2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

işte o azmini göster bize o çantayı alan sen olmalısın. senin kazanman demek topiğimizin kazanması demek ayrıca. mutlaka sonuçlarını paylaş berivan öneriden ziyade her daim desteğe hazırım ben yeterki çanta bahane vücutlar şahane olsun dimi :)))

kalkar kalkmaz 1 bardak az yağlı süt
sabah: 2 dilim ekmek içine beyaz peynir ve şekersiz çay
ara: 1 kuru kayısı, 1 ceviz
öğle: 6 kaşık etli patlıcan yemeği,1 dilim ekmek, bol salata
ara: şekersiz nescafe, yarım paket form bisküvi
akşam: gene pırasa yemeği, bir dilim ekmek, salata
ara: 2 çilek, bir elma
aktivite: 45 dk. kardiyo , yarım saat yürüyüş, 2 lt su form çayı
şimdi de form çayımı içicem bende bu günlük bu kadar yemişim
herkese ii akşamlar

canımm sanada çok geçmiş olsunnn
ben çok kötüyümm halen mide ağrım geçmedi,geçen hafta çok su içtimm birde nohut yedim 5 gün olacak karın ağrısı geçmezmii
sağlık oacağına doktora gittim ilaç verdi biraz geçtii ama şimdi şuan yine kıvranıyorumm ,kabuz olmuşum gaz var sancı yapıyorr eşim işte şuan ,annem acile git diye telefon ediyor ,nohut yediğime bin pişman oldumm sen nasıll iyileşmiştinn

kızlarr bende kalori sayarak ve sporla kilo vermeye çalışıyorumm :))

en son yaklaşık 10 hafta önce 63 kiloydum.
( 15 tatil için evdeyken tartılıp geldim )
gelir gelmez spora başladım ilk 4 hafta sadece yarım saat yürüyüş yapıyordum günde.
sonraki 3 hafta sporu arttırdım.yürüyüş + bisiklet + ağırlık çalışması günde 400 falan yaktım
son 3 haftadır da diyet +spor yapıyorum sabah 165 kalorilik bir tost öğlen yemekhanede ne varsa 700-800 kaloriyi buluyor akşam da sadece salata yiyorum.aralarda genelde elma ceviz ve yeşil çay kullanıyorum

1 hafta daha böyle gidecek sonra eve gidiyorumm .bakalım kaç kilo çıkacağım .zayıfladım belli pantolanlarım düşüyor ama tartıdaki rakamı da çok merak ediyorumm

şükür kavuşturuna..

hayırlı cumalarrrrrrrrrr ,günaydınnnn geleceğin bi deri bi kekik kalmış güzel hatunlarrrı herkes iyidir inşallahhh..

çok şükür evimin içindede güneş açtı dün çokşükür sağlığına kavuştu oğluşum çok zor arkadaşlar minicik bi bebeğin acıçekmesi ağlaması herşeyden önce gülen yüzünün hiç gülmemesi ağzına tek bir lokma koymayışı,aciz hali o kadar zorki onu böyle görmek kelimelerle ifade edemem ALLAH beterinden korusunn, benimde zafım oğlum iştee herkez alışın böyleşeylere diyor çocuk öyle böyle büyücük diyor, haklılarda amaişte anne yüreği ,bu arada tekrar iyi dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Neysee dün oğlum düzelir düzelmezz kalktım temizliğe giriştimm çünkü oturursam asla yapamazdımm dün bütün gün temizlik ,çamaşı yıkadım üstüne pazara gittim üstüne oğlumu yıkadım üstüne ütü yaptım derken akşam8 olmuştu acayip yorgunumm, bugün bütün gün ense yapmak isterdim ama kayın valide yemeğe çağırdı bende öğlenden gideyim battaniyelerimi yıkatayım bari neyse bendenn tüm haftanın özeti

diyet anlamın'da birşey yapamdım daha doğrusu düzgün yemedim kaç kg olduğumu bile bilmiyorum,an itibariyletoparlanıyorum umarım sorunsuz geçerr ne zaman birşeye niyetlensem önüme engel çıkıyor bundan sonrası için herşey güzel olur umarımm..

Duyguşum tekrardan çooookkk geçmiş olsun canım. Çok sevindim seni tekrar burada gördüğüme Kendine dikkat et. Diyet falan önemli değil bu durumlarda, sen toparlanmaya bak
Benim dün işler çok yoğundu, eve geldim başım zonkluyordu resmen, hazırladığım projeyi bitirdim, bugün küçük düzeltmeler yapıp yollayacağım Haftaya bir proje daha var ama o daha küçük bir proje. Dün eve geldik, eşim de ben de çok yorgunduk, o yüzden sipariş verdik, önceki gün zaten cozutmuştum, üst üste olması kötü oldu, bugün dengelemeye çalışacağım artık.

cnm çok çok geçmiş olsun evet cnm ya çocukların hastalığı çok zor oluyo ben yeğenlerimden biliyorum ben ki onlar için ne kadar endişeleniyorum anne olsam ne olur acaba senin böyle üstüne düşmen doğal tatlım
ehh ii olsun da paşamız allah bi daha göstermesin cnm temizlikte bitmişş mis olmuştur ev güle güle kirlet

çok sag ol cnm herşey içinnn... bende kendimi burda gördüğüm için cok mutluyum sizlerle olmak ayrı guzel fakat burda olmAK yediklerime dikkatetmek adınada cok etkili..

sonunda projen bittı demek baya vaktini aldı , küçük proje bu kadar vaktini almazzz sanırım neyse kolaylıklar diliyorummm bu arada geçen günkü resmini gördüm ba-yıl-dım harika görünüyorsunn baya çıtır olmuşsunn.. yıllık izin planları yapmayabaşladınmı?

aminn...

çok sağ ol cemrecimm, rabbimsanada anneliği nasip eder inşallahh çok güzel tabi böyle hastalık durumlarındabaya yıpranıyor insan

aminn...

çok sağ ol cemrecimm, rabbimsanada anneliği nasip eder inşallahh çok güzel tabi böyle hastalık durumlarındabaya yıpranıyor insan

cnm çok sağol AMİNNNNN BENDE GÖREYİM BÖYLE BEBİŞİMLE GEZDİĞİM GÜNLERİ
rabbim evladın ve eşinle huzur sağlık mutluluk versin sizeeeeee
eşim 3 ay dan sonra sperm testti vericek dua et cnm ne olur inş hiç değilse 0 yerine bi rakam görelim cnm
bi hafta içinde bakalım ne olacak:26:

Son düzenleme:

evet sen de buaralar cok yogunsun eskısı kadar onlıne olamıyorsun allah hepımıze kolaylık versın guc versın saglık versın. En buyuk dılegım bu hepımız ıcın.

Esım bu aksam donuyor bır ıkı gun onunla aksam yeemgını yerım ama haftaya mesaı olayım olmazsa yanı normal saatımde cıkarsam, eskısı gıbı ısyerınde yemek yıyıp yuruyus yapmayı dusunuyorum su an ıcın tek yapabıldıgım plan bu. Okadar kotu seyler ıle ugrasıyorum kı ıs dısında da, esıme cok buyuk bır haksızlık yaptı hem maddı hem manevıo acıdan. Gunlerdır robot gıbıyım cok agladım cok zoruma gıttı bu olay. Cok onemlı bırsey.

Aılemı de ozledım bu kez daha erken. Mayıs ılk hafta gıtmeyı dusunuyorum yıne. Dun de artık ıyıce cıldırmak uzere oldum ısı bıraktım normal saatımde cıktım ve arkadasıma gıttım gün misalı bır ortam varmıs normal kadınlar gıbı sohbet etmek, laflamak ıstedım ıyı de geldı bıraz. Esım de gelınce gezelım dıyor gunu bırlık ankara, konya falan gıderız bundan sonra, eger haftasonu evde olursam dıyor. Vucudunda cıkan alerjıler de azalmıs. Arastırdım da stresten, yorgunluktan oluyormus. Hap vermıs doktor. O ıse yaradı demekkı.

cnm benim eşimde yaptırmıştıbizimde 1.5 yıl olmadı ben pkoluyum biliyorsun doktor eşimede yaptırmıştı temizçıkmıştı ama ben eşime polenli keçi boynuzlu tam hatırlamıyorum ben güzel macunlar yapardım cemre hem kendim hem eşime yedirirdim bazı şeyler sperm sayısını attırıyor ben sana çocukistiyorum diye bni site var orayı üyeolmanı öneririm orda senin benim gibi çok kişi var hikayeler var tavsiyeler var savaşı kazanan ,savaşı kaybedenler diye bölüm var orda yapılan uğraşlar formüller var ve orada bi bölüm var o bölümü doldurdum beni bi doktor bile aradı öneride bulundu tabi ben ozaman hamileymişim bilmiyordum.ben çoğu macunları orda öğrendimm bigir incele üye ol derimmm.hatırlıyorum ordan okuduğum tarifnialdığım macunlarıalır denerdimm yani dua etcen önlemde alcan takdir rabbimimin cemre ..tekrar diyorum mubarek cuma günü dilerimki rabbim sanada isteyen herkeze nasip etsin..

cemrem, senı yurekten anlıyorum oyuzden kendımden cok sana dua edecegım bu hafta. Bugun mubarek gun. Dualarımız kabul olsun ınsaallah. Evlat ozlemı ceken herkese allah en kısa zamanda hayırlısıyla nasıp etsın ınsaallah.

Gelısmelerı bıze anlat muhakkak canım. ınsaallah hayırlı haberler alırız mujde verırsın bıze.

ALLAH bir daha yasatmasın ınsaallah duygu. ne sen ne kuzey bır daha boyle hastalanmazsınız ınsaallah. yazık ya, kucucuk mınnacık acı cekmesıne yurek dayanır mı hıc. cok zor valla gercekten. hem kendın hasta olacaksın hem cocugun. karabulutlar dagılmıs cok sukur.

evet cnm o siteye üye eşim oraya girip bakıyorum devamlı
zaten eşim iğne ve bitkisel tedavide 3 aydır ocakta varikosel ameliyatından sonra başladı
bakalım sonuç ne çıkacak duana benide eklediğin için allah senden razı olsun güzelim
sağol cnm duan için evet o hasret zor ama inş kazananlardan oluruz hepimizzzzzz
yazarım cnm iide olsa kötüde olsa yazarım :26:

amin filizzz,sormaçok zordu neysee geçti keyfi orta şeker tabi çok halsiz kaldı anca toparlanıyor

neslıcıgım projeler varmıs okudum. kolay gelsın canım. ben bugun dıger gunlere gore az daha yogunum, uzun zamandır yapamadıgım ısler var onlara zaman ayıracagım gun boyu. askerde olan arkadasımız var. hazıran da ınsallah burda olacak. onun benımle calısmasını ısteyecegım patrondan. cunku gercekten son ıkı aydır cok yıprandım. mayıs en yogun zamanımız olacak onu da sag salım atlatırsam ınsaallah hazırana bıraz daha rahat ederım dıye umuyorum

bugun esım gelıyor, onun da bıraz faydası olur gercı nekadar duracak bılmıyorum bır hafta kalır belkı ve yıne bır seyahat olabılır sanırım.

duygu ve kuzey ıle ılgılenıp hem ona moral vermıssın hem bızlere bılgı vermıssın cok ıncesın canım. gercekten cok zor bırsey ALLAH hastalık vermesın kımseye. evlerımızden aılelerımızden uzak olsun tum hayat altust oluyor esım ucaga bınmeden once tum vucudu kabarmıs nasıl uzuldum agladım resmen. aramızdakı bazı seyler cok yıpranmıs olsa da esımı koruma,dusunme cocuk gıbı sahıplenme ve sevme olayı var ben de. oyuzden basına bırsey gelınce cok uzuluyorum duyguyu dusunemıyorum bıle. sonucta kuzey yanı. cok zor. ALLAHA emanet olsunlar ALLAH esırgesın daıma.