- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #10.741
nesliiii göreceksinnn emin ollCemrem sen de 70'li rakamlara düşmüşsün, tebrik ederim, 60'ları da görürsün hiç merak etmeBen de 50'li bir rakam görürüm inşallah
hemde ne dikkat ediyorum bugün kendime sözler verdim haftaya bayağı -- leri görmek için
evet sen harikasın şuan cnm bak sennn ne güzel 50 li kiloları hatırlıyosun benim hiç 50 li kilolarım olmadı çünki hepp 60 ve 70 lilerde gezindim durdum ama bu sefer kararlıyım doğum günümde hem resmimi hemde kilomdan giden kiloları yazmak istiyorum inş kısmetse:26:
Pomocum, ellerine sağlık canımNe güzel bir çizelge olmuş böyle bol ----'li, her zaman böyle olur inşallah Karabiberim 1. olmuş tebrik ederim , ben dahil kilo veren tüm arkadaşları da tebrik ederim. Haftaya daha çok kilolar gitsin inşallah
Pomocum, ellerine sağlık canımNe güzel bir çizelge olmuş böyle bol ----'li, her zaman böyle olur inşallah Karabiberim 1. olmuş tebrik ederim , ben dahil kilo veren tüm arkadaşları da tebrik ederim. Haftaya daha çok kilolar gitsin inşallah
nesliii bu hafta çokk güzel herkes eksilerdee
duyguyada çokk geçmiş olsunn bende bile kırgınlık var
menümü yazayım
1 dilim ekmek ,2 kaşık lo,1 domates ve 1 biber
ara
kahve
öğlen
1 dilim ekmekle 1 yumurtadan yapılmış yumuta salatası kızım okuldan gelince ona hazıladım bende yedim
aa
elma
akşam
haşlanmış kabağı yoğutla yedim
selam kızlarrr herkeze günaydınn iyisınızdir inşallahhh..
son4 günüm o kadarkötü geçiyorki c.tesi dışarı çıktık yediğimiz birşey dokundu sanırım eşimle geceyi nöbetleşe geçirdik o kadarki 1 gecede 1 kg verdim pazar- p.tesi kendimizi toparlamakla geçti eşim dün işe gitmedi hala daha eşim toparlanamadı bir de üstüne oğlum dün akşam 9 gibi istifra etti üstüne ishal oldu sabaha kadar uyuyamadım az sonra doktora gitcez ,tabi söz konusu oğlum olunca ben perişan vaziyetteyim o kadar işimvarki oğlum dün tüm çarsafları yastıkları kirletti onlar yıkancak bir sürü ütü dün yapamadığım haftalık temizlik ALLAH yardımcımolsun şuan bunların hepsini yapacak gücüm yok ama yapmam lazımmsabah saBAH kasvet vermek istemezdim ama burayı boşladığımı düşünmeyin son 1 ayım kabus gibi geçiyor birde üstüne bu pilim bitmek üzere neyse ALLAH beterinden korusun diyorumm, kendinize çok iyi bakınnn lütfen.
cnm doğum günüm 4 mayıs inş o zaman bayağı kilo vermiş olurum:26:nesliiii göreceksinnn emin oll
doğumm gününn ne zaman
dikkat edersen doğumm gününde mutluu resimler çekilebilirsin
duygucum cnm sana eşine ve o minik oğluna rabbimden tez zamanda şifalar vermesini dilerim cnmselam kızlarrr herkeze günaydınn iyisınızdir inşallahhh..
son4 günüm o kadarkötü geçiyorki c.tesi dışarı çıktık yediğimiz birşey dokundu sanırım eşimle geceyi nöbetleşe geçirdik o kadarki 1 gecede 1 kg verdim pazar- p.tesi kendimizi toparlamakla geçti eşim dün işe gitmedi hala daha eşim toparlanamadı bir de üstüne oğlum dün akşam 9 gibi istifra etti üstüne ishal oldu sabaha kadar uyuyamadım az sonra doktora gitcez ,tabi söz konusu oğlum olunca ben perişan vaziyetteyim o kadar işimvarki oğlum dün tüm çarsafları yastıkları kirletti onlar yıkancak bir sürü ütü dün yapamadığım haftalık temizlik ALLAH yardımcımolsun şuan bunların hepsini yapacak gücüm yok ama yapmam lazımmsabah saBAH kasvet vermek istemezdim ama burayı boşladığımı düşünmeyin son 1 ayım kabus gibi geçiyor birde üstüne bu pilim bitmek üzere neyse ALLAH beterinden korusun diyorumm, kendinize çok iyi bakınnn lütfen.
kızlar tv de sureklı reklam oluyor ve fıkırlerınızı ogrenmek ıstedım supradyn sanırım all 24 gıbı bırsey adı. gunluk tum vıtamın ıhtyacımızı alıyormusuz, enerjı yuksek kalıyormus halıyle. acaba kullanmak nekadar dogru ya da yanlıs ?????
cnm doğum günüm 4 mayıs inş o zaman bayağı kilo vermiş olurum:26:
duygucum cnm sana eşine ve o minik oğluna rabbimden tez zamanda şifalar vermesini dilerim cnm
kıyamam insanın hali olmayınca da zor oluyo oğluna da sizden mi geçti acaba cnm
inş dr. sonra hiç birşeyiniz kalmaz dualarım sizinle
pomocum cnm ben tv de bile olsa güvenemiyorum
benim tercihim dr. gitip sorup ona göre almak isterim
çünki yakın zamanda ağrı kesici içip ne hale geldiğimi unutamıyorum
tv de reklam gorup asla almam ben de. doktora sormayı dusunuyorum ben de. eger kı gercekten gereklı ve faydalı bırseyse, ben dusunurum cunku gun ıcınde yogunluguma dalıyorum ayrıca ısyerı ortamı herseye ulasmak da mumkun olmuyor ve son ıkı aydır ozellıkle son bır aydır şaftım kaydı resmen. ek enerjı verıcı seyler ıse yarayabılır dıye dusundum
selam kızlarrr herkeze günaydınn iyisınızdir inşallahhh..
çok çok geçmiş olsun, hasta olmak zaten çok zorda bebişlerin hasta olması çok daha fenaselam kızlarrr herkeze günaydınn iyisınızdir inşallahhh..
ooo tebrik ederim hekesi ne kadar başarılı bir tablo, darısı bana bundan sonraki haftalarda inş:)[table="width: 300, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]Kişiler:[/td]
[td]Başlangıç:[/td]
[td]Geçen Hafta:[/td]
[td]Bu Hafta:[/td]
[td]Gelen/Giden:[/td]
[td]Toplam Gelen/ Giden:[/td]
[td]Hedef:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]duyfer_2006[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]67,1 kg[/td]
[td]66,6 kg [/td]
[td]-500 gr[/td]
[td]18,4 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pomogranate[/td]
[td]110,00 kg[/td]
[td]104,7 kg[/td]
[td]104,4 kg[/td]
[td]-300 gr[/td]
[td]5,6 kg[/td]
[td]80 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nesli78[/td]
[td]75 kg[/td]
[td]67,9 kg[/td]
[td]67,1 kg (regl)[/td]
[td]-800 gr [/td]
[td]7,9 kg[/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]çeşminaz[/td]
[td]83 kg[/td]
[td]77,8 kg[/td]
[td] kg [/td]
[td]gr [/td]
[td]5,2 kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tosuncuk [/td]
[td]67.2 kg[/td]
[td]65,3 kg[/td]
[td]64,6 kg[/td]
[td]-700 gr [/td]
[td]2,6 kg[/td]
[td] 53 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]karabiber01[/td]
[td]87,8 kg[/td]
[td]73 kg[/td]
[td]71,5 kg [/td]
[td]-1,500 kg [/td]
[td]15,3 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]erce41[/td]
[td]76 kg[/td]
[td]69,9 kg[/td]
[td] kg[/td]
[td] kg [/td]
[td] kg[/td]
[td]65 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]serap_serap[/td]
[td]75,2 kg[/td]
[td]71,1 kg[/td]
[td]71,5 kg[/td]
[td]+500 gr [/td]
[td]3,7 kg [/td]
[td]60 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td] kg[/td]
[td] kg[/td]
[td] kg[/td]
[td]gr[/td]
[td] kg[/td]
[td] kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]berivannn[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]72,4 kg[/td]
[td]71,3 kg[/td]
[td]-1,1 kg[/td]
[td]13,7 kg [/td]
[td]??[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tultan[/td]
[td]108,00 kg[/td]
[td]103,7 kg[/td]
[td]??? kg ( ameliyat ) [/td]
[td]??? gr[/td]
[td]??* kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cemrem29[/td]
[td]85,8 kg[/td]
[td]80,7 kg[/td]
[td]79,8 kg[/td]
[td]-900 gr[/td]
[td]6,00 kg[/td]
[td]68 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td [/td]
[td] [/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
hemde ne dikkat ediyorum bugün kendime sözler verdim haftaya bayağı -- leri görmek için
evet sen harikasın şuan cnm bak sennn ne güzel 50 li kiloları hatırlıyosun benim hiç 50 li kilolarım olmadı çünki hepp 60 ve 70 lilerde gezindim durdum ama bu sefer kararlıyım doğum günümde hem resmimi hemde kilomdan giden kiloları yazmak istiyorum inş kısmetse:26:
eeee kızlar neredesiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?