2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

gunaydıın canım aa sormaya ne gerek var buyursun tabi.birded hosgeldın sarkısı soyleyelım ben sormadan gırmıştım ya nerde zayıflama kelımesı varsa " bende bende" dıyıp gıdıorum..soylemeden duramıcm 2 gunde 1.700 gr gıtmış bendeen

pearl biz takım olarak 2 gün yazıp giden çok kişi gördük o yüzden aramıza girecek kişinin pes etmeyen uyum saglan bir kişi olması gerek o yüzden de arkadaşlara sormam gerek zaten kurallar dahilinde 2. Hafta deneme süremiz var ben tuni ablam dan eminim zaten

tamam canım burdayız ve bırbırımıze destek olarak zayıflıyoruz.hemen yazamıyorum kusura bakma benım mınık surunmeye basladı dusecek bıryere carpacak dıe pesındeyım sureklı

sen mezdeke ıle mı yuruyorsun kız ?????? ben asla yuruyemem yolun ortasında oynamaya baslarım da rezıl olurum vallaaaaaaaa

benım lıstem baya genıs cok memnunum kate deluna, shakira, jennifer lopez vs

Ablacım hiç yürünürmü hahahahaha ilahi ben direk gülmeye başlıyorm. yok hani açıp oynuyodm ya evde o:) hahahah

Merhaba arkadaşlar. iki haftaya yakındır yoktum. bursada seminer vardı apar topar oraya gönderdiler beni. interneti ve evimi çok özledim. gerçekten alışmışım foruma ve internette gezinmeye forumda çok zaman geçince geriye dönemedim yoksa kaybolurdum umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır...berivan bana kaçırdığım şeyler varsa anlatacak
buraya tekrardan yazıyor olmak güzel hepinizi özlemişim

Herkese iyi pazarlar arkadaşlar, birkaç gündür ben de pek giremedim, canım menü yazmak ta istemiyor, kopmuş değilim ama niyeyse yazamadım. Emel, ben de seni merak etmeye başlamıştım, hoşgeldin Berivan arkadaşından bahsetmiş, tabi ki katılabilir, ne demek, hoşgelmiş, sefalar getirmiş, taze kan olur o da aramızda senin gibi inşallah:) Sadece bir müddet listeye giremez, devamlı olursa, listeye de katılabilir. Pomocum da yazar zaten. Hele son yaşadıklarımızdan sonra biraz daha dikkatli olalım istiyoruz hepimiz.
Pomocum haftasonu planlarını uyguluyor sanırım, güzelce enerji depolar inşallah. Duygucum da yediklerine dikkat ediyor ve spor yapıyor, biliyorum. Ben de yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum, geçen haftasonu eşimle tenis oynamıştık, dün de oynadık, bugün de oynayacağız. Uzun zamandan sonra sabah tartıda da kıpırdama gördüm ve gerçekten mutlu oldum, takılıp kalmıştım 68'li rakamlara, sanırım artık kurtuldum
Karabiber sen nasılsın canım, yürüyüşler devam ediyor, kızlar en büyük destekçin ve umarım tartıda da güzel bir düşüş olur.
Ercem girmiş arada, özlettin kendini be yaw nasıl gidiyor hamilelik, sağlığın ve keyfin yerindedir umarım. Habersiz bırakma bizleri
Tultan ameliyat olmuşsun, çooookkkk geçmiş olsun canım, en kısa zamanda ayağa kalkarsın inşallah, bir daha da böyle bir rahatsızlık olmasın, anneciğin de gelmiş, selam söyle bizden de, ellerinden öpüyorum, hemşerim sayılır benim malum
Tosuncuk azimli bir şekilde devam ediyor, tosun mosun değil galiba artık,
Atladığım kimse varsa kusura bakmayın, alıntı yapmadım aklıma geldiği gibi yazdım Çeşmiyi özledim ama o da yok ortalarda, keyfi yerindedir ve dersleri, projeleri iyi gidiyordur umarım

Iyi pazarlar canim ne guzel acik hava da esinle spor yapmak hemde eglencelidir. Bol bol kalori yakarsin ins. Selamin basim ustune arkdasim. Ayrica guzel dileklerin icin cok sagol rabbim sana da bana da kimseye yasatmasin

evet cnm yazın çıkıyo tazesi benim ki yazdan yapıldı konserve
bende severim bamyayı magnum a gelince dayanamadım ama üstesinden gelicem dikkat edicem bu ve daha sonraki haftalarda...

emelcim 2 haftadan sonra hoşgeldin cnm aramızaaa
bizde seni özledik

nesli bende forumda neler oldu die merak etmiştim günlerdir, biraz geriye gittim ve herşey yolunda gibiydi çok sevindim buna.
Hoşbulduk cemre D: bende sizi özledim inan. pomoyu, duyguyu, tultanı, nurdanı, berivanı, erceyi, karabiberi, tosuncuğu ve tüm arkadaşları

bu arada seminere avrupadan çok ünlü isimler geldi, özellikle diyet ve kişiye özel egzersizler konusunda bildiğimiz çok şeyin değiştiğini gördük. bunlardan aklıma gelen oldukça bahsetmek isterim. mesela bunlardan biri tuz...

Tuzun vücuttaki yağ oranlarıyla hiçbir ilgisi yokmuş. tuz, vücudun su tutmasına sebep oluyor. aşırı tuz kullanımı suyla beraber kişide şişkinlik hissine yol açabiliyor. Bu yüzden özellikle adet dönemi öncesinde tuz kullanımında aşırıya kaçılmamasını tavsiye ediyorlar. Öte yandan tuzun iştah açıcı etkisi göz önünde tutulduğunda özellikle rejim yaparken neden tuzdan kaçınılması gerektiğinde ortaya çıkar. Dolayısıyla tuzun kilo alımı üzerinde doğrudan değil, dolaylı bir etkisi varmış haberiniz olsun

bir diğeride sauna hamam gibi sıcak ortamlarda terlemeyle kilo verilmiyormuş çünkü kaybedilen, yağ değil suymuş. bizde bu tekniği çok uygularız ama soğuk daha etkiliymiş :)) Bu gibi sıcak ortamlar organizmanın toksinlerden arınmasını, kasların gevşemesini, kırgınlığın atılmasını sağlar fakat zayıflatmazmış. Ayrıca kilo kaybetme açısından soğuk, sıcaktan çok daha etkiliymiş. Örneğin 18 derece suyla yapılacak bir banyo dakikada 7,2 kalori harcamamızı sağlarmış havalar ısındıkça uygulama başlayabilirz kızlar

notlarıma baktıkça ve aklıma geldikçe paylaşmaya devam edeceğim hanımlar herkese iyi geceler. yarın güzel bir haftanın başlangıcı olur inşallah

kızlarrrr cumartesi gittik doktorumuza yani dün

kese tek göründü...bebeğim yemiş diğer keseyi eritmiş bünye dedi doktor. ense ölçümümüz yapıldı..kuzum keyif yapıyordu poz vermesini görmeniz lazımdı...gül gül öldük doktor eşim ve ben..çok hareketliydi doktorumuz bir türlü yakalayamadı ensesini...kalp atımını dinletti.ama 2 sn bile sürmedi.kalp atımını dinlerken kuzum olduğu yerde kaldı doktorumuz hemen yakaladı enseyi ölçümünü yaptı 1.3 çıktı.o da normalmiş... 2li test istersen yaptıralım istemezsen yaptırmayalım dedi..istedim tabi ki..yaptırdık testler ankaraya gidiyormuş 3 güne gelir dediler haftasonunu saymayın dediler...çarşamba öğleden sonra arayın çıkmışsa gelirsiniz dediler..ama öğlenci olduğum için perşembe sabahı gideriz büyük bir ihtimal...son durum bu.. ilaç falan vermedi..demir kansızlık gibi sorun çıkmadı.benden durumlar böyle..bu arada teyzeleri kuzum 6 cm olmuş...10 gün gelişimimiz ileriden gidiyor..mide bulantılarım hafifledi...en azından kusmalarım ortadan kalktı...sizler nasılsınız?

berıvancıgım cok ıncesın bu konuda bana ozelden de msj atmıssın. orda da dedıgım gıbı bu konuda ortak karar verılmelı sureklı aramıza katılıp hemen ayrılan kısılerden gercekten yoruldum sıkıldım da bu durumdan. ha durum boyle olmasa da yıne tek basıma karar vermezdım. ben su an nötr durumdayım bu konuda. dıger arkadaslar da fıkrını soylesın ona gore bır karar cıksın bence.

ooooooooo kımlerı goruyorum emelcıgım hosgeldın canım. ben senın bıryerlere gıttıgını tahmın ettım ya da ızın alıp aılenın yanına gıttıgını dusundum cunku bukadar uzun sure ortalıktan kaybolmazdın donmene cok sevındım yorucu olsa da farklıbır sehırde bulunman da cok guzel bırsey olmus bence. ben cok severım boyle seylerı bılırsın. oyuzden bu olaya bayıldım.

bız de senı ozledık hosgeldınnnnnnnnnnnn bu hafta sık sık gorusuruz artık ınsaallah.

ooooooo cok profesyonel bır semıner olmus hem karıyerın anlamında cok ıyı olmus hem bız de faydalanırız desene ,. hımmmmmm cok sevındım. hem senın adına hem bızler adına.

bızler cok sukur ıyıyız. tultan amelıyat oldu, serap ve ercenın bebıslerı buyuyor. cesmı ortalıkta yok cok yogunmus gırmıyor haftalardır. baldamlası vardı o da aynı sekılde ortalıkta gorunmuyor ama sebebını bılmıyoruz onun dısında hepımız sukur ıyıyız.

benım ısler tam gaz devam edıyor, esım yurtdısından dondu 5-6 gun burdaydı cumartesı gunduz yıne gıttı. cuma aksamı evde olacak, geldıkten sonra haftasonu tekrar gıdebılır bızım bu donemler boyle yogundur ben cok yogun calısıyorum dıyetı baya zorlanarak yapıyorum cunku zaman bulamıyorum kendımle ozel ılgılenmeye ama buyuk buyuk kacamaklar da olmadı sukur ama hapları ıcmek, su ıcmek gıbı seylerı cok unutuyorum ara ogunlerı unutuyorum spor konusunda elımden geldıgınce hareket edıyorum ama her gun duzenlı spor olarak bırsey yapamıyorum senın verdıgın programa baslayamadım yanı. benden haberler kısaca boyle.