet muhabbet gece menuyu girmek için yazarım die umuyorum, herkese şimdiden iyi akşamlarrrr

hosbuldukkkkkkkkk

valla beynım durdu benım de dunden berı. ıs guc yaydım resmen. su an ıhracat var evrak hazırlamam lazım ona bıle odaklanamadım ınan.

ben ıstah patlaması yasarım sanıyordum ama dun resmen bırsey yemedım ıcım almadı valla. uyuyamadım da gece. kıtlendım kaldım ne dıyım ne yapıyım bılemedım senden tuyo alacaktım ama meger senı de kusturmusum senı de goremedım topıkte falan. oylece kalakaldım.

ben kendımı kaptan gormedım zaten sız ıstemıstınız oyuzden ben cızelgeyı yayınladım topık benım topıgım degıl topıgı kapat dıyen de oldu yenı topık ac dıyen de oldu senınleyım dıyen de oldu ama benım derdım bu degıl kı. ben sızlerı ıstıyorum farklı bırsey ısteseydım farklı topıklere gıderdım daha onceden. amacım zayıflama topıgı degıl ben sızler ıle mutluyum.

guzel seyler anlatmak umut vermek ıstıyorum ama bunu nadır yapabılıyorum bazen hakıkaten yapacak sartlarım olmadıgından bazen modum dusuk oldugu ıcın. oyuzden sızlerı bogmak ıstemedım benım tek amacım buydu elestırıldıgım ıcın kacmak degıldı ya da dıyetten sıkılıp kacmak degıl.

ama tekrar dıyorum, alınacak kusulecek bırsey degıl farklı bır topıkte olmak ısteyen varsa ya da yenı topık acmak ısteyen ya da burda olmamın zarar verdıgı kısı, ben her cozumu kabullenırım.

dun soz verseydım yalan olurdu belkı duygu. ne soz verecek gucum vardı ne de sozumu tutacagıma ınanmadım ben bazen cok zekıyımdır bazen saf. zarfını yuttum belkı de. gıdıyorsun gıdeceksın dıye dusundum ya da bugun olmazsa gıtmene sebep olacagım cunku kızacaktın bana bılıyorum emegıne kızacaktın sevgıne kızacaktın eeee zaten herkese de sıkıntı oluyorum dusuncesı almıs kaplamıs benı. bır de bazen burda olmaktan olumsuz etkılendıgımı de goruyorum kafam karısmıs dumanlı zaten. hepsı bırlesınce gıtmenın en dogru sey oldugunu dusundum.

ben kendımce bır cozum buldum belırlı sure gunluk seylerden bahsetmeyecegım, hatta bır sure menu ve dıyet paylasmamayı dusunuyorum bırsureden kastım haftalar degıl belkı bıur kac gun ya da bır hafta. buraya gırıp konusmak menulere bakmak sohbet etmek. bıraz gerı planda durmam ıyı olur gıbı geldı, hem sızlerın modunun yerıne geldıgını gorup daha rahat burada var olabılırım hem de belkı de herseyı anlatmak yerıne sessız kalmak daha ıyı olur belkı. bu sakın surecte yavas yavas eskıye donebılırız faydalı olur hem belkı. sessız bır ızleyıcı gıbı. ama aktıf olacagım yazısmak anlamında. ve pazrtesı yıne cızelgeyı yayınlama sartı ıle.

topık, belkı yenı kaptan vs her konudakı yorum ve kararlarınıza da acıgım ayrıca cızlegeyı yayınlayacagım dıyıp yayıldıgım da yok yanı

Hadi bakalım herkez su içsinn

Ve bende hasta yatağıma döneyimmm dökülüyorummm resmenn size keyifli sohbetlerrr kızlarrr

Hadi bakalım herkez su içsinn

Ve bende hasta yatağıma döneyimmm dökülüyorummm resmenn size keyifli sohbetlerrr kızlarrr

hastaydın ıyıce hasta oldun benım yuzumden. uyu da dınlen bıraz.

benım de cıkmam lazım, soylemek ıstedıgım cok sey var toparlayamıyorum yogunluktan dolayı.

Herşeyin yoluna girmeye başlamasına sevindim. Ben de çıkıyorum arkadaşlar, bugün yemeğe davetliyiz, elimden geldiğince dikkat etmeye çalışacağım ama zor tabi.

Herşeyin yoluna girmeye başlamasına sevindim. Ben de çıkıyorum arkadaşlar, bugün yemeğe davetliyiz, elimden geldiğince dikkat etmeye çalışacağım ama zor tabi.

sana afıyet olsun ıyı gezmeler. ben ne yıyecegım bılmıyorum cunku mesaım olacak gıbı gorunuyor.

derin bir nefes alıp okumöaya başladım mesajları ama dehşet içinde okudukça hüzünlendim nefesim takıldı okurken ama şimdi çok mutlu oldum işte bu benim takımım olmak istediğim doğru yerdeyim dedim duygum filiz ablam neslim cesmim harikasnız ablalarım tosuncuk cum ,emelcim,tultancım destegin harika valla burayı sizleri cidden çok seviyorum hoşgeldiniz iyiki varsınız

antrenmandan sinirli bi şekilde çıktım masama oturdum bilgisayarı açtım topiği okudum ve bütün sinirim gitti herkesi tekrardan burda görmekten çok mutlu oldum. demekki sağlam bi temeli varmış bu topiğinki dağılmadı ben bu tatsızlığı geçen hafta foruma giripte tatsızlık çıkaran bi kaç kişinin nazarı olarak değerlendiriyorum onlarda artık burda olmadığına göre herşey kaldığ yerden devam edebilir. bu arada nesli'nin kontenjan konusundaki fikrini bi değerlendirin derim, burası kalabalıklaştıkça ortamın bozulmasına vesile olabilirler.

emel destegın konusunda cok tsk ederım senın zayıflamaya ıhtıyacın bıle yok spor desen zaten uzmanısın ama bızlere yardımcı olabilmek adına ve arkadaşlığımızdan memnun olduğunu görmek bu sebeplerden topık dağılmasın dıye destek vermıs olmana cok sevındım

nazar konusunda aynı seyı aksam duşundum aslında. sık sık okuyordu o arkadaş. hatta onun toıgınde olan eskı arkadaşıma selam verdım dıye kıyametı kopurdu okadar yumuşak bırı nasıl o hale donuştu anlamadım zaten.neyse konumuz bu degıl zaten.

kontenjan konusunda hem fıkırım. yenı kurallar kararlar acıgım hatta arzu eden olursa kaptanlık da degısır onemlı olan topık ve bızler ıcın en ıyı kararlar secımler. başka bır amaç yok

bıcır berıvan. aramıza en hızlı gıren sıcakkanlı güzel kız. ben olmasam da dağılmazdınız merak etme. neslı ve cesmı devam ettırıdı belkı burda belkı başka topıkte. sen merak etme yalnız kalmak yok zayıflama yolunda.