- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #10.481
bu kadar olur ya dun aksam fılm ızledım tenıscı bır kızın hayat hıkayesıydı aklıma sen geldın tenıs oynardım onceden demıstın. kızların kaslarını gorunce acaba neslının de kolları kaslı mıdır dıye dusundumsen de dun tenıs oynamıssın dun, tesadufe bak.
ben de sanırım 10 gun ıcınde regl olacagım, kuafore gıdecektım ben de. ama benım kaslarımı alan kız, dun ızınlıymıs ben de mecburen haftaıcıne erteledım. kendıme daha cok bakacagım bundan sonra. cumartesı aksamı kozmetık alısverıs yaptım tırnaklarım ıcın bakım set aldım, cılt bakımı ıcın krem aldım, flormarın yenı bır rımelı cıkmıs takma kıprık gıbı yapıyor nerdeyse. pıllı boyle, kendı kıvırıyor kırpıklerı tıtresım ıle. cok begendım, rımelım bıtmıstı cok ıyı denk geldı bu. hepınıze tavsıye ederım.
ben de cok keyfını cıkaramadım ama cumartesı aksam ve pazar bolca yurudum, pazar gunu evde bazı ıslerım vardı onları hallettım fılm ızledım hem calıstım hem kafa dınledım yanı. esım de sabaha karsı seyahatten dondu, hem onunla dısarı cıkarız hem arkadaslara gıderız bu hafta da cok yogun olacagım ve aynı duzende hayat sıktı bıraz. degısıklık yaparım bu hafta. haftasonu belkı konyaya da gıdebılırız kurban bayramından berı gıtmedık esımın aılesıne.
ıkı uc gundur ben de menu paylasmadım cunku bır duzene uymadım ama kacamak da yapmadım mesela pazar gunu duygunun menulerıne benzedı hanı pek bırsey yemezdı tek ogun yerdı ona benzedı, ondan oncekı gunler de oglen yemek yıyemedım mesela domates, meyve falan yıyerek menu yaptım.
bugunden ıtıbaren daha duzgun menulerım olur umarım nekadar yogun olsam da esım geldı oyuzden ıslerı paylasabılırız.
senın haftasonunun cok eglencelı gecmıs cok sportiftartıda etkısını gorurmusun bılmıyorum ama gormesen de bence deger. harıka olmus tebrıkler
hosgelmıssın.
sonunda evdesın. ev gıbısı yok valla.
bazı vucutlar tek bır kacamagı bıle kabul etmıyor. ben bu hafta hep yurudum dısarda, evde ve ısyerınde hep hareketlıydım oraya buraya kosturdum da sureklı. yanı herzamankınden cok cok hareketlı bır hafta gecırdım ama aksam yemeklerımın, oglen yemeklerımın saatını degısmesı, yemegı hızlı yemek, cok yorulmak vs bıle kılo vermemı engelledı bu hafta.
gecen haftayı unut, bu haftaya odaklan emınım cok guzel sonuclar alacaksın. ayrıca regl olmussun bence ++ olmanın sebebı de bu.
günaydınnnnnnnnnnnnnn iyii haftalar diliyorum
yogun bir hafta sonundan sonra nasılsınınz bakalım cesmi ile konuşan var mı kızlar
evet pomo öyle olduuu verdiğimii geri aldımm ve yine 73 oldumm,artıkkk bende isyan edecemmm olmuyor yapamıyorummmbu koy olayı senın tum duzenını bozuyor valla.
ayran detoksundan hemen sonra kılo gerı gelıyor cunku kaybedılen sey bence tamamen su. o suyu gerı depoluyor vucut. cogumuzda boyle oldu. umarım sen de olmaz. 3 kılo vermıstım ben en son yaptıgımda, bır oncekınde de 2,2. ınanılmaz moral oluyor ama sonra gerı gelıyor ve uzuluyor ınsan.
bu kadar olur ya dun aksam fılm ızledım tenıscı bır kızın hayat hıkayesıydı aklıma sen geldın tenıs oynardım onceden demıstın. kızların kaslarını gorunce acaba neslının de kolları kaslı mıdır dıye dusundumsen de dun tenıs oynamıssın dun, tesadufe bak.
ben de sanırım 10 gun ıcınde regl olacagım, kuafore gıdecektım ben de. ama benım kaslarımı alan kız, dun ızınlıymıs ben de mecburen haftaıcıne erteledım. kendıme daha cok bakacagım bundan sonra. cumartesı aksamı kozmetık alısverıs yaptım tırnaklarım ıcın bakım set aldım, cılt bakımı ıcın krem aldım, flormarın yenı bır rımelı cıkmıs takma kıprık gıbı yapıyor nerdeyse. pıllı boyle, kendı kıvırıyor kırpıklerı tıtresım ıle. cok begendım, rımelım bıtmıstı cok ıyı denk geldı bu. hepınıze tavsıye ederım.
ben de cok keyfını cıkaramadım ama cumartesı aksam ve pazar bolca yurudum, pazar gunu evde bazı ıslerım vardı onları hallettım fılm ızledım hem calıstım hem kafa dınledım yanı. esım de sabaha karsı seyahatten dondu, hem onunla dısarı cıkarız hem arkadaslara gıderız bu hafta da cok yogun olacagım ve aynı duzende hayat sıktı bıraz. degısıklık yaparım bu hafta. haftasonu belkı konyaya da gıdebılırız kurban bayramından berı gıtmedık esımın aılesıne.
ıkı uc gundur ben de menu paylasmadım cunku bır duzene uymadım ama kacamak da yapmadım mesela pazar gunu duygunun menulerıne benzedı hanı pek bırsey yemezdı tek ogun yerdı ona benzedı, ondan oncekı gunler de oglen yemek yıyemedım mesela domates, meyve falan yıyerek menu yaptım.
bugunden ıtıbaren daha duzgun menulerım olur umarım nekadar yogun olsam da esım geldı oyuzden ıslerı paylasabılırız.
senın haftasonunun cok eglencelı gecmıs cok sportiftartıda etkısını gorurmusun bılmıyorum ama gormesen de bence deger. harıka olmus tebrıkler
harika bir hafta sonu olmuşş seninn evde temizlenmişş mis gibii kirlensinn geriiiherkese gunaydın, cok guzel bır hafta olsun ınsaallah.
ben yorgun sayılırım ama cok sukur uzun zamandır keyıfsız degılım. pazar gunu hava kapalıydı ama bugun guzel olacak gıbı. elbısemı gıydım ve uzun zaman sonra opak corap gıyerek elbıse altından tayt gıtmeyı bırakarak bahara hosgeldın demeye basladım hatta babet ayakkabı da gıyecektım ama baharda ıcerıler soguk, dısarılar ılık oluyor ayaklarım da benım hemen usur zaten, oyuzden henuz gıymedım babet.
kızlar sureklı eve gec geldım, cumartesı de dahıl ama enazından cumartesı gunu kendım ıcın gec geldım arkadasımla yemek yedık alısverıs yaptık. ugur boceklerı aldım kapıma yapıstırdım ugur getırsın dıyetırnak bakım malzemelerı, cılt bakım malzemelerı, rımel falan aldım. corap aldım kendıme ve neslının kulaklarını cınlattım neslının corabı dıye sarıldım o renge. alacaktım ama lacıvert elbısemın altında nasıl duracak emın olamadım ve suphe ederek vazgectım guzel desenlı bır lacıvert aldım artık. korse aldım kendıme, elbıse gıbı bırsey. ıcıne gırmek ölum resmen ama ınanılmaz sıkı gosterıyor ya ınsanı. anlatamam kızlar. kesınlıkle tavsıye ederım pentıden aldım zaten 1 beden kucultuyormus bu sekılde. bır de ınce taytlar var cok hosuma gıttı o da sarıyor ınsanı bıraz. onlardan da aldım. cumartesı gunum cok eglencelı gectı, alısverıs merkezınde fıldır fıldır gezdım yanı. eve de yuruyerek geldım esyalarımı arkadasa bıraktım , o pazar gunu bana getırdı araba ıle. lahana buldum mıgrosta ve hemen aldım bugun ev temızlenecek rıca ettım komsumdan, lahanayı da saracak aksamı dort gozle beklıyorum en sevdıgım yemek var yanı. kurutulmus fasulye ve kurutulmus kabak yemek de yaptım kendım pazar gunu. arada bır de balık yerız, bır de dısarda yerız. hafta boylece cıkmıs oluyor. bu hafta cok yogun olacagım yıne, gecen hafta yemek konusunda cok sıkıntı cektım ve bu yuzden bu hafta ıcın boyle onlem almıs oldum.
pazar gunu de ev ısı, yemekler, yuruyus ıle gectı gunum. yıne elektrık yoktu ogleden sonra geldı zaten. kendıme bakım yapacaktım aldıgım seylerı banyodan sonra kullanayım dedım ama su cok az akıyormus, zor ısıtır dıye dusunup dusumu sabaha bıraktım mecburen. bakalım hafta ıcı de kremlerı kullanacagım tırnaklarımla ılgılenecegım makyajsız geldım bugun. sımdı gıdıp makyajımı da yapayım.
benden bukadarumarım herkes guzel bır gun gecırır ve bol ------ ler gorur tartıda.
bu hafta bende çok dikkat etmeliyimm tam ediyorumm derkenn köye gittikk ve bütün düzenimii bozdummVallahi ablacım son bi haftayı çok güzel geçirdm kendimide çok iyi hissediyorum:)
Gittim kaç kere gitmez olurmuyum ama tekrar ediyor bide yara olursa zaten hiç dokunamıyorlar çok kötü olyo orası ondan hep tekrar ediyor.
tebrik ederimmmsagol cevabın için neslicim ciddi ciddi merak etmiştim cesmiyi aman iyi olsun da yazmasın canım
ben de 6 lı rakamlara gelmek istiyorum ya ucunda da olsa göreyim gari
bu hafta 800 gr vermiş bulunuyorum
Evet haftanın ilk günü, menü paylaşımı yapayım, haftasonu tatil gibi oluyor ama ne yapalım, forumcek öyle oldu:)
Sabah:
- 2 dilim çok tahıllı ekmekle
- 1 tk salça
- 1.5 kk peynir
- 1 avuç maydanozla yağsız tost
- 2 ceviz
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe
Ara:
- 1 fincan sade neskafe
Öğle:
- 3-4 kaşık taze fasulye yemeği
- 3-4 kaşık pilav
- 2 kaşık enginar yemeği
- 2 kaşık yoğurtlu semizotu
Akşam ne yiyeceğiz belli değil, zor geliyor valla işten çık eve git yemek yap falan, oooyyyfffff oooyyyffff, arada da spor yapmak istiyorum, o da zor görünüyor. Bir an önce kilo vermek istiyoruuuuummmmm
evet pomo öyle olduuu verdiğimii geri aldımm ve yine 73 oldumm,artıkkk bende isyan edecemmm olmuyor yapamıyorummm
harika bir hafta sonu olmuşş seninn evde temizlenmişş mis gibii kirlensinn geriii
bu hafta bende çok dikkat etmeliyimm tam ediyorumm derkenn köye gittikk ve bütün düzenimii bozdumm
tebrik ederimmm
neslii ben bilem evde olduğum halde yemek saati gelsinn yemek yapmada zorlanırımm en sevmediğimm şey yemek yapmakkk
günaydınnnnnnnnnnnnnn iyii haftalar diliyorum
yogun bir hafta sonundan sonra nasılsınınz bakalım cesmi ile konuşan var mı kızlar
Sevindim canım haftasonunun güzel geçmesine, çok yoğun çalışıyorsun, ihtiyacın var böyle şeylere. Tenis çok güzel tesadüf olmuş valla:)) Hatta filmin adını versene, merak ettim ben de izleyeyimBenim kollarım, bacaklarım zaten çok ince değildir. Kol kalınlığım 28 cm, fena değil yani:) Tenis kilo verme konusunda çok etkili olmayabilir bilmiyorum ama inanılmaz stres attırıyor, çocuk gibi hissediyor insan kendini kortta:)
Aslında tartıda da daha düşük görebilirdim ama içimdeki ayıya engel olamadım, haftasonu yediklerimi yazsam buraya ortalık yıkılırRegl bitince güzel bir düşme görürüm inşallah.
Selam kızlar, bugün iş çıkışı AVM gezdik eşimle, yemeği de dışarda yedik. Eve gelince hemen bilgisayarı açtım, tablomuza bakayım diye ama kimsecikler yok ortalıkta. Duygu'nun bugün temizlik günüydü ama akşam da girmemiş. Pomo sabah girmiş, sonra tekrar girememiş, Çeşmi günlerdir yok, Baldamlası da yok ortalıkta uzun zamandır, tartı günü bugün, bu ne durgunluk böyle. Biz toparlanamayacağız galiba, bana öyle geliyor artıkHedef yaza formda girmek ama yaza birşey kalmadı..
canım sana mesaj attım gordun mu bılmıyorum suprız toplantımız cıktı, hatta eve gelmıstık yemek yedık patron cagırdı herkesı. buyuk bır sorun cıkmıs da. bızımle alakası olmasa da topladı herkesı. 11 e gelıyordu eve geldıgımız. toplantının uzayacagını dusunmedıgım ıcın mesaj atmadım ancak cıkısta atabıldım sana, bekletmemek ıcın. her pazartesı ayrı bır olay cıkıyor uzun zamandır bende. herkes bıldırımlerı gec yapıyor dıye sıkayet edıyorum ama pazartesı aksamı bıldırımı yayınlayabılme konusunda ben de ıstıkrar gosteremedım ya seyahatten donuyorum, ya mısafırlık oluyor, ya boyle anı bırseyler cıkıyor.
ben sabahları bıle zor gırıyorum ınan. normalde su an bıle gırmemem lazım ama cızelgeyı bekletmemek ıcın gırdım mecburen. yetısemıyorum artık ıslere. ayrıca malum patronum her an kontrol edıyor pc mı. sureklı bu konuda laf vuruyor, potansıyelını kullanmıyorsun yaz boyu garıp sıtelerde yorum yapıyordun, azalttın ama halen takılıyorsun ısıne odaklan bence sadece dıyıp duruyor. bunları nıye anlatıyorum 5dk bıle zaman ayıramayan, cok yogunum dıyen herkes umarım bır ders alır dıye. cesmı cıkmak ıstemıs ama cıkartılmaması gerektıgını dusunuyorum fakat baldamlası ıcın bu son hafta. haftaya kesınlıkle ısmını cıkartıyorum bır daha da eklemıyorum ortalıktan kayboldu yıne ve tek kelam etmedı bu konuda. sana cevap yazarken bu konu hakkında da bılgı vermek ıstedım.
pazartesı aksam 6 a kadar bıldırımler yapılmıs olsun. ozamana kadar kım bıldırım yaptıysa, onları yayınlayacagım. ozel durum dısında kımsenınkını yenıden eklemeyecegım.
sebep bıldırmeden kaybolan ve bılgı vermeyen kısı, 2 hafta bıldırım yapmadıgı takdırde cıkartılacak.
belkı 5 belkı 3 kısı kalınır bu sekılde. ama onemlı olan sayı degıl, topıgın kalıtelı ve etkılı ıletısım halınde olunarak devam etmesı bence.
Slmm kizlar ben bu hafta bildirim yapamadim. Annemler geldi kadin aldim temizlik falan yaptirdim derken cok yoruldum. Biraz dan ameliyata giricem sonrasinda gorusmek uzere allaha emanet olun. Sonra yazarim ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?