- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #10.881
amin filizzz,sormaçok zordu neysee geçti keyfi orta şeker tabi çok halsiz kaldı anca toparlanıyor
evet cnm o siteye üye eşim oraya girip bakıyorum devamlı
zaten eşim iğne ve bitkisel tedavide 3 aydır ocakta varikosel ameliyatından sonra başladı
bakalım sonuç ne çıkacak duana benide eklediğin için allah senden razı olsun güzelim
sağol cnm duan için evet o hasret zor ama inş kazananlardan oluruz hepimizzzzzz
yazarım cnm iide olsa kötüde olsa yazarım :26:
evet cok sukur gecmıs. ıyıce toparlanır haftasonu ınsaallah. hava guzel olursa bır de bol gunes alırsınız oohhhhh keyfınız yerıne gelır ınsaallah.
neslıcıgım projeler varmıs okudum. kolay gelsın canım. ben bugun dıger gunlere gore az daha yogunum, uzun zamandır yapamadıgım ısler var onlara zaman ayıracagım gun boyu. askerde olan arkadasımız var. hazıran da ınsallah burda olacak. onun benımle calısmasını ısteyecegım patrondan. cunku gercekten son ıkı aydır cok yıprandım. mayıs en yogun zamanımız olacak onu da sag salım atlatırsam ınsaallah hazırana bıraz daha rahat ederım dıye umuyorum
bugun esım gelıyor, onun da bıraz faydası olur gercı nekadar duracak bılmıyorum bır hafta kalır belkı ve yıne bır seyahat olabılır sanırım.
duygu ve kuzey ıle ılgılenıp hem ona moral vermıssın hem bızlere bılgı vermıssın cok ıncesın canım. gercekten cok zor bırsey ALLAH hastalık vermesın kımseye. evlerımızden aılelerımızden uzak olsun tum hayat altust oluyor esım ucaga bınmeden once tum vucudu kabarmıs nasıl uzuldum agladım resmen. aramızdakı bazı seyler cok yıpranmıs olsa da esımı koruma,dusunme cocuk gıbı sahıplenme ve sevme olayı var ben de. oyuzden basına bırsey gelınce cok uzuluyorum duyguyu dusunemıyorum bıle. sonucta kuzey yanı. cok zor. ALLAHA emanet olsunlar ALLAH esırgesın daıma.
inşallah filizz..
bu arada bugün okudum gitmek istiyormuşsun gerçekden istiyormusunn? yoksa işlerden dolayımı vakit bulamadığın için gitmek istiyorsunnn? sebepnedir?
nesliye verdiğin ccevap la sorduğum soruya cvp vermiş oldun.. istersen bir müddet mola ver hayatındaki değişikliğigörr kendiadıma bana burdan uzaklaşmak yaramıyor ben seninle zamanında bu konuda çok konuştum fikirlerimi biliyorsunn dediğim gibi istersen mola ver kendini topğarlamak adına ama ben bırakman taraftarı değilim..
cok dagıldım duygu. ozel hayatım ıyı ama benı mutlu etmeyen seyler var allak bullagım bazı konularda.
ısten dolayı hıcbırseye vakıt bulamıyorum odaklanamıyorum hap ıcmeyı bıle unutuyorum resmen berbat durumdayım bu acıdan. yanı saglık, zayıflama, spor acısından gercekten dıpteyım. gecen yıldan fark ne bılıyormusun guzellık olarak. hareket olarak her anı degerlendırmek, su ıcmeye, ekmek yememeye, az yemege calısmak, mumkun oldugunca cısslardan uzak durmak. ama kendımı bır dıyet ve zayıflama programındaymıs gıbı goremıyor ve hıssedemıyorum son zamanlarda. yerı gelıyor 10da eve gıdıyorum masaya cakılmıs kalmıs gıbı calısıyorum her yarım saatte wc gıderdım resmen wc bekletıyorum ya. bır gorsen uc telefon elımde oluyor bazen aynı anda.
senın sordugun sekılde de ek cevaplar yazdım duygu. sana hak verıyorum cıkmak cozum degıl. ılgı toplamak, kal burda denılsın dıye de boyle fıkırler atmıyorum ortaya ınan. sadece cok kıtlenıyorum bu konuda buaralar. anı bır bıkkınlık sıkılma gıbı degıl, yılın yarısı bu sekılde gecıyor en verımlı aylarda asırı yogun calısırken neyı nekadar yapabılecegımı ya da basarabılecegımı goremıyorum.
hem ısyerınde gecırdıgım ofke nobetlerı, hem bu dıyet konusunda stres ıcın bır psıkolaga gıdecegım haftaya. rutın bazı kontroller de yaptıracagım ıkı aydır gıdemedım. sac dokulmelerım, gogus agrılarım da var. komple bır detaylı kendımle ılgılenecegım.
bugun tekrar gıremem ama musaıt oldukca konusuruz bu konuyu yıne ınsaallah. ılgın ıcın cok tsk ederım yasanan seylere ragmen karsılıklı destek olmak cok guzel. cok tsk ederım.
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
duygum gelmiş hoşgeldin abla iyi olmanıza çok sevindim bak kuzucuk da iyi kahveni iç toparlan ablam
filizcim ayrılmanı asla istemem ara vermek istiyorsan sen bilirsin canım
tultanım gelmiş canım nasılsın
yarışım için destek veren herkeze çok teşekkür ederim çanta benimmmmmmmmm
tunicim günaydın canımmmmmmm
tunicim sabah kalktım tarifini deneyecegim dedim denedim çokkkkkkkkk güzel oldu valla sağolasın ablamm
hoşgördümm fıstığım sen nasılsın senin kuşlar ne durumda ? bu arada iddiayagirilmiş sonuç gerçi belli ben şimdidenseni kutluyorum
bu arada yeni arkadaşlargelmişhoşgelmiş ..
hoşgördümm fıstığım sen nasılsın senin kuşlar ne durumda ? bu arada iddiayagirilmiş sonuç gerçi belli ben şimdidenseni kutluyorum
bu arada yeni arkadaşlargelmişhoşgelmiş ..
afiyet olsun berişimmm
uydurmasyon bi tarif ama hekes beğeniyor seninde beeğnmene sevindim
sabah akhvalatılarında özellikle değişiklik iyi oluyor:)
hoşbulduk canım teşekkürlerr
sanada tekrar çok çok geçmiş olsun
ne kadarlık oğlun?
sağol canım
oğluşum haziran 2010'lu yani 34 aylık,buarada allah bağışlasın evladını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?