2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

duyguu çok çok geçmişş olsun sen ve paşa iyii olunda gerisii önemlii değill,inann banada yediğimm birşeyler dokunduu ama be nohut yedikten sonra oldu

geçmiş olsun karabiberimm dikkat et kendine
sen düğüne fıstık olacaksın inanıyorum ben fotoğrafınıda merakla bekliyorumm:))

pomom ALLAH korumuşş ya birinin üstüne düşseydi

duygummm çokk teşekkürler canımm inann bana bile hayel gibii geliyorduu bazen bu gerçekmii ben rüyadamıyımm diyorumm
okadar mutluyumkii kilolarım gittikçee

pomoo iştee buuu senii böyle enerjik görmek çok güzell

KARABİBERİM GEÇNİŞ OLSUN CANIM DİKKAT ET VALLA BEN SÜTTEN ZEHİRLENİYORUMHEP ANNNEM BUZDOLABINA KOYUYO KASRDEŞİM TEZGAHA BENDE TADINI KOKUSUNU ANLAMAM İÇİYORUM SONRA GÖR GÜNCÜNA YI RESMEN PERT OLUYORUM HATTA BİRKEZ AFEDERSİNİZ SÜT İÇMİŞİM ZEHİRLENDİM NASIL MİGDEM AGRIYO SÜREKLİ KUS KUS WC FAYANSA ŞIKARRIM BU KEZ ANA FAYANS RENK DEĞİŞTİRDİ SARARDI ÇIKMIYO DA LEKESİ BİR HAFTA KALDI İZ HASTA OLDUĞUMA MI YANAYIM FAYANSDAKİ LEKEYE Mİ SONRA BURADA KONU AÇTIM FAYANDAKİ LEKELER DİYE http://www.kadinlarkulubu.com/faydali-bilgiler/531113-fayanstaki-lekeler.html HATTA KONU BURADA SONRA TUZ RUHU YAPILDI DA GEÇTİ AMAN HASTALIK KADAR KÖTÜ BİRSEY YOK ACİ,L ŞİFALAR OLSUN CANIM

sağ ol böyle yazman bile yeterr ,perişan olmuşsun demen az kalır şöyle bakıyorumda çamaşır yıka kurut katla düzenle normal temizlik yapmamışım bile birde malum benim oğlan babası kılıklı nazlı çoğu zaman el ele tutuşup oturduk birşey yaptırmadı ama beyinen bi düzen yapamamak bile beni yordu yanienteresan bi psikolojideyim

güzel arkadaşlarımm öncelikle hepinize ayrı ayrı çok tşk ediyorumm.

bilmiyorum sizdede aynısorunvarmı çoklu alıntı yapamıyorum tek tek alıntıda çok vaktimi alıcak o yüzden toplu tşk ediyorum hepinizee ama özellikle teşekkür etmek istediğim zor anımda güzel bir arkadaşın sesini duymAK oldu, NESLİCİM çokteşşekür ederim beni merak edip aradın inan çok mutlu oldum çokzarifsin

Son düzenleme:
iyi akşamlarrrr bugün ki menüm
sabah: şekersiz çay,peynir,3 siyah zeytin, 1 tatlı kaşığı çilek reçeli, 2 dilim ekmek
ara: form çayı
öğle: bi kase çorba, küçük porsiyon etli patlıcan yemeği, 4 kaşık pilav, bol salata
ara: şekersiz çay, 2 kurabiye
akşam: 6 kaşık pırasa, 3 kaşık yoğurt, salata, 1 dilim ekmek
ara: form çayı
activite: 45 dk. spor, 2,5 lt su,
benim menüm bitti herkese ii gecelerrrrrrrrrrr

aa topiği ben kapamışım ben açıyım bariii
herkese günaydınlarrrrr
bugün bol bol kilolardan ---- leri görmek ümidiyleeeeeeee

Günaydın kızlar, güzel bir gün olsun hepimize, benim iş yoğunluğum devam ediyor bugün de:18: Elbise giydim, Pomonun taktiğini uyguladım, enerjik olayım biraz diye Eşim de "yaa ne kadar inceldin sen böyle" deyince daha da keyiflendim Bu hafta tartıda düşme yok henüz ama 67.1 ile 67.6 arasında oynuyor rakam, pazartesiye kadar 66'lı bir şey görürüm diye düşünüyorum, tabi böyle gidersem, yani cozutmazsam
Duygucum, canım arkadaşım, bugün daha iyisindir umarım, epey işin var, yavaş yavaş olur hepsi, kendine dikkat et
Pomocuk girememiş bugün henüz :44:
Tultan da iyidir inşallah

Bericim ne demek, taze taze çektim fotomu yüklüyorum Senden de bekleriz eşofmanla gördük ama bir de süslü halini görelim

Bericim ne demek, taze taze çektim fotomu yüklüyorum Senden de bekleriz eşofmanla gördük ama bir de süslü halini görelim

Eki Görüntüle 681347

VAYYYYYYYYY VAYYYYYYYYYYYYYYY VAYYYYYYYYYYY MAŞALLAH ABLAM BE NE KADAR HOŞ VE ZARİF GÖRÜNÜYORUSUN KİLON O KADAR YAKIŞMIŞ Kİ DAHA VERME DEMEKTEN KENDİMİ ALAMIYORUM CANIM MAŞALLAH ÇOK YAKIŞMIŞ YAWWWWW

VAYYYYYYYYY VAYYYYYYYYYYYYYYY VAYYYYYYYYYYY MAŞALLAH ABLAM BE NE KADAR HOŞ VE ZARİF GÖRÜNÜYORUSUN KİLON O KADAR YAKIŞMIŞ Kİ DAHA VERME DEMEKTEN KENDİMİ ALAMIYORUM CANIM MAŞALLAH ÇOK YAKIŞMIŞ YAWWWWW

Ay ay ay teşekkür ederim Bericim Diyorum ya belli bir kiloya düştükten sonra motive olmak daha zor oluyor diye, insan amaannnnn iyiyim ben böyle, vermesem de olur diyor ama gaza gelmemek lazım, hedefe kadar devam Ailem de öyle demişti "daha verme, böyle güzel olmuş" diye, ben de önce vereyim de beğenmezsem alması kolay nasıl olsa demiştim Hatta alması keyifli bile olur

hayin plana bak tabi alması daha zevkli olur o kısmı düşünemüyorum bile ayyyyyy amcamın düğününe az kaldı 31 ağustos :18: