- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #10.601
gunaydın cok guzel bır gun gecırmıssın oh masaallh ne guzel. ıhtıyacımız oluor kesınlıkle boyle gunlere.
ben bu adımsayarı halen anlamadım benım adımsayar hareket etmeye baslayınca kaldıgı yerden devam etmıyor senınkı nasıl devam edıyor anlamadım ben bu ısı yaaa. yenısını mı alsam acaba
tartı konusunda benzer bır durumu yasıyorum ev temızlenırken zarar mı verdıler ya da yerını mı tam oturtamadıgım bılmıyorum rakamlar degısık cıkıyor. eger bozulduysa tamır edemezsek, ben bu kez şu yag falan gosteren tartılar var ya onlardan alacagım tosuncuk anlatmıstı bır markayı hatta.
kızlar şimdiye kadarki menümü yazayım,
sabah:
- 1 dilim (büyükçe) çikolatalı vişneli pasta
- 1 fincan şekersiz sütlü neskafe
ara:
- 1 fincan sade neskafe
öğle:
- yarım kase yayla çorbası
- 3 kaşık pilav
- 1 kaşık nohut (pilavın üstüne)
- 3 kaşık yoğurtlu patlıcan
- 5 tane fırında köfte (domates soslu)
pastamııııııııııKutlama mı vardı canım afiyet olsun canım istedi
dün akşam misafirler vardı, çocuk ta vardı, ben de tatlı olarak pasta yaptım, gel gel var bir dilim daha ikram edeyim sana
Tuni abla nasılsın hoşgeldin bana mı bakmaya geldin ablammmmmmmmm
hoşbuldum canım
eveet sana bakmaya geldim ne zamandır girmemiştim girince hemen aklıma sen geldin dedim bakayım beriş napıyor:))
bugünnn çokk fecii yağmur yağdı şimşekler çaktı yağmur kesilince yine attımm kendimii dışarı ve büyük kızımla yürüyüş yapmış oldukkkmaasallah yuruyuslere baslanmıs harıkasın hep boyle devam edersın havalar orda erkenden ısınır sen bızlerden avatajlısın bunu degerlendır canım. 69 olacaksın elbette. canı gonulden ınanıyorum
bu hak degıl karabıber. sadece bıraz daha saygı ve ozen beklıyor ınsan. yoksa ben hak olarak gormuyorum.
yürüyüşş çokk iyi olurrrsanıyorum bugun baya hareketlendırdım cok yazdım benden bukadar valla. yarın gorusuruz kızlar, su an cok ısım var aksama da yemekten sonra yuruyus yapacagım mahallede.
dus vs derken yatma saatım gelır hepınızı opuyorummmmmmm
pilii bitmek üzere olabilirrr,ben ne çektim basküllerden oğlm kırdıı bozuldu derken ,sonunda şirket yenii bir baskül yolladı banaGünaydın arkadaşlar, dün yoğun, yorucu ve keyifliydi:) Temizlik yaptım ve ev mis gibi oldu, keşke hiç batmasa, hep böyle kalsaYemek te güzel geçti, Pomocum kaçamaksız bir akşam dilemişti ama tabiki öyle olmadı Sabah ta dünden kalan pastamdan 1 dilim ve şekersiz, sütlü neskafe ile kahvaltı yaptım. Kahvemi hala içiyorum:) Düm adımsayarım takılıydı, 8000 adım olmuştu. Bugün spor yapmayı düşünüyorum. Bu arada benim tartıda bir gariplik var, sabah bir 68.2 gösteriyor, tekrar çıktığımda 67.8 gösteriyor, kafayı sıyırdı garip:) Eşim tartıldı, onu da düne göre 2 kg fazla gösterdi. Akşam bir uğraşayım bakayım, inşallah düzelir.
sen sokarsınn duyguu ben senden çokk eminimm,iyiyim nesli'cim sen nasılsın? listeye uyuyorum ve tartıda eksilme varr çok şükür, hemde spor yapmama rahmen bazı sebeplerden dolayı koşuya başlıyamadım dünde yağışlıydızaten aslında sporla desteklesem daha hızlı vericem gibiama herşeyi yoluna sokmaya çalışıyorum.
bazenn farklılıklarr yapmakk lazımmm bende kaşmaları ekmek yemeyii çıkardımmbenn de yenı seyler dusunuyorum karatay deneyecegım sanırım. haftasonu ıyıce bır ınceleyecegım
adımsayar bende şipariş ettimm ama daha gelmediigunaydın cok guzel bır gun gecırmıssın oh masaallh ne guzel. ıhtıyacımız oluor kesınlıkle boyle gunlere.
ben bu adımsayarı halen anlamadım benım adımsayar hareket etmeye baslayınca kaldıgı yerden devam etmıyor senınkı nasıl devam edıyor anlamadım ben bu ısı yaaa. yenısını mı alsam acaba
tartı konusunda benzer bır durumu yasıyorum ev temızlenırken zarar mı verdıler ya da yerını mı tam oturtamadıgım bılmıyorum rakamlar degısık cıkıyor. eger bozulduysa tamır edemezsek, ben bu kez şu yag falan gosteren tartılar var ya onlardan alacagım tosuncuk anlatmıstı bır markayı hatta.
gunaydınnnnnnnnn
herkese guzel bır gun dılıyorum ıse gec gkalarak ve yagmurda ıslanarak arkadasımızın arabası ıle geldık, uyuyakalmısız. esım de ben de bu yıl resmen bıttık yorgunluktan valla. ıse geldık acıl ısler vardı onları ancak bıtırdım ve gırdım topıge. umarım herkes guzel bır aksam gecırmıstır.
menumu yazayım ve artık alısayım bu ıse yenıden
sabah:
ıkı dılım cavdar ekmegı
koy peynır 2 kk
sut olmadıgı ıcın peynır 2 kk yedım
bır domates
bır salatalık
4 adet marul
4 zeytın ( karatay hoca zeytın dıyıp duruyor sureklı ben de zeytın yıyecegım bakalım buaralar ) ayrıca yesıl sebzelerın vucuda gecmesı ıcın kesınlıkle yag lazımmıs zeytın de yag ıle marulun vıtamınını vucuduma ıslesın dıye dusundum )
ara: bır elma, 1 lt ılık su, acık sekersız cay
oglen: yemekten once 500 ml ılık su, kızarmıs bır tavuk but, kucuk kase mercımek corbası, 5 kasık pılav, 2 kasık domates salatası
ara: acık sekersız cay, 500 ml ılık su, yogundum bırsey yıyemedım
aksam: 8 kasık taze fasulye yemegı ( krutulmus fasulyeden yaptım ), bır corba kasesı cacık, 5 adet marul
aksam fazlasıyla doydum hem de cok saglıklı oldu kesınlıkle. yemektekı hersey resmen dogaldı. fasulye bahceden toplandı kurutuldu, zeytınyagı ıle yapıldı salca el yapımı. ıcınde taze dogranmıs bahce domatesı vardı buzluktan cıkardım, kurutulmus bahce domatesi koydum ıcıne. kurutulmus bahce yesıl bıberı. sarımsak komsumun bahcesınden dogal. sadece zeytınyagı marketten alındı sogan pazardan alındı. cok hosuma gıttı oyuzden bu olayve kendı yaptıgım ev yogurdunu yıyebılmek ıcın cozum buldum cacık yapacagım cacık olunca ıcınde kucuk kucuk parca kalmıs putur putur kucuk nokta kadar kaymak var falan dıyıp yememezlık yapmadım buna da ayrıca sevındımmmmmmm
yemekten sonra mahallede bır saat tempolu yurudum eve geldım dus aldım ve esımle tv ızledık yorgundum erken uyudum
Herhabalar kızlarrrrrrrrrrrrr hava çok harika çalışmak işkence gibi sokaklara atasım geliyo kendimi valla ama nerde
filiz ablam kesinlikle yeni şeyler şart karatay iyi de et yemeyen ben için uygun dedil di den alkali diyeti yapıyorum sayılır
Kızlar şimdiye kadarki menümü yazayım,
Sabah:
- 1 dilim (büyükçe) çikolatalı vişneli pasta
- 1 fincan şekersiz sütlü neskafe
Ara:
- 1 fincan sade neskafe
Öğle:
- Yarım kase yayla çorbası
- 3 kaşık pilav
- 1 kaşık nohut (pilavın üstüne)
- 3 kaşık yoğurtlu patlıcan
- 5 tane fırında köfte (domates soslu)
herkese slmmmm bugünki menümü yazayım erkenden
sabah: 2 dilim ekmek,1 yumurta,1 tatlı kaşığı bal,yarım domates,salatalık,1 çatal patataes kızartması,çay
ara: form çayı
öğle: bi kase çorba, yarım porsiyon tavuk az yağda, 2 kaşık pilav, bi büyük bardak ayran
ara: şekersiz nescafe, 1 kurabiye,
akşam: cnm mevye istedi 1 tane muz, 7 tane çilek
ara: birazdan şekersiz çay ve 3 grisini
activite: babamla uzun bi yürüyüş,su az içtim lt sini hatırlayamıyorum:44: form çayı..
Evet canım ya, çok keyifli oluyor arada yapmak lazım. Biraz fazla kalori alınıyor ama keyfi yeter:) Senin adımsayarı ben de anlamadım, yanlışlıkla reset düğmesine basıyor olabilirsin, ya da alette var bir problem. Ben bütün gün takıyorum, hareketsiz kalınca duruyor, hareket edince kaldığı yerden saymaya devam ediyor. Tartı işi de önemli, ben memnundum ama niye böyle oldu anlamadım, akşam uğraşacağım bakalım.
Iyi geceler hanimlar nasilsiniz keyfiniz yerindedir umarim. Gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkur ederim. Allah razi olsun hepinizden. Evdeyim annemler yanimda butun yuk annemin uzerinde. Sonra tekrar gorusuruz allaha emanet olun.
bugünnn çokk fecii yağmur yağdı şimşekler çaktı yağmur kesilince yine attımm kendimii dışarı ve büyük kızımla yürüyüş yapmış oldukkk
yürüyüşş çokk iyi olurrr
pilii bitmek üzere olabilirrr,ben ne çektim basküllerden oğlm kırdıı bozuldu derken ,sonunda şirket yenii bir baskül yolladı bana
sen sokarsınn duyguu ben senden çokk eminimm,
bazenn farklılıklarr yapmakk lazımmm bende kaşmaları ekmek yemeyii çıkardımm
adımsayar bende şipariş ettimm ama daha gelmedii
kurutulmuşş taze fasülyeyii haşlayıppp soğanla kavurupp sarmısaklı yoğurtla yapıyorum bende
seninn malzemelerinn hepsi kurutulmuşş harika olmuşturr
Yaa hava güzel ama ben bilgisayar başında oturup proje yazıyorum, yarama parmak bastın be pomocum. Bu havada dışarda olmak isteyip te içerde olmak çooookkk zor. Valla Karatay ya da diğer diyetler bana çok kısıtlayıcı geliyor. Karatayda ekmek yok, pilav yok, tatlı yok, meyve yok, eeee ben de biliyorum bunları yemezsem zayıflayacağımı, ama hayat boyu bunlardan yememem mümkün değil. O yüzden bana pek mantıklı gelmiyor. Sen bir incele, istersen de dene bakalım nasıl olacak. Yapan ve kilo veren kişiler var ama sonra tekrar alıyorlar, çünkü eski düzene dönüyorlar. Karatay hayat boyu böyle beslenin diyor, onu da çoğu kişi yapamıyor. Ben zaten son zamanlarda protein ağırlıklı besleniyorum B12 yükselsin diye ama kilo falan verdiğim yok. Tabi meyveyi ve pilav-makarnayı bıraksam olacak ta. Amaannn neyse ben de sıkılmış durumdayım zaten diyorum ya aynı yerde sayıyorum, acil kilo verip motive olmam lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?