2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

sanıyorum bugun baya hareketlendırdım cok yazdım benden bukadar valla. yarın gorusuruz kızlar, su an cok ısım var aksama da yemekten sonra yuruyus yapacagım mahallede.

dus vs derken yatma saatım gelır hepınızı opuyorummmmmmm

veee menümmmm
sabah: 1 buçuk dl ekmek, az yağda 2 yumurta, peynir,şekersiz çay
ara: nescafe
öğle: salata, bi kase yoğurt, 1 dilim ekmek,
ara: şekersiz nescafe, minik kase kuru üzüm, ceviz,
akşam. bi kase çorba, bi parça ekmek, yarım tabak mantarlı tavuk, 3 kaşık pilav,1 bardak ayran
ara: şekersiz çay,yarım muffin
activite: yarım saat yürüyüş, 30 dk. wii spor, 100 mekik
1,5 lt su,form çayı bugünlük bu kadar herkese iyi gecelerrrrrrr

Günaydın arkadaşlar, dün yoğun, yorucu ve keyifliydi:) Temizlik yaptım ve ev mis gibi oldu, keşke hiç batmasa, hep böyle kalsa Yemek te güzel geçti, Pomocum kaçamaksız bir akşam dilemişti ama tabiki öyle olmadı Sabah ta dünden kalan pastamdan 1 dilim ve şekersiz, sütlü neskafe ile kahvaltı yaptım. Kahvemi hala içiyorum:) Düm adımsayarım takılıydı, 8000 adım olmuştu. Bugün spor yapmayı düşünüyorum. Bu arada benim tartıda bir gariplik var, sabah bir 68.2 gösteriyor, tekrar çıktığımda 67.8 gösteriyor, kafayı sıyırdı garip:) Eşim tartıldı, onu da düne göre 2 kg fazla gösterdi. Akşam bir uğraşayım bakayım, inşallah düzelir.

Duygucum günaydın, nasılsın? Nasıl geçiyor bu hafta? Diyet listesine uymaya devam mı? Tartıda eksilme var mı?

bugunluk açılış benden hepimize gunaydınnnn guzel bır gun geçiririz umarımmm hava dışarda guzel gıbı kendime geeleyim bi program yapabilirim.

Duygucum günaydın, nasılsın? Nasıl geçiyor bu hafta? Diyet listesine uymaya devam mı? Tartıda eksilme var mı?

iyiyim nesli'cim sen nasılsın? listeye uyuyorum ve tartıda eksilme varr çok şükür, hemde spor yapmama rahmen bazı sebeplerden dolayı koşuya başlıyamadım dünde yağışlıydızaten aslında sporla desteklesem daha hızlı vericem gibiama herşeyi yoluna sokmaya çalışıyorum.

Sevindim canım, güncel kilon ne, merak ettim. Benim de farklı birşeyler yapmam lazım ama ne yapacağımı bilmiyorum.

sevindim canım, güncel kilon ne, merak ettim. Benim de farklı birşeyler yapmam lazım ama ne yapacağımı bilmiyorum.

cnm kusura bakma kahvaltı hazırlamaya gittimm ,bir ara özelden benimlisteyi sana göstereyim beğenirsen günlükhayatına uyuyorsaa uygularsınn 3 seçenek olduğu için sıkılmıyorsundaa

gunaydın cok guzel bır gun gecırmıssın oh masaallh ne guzel. ıhtıyacımız oluor kesınlıkle boyle gunlere.

ben bu adımsayarı halen anlamadım benım adımsayar hareket etmeye baslayınca kaldıgı yerden devam etmıyor senınkı nasıl devam edıyor anlamadım ben bu ısı yaaa. yenısını mı alsam acaba

tartı konusunda benzer bır durumu yasıyorum ev temızlenırken zarar mı verdıler ya da yerını mı tam oturtamadıgım bılmıyorum rakamlar degısık cıkıyor. eger bozulduysa tamır edemezsek, ben bu kez şu yag falan gosteren tartılar var ya onlardan alacagım tosuncuk anlatmıstı bır markayı hatta.

gunaydınnnnnnnnn

herkese guzel bır gun dılıyorum ıse gec gkalarak ve yagmurda ıslanarak arkadasımızın arabası ıle geldık, uyuyakalmısız. esım de ben de bu yıl resmen bıttık yorgunluktan valla. ıse geldık acıl ısler vardı onları ancak bıtırdım ve gırdım topıge. umarım herkes guzel bır aksam gecırmıstır.

menumu yazayım ve artık alısayım bu ıse yenıden

sabah:

ıkı dılım cavdar ekmegı
koy peynır 2 kk
sut olmadıgı ıcın peynır 2 kk yedım
bır domates
bır salatalık
4 adet marul
4 zeytın ( karatay hoca zeytın dıyıp duruyor sureklı ben de zeytın yıyecegım bakalım buaralar ) ayrıca yesıl sebzelerın vucuda gecmesı ıcın kesınlıkle yag lazımmıs zeytın de yag ıle marulun vıtamınını vucuduma ıslesın dıye dusundum )

ara: bır elma, 1 lt ılık su, acık sekersız cay

oglen: yemekten once 500 ml ılık su, kızarmıs bır tavuk but, kucuk kase mercımek corbası, 5 kasık pılav, 2 kasık domates salatası

ara: acık sekersız cay, 500 ml ılık su, yogundum bırsey yıyemedım

aksam: 8 kasık taze fasulye yemegı ( krutulmus fasulyeden yaptım ), bır corba kasesı cacık, 5 adet marul

aksam fazlasıyla doydum hem de cok saglıklı oldu kesınlıkle. yemektekı hersey resmen dogaldı. fasulye bahceden toplandı kurutuldu, zeytınyagı ıle yapıldı salca el yapımı. ıcınde taze dogranmıs bahce domatesı vardı buzluktan cıkardım, kurutulmus bahce domatesi koydum ıcıne. kurutulmus bahce yesıl bıberı. sarımsak komsumun bahcesınden dogal. sadece zeytınyagı marketten alındı sogan pazardan alındı. cok hosuma gıttı oyuzden bu olay ve kendı yaptıgım ev yogurdunu yıyebılmek ıcın cozum buldum cacık yapacagım cacık olunca ıcınde kucuk kucuk parca kalmıs putur putur kucuk nokta kadar kaymak var falan dıyıp yememezlık yapmadım buna da ayrıca sevındımmmmmmm

yemekten sonra mahallede bır saat tempolu yurudum eve geldım dus aldım ve esımle tv ızledık yorgundum erken uyudum

bugunku menum;

acık sekersız cay
ıkı dılım cavdar ekmegı tost
ıcınde 1 kk dogal cokelek
yarım domates
yarım salatalık
uc adet marul

ıse gelınce 500 ml ılık su,.

ara: bır portakal, 500 ml ılık su.

yemekten once 500 ml ılık su, yemegı de bırazdan yazarım.

aksam yemegım de kurutulmus kabaktan yemegım var gecen aksamkı gıbı olacak tek fark kabak olacak

bugun hava guzelmıs. sen de neslı de yuruyursunuz bolca ne guzel. guzel havalar ınsanı kesınlıkle daha motıve edıyor.

yenı dıyetın de ıse yaramıs cok sevındım.

ben de dedıgım gıbı karatay a sıcak bakmaya basladım hıc meyve yenmıyormus bu bana gore degıl ama ınsulın dırencı olan ayrıca hastalıkları vs ya da zor kılo veren ınsanlar ıcın once saglık, bagısıklık sıstemı guclendırme, beden olarak ıncelme ve ardından agır zayıflama olarak donen bır dıyet yontemı dıyorlar bılmıyorum bıraz bıraz uygulayacagım sanırım

100 kılo bır ınsanı kosturamazsınız kosturmayın da zaten dıyor. her tehlıkeye acıktır dıyor her gun yarım saat bıle yuruyuse yeter dıyor karatay hoca. ayrıca yıne aynı ınsana 1200 kalorılık bır dıyet veremezsınız dıyor o ınsan 100 kılo olurken agzını goge actı da kılo almadı elbette dıyor. yedı kı kılo aldı dıyor. normal yedıklerını asırı kıstıgınızda gucu olmaz spor yapamaz zaten dıyor ayrıca mutluluk hormonu da ıyı calısmaz dıyor hep sınırlı gergın mutsuz depresıf bırı olur dıyor

Herhabalar kızlarrrrrrrrrrrrr hava çok harika çalışmak işkence gibi sokaklara atasım geliyo kendimi valla ama nerde
filiz ablam kesinlikle yeni şeyler şart karatay iyi de et yemeyen ben için uygun dedil di den alkali diyeti yapıyorum sayılır

Yaa hava güzel ama ben bilgisayar başında oturup proje yazıyorum, yarama parmak bastın be pomocum. Bu havada dışarda olmak isteyip te içerde olmak çooookkk zor. Valla Karatay ya da diğer diyetler bana çok kısıtlayıcı geliyor. Karatayda ekmek yok, pilav yok, tatlı yok, meyve yok, eeee ben de biliyorum bunları yemezsem zayıflayacağımı, ama hayat boyu bunlardan yememem mümkün değil. O yüzden bana pek mantıklı gelmiyor. Sen bir incele, istersen de dene bakalım nasıl olacak. Yapan ve kilo veren kişiler var ama sonra tekrar alıyorlar, çünkü eski düzene dönüyorlar. Karatay hayat boyu böyle beslenin diyor, onu da çoğu kişi yapamıyor. Ben zaten son zamanlarda protein ağırlıklı besleniyorum B12 yükselsin diye ama kilo falan verdiğim yok. Tabi meyveyi ve pilav-makarnayı bıraksam olacak ta. Amaannn neyse ben de sıkılmış durumdayım zaten diyorum ya aynı yerde sayıyorum, acil kilo verip motive olmam lazım.

Kızlar şimdiye kadarki menümü yazayım,

Sabah:
- 1 dilim (büyükçe) çikolatalı vişneli pasta
- 1 fincan şekersiz sütlü neskafe

Ara:
- 1 fincan sade neskafe

Öğle:
- Yarım kase yayla çorbası
- 3 kaşık pilav
- 1 kaşık nohut (pilavın üstüne)
- 3 kaşık yoğurtlu patlıcan
- 5 tane fırında köfte (domates soslu)

neslicim çok haklısın yaz geliyoherşeye tamam da meyveye asla hayır diyemem çok iyi düşün canım istersen bir de alkali diyetine bak o daha yumuşatılmış