- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #10.221
duygu gunaydın. ıyılesmene sevındım maasallah enerjın yerınde. bugun temızlık gununmus. kolay gelsın cabucak bıtsın ınsaallah.
canım gercekten fazla olmus bu kacamaklar. hanı tatlıya cok yuklenmıssın. ama unutma kı hıcbırsey ıcın gec degıl sonucta herseyın telafısı var bugun sımsıkı sarılırsın hem dıyete hem spora. kaldı kı zaten bu olayın bılıncındesın hatta kendıne ınanılmaz yuklenmıssın zaten.
Kızlar evden çıkmadan son kez gireyim dedim, sonra işyerinden girerim, valla enerji verdiniz banaDuygucum, beni nasıl tanımışsın yaaa, bir de turkuaz elbise ha, şu an üstümde üç ton mavi giymiş bir insanım Mavi çok severim ve bana enerji verdiğini düşünürüm hep:) Pomocum sana da teşekkürler canım. Hadi bakalım haklısınız, bomba gibi başlayalım haftaya:)
Kızlar evden çıkmadan son kez gireyim dedim, sonra işyerinden girerim, valla enerji verdiniz banaDuygucum, beni nasıl tanımışsın yaaa, bir de turkuaz elbise ha, şu an üstümde üç ton mavi giymiş bir insanım Mavi çok severim ve bana enerji verdiğini düşünürüm hep:) Pomocum sana da teşekkürler canım. Hadi bakalım haklısınız, bomba gibi başlayalım haftaya:)
Zaten ben o yaziyi ne gaza gelerk ne byle aglaya zirlaya yazdm. Gec oldugu icin degil ama ben toplanmadkca biseyler olmayacak kesinlikle bilincindeym ve eskiye donmek istemiyorm 1ay spor yap sonunda1 hafta ye oh ne guzel. Ve en sonunda ekledigim gibi ben bu ortami cok seviyorum ve suanda en buyuk ceza buraya yazmamak olur ben bunu buraya yazmayadabilirdim ama dedgm gbi bidaha boyle bisy yaparsam kendim cikicam gruptn. Yapan nasi yapiyo su agzini tutuyo onlarda insan onlarnda cani cekiyo kimsede acliktn olmuyo. Bu kadar ablacm artik ciddiye bindi is yani.
sen en guzelı yazmıssın. kendıne kızgınlıgını da uzuntunu de paylasman en dogrusu. sen tekrar etme ama olur da tekrar edersen yıne de, cıkacam deme. cunku ben suna ınanıyorum hata yapınca pısman olacagız tekrar etmeyecegız ama ınsanın kendını cezalandırması sadece strese sokuyormus ınsanı. ben bunu ıyıce anladım. kararlı ıstıkrarlı olacagız ama kendımızı hırpalamadan. oyuzden tamam sen bır daha yapma bunu anlastıkama gıderım de deme tamam mı. bu gıtme lafları yeterınce kastı zaten hepımızı gunlerdır:26:
hadı bakalım bugun yenı bır gun. guzel dıyet menulerı, guzel gıyım, yuzde guzel bır tebessum ve aksam spor. ıste gunun bellı olsun
Aynen öyle yok ben kmse üzülsün diye değil kendm için yazdım onu böyle olursa bır daha yapmam.
evet bugun yeni ve güzel birgün ve artık şuna karar verdm sabahtn akşam yemeğini yapıp öyle gideceğim okula çünkü geldiğimde çok yorgun oluyorm ve bazen abuk subuk herşeyi yemek istiyorm o yüzden sabahtan buraya yazacağım sonrada yediğim saatleri paylaşacağım:)
Zaten ben o yaziyi ne gaza gelerk ne byle aglaya zirlaya yazdm. Gec oldugu icin degil ama ben toplanmadkca biseyler olmayacak kesinlikle bilincindeym ve eskiye donmek istemiyorm 1ay spor yap sonunda1 hafta ye oh ne guzel. Ve en sonunda ekledigim gibi ben bu ortami cok seviyorum ve suanda en buyuk ceza buraya yazmamak olur ben bunu buraya yazmayadabilirdim ama dedgm gbi bidaha boyle bisy yaparsam kendim cikicam gruptn. Yapan nasi yapiyo su agzini tutuyo onlarda insan onlarnda cani cekiyo kimsede acliktn olmuyo. Bu kadar ablacm artik ciddiye bindi is yani.
ben de haftalık bır lıste hazırlayım o lısteye uymayı dusunuyorum yanı haftaboyu yıyecegım seyler bellı olsun dıye. bır de pazar gunu hem pazar gunu ıcın hem pazartesı gunu ıcın yemek yapacagım. pazartesıden ıtıbaren de bır gun sonrasının yemegını yapacagım. kafamda bu plan var.
hepimiz zaman zaman böyle durumlar yaşıyoruzzz birkere oldu diye birdaha olcak diye durumyok ben böyle durumlarda çokdüşünmeyi seçiyorum mesela birşeymi istiyor canım yersem ne olur yemezsem neolur düşünüyorummm ve bana o yemek istediğim şey kadar zevk verecek birşey yemeyi seçiyorumm benim sanaönerim biraz başarı hikayesi okuman tam bitti dediğin andaaaçok güzel moral oluyorrr
bak ben 85kgdan düştümşimdi ideal kg'da olabilirdim aradaa yaptığım kaçamaklar molalar benim şuan bu kg olmamı sağladıı çünkü sıkıldımartıkkk bazı şeylerdenn ben şuan son virajdayım ha bi gayret bu sefer sonuca gitcemmm ,hep diyorummm yine dicemm var olan kilomuzu yakalımm yediklerimizi değilll,umarım sende toparlarsınn kendini
mavi benimde favori renklerimin başında gelirrr ben böyle anlatıyorumya resmen hayalimde anlatıyorummm yani seni hayalediyorumm yaa o kadar enteresanki taktığın aksesurları ve çantanı bile hayal ettimmgeniş bir hayalgücüm varrr neyse abartmayım diye yazmadımmm.
bende çıkarım az sonraa, başlayım temizliğe öğleden sonra girerimm inşallahhh sana ve tüm çalışanlara kolay gelsinnn evde benim gibi iş yapanlarada kolay gelsinnn
hımmm son olarak elbiselerr giyilmiş hemdemavişlerr nazar boncuğu gibi olmuşsun resimliyebilirsennn sevinirizzz eminim güzel olmuşsundurrr hadi bakalımmm valla özeniyorum sizee ve emin olun elbise bakıyorumkendimeee zevkimegöre bulursam alcammm bir taneee
Ablam ben o resimli başarı hikayelerinin tümünü okudum bildiğin bütün sayfalarını tektek bitirdim. Ama bu insann kendi beyiniyle ilgili demekki bi yerde bi eksiklik var hala. Ablacm iyi hoşda 15 kurabiye 1 kutu dondurmann 1saatte bitirmenn mantığı ne hem 1 günde yedm hem kendme sinirleniyorum hemde 15 gündede yenebilirdi onlar tek tek alınıp en azından hergün 1 er tane atmış olurdum. Benm üstüme okadr çok erkek arkadaşım zayıfladıki bak bi örnekte ben vereym arkadaşm kiloluyken kendine hiç bakmazdı böyle gözlüklü sürekli eşohmanla gezen bi tip düşün 6 ayda bir kilo verdi aman allahım bir yakışıklı oldu giyimler kuşamlar şimdi kızlar peşinde sürünüyo. Ne spor salonuna gitti ne diyetisyene hergün sporunu ve evde olan yemeklerden yedi. Bi başka örnekte arkadaşm harbi sımo güreşçisi gibiydi 3 ayda 90dan 60 a indi ve meğer çocuğun gamzeleri falan varmş şmdi herkes onunda peşinde pervane çocuk geldi biz tanıyamadk. Biz bayanlar iki yürüyyş yaptk diye övünürken atı alan üsküdarı geçiyo şimdide benle uğraşıyolar kilo konusunda tabi onlar şaka yapıyo ama deli gibide haklılar.
Bide bi sorun daha var erkekler ne gereği var diyip kilo konusunda beni beğendklernde amaan zaten ben beğeniliyorm diyip yiyorm bence en büyük sorunum bu.
kızlar bende çıkıyorummm herkez kendinee iyi baksınnn
Ayy teşekkürler canım, yalnız ben elbise giymedim bugün, kot pantolon giydim (mavi), gömlek giydim (başka ton mavi), süeter giydim (daha başka ton mavi)Moda konusunda kesinlikle süper bir hayal gücün var, belki bir blog falan oluşturabilirsin sonra, ne bileyim. Ben de hep senin bu yeteneğini daha çok sergilemen gerektiğini düşünüyorum.
Elbise bak tabi, biz de hayal ede ede bir hal olduk, görelim üzerinde fıstıkZaten yaz da geliyor valla, giyeceğiz elbiseleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?