- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #10.681
kızlarrrr cumartesi gittik doktorumuza yani dün
kese tek göründü...bebeğim yemiş diğer keseyi eritmiş bünye dedi doktor. ense ölçümümüz yapıldı..kuzum keyif yapıyordu poz vermesini görmeniz lazımdı...gül gül öldük doktor eşim ve ben..çok hareketliydi doktorumuz bir türlü yakalayamadı ensesini...kalp atımını dinletti.ama 2 sn bile sürmedi.kalp atımını dinlerken kuzum olduğu yerde kaldı doktorumuz hemen yakaladı enseyi ölçümünü yaptı 1.3 çıktı.o da normalmiş... 2li test istersen yaptıralım istemezsen yaptırmayalım dedi..istedim tabi ki..yaptırdık testler ankaraya gidiyormuş 3 güne gelir dediler haftasonunu saymayın dediler...çarşamba öğleden sonra arayın çıkmışsa gelirsiniz dediler..ama öğlenci olduğum için perşembe sabahı gideriz büyük bir ihtimal...son durum bu.. ilaç falan vermedi..demir kansızlık gibi sorun çıkmadı.benden durumlar böyle..bu arada teyzeleri kuzum 6 cm olmuş...10 gün gelişimimiz ileriden gidiyor..mide bulantılarım hafifledi...en azından kusmalarım ortadan kalktı...sizler nasılsınız?
Herkese iyi pazarlar arkadaşlar, birkaç gündür ben de pek giremedim, canım menü yazmak ta istemiyor, kopmuş değilim ama niyeyse yazamadım. Emel, ben de seni merak etmeye başlamıştım, hoşgeldinBerivan arkadaşından bahsetmiş, tabi ki katılabilir, ne demek, hoşgelmiş, sefalar getirmiş, taze kan olur o da aramızda senin gibi inşallah:) Sadece bir müddet listeye giremez, devamlı olursa, listeye de katılabilir. Pomocum da yazar zaten. Hele son yaşadıklarımızdan sonra biraz daha dikkatli olalım istiyoruz hepimiz.
Pomocum haftasonu planlarını uyguluyor sanırım, güzelce enerji depolar inşallah. Duygucum da yediklerine dikkat ediyor ve spor yapıyor, biliyorum. Ben de yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum, geçen haftasonu eşimle tenis oynamıştık, dün de oynadık, bugün de oynayacağız. Uzun zamandan sonra sabah tartıda da kıpırdama gördüm ve gerçekten mutlu oldum, takılıp kalmıştım 68'li rakamlara, sanırım artık kurtuldum
Karabiber sen nasılsın canım, yürüyüşler devam ediyor, kızlar en büyük destekçin ve umarım tartıda da güzel bir düşüş olur.
Ercem girmiş arada, özlettin kendini be yawnasıl gidiyor hamilelik, sağlığın ve keyfin yerindedir umarım. Habersiz bırakma bizleri
Tultan ameliyat olmuşsun, çooookkkk geçmiş olsun canım, en kısa zamanda ayağa kalkarsın inşallah, bir daha da böyle bir rahatsızlık olmasın, anneciğin de gelmiş, selam söyle bizden de, ellerinden öpüyorum, hemşerim sayılır benim malum
Tosuncuk azimli bir şekilde devam ediyor, tosun mosun değil galiba artık,
Atladığım kimse varsa kusura bakmayın, alıntı yapmadım aklıma geldiği gibi yazdımÇeşmiyi özledim ama o da yok ortalarda, keyfi yerindedir ve dersleri, projeleri iyi gidiyordur umarım
Günaydın kızlar, yağmurlu bir İzmir sabahındayız bugün, ben yağmuru çok sevdiğim için keyifliyim:) Herkes tartıda bol --- görmüştür inşallah, ben bu hafta sonuçtan memnunum, hep böyle devam eder umarım. Bugün işlerim çok yoğun, yine de arada girmeye çalışırım, herkese kolay gelsin deyip kaçıyorum şimdilik
Günaydın:) Herkese iyi haftalarrr:) Nasılsınız?
Son bir haftadır cok yoğunuum sınavlarım var ve 2 hafta daha sürecek giremeyebilirim şimdiden bildireyim.. Yazanların hepsinede cevap veremedim kusura bakmayın. Döndüğümde görüşürüz umarm.. Gittim falan sanılmasın:) Sınavlarım çok dikkat gerektiriyor çok zor geçiyor.. Oyüzden iki haftalık bir araya çıkıyorm biter bitmez buradayım.. Arada girmeye çalışacağıım şimdiden herkese iyi haftalar ve ---leri görelim inşallah.. Kendinize iyi bakın:)
kıyamam canım dikkat gerektirir dir tabi arada kendini göster merakta bırakma bizi yeter canım boş şanş ve zihin açıklığı olsun arkadaşım
bende senişekerim sen nasılsın bebiş nasıl arada bizlere de dua et heeeee
ohhhh tembelleşmek de güzel boşver nasılsa bu zamanlar da geçer
ikinizin sağlığı ii olsunda yat dinlen gez tozzz kucağına almayı nasip etsin yaradannnnn
oooooooo kımler gelmıs hosgelmıs sefalar getırmıs. nasılsın canım, bebıs nasıl ? canım bebısın cınsıyetı bellı oldu mu ? lutfen haber et merak edıyorum cokkkkkk.
bızler ıyıyız, kendımızden cok memnun degılız buaralar ıyı kılo veremıyoruz ama yıne de cok sukur tultan dısında saglık sorunu olan yok. cok sukur bahar da gelıyor herkesın keyfı yerınde.
senı kocaman opuyorummmm
ayayayyyyyyy bebiş büyüyo erce maşallah pantolon da alınmaya gidiliyo maşallah ablametmez miyim hiç .nette tanıdığım kişilere nickleriyle dua ediyorum nasılsa allahım biliyo kim oolduğunuofff cemre çok fena tembelleştim bide evişi yaptırmıyolar bana yayıldım iyice 3 ayımızı bi atlatalım hayırlısıyladip bucak evi temizlicem .bebiş iyidir inşallah cuma günü kontrolüm var .amin canım allah razı olsun
hoşbuldummmmdaha çok minnak filiz teyzesi cinsiyet için biraz daha var .ben iyi sayılırım bir gün çok iyi hissediyorum kendimi bir gün çok fena .aşırı miğde bulantım falan yok şükürler olsun ama halsizlik uyku yapıyo bana .bir müddet sonra geöçermiş öle diyolar .aman napalım bebiş iyi olsunda geçer bu günlerde .
bahar sizide çarpmış galiba .olsun yine verirsiniz nasılsa kiloları .evet tultanı okudum geçmiş olsun dileklerimi yazdım en önemlisi sağlık olsun yeter
bende 3 kilo almışım daha şimdiden .aslında dikkat ediyorum tatlı falan çok yemiyorum düz yürüyüşlere de başladım yavaş yavaş yürüyorum .pantolonlarım dar geliyo bel kısmı .bugün çarşıya çıkıp hamile pantolonu alıcam .
bu arada herkese günaydınnnnnnnn .tartıda herkes ------ görsün bugün
başlangıç kilom: 85.800
geçen hafta: 80.700
bu hafta: 79.800
bu hafta GİDEN KİLO:900
bu hafta ii gittim spor az yapmamma rağmen bu yeni hafta inş daha da --- leri görürüm
hepimizdeeeeeeeeeeee
maşallah harika gitmişşşş
bende yapayım bildirim
bu hafta giden 1.100 gr çok azimliydim bu hafta tosuncugu geçeyim dedim
başlangıç kilom: 85.800
geçen hafta: 80.700
bu hafta: 79.800
bu hafta GİDEN KİLO:900
bu hafta ii gittim spor az yapmamma rağmen bu yeni hafta inş daha da --- leri görürüm
hepimizdeeeeeeeeeeee
maşallah harika gitmişşşş
bende yapayım bildirim
bu hafta giden 1.100 gr çok azimliydim bu hafta tosuncugu geçeyim dedim
etmez miyim hiç .nette tanıdığım kişilere nickleriyle dua ediyorum nasılsa allahım biliyo kim oolduğunuofff cemre çok fena tembelleştim bide evişi yaptırmıyolar bana yayıldım iyice 3 ayımızı bi atlatalım hayırlısıyladip bucak evi temizlicem .bebiş iyidir inşallah cuma günü kontrolüm var .amin canım allah razı olsun
hoşbuldummmmdaha çok minnak filiz teyzesi cinsiyet için biraz daha var .ben iyi sayılırım bir gün çok iyi hissediyorum kendimi bir gün çok fena .aşırı miğde bulantım falan yok şükürler olsun ama halsizlik uyku yapıyo bana .bir müddet sonra geöçermiş öle diyolar .aman napalım bebiş iyi olsunda geçer bu günlerde .
bahar sizide çarpmış galiba .olsun yine verirsiniz nasılsa kiloları .evet tultanı okudum geçmiş olsun dileklerimi yazdım en önemlisi sağlık olsun yeter
bende 3 kilo almışım daha şimdiden .aslında dikkat ediyorum tatlı falan çok yemiyorum düz yürüyüşlere de başladım yavaş yavaş yürüyorum .pantolonlarım dar geliyo bel kısmı .bugün çarşıya çıkıp hamile pantolonu alıcam .
bu arada herkese günaydınnnnnnnn .tartıda herkes ------ görsün bugün
Kızlar ikinize de maşallah diyorum, bu ne azim böyle, ben bu hafta iyi verdim diye düşünüyordum ama ikiniz de geçmişsiniz beniNe yaptınız bakayım siz , dökülün tüyoları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?