- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #10.241
Kolay gelsin canım, misler gibi olsun evinBen de şu pazartesi sendromunu atayım üzerimden, çok iş var çoookkkk...
erkeklerle kendini kıyaslamaonların metabolizması çok hızlı çalışırr
yani bende senin gibi çokşey yaptımmm ortaboy pizza üstüne patates kola suffle yiyen biriyim cips ,çerez,içecek hepsini aynı anda yiyen biriyim amapes etmedimm hatta öyle bir zaman geçirdimki buzdolabında deyim yerindeyse fare düşse kafasını yarar cinsdendi mesela ben spor yapıyordum o zamaneliptiğim vardı işte şukadar sürede şukadar kalori yakıyordumm snra canım birşey çekiyordu hemenarkasındaki kalori cetveline bakıyordumm aha duygugitti sporr benim 1 saatte attığım kaloriyi 3 dk geri alacaktımmm o zaman boşverdimmm sen onun bunun dediğine bakma kendine güzel küçükbeden elbise al koy gözünün önünde o elbisenin içinde ne kadar güzel olacağını düşünn haabirdee ben 1.68 boyunda 53 kg bir bayandım evlilik direk beni 64kg yaptıve doğuma 90kg girdimmm bunlarıda düşünn
emel, tam senı dusunuyordum geldın hosgeldın. nasılsın canım ; haftasonun nasıl gectı benımkı superdı cok ıyı geldı valla.ben demekkı evde olsam, sakın bır ortam, ıs stresı ve yorgunlugu olmasa hep pozıtıf olacagım onu anladım. amaaaaaaaaaaaaaa boyle bırsey ıcın hayıflanmak yerıne kendımle gurur duymayı ogrendım her sartta cok buyuk mucadeleler veren, hayatı yogun ve yorucu gecen bırıyım ben gucluyum ben mucadelecıyım bunu gordum. ben herseyı basardım dıyetı mı basaramayacagım dıyorum ılk kez. herkes el bebek gul bebek buyurken oyle bır hayat yasarken ben hayatın dıbını gordum. eeeee bazen dıbe cokuyor ınsan elbet. ama bu sondu. bır daha dıbe cokmeyecegım
emelcık bugun musaıt olursan msnden goruselım mı ? bana bır spor programı yapalım. ıkı hafta sureklı yurumeyı dusunuyorum aksamları. ama bu cok dogru olur mu bılmıyorum bısıklet ya da ek bırsey mı yapayım yoksa spora alısmak ıcın bır sure sadece yuruyus mu yapayım ? sabahları yarım saat bır saat erken kalkmaya karar verdım asırı yorgun olmadıkca. 5te kalkmam gerekır belkı bu durumda. ama planlar yapıyorum sabah ac karnına spor yapmak dogru mu degıl mı bunları falan konusmak ıstıyorum vs vs kafamda cok soru var
Erkeklerle bir tutmak değil sorun onlar hç kurallarını bozmuyo sorun bu bundan bahsediyorm. O 6ayda kiloo veren arkadaşm öyle bi tatlı yerdiki e onun canı cekmedimi sonçta ama bak bayanlara ay canım çok çekti ay hastayım ay stresliym ay sinirliyim ye allah ye. Ve tabıkı olablılr kaçamak ama bu denli olursa söylediğim gibi çıkıcm yni. Ynlışmıyım ama 1 kutu donduma 2000 küsür kalori 16 kurabiyeye 3000-4000 kalorı pizza????? e bunu bi günde yemenn ne mantığı vardı yani ha canımmı çekti yoo şu ağzım dolu olsn midem tıkabasa doysun mantığı. Bunu yapmamak adına o sözü veriyorum.
Tosuncuk yazdıklarını hem hayretle, hem takdirle okudum. Evet, çok kaçırmışsın, zaten farkındasın, yediklerinin açlıkla falan ilgisi yok, tamamen psikolojik yeme olmuş seninki. İnan bana bu konuda çoğumuz benzer yapıdayız. Erkekler daha kararlı oluyor, o konuda da çoookkk haklısın. Biraz örnek almamız lazım aslındaŞimdi yaşın genç olduğu için, yakma şansın da yüksek, zaten takılıp kalma niyetinde değilsin o noktaya, yeni plan program yapmışsın, takdir ettiğim yanın da bu. Yanlış hatırlamıyorsam senin spor geçmişin vardı. Uzun süre aktif spor yapanlarda galiba bu sorun oluyor. Spor yaparken dikkat etmeye gerek olmuyor çünkü, o yüzden vücut alışıyor yemeğe, sporu bırakınca da "ayy canım benim spor yapmıyor, ben bari biraz kısayım iştahtan" demiyor ne yazık ki O yüzden arada iştah patlaması olabilir, bununla mücadele etmeyi de öğrenmek lazım. Bu konuda Duygu'dan güzel fikirler çıkıyor, dinlemek lazım.
Duygu diyor ya depodan yakalım, yediklerimizi değil diye, çok haklı. Yediklerimizi yakacağımız günler de gelecek ama şimdi değil, maşallah hepimizde yakacak depo var
Buraya yazmakla da çok iyi yapmışsın, bir daha olmaz inşallah öyle bir patlama. Bir de naçizane tavsiyem, ne kadar bastırırsan patlama o kadar şiddetli olur, basit bir fizik kuralı. O yüzden katı bir beslenme programı yapma. Senin kilon zaten normal sınırlar içinde, bölgesel sorunun var. Bu yüzden ara ara kaçamaklar yap, en önemlisi özellikle bölgesel hareketler yap. Fazla sıkı diyet yapmak iyi değil, menülerini detaylı yaz, biz de yorumlamaya çalışalım.
Saat 12:15de 1 tabak çorba içtim şimdi okula gideceğim o yuzden salata hazırlayamadm akşam salata yiyeceğim okulada 1 elma götürücem şimdilik bu kadarr:)
Şuan kendimi yemek istiyorum bende şöyle bi mallık var sporu bırakınca diyette bitiyo salakmıyım neym sen git 10 km yürü hergün 5 gün sonra 10 kilo ye. Yok yanı artk regl megl dinlemicem her dakka spor yanı bu nedir arkadaş göbeğim hamile göbeği gibi bacaklar zapzayıf ortada bi balon. Abooo bugün bi yedim bi yedim Allah canımı almasn dun de oyle ay kzlar bidaha dışarı mışarı çıkmıcam yıyesım yokken yiyorm. Uyuz oluyorm ama iki gündür yediklerimi yazıcam buda ders olsuun hiç yalan söylemicem kendimi kandrmak iççin katılmadm ben buraya. 70 kilo çıkarsam hiç şaşırmıcam. Ve artık bende tarif marif kalmadı tarife bakıyım dıye gırip bambaşka tariflerle geri dönüyorm buyrun ibretlik listem;
Cuma 1 KUTU! carte d'orun %33 daha fazla olan çikolatalı dondurmasını yedim gece!!
Dün ; sabah herşey güzeldi sandvc yanında 1 şişe suyum ve 6 adet dolma
Öğlen salata
akşam 4 tane muz ve yarım paket büskivi!?
gece pizza yedim kossskocaman 3 gibi sıcak çikolata içtim
Bugunn dolma yedm 10 tane falan zaten geç uyandm
öğlen 3 top kkoccca dondurma
akşam 16 tane kurabiye yedim
bitermi bitmez bide üstüne fanta ve sprite içtim 2 kutu çok sevmeme-me rağmen ohh onlarıda içtim bide ard arda içtim valla.
buyrun listem öküzün önde gideni oldum.Çünkü artk hergn aynı şeyi yemektn bıktım başka hiç bişey yok ev yemeği yapsam oturup 2 günde koca tencere bitiyo az yapsam hergün aynı şeyler napcam şaşırdm şuan bu yazıda bıraktığım falan anlaşılmasın yarın başlıcam ama yalanda söylemicem yemedm ama aldım ayağınada yatamam bi amaç için burdayım buda bana ders olsn. Artık hayır demeyi öğrenicem şuandada o kurabiyelerden dolayı cinnet geçiriyorm midem şeker dolu yani. Bence buna sadece afern iyi halt ettn denir zahmet edipte birşey yazmayın bence cünkü hiç bi halta yaramıyo. Dinlemiyorm canım çekene kadar yani . İnşallah bu son olur ne diyim. Ve bu gecede söz veriyorm birdaha böyle birşey olmayacak eğer olursa ben direk çıkacam bu kadar net. İradesz gibi bu ne haldir yani. 150 kilo olunca aklım başıma ancak gelicek herlde btti artk bu geceden itibaren herşey değisecek. Bu listeye bakıp şaka falan yapıyorm sanan olabilr ama ben buraya gelmeden önce günde bunun 3 katını yiyoddm. Şaka falan da değl yani. Şuana kadar hiç yalan söylemedm bi amacım var çünkü demekki ben iradesizim diyenler çok haklı. Şuan bunuda çok ciddi bi biçimde yazıyorm.
Birde dediğim gibi hiç yorum falan yapmayın gerek yok yani ne gaza gelrm ne bi halt olur şu canım çekmezse parmağımı kaldırmıyorm boşuna yorulmayın.. Ve yine diyorm şu saat şu tarihte söz veriyorm eğer bi daha tekrarlarsam kendim ayrılıcam gruptan.
Şimdi herkese iyi gceler dilerm.
Merhaba kızlar, bugün yetiştirmem gereken işler var ama bir türlü konsantre olamıyorum, çok verimsiz geçiyor günüm çookkk. Öğle yemeğimi yazayım ben,
- 3/4 kase domates çorbası
- 1 tane karnıyarık
- 2-3 kaşık pilav
- 1 kaşık yeşil mercimek yemeği (pilavın üstüne)
- 2 kaşık yoğurt
Bu arada Tosuncuk ta yeni yemek tarifleri istiyor, forumda da bazı arkadaşlar arada tarif istiyorlar, buraya yazınca kayboluyor sayfalar arasında, o yüzden uygun bir yere diyete uygun tariflerimi kalorilerini de yazarak paylaşmayı planlıyorum. Benim için de zevkli bir uğraş olur, isteyen arkadaşlar da oradan yazarlar diyete uygun tarifler, böylece elimizin altında hem hafif, hem sağlıklı ve lezzetli, hem de denenmiş tarifler olur. Ne dersiniz kızlar?
Merhaba kızlar, bugün yetiştirmem gereken işler var ama bir türlü konsantre olamıyorum, çok verimsiz geçiyor günüm çookkk. Öğle yemeğimi yazayım ben,
- 3/4 kase domates çorbası
- 1 tane karnıyarık
- 2-3 kaşık pilav
- 1 kaşık yeşil mercimek yemeği (pilavın üstüne)
- 2 kaşık yoğurt
Bu arada Tosuncuk ta yeni yemek tarifleri istiyor, forumda da bazı arkadaşlar arada tarif istiyorlar, buraya yazınca kayboluyor sayfalar arasında, o yüzden uygun bir yere diyete uygun tariflerimi kalorilerini de yazarak paylaşmayı planlıyorum. Benim için de zevkli bir uğraş olur, isteyen arkadaşlar da oradan yazarlar diyete uygun tarifler, böylece elimizin altında hem hafif, hem sağlıklı ve lezzetli, hem de denenmiş tarifler olur. Ne dersiniz kızlar?
filiz ablam benim kılom aynı canım
filizcim paylaştığn başarı öykü çok güzel neden olmasın bizde bir başarı öyküşüne imza atabiliriz atarız ,atacağız
menü zamanı kızlar gün içinde yaptıklarımı yazacağım
sabah:1 bardak su
beyaz ekmek vardı hamurunu çıkardım içine peynir,1 domates koydum onu yedim 1 bardak açık çay
11 gb 2 kuru erik ,1 yeşil çay
öğlen için salata yaptım sabahdan 1 salatalık,domates,havuç,marul ... olusuyor yanında beyaz rendelenmiş peynir getirdim
ara için de yoğurdum var artık böyle gidecek kilolar giyeceğim elbisemi bolabada koymadım aşkıda göz önünde kaçamaklarda hatırlamak için
tamam ok kaydettım canım.
tosuncuk, karabıber, cesmı, baldamlası bıldırım yapmamıs. umarım aksama kadar yapmıs olurlar. kızlar beklememek ıcın aksam lısteyı yayınlama kararı aldık lutfen uzerıme bu olayın stresını bırakmayın aksama kadar devam etsın yanı stresım. aksam alısverıs yapacagım bır suru ısten sonra pc basına sırf bu lıste ıcın oturacagım oturdugumda eksık olmasın lutfen. bıraz anlayıssssssssssss yanı
berıvancıgım yanıldın duygu paylastı o basarı oykusunu. elıne saglık evet cok guzel oluyor boyle hıkayeler okumak gercekten. ben ılk boyle baslamıstım haftalarca okumustum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?