2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

cemre ben o yıllarda tanımadığım kişilerden bile dua istedim ufacık çocukdan bilee istedimm o yüzden seni çok iyi anlıyorum herşey güzel olcakinşallahh..

evet cok sukur gecmıs. ıyıce toparlanır haftasonu ınsaallah. hava guzel olursa bır de bol gunes alırsınız oohhhhh keyfınız yerıne gelır ınsaallah.

inşallah filizz..

bu arada bugün okudum gitmek istiyormuşsun gerçekden istiyormusunn? yoksa işlerden dolayımı vakit bulamadığın için gitmek istiyorsunnn? sebepnedir?

kendımle ılgılı seyler ıcın cevap yazmamısım canım. oncelıkle destek oldugun ıcın, karsılıklı konusur gıbı uzun uzun yazdıgın ıcın cok tskederım. herzamankı neslisin yani.

benım gercekten hayatım da kafam da cok karıstı son aylarda. dıyetın, zayıflamanın daha dogrusu bunları dısıplınlı yapamıyor olusun stresını kaldıramıyorum yasadıgım sey bu aslında. yoksa ne kacıs ne sıtem ne sıkılma. dedıgım gıbı ozel hayat olarak hayatımın en ıyı donemlerınden bırındeyım ısım cok yorucu ve streslı olmaya basladı ama bazı buyuk sorunlarımız da czuluyor gıbı. onun verdıgı bır rahatlık da oldu. ayrıca bu yıl cok basarılı ısler yaptıgımı goruyorum bu bana ınanılmaz bır ozguven kendıne saygı ve mutluluk verıyor ıc huzuru cok etkılıyor kesınlıkle. o yazıları okumak, manevıyatı yuksek bazı arkadaslar ıle konusmak hayata daır, hatta bazı ınsanların evlılıklerı ıcın yardımcı olmus olmak ve sureklı dualarını alıyor olmak vb bırcok sey bana ıc huzur verıyor buaralar. ama ıste dıyet ve spor konusunda, her gecen gun sartlarımın daha zorlasması, bana ınanılmaz bır stres yapıyor bununla nasıl basedecegımı bılmıyorum

kıyaslama konusunda eskıs gıbı takıntılı degılım o konuyu baya astım gercekten. ama en cok kılolu benım, ama enaz veren ya da hatta veremeyen oldugumu gorunce, daha da bır strese gırıyorum soylemek ıstedıgım sey oydu aslında.

ıc huzuru yakalamıs olmak benı cok degıstırdı bırcok acıdan. bu anlamdan sadece dıyet konusunda degıl genel olarak daha farklı bırıyım stresten agladıgımı, ısyerınde sık sık tartıstıgımı bılırım ben ama cok sukur oyle degılım artık.

esım bıle dedı, sen artık oldun, ıhracat departmanını resmen kendı basına ıdare edıyorsun dedı. sureklı övuyor benı. buyuk patronum da aynı sekılde. daha bu sabah aynısını dedı. benden de esımden cok memnunmus hem karakter olarak hem caba olarak. hersey ona kalsa, yanı oglu mudahele etmese aslında cok cok daha huzurlu calısırız hayırlısı bakalım.

bana guc verdın moral verdın. hatta buaralar hepımız ıcın en buyuk toparlayıcı sen oluyorsun gordugum kadarıyla. kopru oluyorsun resmen. duygu, ben ve bırcok arkadas ıle ılgılenıyorsun cok ıncesın cok tskler guzel kalplı neslicik.

inşallah filizz..

bu arada bugün okudum gitmek istiyormuşsun gerçekden istiyormusunn? yoksa işlerden dolayımı vakit bulamadığın için gitmek istiyorsunnn? sebepnedir?

cok dagıldım duygu. ozel hayatım ıyı ama benı mutlu etmeyen seyler var allak bullagım bazı konularda.

ısten dolayı hıcbırseye vakıt bulamıyorum odaklanamıyorum hap ıcmeyı bıle unutuyorum resmen berbat durumdayım bu acıdan. yanı saglık, zayıflama, spor acısından gercekten dıpteyım. gecen yıldan fark ne bılıyormusun guzellık olarak. hareket olarak her anı degerlendırmek, su ıcmeye, ekmek yememeye, az yemege calısmak, mumkun oldugunca cısslardan uzak durmak. ama kendımı bır dıyet ve zayıflama programındaymıs gıbı goremıyor ve hıssedemıyorum son zamanlarda. yerı gelıyor 10da eve gıdıyorum masaya cakılmıs kalmıs gıbı calısıyorum her yarım saatte wc gıderdım resmen wc bekletıyorum ya. bır gorsen uc telefon elımde oluyor bazen aynı anda.

nesliye verdiğin ccevap la sorduğum soruya cvp vermiş oldun.. istersen bir müddet mola ver hayatındaki değişikliğigörr kendiadıma bana burdan uzaklaşmak yaramıyor ben seninle zamanında bu konuda çok konuştum fikirlerimi biliyorsunn dediğim gibi istersen mola ver kendini toparlamak adına ama ben bırakman taraftarı değilim..

Son düzenleme:

senın sordugun sekılde de ek cevaplar yazdım duygu. sana hak verıyorum cıkmak cozum degıl. ılgı toplamak, kal burda denılsın dıye de boyle fıkırler atmıyorum ortaya ınan. sadece cok kıtlenıyorum bu konuda buaralar. anı bır bıkkınlık sıkılma gıbı degıl, yılın yarısı bu sekılde gecıyor en verımlı aylarda asırı yogun calısırken neyı nekadar yapabılecegımı ya da basarabılecegımı goremıyorum.

hem ısyerınde gecırdıgım ofke nobetlerı, hem bu dıyet konusunda stres ıcın bır psıkolaga gıdecegım haftaya. rutın bazı kontroller de yaptıracagım ıkı aydır gıdemedım. sac dokulmelerım, gogus agrılarım da var. komple bır detaylı kendımle ılgılenecegım.

bugun tekrar gıremem ama musaıt oldukca konusuruz bu konuyu yıne ınsaallah. ılgın ıcın cok tsk ederım yasanan seylere ragmen karsılıklı destek olmak cok guzel. cok tsk ederım.

herkese gunaydınnnnnn hayırlı cumalar,

acılısı duygu yapmıs

ben de acılıs yapayım selam vereyım ve tekrar kacayım. hepınızı opuyorum kızlar. saglık ve huzur eksık olmasın ınsaallah hepımızden.

kızlar patron gelmıs, sısteme bakar sımdı. aslında bugun calısasım yok burda olmaya ıhtıyacım var ama cıkmak zorundayım duygu tekrar cok tsk ederım sabah zaman ayırıp hem okudun hem benımle dusuncelerını paylastın

hepınıze cok guzel bır gun dılıyorummmmmm

dualarımlaaaaaaaa

şartlrını tam anlamıyla tahmin etmek imkansız seni zorladığı belli seni zorlamak istemiyorumm sadece iyidüşün buranın sana katkılarını ayrılırsan zararlarını sen buyola 110 başladın inişli çıkışlı bi grafik sergilesende senin şartlarının zorlağuyla ilgili eminim vaktin olsa bazışeyleri yapmaya güzel kg vereceğinden eminim, ya güzel bi yaşam planı yapcaksın yada ara verceksin yada bu seyirde ilerlicen dediğim gibi iyidüşün, senin durumunda yaşam şeklinde olup eminim doğrubir planlakg veren eminim vardırr sende stersen başara bilirsin okapasite varsende belki daha cok yorulcan ama bunada alışcann

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
duygum gelmiş hoşgeldin abla iyi olmanıza çok sevindim bak kuzucuk da iyi kahveni iç toparlan ablam
filizcim ayrılmanı asla istemem ara vermek istiyorsan sen bilirsin canım
tultanım gelmiş canım nasılsın
yarışım için destek veren herkeze çok teşekkür ederim çanta benimmmmmmmmm

güzel fikir biraz rahatlarsın diğer kontrollerinide yaptırırsınn hem
sana kolay gelsinnn bende yavaş yavaş çıkayım sende iyice düşün ..

hoşgördümm fıstığım sen nasılsın senin kuşlar ne durumda ? bu arada iddiayagirilmiş sonuç gerçi belli ben şimdidenseni kutluyorum

bu arada yeni arkadaşlargelmişhoşgelmiş ..

hoşgördümm fıstığım sen nasılsın senin kuşlar ne durumda ? bu arada iddiayagirilmiş sonuç gerçi belli ben şimdidenseni kutluyorum

bu arada yeni arkadaşlargelmişhoşgelmiş ..

benim minak kuşumun yumurtaları duruyo ablam sürekli üstünde oturuyo bazen erkek kuşum da giriyo yuvalıga çokkkk seviyorum onları çokkk işin kötüsü gün tutmadım yavru kuşular çıkmadı daha merak ediyorum yoksa yumurtalar boşmu
iddamı evet ablam da elden bırakmamak gerek valla şuan karşımda çay içiyo umarım şekerli içiyordur
evet arkadaşım geldi artık bizim takımda bizle beraber onunda 20 aylık oglu var kuzeye arkadaş

hemen dünkü menümüde yazayımmm

sabah
3 altınbaşak kepekli bisküvi namı diğer sunta bisküvi:)

ara
1 salatalık

öğle
1 tabak salçalı makarna

ara
3 top sade dondurma

akşam
1 orta boy fırında balık
3-4 dilim fırında patates
salata

ara
10 fındık

1 kupa yeşilçay 25 dk eliptik bisiklet

ve kendimi şu an çok çok iyi hissediyorumm

tartııııı kıpırdamaya devammm durma sakııınnn:))))