2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

erce, bıldırım yapmak ıstermısın canım ? tartıldın mı bılmıyorum ne dersın ? yazalım mı ? yoksa bu hafta bos mu geceyım ?

gideyim biraz yatayım grip olmuşum burnum tıkalı boğazlarım tahriş olmuş kafam hiç kalkmıyo ilaç da alamıyorum dinleniyim de geçsin
herkes çok güzel bir gün geçirsinnn keyifle mutlulukla cısss larda uzak

ya ercecıgım kesınlıkle hem fıkırım. sadece buyuk konusmaktan cekınıyorum bır de senın basına gelınce de goruruz sımdı konusması kolay dıyebılır cogu kısı. ama cocuk terbıyesı ve cocuk ıle ılgılenme dıye bır olay da var kesınlıkle. kımse bunu ınkar etmemelı. gece 12 bucukta cocuk evın ıcınde kosusuyor mesela. bu engelenez mı ALLAH askına.

rahım mı temızlıyormus. hımmmm bunu ılk kez duydum. ben ılacların odem etkısını atsın dıye cıgden yıyorum buaralar az olsa da tekrar baslayacagım yarım yarım demet her gun yıyordum bırara.

[table="width: 300, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]Kişiler:[/td]
[td]Başlangıç:[/td]
[td]Geçen Hafta:[/td]
[td]Bu Hafta:[/td]
[td]Gelen/Giden:[/td]
[td]Toplam Gelen/ Giden:[/td]
[td]Hedef:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]duyfer_2006[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]67,1 kg[/td]
[td]67kg [/td]
[td]-100 gr[/td]
[td]18kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pomogranate[/td]
[td]110,00 kg[/td]
[td]104,50 kg[/td]
[td]104,2 kg (regl )[/td]
[td]-300 gr[/td]
[td]5,8 kg[/td]
[td]80 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nesli78[/td]
[td]75 kg[/td]
[td]68,5 kg[/td]
[td]68,2 kg[/td]
[td]-300 gr [/td]
[td]6,8 kg[/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]çeşminaz[/td]
[td]83 kg[/td]
[td]77,8 kg[/td]
[td] kg [/td]
[td]gr [/td]
[td]5,2 kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tosuncuk [/td]
[td]67.2 kg[/td]
[td]65,9 kg[/td]
[td]67 kg (regl )[/td]
[td]+1,100gr [/td]
[td]-200 gr[/td]
[td] kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]karabiber01[/td]
[td]87,8 kg[/td]
[td]72,6 kg[/td]
[td]72,6 kg [/td]
[td]0,00 kg [/td]
[td]15,2 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]erce41[/td]
[td]76 kg[/td]
[td]69,9 kg[/td]
[td] kg[/td]
[td] kg [/td]
[td] kg[/td]
[td]65 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]serap_serap[/td]
[td]75,2 kg[/td]
[td]71,3 kg[/td]
[td]71,2 kg[/td]
[td]-200 gr [/td]
[td]4,1 kg [/td]
[td]60 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td] kg[/td]
[td] kg[/td]
[td] kg[/td]
[td]gr[/td]
[td] kg[/td]
[td] kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]berivannn[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]73,2 kg[/td]
[td]73,2 kg[/td]
[td]0,00 gr[/td]
[td]11,8 kg [/td]
[td]??[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tultan[/td]
[td]108,00 kg[/td]
[td]104,1 kg[/td]
[td]103,7 kg [/td]
[td]-400 gr[/td]
[td]4,3 kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cemrem29[/td]
[td]85,8 kg[/td]
[td]80 kg[/td]
[td]80 kg[/td]
[td]0,00 gr[/td]
[td]5,8 kg[/td]
[td]68 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]baldamlası[/td]
[td]66,8 kg[/td]
[td]62,1 kg[/td]
[td]kg (regl)[/td]
[td] gr [/td]
[td]4,7[/td]
[td]54 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table][/QUOTE]

hımm hasta oldun demek. hap da ıcemezsın aman bolca dınlen sen ıyısı canım. senı gormek cok guzeldı sabah sabah ıcım acıldı opuyorum senı ve tsk edıyorum yurekten.kendıne dıkkat et

erce, bıldırım yapmak ıstermısın canım ? tartıldın mı bılmıyorum ne dersın ? yazalım mı ? yoksa bu hafta bos mu geceyım ?

ben bildirim yapmıyım canım .genelde hersabah tartılıyorum ama hergün farklı bi sonuç çıkıyo .bide her hafta buraya yazamam belki eşim evde olduğu zaman neti açmıyorum falan bu sefer buraya zaman ayırmayınca geriliyorum .ben misafir olarak yazayım arada sırada kilomu yazarım .nmesala hamile kaldığım gün tartıldım 70 kiloydum .dün sabah 72 700 düm bu sabah 71 500 çok farlı sonuçlar çıkıyo

bence de dogru olan bu. sonucta hamılesın. dıyette degılsın yanı. oyuzden bıldırım yapma sen, ısmın lıstede kalır o problem degıl. arada sırada kılonu yazarsın dedıgın gıbı.

günaydınnnnnnnnnn çıtır takımımmmmmmmm

filizim ercecim hoşgeldinizzzzzzzzzz ercem nasılsın özlettin kendini canımmmmm
emelim geç olsun güç olmasın minnak kızım 2 yumurta yaptı şimdilik bekliyorum merakla
filizcim eminim çok tatlı bıcır bıcır bir sesi vardır maşallah rabbim zamanı gelince hepimize nasip etsin canım ablam
tosuncuk cum kıyamam ya o kadar hareket etmek susatır tabiki süt ,madensuyu filan olsaymış az da olsa su ihtiyacını alırmış canım
tultan hastane de demi Allah acil şifalar versin ablam
cemrem sen nasılsın canım uyanın gelin 2 sohbet edelim :13:
filiz ablam yakaladımmmmmmmmmmmm seni nasılsın

Günaydın kızlaaarrrr, çok güzel bir gün olsun hepimize. Ercem gelmiş hoşgelmiş, güzel haberlerle gelmiş. Herşeyin yolunda olmasına çok sevindim canım Allah sağlıkla, keyifle kucağına almayı nasip etsin
Pomocum size de geçmiş olsun canım, eşin şimdi daha iyidir inşallah. Kız bırak adam dinlensin azıcık
Ben de bugün daha iyi hissediyorum. Tartıda da tekrar 67'li bir rakam gördüm Bende pazartesi sendromu var galiba, geçen hafta da 67'li rakam görmüştüm ama pazartesi öyle olmadı, tabi haftasonunun da etkisi var. Tekrar 68 görmek istemiyorum artık, bu hafta "minimum kaçamak maksimum hareket" sloganım olsun

neslıcıgım valla cok tsk ederım. herhangı bır olay oldugunda en guzel acıklamalar ve degerlendırmeler senın yorumların arasında oluyor herzaman. sadece bu konu degıl tum konularda boylesın. bu yonunu cok takdır edıyorum senın gercekten.

bu konuda hassas davranmıssındır herzaman. ve canı gonulden de destek olmussun. baldamlası bır gelıyor bır gıdıyor ne oluyor anlamadım. haftaboyu gorunmuyor. bıldırım de yapmadı. cesmı cok yogunum dıyordu ama herzaman bıldırım konusunda gec kalıyor bu bır gercek. ben her hafta msj atıyorum ona. elbettekı hatırlatmak zorunda degılım benım de bırsuru ısım gucum var kımseyı ıtemem yanı sen de hak verırsın bana. bu hafta msj yazmadım valla. kendısının hatırlamasını bekledım cunku aylardır ben msj atıyorum da hatırlatıyorum. topık acalım falan dıyordu sana. topık acmak zor degıl ama o topıge zaman ayırmak zor ıste. umarım bunu anlamıstır bu hafta. emek ve zaman ısteyen bırsey.

[/QUOTE]

Tablomuz yayınlanmış, ellerine sağlık Pomocum. Sanırım hafta 1.miz Tultan, öncelikle onu tebrik ederim, sonra da kilo veren ben dahil hepimizi Haftaya daha çok ---'ler görürüz inşallah, kilosunu koruyan arkadaşlar ve + çıkanlar da bu hafta verirler inşallah

[/QUOTE]

ellerine sağlık canımmmmmmmm

tultan maşallah canım haftanın 1.sisinnnnn
filiz ile nesli arasında bir rekabet var 300 gr daga gitmiş
duygum 100 gr serapcımdan da 200 gr maşallah az olsun bizim olsun vermişsiniz

tosuncuk cum sana gülmeden edemedim canım seni rakibem olarak görüyordum bilmiş ol

kesınlıkle oyle. neslı ve ben ıkımız de dınledık o bıcırın sesını. maassallah cok tatlı ablası. amın hepımıze nasıp olsun ınsaallah.

evet yakaladın benı. ısler nasıl ? halen yogunmusun ? ben ıkı gundur orta haldeydım ama yogunlugum artacak esım yıne yolcu bu kez ıstanbulda olacak gercı. vatan topragında nısan ılk haftalarda yıne gıdecek bır arap ulkesıne ıs ıcın. bızım buaralar boyle devam eder gıder ıste. senın arkadas donunce ısın kolay da benım arkadas hep gezıyor hep gezıyor

Pomocum ne güzel şeyler yazmışsın, teşekkür ederim. Çeşmi'ye senin mj atarak hatırlattığını bilmiyordum. Bunu yapman gerekmemeli tabi. Aslında akşama alma sebebimiz sabah uyanamayanlar içindi biraz da ama onlar için değişen bir şey olmadı galiba. Haftasonu Çeşmi İstanbul'a gidecekti, yazmıştı hatta ben bildirimi cumartesi yapayım, sonra yapamam diye. Öyle hatırlıyorum ben. Bu arada topik açma konusu bambaşka bir konuydu, o hafta hepimiz kilo vermek için gaza gelmişken birden sizin olay oldu. Ne olduğunu anlayamadık bile ve ne yapabiliriz diye konuşurken yazılmış birşeydi. Yoksa hepimiz biliyoruz zor olduğunu Pomocum. Yani bir anda grubun en önemli iki kişisi veda yazısı yazdı, ne yapılacağının konuşulması çok normaldi, oraya takılma lütfen olur mu. Bir de Çeşmi de biraz senin gibi, tam İkizler burcu, inişleri çıkışları oluyor, bir hafta yoğun enerji içindeyken birden karamsar olabiliyor, onu en iyi sen anlarsın gibime geliyor
Baldamlasını ben de çözemedim, açıkçası pek memnun da değilim bu durumdan. Yine ailevi birşeyler vardı galiba ama hatırlamıyorum, Tultan da ailevi şeylerle uğraşıyor ama burayı hiç ihmal etmiyor. Ben de bilemedim yani Pomocum, haftaya da bildirim yapmazsa ciddi ciddi düşünelim bu konuyu.

gunaydın canım, bugun pozıtıf gordum senı ohhhhhh ne guzel. hep devam etsın ınsaallah.

fena sarsılmıs esım canım ya. 20 gundur seyahatte esım. gunlerdır uzagız dısarı cıkalım beraber dıye nıyetlendık ama hava mı carptı anlamadım eve gırer gırermez atesı cıktı. cok sukur ıyı sımdı.evde yatmadı geldı ıse ben bıraksam ıs bırakmıyor canım ya bugun sabaha karsı ıstanbula cıkacaklar :44:

evet olabılır sen 67den fazla olunca, kendını sankı bır an 80 hıssedıyorsundur belkı de. ya da kılo alıp gıdecegım korkusu oluyordur olabılır yanı.

ellerine sağlık canımmmmmmmm

tultan maşallah canım haftanın 1.sisinnnnn
filiz ile nesli arasında bir rekabet var 300 gr daga gitmiş
duygum 100 gr serapcımdan da 200 gr maşallah az olsun bizim olsun vermişsiniz

tosuncuk cum sana gülmeden edemedim canım seni rakibem olarak görüyordum bilmiş ol [/QUOTE]

evet bu hafta aynı rakamı vermısız neslı benı haftaya gecer. masaallah o ıyı spor yapıyor basladıgında. bakalım haftaya nasıl oalcagız bu hafta. cogumuz sabıt kalmıs, az kılo vermısız gecen hafta daha ıyıydı lıste. cok ıyı rakamlar vardı

Ya 68 olunca 80 gibi hissetmiyorum yok ama kilo almaktan korkuyorum ne yalan söyleyeyim. Yani tekrar 70'e yaklaşmak beni korkutuyor, sonra hooooopp geri alıverirsem diye. Öyle bir şey olmayacak, azimliyim, kararlıyım 65 gibi bir rakam olsam ve 70'den uzaklaşsam çoooookkk iyi olacak. Yoksa hep diyorum, şu anki halimden de memnunum, gayet rahat hareket ediyorum, koşar adım merdiven inip çıkıyorum, bunlar benim için çok önemliydi, bunun için hep şükrediyorum ama dediğim gibi 70'ten uzaklaşmak istiyorum. Muhtemelen sen de bunu 100'ün altına düştüğünde yaşayacaksın. Yani tekrar 100 görmemek için uzaklaşayım isteği olur gibi geliyor.

Allah kolaylık versin canım Allah kavuştursun yazık ya hep gidiyo hem onun hem senin için pek zor oluyordur dur canım
benim arkadaş 4 e kaar geliyo işleri toplamaya çalışıyo banka ekranını pek yaptırmıyorum kafası falgın yazık babası hala yogun bakımda ben ilgileniyorum işlemlerle ogunluk var ama tempoya ayak uyduruyoruz canım zaman xamanı kovalıyo valla zaman ne hızlı geçiyo ay sonu geldi bile maaşlar yapılacak çok iş var çok