- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #10.541
Kızzzzlaarrrr nasılsınzz:) Bugün hiç giremedm kusura bakmayın çok büyük bi sınavım vardı çoook güzel geçti çok şükür.
Ayy ne dicem 1 haftadr yürüyüş yapıyorum ya kızlar inanın kanım şekillendi çok ciddiyim nasıl bi değişim anlatamam okadar mutluyumki hatta bugun bugün bazı şartlardan dolayı kaçırdım eve geldm umutsuzca baktm ne göeyimm sonuç müüükemmeeelll. Sonunda çözülüyo yıllardır bu kiloyu görmedm ben:) yanlz bugun spora çıkamicam okadr uykusuzumki yarın sabah çıkmayı düşünüyorm. Bu arada cidden sizide anlarım hani zaman konusu yada çocuklar olsn falan ama cidden uykunuzdan biraz kısıp kendinize ayırın 2 saati. Spor salonu şart değil ve ayaklarımın durumunu anlatmıştm dün 3 kat çorap birden giyip çıktım ayağımı vurmasın diye tırnaklarım biraz acıdı ama arkasını vurmadı allahtan. İnanın şuan yanıma manken gelse kimsn la sen derm hahahabir haftada karnım nasıl güzelleşti. birde demiştim ya mezdekeyi açıyorm vallahi nasıl oynuyorm çoook feci karın çalıştırıyo yapın derm 10 dakika nolcak iş yaparken kıvıra kıvıra yapn . Spor sporrr sporrrr bunun başka ilacı yokkk:)
Hem sınavımın güzel geçmesi hemde tartıdaki sonucun verdiği sevnçle nasıl mutluyum anlatamam:) Ve herkesi bu hafta için tebrik ederm inşallah haftaya herkess -- leri görür:)
Ablacım benm ta geçen hafta bitti ya reglm:)
cemrem eskı kadar olmasada gunluk gırıyorsun bıldırım konusunda da hıc gec kaldıgın olmadı dıye hatırlıyorum o anlamda sıkıntıyı yok yanı senden yana. sadece hem kendın hem bızler ıcın daha aktıf olmanı rıca edecegım. sorunlara gelınce belırlı donemlerde hepımız yasıyoruz burda esı ıle en cok sorun yasayan ben olmusumdur ama hatta o donemlerde daha hırslı ve aktıf olmusumdur burda. ıs ve dıger sorunlara gelınce malum anlatıyorum zaten. yanı demem o kı canım ne sorunlar ne problemler bızı asla bırakmayacak zaman zaman hayatımızda olacaklar bunlar varken de kendımız ıcın mucadele etmeyı bılmelıyız ben dun toplantıdan cıktım aksama kadar calıstım 11 de eve geldım 12 bucuga kadar cıldımı temızledım mesela. kendım ıcın bırsey yapmak ıstedım sen elınden geldıgınce yıne aktıf ol menu yazmadıgın gun olunca kıyamet kopmaz ama oyle oyle kopuyor ınsan, ben kacamaklı gunler yasamıyorum ama mesela bır bıraktım yazmamayı, sımdı yazmak aklıma gelmıyor bazen ya da bazen ıcımden gelmıyor.
harıkasın valla. ınanılmaz yuruyorsun hem de ayagın okadar agrırken. tebrık ederım senı gercekten canı gonulden.
ayrıca verdıgın enerjı harıka vallaaaaaaaaaaaa
tultan dogru mu gordum canım ? amelıyat oldun mu ? nasılsın canım ? hersey yolunda mı ?
Canim dun aksam girmistim bir ara telden girdigim icin gormedim seni. ameliyat oldum dun cok zor gecti agri falan coktu amann rabbim kimseye de bana bir daha gostermesin. Ayilmak cok zor, ayildiktan sonra heryerin yaniyor agriyor. Simdi biraz iyiyim bugun taburcu olurum. İyi dileklerini dualarini gonderen tum arkadaslarimdan Allah razi olsun
Bu arada Tosuncuk, ayağın için geçmiş olsun, bende de tırnak batması olmuştu. İlk tenis oynadığım zamanlarda yaşamıştım ve çok kötüydü. Giydiğin ayakkabılara dikkat et, ön tarafı biraz bol olsun, spor ayakkabıda en az 1 numara büyük al, bir de tırnağının batan yerine merhem falan vermiştir doktor, mutlaka sür, son olarak tırnağının batan yerini hafifçe kaldırıp küçük bir pamuk veya peçete koy oraya, bu da iyi geliyor. Benden tecrübeler de bunlar:) Ben de uzun bir süre çektim ama geçtikten sonra da çok şükür bir daha olmadı.
Bu arada Tosuncuk, ayağın için geçmiş olsun, bende de tırnak batması olmuştu. İlk tenis oynadığım zamanlarda yaşamıştım ve çok kötüydü. Giydiğin ayakkabılara dikkat et, ön tarafı biraz bol olsun, spor ayakkabıda en az 1 numara büyük al, bir de tırnağının batan yerine merhem falan vermiştir doktor, mutlaka sür, son olarak tırnağının batan yerini hafifçe kaldırıp küçük bir pamuk veya peçete koy oraya, bu da iyi geliyor. Benden tecrübeler de bunlar:) Ben de uzun bir süre çektim ama geçtikten sonra da çok şükür bir daha olmadı.
Teşekkür ederm ablacım ya:) gerçekten tırnağım ve ayağımın arkası okadar kötüki ama insan isteyince hiçbir bahane etkilemiyo hiç bi şekilde:) dedğim gibi giydim 3 çorap bide hani kıvırdım üstelk tam vuran taraf 4-5 kat olmuştu..
Regl konusuda hiçç sorun değil:) zaten başın kalabalık ben detaylı yazarım bundan sonra :)
evet cnm haklısın dönem dönem oluyo bu aralar artık bende kendime çeki düzen vericem zaten en kısa zamanda
bi uzmana başvurucam bu diet için bu akamdan itibaren başlıyorum eski cemre olmayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
evetttttttttttt kilomuda vericem zaten 4 mayıs benim doğum günüm doğum güünümde hiç değilse70 kilo olmak istiyorum
cemrem artık silkelenecek sen haklısın dertlere sıkıntılara savaş açtımmmmmmmmmm
tatlım çizelgede regly olanı yazmışsın bende bu hafta ki çizelgede reglydim
yarından itibaren regly bittiiiiiiiiiiiiiiii yola devammmmmmmmm:))))
Canim dun aksam girmistim bir ara telden girdigim icin gormedim seni. ameliyat oldum dun cok zor gecti agri falan coktu amann rabbim kimseye de bana bir daha gostermesin. Ayilmak cok zor, ayildiktan sonra heryerin yaniyor agriyor. Simdi biraz iyiyim bugun taburcu olurum. İyi dileklerini dualarini gonderen tum arkadaslarimdan Allah razi olsun
burda anlat paylas rahatla. ne bılıyım dısarı cık, hatta kendıne brıseyler al falan. bebek, es, maddı sorunlar vs vs bırcok sorunlarımız olabılıyor kendını o dusuncelerden uzak tutmak ıcın dıyete, spora, buraya, dısarda sosyal olmaya, sureklı mesgul olmaya odaklanmak faydalı olacaktır bence. ayrıca uzaklastıkca dıyetten kopuldugu da bır gercek.
dogum gunune az kalmıs, hadı bakalım guzel de bır resım eklersın dogum gununde şöyle fıstık gıbı olursun. buarada resım ekleme derken sanırım tek senın resmını gormedık
haklısın ınsan ısteyınce herseyı yapabılır ama bence asırı da yuklenme. gercı sen dıyorsun kı tırnak batmam yıllardır var ama bılmıyorum benım ıkı kez basıma geldı yuruyemeyecek duruma geldım 3 gun ıcınde ve hemen operasyon oldu sen nasıl o sekılde yuruyorsun ve yıllardır devam eden bır durum anlamadım
ama azmıne hakıkaten hayran kaldım bravo sana.
:):) ya ben alıştım artık en kötüsü iltahap olması o olmadkça deli gibi bi sıkıntı olmaz onuda yaşadım çünkü. Hani ben babet falan giydiğimde sanki tırnağımı çekiyolar ama alıştığım için artk uğraşmıyorm bile yani geçmiyo çünkübendede öyle yani artk alıştık birbirimize o yuzden tabi çok kötü olduğu zamanlar var ama yapıck pek bişeyim yok :)
Evet kızlar, gündüz söz verdiğim gibi sporumu yaptım geldim, yorgun ama mutluyum. Bugün işyerinde de elimden geldiğince fazla hareket ettim, sonra da alışveriş yaptık, eve gelip yemek yaptım ve yemekten 2 saat sonra da sporToplam adım sayım 15000'i geçti böylece, yarına enerji bulabilecek miyim bakalım Yarın evdeyim, temizlik yapıcam, yemek ve tatlı yapıcam, işyerinden arkadaşlarımız geliyor, toplam 6 kişi olacağız. Yorucu ama eğlenceli olacak:)
Gelelim menü yazmaya, henüz kimse yazmamış menü, ben yazacağım,
Sabah:
- 50 gr beyaz peynir (2 kk)
- 20 gr ceviz
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe
Ara:
- 1 fincan sade neskafe
Öğle:
- 1 porsiyon ızgara kırmızı et
- 3-4 kaşık bulgur pilavı
- 1 bardak ayran
- 2 avuç maydanoz
Ara:
- 1 bardak şekersiz çay
- 3 tane form yulaflı kepekli bisküvi
Akşam:
- 1 tabak zeytinyağlı enginar
- 1 dilim çok tahıllı ekmek
Ara:
- 1 bardak şekersiz çay
- 1 avuç kuru meyveli karışık kuruyemiş
Son Ara:
- 1 büyük bardak sıcak süt
Spor olarak ta koşu bandında 50 dakika kadar tempolu yürüyüş ve koşu (5.3 km), gün içinde de bol yürüme ile toplam 15100 adım
Akşam yaptığım ara için yeni aldığım karışık kuruyemişten denedim, her zaman yediğim miktara göre çok az kaldı bu, o yüzden şimdilik bunu deneyeceğim. İçinde doğranmış olarak kuru kayısı ve kuru incir parçaları, kırmızı ve normal kuru üzüm, badem, ceviz ve fındık var, küçük bir avuç alınca hepsinden az az yemiş oldum, hem mutlu oldum, hem de yetti.
:):) ya ben alıştım artık en kötüsü iltahap olması o olmadkça deli gibi bi sıkıntı olmaz onuda yaşadım çünkü. Hani ben babet falan giydiğimde sanki tırnağımı çekiyolar ama alıştığım için artk uğraşmıyorm bile yani geçmiyo çünkübendede öyle yani artk alıştık birbirimize o yuzden tabi çok kötü olduğu zamanlar var ama yapıck pek bişeyim yok :)
cnm inş ileri doğru geçer bari yani alışmışsın haklısın da zor bi durum tatlım geçer inşşş
kızlar sabah ki menüm:1 dl ekmek, az peynir, az yağda 2 yumurta,şekersiz çay
bugün spor yapmayı saçımın dip boyalarını yaptırmayı düşüüyorum hepsinide yapıcammmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?