- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #10.641
bebiş 7 bucuk aylık.hamileliğim 60 la baslayıp 80 leson bulmuştu.dun 63.5le basladım bugun 62.5 geldım 55i görmek istiyorum hayırlısıyla
MAŞALLH YERİME ÖP OLUR MU ÇOK SEVERİM BEBİŞ
sen iyii olda tultann burayı hiç merak etme,annelerinn yerii ayrı bende rahatsızlansam koşar gelirr başım ağrısınn evinden çıkıp gelirkii msaj yapayımm diyeeIyi geceler hanimlar nasilsiniz keyfiniz yerindedir umarim. Gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkur ederim. Allah razi olsun hepinizden. Evdeyim annemler yanimda butun yuk annemin uzerinde. Sonra tekrar gorusuruz allaha emanet olun.
adananın yagmurlarını bılmezmıyım yaaaaaaaaaa
ohhhhhh ne guzel arkadasın da var senın. cocukların buyuyunce arkadas olurmus resmen ınsana. ınsaallah bızler de goruruz o gunlerı. benım kızkardesım, ablam yok. oyuzden kızım olsun, arkadas gıbı olalım dıye cok dıledım herzaman. ınsaallah nasıp olur
ben yazın almıstım ama benımkınde bozukluk var sanırım. hepsı burada com da satısı yok artık. sen nerden sıparıs verdın canım ????
farklılıktan cok, bagısıklık sıstemını guclendırıyor dıye karatay dusundum ayrıca ınsulın dırencı olan kısıler ıcın cok ıyı bır dıyet denılıyor cok bılınclı gordugum ve seker hastası olan bırkac akrabam uyguluyor bu dıyetı. cok memnunlar ama benım tam ıcıme sınmedı ıste cok kısıtlayıcı seyler var dıye.
Hohhhoo söylemmeemmmAma deli gibi yürüyorum. Aynen ama bu bahane gibi bişey hani istiyosan herseye dayanıyosn:)
Ben 4 şarkı buldm baya bilen vaarmış bilirsin ozaman sendehepsini söyleyim alabina yallah,ya el yelil, bom bom ve beledi bunlar var bende:) Aç oyna zorunda hissetme kendini sanki dansçıymıssın gibi tanıdı çıkar ozaman her dakka oynayasın geliyo vücudun sanki harikaymış gibi geliyo ama 1 haftada feci değiştiriyo AMAAAA yürüyüşle birliktee:) mutlaka yürüyüş yap mutllaka
benii eskilere götürdüü ya el yelil şimdi youtubedeb baktımda
liseye giderken kasedi vardı bende açar evi öyle temizlerdimm bana bol enerjii verirdii
tosuncukk benimde baskül kıpırdadıı bu hafta çok mutluyumm deymeyinn keyfimeee
benii eskilere götürdüü ya el yelil şimdi youtubedeb baktımda
liseye giderken kasedi vardı bende açar evi öyle temizlerdimm bana bol enerjii verirdii
tosuncukk benimde baskül kıpırdadıı bu hafta çok mutluyumm deymeyinn keyfimeee
oooooo baban gelmıs hatta yuruyus bıle yapılmıs beraber. aıle boyu saglık maasallah sızegozunaydın tekrar
iyi akşamlar arkadaşlar .epeydir size yazamadım çok tembelleştim hep yatasım var neti açmaya üşeniyorum bazen
tultan ameliyat olmuş çokk geçmiş olsun canım kurtuldun bitti allah bi daha göstermesin
yeni arkadaşlar katılmış ne güzel taze kan taze sohbetler hoşgelmişler
duygu,nesli ,pomo,karabiber cemre ve çıtır kızlar berivan ve tosuncuk sizler nasılsınız hepinizi ayrı ayrı öperim
berivannnn yumurtalar çıktımı ne alemdesiniz :18::18::18:
yaaa aslında diyetgibideğil bu liste amagayet benim yaşam şeklimeuygun ben sadece listeye bakıp saatli yemek yemenin düzeninden dolayı listeye uyuyorum ve memnunum istersen senlede paylaşabilirimmm gerçisen karatayı inceliyorsun twitterın varmı bilmiyorum varsa selehattindönmez diye bir diyetisyen var dün meyvanın önemini paylaştı hesabından, meyva gerçekden çok önemli tabi kararındaa ben kısıtlayıcıdiyetleri sevmiyorum açıkçası ALLAH bize bu nimetleri vermiş hepsinden kararından yersek ve sporla dengelersek bu iş olur zatenn
Hohhhoo söylemmeemmmAma deli gibi yürüyorum. Aynen ama bu bahane gibi bişey hani istiyosan herseye dayanıyosn:)
Ben 4 şarkı buldm baya bilen vaarmış bilirsin ozaman sendehepsini söyleyim alabina yallah,ya el yelil, bom bom ve beledi bunlar var bende:) Aç oyna zorunda hissetme kendini sanki dansçıymıssın gibi tanıdı çıkar ozaman her dakka oynayasın geliyo vücudun sanki harikaymış gibi geliyo ama 1 haftada feci değiştiriyo AMAAAA yürüyüşle birliktee:) mutlaka yürüyüş yap mutllaka
iyi akşamlar arkadaşlar .epeydir size yazamadım çok tembelleştim hep yatasım var neti açmaya üşeniyorum bazen
tultan ameliyat olmuş çokk geçmiş olsun canım kurtuldun bitti allah bi daha göstermesin
duygu,nesli ,pomo,karabiber cemre ve çıtır kızlar berivan ve tosuncuk sizler nasılsınız hepinizi ayrı ayrı öperim
bu saatlerde kimseler yok bari menümü yazıp çıkayım
sabah: kk peynir, yarım salatalık,1 tatlı kaşığı bal,3 çatal kıymalı yumurta,1 buçuk dilim ekmek,çay
ara: küçük 1 muz
öğle: 1 küçük poğaça, yarım kase şehriye salatası,şekersiz çay
ara: şekersiz nescafe, kuruyemiş
akşam: etli bamya, yoğurt
ara: bi minik magnum
activite: evde iş gücün dışında spor yapamadım olmadı, form çayı, bollll su
neyse benim menüm bu kadar dondurma olmasaydı iyiydi de eşim getirince dayanamadım
herkese ii geceler olsunnnnnnnnnnnnn
bu arada yarın evde olmayacağım nette bulamam menümü pazar günü paylaşacağım
sen iyii olda tultann burayı hiç merak etme,annelerinn yerii ayrı bende rahatsızlansam koşar gelirr başım ağrısınn evinden çıkıp gelirkii msaj yapayımm diyee
evet pomoo öyle oluyor arkadaş gibiyim kızımla ,benii onlar çok isteklendiriyorlarr anne bozma anne yeme,kilo ver diye
kardeşlerine bile bakıyorlarkii ben yürüyüş yapabileyim diyee
inşallah pomocumm sende o günlerii görürsünn canımm senin için dua ediyorum
adımsyarı eşim internetten sipariş verdii ama ben bilmiyorumm öylede çok teferruatlı birşey değill benimkide
ha haaa :)))) evet düzenim bozulduu amatoparlıyorum nesli 10'da kalkıyordum 9:30 düşürdüm bugün 9'da kalktımm bAKTIM MİS GİBİ hava oğluşumu bindirdim pusetine sahile kahvaltıya indik kararında hafif bi kahvaltı yaptık ,sonra tempolu yürüdümm tabi bebek arabasını iterek şöyle bi baktım yalnızken yürüğüm hızda yürüyorum tek eksi koşamadım amaolsun 1.5 saat tempolu yürüdümm sonra oğlanı parka götürdüm biraz oynadı ordan parkda bizler için aletler var onları kullandım eve geçtimm şimdi kahve keyfi yapıyorum. iyiken çıkmışım deniz havası kulaklığımda hoş müzik ve yürümek bana çok iyi geldi son günlerde baya gergin günlergeçiriyorum resmen gevşemedim
bu arada menü harika, pastayı günün ilk yarısında yemeni sevdim akşama kadar vucudundan çıkmıştır zatenn butip kaçamaklarıöğleni kadar yapmaklazım sonrası tehlikeli oluyor maleseff..
oooooooo kımler gelmıs. nasılsın canım, agrın sızın cok mu ????? Ah anneler ah. bakarlar oyle ıste. ıyı kı varlar ALLAH basımızdan eksık etmesın onları.
dıkıslerın nezaman alınacak ?
Günaydın nasılsınız pc bozulmuş ya sinirlerim zıpladı kasa yı gönderdim yedek pc den giriyorum nasılsınız bakalım
filizcim nasılsın canım tultan ablam iyileş de gel özledik valla
sen iyii olda tultann burayı hiç merak etme,annelerinn yerii ayrı bende rahatsızlansam koşar gelirr başım ağrısınn evinden çıkıp gelirkii msaj yapayımm diyee
Merak ediyorum yaa hepinizin yeri baska acaba ne yaptilar, yeni haberler var mi aklim sizde oluyor.
Allah razi olsun canim amin rabbim kimseye gostermesin saglik imtihani cok zor.
Senin iyi olmana da sevindim. Hayirli haberlerini bekliyoruz.
Bugun acilis benden oldu hepinize guzel hafta sonlari diliyorum. Allaha emanet olun kendinize iyi ama cokk iyi bakin :))
Amin canim iyi sayilirim da agrilarim var hala agri kesici aliyorum uzerine birde regl agrisi eklendi(( cok kotu oldum.
Dikislerim 1 hafta sonra alinacak.
Allah razi olsun canim bende cok ozledim bos kalinca girip okuyorum ayri kalamiyorum.
Merak ediyorum yaa hepinizin yeri baska acaba ne yaptilar, yeni haberler var mi aklim sizde oluyor.
Allah razi olsun canim amin rabbim kimseye gostermesin saglik imtihani cok zor.
Senin iyi olmana da sevindim. Hayirli haberlerini bekliyoruz.
Bugun acilis benden oldu hepinize guzel hafta sonlari diliyorum. Allaha emanet olun kendinize iyi ama cokk iyi bakin :))
canımmmmm senı gormek ne guzel. demek agrıların devam edıyor regl kotu olmus ya....... amelıyat zor be tultanım bılmezmıyım ben de yasadım. ALLAH sabır versın guc versın sıfa versın ınsaallah sana canım.
sen de ınsaallah daha agrısız ve rahat bır haftasonu gecırırsın canım, saglıgına tamamen kavusmanı ve aramızda tamamen olmanı beklıyoruz saglıcakla kal opuyorum senı cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?