- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #10.861
aaaaaaaa çok fenasınız sizzzzzzz vallacanım onda hırs varsa bende be azim var bikerem zaman gösterecek önerilere açıgım şöyle yap böyle daha iyi olur derseniz sevinirim kendinden 10 yaş büyük kadın berivandan daha çok vermiş dedirtmem ben arkadaş
KARABİBERİM GEÇNİŞ OLSUN CANIM DİKKAT ET VALLA BEN SÜTTEN ZEHİRLENİYORUMHEP ANNNEM BUZDOLABINA KOYUYO KASRDEŞİM TEZGAHA BENDE TADINI KOKUSUNU ANLAMAM İÇİYORUM SONRA GÖR GÜNCÜNA YI RESMEN PERT OLUYORUM HATTA BİRKEZ AFEDERSİNİZ SÜT İÇMİŞİM ZEHİRLENDİM NASIL MİGDEM AGRIYO SÜREKLİ KUS KUS WC FAYANSA ŞIKARRIM BU KEZ ANA FAYANS RENK DEĞİŞTİRDİ SARARDI ÇIKMIYO DA LEKESİ BİR HAFTA KALDI İZ HASTA OLDUĞUMA MI YANAYIM FAYANSDAKİ LEKEYE Mİ SONRA BURADA KONU AÇTIM FAYANDAKİ LEKELER DİYE http://www.kadinlarkulubu.com/faydali-bilgiler/531113-fayanstaki-lekeler.html HATTA KONU BURADASONRA TUZ RUHU YAPILDI DA GEÇTİ AMAN HASTALIK KADAR KÖTÜ BİRSEY YOK ACİ,L ŞİFALAR OLSUN CANIM
şükür kavuşturuna..
hayırlı cumalarrrrrrrrrr ,günaydınnnn geleceğin bi deri bi kekik kalmış güzel hatunlarrrı herkes iyidir inşallahhh..
çok şükür evimin içindede güneş açtı dün çokşükür sağlığına kavuştu oğluşum çok zor arkadaşlar minicik bi bebeğin acıçekmesi ağlaması herşeyden önce gülen yüzünün hiç gülmemesi ağzına tek bir lokma koymayışı,aciz hali o kadar zorki onu böyle görmek kelimelerle ifade edemem ALLAH beterinden korusunn, benimde zafım oğlum iştee herkez alışın böyleşeylere diyor çocuk öyle böyle büyücük diyor, haklılarda amaişte anne yüreği ,bu arada tekrar iyi dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Neysee dün oğlum düzelir düzelmezz kalktım temizliğe giriştimm çünkü oturursam asla yapamazdımm dün bütün gün temizlik ,çamaşı yıkadım üstüne pazara gittim üstüne oğlumu yıkadım üstüne ütü yaptım derken akşam8 olmuştu acayip yorgunumm, bugün bütün gün ense yapmak isterdim ama kayın valide yemeğe çağırdı bende öğlenden gideyim battaniyelerimi yıkatayım bari neyse bendenn tüm haftanın özeti
diyet anlamın'da birşey yapamdım daha doğrusu düzgün yemedim kaç kg olduğumu bile bilmiyorum,an itibariyletoparlanıyorum umarım sorunsuz geçerr ne zaman birşeye niyetlensem önüme engel çıkıyor bundan sonrası için herşey güzel olur umarımm..
cnm çok çok geçmiş olsun evet cnm ya çocukların hastalığı çok zor oluyo ben yeğenlerimden biliyorum ben ki onlar için ne kadar endişeleniyorum anne olsam ne olur acaba senin böyle üstüne düşmen doğal tatlımşükür kavuşturuna..
hayırlı cumalarrrrrrrrrr ,günaydınnnn geleceğin bi deri bi kekik kalmış güzel hatunlarrrı herkes iyidir inşallahhh..
çok şükür evimin içindede güneş açtı dün çokşükür sağlığına kavuştu oğluşum çok zor arkadaşlar minicik bi bebeğin acıçekmesi ağlaması herşeyden önce gülen yüzünün hiç gülmemesi ağzına tek bir lokma koymayışı,aciz hali o kadar zorki onu böyle görmek kelimelerle ifade edemem ALLAH beterinden korusunn, benimde zafım oğlum iştee herkez alışın böyleşeylere diyor çocuk öyle böyle büyücük diyor, haklılarda amaişte anne yüreği ,bu arada tekrar iyi dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Neysee dün oğlum düzelir düzelmezz kalktım temizliğe giriştimm çünkü oturursam asla yapamazdımm dün bütün gün temizlik ,çamaşı yıkadım üstüne pazara gittim üstüne oğlumu yıkadım üstüne ütü yaptım derken akşam8 olmuştu acayip yorgunumm, bugün bütün gün ense yapmak isterdim ama kayın valide yemeğe çağırdı bende öğlenden gideyim battaniyelerimi yıkatayım bari neyse bendenn tüm haftanın özeti
diyet anlamın'da birşey yapamdım daha doğrusu düzgün yemedim kaç kg olduğumu bile bilmiyorum,an itibariyletoparlanıyorum umarım sorunsuz geçerr ne zaman birşeye niyetlensem önüme engel çıkıyor bundan sonrası için herşey güzel olur umarımm..
Duyguşum tekrardan çooookkk geçmiş olsun canım. Çok sevindim seni tekrar burada gördüğümeKendine dikkat et. Diyet falan önemli değil bu durumlarda, sen toparlanmaya bak
Benim dün işler çok yoğundu, eve geldim başım zonkluyordu resmen, hazırladığım projeyi bitirdim, bugün küçük düzeltmeler yapıp yollayacağımHaftaya bir proje daha var ama o daha küçük bir proje. Dün eve geldik, eşim de ben de çok yorgunduk, o yüzden sipariş verdik, önceki gün zaten cozutmuştum, üst üste olması kötü oldu, bugün dengelemeye çalışacağım artık.
cnm çok çok geçmiş olsun evet cnm ya çocukların hastalığı çok zor oluyo ben yeğenlerimden biliyorum ben ki onlar için ne kadar endişeleniyorum anne olsam ne olur acaba senin böyle üstüne düşmen doğal tatlım
ehh ii olsun da paşamız allah bi daha göstermesin cnm temizlikte bitmişş mis olmuştur ev güle güle kirlet
aminn...
çok sağ ol cemrecimm, rabbimsanada anneliği nasip eder inşallahh çok güzel tabi böyle hastalık durumlarındabaya yıpranıyor insan
gunlerdir kahve içmiyorumm guzel bir kahve keyfini hak ettim..isteyenler buyursunn
canım ben yoğunluğunu tahmin edebiliyorum asla kusura bakmam :))
valla bende sizi çok özledim :d aslında bende çok katılamıyorum foruma çünkü bizim işin en yoğun dönemleri şubat-haziran arasıdır. Bende kahvaltı menülerimi enerji miktarı açısından arttırdım, ara öğünlerde de aynı şekilde enerjisi yüksek ürünler tüketmeye başladım. Anca karşılıyor diyebilirim :d
seninde dediğin gibi en doğrusu aslında dışarıda yürümek koşmak veya bisiklet kullanmak. Ama bazı gerekçelerden ötürü evde yapmak isteyenler kullanmalı bu aletleri. "dışarı çıkamıyorum o yüzden spor yapamıyorum" demektense evde bu aletleri kullanmak iyidir :d
cnm çok sağol AMİNNNNN BENDE GÖREYİM BÖYLE BEBİŞİMLE GEZDİĞİM GÜNLERİ
rabbim evladın ve eşinle huzur sağlık mutluluk versin sizeeeeee
eşim 3 ay dan sonra sperm testti vericek dua et cnm ne olur inş hiç değilse 0 yerine bi rakam görelim cnm
bi hafta içinde bakalım ne olacak:26:
cnm çok sağol aminnnnn bende göreyim böyle bebişimle gezdiğim günleri
Rabbim evladın ve eşinle huzur sağlık mutluluk versin sizeeeeee
Eşim 3 ay dan sonra sperm testti vericek dua et cnm ne olur inş hiç değilse 0 yerine bi rakam görelim cnm
Bi hafta içinde bakalım ne olacak:26:
şükür kavuşturuna..
evet cnm o siteye üye eşim oraya girip bakıyorum devamlıcnm benim eşimde yaptırmıştıbizimde 1.5 yıl olmadı ben pkoluyum biliyorsun doktor eşimede yaptırmıştı temizçıkmıştı ama ben eşime polenli keçi boynuzlu tam hatırlamıyorum ben güzel macunlar yapardım cemre hem kendim hem eşime yedirirdim bazı şeyler sperm sayısını attırıyor ben sana çocukistiyorum diye bni site var orayı üyeolmanı öneririm orda senin benim gibi çok kişi var hikayeler var tavsiyeler var savaşı kazanan ,savaşı kaybedenler diye bölüm var orda yapılan uğraşlar formüller var ve orada bi bölüm var o bölümü doldurdum beni bi doktor bile aradı öneride bulundu tabi ben ozaman hamileymişim bilmiyordum.ben çoğu macunları orda öğrendimm bigir incele üye ol derimmm.hatırlıyorum ordan okuduğum tarifnialdığım macunlarıalır denerdimm yani dua etcen önlemde alcan takdir rabbimimin cemre ..tekrar diyorum mubarek cuma günü dilerimki rabbim sanada isteyen herkeze nasip etsin..
sağol cnm duan için evet o hasret zor ama inş kazananlardan oluruz hepimizzzzzzcemrem, senı yurekten anlıyorum oyuzden kendımden cok sana dua edecegım bu hafta. Bugun mubarek gun. Dualarımız kabul olsun ınsaallah. Evlat ozlemı ceken herkese allah en kısa zamanda hayırlısıyla nasıp etsın ınsaallah.
Gelısmelerı bıze anlat muhakkak canım. ınsaallah hayırlı haberler alırız mujde verırsın bıze.
oh sefan olsun yayıla yayıla iç kahveni keyifleeeeeeee
sağol bende şimdi çay içiyorum
ALLAH bir daha yasatmasın ınsaallah duygu. ne sen ne kuzey bır daha boyle hastalanmazsınız ınsaallah. yazık ya, kucucuk mınnacık acı cekmesıne yurek dayanır mı hıc. cok zor valla gercekten. hem kendın hasta olacaksın hem cocugun. karabulutlar dagılmıs cok sukur.
Tekrar merhaba kızlar, Duygu mesaj atmış, Kuzişin hastalığı devam ediyormuş, dün hastaneye gitmişler, o yüzden foruma giremediğini söyledi, hepinize selam söylüyor, kendisi de pek iyi değil anladığım kadarıyla ama söz konusu Kuzey olunca Duyguş iyice yıpranıyor. Dualarımız ve iyi dileklerimiz onlarla olsun
Pomocuk ta yoğun çalışıyor bu ara, kolay gelsin, en kısa zamanda hafifler inşallah biraz. Canım kendinize dikkat edin, hem sen hem eşin. En önemli şey sağlık, o olunca herşey hallolur, sen de kontrollerini keşke yaptırsaydın. İş yoğunluğun çok, anlıyorum seni, diyete uyamıyorsun, spor yapamıyorsun, bunlar bir yere kadar ama söz konusu olan sağlık olunca her zaman 1. sırada olmalı. Allah korusun ciddi bir hastalığınız olsa eşinin ya da senin işi hemen bir kenara bırakacaksınız, öyle olmadan da doktor kontrolleri için işi bir kenara bırakmak gerekiyor. Ne olur seni anlamadığımı düşünme, bu yazdıklarım çok önemli ve bizzat hayatımda yaşayarak öğrendim, senden yaşça büyük biri olarak naçizane öğüt veriyorum sadece. Ne olursa olsun doktor kontrollerini aksatma arkadaşım.
Pomocum yine ayrılmaktan bahsetmişsin, kızacağım ama artık sana, buraya karşı sorumlu hissetmen bile kilo almanı engeller. Ayrılıp, ya da izin alıp ne olacak, daha çok kilo alırsan daha mı iyi olacak? Başka sağlık sorunları da eklenecek belki, seyrek girdiğinde, giremediğinde kimse birşey demiyor zaten. Ayrıca bırak artık kendini başkalarıyla kıyaslamayı, ne güzel yazılar okuyordun, iç dünyan ile ilgili kendini geliştirmeye çalışıyordun, ne oldu okudukların hemen çıktı mı beyninden? Herkesin yapısı farklı, sen bu koşullarda kilo vermeye çalışacaksın. Şartları değiştiremediğine göre ayak uyduracaksın. Robot değilsin ki ye iç çalış modunda hayatına devam edesin. Önemli olan tempon yoğun olsa bile elinden geleni yapmak. Sağlıklı şeyler tüketip, hareketini artırman bile kardır. Bu senin geleceğine yaptığın en güzel yatırım. Emeklilikten falan daha önemli inan bana. Sağlıklı olmazsan yaşlılığında ne kadar sıkıntı çekeceğini bir düşün. Yine de ara vermek veya ayrılmak istersen sen bilirsin tabi, yapacak bir şey yok, ama bence doğru bir karar olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?