- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #9.961
benden once herkes ıle konusmalısın dıye dusunecek kadar farklı bır kalbı var onun. ayrıca orda hepımıze soz vermen lazım soz verırsen donerım dedı, oyuzden yazıyorum burda. okuyacaktır cesmı.
Pomocum, yani şu an nasıl bir ohhhh dedim bir bilsen. Hoşgeldin. Hepimiz dağıldık resmen, ben de işe konsantre olamıyorum bir yandan, üzüldüğüm için yemeğe saldırmak istiyorum ama kendimi durduruyorum bir yandan. Öncelikle şunu söyleyeyim, sen burada sadece kilo grubu kaptanı değilsin, sen bizim arkadaşımızsın ve biz sadece iyi günlerinde, kendini iyi hissettiğinde değil hep yanındayız. Benim kırılmamın sebebi, senin böyle düşünmediğini düşünmekti. O kadar kolay mı, ben sizi üzüyorum gideyim demek, grup olmanın, arkadaş olmanın anlamı ne? Moralin bozuk olduğunda destek olmaya çalışacağız, senin bize yaptığın gibi. Duygu da dönecektir eminim ben, kaldığımız yerden devam edeceğiz.
Ahhh filiz ahhhh dün yapman gereken şeyi şimdi yaptın neyse geç olsun güç olmasınnnnn
önceliklele kızlar sözlerimee şöyle başlayım ben kimseyi yarı yolda bırakmadım bıraksam 1.5 ay önce sizlerden daha eski olanarkadaşım için bırakırdımm nesliye kendimi ifade ettimbeni anladı ,emelde bana hak verdi
benim dünyapmaya çalıştığımıhepiniz anlamışsınızdır umarımm çünkü hepiniz zeki kişilersinizz dün ben zarf attım blörf yaptımm yani cevabınıbildiğim şey için blörf yaptım;
dün pomoya eğer modun böyle düşük olmaya devam ederse ben burdan çıkarım dedimm ondanda olumlu cevap almayıncada çıktım çünkü zarf bile atsam sözümü yiyemezdimmm,benbir şekilde diğer arkadaşlarımla görüşme imkanı sağlıcaktım aksiniasla düşünmeyin zaten,neyse dönmem için tek şey tekrar pomununsöz vermesi gerek dedimm. Söz verdide
ayrıca neslinede güzel yazmış dahaönce fdm nin yönetimde olduğu topikdeydikkk ve tatlı şekilde ayrıldık 'ki fdm bugün bize gönlü rahattyazıyor birgünbiri burda gitceksede tatlılıkla mutlulukla ayrılsınn,ideal kg ulaştığıiçin ayrılsınböyle mutsuz kırgın üzgün değilll eğer böyle olursa her zaman bize selam vermeye yüzü olur..
şimdi daha fazla uzatmayıp bukonuyu kapatalımm ve diyetimize sımsıkı dönelimm ve lütfen ve bir daha böyle şeyler yaşamayalımmm.bazı şeyler eskisi gibi olurmu onu da zaman göstercekkk
ve filizz yaşadığın şeyleri bizim tam anlamıyla hissetmemizz imkansızz içiseni yakar dışı bizi ama biz seni elimizden geldiğince anlamaya çalışıyoruz yanında olmaya çalışıyoruz kendi kafanda bizi üzdüğünü sıktığınıdüşünme sıkılanzaten yazmaz kimse mecburda değil,seviliyorsunki insanlar senin yanında sana tek tavsiyem olaylara karşı biraz daha soğukkanlı olman ve bir sonraki adımını defalarca düşünmenn böylece asla pişman olmazsınn yıpranmazsınnn inan hepimizin derdi var belki sen anlatıyon biz anlatamıyoruz böylede düşün dertsiz insanmı var yeterki sağlığımız kötü durumda olmasın ağzımızın tadı bozulmasın.güzel şeyler düşün güzellikler seni bulsunn
Hadi bakalım herkez su içsinn
Ve bende hasta yatağıma döneyimmm dökülüyorummm resmenn size keyifli sohbetlerrr kızlarrr
Herşeyin yoluna girmeye başlamasına sevindim. Ben de çıkıyorum arkadaşlar, bugün yemeğe davetliyiz, elimden geldiğince dikkat etmeye çalışacağım ama zor tabi.
tosuncuk, sana ozellıkle tsk etmek ıstedım aramızdakı en yenı kısısın ama olgunlugun ve ıyı kalplılıgın benı gercekren sasırttı cok tatlısın sen.
antrenmandan sinirli bi şekilde çıktım masama oturdum bilgisayarı açtım topiği okudum ve bütün sinirim gittiherkesi tekrardan burda görmekten çok mutlu oldum. demekki sağlam bi temeli varmış bu topiğinki dağılmadı ben bu tatsızlığı geçen hafta foruma giripte tatsızlık çıkaran bi kaç kişinin nazarı olarak değerlendiriyorum onlarda artık burda olmadığına göre herşey kaldığ yerden devam edebilir. bu arada nesli'nin kontenjan konusundaki fikrini bi değerlendirin derim, burası kalabalıklaştıkça ortamın bozulmasına vesile olabilirler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?