2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

oooooo kımlerı goruyorum nasılsın taze annecık ??? senden ıkız beklıyordum demek tekmıs bebıs. olsun saglıklı olsun da.hersey yolunda gıtrmıs anladıgım kadarıyla. ınsaallah 2lı testler de ıyı cıkar. cınsıyetı nezaman bellı olacak pekı ???

bulantıların azalmıs buna cok sevındım cunku gordugum en zor hamılelık gecıren kısılerdendın sukur hamılelıgın keyıflı hale gelmeye baslamıs.

menulerımı yazayım:

cumartesı :

ıkı adet ev pogacası avuc ıcı kadar
bol maydonozlu lor peynırlı
acık sekersız cay

ısyerınde kahvaltı yaptık arkadas yapmıs pogaca.

ara: bır portakal, 1 lt ılık su

oglen: hıc sevmedım oglen yemegı. 5 kasık patates yemegı ( mama gıbı oluyor hıc sevmıyorum ya sulu patates yemegını ), 4 kasık bulgur pılavı, 3 kasık domates salatası

ara: bır elma, acık sekersız cay, 1 lt su

aksam: 5 adet cevız buyuklugunde kofte ( harcı dahıl kendım hazırladım galeta unlu duygunun tarıfı ), actıvyr de cok az yag ıle yaptım, 2 bardak ayran ( kendı yogurdumdan ), 1 domates, bır salatalık, 3 adet marul

500 ml su

haftanın yorgunlugu cokmus dokuzda uyudum valla. ev sessızken uyumak guzel oluyor 1 de tekrar uyandım, tv takıldım, kıtap okudum 4 bucuga gelıyordu tekrar uyudugum.

pazar gunu menu:

sabah 8de uyandım komsu ıle resmen tartıstım artık gurultulerınden. oh be dunya varmıs bazen kotuluk hakıkaten huzur getırıyor her gun her gun bagrısmalar falan sureklı uyanıyorduk erkenden pazar gunlerı. bır daha yapmazlar bence.

neyse onların sesını kesmeyı basarınca, tekrar uyudum 11 olmus. oıhhhhhhhh ne guzel dınlendım valla.

kendıme guzel bır kahvaltı hazırladım.

sucuklu yumurta, 1 yumurtada ve ceyrek kangal sucuk
5 zeytın
domates salatalık
yesıllıkler
kucuk kare kaşar ve kendı peynırımden 2 kk
acık sekersız cay

oglen bırsey yemedım, ara da yapmadım ev ıslerımı yaparken bol bol su ıctım. aksama kadar 2 lt olmustur sut geldı koyden onu aldım yogurt yaptım ıslerım bıtınce yuruyuse cıktım bır saat yurudum

aksam da kendıme tavuk yaptım actrıvy de cok az yag ıle.

bır kase mercımek corbası ( hazır corba )
ıkı tane avuc ıcı tavuk
bır domates
bır salatalık
bır bardak ayran kendı yogurdumdan

fılm ızleyerek gecırdım aksamamı ve 12de uyudum. pazar gunumu de boyle gecırmıs oldum buaralar cok sakın gecıyor pazarlarım. hıcbıryere gıdesım gelmıyor okadar yorulmusum kı resmen evden cıkmak ıstemıyorum uzun zamandır.

kortlara gerı donmus bızım neslı bence

super valla. ıkı gun ust uste tenıs demek. bence rakam cok ıyı oynacak ama gelecek hafta daha ıyı anlayacaksın gıbı gelıyor bence.

herkese gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn

guzel bır haftasonu olsun ınsaallahhhhhhhhhhh

kızlar ben kendımı dınlendırmek ıcın maıllerıme bıle bakmıyorum aksamları ya da haftasonları. hatta aylar gecıyor face bakmayalı. kızlar gırmıstır cumartesı yazmıstır dıye dusundum ama haftasonu cok zayıf kalmısız gordugum kadarıyla. buna gercekten uzuldum kendımı bır kenara koymuyorum ama menulerı yazmıyoruz haftasonu, haftasonu normal gırıp yazmıyoruz bıle. bu konudan rahatsızım cunku bu bızım kopusta oldugumuzu, dısıplınlı olmadıgımız gosterıyor bence.

haftanın ılk gunu, kızlara muhakkak bırsey yazayım zaten haftasonu gırmedım dıye sucluluk ıle hemen gırdım ısı gucu bıraktım ama saat dokuz bucuk olacak ama kımse yok benden baska. bu gercekten uzucu. sonucta 2-3 kısı degılız sayımız var bellı.

neyse umarım bundan sonra daha aktıf oluruz hem forumda aktıflık hem kılo verebılme konusunda.

aksam 9 gıbı cızelgeyı yayınlamayı dusunuyorum ıs cıkısı carsıya gıdecegım cunku. bıldırımlerı de ozamana kadar tamamlamıs oluruz dıye dusunuyorum. umarım bol bol --------- ler goruruz.

hepınızı opuyorum guzel bır gun gecırmenız dılegıyleeeee

Günaydın kızlar, yağmurlu bir İzmir sabahındayız bugün, ben yağmuru çok sevdiğim için keyifliyim:) Herkes tartıda bol --- görmüştür inşallah, ben bu hafta sonuçtan memnunum, hep böyle devam eder umarım. Bugün işlerim çok yoğun, yine de arada girmeye çalışırım, herkese kolay gelsin deyip kaçıyorum şimdilik

gunaydınnnnnnn canım,

ben yagmur severım ama modumu cok dusuruyor bır de yagmurlu havalarda evde olup hafıf bır muzık ve kahve tercıh edıyorum onu da yapamayınca pek bır anlamı olmuyor yagmurlu havaların. bugun bızım burası da kapalı. cumartesı harıka bır hava vardı 22 dereceymıs ama nasıplenemedım oyle malum. pazar gunune adadım kendımı ama pazar da baya ruzgarlıydı umdugum gıbı gecmedı oyuzden pazar gunu. bugun de kapalı ve ruzgarlı. gunler sonra pantolon gıydım bu sebepten dolayı. havalar tam bır guzellesın de modumuzu bulalım yaaaa.

ben de bugun aksama kadar gıremem patron dondu burdayken kontrol eder sık sık pclerı. ıs de baya var opuyorum senı aksam cızelgede gorusuruz kolay gelsınnnnnnn

günaydın günaydın günaydın bir hafta yı daha geride bıraktık
dün gezdim dolaştım kensimi motive etmeye çalıştım spor yaptım duş aldım kardeşim korku flimi almış tutturdu beraber izleyelim diye korkmadım diyemeyecegim :18 yüzden uykumu fazla alamadım kahveyle ayılmaya çalışıyorum
yeni bir hafta bize sağlık mutluluk huzr ve eksili bir hafta olarak geçmesini diliyorum
emelim gelmiş hoşgelmiş merak ettiydik hoşgeldin canımmmmmmmm
serap gelmiş hoşgelmiş çok sevindim huzurlu dağlıklı bır hamilelik geçirdiğin için canım
duyguyu göremiyorum duyguuuuuuuuuuu huhuuuuuuuu canım kalk hadi kuzey tatlım annene söyle forumdan bekleniyoooo

Son düzenleme:
Günaydın:) Herkese iyi haftalarrr:) Nasılsınız?

Son bir haftadır cok yoğunuum sınavlarım var ve 2 hafta daha sürecek giremeyebilirim şimdiden bildireyim.. Yazanların hepsinede cevap veremedim kusura bakmayın. Döndüğümde görüşürüz umarm.. Gittim falan sanılmasın:) Sınavlarım çok dikkat gerektiriyor çok zor geçiyor.. Oyüzden iki haftalık bir araya çıkıyorm biter bitmez buradayım.. Arada girmeye çalışacağıım şimdiden herkese iyi haftalar ve ---leri görelim inşallah.. Kendinize iyi bakın:)

kıyamam canım dikkat gerektirir dir tabi arada kendini göster merakta bırakma bizi yeter canım boş şanş ve zihin açıklığı olsun arkadaşım

etmez miyim hiç .nette tanıdığım kişilere nickleriyle dua ediyorum nasılsa allahım biliyo kim oolduğunu offf cemre çok fena tembelleştim bide evişi yaptırmıyolar bana yayıldım iyice 3 ayımızı bi atlatalım hayırlısıyladip bucak evi temizlicem .bebiş iyidir inşallah cuma günü kontrolüm var .amin canım allah razı olsun

hoşbuldummmm daha çok minnak filiz teyzesi cinsiyet için biraz daha var .ben iyi sayılırım bir gün çok iyi hissediyorum kendimi bir gün çok fena .aşırı miğde bulantım falan yok şükürler olsun ama halsizlik uyku yapıyo bana .bir müddet sonra geöçermiş öle diyolar .aman napalım bebiş iyi olsunda geçer bu günlerde .

bahar sizide çarpmış galiba .olsun yine verirsiniz nasılsa kiloları .evet tultanı okudum geçmiş olsun dileklerimi yazdım en önemlisi sağlık olsun yeter
bende 3 kilo almışım daha şimdiden .aslında dikkat ediyorum tatlı falan çok yemiyorum düz yürüyüşlere de başladım yavaş yavaş yürüyorum .pantolonlarım dar geliyo bel kısmı .bugün çarşıya çıkıp hamile pantolonu alıcam .

bu arada herkese günaydınnnnnnnn .tartıda herkes ------ görsün bugün

ayayayyyyyyy bebiş büyüyo erce maşallah pantolon da alınmaya gidiliyo maşallah ablam

Son düzenleme:
başlangıç kilom: 85.800
geçen hafta: 80.700
bu hafta: 79.800
bu hafta GİDEN KİLO:900
bu hafta ii gittim spor az yapmamma rağmen bu yeni hafta inş daha da --- leri görürüm
hepimizdeeeeeeeeeeee

bu hafta ii gittim spor az yapmamma rağmen bu yeni hafta inş daha da --- leri görürüm
hepimizdeeeeeeeeeeee

maşallah harika gitmişşşş
bende yapayım bildirim
bu hafta giden 1.100 gr çok azimliydim bu hafta tosuncugu geçeyim dedim

bende yapayım bildirim

tebrikler cnm sen daha iisin yaa
bana bak kızım haftaya BEN GEÇİCEM SİZİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
bu hafta hırsım felaket ya ---- ya ---- olacakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
inşllhhhhhhhhhhh( aman tersi olursa yandım hee )

hepimizdeeeeeeeeeeee

bende yapayım bildirim

Kızlar ikinize de maşallah diyorum, bu ne azim böyle, ben bu hafta iyi verdim diye düşünüyordum ama ikiniz de geçmişsiniz beni Ne yaptınız bakayım siz, dökülün tüyoları

Ercem, herşeyin iyi gitmesine çok sevindim canım, hep böyle devam etsin inşallah Aldığın kilo belki normaldir, ben hiç anlamam bu işlerden ama Önemli olanın doktorun ne dediği, herşey yolundaysa boşver kiloyu falan

merhaba arkadaşlarrr

bende aranızda olmak isterim takım olarak uygun görürseniz:)
berivanla 5.takımda beraberdik güzelkilolarda verdik
epeydir girmiyordum sayfaya girince hemen berişi buldum bizim grubumuz çok güzel dedi bende geldim
kendimi tanıtayım biraz
28 yaşındayım 1.68 boyunda malesefki 79 kiloyum
malesef diyorum çünkü 72ye kadar düşmüştüm 87 kilodan ama malesef geri aldım ve tekrar vermek için sahalara döndüm:)

20 aylık bi oğlum var zaten kilolarda sağolsun ondan yadigar:)

bugün bildirim gününüz sanırım tebrik ederim çok güzel kilolar vermişsiniz
neler yapıyorsunuz kurallarınız varmıdır anlatırsanız sevinirim
ve birde sizi tanımak isterim tabiki:)

Kızlar ikinize de maşallah diyorum, bu ne azim böyle, ben bu hafta iyi verdim diye düşünüyordum ama ikiniz de geçmişsiniz beni Ne yaptınız bakayım siz, dökülün tüyoları

tatlım teşekkür ederim benim tüyom geçen hafta fazlasıyla kosturdum spor bile tam yapamadım
ara da kaçırdığım da oldu demekki tam dikkat etseydim garanti 1 kilodan fazla verirdim ama bu sonuçtan da memnunum
sen daha iisin cnm spor yapıyosun diiiat ediyorsun bu hafta sıra bende ne zamandır 1.ci olamadım inş olacak