- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #10.181
herkese mutlu haftasonları kızlarr..
dün gece girdim yazılanları okudum ama bişey yazamadım, bu hafta biraz canımı sıkan şeyler var o yuzden moralim pek yüksek deil, gece burda kar yagdı 3 e kadar boş boş oturdum pencereden baktım, ruhum darlandı, yarın akşam istanbula gidecez bi günlük de olsa iyi gelecek inşalah bakalım. ben bildirimi yarın yaparım unutmazsam, pazartesi sabha tartılamam zaten de bildirimi bırakırsam da unuturum o yuzden bildirimi yarın yaparım. herkese iyi günlerr..
Sorundegl ablcm ne dmk. Aa yok bende onu kacirmisim. Ya kac kere gittik ama normal diyolar. Bide bikac doktora birden giderz hepside bisyin yok diyor bilmiyorm. Hani bi ara olup olmuyor degl duzeni su 38gun arayla olmasi. Valla bilemiyorm artk bisy varmi yokmu..
günaydınnnnnnnnn canlarımmmmmmm
kahveler çaylar benden gelin hadi miniş kuşumun çayını kahvesini içelim
filiz ablam 18 gün kuluçka zamanı var o yüzden yumurtalar belli olmuyo benim pıtırcık kuşum göstermiyo yumurtayı Yüce Allahım sen nelere kadir sin yumurtaya can veren rabbim kuşdaki annelik duygusunu anlatam kızlar ya gözlerimden yaşlar aktıdün gittim eve 9 gb kuşlarıma baktım erkek kuşum tünekte sallanmıyo kız kuşum yuvalıkta yumuta üstünde kız kuşum yem yemeye gidiyo erkek kuşum bekçi oluyo kapıda bekliyo kız kuş yem yeyip hemen gidiyo yerine yumurta üstüne bana baktırmıyo kızıyo erkek kuşa da kızıyo bizle ilgilen diye anlatam ya o kadar değişik birşey
Günaydın kızlar, güzel bir haftasonu olsun hepimize:) Ben dün akşam hem fazla yedim, hem de spor yapamadımSinüzitim çok fena azdı, burnuma tuzlu su yaptım, sonra da ilaç alıp yattım. Bugün de pek iyi sayılmam, sol yanağım resmen şiş durumda. Benden havadisler böyle. Muhtemelen bolca yatacağım bir haftasonu olacak benim için. Berivancım çok sevindim canım bebek kuşunuz olmuş, güle güle büyütün
Kızlar geçtiğimiz hafta hepimiz için üzücü ve yorucu bir haftaydı. Ben hala etkisini atamadım üzerimden. Kendimi çookkk yorgun hissediyorum, canım beslenmeme dikkat etmek falan da istemiyor açıkçası, kilo almak ta istemiyorum ama çok zorlanıyorum. Menü yazayım, kopmayayım istedim ama inanın içimden gelmiyor. Pazartesi inşallah ben dahil hepimiz toparlanırız. Duygucum sen nasıl oldun şeker?
evet cnm büyük ev daha ii olur dediğin gibi nasılsa yaşıyoruz kendimiz için bişeyler yapmamız lazım
ee tabi ebbek odasız olmaz şükür benim evim büyük 2+1 ama misafir odasıın yarısını alıp çocuk odası yapmışlar yani 3+1 oluyo inş senin de benim bebklerimiz geşlince odaları olacak anneleri onlar daha gelmeden onların hayatı için çalışmlaar yapıyo gelince neler yaparız bilmem artık
ayy nerden çıkmış zaten o dersler bilemem haklısın cnm sene geçtikçe aslında olgunlaşıp biraz daha ağırlaşıyoruz hem yaşamda hemde düşüncede
olsun cnm bu yorgunluk bu koşturmaca hep böle gitmez anladığım kadarıyla işten yoğunluk seni herşeyden alı koyuyo buda geçer sen bunları da ataltırsın cnm benim
haklısın yazdım rahatladım bugün telafi edicem kaçamak oluyo ama her zman dikkat temeye çalışıcam cnm hepimiz yapıyoruz kaçmağı
cnm nasıl koruma içgüdüsü var işte annelk ya sen alırsın zannediyolar demek
bakalım ne zaman görücen sen izin verecekler mi acaba
aynen oyle cemrem. bakıcı olayını bıle planlıyorum hersey kafamda. sadece bebıs benımle degılo da gelecek ınsaallah dogru zamanda benım bu evım bebıs ıcın uygun olmaz zaten cunku 2+1 benım ev. ayrıca ısınma problem olur evımın ısınması cok ıyı degıl. yenı yapılan ve yalıtımı ıyı olan bır daıre tasınmak dogru olur bebısten once. ay ben ona hemen odasını hazırlayıp doguncaya kadar her gun o odada yatarım gıbı gelıyor valla
evet cok haklısın ıs benım felegımı sasırttı valla. sadece ben degıl esım de aynı. hem kafa olarak hem bedenen cok yorgunuz ve bu yaza kadar boyle gıderı. yazın sakınlesır bıraz daha ısler. hayırlısı bakalım umarım saglıklı bır plan program yapacagım hayatımdakı her konuda. yasam kocu lazım bana
Günaydın kızlar, güzel bir haftasonu olsun hepimize:) Ben dün akşam hem fazla yedim, hem de spor yapamadımSinüzitim çok fena azdı, burnuma tuzlu su yaptım, sonra da ilaç alıp yattım. Bugün de pek iyi sayılmam, sol yanağım resmen şiş durumda. Benden havadisler böyle. Muhtemelen bolca yatacağım bir haftasonu olacak benim için. Berivancım çok sevindim canım bebek kuşunuz olmuş, güle güle büyütün
Kızlar geçtiğimiz hafta hepimiz için üzücü ve yorucu bir haftaydı. Ben hala etkisini atamadım üzerimden. Kendimi çookkk yorgun hissediyorum, canım beslenmeme dikkat etmek falan da istemiyor açıkçası, kilo almak ta istemiyorum ama çok zorlanıyorum. Menü yazayım, kopmayayım istedim ama inanın içimden gelmiyor. Pazartesi inşallah ben dahil hepimiz toparlanırız. Duygucum sen nasıl oldun şeker?
herkese mutlu haftasonları kızlarr..
dün gece girdim yazılanları okudum ama bişey yazamadım, bu hafta biraz canımı sıkan şeyler var o yuzden moralim pek yüksek deil, gece burda kar yagdı 3 e kadar boş boş oturdum pencereden baktım, ruhum darlandı, yarın akşam istanbula gidecez bi günlük de olsa iyi gelecek inşalah bakalım. ben bildirimi yarın yaparım unutmazsam, pazartesi sabha tartılamam zaten de bildirimi bırakırsam da unuturum o yuzden bildirimi yarın yaparım. herkese iyi günlerr..
cesmı hayırdır ne oldu. planlar yapmıstın cok eglencelı gorunuyordu cok da neselıydın. yıldızım parlıyor demıstım uzuldum bak bu habere. havalardan sanıyorum kı. bahar bır gelse, tam mutlu olacagız sanırım. ıstanbul cok ıyı gelır umarım sana. sana eglenceler, guzel vakıt gecırırsın umarım. ıyı yolculuklar sımdıden.
Canim kiyamam sana cok ama cok gecmis olsun merak etme o kadar iyiyimki p.tesiden itibaren her sey guzel olcak tekrar gaza getircez ve bu sefer sonuca gitcez topikce ben dun telefondan kg verme hikayeleri okudum kulagimda hareketli muzik hastalikda gecti cok fena gaza geldim cok iyi geldi hersey guzel olcak nesli
Hepimiz icin cok kotu bir haftaydi yeni bir hafta hepimize iyi gelir umarim
bu ara ufak olaylar bir araya geldi çok yordu beni canım yaa.. oda arkadaşım bi tuhaflaştı çözmeye çalışmaktan yoruldum, dönem hızlı başladı onlara kafa patlatmaktan yoruldum, eski erkek arkadaşımla aynı arkadaş ortamındaydık biz ama bir araya gelmiyorduk pek bu ara tuhaf karşılaşmalarımız oluyor onun tavırlarını anlamaya çalışmaktan yoruldum falan filan işte.. istanbul iyi gelecek diyordum ama eski erkek arkadaşımda geliyo, ne kadar iyi olacak ondan da şüpheliyim falan filan işte.. diyorum ya ufak şeyler, baş edemeyecegim şeyler değil ama çok sıkışık zamanda hepsi üstüste geldi, kafamı toparlayamıyorum.. neyse bakalım bi istanbula gidip gelelim sonrası hayırlısı diyorum artk. dün gece resmen 3 e kadar kar yağışını izledim boş boş, muzik dinledim yalnız kalayım kafamı toparlarım die daha beter oldum yatarken ağlıodm sinirden.. Allah beterini vermesin diyorum tabiki ama işte öle bi hallerdeyim anlamadım..
herkese şimdiden mutlu pazarlar..
ii pazarlar fit arkadaşlarım benim
kızlar bugün tartıya çıktım dayanamadım --- gördüm ama felaket bel ve kasık ağrılarım başladı
ya yarın gene ++ çıkmassam iidir bi kaç gündür ağrılar başladı ama bu sabahtan beri daha da arttı
ufff tam gaz gittiğim hafta hep regl dönemine geliyo nasıl beceriyorum bunu bilmem:44::26:
yarın görücez bakalım hepinizi
İyi olmana çok sevindim canım, bugün ben de biraz daha iyiyim. Yazdıkların moral oldu valla bana, beni anca sen gaza getirirsin:) Başlayalım ve bu sefer bitince bırakalım ancakYarın inşallah az ya da çok -- görürüz tartıda. Şu lanet sinüzit te terkedip gider beni inşallah
Bugün ebnde sabah 7 de kalktım eşime kahvaltı hazırladımm eşim işe giderken kızda dersaneye hazırlandı ve onlarla çıktımm yürüyüş yaptım bende,8 buçuktu eve geldimm
nasıl kalabalık tı dışarısıı herkes yürüyüş yapıyordu sıcakta vardı vücudum ısındı sabah 8 de
eve gelincede camları sildim balkonu köpükledim ,düzledim süpürdüm
bütün battaniyeleri çarşafları makineye attım
menü olarakta
sabah klasik kahvaltı
öğlen yumurta salatası,yeşillikten yaptım
akşamda kabağı rendeleyip pişirim 1 kaşık yoğurtla karıştırıp yedim 1 köfteyle
arada kahve içtim ve 2 litre su bitti
şimdii yine yürüyüşe çıkıyorumj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?