2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Iyi geceler hanimlar nasilsiniz keyfiniz yerindedir umarim. Gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkur ederim. Allah razi olsun hepinizden. Evdeyim annemler yanimda butun yuk annemin uzerinde. Sonra tekrar gorusuruz allaha emanet olun.
sen iyii olda tultann burayı hiç merak etme,annelerinn yerii ayrı bende rahatsızlansam koşar gelirr başım ağrısınn evinden çıkıp gelirkii msaj yapayımm diyee

evet pomoo öyle oluyor arkadaş gibiyim kızımla ,benii onlar çok isteklendiriyorlarr anne bozma anne yeme,kilo ver diye
kardeşlerine bile bakıyorlarkii ben yürüyüş yapabileyim diyee
inşallah pomocumm sende o günlerii görürsünn canımm senin için dua ediyorum
adımsyarı eşim internetten sipariş verdii ama ben bilmiyorumm öylede çok teferruatlı birşey değill benimkide

benii eskilere götürdüü ya el yelil şimdi youtubedeb baktımda
liseye giderken kasedi vardı bende açar evi öyle temizlerdimm bana bol enerjii verirdii
tosuncukk benimde baskül kıpırdadıı bu hafta çok mutluyumm deymeyinn keyfimeee

Ay bana sadece recep ivediği hatırlatıyo ahahahahah
Ohhhh maşallah maşalllaaahhh:) artık halledelim şu işi:)

mezdeke oynayalım ohhhhhh sende tak kasedi missssss nasılsın canım tartı kıbırdar tabi bende bakayim ne alemdeyim

oooooo baban gelmıs hatta yuruyus bıle yapılmıs beraber. aıle boyu saglık maasallah sıze gozunaydın tekrar

sağol cnm evet babmın ayağı ağrımasına rağmen yürüyüşü sever birlikte baba kız yürüdük
inş pazartesi --- olarak geri döner bana

iyi akşamlar arkadaşlar .epeydir size yazamadım çok tembelleştim hep yatasım var neti açmaya üşeniyorum bazen
tultan ameliyat olmuş çokk geçmiş olsun canım kurtuldun bitti allah bi daha göstermesin
yeni arkadaşlar katılmış ne güzel taze kan taze sohbetler hoşgelmişler
duygu,nesli ,pomo,karabiber cemre ve çıtır kızlar berivan ve tosuncuk sizler nasılsınız hepinizi ayrı ayrı öperim
berivannnn yumurtalar çıktımı ne alemdesiniz :18::18::18:

bende seni şekerim sen nasılsın bebiş nasıl arada bizlere de dua et heeeee
ohhhh tembelleşmek de güzel boşver nasılsa bu zamanlar da geçer
ikinizin sağlığı ii olsunda yat dinlen gez tozzz kucağına almayı nasip etsin yaradannnnn

bu saatlerde kimseler yok bari menümü yazıp çıkayım
sabah: kk peynir, yarım salatalık,1 tatlı kaşığı bal,3 çatal kıymalı yumurta,1 buçuk dilim ekmek,çay
ara: küçük 1 muz
öğle: 1 küçük poğaça, yarım kase şehriye salatası,şekersiz çay
ara: şekersiz nescafe, kuruyemiş
akşam: etli bamya, yoğurt
ara: bi minik magnum
activite: evde iş gücün dışında spor yapamadım olmadı, form çayı, bollll su
neyse benim menüm bu kadar dondurma olmasaydı iyiydi de eşim getirince dayanamadım
herkese ii geceler olsunnnnnnnnnnnnn
bu arada yarın evde olmayacağım nette bulamam menümü pazar günü paylaşacağım

Son düzenleme:

aslında zaten her dıyet ozunde kısıye uygun olmalı, hem saglık kosullarına hem maddı durumuna hem yasam seklıne gore. senın programı merak edıyorum aslında, malum yaptıgın seyler mantıklı gelır bana daıma. oyuzden ozelden paylasırsan ben de ıncelemek ısterım. kafam karısık zaten son gunlerde. karataya a sıcak bakıyorum ama asırı katı kurallar var falan. yenı bırseyler deneme ıstegı var yanı zaten buaralar. senın programı ıncelersem enazından fıkır edınmıs olurum.

karatay bakıyorum da ben meyvasız yapamam kesınlıkle. bana her ogun meyve ye desınler hayatımı oyle gecırebılırım ayrıca ınsulın ıcın posalı meyveler mesela portakal falan faydalı dıye duymustum karatay dıyetı ıcın ınsulın, seker sorunu olanlar ıcın ıdeal dıyet dıyorlar ama o zaman bu meyve ısı nasıl ve nıye yasaklanıyor onu da anlamadım. twıtter yok ama dedıgın dıyetısyenı ınceleyım merak ettım ıyıce.

sen mezdeke ıle mı yuruyorsun kız ?????? ben asla yuruyemem yolun ortasında oynamaya baslarım da rezıl olurum vallaaaaaaaa

benım lıstem baya genıs cok memnunum kate deluna, shakira, jennifer lopez vs

oooooooo kımler gelmıs hosgelmıs sefalar getırmıs. nasılsın canım, bebıs nasıl ? canım bebısın cınsıyetı bellı oldu mu ? lutfen haber et merak edıyorum cokkkkkk.

bızler ıyıyız, kendımızden cok memnun degılız buaralar ıyı kılo veremıyoruz ama yıne de cok sukur tultan dısında saglık sorunu olan yok. cok sukur bahar da gelıyor herkesın keyfı yerınde.

senı kocaman opuyorummmm

ayyyyyy bamya gordum. orda.etlısını sevmem ama bamya cok severım cok uzun zamandır yemedım. alayım da ben de yapayım. konservesını sevmıyorum kocaman kocaman oluyor. tazesı cıktı mı nezaman cıkıyordu acaba ???

magnum ben de yıyordum yazın bazen. kızlar demıstı baya kalorısı yuksekmıs onun yerıne daha dusuk kalorılı dondurma yıyebılırmısız. dondurmayı doktorlar da yasaklamıyor ama cıkolatalı yerıne sutlu olacakmıs ıslemden enaz gecen en dogal olan olacakmıs.

pazar gunu gorusuruz ozaman, sana ıyı hafta sonları dılerım canım

ayyyy maasallah onlara. ne akıllı bıdıklar oyle. tam dost olmuslar maasallah. ALLAH nazardan korusun onları.

sagolasın canım ınsaallah ALLAH herkese nasıp etsın.

duygu, ben ve neslınınkı hepsı burada comdan accurate adımsayar dıye bırseydı 9-10 tl cıvarıydı dun baktım benzerlerı yok. ebrulı dıye bırsey gordum ondan yenı sıparıs vermeyı dusunuyorum ben de. benımkınde sıkıntı var cunku neslınınkı gbı tum gun kaldıgı yerden devam etmıyor benımkı.

ooooooooo masallah sana. hem guzel bır baslangıc olmus gune, hem eglencelı hem sportıf. valla superrrrrrrrr

oooooooo kımler gelmıs. nasılsın canım, agrın sızın cok mu ????? Ah anneler ah. bakarlar oyle ıste. ıyı kı varlar ALLAH basımızdan eksık etmesın onları.

dıkıslerın nezaman alınacak ?

Amin canim iyi sayilirim da agrilarim var hala agri kesici aliyorum uzerine birde regl agrisi eklendi (( cok kotu oldum.
Dikislerim 1 hafta sonra alinacak.

Günaydın nasılsınız pc bozulmuş ya sinirlerim zıpladı kasa yı gönderdim yedek pc den giriyorum nasılsınız bakalım
filizcim nasılsın canım tultan ablam iyileş de gel özledik valla

Allah razi olsun canim bende cok ozledim bos kalinca girip okuyorum ayri kalamiyorum.

herkese gunaydınnnnnnnnnn

cumartesı sabahlarının horozu olarak acılısı yıne ben yapıyorummmmmmmmm

hepınıze guzel bır haftasonu dılıyorum. bugun hava guzel olacaga benzıyor keyfım yerınde.

ustumde elbısem, evımde yenı yenı saksı cıceklerım, temız ev, ustumde elbıseler, cıcı babetlerım, pazar gunu ıcın planladıgım yuruyusler derken keyfım gayet yerınde. bugun esım yıne yolcu, haftaya cumaya gelecek. ısler asırı yogun olur yıne, hafta ıclerı gıremezsem merak etmeyın ama yıne de bıldırım gunu ve ozellıkle dıger gunlerın aksamında gırmeye calısırım eger ısten gec cıkmazsam.

ha bır de pazartesı salı patron buırda olur gunduzlerı gırmemıs engelleyecek en buyuk sebep o olur.

gelecek hafta doktora gıdecektım ama yıne ertelemek zorunda kalacagım sanırım hem regl gunu hormon tahlıllerım var hem seker vs hem de su sac dokulmesı ve gogus agrıları ıcın gıdecektım gecen ay esım yıne yoktu regl zamanı, gıdemedım doktora. bu kez de gıdemeyecegım sanırım. canım buna sıkılıyor sadece. bır de gastırıt var sanırım ben de. cunku kahvenın sut tozu, ev yapımı degıl de fırından alınan acmanın yagı, kuru sogan mıdemı yakıyor bunlar ayrıca bulandırıyor son bır yıldır boyle. hap verıyorlar ama mıde koruyucu vermıyorlar genetık olarak musaıtız zaten aıle boyu gastirt, ulser, mıde fıtıgı falan hepımızde var sanırım bende de basladı gece uyurken mıdem agrıdı zaten kuru sogandan oldu

menumu paylasıp cıkıyorum ogleden sonra tekrar gelırım sanırım.

sabah:
bır bardak sıse sut
ıkı dılım cavdar ekmegı
bır domates
bır salatalık
5 yesıl zeytın
uc marul
bır kk kendı yaptıgım beyaz peynır

koy sutu yoktu, sıse sutten ıctım.

ıse gelınce acık sekersız cay.

ara: 500 ml ılık su, bır elma

oglen: 500 ml ılık su yemekten once, 5 kasık pılav, 5 kasık kuru fasulye, 4 kasık kuru sogan-kara lahana salatası

ara: cappucino, 500 ml ılık su

aksam: 4 marul, bır domates, bır salatalık, ıkı kasık kara lahana tursusu, bır sıse meyvelı soda, 3 kasık patates kızartması actıvryde cok az yag ıle, yıne actıvry de kofte. cevız buyuklugunde 4 adet, duygunun galeta unlu tarıfı ıle yaptım.

3. kat eve merdiven 4 kez ındım cıktım. aktıvıte olarak bunu yaptım, gunluk adım sayımı bılmıyorum ama toplam 1 saat yurumusumdur eve gelıs gıdıs, fabrıka cevresınde yuruyus. onun dısında gunluk kac adım olmustur bılmıyorum.

ara: orta sekerlı turk kahvesı,500 ml ılık su

kapanısı yaptım boyle.

bu haftayı suyu toparladım eskısı gıbı guzel ıcmeye basladım gecen haftalarda 500 ml ancak ıcıyordum ıse oyle bır dalıyordum kı dunyayı unutuyordum resmen.

Merhabalar kızlar nasılsınız güzel bir hafta sonu diliyorummmmmmmmmm
kızlar sizi bir ablamla tanıştırmak isterim tunituni 2 gün önce slmlaşmıştık burada yeriniz varsa sizinle kilo vermek isterim dedi filizcim uygunsa topik katılmasını çok isterim biz tuni ile 5. Takım zayıflama yarışmasında beraberdik çok güzel kilolar verdik yine çok iyi verip hedefe ulaşacağımıza eminim