2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Bericim ne demek, taze taze çektim fotomu yüklüyorum Senden de bekleriz eşofmanla gördük ama bir de süslü halini görelim

Eki Görüntüle 681347

ay neslicim çok çok çok beğendimmm
incecik olmuşsun maşallah sen:)
ama diyeti bırakınca zaten bikaç kilo alınıyor giden su kaybı yerine geliyorya sen onuda düşünerek ver birkaç kilo daha:)

31 ağustosa daha çok var berişş ne bu panik :))))
sen varya o zamana kadar böyle düzenli gidersen incecik olursun:)

çok panik oldum valla ablam habire elimde kağıt kalem şu asy şu kadar bu ay bu kadar diye hesaplamalar yapıyorum 15 kilo vermem gerek 4,5 ayım var :18: Evde misafir var annem yemek hazırlıyo allahımmmmm sen yardım et

çok panik oldum valla ablam habire elimde kağıt kalem şu asy şu kadar bu ay bu kadar diye hesaplamalar yapıyorum 15 kilo vermem gerek 4,5 ayım var :18: Evde misafir var annem yemek hazırlıyo allahımmmmm sen yardım et

iyide canım o zamana kadar 5o küsür olacaksın diye bi sartmı var 65 olduğunda bile çok güzel olursun onuda her halükarda olursun zaten böyle gidersen :)
hem hızlı giden hızlı gelir boşver:)

huu huu kızlar ben geldim iyiyim şükür. Annemler de yarın gidiyor onun için üzülüyorum. Bu hafta çizelge süperdi kızlar maşallah size

çok gaza geldim yaaa. inşallah önümüzdeki hafta bende bildirim yapmak istiyorum. Neslicim mor elbise süper olmuş çok yakışmış

maşallah. Duygucum hasta olmuş geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin. Pomocum da çok yoğun galiba özledim ya sohbet etmeyi.

emelcim güzel bilgiler için teşekkürler canım. aramıza yeni arkadaşımız katılmış hoşgelmiş. berivanım, cemrem, karabiber, erce, ve

sayamadığım diğer arkadaşlar siz nasılsınız??? yaza düğünü olanlar hızlanmış tatlı bir rekabette var galiba :)))))

dünkü menümüde yazayım hemen
sabah
nesfit

öğle
1 tabak salçalı makarna ( sabah az olunca arada yemeyince öğle böyle oldu)

ara
3 eti form

akşam
5 kaşık kuru patlıcan yemeği( dünden kalan çok şükür bitti bana ekmek yedirtiyor)
2 dilim ekmek
çoban salata

ara
1 bardak sütlü kahve
10 antep fıstığı

dün yürüyüş yapamadım bisikletede binemedim
yürüyüş bandının mıknatısını oğlum almış atmış biryerlere heralde bulamadım o olayıncada çalışmıyor:)
bugün sabah buldum ama oyuncaklaırnın içindeymiş kuzumun:)
yürüyüş bugün artık inş:)

hoşbuldum canımm:)
sanada çook geçmiş olsun

Tultancımmmmmmmm canımmmmm hoşgeldin ohhhh artık aramızdasın üzülme sağlık olsun tekrar gelir sen gidersin annene kesinlikle bu hafta bildirim yap canım benim rekabet var tabiki yaza az kaldı bir heyecan sorma düğün sezonu var heyecan tavan yapmış bununuyo

tunicim kesinlikle 65 de çok yakışırda ben 50 li olmak istiyorum hırs yaptım taş gibi olacagım her ay 3 kilo gitse tamam işte spor da yapacagım olacak

çok tatlı yaaaaaaaaa hahaha çalışmaz yürüyüş bandı tabiki o mıklatızsız bazen o mıklatısa elim parpar tüm bilgiler sinirir ya resmen çıkdırıyororum

çok tatlı yaaaaaaaaa hahaha çalışmaz yürüyüş bandı tabiki o mıklatızsız bazen o mıklatısa elim parpar tüm bilgiler sinirir ya resmen çıkdırıyororum

zaten öyle eskisi gibi her zaman yürüyüş yapamıyorumki
önceden cnaım istemez yapmazdım şimdide kucucuğum yaptırmıyor
babası biraz oyalayabilirse ancak öyle oda çok uzun olmuyor malesef
ama onunla dışarda yürümesi çok zevkli
yeni birde spor ayakkabı aldım
nasıl hafif nasıl rahat
ayakkabı çok önemli gerçekten onu giyip giyip yürüyesim geliyor:))

hoşbuldukkk canım sizin heyecan benide sardı :)) bildirim yapıcam yeter bu kadar ayrılık :)))) spor yapamıyorum kilo aldım mı bilmiyorum

korkuyorum tartıya çıkmaya pazartesi ne çıkarsa bakalım.

kesinlikle ayakkabı çokkkkkkkkkk önemli yumuşak olmalı ki ayagın agrımasın zorlanmasın bende yeni aldım pahalı oldu ama çok rahat

ya birde kardeşim eliptik bisiklet almış geçen gün demiştimya onu yaptım 30 dk diye
ya göstergesinde 30 dakikada 450 kalori yakıldı gösteriyor
mümkün olabilirmi böyle birşey diye netten baktım biraz hakikatende bir saatte 700 800 kalori yaktığındna bahsedilmiş hep
ama çok afaki bi rakam değilmi bu bana hiç inandırıcı gelmedi