2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar, herkesin günü güzel geçmiştir umarım, hızlıca baktım yazılanlara akşama kadar bildirim yapmayanlar var anladığım kadarıyla. Kızlar, Pomo çok zor şartlarda hazırlayıp yayınlıyor çizelgeyi, daha önceden sabah bildirim yapılması isteniyordu ama geç kalındığı için akşama alındı ama hala bildirim yapılmaması çok yanlış. Lütfen bu konuda daha hassas olalım ve Pomo'ya yardımcı olalım Başka işlerimizi nasıl belli zamanlarda yapıyorsak, bunu da oturtalım.
Bugün spor yapamadım, hareketli bir gündü, iş çıkışı markete uğradık, toplam adım sayım 5500, yatana kadar 10000 adım yapmayı isterim ama yapabilir miyim hiiiçç emin değilim
Neyse, günümü toparlayayım,

Sabah:
- 1 haşlanmış yumurta
- 1.5 kk peynir
- 6 tane zeytin (kahverengi, az tuzlu)
- 1 avuç maydanoz
- 3 ceviz
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe

Ara:
- 1 fincan şekersiz, sade neskafe

Öğle:
- 3/4 kase domates çorbası
- 1 tane karnıyarık
- 2-3 kaşık pilav
- 1 kaşık yeşil mercimek yemeği (pilavın üstüne)
- 2 kaşık yoğurt

Ara:
- 1 fincan şekersiz çay
- 3 tane form kepekli yulaflı bisküvi

Akşam:
- Fırında mezgit fileto
- 4 kaşık pazı kavurma
- 1 dilim tam buğday ekmeği

Ara:
- 2 fincan şekersiz,limonlu çay
- 10 tane badem

Başka bir şey yememeyi düşünüyorum, belki ilerleyen saatlerde süt içerim o kadar. Bu arada yemek tarifleri ile ilgili topik fikrime verdiğiniz destek için teşekkürler Sanırım Yemek Tarifleri topiğinin altına açmak gerekiyor, aslında Diyet Yöntemleri başlığının altına açsak daha güzel olur ama bakalım.

Kızlaaaarrrr ilk tariflerimi paylaştım bile Topiğin adı "Diyete Uygun Sağlıklı Tariflerle Zayıflayalım", Diyet Yöntemleri başlığının altına açtım, yanlışsa düzeltirler nasılsa:) İlk tariflerim bu akşamki menüm oldu. Özellikle ilham kaynağım olan Tosuncuğa bildiririm

AAA yaşasııınnnn:) çok teşekkür ederm:) heemmmen bakıyorm

Bugün yürüyüş yapamadm yarn sınavm var ama biraz önce kalktm dans ettm mekik çektim ip atladm deli gibi terledm..
Akşam neler yedim; sandvc ve 10 tne dolma(küçük ve az yağlı)
VEEEEEEE evde su kalmamş ölürsem susuzluktan sabah gelsede hemen alıp içsem okadr susadmki susuzluğum gitsin diye 1 elma yedm vallahi okadr susadmki ama.

Böyle işte :) sabah görüşmek üzere iyigeceler:)

günaydınnnn bugünün açılışı benden olsun
nasılsınız arkadaşlar .kaç gündür neti açmaya fırsatım olmadı olmadı zaman zaman yazdıklarınızı okudum ama telefondan yazamıyorum ben .
filizcim yazdıklarını okudum ama haftasonu istanbuldaydım 2 gün dünde doktoradaydım akşama kadar o yüzden foruma giremedim yoksa ufacık bi yanlış anlamayı o kadar büyütmem ben ayrıca ne güzel şeyler yazmışsın çok teşekkür ederim ama senin yüreğin ve gözlerin beni öle görüyo .ben hep burada olacağım hatta sen doğuruncaya kadar
dün doktordaydım kalp atışlarımız başlamış çok şükür herşey yolunda .benim troitim ,kan uyuşmazlığımız her şey normal çıktı .6 tüp kan verdim akşama kadar canı çıktı hastanede ama değer olsun
hamilelerin yemesi gerekn şeyleri anlattı hemşire zaten onları yesem kilo almam sanırım tekrar menü yazmalıyım .yoksa o düzeni biraz zor tuttururum
geçmişe bi dalayım bakayım herkesi çok özledim neler kaynattınız

maşallahhhhhhhhh canımmmm ablam ya kelime kurup söylemeye çalışması harika ya kocaman öp ablammmm

maasallah gercekten cok tatlı kuzey. sesını dınlesen bayılırsın berıvan. cok tatlı konusuyor bır de annem dıye sarkı soyluyor pepenın sarkısı varmıs ya. ALLAH nazardan korusun pek tatlı ablası.

evet kımse gıtmesın valla. ben ozaman daha cok uzulecegım. aman sakın gıtme sen de. kaldıramıyorum boyle seyler. ne bılıyım kırılganımdır cok fedakarımdır ama katıyımdır da, hayatımdan cıkardıgım ınsanlar olmustur gorussem bıle asla eskısı gıbı guvenmem, ıletısımı enaza ındırgerım yuzeysel olurum ama neslının de dedıgını gıbı yas ılerledıkce kaldıramıyor sanırım ınsan. daha cok etkılenıyor, bırkacyıl oncekı gıbı olmadıgımı farkettım mesela bu konularda. daha hassasım, katılıgın arkasına sıgınığ hayatıma normal devam edemıyorum sorun olunca. onu goruyorum kendımde. oyuzden kımse gıtmesınnnnn yaaaa. bır de kendıme soz verdım sızlere de soz verdım gerceken cıddı bır konu olmadıkca karsımdakılerı kırmamak ıcın eskısınden daha dıkkatlı olacagım ki bunu yapıyorum ınanın. kendı ıcımde kızgın oldugum ya da kırgın oldugum ınsanlar, olaylar olabılır ama ne sızlerı ne topıgı germemek ıcın gule oynaya yazıyorum herzamankınden daha enerjık bır sekılde hatta. cogunuzun yuzunu gormedım, sesını bılmıyorum ama herkes ayrı ayrı cok kıymetlı. kımsenın o guzel kalbını kırmayayım cunku sonra o kısıden daha cok uzuluyorum toparlanamıyorum aslında.

bebek konusunda valla korkuyorum gun gun. ust komsum, alt komsum resmen uyutmuyor bızı. oysakı kucuk kucak bebesı degıl cocuklar ama nasıl brı bagırma. cocuk aglamıyor resmen hep bagırıyor cıglık atıyor. bu ıs boyle mı, bıze mı denk geldı bılmıyorum.

hımmmm tadı nasıl bırsey pekı ? dırekt ıcmek daha faydalıymıs dıye duydum da. sen haplar kullanıyorsun sureklı gunluk enaz 3 dedı arkadasım. sen dırekt ıc maydonoz suyunu dıyor.

gunaydınnnnnnn erceeeeeeeeeeeeeee

harıka ya. okadar mutlu oldum kı senı gormekten. donmeyeceksın dıye korkuyordum cok da uzgundum hosgeldın sefalar getırdın yaaaaaaaa

demek ıstanbuldaydın. doktor kontrolu nasıl gectı ? oooo maasallah kalbını dınledın demek. ne guzel canım. kucagına alıp da dınlersın ınsaallah sag salım. tum sonuclar guzel cıkmıs buna da cok sevındım. hersey yolunda super valla.

ya buyutmezsın de, hamılesın canım bu donemde alınganlık olur dıye dusundum. bır de benı uzuyorsun dusuncesını ustunden atamazsan dıye dusundum. ınan senın burda olmaman herseyden daha cok uzdu. su an nasıl mutluyum. resmen gunum senlendı yaaaaaa

oooooooooo masaallah. hayırlı olsun. ellerıne saglık canımmmmm.bakalım topıgıne neler varmısssss

aksam: avuc ıcı kadar 4 tane kofte, kucuk porsıyon salata, 2 dılım ınce ekmek ıcı cıkartılmıs, bır buyuk ayran

dısarda yedım kızlar. olculerı vermeye calıstım, 1 saate yakın esımle yurudum. adamı daha da hasta ettım sanırım, tam ıyılesmedı eve vardıktan sonra ateslendı, saat 1-2 ye kadar esımle ugrastım, acıle gıttık bır ıgne yaptırdık gecıkmemım sebebı bu oldu. gece bıldırımı yapamadım kusura bakmayın neslıye duyguya mesaj atardım ama telefonumu da ısyerımde unutmusum kusura bakmayın sızı beklettım bu sabaha kadar.

günaydınnnnn
bende mutluyum burada olmaktan sohbetten .neti açmaya fırsatım olmadı hiç
doktor kontrolüm çok iyi geçti şükür herşey yolunda .troitim ve kanuyuşmazlığı azcık korkutuyodu ama iyi çıktı sonuçlarım .doktorum çok ilşgilendi vaaayyy 17 sene sonra tekrar bebek geliyo demek dedi durdu
ben sana kırılmadım yada gücenmedim evet seni üzerim diye uzak kaldım bi kaç gün .sonra yazdıklarını okuyunca senin anlık tepkin olduğunu benim tekrar yazmamın seni daha hissettireceğini gördüm .neyse boşver canım geçti onlar .laf aramızda bende geçen senelerde ham,le haberlerine çok ağlardım ne zaman ki artık benim bebek olmaz heralde dedim mucizem geldi .sabretmek ve dua gerek .beklemek zor ama herşeyin bi vakti işte .ovakte kadar rabbim sanada cemreyede ve herkese sabır güç versin .zor bi süreç .

filizcim herçocuk o kadar aksi ve yaramaz olmaz merak etme .tabii çocuğun kendi karekteri yapısı olur ama şımarık terbiyeden uzak ilgisiz değer verilmeyen bi çocuk çok farklı davranışlar sergileyebiliyo .sevgi ve ilgiyle çözülemeyecek problem yok .haa tabi çocuk hasta olur diş çıkarır ateşlenir huysuzlanır o başka ama yetiştirme tarzı çok önemli

kızlar bide maydonoz suyunun rahmi temizleme özelliği var bebek düşünürken içmemenizi öneririm bide yeşil çay .temkinli için

hersey yolundaymıs cok sevındım buna. maasallah mucıze gıbı geldı ama bence guzel bır hamılelık de gecıreceksın sansın acık olacak bence yanı canım. maasallah sana ve bebısıne. cınsıyet nezaman bellı olacak ? oglan mı acaba ? cok heyecanlanıyorum ınsaallah oglun olsun ya. dılek kapım acıktır ınsaallah ve bu kabul olur ınsaallah. maasalah kız evladın var bır de erkek evlat nasıp olsun ıstıyorum sana canı gonulden.

doktorun ılgısını cekmezmı yaaa... mucıze gıbı valla maasallah.

sen benı uzemezsın canım, bana karsı kasti yaptıgın bırsey mı var kı guzelım. hamıle olan herkese dusman mı olacagım hayat boyu. tovbe tovbe. ALLAH akıl ve ruh saglıgımı korusun oyle bır duruma getırmesın kımseyı. ben senı gercekten severım burda olmandan cok mutluyum yemın ederım ıcım acıldı, ozellıkle dun gunduz cok uzuldum, sımdı ılac gıbı oldu valla gerı donusun. ALLAH razı olsun cok mutlu ettın benı.

ben kendımı anlatamadım canım, pes edıp gıttı dıye bırsey olustu, sırf oyle olmadıgını nekadar zor gunler yasadıgımı daha dogrusu psıkolojımın ıyı olmadıgını anlatmak ıstedım hıcbırsye kafi gelmedı sankı ben de mecburen en derın duygularımı dokmek zorunda kaldım bılemedım kı sana sucluluk hıssettırecegım dusunmem lazımdı senın gıbı hassas bırının bu sebepten ayrılabılecegını.

sen mucızenın adısın, bana da umut oldun, ımrenmezmıyım elbet ımrenecegım ama dısarda da burda heryerde bunu yasıyorum bas edıyorum cok sukur. ama senın dostlugun, burdakı herkesın senı sevıyor olusu, bebegını beraber buyutuyor gıbı hıssetmek ve bana verdıgın umut, benım anlık uzuntumden cok cok daha kıymetlı.