2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

kızlar benım cıkmam lazım, hepınızı tebrık edıyorum ve kocaman opuytorum bu hafta ınanılmaz rakamlar gordum harıkasınız valla.

duygu cok hastaymıs bır bucuk kılo vermıs ama bır kılosu hastalıktan dedı bes yuz gr eksı yazmamıs ıstedı cok gecmıs olsun dıyorum

buarada cemrem tosuncuk ve berıvan ısın heycanı jacıyor kızlar. burdan bıldırım yapmayın bana msj atın oldu mu

ben kactım uzunca gorusuruz cok yorum yapamayacagım bu aksam apartmanda cok gurultu var arkadasımda kalacagım ona gıdıyorum

kilo veren herkesi kutluyorum haftaya daha fazla kilo vermek dileğiyleee
menümü yazayım bugün neler yemişimmm:26:
sabah: bi dilimden az ekmek, 1 tatlı kaşığı bal, peynir,1 tane hindi salam, çay
ara: bi fincan süt, 2 kepekli grisini
öğle: bi küçük tabak barbunya, 3 sarma, 3 tane az yağlı mantar kızarmış, bi büyük bardak ayran,bi parça ekmek
ara: 4 ceviz, şekersiz çay
akam: bi kase yoğurt içine yarım havuç , 1 salatalık doğrayıp yedim, yanında 1 dilim ekmek
activite: spor yapamadım maalesef 1buçuk lt su, form çayı
herkese ii akşamlarrrrrrrrr

Cemrem sen de 70'li rakamlara düşmüşsün, tebrik ederim, 60'ları da görürsün hiç merak etme Ben de 50'li bir rakam görürüm inşallah
nesliiii göreceksinnn emin oll

doğumm gününn ne zaman
dikkat edersen doğumm gününde mutluu resimler çekilebilirsin

nesliii bu hafta çokk güzel herkes eksilerdee
duyguyada çokk geçmiş olsunn bende bile kırgınlık var
menümü yazayım
1 dilim ekmek ,2 kaşık lo,1 domates ve 1 biber
ara
kahve
öğlen
1 dilim ekmekle 1 yumurtadan yapılmış yumuta salatası kızım okuldan gelince ona hazıladım bende yedim
aa
elma
akşam
haşlanmış kabağı yoğutla yedim

rıca ederım canım. dun dokuza kadar dısardaydım pazar gunu cok fazla evde takıldım bunaldım hem ıslerımı hallettım hem gezmıs oldum eve geldım bıldırımı yayınladım ve hemen cıktım gerı zaten. salı ya kalsın ıstemedım genelde salı sabahına kalmaya baslamıstı son gunlerde. elde olmayan sebeplerım olsa da bu hosuma gıtmıyordu oyuzden dun aksam bıldırımı yapıp evden cıktım ıcın rahat ettı valla.

cızelgeye gelınce belkı de gordugumuz en ıyı hafta olmus ben dısında herkes harıka rakamlar vermıs. ben bugun ınanılmaz sısım. regl gecıktı gunu de bellı olmuyor malum benım. okadar sısım kı bırsey yemek bıle gelmıyor ıcımden. bır kılo fazla geldım resmen bu sabah.

evet karabıber son haftalarda ınanılmaz guzel rakamlar verıyor canı gonulden tebrık edıyorum sen de bu hafta cok ataktasın gercekten cok cok tebrık ederım.

duygudan haberım yoktu benım, aksama kadar foruma hıc gırmedım sabah gırmıstım sadece. aksama dogru msj atmıs bana. ozaman haberım oldu hastaymıs. senın haberın var mıydı ? neyı var kı acaba ? umarım ıyıdır cabuk atlatır bahar yaramadı duyguya. bu ıkıncı hastalıgı oldu.

aman dıkkat et. mevsım degısıklıgındendır benım de sık sık basım agrımaya basladı duygu da mevsım gecısınden dolayı hastalandı sanırım. herkes grıp gezıyor valla. yorgunluk, halsızlık. aman dıkkat edelım hasta olmayalım

selam kızlarrr herkeze günaydınn iyisınızdir inşallahhh..

son4 günüm o kadarkötü geçiyorki c.tesi dışarı çıktık yediğimiz birşey dokundu sanırım eşimle geceyi nöbetleşe geçirdik o kadarki 1 gecede 1 kg verdim pazar- p.tesi kendimizi toparlamakla geçti eşim dün işe gitmedi hala daha eşim toparlanamadı bir de üstüne oğlum dün akşam 9 gibi istifra etti üstüne ishal oldu sabaha kadar uyuyamadım az sonra doktora gitcez ,tabi söz konusu oğlum olunca ben perişan vaziyetteyim o kadar işimvarki oğlum dün tüm çarsafları yastıkları kirletti onlar yıkancak bir sürü ütü dün yapamadığım haftalık temizlik ALLAH yardımcımolsun şuan bunların hepsini yapacak gücüm yok ama yapmam lazımm sabah saBAH kasvet vermek istemezdim ama burayı boşladığımı düşünmeyin son 1 ayım kabus gibi geçiyor birde üstüne bu pilim bitmek üzere neyse ALLAH beterinden korusun diyorumm, kendinize çok iyi bakınnn lütfen.

herkese gunaydınnnnnnnnnnn

guzel bır gun dılıyorum hepınıze.

yerımımı yadırgadım bılmıyorum ya da son gunlerde sureklı ruyalar gordugum ıcın mı bılmıyorum uykumu ıyı alamadım bugun. uykulu gıbıyım. bır kahve ve goz makyajı kendıme getırır sanırım benı

kızlar dun buyuk bır tehlıke atlattık ınanılmaz ruzgar esıyordu dun burda. arabalar, resmen yolda sallanıyordu falan. bızım elektrık kabloları koptu ısyerının. kac bın watlık kablo koptu ve bahceye dustu. ıdarı bınaya okadar yakındı kı. eger bır gece once yagmur yagmıs ve cımler ıslak olmus olsaymıs belkı de cok kotu seyler olabılırmıs medaş geldı kabloyu tamamen degıstırdı ınsaallah bır daha tekrar etmez

menumu de yazayım:

dun hıc sevmedım buarada. cunku sevmedıgım hersey bıraradaydı resmen.

ıkı dılım cavdar ekmegınden yagsız tost
lor peynırlı maydonozlu
bır domates bır salatalık
bır bardak köy sütü

ıse gelınce 1 lt ılık su, acık sekersız cay

oglen: sulu mercımek yemegı 4 kasık, 3 kasık bulgur pılavı, bır su bardagı kadar cacık

bu mercımek yemegı hıc sevmıyorum bu yıl kı ahcı ıyı dadandı buna. bulgur pılavı severım ama onu da cok kotu yapıyor. metabolızma calıssın dıye yedım resmen.

ara: ucu bır arada, 1 lt ılık su, bır elma

aksam yemegını dısarda yedım ıslerımı hallederken.

tavuklu salata yedım. bır kutu ayran ıctım.

arkadasım da cılek yedım sanırım 15 adet rahat yedım kendımı kaybettım bu konuda. cılek hastasıyım da

acık sekersız cay, 500 ml su

gunumu boyle kapatmıs oldum.

buarada başda karabiber olmak üzere kg veren herkezi tebrik ediyorum.edacımm gerçekden seni bu kg düştüğünü görmek beni çok mutlu ediyorr devamıhızla gelsin inşallahhh...

ve ercemm sana ne zamandır yazcamm unutuyorum umarım herşey yolundadırrr bebişimiz iyidir inşallahh 2.bebek daha erken hissedilirmiş kaç haftalıksınbilmiyorum ama hissetmeye başladınmıı ? seni ve fasulyeni öpüyorumm

yaaaaaa ben grıp sanıyordum sadece. sen perısan olmussun ya. cok uzuldum valla. keske elımızden bırsey gelse. ne bılıyım yakın olsak sana ve kuzeye bakardık enazından bugunlerde. aıle boyu hastalanmak da ayrıca bır zor olmus. acık hava carpmıs mıdeyı usutmussunuz belkı de.

sen bence sımdı ıslere odaklanma. nasılsa bır sekılde hallolur. doktora gıdın, hepınız muayene olun toparlanın ondan sonra halledersın bu halde mı ıs yapacaksın ALLAH askına. lutfen yapma. toparlan ondan sonra herseyı yaparsın sen. senın enerjını bılmeyen mı var. hepsını de halledersın sen maasallah. bak sana enerjı de yollayım kocaman kocaman

kızlar tv de sureklı reklam oluyor ve fıkırlerınızı ogrenmek ıstedım supradyn sanırım all 24 gıbı bırsey adı. gunluk tum vıtamın ıhtyacımızı alıyormusuz, enerjı yuksek kalıyormus halıyle. acaba kullanmak nekadar dogru ya da yanlıs ?????

nesliiii göreceksinnn emin oll

doğumm gününn ne zaman
dikkat edersen doğumm gününde mutluu resimler çekilebilirsin
cnm doğum günüm 4 mayıs inş o zaman bayağı kilo vermiş olurum:26:
duygucum cnm sana eşine ve o minik oğluna rabbimden tez zamanda şifalar vermesini dilerim cnm
kıyamam insanın hali olmayınca da zor oluyo oğluna da sizden mi geçti acaba cnm
inş dr. sonra hiç birşeyiniz kalmaz dualarım sizinle

pomocum cnm ben tv de bile olsa güvenemiyorum
benim tercihim dr. gitip sorup ona göre almak isterim
çünki yakın zamanda ağrı kesici içip ne hale geldiğimi unutamıyorum

tv de reklam gorup asla almam ben de. doktora sormayı dusunuyorum ben de. eger kı gercekten gereklı ve faydalı bırseyse, ben dusunurum cunku gun ıcınde yogunluguma dalıyorum ayrıca ısyerı ortamı herseye ulasmak da mumkun olmuyor ve son ıkı aydır ozellıkle son bır aydır şaftım kaydı resmen. ek enerjı verıcı seyler ıse yarayabılır dıye dusundum

kızlar evden cıktıgımdan berı kendıme gelmek ıcın muzık dınlıyorum gercekten cok faydalıymıs sık sık denemeyı dusunuyorum bunu. halen de dınleyerek yazıyorum sıze. bu aksam cok fena yuruyus ıstegım var ıcımde. eskı rekoruma donmeye hazırım sanırım. 2 saat durmadan

pis gaza geldım cok fena kılolar verılmıs. ılk haftalarda 1,7 vermıstım bakalım yıne oyle rakamlara ulasacakmıyım. sılkelenmem lazım nısan ayı ıcın mayıs ayı ıcınde kendıme belırledıgım oduller vardı onlara da ulasamadım mayısta planlarım var onu kacırmayayım barı.

dogum gunume ıkı ay kalmıs yaaaaaaaa. ve ben 95lerı gormek ıstıyorummmmmmmm

ben kactım kızlar. hepınızı opuyorum. duygu tekrar tekrar cok gecmıs olsun acıl sıfalar dılıyorum hepınıze.

evet haklısın günün yorgunkluğu işin stresi, herşey acayip yorar insanı
dr. görüş al bence hem zinde tutar seni enerjin sana kalır
tmm cnm çıkıyormuşun hadi bakalım bu hafta herşes hırs yaptı bakalım birinci kim olacak:18:

günaydın ayyyyyyy heryerim ağrıyo hava kapalı çok fena yağmur yagacak gibi uykum geliyo ayyyyyy fena haldeyim kendimi çok yorgun hissediyorum
duygucum geçmiş olsun kıyamam ya acil şifalar olsun kolay gelsin ablam kısa sürede toparlanırlar inşallah

karabiberim maşallah canımmmmmmmm 1 oldunnnnnnnn kilo veren tüm arkadaşları tebrik ediyorummmmm

Son düzenleme:

Canım benim, çoookkk geçmiş olsun, ailecek gıda zehirlenmesi geçirmişsiniz demek ki, bol sıvı al ve kendini hemen yorma, işler yapılır, idare edilir, senin toparlanman lazım önce. Kuziş te istifra ettiyse iyi işaret bence, doktor sonucunda da iyi çıkar inşallah, dualarım seninle.

çok çok geçmiş olsun, hasta olmak zaten çok zorda bebişlerin hasta olması çok daha fena
allah şifa versin hepinizede
ooo tebrik ederim hekesi ne kadar başarılı bir tablo, darısı bana bundan sonraki haftalarda inş:)

aynen cemrem bende 50li rakamları hiç hatırlamıyorum ve kilolarımızda aynıymış bu arada
bende geçen sene oğlumun ilk doğum günü için hırslanmıştım çokta iyi olmuştu
bu senede hem kardeşimin düğünü var hem yaza oğlumun ikinci doğum günü var :) hem benim doğum günüm var:) hem eşimin doğum günü var:) hem evlilik yıldönümümüz var:) ne çok şey var bu yaz:)))