2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Eveettt gelelim tablomuza, kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum. Tosuncuk çok güzel kilo vermişsin tebrikler, sen fazla verip fazla alıyorsun gibi bir görüntü var, bu da çok sağlıklı değil, inşallah kilo vermen kalıcı ve sağlıklı olur. Beri seni de tebrik ediyorum, çok güzel vermişsin, sporun ve dikkat etmenin faydası Karabiber hem kilo vermiş, hem hırslanmış zaten, eminim haftaya daha güzel kilo verecek. Duygucum haftasonu yediklerine rağmen 100 gram alman bence başarı Ben de çok kaçırdım ama sanırım regl olmam ve spor yapmam sayesinde almadım. Pomocum ve Cemrem çok almışlar. İnşallah bu hafta fazlasıyla verirler. Cemrem en çok kilo alan kişi olduğu için bence ceza verelim

tünaydın hanımlarrr herkez iyidir inşallah ,şu saatler alındığından beri uyuma ,uyanmadüzenim kaçtı 3- 3.5 yıl aradan sonra ilkkez 9:30-10 da kalkıyorum o yüzden bi tuhaf hissediyorum kendimi pekde hoşuma gitmiyorr çünkü kendime gelmem gecikiyor neyseee bugünden itibaren sahilde koşma maceram başlıyor inşallahh izmirde hava şahane ben yazlıkların yarısını çıkardım bile hatta hafta sonu şort tişörtle evde gezindimmm:))))

günaydın biranecik takımımmmmmmmmmm

filiz ablam ellerine sağlık listemizi yayınlamışsın
cesmi ve baldamlası hakkındaki düşüncelerine katılıorum aldığın karar da da haklısın topiğimiz çok güzel inşallah esisi gibi oluruz kimsenin ayrılması nı istemem kilolarımızı verip hedefler ile ayrılmak tek dileğim yoğunluk çok fazla resmen 10 gün geriden giriyorum yetişmiyo işlerim mesai ye kalmak dan nefret ediyorum eve gidip ders çalışmam gerek çünki
filiz ablam biz biliyoruz işlerin yogun giremediğini patron lar hep mi aynı bizimde patron nereye girdiğimizi görüyo o yüzden sadece buraya giriyorum laf etmesin diye seni çok iyi anlıyorum canım inşallah yogunlukları çabuk hallederiz
kilo veren tün arkadaşları TEBRİK EDERİM
haftamızın birincisi tosuncuk tebriklerrrrrrrrr
tosuncukcum tebrik ederim çok güzel kilo vermişsin rakibem bu hafta beni geçti önümüzdeki haftalara bakacagız

Ooooo yazlıklar çıktı demek, ben bir kısmını kaldırmamıştım, geçiş döneminde yavaş yavaş onları giyerek başlarız diye:) Bu dönem proje hazırladığım için onu bitirmeden yazlık falan çıkarmam zor:) Ama İzmir'e kesinlikle yaz geldi, giyeceğiz incecik kıyafetleri, fazlalıklar çıkacak meydana ooyyyffff oooyyyfffff. Sahilde koşu süper bir fikir. Ben hafta içi pek spor yapamadım geçen hafta, haftasonu tenis oynadım, bu hafta içi de spor yapacağım inşallah ben de. Yarın akşam misafirlerim var, o yüzden biraz yoğunluk var, bu akşam alışveriş yapmam lazım. Yarın evde olup hem temizlik yapacağım, hem hazırlık. Arada fırsat bulursam en azından koşu bandını kullanırım.

nesli yani elimden geleniyaptımm bi ara fac.bak yediklerimin bazılarını resimledimmm :)))) yani şuan çok pişmanım keşke annemin gözlemelerinden çatlayasaya kadarr yeseydimm az bile yedimmm ama annem beni çokzorladııı gittiğim gününakşamı alinazik,mantı,vefırında patlıcanlı köfte kebabı yapmış birde salataa,pazar kahvaltıda evyapımı gözlemeler gelde yemem neslii:)))

Ben de face'de gözlemeleri gördüm zaten:) Bir de görümcenin yaptığı pasta da gözümden kaçmadı:) Afiyet olsun canım, her gün olmuyor sonuçta, ayrıca da sağlıklı bir BKİ değerine sahipsin, bu hafta telafi edersin. Ay artık 66'lı bir rakam göreyim tartıda. 67.9 ile 68.4 arasında gidip geliyorum Duygu yaaa. İsyan ediyorum artık

evetyaa kesinilikle yaz başlangıcı heryermi böyle yoksa izmir mi böylee bilmiyorum ama seviyorum izmirin mevsimlerini ben kazak giymedim nesli şöyle bi düşündümde ince tunikler gömleklergiydim koca kış incecik taytgiydim üstümeince askılı buluz üstüne ince hırka:)))

hımm tenis yüzme harikasporlar bende bir ara oynadımm zevklispor çok iyi yapmışsınn canımm arada yapınböylee malesef benim eş sevmiyorr biz onafutbol oynucazzz anca:))) yarınmüsafir sınavındanda başarıylaçıkarsınn merak etmee,proje devamanlaşılanntez vakitte biter umarımmm. neslikaldı hazirana 2 ayy alarmaüst seviyede bendeee:)))

duygucum az bile almışsın 100 gr tebrik ederim valla ben olsam rahat 2 kilo ile dönerdim afiyet olsun canım

tultan ablam geçmiş olsun inşallah hemencik geçecek kurtulacaksın özledlk valla ablam

neslicim anlaşılan seni de zorlu bir hafta bekiyo tenis ayyyyyyyy çok canım istedi geçen yıl 2 ay oynadım çok güzel çey çok o kollar nasıl eriyo valla

görümcemin yaptığı pasta değşetti zaten ,benim tatlıyla aram olmamasına rahmen bayıla bayıla yedimm ,dediğin gibi BKİ olarak sağlıklı olsamda istediğim bu kg değil bende 66 gördüm snraaüst üste kg aldımmneyse umarum bundan sonraa veririzz aslında biraz sıksak gözümüzü yumsak yapamıyacağımız bir şey değil,birde ben mevsimsebzelerineçokgüveniyorum yazın ağıryemekleri yerine kabaklar,patlıcanlar,sebzeler herşeyden önce salatalıkdomatess taze taze yicezz yani bazen yemek yapmıyorum salatalıkdomates,karpuz peynir yiyrouzz akşam yemeği olarak

Aynen, gözümüzü yumsak olacak ta:) Valla ben kendime 2 hafta süre verdim, güzelce kilo veremezsem vazgeçeceğim, bu kiloyu kabulleneceğim. Çok sıkıldım artık aynı rakamlarda olmaktan. Neyse şeker, ben yemeğe gidiyorum, öğleden sonra da girerim yine, fırsat bulursan gir, sohbet edelim

şöyle bi geçmişi okudumdaaa yeni kararlar alınmış kararlarda haklı pomo,dün msn den kgbildirimi yaptım o esnada fikrimi sordu filiz bende çeşmi içineski arkadaşımızz bence bekle bir süre dedimm,baldamlasıb içinde bu haftabekleyine gelmesse öyle çıkar dedimm.

filiz gerçekden çok yoğunve bu yoğunlukda birşeyler yapmaya çalışıyor emeği inkar edilemezz biraz daha öz verili olalımm bildirim konusundaa işimiz olduğunda birşekildehaber yazalımm böylece sorunolmazz.

çeşmi giderse üzülürümm çok alıştığım bir arkadaşım umarmtekrar dönerrr.

kızlarr gerçekden kg vermekistiyorsak lütfen toparlanalımm elimin altında şartlarım olsa sporu aslabırakmam ama 2.5yaşında oğlum var onla yürüyüş yapamıyorum en azından tempolu olmuyor ,saatlerin alınmasını bekledimm ,bir ara ip atladımm çokda severek atladımama sağ kasığıma ağrıgirdi hemde çok fena şuan yüzden atlıyamıyorum aslında yineatlarım ama öyle 600-700olmaz fazlası ağrı yaptı.leslieee sıktı açıkçası yüzden onuda yapmıyorum.

kısacası kızlar eğer bi engeliniz yoksa ç ıkın yürüyüş yapın en güzel spor tempolu yürüyüş bence illa para verip merkezlere gitmeye gerek yok imkanınız varsa eve alet alın yoksa belediyenin spor aletlerinde spor yapın,gününüzün 30 dk bir şekilde spora ayırın geçrekden sporsuzz zayıflamak zorr

yok öyle vazgeçmek inan geri alırsınn grgr bile olsa vermeye bakalımm birde nesli bizimelimizdee al işte ben aylar önce 64 gördüm gittimsaf gibi geri aldımm önümüzegüzel yiyecekler geldiğinde gıtlık'dan çıkar gibi yiyoruzz tadımlık yemek varkennn eeeben sporda yapmıyorum ne zamandır böyleolursa tabi veremeyiz 18 lik genmç kızda değilizki metabolizmamıza güvenelimmm neyse bende çok sıkıldımmemin olbir anöncebitsin istiyorumkg sorunummm

Haklısın Duygucum, daha önceden az az da olsa verebiliyordum, hiç bu kadar uzun süre takılıp kaldığım olmamıştı, o yüzden isyanlardayım artık. Hani kaçamaklar desem ben en başından beri ara ara kaçamak yapıyorum, spor desen çok düzenli olmasa da yapıyorum, bir yerde terslik var ama çözemedim. O yüzden diyorum, forumun, grubun amacı biraz birbirimizi gaza getirmek, herkes kendi başına hareket edince sonuç böyle oluyor. Sadece sen ve ben de değil, eskiler olarak Pomo da öyle, Çeşmi de. Baktığın zaman hepimizin bahaneleri var, ama en başta da vardı. Sonuçta foruma katıldığımızdaki şartlarla şu anki şartlar arasında uçurum bir fark yok. Belki sadece Çeşmi için fark vardır, o da son senesi ve dönemi, o yüzden zorlanıyor olabilir. Silkelenmemiz lazım acilen. Benim kendi adıma, 67'li rakamları da hızlıca geçip 66'lı bir şey olmam lazım. Yoksa 68'lere çıkıp inip duruyorum.

anlamadığım birşey var bilidirime baktığımda bir sürü kişinin ismi yazıyor ama sabahdan beri 3-4 kişi yazmış kızlar toparlanalım yani illa işte bi topikdeyim arada girerim bildirim yaparım yapmayın günde 2-3 mesaj bile olsa yazınn, yani ben yazın topikde bi ıssızlık bekliyordum tatiller vs derken biz şimdidennn bıraktık topiği bu yazdıklarım kendim içinde geçerli..

Duygucum ne güzel rastladık:) Bilgisayar başında olmaktan belim ve sırtım ağrıdı valla, dışarda mis gibi hava, ben oturmuş proje yazıyorum, oooyyyfffff oooyyyffffff...

Slmm kizlar ben bu hafta bildirim yapamadim. Annemler geldi kadin aldim temizlik falan yaptirdim derken cok yoruldum. Biraz dan ameliyata giricem sonrasinda gorusmek uzere allaha emanet olun. Sonra yazarim ins.

canım sen amelıyat olacaksın dıye dusundugum ıcın bn zaten beklentıye gırmedım. ALLAHA emanet ol saglıcakla aramıza don ınsaallah.

ve senı gercekten cok takdır edıyorum cok dusuncelı bır ınsansın. amelıyattan once kacımız gırıp de bılgı verır gercekten supersın ne dıyım. telefonumuzda ınternet olsa bıle cogumuz ben bıle dahıl yapmayız bence.

Canım kolay gelsin, geçmiş olsun, bu durumda bile haber veriyorsun, Allah senden razı olsun. Ameliyatın çok kolay geçsin, en kısa zamanda da sağlığına kavuşursun inşallah.

evet neslı kesınlıkle aynı seyı dusundum ve dıle getırdım zaten. hakıkaten bu durumdayken bıle bılgı vermıs tultan.