2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

günaydın kızlarrrrrrrrr gününüzzzzzzzzz aydın olsun

tosuncujkcum haklısın canım beyaz ekmek değil de tahıllı yemek gerek evde yoktu mexbur kaldım bugün alayım giderken
karabirerim canım nasılsın evet düğün tarihleri bile yakın 23 bizimki ama vereceğim elbise ile resimlerimi de koyacağım kesinlikle max8 min 5 kilo vermem lazım

ayyyyyyyy nasıl bir yoğunluk var ara ara girerim kendinize iyi bakınnnnnnnnn

gunaydın kus annesı,

cok yogunsun ay sonu geldı. anlıyorum. hadı bakalım bu hafta yıne maraton olacka bızler ıcın desene. maraton demısken saat 10 olmus ben de yaymısım, sonra eve ıs goturmek zorunda kalmayayım sana kolay gelsın canım, herkese kolay gelsın, cok guzel bır olsun hepımız ıcın. aksam evde musaıtım, rahat onlıne olurum dıye dusunuyorum bakalım menulerımı ve gunumu aksam yazarım artık.

sanadfda kolay gelsin ablammmmm eve iş götürmeyi hiç sevmem Allah kolaylık versin canımmmmmmmm duygu ablam rabbim neşeni hiç bozmasın canımmmm

kızlar aklıma geldı ben nazar boncugu olan takıları cok sevıyorum aslında kolye cok dusundum ama turbanın altından gorunmuyor yuzuk alsam dıye dusundum begendıgınız modeller var mı nazar boncugu olan. ben bunu gordum, nasıl sızce ???????

sanadfda kolay gelsin ablammmmm eve iş götürmeyi hiç sevmem Allah kolaylık versin canımmmmmmmm duygu ablam rabbim neşeni hiç bozmasın canımmmm

sagol canım. ısın kotu tarafı benım ıslerın %90 u evde yapılamıyor burdakı dosyalar ve pc ım sart. ayrıca musterıler de sart bazen evrak ısı oluyor excel de dolduracaksam onları goturuyorum ama genelde yapmıyorum ısyerınde kalıp yapmaya calısıyorum ya da mesaı saatınde yapmak.

neslııııııııı hadı suslenme taktıgını yapalım kendını ıyı hıssetmen ıcın, bır de duygu ve ben cok enerjıgız bugun. sana yollayalım kocaman kocaman

tosuncuk, bu hafta nasılsın ? enerjın yerınde mı ? artık eskı kacamagı dusunmuyorsun o gunde takılıp kalmadın degıl mı:44:

sakın ha. fıstık gıbı kızsın daha fıstık olacaksın zaten adını sevmıyorum bak haaaaaaa bak benım profıl resmıme. fıstık gıbı hatunu ekledım resım olarak

Günayyyyyydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:) Maşallah erkencisiniz:)

Bende kahvaltımı yaptım omlet biraz peynir ve 2 dilim kepek ekmek yedm.Ay eskiye döndüm ya nasıl rahatım bu arada yürüyüşe başlayamıyorm hem yağmur yağıyor hmde ayak tırnağım çok kötü batıyor okadr şiştiki parmağım yürürken çok canım acıyo ve norml haliylede çook kötü batıyo ağlıcam smdi. Ama evde 1 saat spor yapıyorm hemde eğleniyorm bayada ve biliyosnz göbek kısmım fazla olduğu için oraya daha ağrlıklı çalışıyorm o yandaki fazlalklar bir acıyor gülerken falan çok komik oluyorm

enerjı fazlalıgı da ıyı degıl ya cenem dustu. hadı ben kactım kızlar opuldunuz kocaman

İyidir iyidir ben aldım bile sizden biraz enerji Canım valla bugün elbise, etek giymedim, hava garip, yağacak mı açacak mı belli değil, o yüzden pantolon giydim ama makyaj yapayım biraz, süslenmek iyidir Şimdi gideyim sade kahvemi alıp geleyim önce, sonra da biraz makyaj yapayım:)

Merhaba kızlar, bugün hiç çalışasım yok, bu halde bu proje nasıl yetişecek bakalım, zorda kalınca insanüstü bir çalışma göstereceğim gibi geliyor Şimdiye kadar yediklerimi de yazayım, akşama Allah kerim:)

Sabah:
- 2 tane yumurta
- 1 kk kadar tel peynir
- 1 çk tereyağı ile omlet yaptım
- 3 tane ceviz
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe

Ara:
- 1 fincan sade neskafe

Öğle:
- Yarım kase mercimek çorbası
- 4 kaşık zeytinyağlı enginar
- 4 kaşık zeytinyağlı bamya
- 5-6 tane yaprak sarma
- 2 kaşık yoğurt

Öğlen çeşit biraz çok oldu ama miktarları çok değildi, pilav yemedim yerine sarma yedim, ekmek yok, ooyyyy oooyyyy kızlar bu benim için nasıl bir başarı, hatırlıyor musunuz ilk başlarda nasıl yiyordum:) Bir de bu bahar ve yaz sebzelerini çok özlemişim onu farkettim. Duygu da diyordu zaten, yaz gelse de yaz sebzeleri yesek diye:)

hımmmm menün şahaneeee canımmm afiyet oluştur umarımmmm canım sarma ve bamya istedimmm ahh yaz sebzeleri ah inşallah bol bol alıp difrize atcammm ilkkez bu kış çok zorlandım çünkü benim sıpa sulu yemekleri seviyorrr.
bence çok değil yediklerin çeşit çok hepsinden kararından aldığına eminimmm.

değişik bir hava varyaa birden modum düştü benimdeee mevsim geçişlerinde ister istemezzz bedenimiz etkileniyor sanırımmm.umarımmm sende işlerini bitirip akşama ayaklarını uzatıp güzelce dinlenirsin umarımmm..

Canım var ya, ben de aynısını düşündüm, bu yaz bol bol buzluğa atmak lazım diye:)) Ben de zorlanıyorum valla hergün ne yiyeceğiz diye. Benim eşim de çok sever bamya, taze börülce, taze fasulye, o yüzden buzlukta olursa rahat ederim ben de. Bir de ben domates ve biber epey atmıştım ama yine de bitti, onlar da çok kurtarıcı oluyor. Bakalım yazın inşallah fırsat bulurum bunları yapmaya, gerçi anne desteği de alabilirim olmazsa

Duygucum sabah ondan demiştim, bugün biraz garip hava diye, ben de çalışmaya ara verip çıktım yarım saat yürüdüm geldim, iyi geldi valla. Akşam yemeği dışarda yiyeceğiz bir arkadaşla ve eşimle birlikte, o yüzden eve gidip dinlenmem biraz uzak görünüyor. Hele bu proje bitecek mi hiç bilmiyorum, ama 10 gün içinde bitirmem gerekiyor, yapılacak iş çok, süre az, o yüzden yapması daha da zorlaşıyor.

yaparsın canımyaparsın aman hasta olmada eninde sonunda bitcek işler ..

ben geçen yaz hangi sebzeden aldıysam 1kg alırdım yarımkg sunu o hafta yerdim,yarımkg'da buzluğa atardım ama hertürlü şöyle yapardımm 1kg sebzeyi doğrar domateslekavurur yarımkg yarım kg ayırırdım o hafta yiyeceğim sebzede hazır olurdu yanıdoğranmış domatesle kavrulmuş olurdu diğer hazırladığımdaa kışa kalırdı ,yani yazın hep fazla alarak kışlıkyapmıştımm böylece zorlanmadım ama bu sefer daha fazla ve çeşit şeyler koycam inşallahh.

iyi akşamlarr hanımlarrrr..

hastalık,misafir derken menü paylaşmayı ihmal ettimm an itibariyle menü yazmaya başlasam iyi olcak;

sabah kahvaltıdan önce biraz çilek yedimmm ve kahvaltımı geç yaptımm

kahvaltı: 1 büyük dilim kızarmış tambuğday ekmeğine biraz tereyağ biraz kendi yaptığım çemeni sürdüm 3-4 tane zeytinleyedim
ara:10 tane fıstık

öğlen: küçük kase acılı tarhana çorbası ve acı sivri biber 1 küçükdilim tambuğday ekmeği ile
ara:şekersiz biraz süt ile nescafe

akşam:aslında menüde ıspanak ,domatesli makarna,çorba vardı ama ben ayak üstü 4-5 kaşık domatesli makarna yediğim için ıspanak ve çorba yemedim

ve az önce kendi yaptığım çikolatalı pastadan 2 çatal yedim biraz böğürtlenli sosa banarak..

1.5 lt su içtim 2 lt tamamlarım inşallah

aktivite yok son 2 gündür çok yoruldum bugün ense yapmak istedimmm.

Merhaba kızlar, bugün iş çıkışı dışarda akşam yemeği yediğimiz için eve ancak geldik. Çamaşır atmam lazım makineye ama birazdan, azıcık oturayım bu arada bugünümü toparlayayım dedim:) Bugün spor yapmadım ama gündüz telafi ettim, acayip çok hareket ettim, işyerinde de bir ara çıkıp yarım saat tempolu yürüdüm, yemekten önce de biraz yürüdük, böylece eve geldiğimde 9400 adım olmuştu bile, rahat rahat 10000 yaparım ben onu artık

Günümü toparlayayım;

Sabah:
- 2 tane yumurta
- 1 kk kadar tel peynir
- 1 çk tereyağı ile omlet yaptım
- 3 tane ceviz
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe

Ara:
- 1 fincan sade neskafe

Öğle:
- Yarım kase mercimek çorbası
- 4 kaşık zeytinyağlı enginar
- 4 kaşık zeytinyağlı bamya
- 5-6 tane yaprak sarma
- 2 kaşık yoğurt

Ara:
- 1 fincan sade neskafe

Akşam:
- 1 küçük paçanga böreği (normal boyuta göre yarım)
- 1 porsiyon levrek ızgara
- 5-6 tane elma dilim patates
(Biraz cıss var biliyorum ama dışarda yiyince oluyor ne yazık ki, yine de minimumda tuttum, kendi standardıma göre başarılıydım yani:))

Yatmaya doğru bir büyük bardak sıcak sütümü de içerim:)