2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

bu arada bende dünkü menümü yazayımm

sabah
2 dilim ekmek
1 yumurta
peynir

öğle
5 kaşık yağsız mantı

ara
1 elma

akşam
5 kaşık kuru patlıcam yemeği
3 kaşık bakla
2 dilim ekmek
yoğurt

ara
1 greyfurt
1 elma

30dk eliptik bisiklet
dün ilk defa başlayınca biraz az yaptım yavaş yavaş artırıcam inş
yürüyüş yapamadığım günler eliptik yapmayı planlıyorum

2.5 litre su ve 2 bardak yeşilçayımıda içtim
yeşilçay diyette en çok fayda görüdğüm şey diyebilirim
özellikle gece yatmadan önce bir bardak daha içildiğinde sabah gerçekten daha hafif kalkılıyor

ayayayyyyyyy bebiş büyüyo erce maşallah pantolon da alınmaya gidiliyo maşallah ablam
evet berivancım büyüyo galiba benim hiç olmayan göbüşüm çıktı bile .çoğu gerçi gaz eminim :1 saol canımmm

saolasın neslicim .iyi dileklerinize ve dualarınıza doğuma kadar ihtiyacım var
ilk aylarda çok kilo alınmaması daha iyi oluyomuş sonradan daha çok alınıyo onu dengelemek için dikkat şart .mesala kızımda 15 kilo almıştım toplamda doğumdan sonra hepsini vermiştim

Merhaba arkadaşlar, ne güzel herkes hırslanmış, bahar iyi gelir hepimize ve yaza fazlalıklarımızdan kurtulmuş olarak gireriz inşallah Bu ara iş yoğunluğum fazla ama yine de spor yapmaya çalışıyorum, yediklerimi de azıcık ta olsa azaltınca faydasını görüyorum hemen ama malum benim iştahım pek yerinde Haftaya ben de 66'lı bir rakam hedefliyorum. Ben de menümü yazayım bu arada,
Sabah:
- 2 tane kuru kayısı
- 2 dilim tam buğday ekmeği ile
- 1 tk salça
- 1 kk peynir
- 1 avuç maydanozla yaptığım yağsız tost
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe

Ara:
- 1 fincan sade neskafe

Öğle:
- 1 porsiyon hamsi tava
- Mevsim salata (yağsız)
- 1 kutu diyet kola

Bugün öğle yemeğimi sipariş verdim, hamsi kızartma şeklinde yapılmış (ben az yağda tavada sanmıştım ama böyle geldi), kola da normalde içmiyorum ama canım istedi, en azından light olsun dedim:)

Dualarımız hep seninle ercem Senin metabolizman hızlı, kilo alsan da verirsin nasılsa, hiç düşünme bunu, sağlıkla kucağına alacağın günleri düşün sen, arada da bizi gelişmelerden haberdar et

bende buraları özlüyorum canım .herkesi merak ediyorum neler yapıyosunuz diye .benim belim ve göbeğim çok olmadığından hemen çıktı epey büyük görünüyo .bebişi sıkmamak için dün bir tane pantolon aldım lcw dan .aslında kot alıcaktım baktım ince keten ler var ee yaz gelşiyo diye incelerden aldım .kızımda meraktan çatlıyo filizcim her duası erkek olsun diyo .dün alışşverişte adidasın minik sporlarına baktık benim kız spor ayakkabılara bayılır anne kardeşimin ilk ayakkabısı benden kimse alamaz diyo .böle bi garip olıyorum zaten hormonlar tavan bende ağlamaya yer arıyorum belli olsun hemen yazıcam canım .ben ve fasüyemde seni öperiz

ayy canım kıyamamm çook geçmiş olsun üzüldüm .boşver işi gücü beklesin biraz hele bi iyileş sonra yaparsın nasılsa .çook geçmiş olsun canım .dikkat et kendine

bu arada yazmayı unuttun çizelgeyi gördüm maşalaahhh kızlar süpersiniz hepinizi tebrik ederimmm

duygucum henüz hareketlerini hissetmiyorum sanırım çok erken henüz .herkes erken hissedersin diyo bakalım bende sabırsızlıkla bekliyorum .saol canım şükür herşey yolunda cuma kontrole gidicem tekrar .ben ve fasülyemde seni ve kuzey abiyi öpüyoruzzzz

kıpırdamaz mı ablam menün gayet iyi emme akşam ki 2 filim ekmek sanki biraz fazla 1 e düşürmelisin ablam spor da yapılmış çok iyi
bu aralar bir detoksu araştırıyorum mazemeleri buğün temin ettim yarın başlıyorum

menü harika da alkali yapan biri olarak asit almamanı öneririm ablam diyet kola bile olsa asitli ve asit kolay atılmıyor vücuttan

kesinlikle haklısın canım
sporu yemekten önce yapmıştım zaten açta olunca doyamadım bi türlü
kuru patlıcan yemeğiylede bir güzel gidiyorki sorma:))

e alıştırıcam bünyeyi bakalım daha 3. günüm

balığın her türlüsünü çok severim ama hamsi tavayı ayrı bi severim
tabi kızartma olunca diyete aykırı biraz ama yanında ekmek yememişsin salatan yağsızmız bence o onu dengelemiştir
afiyet olsun:)

akşama balıkmı yapsam ne:))

evet cnm kilolarımız aynı sayılır inş hepimiz burda güzel kilolar veririz sağlıkla tabii :)
oo bu yaz senin işin çokk bir an evvel mmotive ol ii zaten başlamışsın gerisi gelir cnm
evladına da sağlıklı uzun ömürler olsun

Son düzenleme:

teşekkür ederim canım
sen ne zaman başladın diyete
tanıtabilirmisin kendini biraz tanımak istiyorum hepinizi:)

teşekkür ederim canım
sen ne zaman başladın diyete
tanıtabilirmisin kendini biraz tanımak istiyorum hepinizi:)

cnm ben tam olarak ne zaman başladığımı hatırlamıyorum ama ocakta falandı galiba
ben 1.69 boyundayım evliyim çocuğum yok, sarışın bi bayanım
kilolarla yıllarca uğraştım çünki ben kendimi bildim bileli kiloluydum
çocukluğum gençliğim evlendiğimde bile 71 kiloydum
ama artık tam anlamıyla dur demenin zamanı geldi dedim kendime
sonra tesadüf bu topiği buldum sağolsunlar beni deneyip sonra aralarına aldılar
ve şimdi burdayım 68 olana dekkkk......

verecegiz anacım 68 olayım zaten yavaş yavaş hedefe ilerleyecegim

Duygu çok geçmiş olsun. dediğin gibi Allah beterinden korusun. İnşallah en kısa zamanda düzelir herkes. ama söz konusu eş ve çocuk olunca Allah o sabrı ve gücü verecektir sana. yeter ki sen kendini üzüp yıpratma. Öpüyorum kendine iyi bak canım

aynen canım bende evlendiğimde 70 72 filandım
sonra hamilelik doğum sonrasında emzirme deeerken 87 ulaştım belkide daha fazlasıydı
ama 6lara ulaşınca 20 kilo verdim demek çok süper olacak:))

hemen girdim baktım hakikaten çok güzel düşünülmüş
hatta hemen bi tarifte ben paylaştım:))

Duygudan haberim yoktu canımm sen yazınca gördüm
Ama ebdne var rahatsızlıkk bugün doktora gittimm midem çok ağrıyor
cumartesi nohut yemiştimm uzun zamaandan beri yemeyince şişlik yaptı,bide bol su içmemden dolayı su mideme oturmuş sankki ,ilaç verdi doktor inşallahh yarına rahatlarım,zeytin yağıylada yağladım masaj yaptım karnıma
pomo zaman azaldı canım ve ben ne verirsem düğüne kadar kardır diyorumm o yüzden hiç kaçamak yapmadan devam ediyorum,
sağlık ocağında daha önce kilomuzu vermek için çağırmışlardı bugünn ona baktırttımm 85 kilo yazmışlar oraya
doktor beni çok tebrik etti

duygu kısa koolumu giydim demiştii sankii
aslında bu havada pek ince giyinmmemek lazımm hemen hasta ediyorr