- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #10.701
maşallah harika gitmişşşş
bende yapayım bildirim
bu hafta giden 1.100 gr çok azimliydim bu hafta tosuncugu geçeyim dedim
Hahah iyi yapmışşsn :) benm buu hafta az gitti ama gitti:) yağmurdan dolayı 1 gün yürüyebildm bide sınavlar işte :) şu sınavlar bitsn hemenn burdaym kim geçiyo görüşücez hihih:)
tunicim hoş geldin ablamkesinlikle çok iyi bir takım azim olsun arkadaşlar hepsi çok iyi uyum harika o yüzden yanımda olmanı çok istedim azim istek takım ruhu olmadan olmuyo gitmiyo kilolar sporla desteklemeyi ögrendim ben 5.km yürüyorum haftanın 3 günü çok faydasını gördüm bu yaz 4 düğünümüz var en yakını 25 mayıs o yüzden çok sıkı devam ediyorum amlam sakın üzülme ben 85 den geldim bu kilolara sen biliyorsun birde söylemeden edemeyeceğim alkali diyetini çok araştırdım bire bir uymadım ama o şekilde beslenmeye çalıstım karbonatlı su ve limon gün içinde suya katıp içtim hiç normal su içmedim 1,5 aydım bu şekilde hedefe daha iyi ulaşacagıma eminim sen neler yaptın ardeşin evlendimi en son hatırladığım sizim gelin adayı ile yemeklere çıkmanızdı
tunicim karabiberi tanıyor musun :26:
tamam canım ben buradayım görüşürüz
ooooooo cok profesyonel bır semıner olmus hem karıyerın anlamında cok ıyı olmus hem bız de faydalanırız desene ,. hımmmmmm cok sevındım. hem senın adına hem bızler adına.
bızler cok sukur ıyıyız. tultan amelıyat oldu, serap ve ercenın bebıslerı buyuyor. cesmı ortalıkta yok cok yogunmus gırmıyor haftalardır. baldamlası vardı o da aynı sekılde ortalıkta gorunmuyor ama sebebını bılmıyoruz onun dısında hepımız sukur ıyıyız.
benım ısler tam gaz devam edıyor, esım yurtdısından dondu 5-6 gun burdaydı cumartesı gunduz yıne gıttı. cuma aksamı evde olacak, geldıkten sonra haftasonu tekrar gıdebılır bızım bu donemler boyle yogundur ben cok yogun calısıyorum dıyetı baya zorlanarak yapıyorum cunku zaman bulamıyorum kendımle ozel ılgılenmeye ama buyuk buyuk kacamaklar da olmadı sukur ama hapları ıcmek, su ıcmek gıbı seylerı cok unutuyorum ara ogunlerı unutuyorum spor konusunda elımden geldıgınce hareket edıyorum ama her gun duzenlı spor olarak bırsey yapamıyorum senın verdıgın programa baslayamadım yanı. benden haberler kısaca boyle.
karabibercim sende burdayımışsın sevindim seni görüdüğüme:)
tekrar tebrik ediyorum maşallah azmine:)
berivan bende 5 km yürüyorum,daha önce 92 kiloydumm az kaldı hedefimetunicim hoş geldin ablamkesinlikle çok iyi bir takım azim olsun arkadaşlar hepsi çok iyi uyum harika o yüzden yanımda olmanı çok istedim azim istek takım ruhu olmadan olmuyo gitmiyo kilolar sporla desteklemeyi ögrendim ben 5.km yürüyorum haftanın 3 günü çok faydasını gördüm bu yaz 4 düğünümüz var en yakını 25 mayıs o yüzden çok sıkı devam ediyorum amlam sakın üzülme ben 85 den geldim bu kilolara sen biliyorsun birde söylemeden edemeyeceğim alkali diyetini çok araştırdım bire bir uymadım ama o şekilde beslenmeye çalıstım karbonatlı su ve limon gün içinde suya katıp içtim hiç normal su içmedim 1,5 aydım bu şekilde hedefe daha iyi ulaşacagıma eminim sen neler yaptın ardeşin evlendimi en son hatırladığım sizim gelin adayı ile yemeklere çıkmanızdı
teşekkür ederim berivancımm inşallah sende en kısa zamanda görürsünn haftaya hedefim 69.9 olmak,karabiberim maşallahcanım 71 görmüşsün darısı bana
tunu benimm resimlerimii görmüş ordan tanıştıktunicim karabiberi tanıyor musun :26:
hoşbulduk canım
yani moraim bozuldu tabi o kadar uğraşıp verdiğim kiloları alınca ama olsun bi yerde dur demek lazım
karbonatı bende aldım ama suyunu içemedim bi türlü tadı çok kötü geldi ama bir daha deneyeyim bakalım
kardeşimin düğünü mayısın 3. haftası inşş ve ben zayıfladığım dönemde çok beğendiğim bi elbise almıştım onların düğünü için cesaret edip yenilerde deneyemedim ama inş onu giymek istiyorum:))
bende diyetin yanında spor yapmazsam veremiyorum havalarda güzelleşiyor artık geçen yaz gibi oğluşumuda alır bebek arabasıyla yürürğm akşamüstleri:)
karabiberin öncesi sonrası fotolarını görmüştüm bi yerde ordan tanıyorum canım
o kadar etkilediki beni onun fotoları yeniden dönüşümün sebebi oldu diyebilirim:))
ay iyi oldu böyle ya daha şevk oluyo:) Özür dilerm kilonu unuttmbu sefer bi yere yazıcam söz oona göre hareket ediyim dimi yani
yavv böyle demeyinn utanıyorumm sonra ama inann birilerininn faydasına yararımm oluyorsa bir okadar daha çok seviniyorummm
seninn gördüklerinn en son burayada yüklediklerimm
daha önce yine başarmıştımm kilo vermeyii bu sefer yine başaracağımm tunii
sizin düğün varmışş ve sen elbiseyi bile almışsınn çok büyükk cesarett
yakınınızmı kiminn düğünüü
en en en başlangıç kilom 91 ama
başlangıç kilom :85
geçen haftaki kilom :72.4
bu hafta ki kilom :71,3
toplam giden :13.7
hedef:58
hedefe kalan kilo:13 daha çok yolum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?