- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #10.621
tünaydın çıtır kızlarrrrrrrrrr
pomocum patronuna acayip gıcık oldum afedersiniz dengesiz sanane be adam kim nereye bak mış ne yazmış manyak adamayyyyyyyyy çok kızdım sabrını taktir ederim canım yoksa böyle adam çekilmez
tosuncuk gözüm korktu valla kız kaç çıktın bakemAllah sen süper kilo veriyorsun rakibecim maşallah ın var 3 çorap giymişsin kıyamam canım ya acıya dayanıklısın valla canım
tultan ablam çıkmış maşallah ablam kurtuldun vallaAllah yaşatmasın tekrar canım çocuklar nasıl annen mi bakıyor ablam
nesli menü spor yıkılıyo valla ,tosuncukcum oryantel mezdeke oyun havası bende bayılırım ritmi hızlı önersene bana canım indireyim
Hohhhoo söylemmeemmmAma deli gibi yürüyorum. Aynen ama bu bahane gibi bişey hani istiyosan herseye dayanıyosn:)
Ben 4 şarkı buldm baya bilen vaarmış bilirsin ozaman sendehepsini söyleyim alabina yallah,ya el yelil, bom bom ve beledi bunlar var bende:) Aç oyna zorunda hissetme kendini sanki dansçıymıssın gibi tanıdı çıkar ozaman her dakka oynayasın geliyo vücudun sanki harikaymış gibi geliyo ama 1 haftada feci değiştiriyo AMAAAA yürüyüşle birliktee:) mutlaka yürüyüş yap mutllaka
teşekkürler canım indirecegim biliyorum adları tanıdık geldicanım aşk olsun söyleseydin kızzzzz
Pazartesiiiiiiiiii:)
bugun hava guzelmıs. sen de neslı de yuruyursunuz bolca ne guzel. guzel havalar ınsanı kesınlıkle daha motıve edıyor.
yenı dıyetın de ıse yaramıs cok sevındım.
ben de dedıgım gıbı karatay a sıcak bakmaya basladım hıc meyve yenmıyormus bu bana gore degıl ama ınsulın dırencı olan ayrıca hastalıkları vs ya da zor kılo veren ınsanlar ıcın once saglık, bagısıklık sıstemı guclendırme, beden olarak ıncelme ve ardından agır zayıflama olarak donen bır dıyet yontemı dıyorlar bılmıyorum bıraz bıraz uygulayacagım sanırım
Günaydın kızlar, haftanın son günü açılışı ben yapayım:) Aslında Duygu yapardı çoğunlukla "Hayırlı Cumalar" diye ama onun saatleri düzelmedi daha galibaDün akşam çok yorgun hissettim, o yüzden erkenden uzanma moduna geçtim ve dizi izleyip uyudum. İşten gelince hemen spora gitmiştim, sporumu yaptım yani:) Dün için tüm günümü yazayım;
Sabah:
- 1 dilim (büyükçe) çikolatalı vişneli pasta
- 1 fincan şekersiz sütlü neskafe
Ara:
- 1 fincan sade neskafe
Öğle:
- Yarım kase yayla çorbası
- 3 kaşık pilav
- 1 kaşık nohut (pilavın üstüne)
- 3 kaşık yoğurtlu patlıcan
- 5 tane fırında köfte (domates soslu)
Ara:
- 1 fincan sade neskafe
Akşam:
- 1 büyük kase salata (yağsız) + 1 kk peynir ve 2 ceviz eklenmiş
- 1 büyük bardak ayran
Ara:
- 1 avuç karışık kuruyemiş
- 1 fincan şekersiz çay
Toplam 2.5 litre su içtim ve 1 saat tempolu yürüyüş+koşu yaptım
kızlarr biraz gecikmelide olsa hayırlı cumalarr hepimizeee,harika bir gün hepimizin olsunn
Before and After Weight Loss - Dailymotion video
kızlar bu video yu mutlaka izleyn manyak gaza geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bende baktım.bende istioruumsort gıyıym elbise gıyıyım
yeniyim isveççiyim 2. gundeyım bahsetmiştim de gerilerde kalmıştır.dogumdan kalan kıloları vermeye çalışıorum çogu kendılıgınden gıttı azı kaldı da yumusak yumusak oldumaynennnnnn canım yenimisin kendinden bahsetmişmiydin hatırlayamadım kaç kilosun :26:
yeniyim isveççiyim 2. gundeyım bahsetmiştim de gerilerde kalmıştır.dogumdan kalan kıloları vermeye çalışıorum çogu kendılıgınden gıttı azı kaldı da yumusak yumusak oldumspora zaman kalmıo 24 saat bebışın olunca.dunden bugune 1 kg gıtmış ama nasıl açım şımdı mıden zır zır ama vazgecmek yok
anladım hayırlı olsun ama isveç uygulanacak bir diyet değil ki yapasın sürekli hep isveç yapamazsın miğdeyi aç bırakıp kendini korumaya alır sen eski yeme düzenine dönün ce de her yediğini depolar yemek gelmeyecek tekrar diyerek o yüzden bünyeni metobolizmanı böyle diyetlerle bozma anlık verip almak bu yüzden
bu ılk zaten 6 yada 13 gun yapıp bırakcm.ekmek yemıodum zaten yıne yemycm bol suyumuda içerim hem havalar guzelleştı bebek arabası onde ben arkada yuruyus yapar pilatese de agırlık verırım sıkılastıktan sonra korkuya gerek kalmaz.cok kararlıyım
anladım canım ne diyim kararlısın bebiş kaç aylık kaç kilo vermek istiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?