- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #10.761
evet berivancım büyüyo galiba benim hiç olmayan göbüşüm çıktı bile .çoğu gerçi gaz eminimayayayyyyyyy bebiş büyüyo erce maşallah pantolon da alınmaya gidiliyo maşallah ablam
Ercem, herşeyin iyi gitmesine çok sevindim canım, hep böyle devam etsin inşallahAldığın kilo belki normaldir, ben hiç anlamam bu işlerden ama Önemli olanın doktorun ne dediği, herşey yolundaysa boşver kiloyu falan
evet berivancım büyüyo galiba benim hiç olmayan göbüşüm çıktı bile .çoğu gerçi gaz eminim:1 saol canımmm
saolasın neslicim .iyi dileklerinize ve dualarınıza doğuma kadar ihtiyacım var
ilk aylarda çok kilo alınmaması daha iyi oluyomuş sonradan daha çok alınıyo onu dengelemek için dikkat şart .mesala kızımda 15 kilo almıştım toplamda doğumdan sonra hepsini vermiştim
bosver temızlgı falan bebıse ve kendıne dıkkat et. hallolur bunlar bır sekılde.
senı ozluyoruz haberın olsunnnnnn
kıloya gelınce normal elbette bebıs var ya sende.
demek hamıle pantolonlarına gecıyorsunn karnın buyuyor tatlım ya.
ya ne bılıyım ben bellı olur dıye dusunuyordum aman hemen haber ver oldu mu ogrenınce. cok merak edıyorum cunku. senı kocaman opuyorum ALLAHA emanet ol
selam kızlarrr herkeze günaydınn iyisınızdir inşallahhh..
son4 günüm o kadarkötü geçiyorki c.tesi dışarı çıktık yediğimiz birşey dokundu sanırım eşimle geceyi nöbetleşe geçirdik o kadarki 1 gecede 1 kg verdim pazar- p.tesi kendimizi toparlamakla geçti eşim dün işe gitmedi hala daha eşim toparlanamadı bir de üstüne oğlum dün akşam 9 gibi istifra etti üstüne ishal oldu sabaha kadar uyuyamadım az sonra doktora gitcez ,tabi söz konusu oğlum olunca ben perişan vaziyetteyim o kadar işimvarki oğlum dün tüm çarsafları yastıkları kirletti onlar yıkancak bir sürü ütü dün yapamadığım haftalık temizlik ALLAH yardımcımolsun şuan bunların hepsini yapacak gücüm yok ama yapmam lazımmsabah saBAH kasvet vermek istemezdim ama burayı boşladığımı düşünmeyin son 1 ayım kabus gibi geçiyor birde üstüne bu pilim bitmek üzere neyse ALLAH beterinden korusun diyorumm, kendinize çok iyi bakınnn lütfen.
buarada başda karabiber olmak üzere kg veren herkezi tebrik ediyorum.edacımm gerçekden seni bu kg düştüğünü görmek beni çok mutlu ediyorr devamıhızla gelsin inşallahhh...
ve ercemm sana ne zamandır yazcamm unutuyorum umarım herşey yolundadırrr bebişimiz iyidir inşallahh 2.bebek daha erken hissedilirmiş kaç haftalıksınbilmiyorum ama hissetmeye başladınmıı ? seni ve fasulyeni öpüyorumm
Dualarımız hep seninle ercemSenin metabolizman hızlı, kilo alsan da verirsin nasılsa, hiç düşünme bunu, sağlıkla kucağına alacağın günleri düşün sen, arada da bizi gelişmelerden haberdar et
bu arada bende dünkü menümü yazayımm
sabah
2 dilim ekmek
1 yumurta
peynir
öğle
5 kaşık yağsız mantı
ara
1 elma
akşam
5 kaşık kuru patlıcam yemeği
3 kaşık bakla
2 dilim ekmek
yoğurt
ara
1 greyfurt
1 elma
30dk eliptik bisiklet
dün ilk defa başlayınca biraz az yaptım yavaş yavaş artırıcam inş
yürüyüş yapamadığım günler eliptik yapmayı planlıyorum
2.5 litre su ve 2 bardak yeşilçayımıda içtim
yeşilçay diyette en çok fayda görüdğüm şey diyebilirim
özellikle gece yatmadan önce bir bardak daha içildiğinde sabah gerçekten daha hafif kalkılıyor
Merhaba arkadaşlar, ne güzel herkes hırslanmış, bahar iyi gelir hepimize ve yaza fazlalıklarımızdan kurtulmuş olarak gireriz inşallahBu ara iş yoğunluğum fazla ama yine de spor yapmaya çalışıyorum, yediklerimi de azıcık ta olsa azaltınca faydasını görüyorum hemen ama malum benim iştahım pek yerinde Haftaya ben de 66'lı bir rakam hedefliyorum. Ben de menümü yazayım bu arada,
Sabah:
- 2 tane kuru kayısı
- 2 dilim tam buğday ekmeği ile
- 1 tk salça
- 1 kk peynir
- 1 avuç maydanozla yaptığım yağsız tost
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe
Ara:
- 1 fincan sade neskafe
Öğle:
- 1 porsiyon hamsi tava
- Mevsim salata (yağsız)
- 1 kutu diyet kola
Bugün öğle yemeğimi sipariş verdim, hamsi kızartma şeklinde yapılmış (ben az yağda tavada sanmıştım ama böyle geldi), kola da normalde içmiyorum ama canım istedi, en azından light olsun dedim:)
kıpırdamaz mı ablam menün gayet iyi emme akşam ki 2 filim ekmek sanki biraz fazla 1 e düşürmelisin ablam spor da yapılmış çok iyi
bu aralar bir detoksu araştırıyorum mazemeleri buğün temin ettim yarın başlıyorum
Merhaba arkadaşlar, ne güzel herkes hırslanmış, bahar iyi gelir hepimize ve yaza fazlalıklarımızdan kurtulmuş olarak gireriz inşallahBu ara iş yoğunluğum fazla ama yine de spor yapmaya çalışıyorum, yediklerimi de azıcık ta olsa azaltınca faydasını görüyorum hemen ama malum benim iştahım pek yerinde Haftaya ben de 66'lı bir rakam hedefliyorum. Ben de menümü yazayım bu arada,
Sabah:
- 2 tane kuru kayısı
- 2 dilim tam buğday ekmeği ile
- 1 tk salça
- 1 kk peynir
- 1 avuç maydanozla yaptığım yağsız tost
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe
Ara:
- 1 fincan sade neskafe
Öğle:
- 1 porsiyon hamsi tava
- Mevsim salata (yağsız)
- 1 kutu diyet kola
Bugün öğle yemeğimi sipariş verdim, hamsi kızartma şeklinde yapılmış (ben az yağda tavada sanmıştım ama böyle geldi), kola da normalde içmiyorum ama canım istedi, en azından light olsun dedim:)
çok çok geçmiş olsun, hasta olmak zaten çok zorda bebişlerin hasta olması çok daha fena
allah şifa versin hepinizede
ooo tebrik ederim hekesi ne kadar başarılı bir tablo, darısı bana bundan sonraki haftalarda inş:)
aynen cemrem bende 50li rakamları hiç hatırlamıyorum ve kilolarımızda aynıymış bu arada
bende geçen sene oğlumun ilk doğum günü için hırslanmıştım çokta iyi olmuştu
bu senede hem kardeşimin düğünü var hem yaza oğlumun ikinci doğum günü var :) hem benim doğum günüm var:) hem eşimin doğum günü var:) hem evlilik yıldönümümüz var:) ne çok şey var bu yaz:)))
evet cnm kilolarımız aynı sayılır inş hepimiz burda güzel kilolar veririz sağlıkla tabii :)
oo bu yaz senin işin çokk bir an evvel mmotive ol ii zaten başlamışsın gerisi gelir cnm
evladına da sağlıklı uzun ömürler olsun
teşekkür ederim canım
sen ne zaman başladın diyete
tanıtabilirmisin kendini biraz tanımak istiyorum hepinizi:)
cnm ben tam olarak ne zaman başladığımı hatırlamıyorum ama ocakta falandı galiba
ben 1.69 boyundayım evliyim çocuğum yok, sarışın bi bayanım
kilolarla yıllarca uğraştım çünki ben kendimi bildim bileli kiloluydum
çocukluğum gençliğim evlendiğimde bile 71 kiloydum
ama artık tam anlamıyla dur demenin zamanı geldi dedim kendime
sonra tesadüf bu topiği buldum sağolsunlar beni deneyip sonra aralarına aldılar
ve şimdi burdayım 68 olana dekkkk......
selam kızlarrr herkeze günaydınn iyisınızdir inşallahhh..
son4 günüm o kadarkötü geçiyorki c.tesi dışarı çıktık yediğimiz birşey dokundu sanırım eşimle geceyi nöbetleşe geçirdik o kadarki 1 gecede 1 kg verdim pazar- p.tesi kendimizi toparlamakla geçti eşim dün işe gitmedi hala daha eşim toparlanamadı bir de üstüne oğlum dün akşam 9 gibi istifra etti üstüne ishal oldu sabaha kadar uyuyamadım az sonra doktora gitcez ,tabi söz konusu oğlum olunca ben perişan vaziyetteyim o kadar işimvarki oğlum dün tüm çarsafları yastıkları kirletti onlar yıkancak bir sürü ütü dün yapamadığım haftalık temizlik ALLAH yardımcımolsun şuan bunların hepsini yapacak gücüm yok ama yapmam lazımmsabah saBAH kasvet vermek istemezdim ama burayı boşladığımı düşünmeyin son 1 ayım kabus gibi geçiyor birde üstüne bu pilim bitmek üzere neyse ALLAH beterinden korusun diyorumm, kendinize çok iyi bakınnn lütfen.
cnm ben tam olarak ne zaman başladığımı hatırlamıyorum ama ocakta falandı galiba
ben 1.69 boyundayım evliyim çocuğum yok, sarışın bi bayanım
kilolarla yıllarca uğraştım çünki ben kendimi bildim bileli kiloluydum
çocukluğum gençliğim evlendiğimde bile 71 kiloydum
ama artık tam anlamıyla dur demenin zamanı geldi dedim kendime
sonra tesadüf bu topiği buldum sağolsunlar beni deneyip sonra aralarına aldılar
ve şimdi burdayım 68 olana dekkkk......
kuru patlıca yemeği harika buradaki arkadaşımız neslinin topiki var diyet yemekleri paylaşıyor http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...e-uygun-saglikli-tariflerle-zayiflayalim.html hem inceleyebilir hemde hafif tarifler paylaşa bilirsin ben yemek yapmayı bilmiyorum bilsem paylaşayım emme nerede ama deneyecegim tarifleri
rıca ederım canım. dun dokuza kadar dısardaydım pazar gunu cok fazla evde takıldım bunaldım hem ıslerımı hallettım hem gezmıs oldum eve geldım bıldırımı yayınladım ve hemen cıktım gerı zaten. salı ya kalsın ıstemedım genelde salı sabahına kalmaya baslamıstı son gunlerde. elde olmayan sebeplerım olsa da bu hosuma gıtmıyordu oyuzden dun aksam bıldırımı yapıp evden cıktım ıcın rahat ettı valla.
cızelgeye gelınce belkı de gordugumuz en ıyı hafta olmus ben dısında herkes harıka rakamlar vermıs. ben bugun ınanılmaz sısım. regl gecıktı gunu de bellı olmuyor malum benım. okadar sısım kı bırsey yemek bıle gelmıyor ıcımden. bır kılo fazla geldım resmen bu sabah.
evet karabıber son haftalarda ınanılmaz guzel rakamlar verıyor canı gonulden tebrık edıyorum sen de bu hafta cok ataktasın gercekten cok cok tebrık ederım.
duygudan haberım yoktu benım, aksama kadar foruma hıc gırmedım sabah gırmıstım sadece. aksama dogru msj atmıs bana. ozaman haberım oldu hastaymıs. senın haberın var mıydı ? neyı var kı acaba ? umarım ıyıdır cabuk atlatır bahar yaramadı duyguya. bu ıkıncı hastalıgı oldu.
aman dıkkat et. mevsım degısıklıgındendır benım de sık sık basım agrımaya basladı duygu da mevsım gecısınden dolayı hastalandı sanırım. herkes grıp gezıyor valla. yorgunluk, halsızlık. aman dıkkat edelım hasta olmayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?