- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #10.721
evet canımm bende bu grupta yazışıyorumm sende çok güzel kilo lar vermişsinn
bende bende bende 6ları görmek istiyoruummmm
yolun yarısını geçmişsin sonuçta berişim maşallah sana
az az olsu uzun zaman olsunda gitsin kilolar
insan diyete başlayınca bir an önce olsun istiyor ama aslında yavaş yavaşta gitse ,hiç veremeyedebilirdik hatta üzerine aladabilirdik
karar verip başlayıp devam etmek önemli olan
en en en başlangıç kilom 91 ama
başlangıç kilom :85
geçen haftaki kilom :72.4
bu hafta ki kilom :71,3
toplam giden :13.7
hedef:58
hedefe kalan kilo:13 daha çok yolum var
AAAA maşallahh kızım sennki bana göre çokmuş hellall vallahi benmki fasa fiso. Vallahi bravo ne zamandan beri yapıyosn? Ay maşallah ya
oooooo kımlerı goruyorum nasılsın taze annecık ??? senden ıkız beklıyordum demek tekmıs bebıs. olsun saglıklı olsun da.hersey yolunda gıtrmıs anladıgım kadarıyla. ınsaallah 2lı testler de ıyı cıkar. cınsıyetı nezaman bellı olacak pekı ???
bulantıların azalmıs buna cok sevındım cunku gordugum en zor hamılelık gecıren kısılerdendın sukur hamılelıgın keyıflı hale gelmeye baslamıs.
serap gelmiş hoşgelmiş çok sevindim huzurlu dağlıklı bır hamilelik geçirdiğin için canım
çok sevindimm tekrarr diyete başlamana ama bakk bu sefer yarıda bırakma sonuna kadar gitttya hani bazen aslında devamlı görüdüğün veya duyduğun bişeyden aniden etkilenirsinya öyle benimki
diyet başarı hikayeleirni hep okurdum ordada çok güzel kilo vermiş insanlar var
ama seninkini gördüğümde bi an tak dedi
belki zamanı gelmişti
ama sen vesile oldun:))
kardeşimin düğünü bizimde 18 mayısta:) yakınmış düğünler:)
elbiseyi zayıfladığım zaman almıştım kiloluyken zayıflarda giyerim diye hiç almam aslında ama o zaman kuzenimin düğünü için bakınırken çok beğenmiştim kardeşimin düğününde giyerim demiştim inş giyicem ama:)
bende aynısıyımm eğerkii fazla kaçırsam ogün diyet yapmamışş sayıyorumm kendimii yürüyüşe çıkmayınca moralim bozuluyorrrönce çok ümitsizdim aslında hiçkilo veremem diyordum bir kere verdimya şu an düzenli yaptığım zaman vereceğime inanıyorum inş
ama bende şöyle bir durum var diyetteyken başka bir şey düşünemez hala geliyorum sürekli zayıflama diyet kilo beynimde uçuşup duruyor gidişine bırakamıyorum bir türlü:18::18:
inşallahhh göreceğizzzbende bende bende 6ları görmek istiyoruummmm
oyyy ben tttımm işte 56 kiloyuu görmüştümm basküldeönce 6 lıları göreyim sonrada 5 leri çok ama çok istiyorum hiç o kilolarda olmamıştım eminim çok yakışır ya
benim serüven uzun tatlım liseden sonra ünv sınavını beklerken 91 kilo oldum akapuntur diyet derken 70 kilo ya kadar düştüm sonra da kendi çabalarım ile 65 oldum derken nasıl oldu anlamadan hareketsiz çalışma hayatı ile tekrar r 85 kilo ya kadar çıkrım 2011 yılında 85 ile başladım hangi ay hatırlaya mıyorum derken bu kilo ya kendi çabalarım ile düştüm çok şükür ama hala hedefe çok var ara vermek yok bu kez teşekkürler canım iyi dileklerin çok hoş bu kez bende zayıf zarif bir kız olacağım
cnm tebrik ederim
az kalmış 60 lıları görmeye darısı bizlere olsunn
Cemrem sen de 70'li rakamlara düşmüşsün, tebrik ederim, 60'ları da görürsün hiç merak etmeBen de 50'li bir rakam görürüm inşallah
ah tatlım inş yaaa bu hafta gene 70 göndüm de haftaya gene 80 olmamayayım:18::18:
ahhhhhh o 60 ları görsemmmm.... senin kilon ii cnm ne güzel ben adet döneminde sapıtıyorum ya yemesemde şişiyorum
gelecek hafta gözüm 1.cilikte bakalım kim 1.ci olacakkkk:26:
Yok yok, sen şimdi ekstra dikkat edersin tekrar 80 olmamak içinValla ben de çok hırslandım, en azından 65 altına bir düşeyim diyorum, yoksa halimden memnunum aslında şu an Bir de özledim 50'li kilolardaki halimi
etmez miyim hiç .nette tanıdığım kişilere nickleriyle dua ediyorum nasılsa allahım biliyo kim oolduğunuofff cemre çok fena tembelleştim bide evişi yaptırmıyolar bana yayıldım iyice 3 ayımızı bi atlatalım hayırlısıyladip bucak evi temizlicem .bebiş iyidir inşallah cuma günü kontrolüm var .amin canım allah razı olsun
hoşbuldummmmdaha çok minnak filiz teyzesi cinsiyet için biraz daha var .ben iyi sayılırım bir gün çok iyi hissediyorum kendimi bir gün çok fena .aşırı miğde bulantım falan yok şükürler olsun ama halsizlik uyku yapıyo bana .bir müddet sonra geöçermiş öle diyolar .aman napalım bebiş iyi olsunda geçer bu günlerde .
bahar sizide çarpmış galiba .olsun yine verirsiniz nasılsa kiloları .evet tultanı okudum geçmiş olsun dileklerimi yazdım en önemlisi sağlık olsun yeter
bende 3 kilo almışım daha şimdiden .aslında dikkat ediyorum tatlı falan çok yemiyorum düz yürüyüşlere de başladım yavaş yavaş yürüyorum .pantolonlarım dar geliyo bel kısmı .bugün çarşıya çıkıp hamile pantolonu alıcam .
bu arada herkese günaydınnnnnnnn .tartıda herkes ------ görsün bugün
Günaydın:) Herkese iyi haftalarrr:) Nasılsınız?
Son bir haftadır cok yoğunuum sınavlarım var ve 2 hafta daha sürecek giremeyebilirim şimdiden bildireyim.. Yazanların hepsinede cevap veremedim kusura bakmayın. Döndüğümde görüşürüz umarm.. Gittim falan sanılmasın:) Sınavlarım çok dikkat gerektiriyor çok zor geçiyor.. Oyüzden iki haftalık bir araya çıkıyorm biter bitmez buradayım.. Arada girmeye çalışacağıım şimdiden herkese iyi haftalar ve ---leri görelim inşallah.. Kendinize iyi bakın:)
sağlıklı olsun da canım ben tek olsun istiyordum zaten..çifti gözüm almıyor benim...tek başıma bakamazdım herhalde..sağlıklı olsun ben başka birşey istemiyordum testlerimizde inşallah temiz çıkar...sen nasılsın nasıl gidiyo pek giremiyorum bu aralar..
inşallah canım sağlıklı bir şekilde sürer böyle...
hemde ne dikkat ediyorum bugün kendime sözler verdim haftaya bayağı -- leri görmek için
evet sen harikasın şuan cnm bak sennn ne güzel 50 li kiloları hatırlıyosun benim hiç 50 li kilolarım olmadı çünki hepp 60 ve 70 lilerde gezindim durdum ama bu sefer kararlıyım doğum günümde hem resmimi hemde kilomdan giden kiloları yazmak istiyorum inş kısmetse:26:
eşim yokken değerlendirmek istiyorum bu tür seminerleri, hem vakit geçirmiş oluyorum hemde bana bir katkısı oluyor. tultan ameliyat oldu derken inşallah kötü bişeyi yoktur. eşinde iyi gezdi vallaama yalnız vakit geçirmek fena değil tabi 6 ayda asla çekilmez orası başka seninle msn de bi durum değerlendirmesi yaparız canm, işlerin yoğunluğundan tam verememişsin kendini sanırım.
[table="width: 300, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]Kişiler:[/td]
[td]Başlangıç:[/td]
[td]Geçen Hafta:[/td]
[td]Bu Hafta:[/td]
[td]Gelen/Giden:[/td]
[td]Toplam Gelen/ Giden:[/td]
[td]Hedef:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]duyfer_2006[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]67,1 kg[/td]
[td]66,6 kg [/td]
[td]-500 gr[/td]
[td]18,4 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pomogranate[/td]
[td]110,00 kg[/td]
[td]104,7 kg[/td]
[td]104,4 kg[/td]
[td]-300 gr[/td]
[td]5,6 kg[/td]
[td]80 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nesli78[/td]
[td]75 kg[/td]
[td]67,9 kg[/td]
[td]67,1 kg (regl)[/td]
[td]-800 gr [/td]
[td]7,9 kg[/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]çeşminaz[/td]
[td]83 kg[/td]
[td]77,8 kg[/td]
[td] kg [/td]
[td]gr [/td]
[td]5,2 kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tosuncuk [/td]
[td]67.2 kg[/td]
[td]65,3 kg[/td]
[td]64,6 kg[/td]
[td]-700 gr [/td]
[td]2,6 kg[/td]
[td] 53 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]karabiber01[/td]
[td]87,8 kg[/td]
[td]73 kg[/td]
[td]71,5 kg [/td]
[td]-1,500 kg [/td]
[td]15,3 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]erce41[/td]
[td]76 kg[/td]
[td]69,9 kg[/td]
[td] kg[/td]
[td] kg [/td]
[td] kg[/td]
[td]65 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]serap_serap[/td]
[td]75,2 kg[/td]
[td]71,1 kg[/td]
[td]71,5 kg[/td]
[td]+500 gr [/td]
[td]3,7 kg [/td]
[td]60 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td] kg[/td]
[td] kg[/td]
[td] kg[/td]
[td]gr[/td]
[td] kg[/td]
[td] kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]berivannn[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]72,4 kg[/td]
[td]71,3 kg[/td]
[td]-1,1 kg[/td]
[td]13,7 kg [/td]
[td]??[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tultan[/td]
[td]108,00 kg[/td]
[td]103,7 kg[/td]
[td]??? kg ( ameliyat ) [/td]
[td]??? gr[/td]
[td]??* kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cemrem29[/td]
[td]85,8 kg[/td]
[td]80,7 kg[/td]
[td]79,8 kg[/td]
[td]-900 gr[/td]
[td]6,00 kg[/td]
[td]68 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td [/td]
[td] [/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?