- 22 Ağustos 2011
- 13.049
- 6.447
- 448
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #10.561
oooooo masallah. bakımlar falan. ohhhhhhh cok guzel. nasıl moral olacak bak gor sen. ben de yuzume cıldıme tırnaklarıma bakımlar yaptım gecen. ılk kez boyle detaylı bırsey yaptım nasıl hosuma gıttı.
zaten moralımı hep ıyı tutmak ıcın bır cozum bulalı cok oldu. sık sık elbıse gıyıyorumayrıca makyajsız gelmemeye calısıyorum . bunlar kesınlıkle cok motıve edıyor benı.
dün eşimle uzun uzunn konuştuk anlaştık
inş bi daha o da bende kendimize gelip birbirimizi kırmıcaz:26:
haklısın dietim biter diye bende çıkmıcam zaten
meşgul olarak zaten derslerim var cnm yeterince meşgul olmaya çalışıcam destek ve ilgin için sağol cnm
evett doğum günüme az kaldı hı hııı ben resim kamayı bilmiyorum eşime söylicem göstersin yapıcam ama doğum günüm koymak istiyorum resmimi öyle planladım kafam da
ahh inş 68 olabilsem ama yapıcam doğum günüm süper olacak inşşhhhhhhhh
sen nasıslın bu arada gene zar zor girmişsindir buraya sanada ve burda ki herkese iş yerlerinde kolaylıklar dilerim
Tesekkur ederim tavsiyeler icin:) ama simdi benimkinin batma tarzi biraz daha farkli yani kisaca anlatayim ama tam anlasilcagini sanmiyorm:) hani normal tirnak varya ama v gibi bi ayrim dusunun direk yanindan degil ta en asagida birlesikler fakat uste dogru ayrilip batan kisim etin icinden yuruyup eti deliyo bende o surede tornagin ust kisimlari birlesmedigi icin birde onu cekmem icin etin delinmesi gerekiyo o yuzden beklerkende tam etin icinden cikis noktasina geldiginde okadar kotu oluyorki yani kisacasi yukarisi pek sizde batan gibi degl cunki diger ayagimdada var o sizin bildiklernzden:) birde soyle bisy var hani tirnak batmasi genetik olurmu ama bizde genetikalisigim yani hani 20yillik bi yasamim varsa 20yildir ayni sorun var. Bide en kotusu bnm butun ayak tirnaklarmda cok olmasada batma var..
sanırım sızınkıler baslangıctayken kendını bellı etmıs. benımkı hıc bellı etmedı bıraz bıraz agrırdı ama bır anda yurumez hale geldım uc dort gun ıcınde. ardından ıltıhap ve sıs. resmen ıgneler batar gıbı oluyordu yuruyemeyecek durumdayken gıttım doktora ve pansuman falan fayda etmez, operasyon gerekır demıslerdı. benımkı dar ayakkabıdan olmadı da ayagım kırılınca kırık ayagımın kendısı ve bılek kısmı dahıl sıs kaldı, obur ayagıma gore halen buyuktur o ayagım. neyse ayakkabılarım dar gelmıstı bıraz ama rahatsız omuyordum bır de aylarca yurumeyıp bırden yuruyunce vucudun agırlıgı ıle yurudukce tırnak batmıs, gurur yapıp ayagımı yavasca bukmeye calısarak tırnaklarımı kesıyordum egrılıge sebep olmusum ıste o donem. bu yıl kı batma da, uzun yuruyuslerden dolayı kaynaklanmıs ıste. bu kez ıyıce temızledım bır daha olmaz dedı ınsaallah obur ayagım da olmaz bu ayagı kurtardık gıbı bakalım
cnm inş ileri doğru geçer bari yani alışmışsın haklısın da zor bi durum tatlım geçer inşşş
kızlar sabah ki menüm:1 dl ekmek, az peynir, az yağda 2 yumurta,şekersiz çay
bugün spor yapmayı saçımın dip boyalarını yaptırmayı düşüüyorum hepsinide yapıcammmmmmmm
ya delısın valla sennasıl dayanıyorsun o agrıya pes valla
Canim dun aksam girmistim bir ara telden girdigim icin gormedim seni. ameliyat oldum dun cok zor gecti agri falan coktu amann rabbim kimseye de bana bir daha gostermesin. Ayilmak cok zor, ayildiktan sonra heryerin yaniyor agriyor. Simdi biraz iyiyim bugun taburcu olurum. İyi dileklerini dualarini gonderen tum arkadaslarimdan Allah razi olsun
çok geçmiş olsun tultann nasıl oldunn şimdi daha iyisin değilmiiiSlmm kizlar ben bu hafta bildirim yapamadim. Annemler geldi kadin aldim temizlik falan yaptirdim derken cok yoruldum. Biraz dan ameliyata giricem sonrasinda gorusmek uzere allaha emanet olun. Sonra yazarim ins.
yazdıklarında çok haklısınPomocum mesajını gördüm ama epey geçti, galiba yatmıştım ve dizi izliyordum:) Ben her zaman diyorum senin özveriyle buraya girdiğini, tabloyu hazırladığını, diğer arkadaşların da özen göstermesi gerektiğini. Ellerine sağlık, yine hazırlamışsın çizelgemizi. Aldığın karara saygı duyuyorum ve katılıyorum. Ben normal hayatta da kurallara uyan, kuralları seven biriyimdir. Kuralların bozulması beni rahatsız eder, dolayısıyla burada da öyle. İlk sayfada yazdığın kurallar vardı, kaçımız bunlara uyuyoruz? Hepimizin işleri var, zaten ona rağmen buradayız, yoksa işe de dalıp iyice beslenme düzenimiz bozulacak. Buna uymayanlar olduğunda listeden çıkarma konusunda tereddüt etme. Sen vakit ayırıyorsan herkes ayırabilir. Dediğin gibi en azından mj atıp bilgi verilebilir.
Eğer herkes kendi kafasına göre takılacaksa bir grup oluşturmanın anlamı yok ki. Ben daha önce de dedim, sağlıklı bir kiloya indikten sonra kilo vermek daha zor. Hem fiziksel olarak, hem psikolojik olarak. Benim bu konuda desteğe ihtiyacım var, o yüzden buradayım. Yoksa diyeti miyeti bırakasım var valla, 38-40 beden giyiyorum şu anda, 36-38 olmasa da olur. Ama tekrar 70 ve üstü olmak istemiyorum, hiç değilse 65'in altına ineyim diyorum. Çizelge günleri biraz heyecan olması lazım, haftasonu hepimiz biraz kaçırıyoruz, dengelemek ve toparlanmak için birbirimizi görmemiz olumlu etki yapıyor. Eskiden ++ çıkanlara ceza verilirdi, kaçamak yok, bu hafta toplam şu kadar saat spor yapacaksın diye. Şimdi kimse birbirine yorum bile yapmıyor. Menü paylaşımı az, spor desen çok çok az. Eeeee nasıl motive edeceğiz birbirimizi? Bu karmaşa devam ederse hepimiz olduğumuz yerde saymaya devam ederiz, biraz hareketlenip hırslanmamız lazım. Ben 3 aydır 68'li kilolardayım, kilo verme grubunda bu normal mi? Neyse ben de söyleyeceklerimi söyledim, bu tarz bir yazı bir daha yazmayacağım, umarım toparlanırız ve hep birlikte kilo veririz.
neslii ben bu hafta veremedim hatta aldımm ,2 haftadır takılı kaldım 72 buçukla 73 arasında ve çok sıkıldımm bu hafta artık 71 buçuk olmak istiyorummmEveettt gelelim tablomuza, kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum. Tosuncuk çok güzel kilo vermişsin tebrikler, sen fazla verip fazla alıyorsun gibi bir görüntü var, bu da çok sağlıklı değil, inşallah kilo vermen kalıcı ve sağlıklı olur. Beri seni de tebrik ediyorum, çok güzel vermişsin, sporun ve dikkat etmenin faydası Karabiber hem kilo vermiş, hem hırslanmış zaten, eminim haftaya daha güzel kilo verecek. Duygucum haftasonu yediklerine rağmen 100 gram alman bence başarı Ben de çok kaçırdım ama sanırım regl olmam ve spor yapmam sayesinde almadım. Pomocum ve Cemrem çok almışlar. İnşallah bu hafta fazlasıyla verirler. Cemrem en çok kilo alan kişi olduğu için bence ceza verelim
menülerin hepsi güzelmişş ,gözlemeleri gördüm elimii uzatıp bir ısırık alacaktımmnesli yani elimden geleniyaptımm bi ara fac.bak yediklerimin bazılarını resimledimmm :)))) yani şuan çok pişmanım keşke annemin gözlemelerinden çatlayasaya kadarr yeseydimm az bile yedimmm ama annem beni çokzorladııı gittiğim gününakşamı alinazik,mantı,vefırında patlıcanlı köfte kebabı yapmış birde salataa,pazar kahvaltıda evyapımı gözlemeler gelde yemem neslii:)))
bend ebayılırımm karpuz peynir ve ekmeğee yaz gelsede bol yesekgörümcemin yaptığı pasta değşetti zaten ,benim tatlıyla aram olmamasına rahmen bayıla bayıla yedimm ,dediğin gibi BKİ olarak sağlıklı olsamda istediğim bu kg değil bende 66 gördüm snraaüst üste kg aldımmneyse umarum bundan sonraa veririzz aslında biraz sıksak gözümüzü yumsak yapamıyacağımız bir şey değil,birde ben mevsimsebzelerineçokgüveniyorum yazın ağıryemekleri yerine kabaklar,patlıcanlar,sebzeler herşeyden önce salatalıkdomatess taze taze yicezz yani bazen yemek yapmıyorum salatalıkdomates,karpuz peynir yiyrouzz akşam yemeği olarak
duyguu çok güzel yazmışş canımm bencee bırakma yola devamm neslicimmAynen, gözümüzü yumsak olacak ta:) Valla ben kendime 2 hafta süre verdim, güzelce kilo veremezsem vazgeçeceğim, bu kiloyu kabulleneceğim. Çok sıkıldım artık aynı rakamlarda olmaktan. Neyse şeker, ben yemeğe gidiyorum, öğleden sonra da girerim yine, fırsat bulursan gir, sohbet edelim
duyguu artıkk sabah ve akşam olmak züere yürüyüşe çıkmaya başladımmşöyle bi geçmişi okudumdaaa yeni kararlar alınmış kararlarda haklı pomo,dün msn den kgbildirimi yaptım o esnada fikrimi sordu filiz bende çeşmi içineski arkadaşımızz bence bekle bir süre dedimm,baldamlasıb içinde bu haftabekleyine gelmesse öyle çıkar dedimm.
filiz gerçekden çok yoğunve bu yoğunlukda birşeyler yapmaya çalışıyor emeği inkar edilemezz biraz daha öz verili olalımm bildirim konusundaa işimiz olduğunda birşekildehaber yazalımm böylece sorunolmazz.
çeşmi giderse üzülürümm çok alıştığım bir arkadaşım umarmtekrar dönerrr.
kızlarr gerçekden kg vermekistiyorsak lütfen toparlanalımm elimin altında şartlarım olsa sporu aslabırakmam ama 2.5yaşında oğlum var onla yürüyüş yapamıyorum en azından tempolu olmuyor ,saatlerin alınmasını bekledimm ,bir ara ip atladımm çokda severek atladımama sağ kasığıma ağrıgirdi hemde çok fena şuan yüzden atlıyamıyorum aslında yineatlarım ama öyle 600-700olmaz fazlası ağrı yaptı.leslieee sıktı açıkçası yüzden onuda yapmıyorum.
kısacası kızlar eğer bi engeliniz yoksa ç ıkın yürüyüş yapın en güzel spor tempolu yürüyüş bence illa para verip merkezlere gitmeye gerek yok imkanınız varsa eve alet alın yoksa belediyenin spor aletlerinde spor yapın,gününüzün 30 dk bir şekilde spora ayırın geçrekden sporsuzz zayıflamak zorr
yemekk yemeyi sevmeyen bir bayan olmayı çok isterdimmmyok öyle vazgeçmek inan geri alırsınn grgr bile olsa vermeye bakalımm birde nesli bizimelimizdee al işte ben aylar önce 64 gördüm gittimsaf gibi geri aldımm önümüzegüzel yiyecekler geldiğinde gıtlık'dan çıkar gibi yiyoruzz tadımlık yemek varkennn eeeben sporda yapmıyorum ne zamandır böyleolursa tabi veremeyiz 18 lik genmç kızda değilizki metabolizmamıza güvenelimmm neyse bende çok sıkıldımmemin olbir anöncebitsin istiyorumkg sorunummm
çabukkk değiştirrr o kanalıı duyguuuuanam kanalın birinde canlıcanlı çiğ köfte yapıyorlarrr :))))
evet pomoo bende öyle olduu bir daha düşünmüyorummm bendebahane yaratmak ıstesem ben de daha buyuk bahane var oyuzden acıklama geregı duydum sartlarımı. bır de bu zamana kadar cok soylemedım durumun sıkıntısını cunku hem sızlanıyor goruntusu vermek ıstemedım, hem de bıldırımler konusunda bukadar gevseme olmamıstı.
ben bu topıgı kendıme acmadım, ben bu topıgı kendı kararımla da acmadım arkadaslar rıca ettı ben actım sen kaptan ol dedıler ama gercekten kendıme bıle enerjım yetmıyor kımseyı ıtemem dısıplın konusunda. kacamak konusunda falan katı degılım ama bıldırımler konusunda ve burayı aktıf tutmama konusunda cok katıyım , gercekten hem uzuyor hem sınırlendırıyor bu olay.
patron kızar da bakar da. cunku calısmam gereken saatı ozel seye ayırmıs oluyorum karabıber. kendınce cok haklı bır kontrol ve kızma kda da haklı. ozelde calısmak boyledır cogu zaman.
kurufasulye vs bılmıyorum da ben detoksta herzaman aldım oyuzden senın alacagını da dusunerek yazmıstım ama enazından denemıs oldun.
senin hakkını hiç bir şekilde ödeyemeyizz pomocummcesmı cıkmak ıstemıs ama yıne de tamam vs bırsey mesaj atmadım kendısıne. bırkac hafta bekleyelım gerı doner eskı aktıflıgı ıle belkı de. cesmının yogunlugu ya da cıkmak ıstemesıne bır tepkım ya da dusuncem yok kendı kararıdır benım sınırlendıgım sey bılgı verılmemesı. ama konuyu da uzatmak ıstemıyorum.
ınan benım agustosa kadar boyle devam edecek ozaman ben de dıyebılırım kızlar ben kapotanlık yapamam zamanım yok dıye ama sartları zorlayarak o cızelgeyı yayınlıyorum gecıkınce utanıyorum beklettıgım ıcın. benım kastettıgım seyler bunlar yanı.
sacma sapan sıtelere gırıp yorumlar yapıyormus demıs esıme. bebek ıstıyorsa, tedavıye gıtsın ızın verelım demıs. zayıflamak ıcın ugrasıyorsa, ısten ayrılsın bır surelıgıne demıs. calısacaksa da tum ılgısını ıse versın demıs. soruyorum sımdı ben, ALLAH askına kımsenın gunluk 10dk zamanı yok mu ? ben aksam 10-11 eve geldım gırmedım pcden nefret eder hale gelıyorum 24 saat basına olmamak ıcın gırmedım cogu zaman. ama aynı ben seyahatteyken bıle gırıyordum, gece yarılarına kadar gırıyordum ama nekadar aktıflık olursa ınsan da okadar aktıf oluyor. tek tek menu yazardım herseyı ama dogru durust yazmıyorum bıle artık. cunku haftasonunu bıle bahane edıp, yazmayan cok olunca ben bukadar yogunken ben de gece gırıp yazmam dıyor ınsan kendıne yanı.
buarada tekrar tebrık ederım tosuncuk ve sen cok guzel kılo vermıssınız
benım de ınternetım kotulestı cıkmak zorunda kaldım konusmayı yarım bırakmamak ıcın gırdım tekrar cıkmam lazım bır suru ıs var bekleyen.
fıkır konusunda da herkes fıkırlerını paylassın bence de.
Evet canım seninki farklı bir durum, Allah kolaylık versin, zaten onunla yaşamayı öğrenmişsin, iltihap olmamasına dikkat et sadece.
Benim de tenis oynarken ayak öne doğru çok itiliyor, yani koşup ani duruyorsun, o yüzden ayak öne doğru gidiyor, benim giydiğim ayakkabı normal numaramdı ama meğerse bu tarz sporlarda 1 hatta 2 numara büyük giymek gerekiyormuş. Benim iltihap falan oldu, şişti, aylarca uğraştırmıştı beni, bende doktor yakma işlemi yapmıştı. Amaaannnn neyse geçti gitti ama çok fena oluyor. Şimdi dikkat ediyorum tekrar olmasın diye. Sen de dikkat ediyorsun zaten Pomocum, aman hiçbirimizde bir daha olmasın
günaydın bayanlar uzun bir aradan sonra bir selam vereyim dedim...ama kimsecikleri yokmuş...
artık kendime daha çok vakit ayırıcam
bu akşam babam gelcek bi kaç gün bende olucak o gelmeden kuaföre gideyim dedim evet bakımlı olunca insan daha bi motive oluyo hayayta karşı
normalde bende bakımlı sayılırım giydiğime ve cildime önem veririm hele saçları benim için çokkk önemlidir kapalı bi bayan olsam da
bugünü kendime ayırdım ara sıra bnakım yaptırmak hoş oluyo
ben çıkıyım şimdi yemek yapıp sonra spor kuaför hepsinde sıraaaaaaaa a.e. o güzelim neşe mutluluk hep bizlerle olsunnnnnnnnn
Günaydın kızlar, bugün evdeyim malum, temizlik var, hazırlık var, gireyim bir selam verip çıkayım dedim:) Pasta yapacağım akşam için, önce onu halledip, sonra da temizliğe dalacağım. Bu arada bugün sabah tartıldım yine ve 68.2 gördüm, delleneceğim valla, neyse sabır sabır diyorum, kıracağım inşallah bu döngüyü
herkeze günaydınnn,sabahlarıgirmem gecikiyorr gece geç yatıp sabahda çok geç kalkıyorum ancakendime geliyorumm havada kapalı bugünnn içimsıkıldıı
patron da kendınce haklı senın dakıkan para demek ona gore. cunku satıs yapıyorsun nekadar cok kısı ıle gorusur ve herkese nekadar erken fıyat teklıfı verırsen okadar hızlı gerı donus olacaktır satıs ıcın dıye dusunuyor.tünaydın çıtır kızlarrrrrrrrrr
pomocum patronuna acayip gıcık oldum afedersiniz dengesiz sanane be adam kim nereye bak mış ne yazmış manyak adamayyyyyyyyy çok kızdım sabrını taktir ederim canım yoksa böyle adam çekilmez
tosuncuk gözüm korktu valla kız kaç çıktın bakemAllah sen süper kilo veriyorsun rakibecim maşallah ın var 3 çorap giymişsin kıyamam canım ya acıya dayanıklısın valla canım
tultan ablam çıkmış maşallah ablam kurtuldun vallaAllah yaşatmasın tekrar canım çocuklar nasıl annen mi bakıyor ablam
nesli menü spor yıkılıyo valla ,tosuncukcum oryantel mezdeke oyun havası bende bayılırım ritmi hızlı önersene bana canım indireyim
çok geçmiş olsun tultann nasıl oldunn şimdi daha iyisin değilmiii
yazdıklarında çok haklısın
neslii ben bu hafta veremedim hatta aldımm ,2 haftadır takılı kaldım 72 buçukla 73 arasında ve çok sıkıldımm bu hafta artık 71 buçuk olmak istiyorummm
menülerin hepsi güzelmişş ,gözlemeleri gördüm elimii uzatıp bir ısırık alacaktımm
bend ebayılırımm karpuz peynir ve ekmeğee yaz gelsede bol yesek
duyguu çok güzel yazmışş canımm bencee bırakma yola devamm neslicimm
duyguu artıkk sabah ve akşam olmak züere yürüyüşe çıkmaya başladımm
sabah 8 de uykuda olurkenn şimdii kendimii hemen dışarı atıyorummm
inann bak göreceksinn 2 haftaya ben 69 olacağımm
yemekk yemeyi sevmeyen bir bayan olmayı çok isterdimmm
çabukkk değiştirrr o kanalıı duyguuuu
evet pomoo bende öyle olduu bir daha düşünmüyorummm bende
senin hakkını hiç bir şekilde ödeyemeyizz pomocumm
her fikre açığımm ve bundan sonra daha farklı bir eda olacakk mutlaka hergünn spora çıkacak,yediklerinii yazacakk,hayata daha güzel bakacakk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?