2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

neyse arkadaşlar ben arkadaşlarla biraz dışarı çıkıyorum
önce olsa bir güzel yerdim pastaları ama şimdi belki 1-2 top dondurma:)
haydi hepinize iyi akşamlarr

ne uhhhhhh olur ya öyle şey yürüyüş bandında ben 5 km de 300 kalori zor yakıyorum yorum yapamayacagım emel arkadaşımız var o bilir gelsin soralım keske öyle birsey olsa valla hemen alırım

Canım çok geçmiş olsun. sağlık sorunu ile ilgili haberini aldım. foruma girer girmez böle bi haber üzdü beni ama iyi olduğunu duyunca da çok sevindim. Allah şifa versin...

Emelim canım epik bisiklet saatte kaç kalori yakar
yarım saat te 450 yakması mümkün mü :26:

canım bunun kesin sonucu bazı değerlerin hesaplamalarıyla gerçekleşir. fakat 80 kilo ve üstü bi bayan için temposunu bozmadan aralıksız yarım saat yaparsa evet 450 kcal ve daha fazlasını yakması mümkün. ama diyelimki bayan 50 kg ise en iyi temposunda yakacağı kalori aralığı 250 ila 350 kcal arasındadır. tabi bunlar tahmin. net sonuç için bazı değerlerle ölçüm yapılması gerekir.kilosu aynı olupta aynı zamanda iki kişi kullansa bile bisikleti yaktıkları kalori değişiklik gösterebilir. ama az önceki sorduğun soru 80 kg üzeri birisi için mümkün.

Canım hemen geldin aydınlattın çok teşekkürler emelim benimmmmm nasılsın canım antiremanlar nasıl gidiyo birse canım yürüyüş bandından daha fazla kalori yaktırıyor epik bisiklet demi hangisini tavsiye edersin alayım mı epik bisiklet canım yok sa yürüyüş bandı yeterli mi :26:

rica ederim berivancım teşekkür etmene gerek yok
ben iyiyim, seminerdeyken antrenmanlara ara vermiştim döner dönmez günde 5 seansa çıkınca ister istemez yorulmalar oluyor özellikle bacaklarımı eve gidince 1 saat dikiyorum valla
soruna gelirsek, şu aleti alırsan daha çok kalori harcarsın veyea kilo verirsin diyemem ama ikisi arasında sana şöyle bi kıyaslama yapabilirim:
koşu bandı, eliptik bisiklete göre daha pahalı, elektirik masraflı ve ses yapma olumsuzluğu var. ayrıca koşu bandında doğal zeminde koşmadığın için eklemlerinde bazı dönemlerde zorlanma ve ağrılar hissedebilirsin fakat eliptik bisiklette baldır kasların dışında bi zorlanman olmaz. eliptik bisikletin daha fazla kalori yaktığı bir gerçek ama ben tercih etsem tüm bu olumsuzluklarına rağmen koşu bandını tercih ederdim. çünkü uzun vadede sağlıklı bir şekilde kilo vermek isteyene koşu bandı daha uygun. ama benim 3 ay sonra düğünüm var ya da tatile gidicem bikini giymem lazım diyorsan eliptik bisiklet alıp çok daha yorucu ve yıpratıcı bi sürece girebilirsin. unutmaki eliptik bisiklet koşu bandına göre daha çok enerji harcatsa da senide o kadar yorar ve bu sürantrene olmanada neden olabilri. tabi bu durumda iş hayatına sosyal hayatına da yansır. 6 ay eliptik bisiklet kullanacağına 1 yıl koşu bandını kullanman vücut için daha uygun olur derim ama aksini söleyen uzmanlarda çıkabilir karar senin :)))

haklısın çok aydınlandım canım teşekkür edeceğim bana ne teşekkürü çok hakediyordun canım benim

kızlar 2 lik mesaim var buğün hadi bakalım pomocum yoğunlukdan giemedi galiba :26: hepiniz hoşcakalınnnnnnnnn

sabah: 2 dilim ekmeğe peynir koydum yanında çay
ara: 3 kuru üzüm , 1 ceviz
öğle: bi küçük tabak etli bamya, salata, 1 dilim ekmek
ara: şekersiz çay, 3 kepekli grisini
akşam: sebze yemeği 6 kaşık, salata, 1 dilim ekmek
ara: 1 tane havuç
activite:30 dk.spor, yaklaşık 2 saat ütü, 2,5 lt su,form çayı
herkese ii geceler canlarımmmmmmmm

Son düzenleme:
Günaydın kızlar, hepimize güzel bir gün diliyorum, bugün yine proje hazırlığım devam ediyor ama bitirmeyi planlıyorum, inşallah ta bitiririm:18: Pomocum nerelerdesin sen diyecektim ama altta adını görünce sevindim Herşey yolundadır inşallah canım. Duygu ancak toparlayabiliyordur evi muhtemelen.
Sabah Tuni'nin diyet yemekleri topiğimize yazdığı tarifi denedim ve bayıldım, teşekkür ediyorum kendisine
Kızlar dün toplam 45 dakika spor yaptım ama akşam yemeğinde cozuttum sabah tartıda da karşılığını gördüm hemen, bugün daha insani ölçülerde yiyeceğim

bericim ne demek, taze taze çektim fotomu yüklüyorum Senden de bekleriz Eşofmanla gördük ama bir de süslü halini görelim

Eki Görüntüle 681347

neslıcıgım harıka cıkmıssın hem elbısene bayıldım boyu falan cok yakısmıs sana kısa elbıse ve etek cok yakısıyor bence. Hem de ınanılmaz ınceldın yazdan bu tarafa sen. Kesınlıkle yanı. Sen hıc pantolon gıyme Yanı ben sen olsam oyle yapardım kesın. Bu halde bıle hep elbıse gıyıyorum ben. Elbette kısa gıymıyorum ama nerdeyse artık hep elbıse gıyıyorum.

evet ben son aylarda nerrdeyse her gun elbıse gıyıyorum bu yogunlukta stresımı azaltıyor mutluluk verdıgı ıcın. Ve bana cok ıyı gelen bır taktık. Demek sen de benım taktıgı uyguluyorsun

pomoo iştee buuu senii böyle enerjik görmek çok güzell

enerjıgım de bıryere kadar karabıber, kendı hayatımı kontrol edemıyorum robot mu dersın ot mu dersın garıp bır hale dondum. Mutluıyum ama dıyet ve kılo verme olarak sıfır mutluluktayım cunku yazınkı gıbı ne enerjım ne programa uyma zamanım,sartlarım var. ınanılmaz dıpteyım bu yonden. Dıger acılardan cok sukur ıyıyım. Yanı degerlendırme yapacak olursam boyle.

pomom allah korumuşş ya birinin üstüne düşseydi

sagol canım allah razı olsun, muhasebedekı arkadaslardan bırının ustune dusuyormus zaten, adam tam ısyerıne gırerken. Bız de olabılırdık yanı aynı durumda. Ayrıca dedıgım gıbı bır gece once yagmur yagmıs olsa, o kablo ıslak zemının ustune dusecektı ve tum ıdarı bına belkı de yangın cıkacaktı bılmıyorum allah korumus resmen bızı.

duygu kısa koolumu giydim demiştii sankii
aslında bu havada pek ince giyinmmemek lazımm hemen hasta ediyorr

evet sanırım oyle demıstı. Sort, askılı gezdım evde, okadar guzel bır hava var demıstı. Sanırım usutmus mıdeyı bozmasına sebep olmus belkı esı ve oglu da ınce gıyınmıstı. Ya da haftasonu dısarda yemek yıyorlar genelde, belkı yemek de bozmus olabılır