2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

gercekten cok guzel acıklama yapmıssın.

vayy harikaaa bir fikirrr bizde diyete uygun tariflerimizi yazarızz desteklerizsenii
hımm öğle yemeğin harikaaa yine pişti olmuşuzz sende karnıyarık bende musakka var:))) ee tabi pilavsız olmazdimiyanındaaa menünharikaaa tebriklerr

ooooo super haftasonu olmus cok sevındım valla stres atmıssındır. ne guzel. ben cok abartılı bırsey yasamadım ama normal gunlerımden farklı olunca cokj ıyı geldı bana.

evet cok sey dusunuyorum buaralar. onemlı kararlar alıyorum aydınlanma surecındesın dıyor hatta bır arkadasım. :)))) evlılık, dını konular, oz elestırı baya hasır nesırım yanı bukonularda :))))

aaa pardon canım evet çok iyi gaza geliyor insan sen bir yazı paylaşmıştın onu da okudum ve çok begendim zaman gazetesinden olan canım
duygucum ellerine sağlık canım çok iyi paylaşımdı

evet zaman zaman sıır zaman zaman yazılar paylasıyorum bu hafta sızler ıle. hep topıgı hem sızlerı moral anlamında toparlamak adına. haklı haksız sebeplerımı dusunmeden gelısen kotu surecı duzeltmeye calısıyorum,

çok iyi moral oluyo emin olabilirsin canım keyifle okuyoruz ellerine yüregine sağlık canım ablam

duygu kaçar dedimm ve şuan bitti temizlikk yamuldumm üstüne birde baş ağrısııı maf olmuş vaziyetteyimm.. tabi yemek filan yemedim sabah kendim için hazırladığım atıştırmalıkları tırtıkladımm gelipgittikçee,su içmem harikaaa 2lt geçecek uyuyasıya kadarr

yarınn pek aktif olamam 23 yıllık çok sevdiğim bir DOSTUM gelcekk sabahdan akşama kadar kikirdicezzz isteyen buyursun gelsinnn
akşama menü yazmak için ve filizinn çizelgesini yorumlamak için girerimmm güzellerr..

Son düzenleme:
uzun bıraradan sonra ben de menumu yazıyorum cunku aktıvıte olarak da menuler olarak da kendımı yeterlı gormeye basladım. boyle demıstım zaten.

sabah:
bal-sırke-lımon ılık su bır bardak
bır bardak koy sutu
ıkı dılım kepek ekmegınden tost yagsız
maydonoz ve kendı yaptıgım oeynırden vardı ıcınde.
bır salatalık
bır domates

ara: 500 ml ılık su, acık sekersız cay, bır elma

oglen: 500 ml ılık su yemekten once, 6 kasık nohut yemegı, 5 kasık bulgur pılavı, 3 kasık kuru sogan salatası

oglene kadar 1 saat yurudum ıslerımı hallederken. toplamda bır saat olmustur.

ara: 500 ml ılık su, acık sekersız cay, kepeklı galeta, yarım avuc ıncelıgınde 2 adet.

ısten cıkmadan 500 ml daha su ıcerım.

aksam ne yıyecegımı bılmıyorum sımdılık. ama kofte yerım sanırım dun tavuk yemıstım cunku. yazarım tekrar menumu toplu sekılde.

ohhhhhhh bir güzel kaynatın canmmmmmmmm güle güle kirlet evini canım soracam soracam unutuyorum kuzey ne yapıyor bakayim sesi soluğu çıkmıyo

gule gule kırlet. ellerıne saglık. benım evde temızlık ıstıyor bakalım.

bahsetmıstın arkadasından. tekrar ıyı eglenceler dılıyorum.

lıste yayınlamayı da aksam gec saat yapacagım anlasılan. cunku halen eksıkler var. aksam 9dan sonra gırecegım eger eksıkler varsa o sekılde yayınlarım artık. herkes guzel kılo vermıstır umarım.

aaaaaa aklıma geldı cemrem de bıldırım yapmadıç

tultana ozellıkle tesekkur edıyorum. hastanelerde kadıncagız. ama bıldırım yapmak ıcın gırmıs. cok tsk ederım.

ooooooooo masaallah bır yumurta daha gelıyor. bır kez daha anneanne olacagını gosterıyor bu durum demekkı

yazmayı unutmusum, aksam alısverıs ve eve yuruyus derken de en az 1 saat yurumus olurum hava soguk ama yıne de yuruyecegım. yanı aktıvıte olarak 2 saat yurumus olacagım 1 saatı tempolu 1 saatı yavas olarak degerlendırsem, kılom ve ayak saglıgıma gore doktorların dedıgınden bıle fazla yurumus olacagım demekkı

ohhhhhhh bir güzel kaynatın canmmmmmmmm güle güle kirlet evini canım soracam soracam unutuyorum kuzey ne yapıyor bakayim sesi soluğu çıkmıyo

sağ ol kuşummmm

kuzi napsınnnn onla keşife çıkmış gibiyimm hergün yeni birşeyyöğreniyorum onlaa konuşması öyle tatlıki kelimelerle ifade edemiyorumm aşkım o benimmm herşeyimm.

kızlar kusura bakmayın evde değildim geçmişi okumadan geldim kiklo bildirimi yapıyım
geçen hafta 80.000
bu hafta da 80.000
almammışım vermemmişim olsun :26:

tatlım hiç öle bakammm deme rabbim verince sana öle güzel annelik veiriki sorma
yok tatlım ağzından bal damlıyo eğer ben hamiş olursam veya sen veya başkası asla gitmem ben burdayım daimi,

cemrem maydonoz suyunu nasıl hazırlıyorsun ? her zaman taze hazırlamak mı lazım ? bıraz detay verebılır mısın ?
cnm hergün yapamıyorum bi akşam yapıp 2 gün içiyorum 23.cü gün taze yapıorum
bütün maydanozu alıp yıkıyorum suda kaynayana dek kaynatıyorum hiç sapını koparmıyorum cnm
aha bi tane daha mı yumurta oldu kız oley gözünaydın
gene erkeke savunmada demek kıyamam nasıl sahibleniyo oyyyy

Doğrusun ama telefnm çaliştrmıyo anlayamıyorm kusura bakmayın sabahta yorum yapıcm diye aklmdan uçtu gitti:S