- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #10.321
Pomocum ne güzel şeyler yazmışsın, teşekkür ederim. Çeşmi'ye senin mj atarak hatırlattığını bilmiyordum. Bunu yapman gerekmemeli tabi. Aslında akşama alma sebebimiz sabah uyanamayanlar içindi biraz da ama onlar için değişen bir şey olmadı galiba. Haftasonu Çeşmi İstanbul'a gidecekti, yazmıştı hatta ben bildirimi cumartesi yapayım, sonra yapamam diye. Öyle hatırlıyorum ben. Bu arada topik açma konusu bambaşka bir konuydu, o hafta hepimiz kilo vermek için gaza gelmişken birden sizin olay oldu. Ne olduğunu anlayamadık bile ve ne yapabiliriz diye konuşurken yazılmış birşeydi. Yoksa hepimiz biliyoruz zor olduğunu Pomocum. Yani bir anda grubun en önemli iki kişisi veda yazısı yazdı, ne yapılacağının konuşulması çok normaldi, oraya takılma lütfen olur mu. Bir de Çeşmi de biraz senin gibi, tam İkizler burcu, inişleri çıkışları oluyor, bir hafta yoğun enerji içindeyken birden karamsar olabiliyor, onu en iyi sen anlarsın gibime geliyor
Baldamlasını ben de çözemedim, açıkçası pek memnun da değilim bu durumdan. Yine ailevi birşeyler vardı galiba ama hatırlamıyorum, Tultan da ailevi şeylerle uğraşıyor ama burayı hiç ihmal etmiyor. Ben de bilemedim yani Pomocum, haftaya da bildirim yapmazsa ciddi ciddi düşünelim bu konuyu.
Allah kolaylık versin canım Allah kavuştursun yazık ya hep gidiyo hem onun hem senin için pek zor oluyordur dur canım
benim arkadaş 4 e kaar geliyo işleri toplamaya çalışıyo banka ekranını pek yaptırmıyorum kafası falgın yazık babası hala yogun bakımda ben ilgileniyorum işlemlerle ogunluk var ama tempoya ayak uyduruyoruz canım zaman xamanı kovalıyo valla zaman ne hızlı geçiyo ay sonu geldi bile maaşlar yapılacak çok iş var çok
Ya 68 olunca 80 gibi hissetmiyorum yok ama kilo almaktan korkuyorum ne yalan söyleyeyim. Yani tekrar 70'e yaklaşmak beni korkutuyor, sonra hooooopp geri alıverirsem diye. Öyle bir şey olmayacak, azimliyim, kararlıyım65 gibi bir rakam olsam ve 70'den uzaklaşsam çoooookkk iyi olacak. Yoksa hep diyorum, şu anki halimden de memnunum, gayet rahat hareket ediyorum, koşar adım merdiven inip çıkıyorum, bunlar benim için çok önemliydi, bunun için hep şükrediyorum ama dediğim gibi 70'ten uzaklaşmak istiyorum. Muhtemelen sen de bunu 100'ün altına düştüğünde yaşayacaksın. Yani tekrar 100 görmemek için uzaklaşayım isteği olur gibi geliyor.
amın canım cumlemızı ya. bu hafta sen de yogunluk devam eder maaslar da gelmıs malum. sana bol sabır ve enerjı dılıyorum.
filizcim iyi çalışmalar al benden de o kadar soğuk valla
tultan gelmiş hoş gelmiş nasılsın ablam
haklısın canım bazı rakamlar var kı ınsanı cok urkutuyor ben mesela 104-105 olunca odem bıle olsa regl bıle olsa hep korkarım her an 110 olacak ılk gune donecekmısım dıye. dogru demekkı 68 de senın ıcın boyle etkılı bır rakam. sen ınanılmaz ınceldın resımlerınde cok buyuk fark var. dıyetı bıraksan bıle saglık sorunun olmaz. kaldı kı daha cevık haraketlı olabıldım dıyorsun bu cok onemlı. bu asamaya kadar geldın, cok daha fazlasını yapabılecegınden emınım. hele kı senın gıbı spor yapabılen bırı. ıstedıgınde super spor yapıyorsun spor gecmısın de cok ıyı maasallah.
Hoşbuldukkk canım iyiyim şükür evdeyim aranızdayım artık. İlginiz için çoook teşekkür ederim. Kvalidem de iyi şükür evde dinleniyor
bugün eltimde yarın evinde olacak bundan sonra çocuklar okuldan çıkınca yanına gidicez bir kaç hafta daha böyle geçecek.
senin de bebek kuşların olacakmış gözün aydın sana tavsiyem fazla yaklaşma çünkü kıskanıp yumurtaları yiyebilyolar.
Bizim de büyük bir akvaryumumuz ve birsürü balığımız oldu çocuklar çok sevindi. İlk önceleri karşı çıktım ama şimdi çok sevdim terapi
gibi geliyor onları izlemek.
Ercecim herşeyin yolunda olduğuna sevindim canım kendine dikkat et bende çok grip faranjit olurdum hamileyken
Neslicim, filizim, berivanım ve diğer çalışan tüm arkadaşlarıma Rabbim güç, kuvvet, iş kolaylığı versin.
Akşama girerim menumu yazarım artık. spor da yapmak istiyorum.
Aynen öyle canım, etkili rakamlarımız oluyor ama bize ne dayanır ki:) Ben kafama koyunca yapıyorum da, iştahım çok açık benim Pomom, hep diyorum ya öyle azıcık şeyle doymuyorum, spor yapınca da rahatlıktan mıdır nedir daha çok yiyorum, tabi Duygu'nun dediği gibi "yediklerimizi değil depodakileri yakalım", aslında buna uysam çok olmasa da yavaş yavaş kilo veriyorum. Bu hafta daha çok asılacağım, bakalım haftaya regl de var ama iştahımı kontrol etmeye çalışacağım.
Hoşbuldukkk canım iyiyim şükür evdeyim aranızdayım artık. İlginiz için çoook teşekkür ederim. Kvalidem de iyi şükür evde dinleniyor
bugün eltimde yarın evinde olacak bundan sonra çocuklar okuldan çıkınca yanına gidicez bir kaç hafta daha böyle geçecek.
senin de bebek kuşların olacakmış gözün aydın sana tavsiyem fazla yaklaşma çünkü kıskanıp yumurtaları yiyebilyolar.
Bizim de büyük bir akvaryumumuz ve birsürü balığımız oldu çocuklar çok sevindi. İlk önceleri karşı çıktım ama şimdi çok sevdim terapi
gibi geliyor onları izlemek.
Ercecim herşeyin yolunda olduğuna sevindim canım kendine dikkat et bende çok grip faranjit olurdum hamileyken
Neslicim, filizim, berivanım ve diğer çalışan tüm arkadaşlarıma Rabbim güç, kuvvet, iş kolaylığı versin.
Akşama girerim menumu yazarım artık. spor da yapmak istiyorum.
haklısın canım, belkı de dedıgın gıbı yıllarca spor yapıyordun nasılsa kılo almam dıye dusunerek alıstıgın ıcın sımdı ıstahını frenlemek zor oluyordur. senın bunu asman lazım, benım spora alısmam lazım. ıkımız de bu konuları asarsak, valla tozunu attırız gıbı gelıyorbu hafta ben de aynı sekılde asılıyorum. suya yuklendım gecen hafta duzgun su ıcmedım ıs yogunluguna dalıp, maydonoz da yuklenecegım, yuruyuslerımı de duzene soktum. benım regl var tahmınen ayın 10u olur en erken. regl donemıne kadar ıyı degerlendıreyım dıyorum. cok sıkıldım bu rakamdan. 100 altına ınmem lazım, nısan 15 cıvarı. kafamdakı hedef bu. sabahları da spor yapacagım su anda sabah yuruyusu ıcın yer dusunuyorum aksam kolay da. sabah 5te kalkmam lazım yuruyus ıcın ve nerde yuruyebılırım onu dusunuyorum 2 hafta yuruyus, 2 haftadan sonra bısıklet ya da farklı bırseye yonelme olarak belırledık emel ıle. sabahları bu sekılde. madem kı aksamları cok aktıf olamıyorum ya da olmayacagım gunler olursa dıye, ben de sporumu sabah yapmaya karar verdım. aksam yuruyus ya da spor yaparsam, bu da ek olmus olacak fazla mal goz cıkarmaz yanı dimi
ellerine sağlık canımmmmmmmm
tultan maşallah canım haftanın 1.sisinnnnn
filiz ile nesli arasında bir rekabet var 300 gr daga gitmiş
duygum 100 gr serapcımdan da 200 gr maşallah az olsun bizim olsun vermişsiniz
tosuncuk cum sana gülmeden edemedim canım seni rakibem olarak görüyordum bilmiş ol
günaydınnnnnnnnnn çıtır takımımmmmmmmm
filizim ercecim hoşgeldinizzzzzzzzzz ercem nasılsın özlettin kendini canımmmmm
emelim geç olsun güç olmasın minnak kızım 2 yumurta yaptı şimdilik bekliyorum merakla
filizcim eminim çok tatlı bıcır bıcır bir sesi vardır maşallah rabbim zamanı gelince hepimize nasip etsin canım ablam
tosuncuk cum kıyamam ya o kadar hareket etmek susatır tabiki süt ,madensuyu filan olsaymış az da olsa su ihtiyacını alırmış canım
tultan hastane de demi Allah acil şifalar versin ablam
cemrem sen nasılsın canım uyanın gelin 2 sohbet edelim :13:
filiz ablam yakaladımmmmmmmmmmmm seni nasılsın
Aman allahım nasıl bır susamakkk sabah koştur koştur su aldm hemen bildiğin midemde düşen her damlayı duydm
Merhaba kızlar, şu an dışarda nasıl güzel bir yağmur var anlatamam, çok seviyorum yağmuru çooooookkkkk
Bir proje hazırlıyorum, bu nedenle beynim sulanmış durumda, yağmuru görünce hemen ara verdim, azıcık takılayım dedim. Bu arada da şimdiye kadar olan menülerimi yazayım,
Sabah:
- 2 dilim kepekli ekmekle
- 1 tk salça
- 1.5 kk peynir
- 1/4 domatesle yaptığım yağsız tost
- 3 ceviz
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe
Ara:
- 1 fincan sade neskafe
Öğle:
- 3/4 kase yayla çorbası
- 4 kaşık portakallı kereviz
- 3 kaşık kuru börülce salatası
- 3 kaşık pilav
- 1 kaşık nohut yemeği (pilavın üstüne koydurdum)
Ara:
- 1 bardak şekersiz çay
- 3 tane form kepekli yulaflı bisküvi
Akşama da etli bulgur pilavı yapmayı planlıyorum, yanında da 1 kase yoğurt
Spor planım da var ama işten erken çıkamayacağım, hem yağmur, hem eve gidip yemek hazırlama gereği olunca bakalım ne olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?