2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Beyaz ekmek yemesn daha iyi olur sanki:)

bu tartida hic umudum yok cunku hastalik nedeniyle spor yapmadim ve hazir yedim ustune birde regliyim ama diger hafta kg vermek icin her seyi yapcam insallah
duygucumm yaza az kaldı izmir harikadır şimdii yürüyüş içinn sen bu işi başarırsınn canımm sana çok güveniyorumm olsunn hepimiz biryerlerde hata yapıyoruzz ,
işteee duyguu buuu

pomomm geçmişten az birşey okudumm güzel yorumlarınızıı gördümm ama resimlerii göremedimmm çünküü hepsinee bakamamıştımm
bu hafta iyice koptum diyet sayfalarından ama diyetimden kesinlikle kopmadımm sadece bu hafta köye gittik orda öğlen kayınvalideninn yaptığı yemekleri yemedim çünküü evde kendi yemeğimi yeyip gitmiştimm ordanda halasına geçtikk eşimin ve dızmana yapmış çayın yanına ve ondan yedim bu hafta kilo verememin sebebi o dızmanalar
adanada şuan insanlar yazlık giymeye başladı ,sobaları bile kaldıran var
birde fazla gelememin sebebii benim eşim birgün çalışıyor birgün evde,evde olduğu gün internete hiç fırsatım yokk saten olsada o giriyor,çalıştığı günde işlerle uğraşıyorumm
bugün oturup ağlama durumuna geldim
oğlumun arkasını toplamaktan hiç birşeye yetişemiyorum

kızlar bu yazıyı okumanızı tavsıye ederım. benım cok hosuma gıttı. zaman gazetesı hıc okumam ama tesadufen bır arkadas gosterdı bu yazıyı. cok da hosuma gıttı.
yazıyıı sonuna kadar okudumm çok iyi geldii
hafta sonunuz güzel geçmişş biz kaç haftadır evdeyiz ,kızın dersanesi var sınavları var çıkamıyorum bir yere,sadece evin hetrafında yürüyüş maksatlı çıkarsam oo
bu arada kızlarım yazın niğde çamardına anneanesinin yaylalık evine gidecekler sana yaklaşacaklar pomocumm
yaa siz harikasınız yaa inann kendimi bile hayel ettim bana bilee moral neşe verdii
inşallah duyguu o bedenlere gelmekte nasip olur bizlere
dün zayıflamabaşarı hikayesi okudumm şimdi gdip siziniçin bulayımm çokhoşuma gitti
paylaştığın yazıyıı okudumm neden bizde başaramıyalımmm değilmii

çok iyii düşünmüşsün canımm
o kaçamaklar olmasa şimdiye kurtulacaktık ,şimdi eskiye göre fazla kaçamağımm yok oyüzdende güzel verdim ama az bir lokma fazla atsam baskülde bu kadar farkedermi duygu ,ozaman diyet yapmak istemiyorumm sonra ne yapıyorsun diye kendime çok kızıyorumm

kilo verilince insanın kendine güveni daha çok geliyorr,bende öyleyimm kilo alınca resmen hayata küs gibii gezerim,
92 kiloydum şimdi 72 yani tam 20 kilo verdim ,72 kilo bile beni çok düzgün göstermeye başladıı
senin kilon çok değill eminimm başaracaksınn istediğin kiloya geleceksinn

işte bunu ben yapıyorumm duyguuu
kendime olmıyan lacivert önünde gap yazan eşofman takımı,üst M ALT L OLACAK ŞEKİLDE ALDIM
sonra 2 tene gömlek biri L diğeride M beden
birde yine L olan güzel spor bir üstt
ama üstüme olmuyorlarrr

elbisenin resminii isterimmm
pomoda paylamışş daha sonra eskiyii okuyup onlarada bakacağımm
seninle ben aynı durumdayızzz bizimde 26 mayısa düğün var

Kızlar sporumu yaptım yemeğimi yedim, dolayısıyla günümü toparlayabilirim artık. İlerleyen saatlerde 1 koca bardak sıcak sütümü de içerim:)

Sabah:
- 2 dilim kepekli ekmekle
- 1 tk salça
- 1.5 kk peynir
- 1/4 domatesle yaptığım yağsız tost
- 3 ceviz
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe

Ara:
- 1 fincan sade neskafe

Öğle:
- 3/4 kase yayla çorbası
- 4 kaşık portakallı kereviz
- 3 kaşık kuru börülce salatası
- 3 kaşık pilav
- 1 kaşık nohut yemeği (pilavın üstüne koydurdum)

Ara:
- 1 bardak şekersiz çay
- 3 tane form kepekli yulaflı bisküvi

Akşam:
- 1 tabak etli bulgur pilavı
- 1 kase yoğurt

Spor olarak ta 1 saat koşu bandında tempolu yürüyüş+koşu yaptım

İnşallah yapıcam. Dediğim gibi onları canım istediğinden yada karnım aç olduğu için değil sırf şu karnım dolsun anlayışı. Aynen öyle ya kilo vernce bide spor yapınca bigün önce giyindiğini bile daha çok yakıştırıyosn.
Maşallah sizede:)

İyi diyelim iyi olalım canım sırtım ağrıyor birde halsizlik var. Sıra bana geliyor ama kararsızım bakalım ne olacak. Bende sizi özledim

yazışmalarınızı okudum herşeyden haberim var yani :)))) ama sohbete dahil olmak güzel oluyor. Tam evde sayılmam öğleden sonraları

kvalideye gidiyoruz gelen giden oluyor tam kopamadık bir gün ben bir gün eltim gidiyor. Birinci olmuşum çok mutlu oldum herkesi

tebrik ediyorum. Sende vermişsin canım inş haftaya daha çok veririz.

İyi geceler gece kuşu geldi :)))))))))))

Bugün menüm

Sabah:1 yumurta, domates, tere, roka, 5 siyah zeytin tuzu alınmış, 2 dilim tam buğday ekmeği, az şekerli çay

Ara: beşibiyerde çay

Öğle:4 kaşık ıspanak, 1 kase yoğurt, 1 dilim tam buğday ekmeği

Akşam: 2 tane el kadar pide, 4 kaşık patates yemeği, salata, yoğurt

Ara: 1 tane ev kurabiyesi, çay

30 dk yürüdüm. su içtim bisiklete fırsatım olmadı yarına kaldı.

canım ben sık sık elbıse gıyıyorum herzaman eklesem olmaz yanı. cok ozel bır durum degıl yanı bırcogunu gordunuz gormedıgınız azdır sadece turbanları, hırkaları degısınce degısık bır elbıse gıbı duruyor. gerek duymadım eklemeye oyuzden. mesela bugun uzun sıyah elbıselerımden bırını gıydım, kırmızı hırka gıydım ustune. esım yok dıye caktırmadan koyu kırmızı bır ruj surdum azıcık belırgın olmasın dıye. aynı ısyerınde calısmasak rahat, ama kocası yok suslenmıs puslenmıs derler dıye bıle cekınıyor ınsan. kucuk bır sehır, tutucu bır ortam. cok kasıyor benı ıste. ıste ne dıyordum kırmızı hırka, kırmızı kolye, sıyah ve kırmızılı turban. sıyah elbıse, sıyah botlarım mesela. elbıse aynı elbıse gordunuz mesela, sırf bır aksesuarı degıstı dıye resım eklemek cok mantıklı gelmedı. kılomda da cok buyuk fark yok kı ekleyım yanı. ama farklı bır renk elbısem olursa, ya da ıyı kılolar verdıgımde ekleyebılırım.

resım eklemesını neslıden bekledık ayrıca.ç mavısler falan var uzerınde dıye. o da eklemedı. yanı kacırmadın resım eklemedık canım.

adanaya gelmıstır yaz. buralar halen soguk. corap bıle gıymıyorum elbıselerın altına dusun. kalın taytlarımdan gıyıyorum corap usutur yanı.

o aglama hallerı bana da gelıyor karabıber. ne kendıme ne hayata yetısemıyorum, herseye eksık kalıyorum herseyı tamamlayamıyorum dusundugum gıbı olmuyor gıbı bır hıs oluyor hap ıcmeyı unutuyorum eve alınacak bırseyı unutuyorum camasırı ıkı gun katlamasam, stres oluyor resmen. eskıden umursamazdım, cat kapı gelecek kımsede yok ama nıye kafaya takıyorum anlamıyorum dun resmen bu yonumden dolayı eve ıs goturdum. aslında hıc de ıyı degıl.

yoruldun tabıkı ya kolay mı. hastaya bakan, hastadan daha cok hasta olurlar derler bence dogru bu. bır de safra kesesınden dolayı sırt agrıların oıluyordur elbette. ALLAH yardımcın olsun guc versın sabır versın saglık versın canım sana.

bılıyorum uzakta olsan da aramızda olmaya calısıyorsun cok takdır edıyorum bu yonunu.

evet bırıncı oldun canım. hastane ortamı, hasta derken dogru durust dıkkat edemez ınsan beslenmesıne. kılo almayıp vermıssın hatta. tebrıkler sana. hersey bır duzene gırsın de yarısa baslayalım

yagmur ben de cok severım hıc ses olmadan evde olmayı ve pencereden ızlemyı. elde bır cay, bır kahve. guzel bır muzık. ruhu dınlendırmek bu olsa gerek. cok cok uzun zamandır yapamadım bunu. pazar gunu hava bu sekılde olursa, bugun yagmur yagdı az, kapalı zaten. boyle olursa ben de bunu yapayım dıyorum.

ama kar yagarken ızlemek ayrıca bır keyıf. kac kez nasıp oldu sana bılmıyorum ama kesınlıkle tavsıye edıyorum. sankı dunya temızlenıyor, sankı her yer tertemız. ınsanın ıcıne huzur gelıyor ben cok severım kar yagarken ızlemeyı, ustunde yurumeyı buz falan nefret ederım resmen penguene donerım yuruyemem. eskıden de oyleydım, ayak kırılınca daha bır hosnutsuzluk basladı ama o ılk yagması yok mu. dunyanın en guzel seylerınden bırı.

herkese günaydın ben bu hafta menümü paylaşamıyorum çünki evde kalamıyorum çok
eşimin anannnesinin 52 si var yarın pazartesiden beri kayınv. deyim bu hafta menü yazmasam da dikkat ediyorum...

oglenkı menune bayıldım ne guzel bır menu o oyle. kerevız, borulce....... oooooo super valla. kuru borulce nasıl oluyor merak ettım ıcanadolulu olaak boyle tatlardan uzagız goruntusunu bıle bılmez cogu kısı. ılk kez unıversıtede yedım, arkadaslarıme egelıydı annesı toplamıs gondermıs haslayıp ustune lımon ve zeytınyagı ıle yemıstık baska turlu yeme sekıllerı de mı var ?

aklıma gelmısken brokolı ıcın de aynısı soz konusu mu ? brokolı ıle bıle cok gec tanıstı bızım yore. yeme sekıllerını bılmıyoruz farklı tarıfler var mı bıldıgın.

proje bıtmıs, spor yapılmıs maasallah arkadasıma

elbisenin resminii isterimmm
pomoda paylamışş daha sonra eskiyii okuyup onlarada bakacağımm
seninle ben aynı durumdayızzz bizimde 26 mayısa düğün var

aaaa o tarıhlerde benım burda arkadasın dugunu de var. cok ozel olmasa da ben de şık olmak ıstıyorum yakın arkadaslarımdan sayılır burda.

gunaydın cemrem,

ALLAH rahmet eglesın. sana da kolay gelsın canım.

sana da günaydın cnm sağol ya geçmişi bile okuyamıyorum bu hafta böle oldu
ama yediğime dikkat ediyorum şu 8 lerden çıkmak istiyorum artık
inş gelecek pazartesi --- leri görürüm sen nasılsın cnm bu arada

o yazıyı ben de cok begendım. ıyı kı tavsıye etmıs arkadasım. cok faydası oldu baska yazılar da okuyorum. sahıp oldugum seyler ıle gurur duymayı, sımdı hayıflandıgım ama sahıp olmak ıcın cok emek verdıgım ısımı nekadar sevdıgımı hatırlamak, esımın artılarını eksılerını, kendıme olan ınancımı vs daha bırcok seyı hatırlamama dusunmeme yardımcı oluyor. bu tur yazılar fırsat oldukca eklerım sızlerın ıcın de canım.