- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #10.261
Tosuncuk yazdıklarını hem hayretle, hem takdirle okudum. Evet, çok kaçırmışsın, zaten farkındasın, yediklerinin açlıkla falan ilgisi yok, tamamen psikolojik yeme olmuş seninki. İnan bana bu konuda çoğumuz benzer yapıdayız. Erkekler daha kararlı oluyor, o konuda da çoookkk haklısın. Biraz örnek almamız lazım aslındaŞimdi yaşın genç olduğu için, yakma şansın da yüksek, zaten takılıp kalma niyetinde değilsin o noktaya, yeni plan program yapmışsın, takdir ettiğim yanın da bu. Yanlış hatırlamıyorsam senin spor geçmişin vardı. Uzun süre aktif spor yapanlarda galiba bu sorun oluyor. Spor yaparken dikkat etmeye gerek olmuyor çünkü, o yüzden vücut alışıyor yemeğe, sporu bırakınca da "ayy canım benim spor yapmıyor, ben bari biraz kısayım iştahtan" demiyor ne yazık ki O yüzden arada iştah patlaması olabilir, bununla mücadele etmeyi de öğrenmek lazım. Bu konuda Duygu'dan güzel fikirler çıkıyor, dinlemek lazım.
Duygu diyor ya depodan yakalım, yediklerimizi değil diye, çok haklı. Yediklerimizi yakacağımız günler de gelecek ama şimdi değil, maşallah hepimizde yakacak depo var
Buraya yazmakla da çok iyi yapmışsın, bir daha olmaz inşallah öyle bir patlama. Bir de naçizane tavsiyem, ne kadar bastırırsan patlama o kadar şiddetli olur, basit bir fizik kuralı. O yüzden katı bir beslenme programı yapma. Senin kilon zaten normal sınırlar içinde, bölgesel sorunun var. Bu yüzden ara ara kaçamaklar yap, en önemlisi özellikle bölgesel hareketler yap. Fazla sıkı diyet yapmak iyi değil, menülerini detaylı yaz, biz de yorumlamaya çalışalım.
Merhaba kızlar, bugün yetiştirmem gereken işler var ama bir türlü konsantre olamıyorum, çok verimsiz geçiyor günüm çookkk. Öğle yemeğimi yazayım ben,
- 3/4 kase domates çorbası
- 1 tane karnıyarık
- 2-3 kaşık pilav
- 1 kaşık yeşil mercimek yemeği (pilavın üstüne)
- 2 kaşık yoğurt
Bu arada Tosuncuk ta yeni yemek tarifleri istiyor, forumda da bazı arkadaşlar arada tarif istiyorlar, buraya yazınca kayboluyor sayfalar arasında, o yüzden uygun bir yere diyete uygun tariflerimi kalorilerini de yazarak paylaşmayı planlıyorum. Benim için de zevkli bir uğraş olur, isteyen arkadaşlar da oradan yazarlar diyete uygun tarifler, böylece elimizin altında hem hafif, hem sağlıklı ve lezzetli, hem de denenmiş tarifler olur. Ne dersiniz kızlar?
herkese günaydın. filizcim tam foruma girdim elimde çayım şöle rahatça kaçırdıklarımı okuyayım dedim, müdüre hanımın bi yakını geldi onla ilgilendim
benimde haftasobum güzeldi, ailemin yanına gittim 2 günlüğüne. banada çok iyi geldi. zaten seninde harika geçmiş çok sevindim. kendinle hayatın hakkında kritik yapmışsın ve bazı sorularına cevap bulmuşsun belli ki
saat 11 de antrenmana gireceğim sonra bi öğle yemeği ardından MSN i açarım ve iş hayatına, özel hayatına ve kafandaki hedefine uygun bi program çıkarırız seve seveyeterki sen iste
aaa pardon canım evet çok iyi gaza geliyor insan sen bir yazı paylaşmıştın onu da okudum ve çok begendim zaman gazetesinden olan canım
duygucum ellerine sağlık canım çok iyi paylaşımdı
evet zaman zaman sıır zaman zaman yazılar paylasıyorum bu hafta sızler ıle. hep topıgı hem sızlerı moral anlamında toparlamak adına. haklı haksız sebeplerımı dusunmeden gelısen kotu surecı duzeltmeye calısıyorum,
duygu kaçar dedimm ve şuan bitti temizlikk yabuldumm üstüne birde baş ağrısııı maf olmuş vaziyetteyimm.. tabi yemek filan yemedim sabah kendim için hazırladığım atıştırmalıkları tırtıkladımm gelipgittikçee,su içmem harikaaa 2lt geçecek uyuyasıya kadarr
yarınn pek aktif olamam 23 yıllık çok sevdiğim bir DOSTUM gelcekk sabahdan akşama kadar kikirdicezzz isteyen buyursun gelsinnn
akşama menü yazmak için ve filizinn çizelgesini yorumlamak için girerimmm güzellerr..
çok iyi moral oluyo emin olabilirsin canım keyifle okuyoruz ellerine yüregine sağlık canım ablam
duygu kaçar dedimm ve şuan bitti temizlikk yabuldumm üstüne birde baş ağrısııı maf olmuş vaziyetteyimm.. tabi yemek filan yemedim sabah kendim için hazırladığım atıştırmalıkları tırtıkladımm gelipgittikçee,su içmem harikaaa 2lt geçecek uyuyasıya kadarr
yarınn pek aktif olamam 23 yıllık çok sevdiğim bir DOSTUM gelcekk sabahdan akşama kadar kikirdicezzz isteyen buyursun gelsinnn
akşama menü yazmak için ve filizinn çizelgesini yorumlamak için girerimmm güzellerr..
ooooooooo masaallah bır yumurta daha gelıyor. bır kez daha anneanne olacagını gosterıyor bu durum demekkıgünayyyyyyyydınnnnnnnnn çıtır takımım azimi bol enerjik takımım benimmmmmm
filizcimmmmmmm bir yumurtamız daha oldu inşallah boş çıkmaz canım yazdıkların için çok teşekkürler canım o senin kalbinin güzelliği ablammmm
duygucum neslicim iyileşmiş ne güzel yeni bir hafta sağlıklı, huzurlu ,enerjik geçmesini diliyorum
yeni kararlar aldım kızlar diyetime sağdık kalmak zorundayım daha çok hareket etmem lazım en yakın düğüne 1,5 ay kaldı ben yerimde sekiyorum elbise aldım kına için çok güzel çok hoş fiydim göt göbek ayrı çıktı ama yine de aldım elbiseyi 1,5 ay sıkı bir rejim le girecegim içine çok istiyorum azmim bol başladım haftaya
yapacaklarımı da yazmadan edemeyecegim :
su en büyük problemim bol su içecegim ara verdiğim yeşil çaya başlıyorum
sabah kahvaltı yaptım yapacagım
öglen hamur işi yaglı yemek ve pilav yemeyecegim salata .çorba,sebze yemegi yiyecegim
akşam annemle de konuştum salata ,tavuk yapacak artık böyle hiç bir cıssssss olmayacak menüm de
elimden geldikçe spor yapacagım 1,5 ayda min.5 max7 8 kilo vermeyi hedefledim işte bu şevke geldim valla yapacağım o elbisemide giyecegim
uzun bıraradan sonra ben de menumu yazıyorum cunku aktıvıte olarak da menuler olarak da kendımı yeterlı gormeye basladım. boyle demıstım zaten.
sabah:
bal-sırke-lımon ılık su bır bardak
bır bardak koy sutu
ıkı dılım kepek ekmegınden tost yagsız
maydonoz ve kendı yaptıgım oeynırden vardı ıcınde.
bır salatalık
bır domates
ara: 500 ml ılık su, acık sekersız cay, bır elma
oglen: 500 ml ılık su yemekten once, 6 kasık nohut yemegı, 5 kasık bulgur pılavı, 3 kasık kuru sogan salatası
oglene kadar 1 saat yurudum ıslerımı hallederken. toplamda bır saat olmustur.
ara: 500 ml ılık su, acık sekersız cay, kepeklı galeta, yarım avuc ıncelıgınde 2 adet.
ısten cıkmadan 500 ml daha su ıcerım.
aksam ne yıyecegımı bılmıyorum sımdılık. ama kofte yerım sanırım dun tavuk yemıstım cunku. yazarım tekrar menumu toplu sekılde.
ohhhhhhh bir güzel kaynatın canmmmmmmmm güle güle kirlet evini canım soracam soracam unutuyorum kuzey ne yapıyor bakayim sesi soluğu çıkmıyo
sağ ol kuşummmm
kuzi napsınnnn onla keşife çıkmış gibiyimm hergün yeni birşeyyöğreniyorum onlaa konuşması öyle tatlıki kelimelerle ifade edemiyorumm aşkım o benimmm herşeyimm.
kızlar kusura bakmayın evde değildim geçmişi okumadan geldim kiklo bildirimi yapıyım
geçen hafta 80.000
bu hafta da 80.000
almammışım vermemmişim olsun :26:
tatlım hiç öle bakammm deme rabbim verince sana öle güzel annelik veiriki sormaınsaallah canım. ALLAH ısteyen herkese nasıp etsın en kısa zamanda, bekleyen herkese mujdeyı versın ınsaallah. ama sen yıne de bebekler ıle deme yaaaaaakaynana yok anne yok yanımda. cok cocuk basedemem ayrıca ısten de ayrılmak ıstemıyorum ama ıkız olsa falan olmaz ayrılmak zorunda kalırım senın dedıgın gıbı dıyen bır arkadasım var durur durur ıkızın olacak der. kız oyle deme dıyorum ıkız olması demek tedavı ıle olacak demesı demek. bır suru zor gunler, maddıyat ve sureklı rısk altında gecen bır gebelık. tup bebekte malum bebek rahıme ıyı tutanamıyor ne de olsa dogal yontem ıle hamıle kalınmadıgı ıcın. aylarca ev ya da hastanede yatmak oyyyy:44: bır de dıyorum ıkı tanesıne bakamam beceremem. yok ılla dıyor hayırlısı olsun ınsaallah hepımız ıcın. bır tanecık olsun da saglıklı olsun da baska bırsey ıstemem.
bak ben de sana sımdı derım cogul dıye gorursun
ha buarada aklıma gelmısken, sen dahıl hıc kımse hamıle kalınca, ben uzulecem falan dıyıp gıtmeye kalkmasın oldu mu lutfen. erce nın telefonu falan yok, arasam da konussam durumu olmuyor ama olsa telefon edecegım resmen. aramızda olmasını ıstıyorum yaaaa. ozledım de sohbetını. ayrıca kımsenın gıdıs sebebı olmak ıstemıyorum sevmedıgım bırı olur ya da bır tartısma olur tamam da. bırsey yokken kırılmak ya da benı uzmemek ıcın gıtmesını kabullenemem kabullenemedım halen etkısını atamadım gecen haftanın etkısının. ozellıkle de erce donmedıgı ıcın.
guclu oldugumu bılıyorum cok seyler ıle basettım halen bas edıyorum yerımde baskası olsaydı, ya bosanmıstı ya gercekten sınır hastası olmustu ya hayattan kopmustu cok sukur bunlar olmadı. kabullenmeyı ogrendım benım hayatım herzaman zor oldu bakıyorum da, oyuzden yıllarca ne maddı ne fızıkı olarak kımseyı kendımle kıyaslamadım kımseyı ne kıskandım ne ahladım vahladım. oyuzden kılo verme surecımın de zor olabılecegını kabullenmem lazım. ben hıcbırseyı kolay elde etmedım ayrıca tum hayatıma yansıttıgım pozıtıflıgımı, kendımle barısık olmayı, cıddı boyutta olmasa da herseye ımrenmek, kıskanmak, hayıflanmak gıbı seylerı sozlerıme yansıtmamayı da ogrenmeye calısıyorum ıcsel gelısım uzerıne odaklandım aslında buaralar. cesıtlı seyler okuyorum kısa kısa makaleler. hatta paylasırım bır tanesını bırazdan.
cnm hergün yapamıyorum bi akşam yapıp 2 gün içiyorum 23.cü gün taze yapıorumcemrem maydonoz suyunu nasıl hazırlıyorsun ? her zaman taze hazırlamak mı lazım ? bıraz detay verebılır mısın ?
aha bi tane daha mı yumurta oldu kız oley gözünaydınayyyyyyyyy minnak kuşlarımı sormuşsunuz ayyyy benim de içim içime sıgmıyo kızlarım ya nasıl anlatsam kendimden bir parça gibi kuşalrım benim miniş kızım 2 yumurta yaptı erkek kuşum yazık salıncakda sallanmıyo hep göz hapsinde tutuyo onları kız kuşum yuvalıktan konusuyo erkek kuşum tünekte çok enteresan ya aynı insan gibiler sesleri konuşma gibi geliyo bazen sert çıkıyo bazen mırıltı gibi bayılıyorum onlara
araştırma yaptım 19 gün içinde çıkacaklar yumurtadan 1 ay içinde tüylenecekler kuşçumla konuştum yavruları getir istersen sat bana dedi satmayı düşünmüyorum isteyen çok var bakacagım çıksınlar bi hele bir tane de mimiş kuş daha istiyorum şimidlik durum bu resmen evimizin içindeki damat ve torunlarım gibiler kız bana ait o hava da yaşıyoruz
tamam ok kaydettım canım.
tosuncuk, karabıber, cesmı, baldamlası bıldırım yapmamıs. umarım aksama kadar yapmıs olurlar. kızlar beklememek ıcın aksam lısteyı yayınlama kararı aldık lutfen uzerıme bu olayın stresını bırakmayın aksama kadar devam etsın yanı stresım. aksam alısverıs yapacagım bır suru ısten sonra pc basına sırf bu lıste ıcın oturacagım oturdugumda eksık olmasın lutfen. bıraz anlayıssssssssssss yanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?