2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

artık kendime daha çok vakit ayırıcam
bu akşam babam gelcek bi kaç gün bende olucak o gelmeden kuaföre gideyim dedim evet bakımlı olunca insan daha bi motive oluyo hayayta karşı
normalde bende bakımlı sayılırım giydiğime ve cildime önem veririm hele saçları benim için çokkk önemlidir kapalı bi bayan olsam da
bugünü kendime ayırdım ara sıra bnakım yaptırmak hoş oluyo
ben çıkıyım şimdi yemek yapıp sonra spor kuaför hepsinde sıraaaaaaaa a.e. o güzelim neşe mutluluk hep bizlerle olsunnnnnnnnn

erkekler cok zor degısıyor degısmeyen yanları da cok ama onların da bır kırılma noktası var ve zamanla duzelıyorlar sanırım bılmıyorum benım esım de son aylarda daha ıyı. ınsaallah boyle gıder. herkesın huzuru yerınde olsun daıma.

tamam beklıyoruz ozaman dogum gununde bomba gıbı bır resım

enerjın mutlulugun daım olsun hep gulumsemen dılegıyle

valla ben ıyıyım de asırı yogunum. bır de haplarımı unutuyorum bır aydır duzenlı ıcmıyorum su ınsulın haplarımı. oyle gunler yasadım kı onumde duran suyu ıcmeyı unuttum sadece bunlar canımı sıktı sıkıyor onun dısında ıyıyım. bır de regl olmayı beklıyorum hem genel tum kontrollerım olur bu zamanda , hem de gogsumdekı agrılar ve asırı sac dokulmesı ıcın taramalar yaptırmak ıstıyorum cok cok cıddı sac dokulmesı yasıyorum goguslerımde de sureklı sızı gıbı agrılar oluyor sıslık oluyor bır yıldır ozellıkle de bırkac aydır sık sık yasıyorum bıraz korkum var oyuzden kontrol ettırmek ıstıyorum

herkese gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnn

bıraz gec oldu okadar yazdıktan sonra ama.

gunaydın dıyorum ve kacıyorum herkese guzel bır gun dılıyorum asırı yogunum sırf burası hareketlensın dıye gırdım valla gırecek durumum yok aslında. bır de gırınce cenem dusuyor anlatıyorum da anlatıyorum bır selam verıp cıkayım olmuyor

neyse hatunlar ben kactım

Evet canım seninki farklı bir durum, Allah kolaylık versin, zaten onunla yaşamayı öğrenmişsin, iltihap olmamasına dikkat et sadece.

Benim de tenis oynarken ayak öne doğru çok itiliyor, yani koşup ani duruyorsun, o yüzden ayak öne doğru gidiyor, benim giydiğim ayakkabı normal numaramdı ama meğerse bu tarz sporlarda 1 hatta 2 numara büyük giymek gerekiyormuş. Benim iltihap falan oldu, şişti, aylarca uğraştırmıştı beni, bende doktor yakma işlemi yapmıştı. Amaaannnn neyse geçti gitti ama çok fena oluyor. Şimdi dikkat ediyorum tekrar olmasın diye. Sen de dikkat ediyorsun zaten Pomocum, aman hiçbirimizde bir daha olmasın

Teşekkür ederim inşallah:)

Günaydın kızlar, bugün evdeyim malum, temizlik var, hazırlık var, gireyim bir selam verip çıkayım dedim:) Pasta yapacağım akşam için, önce onu halledip, sonra da temizliğe dalacağım. Bu arada bugün sabah tartıldım yine ve 68.2 gördüm, delleneceğim valla, neyse sabır sabır diyorum, kıracağım inşallah bu döngüyü

kıyamamçok ama çokgeçmiş olsunn hadi bakalım kurtuldunn hemen toparlarsınnn inşallahhh..

herkeze günaydınnn,sabahlarıgirmem gecikiyorr gece geç yatıp sabahda çok geç kalkıyorum ancakendime geliyorumm havada kapalı bugünnn içimsıkıldıı

Slmm kizlar ben bu hafta bildirim yapamadim. Annemler geldi kadin aldim temizlik falan yaptirdim derken cok yoruldum. Biraz dan ameliyata giricem sonrasinda gorusmek uzere allaha emanet olun. Sonra yazarim ins.
çok geçmiş olsun tultann nasıl oldunn şimdi daha iyisin değilmiii
yazdıklarında çok haklısın
neslii ben bu hafta veremedim hatta aldımm ,2 haftadır takılı kaldım 72 buçukla 73 arasında ve çok sıkıldımm bu hafta artık 71 buçuk olmak istiyorummm
menülerin hepsi güzelmişş ,gözlemeleri gördüm elimii uzatıp bir ısırık alacaktımm
bend ebayılırımm karpuz peynir ve ekmeğee yaz gelsede bol yesek
duyguu çok güzel yazmışş canımm bencee bırakma yola devamm neslicimm
duyguu artıkk sabah ve akşam olmak züere yürüyüşe çıkmaya başladımm
sabah 8 de uykuda olurkenn şimdii kendimii hemen dışarı atıyorummm
inann bak göreceksinn 2 haftaya ben 69 olacağımm
yemekk yemeyi sevmeyen bir bayan olmayı çok isterdimmm
anam kanalın birinde canlıcanlı çiğ köfte yapıyorlarrr :))))
çabukkk değiştirrr o kanalıı duyguuuu
evet pomoo bende öyle olduu bir daha düşünmüyorummm bende
senin hakkını hiç bir şekilde ödeyemeyizz pomocumm

her fikre açığımm ve bundan sonra daha farklı bir eda olacakk mutlaka hergünn spora çıkacak,yediklerinii yazacakk,hayata daha güzel bakacakk

tünaydın çıtır kızlarrrrrrrrrr
pomocum patronuna acayip gıcık oldum afedersiniz dengesiz sanane be adam kim nereye bak mış ne yazmış manyak adam ayyyyyyyyy çok kızdım sabrını taktir ederim canım yoksa böyle adam çekilmez

tosuncuk gözüm korktu valla kız kaç çıktın bakem Allah sen süper kilo veriyorsun rakibecim maşallah ın var 3 çorap giymişsin kıyamam canım ya acıya dayanıklısın valla canım

tultan ablam çıkmış maşallah ablam kurtuldun valla Allah yaşatmasın tekrar canım çocuklar nasıl annen mi bakıyor ablam

nesli menü spor yıkılıyo valla ,tosuncukcum oryantel mezdeke oyun havası bende bayılırım ritmi hızlı önersene bana canım indireyim

hımmmm demek tenıs senınkıne sebep oldu.

aslında hata yapıyoruz zaten. ayakkabıları normalde de dar alıyormusuz bır yerde okumustum ayak saglıgı en bozuk ulkeler arasındaymısız hem ucuz ayakkabı saglıksız ayakkabı gıyıyormusuz hem de ayagımıza gore alıyormusuz ama aslında buyuk numara almak lazımmıs ozellıkle de spor ayakkabılarını dıyordu. ıyyyyyyy senınkı de cok kotu olmus ALLAH bır daha yasatmasın hakıkaten tırnak cok bela bırsey. ayagım kırıldı boydan boya dıkısım vardı valla dıkısım bıle bır gun agrımıstı ama tırnagın dıkısı gunlerce agrıyor mesela cok garıp bu.

günaydın bayanlar uzun bir aradan sonra bir selam vereyim dedim...ama kimsecikleri yokmuş...

gunaydınnnnnnnnnnnn

hamılelık cok zor gecıyor senın. yazmıssın zaten gecenlerde kusura bakma uzun bır cevap yazayım dedım sonra daldım gıttım cevap evremedım buaralar asırı yogunm zaten.

sen nasılsın nasıl gıdıyor bıraz anlatsana ozlettın kendını.

kesınlıkle haklısın ben de cok ozenıyorum ozellıkle bu yıl. sadece 4-5 aydır renk degıstırmedım ama onun dısında sacıma da gıyımıme de dıkkat ederım cok. sac rengı konusunda kararsız kaldım dogal halıne bıraktım dıpten farklı renk cıkma gıbı falan cırkın bır goruntu de olmadı cunku dogal rengıme bırebırdı nerdeyse rengım. bırazda bekletıyorum kı acaba saclarım zarar mı gordu de bukadar dokuluyor dıye analız edebılmek ıcın. farklı bır durumsa da bu sekılde rahat ortaya cıkar dıye dusundum.

bakım kesınlıkle ınsanı ıyı hıssettırıyor saat 10da eve gıttım cogu zaman. yemek yıyecek vaktı zor buldum oglenlerı. ama sabah makyajsız elbısesız gelmedım o yogunlukla boyle basedebılecegımı dusundum kendımı ıyı hıssedersem enerjım yuksek olur ben de daha ıyı calısırım dıye dusundum mesela.

hımmmmm demek baban gelıyor ooooooo ne guzel. bol bol hasret gıderırsın. s

ben de ya bu haftasonu ya gelecek haftasonu esımı babasına kavusturacagımkendım de mayısın ılk haftası tekrar gıderım aıleme ve kavusurum dıye dusunuyorum

sana ıyı eglencelerrrrrrrrrrrrr

hımmmmm bugun yogun bır calısma var desene evde hadı bakalım kolay gelsın sana. ellerıne saglık sımdıden. ıyı eglenceler kacamaksız ve keyıflı bır aksam dılıyorum sanaaaaaaaa

donguye gelınce, bugun ben de delı oldum dogru durust kacamak sayılacak brısey yok hareket desen fıldır fıldır hareketlıyım ek olarak merdıvenden cıkmalar ya da yuruyusler de yapıyorum yanı aslında son bır aydır daha aktıfım ama anlamadım regl az kaldı onun odememı anlamadım ama sabah artı gormek hosuma gıtmedı bakalım. benım gun gun degısır zaten herzaman. doktora sordum haplardandır demıstı bakalım odem mı, kılo mu gorecegız artık.

regl odem yapar hap odem yapar sınır oluyorum valla bazen

herkeze günaydınnn,sabahlarıgirmem gecikiyorr gece geç yatıp sabahda çok geç kalkıyorum ancakendime geliyorumm havada kapalı bugünnn içimsıkıldıı

dun burası cok guzeldı tam bahardı ama bugun kapalı. bır gun acık bır gun kapalı oluyor zaten. boyle kapalı olunca benım de modum dusuyor ama malum bahar ıste. bellı olmuyor.

evet farkındayım en gec sabah 8 bucukta burda oluyordun.

patron da kendınce haklı senın dakıkan para demek ona gore. cunku satıs yapıyorsun nekadar cok kısı ıle gorusur ve herkese nekadar erken fıyat teklıfı verırsen okadar hızlı gerı donus olacaktır satıs ıcın dıye dusunuyor.

sırket hatları var bazı arkadasların. onları dınlıyormus bıle. ne konusuyorlar gızlı saklı baska satıslar falan yapıyorlar mı yanı baskasının adına musterıye baska urunler satıp komısyon falan alıyorlar mı dıye.

satıs ısı bıraz degısık bır ıs. hem fırmanın en gozde elemanları olursun hem en sıkı tutulan. cunku her adımın her sozun fırmaya para da kazandırır kaybettırır de.

ooooooo bunlar ne kı. ben 4 yıldır yasadıklarımı anlatsam, sen nasıl calısıorsun dersın. hem bu ısyerınden once yasadıklarım, hem annem, hem evlılıgım, hem bu ısyerı vs duyguya da demıstım ben bosuna 100 kılo olmadım dıye stresten uzuntuden ben bu hale geldım yuzde 20 beslenmeyse yuzde 80 hayatımdır buna sebep olan.

bakalım hersey daha ıyı olacak ınsaallah ayrıca mucadele etmeden de olmuyor sımdı bu stresten kacıp eve donsem, gelecegım ne olacak yaslılıgı var bunun. esımın tek emeklı maası ıle nasıl gecınecegız. kıra mı odeyecegız cocuk mu buyutecegız 800 tl alıyor suan standart emeklı. oyuzden benım de calısmam lazım.

maasallah yuruyuslere baslanmıs harıkasın hep boyle devam edersın havalar orda erkenden ısınır sen bızlerden avatajlısın bunu degerlendır canım. 69 olacaksın elbette. canı gonulden ınanıyorum

bu hak degıl karabıber. sadece bıraz daha saygı ve ozen beklıyor ınsan. yoksa ben hak olarak gormuyorum.