- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #10.581
Duygucum günaydın, nasılsın? Nasıl geçiyor bu hafta? Diyet listesine uymaya devam mı? Tartıda eksilme var mı?
iyiyim nesli'cim sen nasılsın? listeye uyuyorum ve tartıda eksilme varr çok şükür, hemde spor yapmama rahmen bazı sebeplerden dolayı koşuya başlıyamadım dünde yağışlıydızaten aslında sporla desteklesem daha hızlı vericem gibiama herşeyi yoluna sokmaya çalışıyorum.
sevindim canım, güncel kilon ne, merak ettim. Benim de farklı birşeyler yapmam lazım ama ne yapacağımı bilmiyorum.
Sevindim canım, güncel kilon ne, merak ettim. Benim de farklı birşeyler yapmam lazım ama ne yapacağımı bilmiyorum.
Günaydın arkadaşlar, dün yoğun, yorucu ve keyifliydi:) Temizlik yaptım ve ev mis gibi oldu, keşke hiç batmasa, hep böyle kalsaYemek te güzel geçti, Pomocum kaçamaksız bir akşam dilemişti ama tabiki öyle olmadı Sabah ta dünden kalan pastamdan 1 dilim ve şekersiz, sütlü neskafe ile kahvaltı yaptım. Kahvemi hala içiyorum:) Düm adımsayarım takılıydı, 8000 adım olmuştu. Bugün spor yapmayı düşünüyorum. Bu arada benim tartıda bir gariplik var, sabah bir 68.2 gösteriyor, tekrar çıktığımda 67.8 gösteriyor, kafayı sıyırdı garip:) Eşim tartıldı, onu da düne göre 2 kg fazla gösterdi. Akşam bir uğraşayım bakayım, inşallah düzelir.
iyiyim nesli'cim sen nasılsın? listeye uyuyorum ve tartıda eksilme varr çok şükür, hemde spor yapmama rahmen bazı sebeplerden dolayı koşuya başlıyamadım dünde yağışlıydızaten aslında sporla desteklesem daha hızlı vericem gibiama herşeyi yoluna sokmaya çalışıyorum.
bugun hava guzelmıs. sen de neslı de yuruyursunuz bolca ne guzel. guzel havalar ınsanı kesınlıkle daha motıve edıyor.
yenı dıyetın de ıse yaramıs cok sevındım.
ben de dedıgım gıbı karatay a sıcak bakmaya basladım hıc meyve yenmıyormus bu bana gore degıl ama ınsulın dırencı olan ayrıca hastalıkları vs ya da zor kılo veren ınsanlar ıcın once saglık, bagısıklık sıstemı guclendırme, beden olarak ıncelme ve ardından agır zayıflama olarak donen bır dıyet yontemı dıyorlar bılmıyorum bıraz bıraz uygulayacagım sanırım
yaa hava güzel ama ben bilgisayar başında oturup proje yazıyorum, yarama parmak bastın be pomocum. Bu havada dışarda olmak isteyip te içerde olmak çooookkk zor. Valla karatay ya da diğer diyetler bana çok kısıtlayıcı geliyor. Karatayda ekmek yok, pilav yok, tatlı yok, meyve yok, eeee ben de biliyorum bunları yemezsem zayıflayacağımı, ama hayat boyu bunlardan yememem mümkün değil. O yüzden bana pek mantıklı gelmiyor. Sen bir incele, istersen de dene bakalım nasıl olacak. Yapan ve kilo veren kişiler var ama sonra tekrar alıyorlar, çünkü eski düzene dönüyorlar. Karatay hayat boyu böyle beslenin diyor, onu da çoğu kişi yapamıyor. Ben zaten son zamanlarda protein ağırlıklı besleniyorum b12 yükselsin diye ama kilo falan verdiğim yok. Tabi meyveyi ve pilav-makarnayı bıraksam olacak ta. Amaannn neyse ben de sıkılmış durumdayım zaten diyorum ya aynı yerde sayıyorum, acil kilo verip motive olmam lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?