- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #10.341
kıyamam ya valla Allah kimseyi su ile açlıkla terbiye etmesin çok zor valla
eee nasılsın bakalım canım
menümü yazayım
dün
sabah:beyaz ekmek içi alınmış içinde peynir,domates vardı yanında açık çay
arada :2 erik ,yeşil çay
öğle:salata ve yoğurt
arada : 1 adet form küçük bisküvi
akşam:1,5 şinitzel ama yağsız ızgara da pişirdim ,1 tatlı kaşığı ketçap yanında da 1 dardak ayran
bugün :
sabaheynir,rkmek,domates yanında salep çok canım istedi
öğlen :1 kase mercimek çorbası,salata,elmalı madensuyu
birazdan: yoğut yiyeceğim
akşama da :kısmet canım birşey istemiyo
kızlar ne olur menü yazmayın ca uyarın beni unutuyorum kaçamak yapmak istemiyorum uygun olmayan birsey görürseniz söyleyin lütfen
duygucumm yaza az kaldı izmir harikadır şimdii yürüyüş içinn sen bu işi başarırsınn canımm sana çok güveniyorumm olsunn hepimiz biryerlerde hata yapıyoruzz ,bu tartida hic umudum yok cunku hastalik nedeniyle spor yapmadim ve hazir yedim ustune birde regliyim ama diger hafta kg vermek icin her seyi yapcam insallah
işteee duyguu buuugecen haftakinin negatifligini attim ustumden,yuruyusumu yaptim markete gittim meyva,yesillik,sebze,kuruyemis aldim yeni haftaya hazirim.
gune enerjik baslamak icin sabahlari ilk isim kipir kipir muzik dinlemek olcak ve sabahdan tum atistirmaliklarimi hazirlayip tezhaha koycam gunluk yesillik yikama gun icinde yiyecegim meyva ve kuruyemislerimi hazirlama gibi bu sefet hedefe gitcem insallah
karabıber nerelerdesın sen ? bırıncılıgını bıule kutlayamadık beraber. bır suru resımler, tebrıkler ekledım cok eglencelıydıumarım gorebıldın bu sayfaları. ben senı bır haftadır hıc gormedım cok mu yogunsun ne oldu hayırdır.
adana ısınmıstır ya. bızım buralar halen soguk. persembe geceden ıtıbaren kar yagdı meselaama ALLAHTAN pazar gunu bıraz guneslıydı soguk olsa da. esım hasta olsa da dısarı cıktık arkadasımız aradı gezelım dıye. daha once gıtmedıgımız koylere gıttık, su kenarında yuruduk falan. cok ıyı geldı valla.
sen maasallah yıne hamaratlıgın uzerınde. bos durmamıssın.
kabalıgı rendelıyıp pısırıyım demıssın ?** mucver gıbı mı yaptın yoksa baska bır tur yemek mı ? merak ettım.
yazıyıı sonuna kadar okudumm çok iyi geldiikızlar bu yazıyı okumanızı tavsıye ederım. benım cok hosuma gıttı. zaman gazetesı hıc okumam ama tesadufen bır arkadas gosterdı bu yazıyı. cok da hosuma gıttı.
hafta sonunuz güzel geçmişş biz kaç haftadır evdeyiz ,kızın dersanesi var sınavları var çıkamıyorum bir yere,sadece evin hetrafında yürüyüş maksatlı çıkarsam ooherkese gunaydınnnnnnnnnnnn umarım cok guzel bır hafta olur hepımız ıcın. ben kendıme adıma cok ıyıyım cok guzel bır haftasonu gecırdım cumartesı aksamı cok guzel fılmler ızledık esımle. saat 12 bucukta uyumusuz valla. ıyıce dınledık aksam. pazar gunu de guzel bır kahvaltıdan sonra bıraz ev ısı derken, arkadasımız aradı dısarı cıktık esım hasta uc dort gundur ses tamamen gıtmıs ama temız hava ıyı gelır dıye cıktık ıyı kı de cıkmısız hıc gormedıgımız koylere, pıknık yerlerıne gıttık bolca yuruduk araba ıle gezmek de ıyı geldı zaten. guzel bır ızgara yedık falan derken aksam da evde cay, sohbet cok guzel bır haftasonu gecırdım karlar erıdı havalar da ısınıyor dunden berı.
yaa siz harikasınız yaa inann kendimi bile hayel ettim bana bilee moral neşe verdiihımmmm arkadaşımhızlı bir giriş yapmışsınnnn
bak normalde enerjimin hepsini sana yollardımm amatemizlikgünümmm o yüzden %50 sini sana yolluyorummmnesli evdeysen sevdiğin hareketlimüzikleri dinlee bak nasıl enerjinn tavan yapcakk yadaaaaaaaaaaaaaaaaa şuan 36 beden şilebezi kalın askılı turkuaz bir elbisegiydiğini hayal ett ayağında sandaletlerr saçlarr ahankle dans ediyorrr kocaman güneş gözlüğü nerdemisinn sevdiğin bir şehirdee sahilde eşinle yürüş yapıyorsunnn ve biraz sonraa sahildeharika bir kahvaltı yapcann 30gün paso tatilllllllll
şimdi nasıl hissediyorsun kendini
inşallah duyguu o bedenlere gelmekte nasip olur bizleregünaydınnnnnnnnnnnnn günaydınnnn geleceğinnn 34 bilemedin 36 beden hatunlarııı şimdi elimize kocamanbardakda su alıyoruzz vee ortahızdabitiriyoruzzz (ortahızda) sonraa penceremizi açıyoruz yada sokağaçıkıp derin derin nefes alıyoruzz burnumuzdannn sonra yavaş yavaş veriyoruzzzz pozitif düşünüyoruzzzz güne haftaya harika başlıyoruzzzzz
dilerimmmki harika bir hafta olur tabi en önemlisi sağlıklı bir hafta olur inşallahhhhh
paylaştığın yazıyıı okudumm neden bizde başaramıyalımmm değilmiidün zayıflamabaşarı hikayesi okudumm şimdi gdip siziniçin bulayımm çokhoşuma gitti
çok iyii düşünmüşsün canımmAynen öyle yok ben kmse üzülsün diye değil kendm için yazdım onu böyle olursa bır daha yapmam.
evet bugun yeni ve güzel birgün ve artık şuna karar verdm sabahtn akşam yemeğini yapıp öyle gideceğim okula çünkü geldiğimde çok yorgun oluyorm ve bazen abuk subuk herşeyi yemek istiyorm o yüzden sabahtan buraya yazacağım sonrada yediğim saatleri paylaşacağım:)
o kaçamaklar olmasa şimdiye kurtulacaktık ,şimdi eskiye göre fazla kaçamağımm yok oyüzdende güzel verdim ama az bir lokma fazla atsam baskülde bu kadar farkedermi duygu ,ozaman diyet yapmak istemiyorumm sonra ne yapıyorsun diye kendime çok kızıyorummhepimiz zaman zaman böyle durumlar yaşıyoruzzz birkere oldu diye birdaha olcak diye durumyok ben böyle durumlarda çokdüşünmeyi seçiyorum mesela birşeymi istiyor canım yersem ne olur yemezsem neolur düşünüyorummm ve bana o yemek istediğim şey kadar zevk verecek birşey yemeyi seçiyorumm benim sanaönerim biraz başarı hikayesi okuman tam bitti dediğin andaaaçok güzel moral oluyorrr
bak ben 85kgdan düştümşimdi ideal kg'da olabilirdim aradaa yaptığım kaçamaklar molalar benim şuan bu kg olmamı sağladıı çünkü sıkıldımartıkkk bazı şeylerdenn ben şuan son virajdayım ha bi gayret bu sefer sonuca gitcemmm ,hep diyorummm yine dicemm var olan kilomuzu yakalımm yediklerimizi değilll,umarım sende toparlarsınn kendini
Ablam ben o resimli başarı hikayelerinin tümünü okudum bildiğin bütün sayfalarını tektek bitirdim. Ama bu insann kendi beyiniyle ilgili demekki bi yerde bi eksiklik var hala. Ablacm iyi hoşda 15 kurabiye 1 kutu dondurmann 1saatte bitirmenn mantığı ne hem 1 günde yedm hem kendme sinirleniyorum hemde 15 gündede yenebilirdi onlar tek tek alınıp en azından hergün 1 er tane atmış olurdum. Benm üstüme okadr çok erkek arkadaşım zayıfladıki bak bi örnekte ben vereym arkadaşm kiloluyken kendine hiç bakmazdı böyle gözlüklü sürekli eşohmanla gezen bi tip düşün 6 ayda bir kilo verdi aman allahım bir yakışıklı oldu giyimler kuşamlar şimdi kızlar peşinde sürünüyo. Ne spor salonuna gitti ne diyetisyene hergün sporunu ve evde olan yemeklerden yedi. Bi başka örnekte arkadaşm harbi sımo güreşçisi gibiydi 3 ayda 90dan 60 a indi ve meğer çocuğun gamzeleri falan varmş şmdi herkes onunda peşinde pervane çocuk geldi biz tanıyamadk. Biz bayanlar iki yürüyyş yaptk diye övünürken atı alan üsküdarı geçiyo şimdide benle uğraşıyolar kilo konusunda tabi onlar şaka yapıyo ama deli gibide haklılar.
Bide bi sorun daha var erkekler ne gereği var diyip kilo konusunda beni beğendklernde amaan zaten ben beğeniliyorm diyip yiyorm bence en büyük sorunum bu.
erkeklerle kendini kıyaslamaonların metabolizması çok hızlı çalışırr
yani bende senin gibi çokşey yaptımmm ortaboy pizza üstüne patates kola suffle yiyen biriyim cips ,çerez,içecek hepsini aynı anda yiyen biriyim amapes etmedimm hatta öyle bir zaman geçirdimki buzdolabında deyim yerindeyse fare düşse kafasını yarar cinsdendi mesela ben spor yapıyordum o zamaneliptiğim vardı işte şukadar sürede şukadar kalori yakıyordumm snra canım birşey çekiyordu hemenarkasındaki kalori cetveline bakıyordumm aha duygugitti sporr benim 1 saatte attığım kaloriyi 3 dk geri alacaktımmm o zaman boşverdimmm sen onun bunun dediğine bakma kendine güzel küçükbeden elbise al koy gözünün önünde o elbisenin içinde ne kadar güzel olacağını düşünn haabirdee ben 1.68 boyunda 53 kg bir bayandım evlilik direk beni 64kg yaptıve doğuma 90kg girdimmm bunlarıda düşünn
günayyyyyyyydınnnnnnnnn çıtır takımım azimi bol enerjik takımım benimmmmmm
filizcimmmmmmm bir yumurtamız daha oldu inşallah boş çıkmaz canım yazdıkların için çok teşekkürler canım o senin kalbinin güzelliği ablammmm
duygucum neslicim iyileşmiş ne güzel yeni bir hafta sağlıklı, huzurlu ,enerjik geçmesini diliyorum
yeni kararlar aldım kızlar diyetime sağdık kalmak zorundayım daha çok hareket etmem lazım en yakın düğüne 1,5 ay kaldı ben yerimde sekiyorum elbise aldım kına için çok güzel çok hoş fiydim göt göbek ayrı çıktı ama yine de aldım elbiseyi 1,5 ay sıkı bir rejim le girecegim içine çok istiyorum azmim bol başladım haftaya
yapacaklarımı da yazmadan edemeyecegim :
su en büyük problemim bol su içecegim ara verdiğim yeşil çaya başlıyorum
sabah kahvaltı yaptım yapacagım
öglen hamur işi yaglı yemek ve pilav yemeyecegim salata .çorba,sebze yemegi yiyecegim
akşam annemle de konuştum salata ,tavuk yapacak artık böyle hiç bir cıssssss olmayacak menüm de
elimden geldikçe spor yapacagım 1,5 ayda min.5 max7 8 kilo vermeyi hedefledim işte bu şevke geldim valla yapacağım o elbisemide giyecegim
yazıyıı sonuna kadar okudumm çok iyi geldii
hafta sonunuz güzel geçmişş biz kaç haftadır evdeyiz ,kızın dersanesi var sınavları var çıkamıyorum bir yere,sadece evin hetrafında yürüyüş maksatlı çıkarsam oo
bu arada kızlarım yazın niğde çamardına anneanesinin yaylalık evine gidecekler sana yaklaşacaklar pomocumm
yaa siz harikasınız yaa inann kendimi bile hayel ettim bana bilee moral neşe verdii
inşallah duyguu o bedenlere gelmekte nasip olur bizlere
paylaştığın yazıyıı okudumm neden bizde başaramıyalımmm değilmii
çok iyii düşünmüşsün canımm
o kaçamaklar olmasa şimdiye kurtulacaktık ,şimdi eskiye göre fazla kaçamağımm yok oyüzdende güzel verdim ama az bir lokma fazla atsam baskülde bu kadar farkedermi duygu ,ozaman diyet yapmak istemiyorumm sonra ne yapıyorsun diye kendime çok kızıyorumm
kilo verilince insanın kendine güveni daha çok geliyorr,bende öyleyimm kilo alınca resmen hayata küs gibii gezerim,
92 kiloydum şimdi 72 yani tam 20 kilo verdim ,72 kilo bile beni çok düzgün göstermeye başladıı
senin kilon çok değill eminimm başaracaksınn istediğin kiloya geleceksinn
hosgeldın canım, ohhh gozunaydın kaynanan cıkmıs hastaneden. ıyıymıs de maasallah. sen de evıne donmussun.ç oh ne guzel. ALLAH ayırmasın aynısını yasatmasın ınsaallah. sen nasılsın pekı ? yorgunluk, safra kesesı agrın falan var mı ? lutfen kendıne dıkkat et.
senı ozledık, gercı orda olsan bıle aramızda olmaya calıstın senı bu anlamda cok takdır ettım ama rahat rahat mutlu mutlu sohbet etmeyı ozledık senınlesen bır duzenını kur, dınlen, kaynatalım. buarada tekrar tebrık edıyorum sen kılo verınce cok mutlu oluyorum bennnnnnn bırıncı oldun zatennnnnn
AYDONENCE canım nerelerdesin vazgeçtin sandım bizden
duygucumm yaza az kaldı izmir harikadır şimdii yürüyüş içinn sen bu işi başarırsınn canımm sana çok güveniyorumm olsunn hepimiz biryerlerde hata yapıyoruzz ,
işteee duyguu buuu
pomomm geçmişten az birşey okudumm güzel yorumlarınızıı gördümm ama resimlerii göremedimmm çünküü hepsinee bakamamıştımm
bu hafta iyice koptum diyet sayfalarından ama diyetimden kesinlikle kopmadımm sadece bu hafta köye gittik orda öğlen kayınvalideninn yaptığı yemekleri yemedim çünküü evde kendi yemeğimi yeyip gitmiştimm ordanda halasına geçtikk eşimin ve dızmana yapmış çayın yanına ve ondan yedim bu hafta kilo verememin sebebi o dızmanalar
adanada şuan insanlar yazlık giymeye başladı ,sobaları bile kaldıran var
birde fazla gelememin sebebii benim eşim birgün çalışıyor birgün evde,evde olduğu gün internete hiç fırsatım yokk saten olsada o giriyor,çalıştığı günde işlerle uğraşıyorumm
bugün oturup ağlama durumuna geldim
oğlumun arkasını toplamaktan hiç birşeye yetişemiyorum
İyi diyelim iyi olalım canım sırtım ağrıyor birde halsizlik var. Sıra bana geliyor ama kararsızım bakalım ne olacak. Bende sizi özledim
yazışmalarınızı okudum herşeyden haberim var yani :)))) ama sohbete dahil olmak güzel oluyor. Tam evde sayılmam öğleden sonraları
kvalideye gidiyoruz gelen giden oluyor tam kopamadık bir gün ben bir gün eltim gidiyor. Birinci olmuşum çok mutlu oldum herkesi
tebrik ediyorum. Sende vermişsin canım inş haftaya daha çok veririz.
Merhaba kızlar, şu an dışarda nasıl güzel bir yağmur var anlatamam, çok seviyorum yağmuru çooooookkkkk
Bir proje hazırlıyorum, bu nedenle beynim sulanmış durumda, yağmuru görünce hemen ara verdim, azıcık takılayım dedim. Bu arada da şimdiye kadar olan menülerimi yazayım,
Sabah:
- 2 dilim kepekli ekmekle
- 1 tk salça
- 1.5 kk peynir
- 1/4 domatesle yaptığım yağsız tost
- 3 ceviz
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe
Ara:
- 1 fincan sade neskafe
Öğle:
- 3/4 kase yayla çorbası
- 4 kaşık portakallı kereviz
- 3 kaşık kuru börülce salatası
- 3 kaşık pilav
- 1 kaşık nohut yemeği (pilavın üstüne koydurdum)
Ara:
- 1 bardak şekersiz çay
- 3 tane form kepekli yulaflı bisküvi
Akşama da etli bulgur pilavı yapmayı planlıyorum, yanında da 1 kase yoğurt
Spor planım da var ama işten erken çıkamayacağım, hem yağmur, hem eve gidip yemek hazırlama gereği olunca bakalım ne olacak.
Kızlar sporumu yaptımyemeğimi yedim, dolayısıyla günümü toparlayabilirim artık. İlerleyen saatlerde 1 koca bardak sıcak sütümü de içerim:)
Sabah:
- 2 dilim kepekli ekmekle
- 1 tk salça
- 1.5 kk peynir
- 1/4 domatesle yaptığım yağsız tost
- 3 ceviz
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe
Ara:
- 1 fincan sade neskafe
Öğle:
- 3/4 kase yayla çorbası
- 4 kaşık portakallı kereviz
- 3 kaşık kuru börülce salatası
- 3 kaşık pilav
- 1 kaşık nohut yemeği (pilavın üstüne koydurdum)
Ara:
- 1 bardak şekersiz çay
- 3 tane form kepekli yulaflı bisküvi
Akşam:
- 1 tabak etli bulgur pilavı
- 1 kase yoğurt
Spor olarak ta 1 saat koşu bandında tempolu yürüyüş+koşu yaptım
elbisenin resminii isterimmm
pomoda paylamışş daha sonra eskiyii okuyup onlarada bakacağımm
seninle ben aynı durumdayızzz bizimde 26 mayısa düğün var
herkese günaydın ben bu hafta menümü paylaşamıyorum çünki evde kalamıyorum çok
eşimin anannnesinin 52 si var yarın pazartesiden beri kayınv. deyim bu hafta menü yazmasam da dikkat ediyorum...
gunaydın cemrem,
ALLAH rahmet eglesın. sana da kolay gelsın canım.
yazıyıı sonuna kadar okudumm çok iyi geldii
hafta sonunuz güzel geçmişş biz kaç haftadır evdeyiz ,kızın dersanesi var sınavları var çıkamıyorum bir yere,sadece evin hetrafında yürüyüş maksatlı çıkarsam oo
bu arada kızlarım yazın niğde çamardına anneanesinin yaylalık evine gidecekler sana yaklaşacaklar pomocumm
yaa siz harikasınız yaa inann kendimi bile hayel ettim bana bilee moral neşe verdii
inşallah duyguu o bedenlere gelmekte nasip olur bizlere
paylaştığın yazıyıı okudumm neden bizde başaramıyalımmm değilmii
çok iyii düşünmüşsün canımm
o kaçamaklar olmasa şimdiye kurtulacaktık ,şimdi eskiye göre fazla kaçamağımm yok oyüzdende güzel verdim ama az bir lokma fazla atsam baskülde bu kadar farkedermi duygu ,ozaman diyet yapmak istemiyorumm sonra ne yapıyorsun diye kendime çok kızıyorumm
kilo verilince insanın kendine güveni daha çok geliyorr,bende öyleyimm kilo alınca resmen hayata küs gibii gezerim,
92 kiloydum şimdi 72 yani tam 20 kilo verdim ,72 kilo bile beni çok düzgün göstermeye başladıı
senin kilon çok değill eminimm başaracaksınn istediğin kiloya geleceksinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?