- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #10.201
ii pazarlar fit arkadaşlarım benim
kızlar bugün tartıya çıktım dayanamadım --- gördüm ama felaket bel ve kasık ağrılarım başladı
ya yarın gene ++ çıkmassam iidir bi kaç gündür ağrılar başladı ama bu sabahtan beri daha da arttı
ufff tam gaz gittiğim hafta hep regl dönemine geliyo nasıl beceriyorum bunu bilmem:44::26:
yarın görücez bakalım hepinizi
Canim kiyamam sana cok ama cok gecmis olsun merak etme o kadar iyiyimki p.tesiden itibaren her sey guzel olcak tekrar gaza getircez ve bu sefer sonuca gitcez topikce ben dun telefondan kg verme hikayeleri okudum kulagimda hareketli muzik hastalikda gecti cok fena gaza geldim cok iyi geldi hersey guzel olcak nesli
Hepimiz icin cok kotu bir haftaydi yeni bir hafta hepimize iyi gelir umarim
ttalım istediğin gibi bi evin olsun içi bebeklerinle dolsun
çoğul diyorum heee inş
bütün planların sağlıklı olsun
yooo sen kendi başına herşeyin üstesinden gelirsin ben buna inanıyorum cnm
benden sonra kimse girmemiş gene ben devam edip bugün ki yediklerimi yazayım
sabah: 2 dl ekmek, domates,salatalık,1 yumurta, kk peynir, 2 yeşil zeytin şekersiz çay
ara: form çayı
öğle:bi küçük tabak dana ciğeri, bol limonlu salata,yarım kase yoğurt
ara: form çayı
akşam: bi kase domates çorbası, bi tabak yoğurtlu az zeytinyağlı karnıbahar
ara: yarım kase nesfit, şekersiz çay
activite: 50 dk. spor (felaket ter attım)2 lt su, 2 form çayı, bu haftanın klasiği maydanoz suyu bi bardak
herkese ii akşamlar umarım bu hafta herkes ---- leri görür:26:
Şuan kendimi yemek istiyorum bende şöyle bi mallık var sporu bırakınca diyette bitiyo salakmıyım neym sen git 10 km yürü hergün 5 gün sonra 10 kilo ye. Yok yanı artk regl megl dinlemicem her dakka spor yanı bu nedir arkadaş göbeğim hamile göbeği gibi bacaklar zapzayıf ortada bi balon. Abooo bugün bi yedim bi yedim Allah canımı almasn dun de oyle ay kzlar bidaha dışarı mışarı çıkmıcam yıyesım yokken yiyorm. Uyuz oluyorm ama iki gündür yediklerimi yazıcam buda ders olsuun hiç yalan söylemicem kendimi kandrmak iççin katılmadm ben buraya. 70 kilo çıkarsam hiç şaşırmıcam. Ve artık bende tarif marif kalmadı tarife bakıyım dıye gırip bambaşka tariflerle geri dönüyorm buyrun ibretlik listem;
Cuma 1 KUTU! carte d'orun %33 daha fazla olan çikolatalı dondurmasını yedim gece!!
Dün ; sabah herşey güzeldi sandvc yanında 1 şişe suyum ve 6 adet dolma
Öğlen salata
akşam 4 tane muz ve yarım paket büskivi!?
gece pizza yedim kossskocaman 3 gibi sıcak çikolata içtim
Bugunn dolma yedm 10 tane falan zaten geç uyandm
öğlen 3 top kkoccca dondurma
akşam 16 tane kurabiye yedim
bitermi bitmez bide üstüne fanta ve sprite içtim 2 kutu çok sevmeme-me rağmen ohh onlarıda içtim bide ard arda içtim valla.
buyrun listem öküzün önde gideni oldum.Çünkü artk hergn aynı şeyi yemektn bıktım başka hiç bişey yok ev yemeği yapsam oturup 2 günde koca tencere bitiyo az yapsam hergün aynı şeyler napcam şaşırdm şuan bu yazıda bıraktığım falan anlaşılmasın yarın başlıcam ama yalanda söylemicem yemedm ama aldım ayağınada yatamam bi amaç için burdayım buda bana ders olsn. Artık hayır demeyi öğrenicem şuandada o kurabiyelerden dolayı cinnet geçiriyorm midem şeker dolu yani. Bence buna sadece afern iyi halt ettn denir zahmet edipte birşey yazmayın bence cünkü hiç bi halta yaramıyo. Dinlemiyorm canım çekene kadar yani . İnşallah bu son olur ne diyim. Ve bu gecede söz veriyorm birdaha böyle birşey olmayacak eğer olursa ben direk çıkacam bu kadar net. İradesz gibi bu ne haldir yani. 150 kilo olunca aklım başıma ancak gelicek herlde btti artk bu geceden itibaren herşey değisecek. Bu listeye bakıp şaka falan yapıyorm sanan olabilr ama ben buraya gelmeden önce günde bunun 3 katını yiyoddm. Şaka falan da değl yani. Şuana kadar hiç yalan söylemedm bi amacım var çünkü demekki ben iradesizim diyenler çok haklı. Şuan bunuda çok ciddi bi biçimde yazıyorm.
Birde dediğim gibi hiç yorum falan yapmayın gerek yok yani ne gaza gelrm ne bi halt olur şu canım çekmezse parmağımı kaldırmıyorm boşuna yorulmayın.. Ve yine diyorm şu saat şu tarihte söz veriyorm eğer bi daha tekrarlarsam kendim ayrılıcam gruptan.
Şimdi herkese iyi gceler dilerm.
bu ara ufak olaylar bir araya geldi çok yordu beni canım yaa.. oda arkadaşım bi tuhaflaştı çözmeye çalışmaktan yoruldum, dönem hızlı başladı onlara kafa patlatmaktan yoruldum, eski erkek arkadaşımla aynı arkadaş ortamındaydık biz ama bir araya gelmiyorduk pek bu ara tuhaf karşılaşmalarımız oluyor onun tavırlarını anlamaya çalışmaktan yoruldum falan filan işte.. istanbul iyi gelecek diyordum ama eski erkek arkadaşımda geliyo, ne kadar iyi olacak ondan da şüpheliyim falan filan işte.. diyorum ya ufak şeyler, baş edemeyecegim şeyler değil ama çok sıkışık zamanda hepsi üstüste geldi, kafamı toparlayamıyorum.. neyse bakalım bi istanbula gidip gelelim sonrası hayırlısı diyorum artk. dün gece resmen 3 e kadar kar yağışını izledim boş boş, muzik dinledim yalnız kalayım kafamı toparlarım die daha beter oldum yatarken ağlıodm sinirden.. Allah beterini vermesin diyorum tabiki ama işte öle bi hallerdeyim anlamadım..
herkese şimdiden mutlu pazarlar..
Günaydın arkadaşlar, hepimize çok güzel ve enerjik bir hafta diliyorum. Enerjisi fazla olanlar bana yollayabilirler birazKilo bildirimimi yaptım Pomoya, ben sonuçtan memnun değilim, inşallah sizin sonuçlar güzeldir. Kahvaltımı yazayım da resmi olarak menü yazmaya başlamış olayım,
- 1 haşlanmış yumurta
- 1.5 kk peynir
- 6 tane zeytin (kahverengi, az tuzlu)
- 1 avuç maydanoz
- 3 ceviz
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe
Günaydın arkadaşlar, hepimize çok güzel ve enerjik bir hafta diliyorum. Enerjisi fazla olanlar bana yollayabilirler birazKilo bildirimimi yaptım Pomoya, ben sonuçtan memnun değilim, inşallah sizin sonuçlar güzeldir. Kahvaltımı yazayım da resmi olarak menü yazmaya başlamış olayım,
- 1 haşlanmış yumurta
- 1.5 kk peynir
- 6 tane zeytin (kahverengi, az tuzlu)
- 1 avuç maydanoz
- 3 ceviz
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe
dün zayıflamabaşarı hikayesi okudumm şimdi gdip siziniçin bulayımm çokhoşuma gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?