2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

evet canımm bende bu grupta yazışıyorumm sende çok güzel kilo lar vermişsinn

önce çok ümitsizdim aslında hiçkilo veremem diyordum bir kere verdimya şu an düzenli yaptığım zaman vereceğime inanıyorum inş
ama bende şöyle bir durum var diyetteyken başka bir şey düşünemez hala geliyorum sürekli zayıflama diyet kilo beynimde uçuşup duruyor gidişine bırakamıyorum bir türlü:18::18:

öyle abla az gitsin sağlıklı gitsin şu günden itibaren 5 den sonrra katı birşey yemeyece karar verdim çorba ,çay hariç

en en en başlangıç kilom 91 ama
başlangıç kilom :85
geçen haftaki kilom :72.4
bu hafta ki kilom :71,3
toplam giden :13.7
hedef:58
hedefe kalan kilo:13 daha çok yolum var

AAAA maşallahh kızım sennki bana göre çokmuş hellall vallahi benmki fasa fiso. Vallahi bravo ne zamandan beri yapıyosn? Ay maşallah ya

AAAA maşallahh kızım sennki bana göre çokmuş hellall vallahi benmki fasa fiso. Vallahi bravo ne zamandan beri yapıyosn? Ay maşallah ya

benim serüven uzun tatlım liseden sonra ünv sınavını beklerken 91 kilo oldum akapuntur diyet derken 70 kilo ya kadar düştüm sonra da kendi çabalarım ile 65 oldum derken nasıl oldu anlamadan hareketsiz çalışma hayatı ile tekrar r 85 kilo ya kadar çıkrım 2011 yılında 85 ile başladım hangi ay hatırlaya mıyorum derken bu kilo ya kendi çabalarım ile düştüm çok şükür ama hala hedefe çok var ara vermek yok bu kez teşekkürler canım iyi dileklerin çok hoş bu kez bende zayıf zarif bir kız olacağım

sağlıklı olsun da canım ben tek olsun istiyordum zaten..çifti gözüm almıyor benim...tek başıma bakamazdım herhalde..sağlıklı olsun ben başka birşey istemiyordum testlerimizde inşallah temiz çıkar...sen nasılsın nasıl gidiyo pek giremiyorum bu aralar..

serap gelmiş hoşgelmiş çok sevindim huzurlu dağlıklı bır hamilelik geçirdiğin için canım

inşallah canım sağlıklı bir şekilde sürer böyle...

Son düzenleme:
çok sevindimm tekrarr diyete başlamana ama bakk bu sefer yarıda bırakma sonuna kadar gittt
bende aynısıyımm eğerkii fazla kaçırsam ogün diyet yapmamışş sayıyorumm kendimii yürüyüşe çıkmayınca moralim bozuluyorrr
bende bende bende 6ları görmek istiyoruummmm
inşallahhh göreceğizzz
önce 6 lıları göreyim sonrada 5 leri çok ama çok istiyorum hiç o kilolarda olmamıştım eminim çok yakışır ya
oyyy ben tttımm işte 56 kiloyuu görmüştümm baskülde
genç kızkenn bile olmamıştımm

gitsinn artıkkk şu kilolar

Cemrem sen de 70'li rakamlara düşmüşsün, tebrik ederim, 60'ları da görürsün hiç merak etme Ben de 50'li bir rakam görürüm inşallah

ah tatlım inş yaaa bu hafta gene 70 göndüm de haftaya gene 80 olmamayayım:18::18:
ahhhhhh o 60 ları görsemmmm.... senin kilon ii cnm ne güzel ben adet döneminde sapıtıyorum ya yemesemde şişiyorum
gelecek hafta gözüm 1.cilikte bakalım kim 1.ci olacakkkk:26:

Yok yok, sen şimdi ekstra dikkat edersin tekrar 80 olmamak için Valla ben de çok hırslandım, en azından 65 altına bir düşeyim diyorum, yoksa halimden memnunum aslında şu an Bir de özledim 50'li kilolardaki halimi

Yok yok, sen şimdi ekstra dikkat edersin tekrar 80 olmamak için Valla ben de çok hırslandım, en azından 65 altına bir düşeyim diyorum, yoksa halimden memnunum aslında şu an Bir de özledim 50'li kilolardaki halimi

hemde ne dikkat ediyorum bugün kendime sözler verdim haftaya bayağı -- leri görmek için
evet sen harikasın şuan cnm bak sennn ne güzel 50 li kiloları hatırlıyosun benim hiç 50 li kilolarım olmadı çünki hepp 60 ve 70 lilerde gezindim durdum ama bu sefer kararlıyım doğum günümde hem resmimi hemde kilomdan giden kiloları yazmak istiyorum inş kısmetse:26:

[table="width: 300, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]Kişiler:[/td]
[td]Başlangıç:[/td]
[td]Geçen Hafta:[/td]
[td]Bu Hafta:[/td]
[td]Gelen/Giden:[/td]
[td]Toplam Gelen/ Giden:[/td]
[td]Hedef:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]duyfer_2006[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]67,1 kg[/td]
[td]66,6 kg [/td]
[td]-500 gr[/td]
[td]18,4 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pomogranate[/td]
[td]110,00 kg[/td]
[td]104,7 kg[/td]
[td]104,4 kg[/td]
[td]-300 gr[/td]
[td]5,6 kg[/td]
[td]80 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nesli78[/td]
[td]75 kg[/td]
[td]67,9 kg[/td]
[td]67,1 kg (regl)[/td]
[td]-800 gr [/td]
[td]7,9 kg[/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]çeşminaz[/td]
[td]83 kg[/td]
[td]77,8 kg[/td]
[td] kg [/td]
[td]gr [/td]
[td]5,2 kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tosuncuk [/td]
[td]67.2 kg[/td]
[td]65,3 kg[/td]
[td]64,6 kg[/td]
[td]-700 gr [/td]
[td]2,6 kg[/td]
[td] 53 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]karabiber01[/td]
[td]87,8 kg[/td]
[td]73 kg[/td]
[td]71,5 kg [/td]
[td]-1,500 kg [/td]
[td]15,3 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]erce41[/td]
[td]76 kg[/td]
[td]69,9 kg[/td]
[td] kg[/td]
[td] kg [/td]
[td] kg[/td]
[td]65 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]serap_serap[/td]
[td]75,2 kg[/td]
[td]71,1 kg[/td]
[td]71,5 kg[/td]
[td]+500 gr [/td]
[td]3,7 kg [/td]
[td]60 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td] kg[/td]
[td] kg[/td]
[td] kg[/td]
[td]gr[/td]
[td] kg[/td]
[td] kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]berivannn[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]72,4 kg[/td]
[td]71,3 kg[/td]
[td]-1,1 kg[/td]
[td]13,7 kg [/td]
[td]??[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tultan[/td]
[td]108,00 kg[/td]
[td]103,7 kg[/td]
[td]??? kg ( ameliyat ) [/td]
[td]??? gr[/td]
[td]??* kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cemrem29[/td]
[td]85,8 kg[/td]
[td]80,7 kg[/td]
[td]79,8 kg[/td]
[td]-900 gr[/td]
[td]6,00 kg[/td]
[td]68 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td [/td]
[td] [/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

bosver temızlgı falan bebıse ve kendıne dıkkat et. hallolur bunlar bır sekılde.

senı ozluyoruz haberın olsunnnnnn

kıloya gelınce normal elbette bebıs var ya sende.

demek hamıle pantolonlarına gecıyorsunn karnın buyuyor tatlım ya.

ya ne bılıyım ben bellı olur dıye dusunuyordum aman hemen haber ver oldu mu ogrenınce. cok merak edıyorum cunku. senı kocaman opuyorum ALLAHA emanet ol

cok ıncesın hem burdan yazmıssın hem ozelden. boyle olunsun ıste canım feda valla.

buarada sana basarılar dılıyorum kolayca atlatırsın ınsaallah

hakıkaten zor ıkız bebek. saglıklı olsun da gerısı bos zaten.

ben cok asırı yogunum, kılo veremıyorum tum hayatım karısık yogun ısten dolayı ama sukur keyfım yerınde. ıc huzurum var nıyeyse.

Ben 50'leri hatırlamak bir yana unutmuyorum ki, 28 yaşına kadar 60 bile olmamıştım be Cemrem. Yalnız senin boyun benden uzun galiba, o yüzden 60'lı rakamlarda da ince olabilirsin. Fotoğrafını da görürüz inşallah

suudı arabıstan, umman, ıstanbul, katar gıttı. kazakıstan ve romanya gıdecek gelınce. bızım ısler boyle oluyor canım. o gıdınce onun ıslerı de bana kalıyor ama yıne de sukur halımıze. ıkımızın arası ıyı. aıleler de ıyı. oyuzden ıcım rahat. ama kendı dıyet duzenım cok karıstı dıyorum ya suyumu bıle ıcemedım aksam 9 da 10 da eve geldım cogu zaman.

ben halımden memnunum hem bırbırmızı ozluyoruz hem tek takılıyorum evde.

tultanın safra kesesı sorunluydu amelıyat denılmıstı cok uzun zaman once karar cıkmıstı zaten

Pomocum, ellerine sağlık canım Ne güzel bir çizelge olmuş böyle bol ----'li, her zaman böyle olur inşallah Karabiberim 1. olmuş tebrik ederim, ben dahil kilo veren tüm arkadaşları da tebrik ederim. Haftaya daha çok kilolar gitsin inşallah