- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #10.661
gunaydıın canım aa sormaya ne gerek var buyursun tabi.birded hosgeldın sarkısı soyleyelımBen sormadan gırmıştım ya nerde zayıflama kelımesı varsa " bende bende" dıyıp gıdıorum..soylemeden duramıcm 2 gunde 1.700 gr gıtmış bendeen
pearl biz takım olarak 2 gün yazıp giden çok kişi gördük o yüzden aramıza girecek kişinin pes etmeyen uyum saglan bir kişi olması gerek o yüzden de arkadaşlara sormam gerek zaten kurallar dahilinde 2. Hafta deneme süremiz var ben tuni ablam dan eminim zaten
tamam canım burdayız ve bırbırımıze destek olarak zayıflıyoruz.hemen yazamıyorum kusura bakma benım mınık surunmeye basladıdusecek bıryere carpacak dıe pesındeyım sureklı
kolay gelsin canım yaramaz imekliyo demek
yakında emekler sımdılık geri geri ayaklarıyla itio kendını
Merhaba bende size katılmak istiyorum ama napcam bilmiyorum 74 kiloyum 10 kilo vermek istiyorum benide aranıza alırmısınız
sen mezdeke ıle mı yuruyorsun kız ?????? ben asla yuruyemem yolun ortasında oynamaya baslarım da rezıl olurum vallaaaaaaaa
benım lıstem baya genıs cok memnunum kate deluna, shakira, jennifer lopez vs
Herkese iyi pazarlar arkadaşlar, birkaç gündür ben de pek giremedim, canım menü yazmak ta istemiyor, kopmuş değilim ama niyeyse yazamadım. Emel, ben de seni merak etmeye başlamıştım, hoşgeldinBerivan arkadaşından bahsetmiş, tabi ki katılabilir, ne demek, hoşgelmiş, sefalar getirmiş, taze kan olur o da aramızda senin gibi inşallah:) Sadece bir müddet listeye giremez, devamlı olursa, listeye de katılabilir. Pomocum da yazar zaten. Hele son yaşadıklarımızdan sonra biraz daha dikkatli olalım istiyoruz hepimiz.
Pomocum haftasonu planlarını uyguluyor sanırım, güzelce enerji depolar inşallah. Duygucum da yediklerine dikkat ediyor ve spor yapıyor, biliyorum. Ben de yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum, geçen haftasonu eşimle tenis oynamıştık, dün de oynadık, bugün de oynayacağız. Uzun zamandan sonra sabah tartıda da kıpırdama gördüm ve gerçekten mutlu oldum, takılıp kalmıştım 68'li rakamlara, sanırım artık kurtuldum
Karabiber sen nasılsın canım, yürüyüşler devam ediyor, kızlar en büyük destekçin ve umarım tartıda da güzel bir düşüş olur.
Ercem girmiş arada, özlettin kendini be yawnasıl gidiyor hamilelik, sağlığın ve keyfin yerindedir umarım. Habersiz bırakma bizleri
Tultan ameliyat olmuşsun, çooookkkk geçmiş olsun canım, en kısa zamanda ayağa kalkarsın inşallah, bir daha da böyle bir rahatsızlık olmasın, anneciğin de gelmiş, selam söyle bizden de, ellerinden öpüyorum, hemşerim sayılır benim malum
Tosuncuk azimli bir şekilde devam ediyor, tosun mosun değil galiba artık,
Atladığım kimse varsa kusura bakmayın, alıntı yapmadım aklıma geldiği gibi yazdımÇeşmiyi özledim ama o da yok ortalarda, keyfi yerindedir ve dersleri, projeleri iyi gidiyordur umarım
evet cnm yazın çıkıyo tazesi benim ki yazdan yapıldı konserveayyyyyy bamya gordum. orda.etlısını sevmem ama bamya cok severım cok uzun zamandır yemedım. alayım da ben de yapayım. konservesını sevmıyorum kocaman kocaman oluyor. tazesı cıktı mı nezaman cıkıyordu acaba ???
magnum ben de yıyordum yazın bazen. kızlar demıstı baya kalorısı yuksekmıs onun yerıne daha dusuk kalorılı dondurma yıyebılırmısız. dondurmayı doktorlar da yasaklamıyor ama cıkolatalı yerıne sutlu olacakmıs ıslemden enaz gecen en dogal olan olacakmıs.
pazar gunu gorusuruz ozaman, sana ıyı hafta sonları dılerım canım
Merhaba arkadaşlar. iki haftaya yakındır yoktum. bursada seminer vardı apar topar oraya gönderdiler beni. interneti ve evimi çok özledim. gerçekten alışmışım foruma ve internette gezinmeyeforumda çok zaman geçince geriye dönemedim yoksa kaybolurdum umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır...berivan bana kaçırdığım şeyler varsa anlatacak
buraya tekrardan yazıyor olmak güzelhepinizi özlemişim
Merhabalar kızlar nasılsınız güzel bir hafta sonu diliyorummmmmmmmmm
kızlar sizi bir ablamla tanıştırmak isterim tunituni 2 gün önce slmlaşmıştık burada yeriniz varsa sizinle kilo vermek isterim dedi filizcim uygunsa topik katılmasını çok isterim biz tuni ile 5. Takım zayıflama yarışmasında beraberdik çok güzel kilolar verdik yine çok iyi verip hedefe ulaşacağımıza eminim
Merhaba arkadaşlar. iki haftaya yakındır yoktum. bursada seminer vardı apar topar oraya gönderdiler beni. interneti ve evimi çok özledim. gerçekten alışmışım foruma ve internette gezinmeyeforumda çok zaman geçince geriye dönemedim yoksa kaybolurdum umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır...berivan bana kaçırdığım şeyler varsa anlatacak
buraya tekrardan yazıyor olmak güzelhepinizi özlemişim
nesli bende forumda neler oldu die merak etmiştim günlerdir, biraz geriye gittim ve herşey yolunda gibiydiçok sevindim buna.
Hoşbulduk cemre D: bende sizi özledim inan. pomoyu, duyguyu, tultanı, nurdanı, berivanı, erceyi, karabiberi, tosuncuğu ve tüm arkadaşları
bu arada seminere avrupadan çok ünlü isimler geldi, özellikle diyet ve kişiye özel egzersizler konusunda bildiğimiz çok şeyin değiştiğini gördük. bunlardan aklıma gelen oldukça bahsetmek isterim. mesela bunlardan biri tuz...
Tuzun vücuttaki yağ oranlarıyla hiçbir ilgisi yokmuş. tuz, vücudun su tutmasına sebep oluyor. aşırı tuz kullanımı suyla beraber kişide şişkinlik hissine yol açabiliyor. Bu yüzden özellikle adet dönemi öncesinde tuz kullanımında aşırıya kaçılmamasını tavsiye ediyorlar. Öte yandan tuzun iştah açıcı etkisi göz önünde tutulduğunda özellikle rejim yaparken neden tuzdan kaçınılması gerektiğinde ortaya çıkar. Dolayısıyla tuzun kilo alımı üzerinde doğrudan değil, dolaylı bir etkisi varmış haberiniz olsun
bir diğeride sauna hamam gibi sıcak ortamlarda terlemeyle kilo verilmiyormuş çünkü kaybedilen, yağ değil suymuş. bizde bu tekniği çok uygularız ama soğuk daha etkiliymiş :)) Bu gibi sıcak ortamlar organizmanın toksinlerden arınmasını, kasların gevşemesini, kırgınlığın atılmasını sağlar fakat zayıflatmazmış. Ayrıca kilo kaybetme açısından soğuk, sıcaktan çok daha etkiliymiş. Örneğin 18 derece suyla yapılacak bir banyo dakikada 7,2 kalori harcamamızı sağlarmışhavalar ısındıkça uygulama başlayabilirz kızlar
notlarıma baktıkça ve aklıma geldikçe paylaşmaya devam edeceğim hanımlarherkese iyi geceler. yarın güzel bir haftanın başlangıcı olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?