- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #10.821
ya birde kardeşim eliptik bisiklet almış geçen gün demiştimya onu yaptım 30 dk diye
ya göstergesinde 30 dakikada 450 kalori yakıldı gösteriyor
mümkün olabilirmi böyle birşey diye netten baktım biraz hakikatende bir saatte 700 800 kalori yaktığındna bahsedilmiş hep
ama çok afaki bi rakam değilmi bu bana hiç inandırıcı gelmedi
neyse arkadaşlar ben arkadaşlarla biraz dışarı çıkıyorum
önce olsa bir güzel yerdim pastaları ama şimdi belki 1-2 top dondurma:)
haydi hepinize iyi akşamlarr
Ay maşallahBericim ne demek, taze taze çektim fotomu yüklüyorumSenden de bekleriz eşofmanla gördük ama bir de süslü halini görelim
Eki Görüntüle 681347
huu huu kızlar ben geldim iyiyim şükür. Annemler de yarın gidiyor onun için üzülüyorum. Bu hafta çizelge süperdi kızlar maşallah size
çok gaza geldim yaaa. inşallah önümüzdeki hafta bende bildirim yapmak istiyorum. Neslicim mor elbise süper olmuş çok yakışmış
maşallah. Duygucum hasta olmuş geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin. Pomocum da çok yoğun galiba özledim ya sohbet etmeyi.
emelcim güzel bilgiler için teşekkürler canım. aramıza yeni arkadaşımız katılmış hoşgelmiş. berivanım, cemrem, karabiber, erce, ve
sayamadığım diğer arkadaşlar siz nasılsınız??? yaza düğünü olanlar hızlanmış tatlı bir rekabette var galiba :)))))
Emelim canım epik bisiklet saatte kaç kalori yakar
yarım saat te 450 yakması mümkün mü :26:
Canım hemen geldin aydınlattın çok teşekkürler emelim benimmmmm nasılsın canım antiremanlar nasıl gidiyo birse canım yürüyüş bandından daha fazla kalori yaktırıyor epik bisiklet demi hangisini tavsiye edersin alayım mı epik bisiklet canım yok sa yürüyüş bandı yeterli mi :26:
rica ederim berivancım teşekkür etmene gerek yok
ben iyiyim, seminerdeyken antrenmanlara ara vermiştim döner dönmez günde 5 seansa çıkınca ister istemez yorulmalar oluyorözellikle bacaklarımı eve gidince 1 saat dikiyorum valla
soruna gelirsek, şu aleti alırsan daha çok kalori harcarsın veyea kilo verirsin diyemem ama ikisi arasında sana şöyle bi kıyaslama yapabilirim:
koşu bandı, eliptik bisiklete göre daha pahalı, elektirik masraflı ve ses yapma olumsuzluğu var. ayrıca koşu bandında doğal zeminde koşmadığın için eklemlerinde bazı dönemlerde zorlanma ve ağrılar hissedebilirsin fakat eliptik bisiklette baldır kasların dışında bi zorlanman olmaz. eliptik bisikletin daha fazla kalori yaktığı bir gerçek ama ben tercih etsem tüm bu olumsuzluklarına rağmen koşu bandını tercih ederdim. çünkü uzun vadede sağlıklı bir şekilde kilo vermek isteyene koşu bandı daha uygun. ama benim 3 ay sonra düğünüm var ya da tatile gidicem bikini giymem lazım diyorsaneliptik bisiklet alıp çok daha yorucu ve yıpratıcı bi sürece girebilirsin. unutmaki eliptik bisiklet koşu bandına göre daha çok enerji harcatsa da senide o kadar yorar ve bu sürantrene olmanada neden olabilri. tabi bu durumda iş hayatına sosyal hayatına da yansır. 6 ay eliptik bisiklet kullanacağına 1 yıl koşu bandını kullanman vücut için daha uygun olur derim ama aksini söleyen uzmanlarda çıkabilir karar senin :)))
Bericim ne demek, taze taze çektim fotomu yüklüyorumSenden de bekleriz eşofmanla gördük ama bir de süslü halini görelim
Eki Görüntüle 681347
huu huu kızlar ben geldim iyiyim şükür. Annemler de yarın gidiyor onun için üzülüyorum. Bu hafta çizelge süperdi kızlar maşallah size
çok gaza geldim yaaa. inşallah önümüzdeki hafta bende bildirim yapmak istiyorum. Neslicim mor elbise süper olmuş çok yakışmış
maşallah. Duygucum hasta olmuş geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin. Pomocum da çok yoğun galiba özledim ya sohbet etmeyi.
emelcim güzel bilgiler için teşekkürler canım. aramıza yeni arkadaşımız katılmış hoşgelmiş. berivanım, cemrem, karabiber, erce, ve
sayamadığım diğer arkadaşlar siz nasılsınız??? yaza düğünü olanlar hızlanmış tatlı bir rekabette var galiba :)))))[/QUOT
TULTANCIGIM NASILSIN CANIM ? SEN BENCE BILDIRIM YAPMA DIKISLERIN BILE TAZE. BENIM KENDI FIKRIM BIR AY BILDIRIM YAPMAMAN.
BEN ASIRI YOGUNUM ANLATAMAM SANA. BU YOGUNLUKTA HASTA OLMADIGIMA DUA EDIYORUM SADECE. KILO VERMEK, ZAYIFLAMAK BIR KENARA YANI DUSUN. ROBOT OLDUK RESMEN KARI KOCA. INANILMAZ YOGUNUZ VE AGUSTOSA KADAR BOYLE GIDER.
bericim ne demek, taze taze çektim fotomu yüklüyorumSenden de bekleriz Eşofmanla gördük ama bir de süslü halini görelim
Eki Görüntüle 681347
günaydın kızlar, güzel bir gün olsun hepimize, benim iş yoğunluğum devam ediyor bugün de:18: Elbise giydim, pomonun taktiğini uyguladım, enerjik olayım biraz diyeEşim de "yaa ne kadar inceldin sen böyle" deyince daha da keyiflendim Bu hafta tartıda düşme yok henüz ama 67.1 ile 67.6 arasında oynuyor rakam, pazartesiye kadar 66'lı bir şey görürüm diye düşünüyorum, tabi böyle gidersem, yani cozutmazsam
Duygucum, canım arkadaşım, bugün daha iyisindir umarım, epey işin var, yavaş yavaş olur hepsi, kendine dikkat et
Pomocuk girememiş bugün henüz :44:
Tultan da iyidir inşallah
pomoo iştee buuu senii böyle enerjik görmek çok güzell
pomom allah korumuşş ya birinin üstüne düşseydi
duygu kısa koolumu giydim demiştii sankii
aslında bu havada pek ince giyinmmemek lazımm hemen hasta ediyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?