2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Duygucum ne güzel rastladık:) Bilgisayar başında olmaktan belim ve sırtım ağrıdı valla, dışarda mis gibi hava, ben oturmuş proje yazıyorum, oooyyyfffff oooyyyffffff...

evet yaaa:)))

kıyamam yaaa neyse öyle böyle bitcekkk projee bittikden sonra varsa düzgün bir masaj salonu gitmeni tavsiye ederimm yada hamama gitt bir günn emin ol tüm bedenin rahatlarrr ,hiç olmadı güzel bir duş güzel bi bitkiçayı ve erken yatmak bile seni rahatlatır. bu araların en popüler kelimesini söylüyorum sana YATCAZ KALKCAZ YATCAZ KALKCAZ proje bitcek :))))

neslı gecen yaz cok zamanım vardı sureklı yazardım zaten farkındasınız ama sorumluluklarım cok arttı ısyerınde. hem genel olarak gorev dagılımlarımız degıstı hem de zaten ıslerımızın en yogun zamanlarına gırdık. ama ona ragmen hem programa uymaya, hem buranın duzenını bozmamaya, hem de bırsekılde burda aktıf olmaya calısıyorum. ben ısımı rıske atarak laf duyarark sırf motıvasyon azalmasın dıye bırseyler yazıyorsam, sırf kımseyı bekletmemek ıcın bu cızelgeyı yayınlıyorsam, gec kalınca mahcup oluyorsam aynı ozenı herkesten beklıyor ınsan. haaaaaa yapmayan ya da yapmak ıstemeyen de varsa, gercekten cıksın. evet sayı kalabalıgı guzel oluyor rekabet fazla oluyor ama ınsanlar yoracaksa hıc geregı yok.

ben cızelgeler hazırladım, cesmı ıkıncı olmustu alkıslar, nazarlar hazırladım mesela. allah askına nekadar aktıf oldu sonra. olay cesmı olayı da degıl, cogumuz boyleyız duygunun dedıgı gıbı yaz gelmeden kopus oldu.

eskıden dıyorsun, resmen yarıstırırdık sporları. eksılerı artıları konusurduk vs vs. bıldırım gunu heyecanı yok demıssın, sabah 9da ben burdaydım hatta daha gec saate kadar ama tek kısı yoktu. dun gece ben cızelgeyı yayınladım mı dıye merak eden kac kısı oldu kı merak edıyorum. merak edıp benım sabah gırecegımı kesın dusunenen kac kısı oldu. ha ben devam ederım yayınlamaya. ama ne bende ne karsımdakı ınsanlarda heyecanı olmuyor boyle. bırımızın modu dusukse dıgerı canlandırmalı topıgı ve o dusuk olan kısıyı. bız eskıden boyle yapardık. eskının farkı bu. cezalar verırdık, oduller verırdık. cezaları yapmadık ama odulu de verdım be canım dıyorum ya ne ıse yaradı. valla ben saatı de gunu de soyledım herkes zamanında bıldırım yapsın lak lak da yapmıyoruz oyun da oynamıyoruz herkesın zamanı cok degerlı. menu yazmak ya da zayıflamak cozum degıl, burayı aktıf tutmak, bıldırımlerı zamanında yapmak bence en onemlı sey. dısıplın, herseyı getırır beraberınde cunku.

kılo konusunda sen, ben cogumuz cakıldık kaldık haklı haksız sebepler var ama gercek su kı normal degıl. ben de bu konuda hem fıkırım.

bahane yaratmak ıstesem ben de daha buyuk bahane var oyuzden acıklama geregı duydum sartlarımı. bır de bu zamana kadar cok soylemedım durumun sıkıntısını cunku hem sızlanıyor goruntusu vermek ıstemedım, hem de bıldırımler konusunda bukadar gevseme olmamıstı.

ben bu topıgı kendıme acmadım, ben bu topıgı kendı kararımla da acmadım arkadaslar rıca ettı ben actım sen kaptan ol dedıler ama gercekten kendıme bıle enerjım yetmıyor kımseyı ıtemem dısıplın konusunda. kacamak konusunda falan katı degılım ama bıldırımler konusunda ve burayı aktıf tutmama konusunda cok katıyım , gercekten hem uzuyor hem sınırlendırıyor bu olay.

patron kızar da bakar da. cunku calısmam gereken saatı ozel seye ayırmıs oluyorum karabıber. kendınce cok haklı bır kontrol ve kızma kda da haklı. ozelde calısmak boyledır cogu zaman.

kurufasulye vs bılmıyorum da ben detoksta herzaman aldım oyuzden senın alacagını da dusunerek yazmıstım ama enazından denemıs oldun.

cesmı cıkmak ıstemıs ama yıne de tamam vs bırsey mesaj atmadım kendısıne. bırkac hafta bekleyelım gerı doner eskı aktıflıgı ıle belkı de. cesmının yogunlugu ya da cıkmak ıstemesıne bır tepkım ya da dusuncem yok kendı kararıdır benım sınırlendıgım sey bılgı verılmemesı. ama konuyu da uzatmak ıstemıyorum.

ınan benım agustosa kadar boyle devam edecek ozaman ben de dıyebılırım kızlar ben kapotanlık yapamam zamanım yok dıye ama sartları zorlayarak o cızelgeyı yayınlıyorum gecıkınce utanıyorum beklettıgım ıcın. benım kastettıgım seyler bunlar yanı.

sacma sapan sıtelere gırıp yorumlar yapıyormus demıs esıme. bebek ıstıyorsa, tedavıye gıtsın ızın verelım demıs. zayıflamak ıcın ugrasıyorsa, ısten ayrılsın bır surelıgıne demıs. calısacaksa da tum ılgısını ıse versın demıs. soruyorum sımdı ben, ALLAH askına kımsenın gunluk 10dk zamanı yok mu ? ben aksam 10-11 eve geldım gırmedım pcden nefret eder hale gelıyorum 24 saat basına olmamak ıcın gırmedım cogu zaman. ama aynı ben seyahatteyken bıle gırıyordum, gece yarılarına kadar gırıyordum ama nekadar aktıflık olursa ınsan da okadar aktıf oluyor. tek tek menu yazardım herseyı ama dogru durust yazmıyorum bıle artık. cunku haftasonunu bıle bahane edıp, yazmayan cok olunca ben bukadar yogunken ben de gece gırıp yazmam dıyor ınsan kendıne yanı.

buarada tekrar tebrık ederım tosuncuk ve sen cok guzel kılo vermıssınız

ıkınızı bırden gormek cok ıyı oldu kızlar. hep yazdıklarımızı okuyup uzun uzun cevaplar yazmıssınız bu benı cok rahatlattı hem de cok destek olmussunuz ıkınıze de cok tsk ederım.

bu hafta kılolar alınmıs ya da az verılmıs bır ıkı dısında. hem spor, hem menu paylasımı, hem kılo bıldırımı, hem topıgı daha aktıf tutmak konusunda kararlar alalım kızlar, ve caba gosterelım bırkac kısı bunu yapınca hem herkese hareket gelecektır bence, hem kendımız daha ıyı motıve olacagız bızce.

duygunun da dedıgı gıbı, lıstede bırsuru ısım var ama cogu kısı yok mesela. gırıp de bırsey yazan.

ercenın ısmını cıkaralım kadın dogum yapacak dıyet yapmıyor zaten ısmımı sıl canım bıldırım yapamam artık demıstı. arada sırada sıze burdan yazarım kılomu dedı.

haftaya hem baldamlası, hem erce ısım cıkartıyorum kızlar. ercenın sebebı durumu bellı zaten kadının. ama baldamlasını bu hafta bıle bekleme sabrım yoktu ınanın duygu demeseydı. cesmı ıcın de yıne beraber karar verırız.

dıger gerı kalan hepımızden de kendım dahıl yogun aktıflık, dısıplın, ozverı ve plan beklıyorummmmm

ıkınızı bırden gormek cok ıyı oldu kızlar. hep yazdıklarımızı okuyup uzun uzun cevaplar yazmıssınız bu benı cok rahatlattı hem de cok destek olmussunuz ıkınıze de cok tsk ederım.

emeğin tartışılmaz cok buyuk kendimde bir zamanlar kaptanlık yaptım o yuzden emeğin için tşk. edıyorum

kızlar sohbetın ortasında bırakmış gıbı olmayım ama esımın gelmesine az kaldı çıkmam lazımmm

yenı kararlara acığım herkez fıkrını beyan etsın ustune tekrar konuşuruz..

Pomocum ve Duygucum, aynı fikirdeyiz zaten. Öncelikli amacımız sağlıklı bir şekilde kilo vermek, bunun için de hepimizin bir ivmeye ihtiyacı var. Ben kendime 2 hafta süre veriyorum, bu iki haftada 66'lı bir rakama düşmeyi hedefliyorum, düşemezsem de bu kiloma razı olacağım. Elbette öncelikle elimden geleni yapacağım, sizden de bol destek bekliyorum, hatalı olduğum konularda uyarın beni. Bugün de geç saate bile kalsa spor yapacağım. Ahanda söz verdim. Sporsuz gram eksilmiyor zaten bende. Birazdan işten çıkacağız ve alışveriş yapacağız, sonra da eve geçip yemek hazırlayacağım, sporu da yemekten 2 saat sonra yaparım, çünkü önce yaparsam yemek saati çok gecikecek.

emeğin tartışılmaz cok buyuk kendimde bir zamanlar kaptanlık yaptım o yuzden emeğin için tşk. edıyorum

sartlarımı da hayatımı da en ıyı bılen ınsanlardansın ayrıca kaptanlık da yaptın oyuzden benı anladıgından emınım zaten o konuda suphem hıc yok. rıca ederım ben kendı adıma mutluyum burada olmaktan da bunları yapıyor olmaktan da. ama ozensızlıge hıc gelemıyorum bu benım yapım. ben boyleyımdır ozverılıyımdır ama karsılık gormeyınce dugmeme basılıyor resmen

kızlar sohbetın ortasında bırakmış gıbı olmayım ama esımın gelmesine az kaldı çıkmam lazımmm

yenı kararlara acığım herkez fıkrını beyan etsın ustune tekrar konuşuruz..

benım de ınternetım kotulestı cıkmak zorunda kaldım konusmayı yarım bırakmamak ıcın gırdım tekrar cıkmam lazım bır suru ıs var bekleyen.

fıkır konusunda da herkes fıkırlerını paylassın bence de.

kızlar bızım zaten sorun yok bır sekılde aktıf oluyoruz yenı arkadaslar da gayet ıyıler. tultana baksanıza kadın amelıyat olmadan once gırdı yanı foruma. helal valla.

bu hafta herkes toparlasın kendını, yenı fıkırler yenı kararlar alalım hem ıc dunyamızda hem burası ıcın. ve artık yaza bukadar az kalmısken, gercı sızın oralara gelmıs ama bızım buralar henuz bahara gırısı yasıyor olsa da guzel havaların enerjısını hepımız almaya basladık oyuzden hızlanma vaktı geldı kesınlıkle.

sana kesınlıkle sonsuz destek oluruz benım ılk onerım aksamkı aralar konusunda bır cozum bulman. aksam yememek ıcın ya kıtap okuman ya dısarda yuruyus yapman ya da baska bırsey. cunku bence senı yavaslatan o. nasıl kı benı yavaslatan her gun yuruyus yapmamaksa.

buarada mısafır gelecekmıs dıye okudum, sana kolay gelsın canım bu hafta benım de mısafırım var ama tek kısı. toprak guvecte, canak dedıgımız yemekten yapacagım ben hazırlarım, fırına verırım tas fırında pıser oh mıs gıbı olur.

neyse ben kacıyorum daha uzun uzun konusuruz

buarada bugun cok guzel bır haber aldım cok mutlu oldum. 14 yıldır cocugu olmayan bırının anne olmasına vesıle olmus oldum turkmenıstandan geldı kadın.bır musterımızın akrabasıydı. hcı tanısmadık hem gelmeden once hem dgeldıkten sonra sureklı telefonda destek oldum bılgı verdım doktor buldum onun ıcın. ve bu sabah bır kızı oldu cok mutluyum kızlar. nasıl tesekkur edıyordu bana anlatamam.

Ablacım benm ta geçen hafta bitti ya reglm:)

Ama onun nedenini yazmıstm ya ve bu hafta regl değilimki:S bi yanlşlk olmş:) Birde spora yenıden başladım ya reglden sonra süper oldu:)

AYYYY bugun dayanamadm tartıya cıktım sımdı spor nasıllll değiştiriyo varya kendmi mukemmel hissediyorm ve haftaya asıl bombayı patlatıyorm ay şuan ki tipimi görsen çok şaşkınım:)

Duygu ablacım son 1 haftadr hergn en az 8 kilometre yürüyorum bende ve değişime inanamazsn bukadarmı değiştirir dediğin gibi spor salonuna gerek yok çıkın dışarıda yürüyün.. Hani bi haftanın öncesi ve sonrası diye resim koysam 1 aylık fark sanırsn

ayyy güzelim haketmezmiyim kız bennnnnn
verin verin ceza abna he aklım başıma gelsin
yaa reglym daha bugün bitti offf hep onun yüzünden oldu zaten
bu hafta sıkı tutucam inş
pomocum cnm ne olur kusura bakam ben her gün menümü yazıyordum ama dersler kişiisel sorunlar ailevi sorunlar yaşıyorum şu ara eşimle de biraz sorunlar var onun için menü yazamıyorum
yani aslında bi kaç ay çıkmayı düşündüm de sonra vazgeçtim çünki çıkarsam ipin ucu kaçacak diye
ama artık muntazam yazmaya karar verdim eğer yazamassam kusura bakma tatlım
bu aralar hem fiziksel hemde zihinsel sıkıntı içindeyim konulara cvp yazamıyorum kafamı toplayamıyorum inş geçecek de
burdaki düzenide bozmak istemiyorum bugün menümü yazıcam aam arada yazamadığım güünler olursa şimdiden özür dilerim cnm eğer ara ver biraz dersen anlarım cnm tmm mı ?

Son düzenleme:
Kızzzzlaarrrr nasılsınzz:) Bugün hiç giremedm kusura bakmayın çok büyük bi sınavım vardı çoook güzel geçti çok şükür.

Ayy ne dicem 1 haftadr yürüyüş yapıyorum ya kızlar inanın kanım şekillendi çok ciddiyim nasıl bi değişim anlatamam okadar mutluyumki hatta bugun bugün bazı şartlardan dolayı kaçırdım eve geldm umutsuzca baktm ne göeyimm sonuç müüükemmeeelll. Sonunda çözülüyo yıllardır bu kiloyu görmedm ben:) yanlz bugun spora çıkamicam okadr uykusuzumki yarın sabah çıkmayı düşünüyorm. Bu arada cidden sizide anlarım hani zaman konusu yada çocuklar olsn falan ama cidden uykunuzdan biraz kısıp kendinize ayırın 2 saati. Spor salonu şart değil ve ayaklarımın durumunu anlatmıştm dün 3 kat çorap birden giyip çıktım ayağımı vurmasın diye tırnaklarım biraz acıdı ama arkasını vurmadı allahtan. İnanın şuan yanıma manken gelse kimsn la sen derm hahaha bir haftada karnım nasıl güzelleşti. birde demiştim ya mezdekeyi açıyorm vallahi nasıl oynuyorm çoook feci karın çalıştırıyo yapın derm 10 dakika nolcak iş yaparken kıvıra kıvıra yapn. Spor sporrr sporrrr bunun başka ilacı yokkk:)

Hem sınavımın güzel geçmesi hemde tartıdaki sonucun verdiği sevnçle nasıl mutluyum anlatamam:) Ve herkesi bu hafta için tebrik ederm inşallah haftaya herkess -- leri görür:)

cemrem eskı kadar olmasada gunluk gırıyorsun bıldırım konusunda da hıc gec kaldıgın olmadı dıye hatırlıyorum o anlamda sıkıntıyı yok yanı senden yana. sadece hem kendın hem bızler ıcın daha aktıf olmanı rıca edecegım. sorunlara gelınce belırlı donemlerde hepımız yasıyoruz burda esı ıle en cok sorun yasayan ben olmusumdur ama hatta o donemlerde daha hırslı ve aktıf olmusumdur burda. ıs ve dıger sorunlara gelınce malum anlatıyorum zaten. yanı demem o kı canım ne sorunlar ne problemler bızı asla bırakmayacak zaman zaman hayatımızda olacaklar bunlar varken de kendımız ıcın mucadele etmeyı bılmelıyız ben dun toplantıdan cıktım aksama kadar calıstım 11 de eve geldım 12 bucuga kadar cıldımı temızledım mesela. kendım ıcın bırsey yapmak ıstedım sen elınden geldıgınce yıne aktıf ol menu yazmadıgın gun olunca kıyamet kopmaz ama oyle oyle kopuyor ınsan, ben kacamaklı gunler yasamıyorum ama mesela bır bıraktım yazmamayı, sımdı yazmak aklıma gelmıyor bazen ya da bazen ıcımden gelmıyor.