- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #10.521
Duygucum ne güzel rastladık:) Bilgisayar başında olmaktan belim ve sırtım ağrıdı valla, dışarda mis gibi hava, ben oturmuş proje yazıyorum, oooyyyfffff oooyyyffffff...
Pomocum mesajını gördüm ama epey geçti, galiba yatmıştım ve dizi izliyordum:) Ben her zaman diyorum senin özveriyle buraya girdiğini, tabloyu hazırladığını, diğer arkadaşların da özen göstermesi gerektiğini. Ellerine sağlık, yine hazırlamışsın çizelgemizi. Aldığın karara saygı duyuyorum ve katılıyorum. Ben normal hayatta da kurallara uyan, kuralları seven biriyimdir. Kuralların bozulması beni rahatsız eder, dolayısıyla burada da öyle. İlk sayfada yazdığın kurallar vardı, kaçımız bunlara uyuyoruz? Hepimizin işleri var, zaten ona rağmen buradayız, yoksa işe de dalıp iyice beslenme düzenimiz bozulacak. Buna uymayanlar olduğunda listeden çıkarma konusunda tereddüt etme. Sen vakit ayırıyorsan herkes ayırabilir. Dediğin gibi en azından mj atıp bilgi verilebilir.
Eğer herkes kendi kafasına göre takılacaksa bir grup oluşturmanın anlamı yok ki. Ben daha önce de dedim, sağlıklı bir kiloya indikten sonra kilo vermek daha zor. Hem fiziksel olarak, hem psikolojik olarak. Benim bu konuda desteğe ihtiyacım var, o yüzden buradayım. Yoksa diyeti miyeti bırakasım var valla, 38-40 beden giyiyorum şu anda, 36-38 olmasa da olur. Ama tekrar 70 ve üstü olmak istemiyorum, hiç değilse 65'in altına ineyim diyorum. Çizelge günleri biraz heyecan olması lazım, haftasonu hepimiz biraz kaçırıyoruz, dengelemek ve toparlanmak için birbirimizi görmemiz olumlu etki yapıyor. Eskiden ++ çıkanlara ceza verilirdi, kaçamak yok, bu hafta toplam şu kadar saat spor yapacaksın diye. Şimdi kimse birbirine yorum bile yapmıyor. Menü paylaşımı az, spor desen çok çok az. Eeeee nasıl motive edeceğiz birbirimizi? Bu karmaşa devam ederse hepimiz olduğumuz yerde saymaya devam ederiz, biraz hareketlenip hırslanmamız lazım. Ben 3 aydır 68'li kilolardayım, kilo verme grubunda bu normal mi? Neyse ben de söyleyeceklerimi söyledim, bu tarz bir yazı bir daha yazmayacağım, umarım toparlanırız ve hep birlikte kilo veririz.
Pomocummm senii gerçekten tebrik ederim patronunn laf vurmasına göree yine bizlerden daha çok yorum yapann sensin ,patronunada kızdımm neden senin yazdığın şeylere bakıyorkii çok ayıp etmiş,çünküü yeri geliyor burda işinden eşinden bahsediyorsunn bunları okuması hoş olmamışş
Bana gelecek olursakk bu hafta ayran detoksu sonucumm hüsranla bitti 2 nci günde yaptıktan sonra akşam kuru fasülye yedimm ve hemen aldım tabikii kilolarıı,dün 73 olduğumu görünce öyle bir hırsla çıktımkii yürüyüşe aklımda bu sefer olacak diye diye yürüdüm.
Sabah yine ayn ı şekilde yürüyüşe çıktım ve kaçamak yine yapmayacağımm
günaydın biranecik takımımmmmmmmmmm
filiz ablam ellerine sağlık listemizi yayınlamışsın
cesmi ve baldamlası hakkındaki düşüncelerine katılıorum aldığın karar da da haklısın topiğimiz çok güzel inşallah esisi gibi oluruz kimsenin ayrılması nı istemem kilolarımızı verip hedefler ile ayrılmak tek dileğim yoğunluk çok fazla resmen 10 gün geriden giriyorum yetişmiyo işlerim mesai ye kalmak dan nefret ediyorum eve gidip ders çalışmam gerek çünki
filiz ablam biz biliyoruz işlerin yogun giremediğini patron lar hep mi aynı bizimde patron nereye girdiğimizi görüyo o yüzden sadece buraya giriyorum laf etmesin diye seni çok iyi anlıyorum canım inşallah yogunlukları çabuk hallederiz
kilo veren tün arkadaşları TEBRİK EDERİM
haftamızın birincisi tosuncuk tebriklerrrrrrrrr
tosuncukcum tebrik ederim çok güzel kilo vermişsinrakibem bu hafta beni geçti önümüzdeki haftalara bakacagız
ıkınızı bırden gormek cok ıyı oldu kızlar. hep yazdıklarımızı okuyup uzun uzun cevaplar yazmıssınız bu benı cok rahatlattı hem de cok destek olmussunuz ıkınıze de cok tsk ederım.
emeğin tartışılmaz cok buyuk kendimde bir zamanlar kaptanlık yaptım o yuzden emeğin için tşk. edıyorum
kızlar sohbetın ortasında bırakmış gıbı olmayım ama esımın gelmesine az kaldı çıkmam lazımmm
yenı kararlara acığım herkez fıkrını beyan etsın ustune tekrar konuşuruz..
Pomocum ve Duygucum, aynı fikirdeyiz zaten. Öncelikli amacımız sağlıklı bir şekilde kilo vermek, bunun için de hepimizin bir ivmeye ihtiyacı var. Ben kendime 2 hafta süre veriyorum, bu iki haftada 66'lı bir rakama düşmeyi hedefliyorum, düşemezsem de bu kiloma razı olacağım. Elbette öncelikle elimden geleni yapacağım, sizden de bol destek bekliyorum, hatalı olduğum konularda uyarın beni. Bugün de geç saate bile kalsa spor yapacağım. Ahanda söz verdim. Sporsuz gram eksilmiyor zaten bende. Birazdan işten çıkacağız ve alışveriş yapacağız, sonra da eve geçip yemek hazırlayacağım, sporu da yemekten 2 saat sonra yaparım, çünkü önce yaparsam yemek saati çok gecikecek.
[table="width: 300, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]Kişiler:[/td]
[td]Başlangıç:[/td]
[td]Geçen Hafta:[/td]
[td]Bu Hafta:[/td]
[td]Gelen/Giden:[/td]
[td]Toplam Gelen/ Giden:[/td]
[td]Hedef:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]duyfer_2006[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]67 kg[/td]
[td]67,1 kg [/td]
[td]+100 gr[/td]
[td]17,9 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pomogranate[/td]
[td]110,00 kg[/td]
[td]104,2 kg[/td]
[td]104,7 kg (regl )[/td]
[td]+500 gr[/td]
[td]5,3 kg[/td]
[td]80 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nesli78[/td]
[td]75 kg[/td]
[td]68,2 kg[/td]
[td]67,9 kg (regl)[/td]
[td]-300 gr [/td]
[td]7,1 kg[/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]çeşminaz[/td]
[td]83 kg[/td]
[td]77,8 kg[/td]
[td] kg [/td]
[td]gr [/td]
[td]5,2 kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tosuncuk [/td]
[td]67.2 kg[/td]
[td]67 kg[/td]
[td]65,3 kg (regl )[/td]
[td]-1,7 kg [/td]
[td]1,9 kg[/td]
[td] kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]karabiber01[/td]
[td]87,8 kg[/td]
[td]72,6 kg[/td]
[td]73 kg [/td]
[td]-400 gr [/td]
[td]14,8 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]erce41[/td]
[td]76 kg[/td]
[td]69,9 kg[/td]
[td] kg[/td]
[td] kg [/td]
[td] kg[/td]
[td]65 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]serap_serap[/td]
[td]75,2 kg[/td]
[td]71,2 kg[/td]
[td]71,1 kg[/td]
[td]-100 gr [/td]
[td]4,2 kg [/td]
[td]60 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td] kg[/td]
[td] kg[/td]
[td] kg[/td]
[td]gr[/td]
[td] kg[/td]
[td] kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]berivannn[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]73,2 kg[/td]
[td]72,4 kg[/td]
[td]-800 gr[/td]
[td]12,6 kg [/td]
[td]??[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tultan[/td]
[td]108,00 kg[/td]
[td]103,7 kg[/td]
[td]??? kg ( ameliyat ) [/td]
[td]??? gr[/td]
[td]??* kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cemrem29[/td]
[td]85,8 kg[/td]
[td]80 kg[/td]
[td]80,7 kg[/td]
[td]+700 gr[/td]
[td]5,1 kg[/td]
[td]68 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]baldamlası ( bu hafta son )[/td]
[td]66,8 kg[/td]
[td]62,1 kg[/td]
[td]kg [/td]
[td] gr [/td]
[td]4,7[/td]
[td]54 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
Eveettt gelelim tablomuza, kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum. Tosuncuk çok güzel kilo vermişsin tebrikler, sen fazla verip fazla alıyorsun gibi bir görüntü var, bu da çok sağlıklı değil, inşallah kilo vermen kalıcı ve sağlıklı olur. Beri seni de tebrik ediyorum, çok güzel vermişsin, sporun ve dikkat etmenin faydası Karabiber hem kilo vermiş, hem hırslanmış zaten, eminim haftaya daha güzel kilo verecek. Duygucum haftasonu yediklerine rağmen 100 gram alman bence başarı Ben de çok kaçırdım ama sanırım regl olmam ve spor yapmam sayesinde almadım. Pomocum ve Cemrem çok almışlar. İnşallah bu hafta fazlasıyla verirler. Cemrem en çok kilo alan kişi olduğu için bence ceza verelim
günaydın biranecik takımımmmmmmmmmm
filiz ablam ellerine sağlık listemizi yayınlamışsın
cesmi ve baldamlası hakkındaki düşüncelerine katılıorum aldığın karar da da haklısın topiğimiz çok güzel inşallah esisi gibi oluruz kimsenin ayrılması nı istemem kilolarımızı verip hedefler ile ayrılmak tek dileğim yoğunluk çok fazla resmen 10 gün geriden giriyorum yetişmiyo işlerim mesai ye kalmak dan nefret ediyorum eve gidip ders çalışmam gerek çünki
filiz ablam biz biliyoruz işlerin yogun giremediğini patron lar hep mi aynı bizimde patron nereye girdiğimizi görüyo o yüzden sadece buraya giriyorum laf etmesin diye seni çok iyi anlıyorum canım inşallah yogunlukları çabuk hallederiz
kilo veren tün arkadaşları TEBRİK EDERİM
haftamızın birincisi tosuncuk tebriklerrrrrrrrr
tosuncukcum tebrik ederim çok güzel kilo vermişsinrakibem bu hafta beni geçti önümüzdeki haftalara bakacagız
şöyle bi geçmişi okudumdaaa yeni kararlar alınmış kararlarda haklı pomo,dün msn den kgbildirimi yaptım o esnada fikrimi sordu filiz bende çeşmi içineski arkadaşımızz bence bekle bir süre dedimm,baldamlasıb içinde bu haftabekleyine gelmesse öyle çıkar dedimm.
filiz gerçekden çok yoğunve bu yoğunlukda birşeyler yapmaya çalışıyor emeği inkar edilemezz biraz daha öz verili olalımm bildirim konusundaa işimiz olduğunda birşekildehaber yazalımm böylece sorunolmazz.
çeşmi giderse üzülürümm çok alıştığım bir arkadaşım umarmtekrar dönerrr.
kızlarr gerçekden kg vermekistiyorsak lütfen toparlanalımm elimin altında şartlarım olsa sporu aslabırakmam ama 2.5yaşında oğlum var onla yürüyüş yapamıyorum en azından tempolu olmuyor ,saatlerin alınmasını bekledimm ,bir ara ip atladımm çokda severek atladımama sağ kasığıma ağrıgirdi hemde çok fena şuan yüzden atlıyamıyorum aslında yineatlarım ama öyle 600-700olmaz fazlası ağrı yaptı.leslieee sıktı açıkçası yüzden onuda yapmıyorum.
kısacası kızlar eğer bi engeliniz yoksa ç ıkın yürüyüş yapın en güzel spor tempolu yürüyüş bence illa para verip merkezlere gitmeye gerek yok imkanınız varsa eve alet alın yoksa belediyenin spor aletlerinde spor yapın,gününüzün 30 dk bir şekilde spora ayırın geçrekden sporsuzz zayıflamak zorr
ayyy güzelim haketmezmiyim kız bennnnnnEveettt gelelim tablomuza, kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum. Tosuncuk çok güzel kilo vermişsin tebrikler, sen fazla verip fazla alıyorsun gibi bir görüntü var, bu da çok sağlıklı değil, inşallah kilo vermen kalıcı ve sağlıklı olur. Beri seni de tebrik ediyorum, çok güzel vermişsin, sporun ve dikkat etmenin faydası Karabiber hem kilo vermiş, hem hırslanmış zaten, eminim haftaya daha güzel kilo verecek. Duygucum haftasonu yediklerine rağmen 100 gram alman bence başarı Ben de çok kaçırdım ama sanırım regl olmam ve spor yapmam sayesinde almadım. Pomocum ve Cemrem çok almışlar. İnşallah bu hafta fazlasıyla verirler. Cemrem en çok kilo alan kişi olduğu için bence ceza verelim
pomocum cnm ne olur kusura bakam ben her gün menümü yazıyordum ama dersler kişiisel sorunlar ailevi sorunlar yaşıyorum şu ara eşimle de biraz sorunlar var onun için menü yazamıyorumbu hafta kılolar alınmıs ya da az verılmıs bır ıkı dısında. hem spor, hem menu paylasımı, hem kılo bıldırımı, hem topıgı daha aktıf tutmak konusunda kararlar alalım kızlar, ve caba gosterelım bırkac kısı bunu yapınca hem herkese hareket gelecektır bence, hem kendımız daha ıyı motıve olacagız bızce.
duygunun da dedıgı gıbı, lıstede bırsuru ısım var ama cogu kısı yok mesela. gırıp de bırsey yazan.
ercenın ısmını cıkaralım kadın dogum yapacak dıyet yapmıyor zaten ısmımı sıl canım bıldırım yapamam artık demıstı. arada sırada sıze burdan yazarım kılomu dedı.
haftaya hem baldamlası, hem erce ısım cıkartıyorum kızlar. ercenın sebebı durumu bellı zaten kadının. ama baldamlasını bu hafta bıle bekleme sabrım yoktu ınanın duygu demeseydı. cesmı ıcın de yıne beraber karar verırız.
dıger gerı kalan hepımızden de kendım dahıl yogun aktıflık, dısıplın, ozverı ve plan beklıyorummmmm
ayyy güzelim haketmezmiyim kız bennnnnn
verin verin ceza abna he aklım başıma gelsin
yaa reglym daha bugün bitti offf hep onun yüzünden oldu zaten
bu hafta sıkı tutucam inş
pomocum cnm ne olur kusura bakam ben her gün menümü yazıyordum ama dersler kişiisel sorunlar ailevi sorunlar yaşıyorum şu ara eşimle de biraz sorunlar var onun için menü yazamıyorum
yani aslında bi kaç ay çıkmayı düşündüm de sonra vazgeçtim çünki çıkarsam ipin ucu kaçacak diye
ama artık muntazam yazmaya karar verdim eğer yazamassam kusura bakma tatlım
bu aralar hem fiziksel hemde zihinsel sıkıntı içindeyim konulara cvp yazamıyorum kafamı toplayamıyorum inş geçecek de
burdaki düzenide bozmak istemiyorum bugün menümü yazıcam aam arada yazamadığım güünler olursa şimdiden özür dilerim cnm eğer ara ver biraz dersen anlarım cnm tmm mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?