- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #10.781
selam kızlarrr herkeze günaydınn iyisınızdir inşallahhh..
son4 günüm o kadarkötü geçiyorki c.tesi dışarı çıktık yediğimiz birşey dokundu sanırım eşimle geceyi nöbetleşe geçirdik o kadarki 1 gecede 1 kg verdim pazar- p.tesi kendimizi toparlamakla geçti eşim dün işe gitmedi hala daha eşim toparlanamadı bir de üstüne oğlum dün akşam 9 gibi istifra etti üstüne ishal oldu sabaha kadar uyuyamadım az sonra doktora gitcez ,tabi söz konusu oğlum olunca ben perişan vaziyetteyim o kadar işimvarki oğlum dün tüm çarsafları yastıkları kirletti onlar yıkancak bir sürü ütü dün yapamadığım haftalık temizlik ALLAH yardımcımolsun şuan bunların hepsini yapacak gücüm yok ama yapmam lazımmsabah saBAH kasvet vermek istemezdim ama burayı boşladığımı düşünmeyin son 1 ayım kabus gibi geçiyor birde üstüne bu pilim bitmek üzere neyse ALLAH beterinden korusun diyorumm, kendinize çok iyi bakınnn lütfen.
Duygudan haberim yoktu canımm sen yazınca gördüm
Ama ebdne var rahatsızlıkk bugün doktora gittimm midem çok ağrıyor
cumartesi nohut yemiştimm uzun zamaandan beri yemeyince şişlik yaptı,bide bol su içmemden dolayı su mideme oturmuş sankki ,ilaç verdi doktor inşallahh yarına rahatlarım,zeytin yağıylada yağladım masaj yaptım karnıma
pomo zaman azaldı canım ve ben ne verirsem düğüne kadar kardır diyorumm o yüzden hiç kaçamak yapmadan devam ediyorum,
sağlık ocağında daha önce kilomuzu vermek için çağırmışlardı bugünn ona baktırttımm 85 kilo yazmışlar oraya
doktor beni çok tebrik etti
herkese gunaydınnnnnnnnnnn
guzel bır gun dılıyorum hepınıze.
yerımımı yadırgadım bılmıyorum ya da son gunlerde sureklı ruyalar gordugum ıcın mı bılmıyorum uykumu ıyı alamadım bugun. uykulu gıbıyım. bır kahve ve goz makyajı kendıme getırır sanırım benı
kızlar dun buyuk bır tehlıke atlattık ınanılmaz ruzgar esıyordu dun burda. arabalar, resmen yolda sallanıyordu falan. bızım elektrık kabloları koptu ısyerının. kac bın watlık kablo koptu ve bahceye dustu. ıdarı bınaya okadar yakındı kı. eger bır gece once yagmur yagmıs ve cımler ıslak olmus olsaymıs belkı de cok kotu seyler olabılırmıs medaş geldı kabloyu tamamen degıstırdı ınsaallah bır daha tekrar etmez
menumu de yazayım:
dun hıc sevmedım buarada. cunku sevmedıgım hersey bıraradaydı resmen.
ıkı dılım cavdar ekmegınden yagsız tost
lor peynırlı maydonozlu
bır domates bır salatalık
bır bardak köy sütü
ıse gelınce 1 lt ılık su, acık sekersız cay
oglen: sulu mercımek yemegı 4 kasık, 3 kasık bulgur pılavı, bır su bardagı kadar cacık
bu mercımek yemegı hıc sevmıyorum bu yıl kı ahcı ıyı dadandı buna. bulgur pılavı severım ama onu da cok kotu yapıyor. metabolızma calıssın dıye yedım resmen.
ara: ucu bır arada, 1 lt ılık su, bır elma
aksam yemegını dısarda yedım ıslerımı hallederken.
tavuklu salata yedım. bır kutu ayran ıctım.
arkadasım da cılek yedım sanırım 15 adet rahat yedım kendımı kaybettım bu konuda. cılek hastasıyım da
acık sekersız cay, 500 ml su
gunumu boyle kapatmıs oldum.
buarada başda karabiber olmak üzere kg veren herkezi tebrik ediyorum.edacımm gerçekden seni bu kg düştüğünü görmek beni çok mutlu ediyorr devamıhızla gelsin inşallahhh...
ve ercemm sana ne zamandır yazcamm unutuyorum umarım herşey yolundadırrr bebişimiz iyidir inşallahh 2.bebek daha erken hissedilirmiş kaç haftalıksınbilmiyorum ama hissetmeye başladınmıı ? seni ve fasulyeni öpüyorumm
kızlar evden cıktıgımdan berı kendıme gelmek ıcın muzık dınlıyorum gercekten cok faydalıymıs sık sık denemeyı dusunuyorum bunu. halen de dınleyerek yazıyorum sıze. bu aksam cok fena yuruyus ıstegım var ıcımde. eskı rekoruma donmeye hazırım sanırım. 2 saat durmadan
pis gaza geldım cok fena kılolar verılmıs. ılk haftalarda 1,7 vermıstım bakalım yıne oyle rakamlara ulasacakmıyım. sılkelenmem lazım nısan ayı ıcın mayıs ayı ıcınde kendıme belırledıgım oduller vardı onlara da ulasamadım mayısta planlarım var onu kacırmayayım barı.
dogum gunume ıkı ay kalmıs yaaaaaaaa. ve ben 95lerı gormek ıstıyorummmmmmmm
ben kactım kızlar. hepınızı opuyorum. duygu tekrar tekrar cok gecmıs olsun acıl sıfalar dılıyorum hepınıze.
yaaaaaa ben grıp sanıyordum sadece. sen perısan olmussun ya. cok uzuldum valla. keske elımızden bırsey gelse. ne bılıyım yakın olsak sana ve kuzeye bakardık enazından bugunlerde. aıle boyu hastalanmak da ayrıca bır zor olmus. acık hava carpmıs mıdeyı usutmussunuz belkı de.
sen bence sımdı ıslere odaklanma. nasılsa bır sekılde hallolur. doktora gıdın, hepınız muayene olun toparlanın ondan sonra halledersın bu halde mı ıs yapacaksın ALLAH askına. lutfen yapma. toparlan ondan sonra herseyı yaparsın sen. senın enerjını bılmeyen mı var. hepsını de halledersın sen maasallah. bak sana enerjı de yollayım kocaman kocaman
Bericim ne demek, taze taze çektim fotomu yüklüyorumSenden de bekleriz eşofmanla gördük ama bir de süslü halini görelim
Eki Görüntüle 681347
VAYYYYYYYYY VAYYYYYYYYYYYYYYY VAYYYYYYYYYYY MAŞALLAHABLAM BE NE KADAR HOŞ VE ZARİF GÖRÜNÜYORUSUN KİLON O KADAR YAKIŞMIŞ Kİ DAHA VERME DEMEKTEN KENDİMİ ALAMIYORUM CANIM MAŞALLAH ÇOK YAKIŞMIŞ YAWWWWW
Tabiki de atayım ablam tel arızalandı biraz gün içinde denerim
ay ay ay teşekkür ederim bericimDiyorum ya belli bir kiloya düştükten sonra motive olmak daha zor oluyor diye, insan amaannnnn iyiyim ben böyle, vermesem de olur diyor ama gaza gelmemek lazım, hedefe kadar devam Ailem de öyle demişti "daha verme, böyle güzel olmuş" diye, ben de önce vereyim de beğenmezsem alması kolay nasıl olsa demiştim Hatta alması keyifli bile olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?