- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #10.361
günaydınn günaydınnn hepimize aydınlık birgünnn olsunnn herkez iyidir inşallahhh,burda harika bir hava varrrr bana gelgel diyorr ama son 2gündür çok yorgunumm kararsızımmm diyorum.
uzun süredir dünkü kadar eğlenmemiştimm çok sevdiğim biriylee tüm vaktimi evde bol bol sohbet ederek geçirdimm tabi benim oğlann engel olmak için elinden geleni yaptı sonunda fırçayıyedi bendenkısacası çok iyi geldiiimm.biraz geçmişe dalayımmm
sana da günaydın cnm sağol ya geçmişi bile okuyamıyorum bu hafta böle oldu
ama yediğime dikkat ediyorum şu 8 lerden çıkmak istiyorum artık
inş gelecek pazartesi --- leri görürüm sen nasılsın cnm bu arada
haklısın ya bazen hayatımız cok yogun oluyor ama onemlı olan bu yogunlugun altında bedenen ve ruhen ezılmemek. ve dıyetten kopmayaya calısmak. senu takdır ettım o ortamda korumaya calıstıgın ıcın. haftasonu evde olacakmısın pekı ?
ınsaallah bol ------ ler gorururuz hepımız.
ben bu hafta cok ıyıyım canım. cok yogunum halen. ama cok da pozıtıfım. okudugum seyler, olayları analız etmek, kendımın artılarının nekadar cok oldugunu gormek vs derken cok pozıtıf gıdıyorum. yemeklerım ve spor saatlerım konusunda da yenı duzenlemeler planlar yaptım. spor konusunda emelden yardım aldım, ozamana kadar aktıf olmaya calısıyorum zaten ama asıl aktıvıtelerım pazartesı baslayacak. benden haberler boyle. ha bır de esım bu sabah yıne seyahata cıktı, temmuza kadar boyle olur, nısan da ıkı uc farklı ulkeye gıdecek.
Günaydın kızlaarrr, hepimize güzel bir gün olsun inşallahBen bugün biraz halsizim, hapşırma ve burun akıntısı var, inşallah basit bir şeydir ve hemen geçer. Regl olacağım birkaç gün içinde onun ağrıları başladı bir yandan, ama pes ettiremez beni bunlar Bugün spor yapamayacağım, o yüzden dün şartları zorlayarak yaptım, bugün de elimden geldiğince bol hareket etmeye çalışacağım. Akşam dışarda yiyeceğiz bugün yemeği, o yüzden gündüz bolca adım atmaya çalışırım.
Çok güzel olmuş Duygucum, arada yapmak lazım böyle. Benim de vakit geçirmek istediğim eski arkadaşlarım var ama olmadı bir türlü. Havaya dikkat et bugün, bu ara garip biraz, güneşli başlayıp sonra yağmur gelebiliyor.
geçmiş olsun cnm inş ufak bi kırgınlıkltır
evet bende regly olcam halen ağrısı beni öldürüyo
sana bollll adımlar güzelim
Sağol canım, inşallah öyledir. Benim regl ağrılarım çok oluyor aylardır, psikolojimi de etkiliyor, ama bu sefer çok inatçıyım çoookkk, hatta regl dönemini de de minimum kaçamak maksimum harektle değerlendireceğim. İyi değerlendirince güzel kilo veriliyor, ikimiz de değerlendirelim
evet yaa çok enteresan meşgur izmirlafı havasına bir kızınaaagüven olmazzz hava olayınakatılıyorum ama kızlarına katılmıyorumm
nesli dün 23yıllık arkadaşımm çocuktuk birlikte ne fırlamalıklar yapardık bi bilsen ben zaten oldum olası fırlama biriymişim şimdi daha iyi anlıyoru ,yaş teyzenin ağacınınaltında renkliistop oynrdık kadınkovalardı
1 nisanda komşudanannemlimon istiyor yada parasını istiyor dedikparasınıalıp dondurma yerdikkk,sonra benhasta olurdum bu arkadaşım bana en sevdiğim şeyi getirirdi yumuyumm belki hemen iğleşirim diyeee ,kızınbirinin saçını kıskandık baskıyla kısacık kestirmesini sağladık daha neler nesliii hatta bir kere böylearsalar olurdu kadının biri balık temizlemiş atmış kediler yesin diyebu arkadaş onu alıp üstüme döktüağzımmm kulaklarımda yazıyorumşuan çok başk yaaa ifade edemiyorum
Günaydın kızlaarrr, hepimize güzel bir gün olsun inşallahBen bugün biraz halsizim, hapşırma ve burun akıntısı var, inşallah basit bir şeydir ve hemen geçer. Regl olacağım birkaç gün içinde onun ağrıları başladı bir yandan, ama pes ettiremez beni bunlar Bugün spor yapamayacağım, o yüzden dün şartları zorlayarak yaptım, bugün de elimden geldiğince bol hareket etmeye çalışacağım. Akşam dışarda yiyeceğiz bugün yemeği, o yüzden gündüz bolca adım atmaya çalışırım.
Pomocum kuru börülceyi sormuşsun, bu bölgede hem tazesi hem kurusu çok yapılır, haklısın. Kuru börülce marketlerde kurubaklagil reyonlarında oluyor. Ben de haşlayıp, zeytinyağı, limon, pul biber, maydanozla karıştırıp yemeyi severim. Tarif topiğine ekleyeyim bu tarifleri de:) Bir de yemeğini yaparım ben, normal salçalı soğanlı sulu yemek olarak yani, o da çok güzel olur.
günaydınn günaydınnn hepimize aydınlık birgünnn olsunnn herkez iyidir inşallahhh,burda harika bir hava varrrr bana gelgel diyorr ama son 2gündür çok yorgunumm kararsızımmm diyorum.
uzun süredir dünkü kadar eğlenmemiştimm çok sevdiğim biriylee tüm vaktimi evde bol bol sohbet ederek geçirdimm tabi benim oğlann engel olmak için elinden geleni yaptı sonunda fırçayıyedi bendenkısacası çok iyi geldiiimm.biraz geçmişe dalayımmm
gunaydın duygu,
cok guzel bır gun gecırmıssın. ne guzel, tadı damagında olsun hep enerjı versın sana. guzel bır gun gecırmenı dılerım.
teşekkür ederim cnm korumaya çalışıyorum kendimi yemeklerden
şimdi belli değil ama ben evde olmak istiyorum hem ders açısından hemde biraz spor yaparım sadece dietle olmuyo
ooooo pomocum cnm sende --leri tez zamnda göreceksin
ah cnm seninki gene mi yolalra düştü olsun temmuzdan sonra rahat rahat kocişinle vakit geçirirsin güzelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?