- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #10.281
Kızlaaaarrrr ilk tariflerimi paylaştım bileTopiğin adı "Diyete Uygun Sağlıklı Tariflerle Zayıflayalım", Diyet Yöntemleri başlığının altına açtım, yanlışsa düzeltirler nasılsa:) İlk tariflerim bu akşamki menüm oldu. Özellikle ilham kaynağım olan Tosuncuğa bildiririm
evett yaa herkezz nerdeeee yatcam biraz sonraaa
Ben de yatma modundayım valla, kalkıp süt kaynatayım bari:) Sütümü de içeyim iyice yatma moduna geçeyim:)
hoşgeldin emelimmmmmmmmm
maşallahhhhhhhhh canımmmm ablam ya kelime kurup söylemeye çalışması harika ya kocaman öp ablammmm
tatlım hiç öle bakammm deme rabbim verince sana öle güzel annelik veiriki sorma
yok tatlım ağzından bal damlıyo eğer ben hamiş olursam veya sen veya başkası asla gitmem ben burdayım daimi,
cnm hergün yapamıyorum bi akşam yapıp 2 gün içiyorum 23.cü gün taze yapıorum
bütün maydanozu alıp yıkıyorum suda kaynayana dek kaynatıyorum hiç sapını koparmıyorum cnm
aha bi tane daha mı yumurta oldu kız oley gözünaydın
gene erkeke savunmada demek kıyamam nasıl sahibleniyo oyyyy
günaydınnnn bugünün açılışı benden olsun
nasılsınız arkadaşlar .kaç gündür neti açmaya fırsatım olmadı olmadı zaman zaman yazdıklarınızı okudum ama telefondan yazamıyorum ben .
filizcim yazdıklarını okudum ama haftasonu istanbuldaydım 2 gün dünde doktoradaydım akşama kadar o yüzden foruma giremedim yoksa ufacık bi yanlış anlamayı o kadar büyütmem benayrıca ne güzel şeyler yazmışsın çok teşekkür ederim ama senin yüreğin ve gözlerin beni öle görüyo .ben hep burada olacağım hatta sen doğuruncaya kadar
dün doktordaydım kalp atışlarımız başlamışçok şükür herşey yolunda .benim troitim ,kan uyuşmazlığımız her şey normal çıktı .6 tüp kan verdim akşama kadar canı çıktı hastanede ama değer olsun
hamilelerin yemesi gerekn şeyleri anlattı hemşire zaten onları yesem kilo almam sanırım tekrar menü yazmalıyım .yoksa o düzeni biraz zor tuttururum
geçmişe bi dalayım bakayım herkesi çok özledim neler kaynattınız
Kızlaaaarrrr ilk tariflerimi paylaştım bileTopiğin adı "Diyete Uygun Sağlıklı Tariflerle Zayıflayalım", Diyet Yöntemleri başlığının altına açtım, yanlışsa düzeltirler nasılsa:) İlk tariflerim bu akşamki menüm oldu. Özellikle ilham kaynağım olan Tosuncuğa bildiririm
uzun bıraradan sonra ben de menumu yazıyorum cunku aktıvıte olarak da menuler olarak da kendımı yeterlı gormeye basladım. boyle demıstım zaten.
sabah:
bal-sırke-lımon ılık su bır bardak
bır bardak koy sutu
ıkı dılım kepek ekmegınden tost yagsız
maydonoz ve kendı yaptıgım oeynırden vardı ıcınde.
bır salatalık
bır domates
ara: 500 ml ılık su, acık sekersız cay, bır elma
oglen: 500 ml ılık su yemekten once, 6 kasık nohut yemegı, 5 kasık bulgur pılavı, 3 kasık kuru sogan salatası
oglene kadar 1 saat yurudum ıslerımı hallederken. toplamda bır saat olmustur.
ara: 500 ml ılık su, acık sekersız cay, kepeklı galeta, yarım avuc ıncelıgınde 2 adet.
ısten cıkmadan 500 ml daha su ıctım
aksam ne yıyecegımı bılmıyorum sımdılık. ama kofte yerım sanırım dun tavuk yemıstım cunku. yazarım tekrar menumu toplu sekılde.
gunaydınnnnnnn erceeeeeeeeeeeeeee
harıka ya. okadar mutlu oldum kı senı gormekten. donmeyeceksın dıye korkuyordum cok da uzgundum hosgeldın sefalar getırdın yaaaaaaaa
demek ıstanbuldaydın. doktor kontrolu nasıl gectı ? oooo maasallah kalbını dınledın demek. ne guzel canım. kucagına alıp da dınlersın ınsaallah sag salım. tum sonuclar guzel cıkmıs buna da cok sevındım. hersey yolunda super valla.
ya buyutmezsın de, hamılesın canım bu donemde alınganlık olur dıye dusundum. bır de benı uzuyorsun dusuncesını ustunden atamazsan dıye dusundum. ınan senın burda olmaman herseyden daha cok uzdu. su an nasıl mutluyum. resmen gunum senlendı yaaaaaa
günaydınnnnn
bende mutluyum burada olmaktan sohbetten .neti açmaya fırsatım olmadı hiç
doktor kontrolüm çok iyi geçti şükür herşey yolunda .troitim ve kanuyuşmazlığı azcık korkutuyodu ama iyi çıktı sonuçlarım .doktorum çok ilşgilendi vaaayyy 17 sene sonra tekrar bebek geliyo demek dedi durdu
ben sana kırılmadım yada gücenmedim evet seni üzerim diye uzak kaldım bi kaç gün .sonra yazdıklarını okuyunca senin anlık tepkin olduğunu benim tekrar yazmamın seni daha hissettireceğini gördüm .neyse boşver canım geçti onlar .laf aramızda bende geçen senelerde ham,le haberlerine çok ağlardım ne zaman ki artık benim bebek olmaz heralde dedim mucizem geldi .sabretmek ve dua gerek .beklemek zor ama herşeyin bi vakti işte .ovakte kadar rabbim sanada cemreyede ve herkese sabır güç versin .zor bi süreç .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?