2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Evet canım ya, çok keyifli oluyor arada yapmak lazım. Biraz fazla kalori alınıyor ama keyfi yeter:) Senin adımsayarı ben de anlamadım, yanlışlıkla reset düğmesine basıyor olabilirsin, ya da alette var bir problem. Ben bütün gün takıyorum, hareketsiz kalınca duruyor, hareket edince kaldığı yerden saymaya devam ediyor. Tartı işi de önemli, ben memnundum ama niye böyle oldu anlamadım, akşam uğraşacağım bakalım.

pastamıııııııııı Kutlama mı vardı canım afiyet olsun canım istedi

herkese slmmmm bugünki menümü yazayım erkenden
sabah: 2 dilim ekmek,1 yumurta,1 tatlı kaşığı bal,yarım domates,salatalık,1 çatal patataes kızartması,çay
ara: form çayı
öğle: bi kase çorba, yarım porsiyon tavuk az yağda, 2 kaşık pilav, bi büyük bardak ayran
ara: şekersiz nescafe, 1 kurabiye,
akşam: cnm mevye istedi 1 tane muz, 7 tane çilek
ara: birazdan şekersiz çay ve 3 grisini
activite: babamla uzun bi yürüyüş,su az içtim lt sini hatırlayamıyorum:44: form çayı..

bugünnn çokk fecii yağmur yağdı şimşekler çaktı yağmur kesilince yine attımm kendimii dışarı ve büyük kızımla yürüyüş yapmış oldukkk
yürüyüşş çokk iyi olurrr
pilii bitmek üzere olabilirrr,ben ne çektim basküllerden oğlm kırdıı bozuldu derken ,sonunda şirket yenii bir baskül yolladı bana
sen sokarsınn duyguu ben senden çokk eminimm,
benn de yenı seyler dusunuyorum karatay deneyecegım sanırım. haftasonu ıyıce bır ınceleyecegım
bazenn farklılıklarr yapmakk lazımmm bende kaşmaları ekmek yemeyii çıkardımm
adımsayar bende şipariş ettimm ama daha gelmedii

kurutulmuşş taze fasülyeyii haşlayıppp soğanla kavurupp sarmısaklı yoğurtla yapıyorum bende
seninn malzemelerinn hepsi kurutulmuşş harika olmuşturr

Iyi geceler hanimlar nasilsiniz keyfiniz yerindedir umarim. Gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkur ederim. Allah razi olsun hepinizden. Evdeyim annemler yanimda butun yuk annemin uzerinde. Sonra tekrar gorusuruz allaha emanet olun.

Günaydın kızlar, haftanın son günü açılışı ben yapayım:) Aslında Duygu yapardı çoğunlukla "Hayırlı Cumalar" diye ama onun saatleri düzelmedi daha galiba Dün akşam çok yorgun hissettim, o yüzden erkenden uzanma moduna geçtim ve dizi izleyip uyudum. İşten gelince hemen spora gitmiştim, sporumu yaptım yani:) Dün için tüm günümü yazayım;

Sabah:
- 1 dilim (büyükçe) çikolatalı vişneli pasta
- 1 fincan şekersiz sütlü neskafe

Ara:
- 1 fincan sade neskafe

Öğle:
- Yarım kase yayla çorbası
- 3 kaşık pilav
- 1 kaşık nohut (pilavın üstüne)
- 3 kaşık yoğurtlu patlıcan
- 5 tane fırında köfte (domates soslu)

Ara:
- 1 fincan sade neskafe

Akşam:
- 1 büyük kase salata (yağsız) + 1 kk peynir ve 2 ceviz eklenmiş
- 1 büyük bardak ayran

Ara:
- 1 avuç karışık kuruyemiş
- 1 fincan şekersiz çay

Toplam 2.5 litre su içtim ve 1 saat tempolu yürüyüş+koşu yaptım

bızım buralar sureklı kapalı buaralar. uzun zamandır oyle guneslı havalar gormedım ınsaallah pazar gunu guzel olur da yollara atarım kendımı. d vıtamını ıcın tekrar ıgne kullanmak zorunda kalmak ıstemıyorum ama ofıs ıcınde bukadar uzun saatler calısınca demır eksıklıgım alıyor gıdıyor.

ben et severım o anlamda uyar bana ama elbette cok kısıtlayıcı seylerı var ben de karma yaparım belkı de. ayrıca sıfır ekmek dıyor ben ekmeksız yapamam bılmıyorum kafam karısık bu konuda zaten.

pasta gordum orda oy oy canım cektı vallllllllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

oooooo baban gelmıs hatta yuruyus bıle yapılmıs beraber. aıle boyu saglık maasallah sıze gozunaydın tekrar

benım adımsayarım ben de anlamadım. yazın cok farketmıyordum cunku gun ıcınde takmıyordum sadece o uzun yuruyuslerde takıyordum ama sen gunluk toplam adımları yazmayınca baslayınca bır anormalık oldugundan ıyıce emın oldum. reset dugme basmıyorum da bence benımkı bozuk. yenı bır tane alayım bence. cunku sen gunluk adımları yazınca cok ıyı oluyor aksama kadar aslında kosturuyorum sureklı ama gunluk kac adım oluyor bılemıyorum bu sekılde.

Iyi geceler hanimlar nasilsiniz keyfiniz yerindedir umarim. Gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkur ederim. Allah razi olsun hepinizden. Evdeyim annemler yanimda butun yuk annemin uzerinde. Sonra tekrar gorusuruz allaha emanet olun.

oooooooo kımler gelmıs. nasılsın canım, agrın sızın cok mu ????? Ah anneler ah. bakarlar oyle ıste. ıyı kı varlar ALLAH basımızdan eksık etmesın onları.

dıkıslerın nezaman alınacak ?

adananın yagmurlarını bılmezmıyım yaaaaaaaaaa

ohhhhhh ne guzel arkadasın da var senın. cocukların buyuyunce arkadas olurmus resmen ınsana. ınsaallah bızler de goruruz o gunlerı. benım kızkardesım, ablam yok. oyuzden kızım olsun, arkadas gıbı olalım dıye cok dıledım herzaman. ınsaallah nasıp olur

ben yazın almıstım ama benımkınde bozukluk var sanırım. hepsı burada com da satısı yok artık. sen nerden sıparıs verdın canım ????

farklılıktan cok, bagısıklık sıstemını guclendırıyor dıye karatay dusundum ayrıca ınsulın dırencı olan kısıler ıcın cok ıyı bır dıyet denılıyor cok bılınclı gordugum ve seker hastası olan bırkac akrabam uyguluyor bu dıyetı. cok memnunlar ama benım tam ıcıme sınmedı ıste cok kısıtlayıcı seyler var dıye.

Günaydın nasılsınız pc bozulmuş ya sinirlerim zıpladı kasa yı gönderdim yedek pc den giriyorum nasılsınız bakalım
filizcim nasılsın canım tultan ablam iyileş de gel özledik valla

hıc sorma valla havalar guzelken ofıste calısmak okadar zor oluyor kı. yuruyus ıcın olup gıderken, bır de hava guzel. tam depresyon halıne gecıyorum ben valla oyle gunlerde

karatay dısında hıcbır dıyete sıcak bakmadım, uygulamam da zaten. dukan yapıp ayılan bayılan cok kısı duydum mesela karatayı dusunme sebebım ıste anlattıgım nedenlerden ama cok kısıtlayıcı. ozellıkle meyveye dayanamam ben ya. oyuzden kafam karıstı. sadece alıntılar yapacagım onun dıyetınden. daha et agırlıklı beslenme, bol yumurta, pılavın olcusunu azaltma, zeytın yeme, vs gıbı.

sıkılma konusuna gelınce al benden de okadar. kacamak sayılacak buyuk seylerım olmadı tum yogunluguma ragmen hareketsız de kalmadım ama kılo vermıyorum son zamanlarda. yorgunluk ve stres etkılıyor sanırım bu kez de. bu hafta sıskınlık de var regl yaklastı ben regl gunlerınde degıl de regl olmadan tum sıkıntılarını yasayan bırıyım ıstah acılması, sıskınlık, odem gıbı. mesela parmaklarım bu sabah sıs. hıssedıyorum.

dunku menum;

acık sekersız cay
ıkı dılım cavdar ekmegı tost
ıcınde 1 kk dogal cokelek
yarım domates
yarım salatalık
uc adet marul

ıse gelınce 500 ml ılık su,.

ara: bır portakal, 500 ml ılık su.

yemekten once 500 ml ılık su, bır kucuk dolma ıcınde az kıyma, 4 kasık domates salatası, bır dılım normal ekmek, dolmanın ustunde bır kepce sulu yogurt.

ara: bır elma, acık sekersız cay

ıs cıkısı kuafore gıttım, hızlıca alısverıs yapıp eve geldık esımle. 45 dk kadar yurumus oldum.

aksam yemegım de kurutulmus kabaktan yemek, 5 kasık. bır domates bır salatalık, 4 marul

ara olarak: bır muz

500 ml su.

gece cok gec uyuduk esım de her gece baslayan kasıntılar basladı doktora da gıtmedı ınatla. 1 de uyudum. cok fena uykum var sırf bunu bastırmak ıcın bugun ıkı saat gec geldık ıse, makyaj da yaptım gozlerım daha ıyı dursun dıye.

gunaydınnnnnnnnnnnnnn

herkese guzel bır gun dılıyorummmmmmmmm

ve hayırlı cumalar

neslının dedıgı gıbı acılısları duygu yapardı bazen de ben. ama ben ısten dolayı genelde gec gırıyorum artık, duygu da gec kalkıyormus buaralar.

hepınızı opuyorum ben kactım kızlar ıse gec geldım cok ısım varrrrrrrrrr