2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

oo beri biır yumurta dahaa oldu demekk ayy inşallah boş çıkmazz bu arada hepimize maşallahhepimiz gaza gelmişizzz sıkı sıkı tutunmuşuz ee yaza az kaldıı

Kolay gelsin canım, misler gibi olsun evin Ben de şu pazartesi sendromunu atayım üzerimden, çok iş var çoookkkk...

sağ ol canım bi çıkamadımmm yaaa neyse bu sefer duygu kaçarr..

ayyyyyyyyy minnak kuşlarımı sormuşsunuz ayyyy benim de içim içime sıgmıyo kızlarım ya nasıl anlatsam kendimden bir parça gibi kuşalrım benim miniş kızım 2 yumurta yaptı erkek kuşum yazık salıncakda sallanmıyo hep göz hapsinde tutuyo onları kız kuşum yuvalıktan konusuyo erkek kuşum tünekte çok enteresan ya aynı insan gibiler sesleri konuşma gibi geliyo bazen sert çıkıyo bazen mırıltı gibi bayılıyorum onlara
araştırma yaptım 19 gün içinde çıkacaklar yumurtadan 1 ay içinde tüylenecekler kuşçumla konuştum yavruları getir istersen sat bana dedi satmayı düşünmüyorum isteyen çok var bakacagım çıksınlar bi hele bir tane de mimiş kuş daha istiyorum şimidlik durum bu resmen evimizin içindeki damat ve torunlarım gibiler kız bana ait o hava da yaşıyoruz

Erkeklerle bir tutmak değil sorun onlar hç kurallarını bozmuyo sorun bu bundan bahsediyorm. O 6ayda kiloo veren arkadaşm öyle bi tatlı yerdiki e onun canı cekmedimi sonçta ama bak bayanlara ay canım çok çekti ay hastayım ay stresliym ay sinirliyim ye allah ye. Ve tabıkı olablılr kaçamak ama bu denli olursa söylediğim gibi çıkıcm yni. Ynlışmıyım ama 1 kutu donduma 2000 küsür kalori 16 kurabiyeye 3000-4000 kalorı pizza????? e bunu bi günde yemenn ne mantığı vardı yani ha canımmı çekti yoo şu ağzım dolu olsn midem tıkabasa doysun mantığı. Bunu yapmamak adına o sözü veriyorum.

herkese günaydın. filizcim tam foruma girdim elimde çayım şöle rahatça kaçırdıklarımı okuyayım dedim, müdüre hanımın bi yakını geldi onla ilgilendim
benimde haftasobum güzeldi, ailemin yanına gittim 2 günlüğüne. banada çok iyi geldi. zaten seninde harika geçmiş çok sevindim. kendinle hayatın hakkında kritik yapmışsın ve bazı sorularına cevap bulmuşsun belli ki
saat 11 de antrenmana gireceğim sonra bi öğle yemeği ardından MSN i açarım ve iş hayatına, özel hayatına ve kafandaki hedefine uygun bi program çıkarırız seve seve yeterki sen iste

Tosuncuk yazdıklarını hem hayretle, hem takdirle okudum. Evet, çok kaçırmışsın, zaten farkındasın, yediklerinin açlıkla falan ilgisi yok, tamamen psikolojik yeme olmuş seninki. İnan bana bu konuda çoğumuz benzer yapıdayız. Erkekler daha kararlı oluyor, o konuda da çoookkk haklısın. Biraz örnek almamız lazım aslında Şimdi yaşın genç olduğu için, yakma şansın da yüksek, zaten takılıp kalma niyetinde değilsin o noktaya, yeni plan program yapmışsın, takdir ettiğim yanın da bu. Yanlış hatırlamıyorsam senin spor geçmişin vardı. Uzun süre aktif spor yapanlarda galiba bu sorun oluyor. Spor yaparken dikkat etmeye gerek olmuyor çünkü, o yüzden vücut alışıyor yemeğe, sporu bırakınca da "ayy canım benim spor yapmıyor, ben bari biraz kısayım iştahtan" demiyor ne yazık ki O yüzden arada iştah patlaması olabilir, bununla mücadele etmeyi de öğrenmek lazım. Bu konuda Duygu'dan güzel fikirler çıkıyor, dinlemek lazım.
Duygu diyor ya depodan yakalım, yediklerimizi değil diye, çok haklı. Yediklerimizi yakacağımız günler de gelecek ama şimdi değil, maşallah hepimizde yakacak depo var
Buraya yazmakla da çok iyi yapmışsın, bir daha olmaz inşallah öyle bir patlama. Bir de naçizane tavsiyem, ne kadar bastırırsan patlama o kadar şiddetli olur, basit bir fizik kuralı. O yüzden katı bir beslenme programı yapma. Senin kilon zaten normal sınırlar içinde, bölgesel sorunun var. Bu yüzden ara ara kaçamaklar yap, en önemlisi özellikle bölgesel hareketler yap. Fazla sıkı diyet yapmak iyi değil, menülerini detaylı yaz, biz de yorumlamaya çalışalım.

Evet o spor olayında yedikçe yiyosn ya o bozuyo aslında düzeni. Aynen öyle sıkı yapınca kaçıyo ama sorn şu tarif bulamıyormm hani kendi kendime uydurayım dyorm bı yere kadar ama artk sabahtan ne yapacağımı kararlaştrpp akşam onu uygulicm çünkü okldan dönerken markete giriyorm karın aç aklımda sağlıklı yemek ama canım bınbır sey cekıyo artk onlarra bulaşmamak adına sabahtan planımı yapacagım. Tabıkı herkesn dedkelri altın niteliğinde ben duygu ablaya katılıyorm ama zaten kendime sinirleniyorm. Sanada teşekkr edrm menumu yazarm detaylı bende bundan snra yanımda mınık bır defter taşıyacağım zaten başlarken tutuyodm en başta snra bıraktım simdi sürekli tutucam reglmde bitti sayılır bu akşamdan itibaren spora devamm:)

Saat 12:15de 1 tabak çorba içtim şimdi okula gideceğim o yuzden salata hazırlayamadm akşam salata yiyeceğim okulada 1 elma götürücem şimdilik bu kadarr:)

filizcim paylaştığn başarı öykü çok güzel neden olmasın bizde bir başarı öyküşüne imza atabiliriz atarız ,atacağız

menü zamanı kızlar gün içinde yaptıklarımı yazacağım
sabah:1 bardak su
beyaz ekmek vardı hamurunu çıkardım içine peynir,1 domates koydum onu yedim 1 bardak açık çay

11 gb 2 kuru erik ,1 yeşil çay

öğlen için salata yaptım sabahdan 1 salatalık,domates,havuç,marul ... olusuyor yanında beyaz rendelenmiş peynir getirdim
ara için de yoğurdum var artık böyle gidecek kilolar giyeceğim elbisemi bolabada koymadım aşkıda göz önünde kaçamaklarda hatırlamak için

Son düzenleme:

ayy aynı ben ya. özellikle de sporu bırakınca diyeti de bırakmak

Merhaba kızlar, bugün yetiştirmem gereken işler var ama bir türlü konsantre olamıyorum, çok verimsiz geçiyor günüm çookkk. Öğle yemeğimi yazayım ben,

- 3/4 kase domates çorbası
- 1 tane karnıyarık
- 2-3 kaşık pilav
- 1 kaşık yeşil mercimek yemeği (pilavın üstüne)
- 2 kaşık yoğurt

Bu arada Tosuncuk ta yeni yemek tarifleri istiyor, forumda da bazı arkadaşlar arada tarif istiyorlar, buraya yazınca kayboluyor sayfalar arasında, o yüzden uygun bir yere diyete uygun tariflerimi kalorilerini de yazarak paylaşmayı planlıyorum. Benim için de zevkli bir uğraş olur, isteyen arkadaşlar da oradan yazarlar diyete uygun tarifler, böylece elimizin altında hem hafif, hem sağlıklı ve lezzetli, hem de denenmiş tarifler olur. Ne dersiniz kızlar?

MÜ-KEM-MEL olur kesinlikle cunkuu cidden cok zorlaniyorm.

super fıkır bence. cok ıyı dusunmussunnnnnnnn

filiz ablam benim kılom aynı canım

tamam ok kaydettım canım.

tosuncuk, karabıber, cesmı, baldamlası bıldırım yapmamıs. umarım aksama kadar yapmıs olurlar. kızlar beklememek ıcın aksam lısteyı yayınlama kararı aldık lutfen uzerıme bu olayın stresını bırakmayın aksama kadar devam etsın yanı stresım. aksam alısverıs yapacagım bır suru ısten sonra pc basına sırf bu lıste ıcın oturacagım oturdugumda eksık olmasın lutfen. bıraz anlayıssssssssssss yanı

berıvancıgım yanıldın duygu paylastı o basarı oykusunu. elıne saglık evet cok guzel oluyor boyle hıkayeler okumak gercekten. ben ılk boyle baslamıstım haftalarca okumustum.

ablam ne alışverişi yapacaksın

berıvancıgım yanıldın duygu paylastı o basarı oykusunu. elıne saglık evet cok guzel oluyor boyle hıkayeler okumak gercekten. ben ılk boyle baslamıstım haftalarca okumustum.

aaa pardon canım evet çok iyi gaza geliyor insan sen bir yazı paylaşmıştın onu da okudum ve çok begendim zaman gazetesinden olan canım
duygucum ellerine sağlık canım çok iyi paylaşımdı