2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Hohhhoo söylemmeemmm Ama deli gibi yürüyorum. Aynen ama bu bahane gibi bişey hani istiyosan herseye dayanıyosn:)
Ben 4 şarkı buldm baya bilen vaarmış bilirsin ozaman sende hepsini söyleyim alabina yallah,ya el yelil, bom bom ve beledi bunlar var bende:) Aç oyna zorunda hissetme kendini sanki dansçıymıssın gibi tanıdı çıkar ozaman her dakka oynayasın geliyo vücudun sanki harikaymış gibi geliyo ama 1 haftada feci değiştiriyo AMAAAA yürüyüşle birliktee:) mutlaka yürüyüş yap mutllaka

teşekkürler canım indirecegim biliyorum adları tanıdık geldi canım aşk olsun söyleseydin kızzzzz

kızlar merhabalar bende gec uyananlardanım bebışle boluk porcuk uyuyunca boyle oluo işte.uyandım hemen tartıldım ne görıyım dun sabahtan bu sabaha 1 kg eksık 3 defa yerını degıstırerek tartıldım yıne aynı sonuç.acayıp gaza geldım ama yumusacık benm gobuş ıyıce esnetmış benm kızbugun bıraz yuruyus bırde pilates yapıyım dıorum.bu arada mezdekede favorım "masallah". soyle toplanıp oynasak daha guzel olurdu

yaaa aslında diyetgibideğil bu liste amagayet benim yaşam şeklimeuygun ben sadece listeye bakıp saatli yemek yemenin düzeninden dolayı listeye uyuyorum ve memnunum istersen senlede paylaşabilirimmm gerçisen karatayı inceliyorsun twitterın varmı bilmiyorum varsa selehattindönmez diye bir diyetisyen var dün meyvanın önemini paylaştı hesabından, meyva gerçekden çok önemli tabi kararındaa ben kısıtlayıcıdiyetleri sevmiyorum açıkçası ALLAH bize bu nimetleri vermiş hepsinden kararından yersek ve sporla dengelersek bu iş olur zatenn

ha haaa :)))) evet düzenim bozulduu amatoparlıyorum nesli 10'da kalkıyordum 9:30 düşürdüm bugün 9'da kalktımm bAKTIM MİS GİBİ hava oğluşumu bindirdim pusetine sahile kahvaltıya indik kararında hafif bi kahvaltı yaptık ,sonra tempolu yürüdümm tabi bebek arabasını iterek şöyle bi baktım yalnızken yürüğüm hızda yürüyorum tek eksi koşamadım amaolsun 1.5 saat tempolu yürüdümm sonra oğlanı parka götürdüm biraz oynadı ordan parkda bizler için aletler var onları kullandım eve geçtimm şimdi kahve keyfi yapıyorum. iyiken çıkmışım deniz havası kulaklığımda hoş müzik ve yürümek bana çok iyi geldi son günlerde baya gergin günlergeçiriyorum resmen gevşemedim

bu arada menü harika, pastayı günün ilk yarısında yemeni sevdim akşama kadar vucudundan çıkmıştır zatenn butip kaçamaklarıöğleni kadar yapmaklazım sonrası tehlikeli oluyor maleseff..

Son düzenleme:
ben şimdi kilocukları vericem ama zeki nin indiriminden 3 tane bikini almıştım onlar ne olcek daraltıcaz artık

aynennnnnn canım yenimisin kendinden bahsetmişmiydin hatırlayamadım kaç kilosun :26:
yeniyim isveççiyim 2. gundeyım bahsetmiştim de gerilerde kalmıştır.dogumdan kalan kıloları vermeye çalışıorum çogu kendılıgınden gıttı azı kaldı da yumusak yumusak oldum spora zaman kalmıo 24 saat bebışın olunca.dunden bugune 1 kg gıtmış ama nasıl açım şımdı mıden zır zır ama vazgecmek yok

anladım hayırlı olsun ama isveç uygulanacak bir diyet değil ki yapasın sürekli hep isveç yapamazsın miğdeyi aç bırakıp kendini korumaya alır sen eski yeme düzenine dönün ce de her yediğini depolar yemek gelmeyecek tekrar diyerek o yüzden bünyeni metobolizmanı böyle diyetlerle bozma anlık verip almak bu yüzden

Son düzenleme:

bu ılk zaten 6 yada 13 gun yapıp bırakcm.ekmek yemıodum zaten yıne yemycm bol suyumuda içerim hem havalar guzelleştı bebek arabası onde ben arkada yuruyus yapar pilatese de agırlık verırım sıkılastıktan sonra korkuya gerek kalmaz.cok kararlıyım

anladım canım ne diyim kararlısın bebiş kaç aylık kaç kilo vermek istiyorsun