2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Proje çok yordu valla beni, haftalardır uğraşıyorum, sonunda bitirdim. Haftaya olan buna göre daha kolay. En azından haftasonu dinleneceğim valla:) Fotoğraf için yorumuna teşekkür ederim canım, asıl çıtır sensin, havalar ısınıyor, inşallah seni de görürüz en kısa zamanda elbise ile Ay ben yıllık izin için plan yapıyorum da o kadar çok iş var ki. Bu yaz Karadeniz'e gitmeyi düşünüyoruz, tabi bu taraflarda denize de gideriz, haziran ayında 2 hafta kadar Denizlide olacağım gibi görünüyor, oradaki bir fabrikada çalışmalarım olacak, Temmuz ayında iş için yurtdışı olacak gibi görünüyor, yaz planlarım yoğun yani, o yüzden haziranda hedefe ulaşmış olmam lazım benim, inşallah ikimiz de ana hedeflere ulaşıp mezun oluruz Duygucum

gunlerdir kahve içmiyorumm guzel bir kahve keyfini hak ettim..isteyenler buyursunn

Afiyet olsun canım, ben de projeyi yollayıp Türk kahvesi içtim işyerinden bir arkadaşla

Sağol canım, senin de azıcık rahatlayıp düzene girer inşallah en kısa zamanda. Diyorum ya, en önemlisi sağlık, gerisi boş, sen de kendine dikkat et

inşallah en kıza zaman da hedefe ulaşırız
yyyyyyyyyaaaaaaaa bende istiyorum karadeniz turu yaaaaaa

çok geçmiş olsun karabiber, ama 5 gündür ağrının dinmemesi biraz düşündürücü değilmi?sağlık ocağı yerine polikliniğe gitmen bence daha doğru, inşallah bişeyin yokturda atlatırsın bi an önce

çook güzel bir öğle yemeği yedim
diyetteyken böyle diyete uygun şeyler yediğimde bir mutlu oluyorumki:)

közlenmiş patlıcanlı ve kırmızı biberli bi salata
yanında yoğurt
2 dilimde ekmekk

çok güzel oldu:))
şimdide yeşilçayımı içiyorum tarçınlıı:)

o güzel oğlunu hasta hiç düşünemiyorum, gülerken dişleri parlayan o resmi geliyor aklıma hep
iyileşmiş olmasına sevindim, oğlun iyiyse sende iyi olursun artık

emelcim merhabaaa
sporla ilgili bir işin var galiba
ben takıma yeni geldim tanışmak isterim:)

merhaba tunicim, bende dün farkettim bize katıldığını, Berivan'ın arkadaşısın sanırım hoş geldin evet spor sektöründeyim canım, spor eğitmeni olarak çalışıyorum. yardımcı olabileceğim bişey olursa her zaman danışabilirsin. kendinden bahsetmişsindir mutlaka ama uzun bi süre yoktum kaçırmış olabilirim :)))

cemrecim rabbim hayırlısıyla güzel sonuçlar almayı nasip etsin .kucağını çifter çifter doldursun aminnnnnnn
gunlerdir kahve içmiyorumm guzel bir kahve keyfini hak ettim..isteyenler buyursunn

kahve mi o ne ki nasıl bi tat .ayyy çay ve kahveden tiksindim nasıl canım istiyo nlatamam ama çok fena içemiyorum midem almıyoooo .
duygucum gözün aydın kuzi iyleşmiş temizlikler yapılmışşş ohhh msissss güle güle kirlet evini

nesliiiii resmini gördüm maşallahhhh süper görünüyosun bayıldımmmmmm

teşekkür ederim emelcim çok incesin:)
takımda böyle bilgili birilerinin olması çok güzel:)

ben bahsedeyim kendimden biraz
28 yaşındayım bir oğlum var doğumdan kalan kilolarımla uğraşıyorum
bundan 6 ay önce aslında istediğim kiloya yaklaşmıştım ama salıverince hemen aldım malesef
şu an tekrar bi çabaya girdim ama bundan sonra geri almaya hiç niyetim yok inş:)

sen kaç yaşındasın evlimisin?

aynı yaştayız seninle bende evliyim 1,5 yılı bitirdik... zaten bebeklerin bıraktığı en üzücü miras kilolar oluyor canım :) o yüzden her zaman doğumdan önce bunun önlemini baştan almak lazım ama yaşın ve kararlılığın getirdiği azimle doğumdan sonrada verebilirsin sen bu kiloları bence önemli olan kilo vermek için yapacağın diyetin ve egzersizlerin sürekliliği ve sana uygun olanını yapman lazım. tabi bu topiğin sana vereceği teşvikide unutmamak lazım

bugün ki menüm

sabah: 2 dilim ekmek içine peynir,maydanoz ve şekersiz çay

ara: 2 kayısı, 1 ceviz

öğle: misafirlikte idim biraz pilav, 2 sarma,bi bardak ayranama sporla telafi ettim

ara: 1 kayısı ve 1 ceviz

akşam: bol salata,1 dilim ekmek

ara: 1 elma 2 çilek

aktivite: spor salonuna gittim 2 saate yaklaşık kardiyo yaptım,bide git gel yolda uzundu

2,5 lt su, 3 fincan form çayı 3.cü form çayımı birazdan içicem

herkese ii akşamlarrrrrrrrrrrrrr

güzel fikir biraz rahatlarsın diğer kontrollerinide yaptırırsınn hem
sana kolay gelsinnn bende yavaş yavaş çıkayım sende iyice düşün ..

haftaya randevularımı alacagım sac dokulmesı korkutuyor cunku cok asırı bır boyutta olmaya basladı. kılo verırken ınsanların sacı dokulur mus dıye duydum ama verdıgım cıddı bır kıloda yok. hormonlarım, hastalıklarım ya da ılaclarım aynı. yanı etkıleyecek yenı bır etken yok oyuzden ılk odaklandıgım sey bu sac dokulmesının sebebı. ustune kondurma ıstemıyorum ama kardesım kansere yakalanmıstı, babamın en az 6tane amca cocugu kanser oldu, bu kısıler annemın de dayısı oluyor yanı cıft taraflı akrabalık. oyuzden bır ıkı haftadır daha fazla arttıgı ıcın bıraz ıcımde korku var desem dogru bırsey olur.

tatil planları olmuyor bızım malum. ama bu yıl gunu bırlık bıryerlere gıtme planları yapıyoruz bız de esımle. esımın arkadası sayesınde gıdıs gelıs daha kolay olur. pıknıkler, mantar toplamalar, nevsehır gezısı, gunu bırlık ankara var planlarda. ramazan bayramında ıstanbulda oluruz dolma bahce sarayı, yerebatan sarnıcı vs gezecegız gecen yıl cogu yerı gezdık bu yıl bunlar kaldı ıstanbuldan. gunu bırlık kaplıcaya gıdecegız bıze 1 saat uzaklıkta var. belkı guzel genıs bır eve tasınırım, belkı bır yıl daha oturup ekım-kasım gıbı ev satın almak ıcın yenı bır gırısıme de gırebılecek ekonomıde oluruz, eger 85-80 ınebılırsem ekım-kasıma kadar, tup bebek konusunda da enazından bır muayene ve belkı bır gırısım de gecıyor aklımdan. karadenız esımle bızım en cok ıstedıgımız seydır. guya bu yıldan ıtıbaren yıllık ızın uygulamasını yapacakmıs patron. ınanmak mumkun degıl her yıl aynı seyı soyler projeyı baslatacagım der ama eger gercekten uygularsa kesınlıkle karadenız turu yaparız bız de. benım de yazla ılgılı planlarım projelerım bunlar. karadenız planını gorunce bayıldım valla. super olur. bız karı koca olarak aynı seyı sevıyoruz bu konuda. asırı sıcak, nem sevmıyoruz ılık hava ve doga sevıyoruz oyuzden hep karadenız turu derım daıma.

proje bıtmıs gozunaydın canım. haftasonu guzelce dınlen. bız de yarın hep dısarda olalım gezelım dıye plan yaptık ıkımız de cok fena yorulduk

duzen konusunda duzene gırecegı yok gıbı. belırlı aylarda ıslerımız asırı yogun olur bızım. agustosu bekleyecegız daha normal sartlarda calısıyor olmak ıcın. ozamana kadar şu askerdekı arkadas da donmus olur bıraz olsun nefes alabılırım dıye umuyorum

eskıden de hep yogundum bılırsın, ama son ıkı aydır gercekten ınsani boyutu asmıs durumda bır yogunluk ve ıs var. oyuzden abartma falan yok yanı ınan. benı anlamaya calıstıgını da bılıyorum zaten.

evde olmayı gectım, daha normal sartlarda calısıyor olsaydım kesınlıkle dedıgın gıbı cok daha buyuk bır ıvme saglayabılırdım benım gıbı bırının beslenmesını tamamen degıstırmesı mumkun olduysa, gerı kalan ehrsey de mumkun olurdu bence. ama maalesef sartlar baya baya hasta edecek bır boyutta, modda. oyle olunca da sıstemlı olmak mumkun olmadı ozellıkle 2 aydır.

su an ıcın planlayabıldıgım tek sey, mesaılerım olmazsa eger, ısyerınde yemegımı yemek soguk bıle olsa yemeklerı oyle yemege katlanmak ve yazınkı gıbı uzun yuruyusler yapıp eve donmek. ılk olarak bunu uygulamaya odaklanıyorum bakalım umarım yapabılırım.

herkese gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnn

guzel bır cumartesı olsun ınsaallah. cumartesı sabahlarının horozu olarak acılısı ben yaptım yıne.

aksam dısarda olacagım, eve gec gelırım pazar gunu de kahvaltı dahıl cok gec saate kadar dısarda olacagım oyuzden herkese ıyı tatıllr dılıyorum pazar aksamı gırebılırım tekrar. hepınızı opuyorummmmmmmm

herkese iyi hafta sonlarııııııııııııııı
bu hafta sonu hepimize sağlık ve bol --- li bi haftanın başlangıcı olsunnnnnnn
bugün tartıya çıktım ++ gördüm yaaaaaaaaa
anlamadım inş pazartesi o gıcık ++ ları görmem......:26::26:

kimseler gelmemiş ben bugün ki menümü yazayımmmm

kalkınca 1 bardak yarım yağlı süt

sabah: 2 dilim ekmeğin içine peynirli maydanoz ve şekersiz çay

ara: 2 kayısı, 1 ceviz

öğle: tavuk döner, bol salata, 1 dilim ekmek

ara: şekersiz nescafe, yarım form büskivi

akşam: 5 kaşık sebze yemeği, 1 dilim ekmek, salata

ara: 1 kivi, 2 çilek

aktivite: uzun süreli, ev temizliği, 2,5 lt su, 2 form çayı

günü filiz açmış cemrem kapamış
umarım herkes güzel bi haftasonu geçiriyordur özellikle filiz ve duygunun buna ihtiyacı vardır die düşünüyorum. ben yine AVM'lerdeydim iş çıkışında yarında kaldığım yerden devam edeceğim bakalım herkese güzel pazarlar :))

özel msj yazamıyorum (((