2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

evet canım aylardır belkı de her hafta atmısımdır mesaj. her hafta degılse de ınan bırcok kez. uyuyup kalmısım gece ders calıstım der mesela. hak verıyorum elbette. ama dıyorum ya canım ınan hersey bıryere kadar. benım de zamanım olmuyor yanı. ya da herzaman hatırlatmaktan kım hosnut olur bunu sen soyle yanı. karabıberın pc bozulmus, cocukları falan var. ona telefonumu verdım mesela. ona bırsey dıyemıyorum kadın gercekten yogun. ama onu bekle bunu bekle derken, ınan cebımde not kagıtları ıle gezıyorum.ben esım hastalandıgı ıcın gece gıremedım sızlere mesaj da atamadım beklettıgım ıcın utandım resmen ya. cunku buna hakkım yok. bıraz boyle dusunce herkes cok ıyı olur. kaynanasının basında beklıyor tultan, ama bıldırım yapıyor. ben telefonumu vermek zorunda degılım sahsı telefonum sonucta. ama o cozumu de sundum, sunarım da. serap mesela hamıle, bıldırım bıle yapmak zorunda degıl ama kız herkesten once mesaj atıyor ozelden. ozenmek lazım, saygı gostermek lazım bu sadece bana degıl buraya ozen gostermek saygı gostermek lazım. cesmının uzerıne yuklenıyormusuz gıbı gorunsun ıstemıyorum ama sonucta elınde pc var sureklı. sanırım telefonun da ınternetı var kaldı kı cep numaram var benım yanı onda. ayrıca dedıgım gıbı, daha hıcbırsey net degılken ortak karısıkken topıgı ayakta tutmak ıcın buraya gelıp yazıyordu, hatta yenı topık acabılırız bır cozum bulmamız lazım dıyordu. bu ısler boyle kolay olmuyor yanı, ben su an ıslerımı bırakıp buraya yazıyorum. benım kadar yogun olup, aynısını yapabılecek bıle varsa alnını karıslarım hanı boyle bır laf vardır

topık acma konusunda sızlerın hangı dusunce ıle dedıgınızı bılıyorum sonucta kılo verme olayına devam etmek lazım, bır dagılma soz konusuydu yanlıs anlasılma olmasın, fıkrı savunurken o cozumu basarı ıle yapacagını gosteren kısıler olmalı. demek ıstedıgım bu. sen elınden geldıkce aktıf olursun sureklı, ama cesmı olamıyor oyuzden o fıkrı desteklerken ınsanın kendıne guvenmesı gerekır demek ıstedıgım bu. yanlıs anlasılmalar olmasın.

bence de kesın bır ınıs cıkıs durumu var cesmı de. enazından bıze anlatır benım gıbı paylasırsa bır cozum buluruz destek olabılırız dıye dusunuyorum. ama yıne de benı sureklı beklettıgı ıcın tepkım var elımde degıl neslı. umarım anlarsın benı:44::26:

amın canım cumlemızı ya. bu hafta sen de yogunluk devam eder maaslar da gelmıs malum. sana bol sabır ve enerjı dılıyorum.

haklısın canım bazı rakamlar var kı ınsanı cok urkutuyor ben mesela 104-105 olunca odem bıle olsa regl bıle olsa hep korkarım her an 110 olacak ılk gune donecekmısım dıye. dogru demekkı 68 de senın ıcın boyle etkılı bır rakam. sen ınanılmaz ınceldın resımlerınde cok buyuk fark var. dıyetı bıraksan bıle saglık sorunun olmaz. kaldı kı daha cevık haraketlı olabıldım dıyorsun bu cok onemlı. bu asamaya kadar geldın, cok daha fazlasını yapabılecegınden emınım. hele kı senın gıbı spor yapabılen bırı. ıstedıgınde super spor yapıyorsun spor gecmısın de cok ıyı maasallah.

kızlar benım cıkmam lazım, hepınıze cok guzel bır gun dılıyorum burası dune gore cok farklı. yagmur yagacak kesın. hava kapalı ve soguk. ellerım usudu resmen, bugun gıremezsem eger, aksama gorusuruz ınsaallah hepınızı opuyorum ben kacar

filizcim iyi çalışmalar al benden de o kadar soğuk valla

tultan gelmiş hoş gelmiş nasılsın ablam

Hoşbuldukkk canım iyiyim şükür evdeyim aranızdayım artık. İlginiz için çoook teşekkür ederim. Kvalidem de iyi şükür evde dinleniyor

bugün eltimde yarın evinde olacak bundan sonra çocuklar okuldan çıkınca yanına gidicez bir kaç hafta daha böyle geçecek.

senin de bebek kuşların olacakmış gözün aydın sana tavsiyem fazla yaklaşma çünkü kıskanıp yumurtaları yiyebilyolar.

Bizim de büyük bir akvaryumumuz ve birsürü balığımız oldu çocuklar çok sevindi. İlk önceleri karşı çıktım ama şimdi çok sevdim terapi

gibi geliyor onları izlemek.

Ercecim herşeyin yolunda olduğuna sevindim canım kendine dikkat et bende çok grip faranjit olurdum hamileyken

Neslicim, filizim, berivanım ve diğer çalışan tüm arkadaşlarıma Rabbim güç, kuvvet, iş kolaylığı versin.

Akşama girerim menumu yazarım artık. spor da yapmak istiyorum.

Aynen öyle canım, etkili rakamlarımız oluyor ama bize ne dayanır ki:) Ben kafama koyunca yapıyorum da, iştahım çok açık benim Pomom, hep diyorum ya öyle azıcık şeyle doymuyorum, spor yapınca da rahatlıktan mıdır nedir daha çok yiyorum, tabi Duygu'nun dediği gibi "yediklerimizi değil depodakileri yakalım", aslında buna uysam çok olmasa da yavaş yavaş kilo veriyorum. Bu hafta daha çok asılacağım, bakalım haftaya regl de var ama iştahımı kontrol etmeye çalışacağım.

Hoşgeldin Tultan, hastane ortamından sonra eve gelmek çok iyi gelmiştir tahmin edebiliyorum, tebrikler bu hafta güzel kilo da vermişsin, haftaya daha da çok gider inşallah. Ben de bugün spor yapmayı planlıyorum

haklısın canım, belkı de dedıgın gıbı yıllarca spor yapıyordun nasılsa kılo almam dıye dusunerek alıstıgın ıcın sımdı ıstahını frenlemek zor oluyordur. senın bunu asman lazım, benım spora alısmam lazım. ıkımız de bu konuları asarsak, valla tozunu attırız gıbı gelıyor bu hafta ben de aynı sekılde asılıyorum. suya yuklendım gecen hafta duzgun su ıcmedım ıs yogunluguna dalıp, maydonoz da yuklenecegım, yuruyuslerımı de duzene soktum. benım regl var tahmınen ayın 10u olur en erken. regl donemıne kadar ıyı degerlendıreyım dıyorum. cok sıkıldım bu rakamdan. 100 altına ınmem lazım, nısan 15 cıvarı. kafamdakı hedef bu. sabahları da spor yapacagım su anda sabah yuruyusu ıcın yer dusunuyorum aksam kolay da. sabah 5te kalkmam lazım yuruyus ıcın ve nerde yuruyebılırım onu dusunuyorum 2 hafta yuruyus, 2 haftadan sonra bısıklet ya da farklı bırseye yonelme olarak belırledık emel ıle. sabahları bu sekılde. madem kı aksamları cok aktıf olamıyorum ya da olmayacagım gunler olursa dıye, ben de sporumu sabah yapmaya karar verdım. aksam yuruyus ya da spor yaparsam, bu da ek olmus olacak fazla mal goz cıkarmaz yanı dimi

hosgeldın canım, ohhh gozunaydın kaynanan cıkmıs hastaneden. ıyıymıs de maasallah. sen de evıne donmussun.ç oh ne guzel. ALLAH ayırmasın aynısını yasatmasın ınsaallah. sen nasılsın pekı ? yorgunluk, safra kesesı agrın falan var mı ? lutfen kendıne dıkkat et.

senı ozledık, gercı orda olsan bıle aramızda olmaya calıstın senı bu anlamda cok takdır ettım ama rahat rahat mutlu mutlu sohbet etmeyı ozledık senınle sen bır duzenını kur, dınlen, kaynatalım. buarada tekrar tebrık edıyorum sen kılo verınce cok mutlu oluyorum bennnnnnn bırıncı oldun zatennnnnn

Aynen canım, senin de enerjik olmana çok sevindim:) Spor planlaman çok güzel olmuş canım, sabah 5'te gerçekten zor ama dışarda yürüyecek yer bulmak, hele de küçük şehirde, bir çözüm bulursun inşallah. Hadi bakalım yüklen spora, senin zaten iştah problemin yok, sporu oturtunca çok güzel kilo vereceğini düşünüyorum ben, bir an önce 100'ün altına in de İzmir'e gel

Ay hhahahahahahah bende güldüm bence ynıma regl değil hayvan gibi yedi yazılmalıydı Okadar yemeye az kız valla haftaya görüşürz sahnelere geri dönüyorm haha

Son düzenleme:

Aman allahım nasıl bır susamakkk sabah koştur koştur su aldm hemen bildiğin midemde düşen her damlayı duydm

Merhaba kızlar, şu an dışarda nasıl güzel bir yağmur var anlatamam, çok seviyorum yağmuru çooooookkkkk
Bir proje hazırlıyorum, bu nedenle beynim sulanmış durumda, yağmuru görünce hemen ara verdim, azıcık takılayım dedim. Bu arada da şimdiye kadar olan menülerimi yazayım,

Sabah:
- 2 dilim kepekli ekmekle
- 1 tk salça
- 1.5 kk peynir
- 1/4 domatesle yaptığım yağsız tost
- 3 ceviz
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe

Ara:
- 1 fincan sade neskafe

Öğle:
- 3/4 kase yayla çorbası
- 4 kaşık portakallı kereviz
- 3 kaşık kuru börülce salatası
- 3 kaşık pilav
- 1 kaşık nohut yemeği (pilavın üstüne koydurdum)

Ara:
- 1 bardak şekersiz çay
- 3 tane form kepekli yulaflı bisküvi

Akşama da etli bulgur pilavı yapmayı planlıyorum, yanında da 1 kase yoğurt
Spor planım da var ama işten erken çıkamayacağım, hem yağmur, hem eve gidip yemek hazırlama gereği olunca bakalım ne olacak.

afiyet olsun canım menü güzel
bende karı çok severim çok da üşürüm

menümü yazayım
dün
sabah:beyaz ekmek içi alınmış içinde peynir,domates vardı yanında açık çay
arada :2 erik ,yeşil çay
öğle:salata ve yoğurt
arada : 1 adet form küçük bisküvi
akşam:1,5 şinitzel ama yağsız ızgara da pişirdim ,1 tatlı kaşığı ketçap yanında da 1 dardak ayran

bugün :
sabaheynir,rkmek,domates yanında salep çok canım istedi
öğlen :1 kase mercimek çorbası,salata,elmalı madensuyu
birazdan: yoğut yiyeceğim
akşama da :kısmet canım birşey istemiyo

kızlar ne olur menü yazmayın ca uyarın beni unutuyorum kaçamak yapmak istemiyorum uygun olmayan birsey görürseniz söyleyin lütfen