2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Sevindim canım haftasonunun güzel geçmesine, çok yoğun çalışıyorsun, ihtiyacın var böyle şeylere. Tenis çok güzel tesadüf olmuş valla:)) Hatta filmin adını versene, merak ettim ben de izleyeyim Benim kollarım, bacaklarım zaten çok ince değildir. Kol kalınlığım 28 cm, fena değil yani:) Tenis kilo verme konusunda çok etkili olmayabilir bilmiyorum ama inanılmaz stres attırıyor, çocuk gibi hissediyor insan kendini kortta:)
Aslında tartıda da daha düşük görebilirdim ama içimdeki ayıya engel olamadım, haftasonu yediklerimi yazsam buraya ortalık yıkılır Regl bitince güzel bir düşme görürüm inşallah.

evet tatlım evim gibi yokkkkkk
hreket ettim ama tabii evdeki gibi olmuyo
su nerdeyse günde 1 lt geçmemiştir dediğin gibi başka evde olunca suyu bile unutuyor insan
zaten bu hafta yı saymıyoırum evet bayağı ödemim var

günaydın kızlarr kilo bildirimimi yapıyım istemeden
geçen hafta : 80.000
bu hafta : 80.700
regly dönemimde olduğum için almışım
zaten ödemim çok var tartıda suyum epeybi fazla çıktı olsunnnnnnn
bu yeni hafta güzel olsunnnnnnnnnn:26:

Günaydın kızlar, çok güzel, neşeli ve enerjik bir hafta olsun hepimize Herkes tartıda --- görmüştür inşallah. Ben sabah tartıldım ama saçma sapan değişip durdu rakam, o yüzden dünkü sonucumu bildirdim Pomoya. Muhtemelen eşim yerinden oynatmış olabilir, sabah ta uğraşamadım açıkçası dengeye getirmek için. Ben sonuçtan memnunum, çok daha iyi olabilirdi ama hem regl, hem fena halde açılmış bir iştahla bu sonuç çok iyi:)

günaydınnnnnnnnnnnnnn iyii haftalar diliyorum
yogun bir hafta sonundan sonra nasılsınınz bakalım cesmi ile konuşan var mı kızlar

Günaydın Berivan, kolay gelsin. Geçen hafta Pomo mesajlaşmış ama sanırım buraya yazmayı unuttu, iyiymiş, çalışıyormuş okul çıkışı, o yüzden yoğunluktan dolayı giremiyormuş. Bugün girecek mi, kilo bildirimi yapacak mı bilmiyorum.

sagol cevabın için neslicim ciddi ciddi merak etmiştim cesmiyi aman iyi olsun da yazmasın canım

ben de 6 lı rakamlara gelmek istiyorum ya ucunda da olsa göreyim gari
bu hafta 800 gr vermiş bulunuyorum

Evet haftanın ilk günü, menü paylaşımı yapayım, haftasonu tatil gibi oluyor ama ne yapalım, forumcek öyle oldu:)
Sabah:
- 2 dilim çok tahıllı ekmekle
- 1 tk salça
- 1.5 kk peynir
- 1 avuç maydanozla yağsız tost
- 2 ceviz
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe

Ara:
- 1 fincan sade neskafe

Öğle:
- 3-4 kaşık taze fasulye yemeği
- 3-4 kaşık pilav
- 2 kaşık enginar yemeği
- 2 kaşık yoğurtlu semizotu

Akşam ne yiyeceğiz belli değil, zor geliyor valla işten çık eve git yemek yap falan, oooyyyfffff oooyyyffff, arada da spor yapmak istiyorum, o da zor görünüyor. Bir an önce kilo vermek istiyoruuuuummmmm

evet pomo öyle olduuu verdiğimii geri aldımm ve yine 73 oldumm,artıkkk bende isyan edecemmm olmuyor yapamıyorummm

harika bir hafta sonu olmuşş seninn evde temizlenmişş mis gibii kirlensinn geriii
bu hafta bende çok dikkat etmeliyimm tam ediyorumm derkenn köye gittikk ve bütün düzenimii bozdumm
sagol cevabın için neslicim ciddi ciddi merak etmiştim cesmiyi aman iyi olsun da yazmasın canım

ben de 6 lı rakamlara gelmek istiyorum ya ucunda da olsa göreyim gari
bu hafta 800 gr vermiş bulunuyorum
tebrik ederimmm

neslii ben bilem evde olduğum halde yemek saati gelsinn yemek yapmada zorlanırımm en sevmediğimm şey yemek yapmakkk

Aaa hemen toparlanırsn inşallah:)

Selam kızlar, bugün iş çıkışı AVM gezdik eşimle, yemeği de dışarda yedik. Eve gelince hemen bilgisayarı açtım, tablomuza bakayım diye ama kimsecikler yok ortalıkta. Duygu'nun bugün temizlik günüydü ama akşam da girmemiş. Pomo sabah girmiş, sonra tekrar girememiş, Çeşmi günlerdir yok, Baldamlası da yok ortalıkta uzun zamandır, tartı günü bugün, bu ne durgunluk böyle. Biz toparlanamayacağız galiba, bana öyle geliyor artık Hedef yaza formda girmek ama yaza birşey kalmadı..

[table="width: 300, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]Kişiler:[/td]
[td]Başlangıç:[/td]
[td]Geçen Hafta:[/td]
[td]Bu Hafta:[/td]
[td]Gelen/Giden:[/td]
[td]Toplam Gelen/ Giden:[/td]
[td]Hedef:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]duyfer_2006[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]67 kg[/td]
[td]67,1 kg [/td]
[td]+100 gr[/td]
[td]17,9 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pomogranate[/td]
[td]110,00 kg[/td]
[td]104,2 kg[/td]
[td]104,7 kg (regl )[/td]
[td]+500 gr[/td]
[td]5,3 kg[/td]
[td]80 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nesli78[/td]
[td]75 kg[/td]
[td]68,2 kg[/td]
[td]67,9 kg (regl)[/td]
[td]-300 gr [/td]
[td]7,1 kg[/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]çeşminaz[/td]
[td]83 kg[/td]
[td]77,8 kg[/td]
[td] kg [/td]
[td]gr [/td]
[td]5,2 kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tosuncuk [/td]
[td]67.2 kg[/td]
[td]67 kg[/td]
[td]65,3 kg (regl )[/td]
[td]-1,7 kg [/td]
[td]1,9 kg[/td]
[td] kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]karabiber01[/td]
[td]87,8 kg[/td]
[td]72,6 kg[/td]
[td]73 kg [/td]
[td]-400 gr [/td]
[td]14,8 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]erce41[/td]
[td]76 kg[/td]
[td]69,9 kg[/td]
[td] kg[/td]
[td] kg [/td]
[td] kg[/td]
[td]65 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]serap_serap[/td]
[td]75,2 kg[/td]
[td]71,2 kg[/td]
[td]71,1 kg[/td]
[td]-100 gr [/td]
[td]4,2 kg [/td]
[td]60 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td] kg[/td]
[td] kg[/td]
[td] kg[/td]
[td]gr[/td]
[td] kg[/td]
[td] kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]berivannn[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]73,2 kg[/td]
[td]72,4 kg[/td]
[td]-800 gr[/td]
[td]12,6 kg [/td]
[td]??[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tultan[/td]
[td]108,00 kg[/td]
[td]103,7 kg[/td]
[td]??? kg ( ameliyat ) [/td]
[td]??? gr[/td]
[td]??* kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cemrem29[/td]
[td]85,8 kg[/td]
[td]80 kg[/td]
[td]80,7 kg[/td]
[td]+700 gr[/td]
[td]5,1 kg[/td]
[td]68 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]baldamlası ( bu hafta son )[/td]
[td]66,8 kg[/td]
[td]62,1 kg[/td]
[td]kg [/td]
[td] gr [/td]
[td]4,7[/td]
[td]54 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

günaydınnnnnnnnnnnnnn iyii haftalar diliyorum
yogun bir hafta sonundan sonra nasılsınınz bakalım cesmi ile konuşan var mı kızlar

ben msj attım uc dort gun once. yogunum buraya gırıp yazamam dıye neslıye mesajları yolladım aynen. sızınle paylasır dıye dusundum o da benım paylasacagımı dusunmus neyse konuya donecek olursak ıstersenız benı cıkartın falan yazmıs, dersler yogunmus bır de 11 ekadar calısıyorum demıs. normal ıs mı ? ders mı anlamadım. kolaylık dıledım baska bır yorum yapmadım. donem donem boyle yogunluklar yasayabılıyoruz oyuzden cıkartılmasını dogru bulmadım dun duygu ıle gorustum kendısı de benzer fıkırde. neslı de aynı fıkırdedır dıye dusunuyorum ve dıger arkadaslar da aynı fıkırdedır bence bu konuda. bu konu hakkında tek kotu sey, bır kez gırıp burada yazma ozenı gosterebılırdı ızın ısteyebılırdı durumunu anlatabılırdı ya da benım telefonum var benı merak etmeyın dıye mesaj atmak bukadar zor olmasa gerek. neyse herkes kendı bılır, evet cok abartmamak lazım cok reel bırsey gıbı dusunmemek lazım burayı dıyen cok kısı oluyor ama burdakı herkes tek tek saygıyı ve bu ozenı hakedıyor bence. oyuzden hıcbırsey yazmamıs olması gercekten ayıp. 5dk surmez yanı bu. ne kadar yogun olursa olsun. ınsan menu paylasamaz, belkı gunlerce bır selam bıle yazamayabılır ama merak etmememız ıcın bır msj atabılır ya da burda tek bır yazı yazabılır sonucta okadar da ımkansız ve yogunluk olamaz.

sade ama guzel gectı. belkı uzun zamandır pozıtıf oldugum ıcın bana hersey guzel geldı bılmıyorumfılmı full ızleden ızledım. 3,4 sayfa sonraydı +16 olması lazım ısmı. genc bır tenıscı kızın hıkayesı. romantık komedı, bıraz ergen fılmı. ama tenıs ıcın ızlenır valla cok hosuma gıttı benım.

evet unıversıtedeyken arkadasım tenıse baslamıstı kılo vermıyordu ama ınanılmaz cevık, kaslı olmustu. cok da eglencelı dıyordu herzaman. cocuk gıbı olmak ayrı guzelmıs bak

ıcımızdekı ayı bu da tosuncuktan kaldı valla son zamanlarda o ayıya engel olamadıgım oluyor benım de. mesela canım bıraz yag bıraz recel ekmek cekıyor ve haftada bırkez yıyorum mesela. ya da dunku gıbı lahana sarmasını 5 adet degıl de 8-9 tane yıyorum. bahardan dolayı ıstahım acık, regl ıcın de 1 hafta kaldı son bır hafta 10 gun benım ıstahım acılıyor ama regl olunca olmuyor bana mesela.

canım sana mesaj attım gordun mu bılmıyorum suprız toplantımız cıktı, hatta eve gelmıstık yemek yedık patron cagırdı herkesı. buyuk bır sorun cıkmıs da. bızımle alakası olmasa da topladı herkesı. 11 e gelıyordu eve geldıgımız. toplantının uzayacagını dusunmedıgım ıcın mesaj atmadım ancak cıkısta atabıldım sana, bekletmemek ıcın. her pazartesı ayrı bır olay cıkıyor uzun zamandır bende. herkes bıldırımlerı gec yapıyor dıye sıkayet edıyorum ama pazartesı aksamı bıldırımı yayınlayabılme konusunda ben de ıstıkrar gosteremedım ya seyahatten donuyorum, ya mısafırlık oluyor, ya boyle anı bırseyler cıkıyor.

ben sabahları bıle zor gırıyorum ınan. normalde su an bıle gırmemem lazım ama cızelgeyı bekletmemek ıcın gırdım mecburen. yetısemıyorum artık ıslere. ayrıca malum patronum her an kontrol edıyor pc mı. sureklı bu konuda laf vuruyor, potansıyelını kullanmıyorsun yaz boyu garıp sıtelerde yorum yapıyordun, azalttın ama halen takılıyorsun ısıne odaklan bence sadece dıyıp duruyor. bunları nıye anlatıyorum 5dk bıle zaman ayıramayan, cok yogunum dıyen herkes umarım bır ders alır dıye. cesmı cıkmak ıstemıs ama cıkartılmaması gerektıgını dusunuyorum fakat baldamlası ıcın bu son hafta. haftaya kesınlıkle ısmını cıkartıyorum bır daha da eklemıyorum ortalıktan kayboldu yıne ve tek kelam etmedı bu konuda. sana cevap yazarken bu konu hakkında da bılgı vermek ıstedım.

pazartesı aksam 6 a kadar bıldırımler yapılmıs olsun. ozamana kadar kım bıldırım yaptıysa, onları yayınlayacagım. ozel durum dısında kımsenınkını yenıden eklemeyecegım.

sebep bıldırmeden kaybolan ve bılgı vermeyen kısı, 2 hafta bıldırım yapmadıgı takdırde cıkartılacak.

belkı 5 belkı 3 kısı kalınır bu sekılde. ama onemlı olan sayı degıl, topıgın kalıtelı ve etkılı ıletısım halınde olunarak devam etmesı bence.

herkese gunaydınnnnnnnnn

azıcık yorgun ama guzel bır enerjı ıle hepınızı opuyorum

guzel guzel calısıldı, lahana sarması yenıldı, evımde yenı yenı cıceklerım oldu, evım temızlenmıs, toplantıya gıtmek zorunda kalsam da hatta ++ olmus olsam da guzel bır gun gecırıldı, gece dus alıp bakım bıle yaptım hatta. dusumu aldım yuzume bakımlar, cıldıme bakımlar yaptım tırnaklarıma bıle yaptım. 1,5 saat rahat ugrastım ama kendımı cok ıyı hıssetmemı sagladı.

kılo veren herkesı ozellıkle berıvanı rakamından dolayı cok tebrık ederım. genel olarak cogumuz +++ cıkmıs ya da az vermısız. ınsaallah haftaya cok daha guzel bır rakam goruruz hepımız. bu calısma temposu ve yaklasan regl ıle ben kendımden buyuk rakam beklemıyorum haftaya. ama yıne de --- olabılmek onemlı. duygunun dedıgı gıbı 100 gr bıle onemlı.

hepınızı opuyorum bugun patron yok ıslerım de normal yogunlukta bugun. belkı ogleden sonra tekrar gırerımmmmm

Pomocummm senii gerçekten tebrik ederim patronunn laf vurmasına göree yine bizlerden daha çok yorum yapann sensin ,patronunada kızdımm neden senin yazdığın şeylere bakıyorkii çok ayıp etmiş,çünküü yeri geliyor burda işinden eşinden bahsediyorsunn bunları okuması hoş olmamışş
Bana gelecek olursakk bu hafta ayran detoksu sonucumm hüsranla bitti 2 nci günde yaptıktan sonra akşam kuru fasülye yedimm ve hemen aldım tabikii kilolarıı,dün 73 olduğumu görünce öyle bir hırsla çıktımkii yürüyüşe aklımda bu sefer olacak diye diye yürüdüm.
Sabah yine ayn ı şekilde yürüyüşe çıktım ve kaçamak yine yapmayacağımm

Slmm kizlar ben bu hafta bildirim yapamadim. Annemler geldi kadin aldim temizlik falan yaptirdim derken cok yoruldum. Biraz dan ameliyata giricem sonrasinda gorusmek uzere allaha emanet olun. Sonra yazarim ins.

Pomocum mesajını gördüm ama epey geçti, galiba yatmıştım ve dizi izliyordum:) Ben her zaman diyorum senin özveriyle buraya girdiğini, tabloyu hazırladığını, diğer arkadaşların da özen göstermesi gerektiğini. Ellerine sağlık, yine hazırlamışsın çizelgemizi. Aldığın karara saygı duyuyorum ve katılıyorum. Ben normal hayatta da kurallara uyan, kuralları seven biriyimdir. Kuralların bozulması beni rahatsız eder, dolayısıyla burada da öyle. İlk sayfada yazdığın kurallar vardı, kaçımız bunlara uyuyoruz? Hepimizin işleri var, zaten ona rağmen buradayız, yoksa işe de dalıp iyice beslenme düzenimiz bozulacak. Buna uymayanlar olduğunda listeden çıkarma konusunda tereddüt etme. Sen vakit ayırıyorsan herkes ayırabilir. Dediğin gibi en azından mj atıp bilgi verilebilir.
Eğer herkes kendi kafasına göre takılacaksa bir grup oluşturmanın anlamı yok ki. Ben daha önce de dedim, sağlıklı bir kiloya indikten sonra kilo vermek daha zor. Hem fiziksel olarak, hem psikolojik olarak. Benim bu konuda desteğe ihtiyacım var, o yüzden buradayım. Yoksa diyeti miyeti bırakasım var valla, 38-40 beden giyiyorum şu anda, 36-38 olmasa da olur. Ama tekrar 70 ve üstü olmak istemiyorum, hiç değilse 65'in altına ineyim diyorum. Çizelge günleri biraz heyecan olması lazım, haftasonu hepimiz biraz kaçırıyoruz, dengelemek ve toparlanmak için birbirimizi görmemiz olumlu etki yapıyor. Eskiden ++ çıkanlara ceza verilirdi, kaçamak yok, bu hafta toplam şu kadar saat spor yapacaksın diye. Şimdi kimse birbirine yorum bile yapmıyor. Menü paylaşımı az, spor desen çok çok az. Eeeee nasıl motive edeceğiz birbirimizi? Bu karmaşa devam ederse hepimiz olduğumuz yerde saymaya devam ederiz, biraz hareketlenip hırslanmamız lazım. Ben 3 aydır 68'li kilolardayım, kilo verme grubunda bu normal mi? Neyse ben de söyleyeceklerimi söyledim, bu tarz bir yazı bir daha yazmayacağım, umarım toparlanırız ve hep birlikte kilo veririz.

Slmm kizlar ben bu hafta bildirim yapamadim. Annemler geldi kadin aldim temizlik falan yaptirdim derken cok yoruldum. Biraz dan ameliyata giricem sonrasinda gorusmek uzere allaha emanet olun. Sonra yazarim ins.

Canım kolay gelsin, geçmiş olsun, bu durumda bile haber veriyorsun, Allah senden razı olsun. Ameliyatın çok kolay geçsin, en kısa zamanda da sağlığına kavuşursun inşallah.