- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #10.901
çok sag ol cnm herşey içinnn... bende kendimi burda gördüğüm için cok mutluyum sizlerle olmak ayrı guzel fakat burda olmAK yediklerime dikkatetmek adınada cok etkili..
sonunda projen bittı demek baya vaktini aldı , küçük proje bu kadar vaktini almazzz sanırım neyse kolaylıklar diliyorummm bu arada geçen günkü resmini gördüm ba-yıl-dım harika görünüyorsunn baya çıtır olmuşsunn.. yıllık izin planları yapmayabaşladınmı?
gunlerdir kahve içmiyorumm guzel bir kahve keyfini hak ettim..isteyenler buyursunn
neslıcıgım projeler varmıs okudum. kolay gelsın canım. ben bugun dıger gunlere gore az daha yogunum, uzun zamandır yapamadıgım ısler var onlara zaman ayıracagım gun boyu. askerde olan arkadasımız var. hazıran da ınsallah burda olacak. onun benımle calısmasını ısteyecegım patrondan. cunku gercekten son ıkı aydır cok yıprandım. mayıs en yogun zamanımız olacak onu da sag salım atlatırsam ınsaallah hazırana bıraz daha rahat ederım dıye umuyorum
bugun esım gelıyor, onun da bıraz faydası olur gercı nekadar duracak bılmıyorum bır hafta kalır belkı ve yıne bır seyahat olabılır sanırım.
duygu ve kuzey ıle ılgılenıp hem ona moral vermıssın hem bızlere bılgı vermıssın cok ıncesın canım. gercekten cok zor bırsey ALLAH hastalık vermesın kımseye. evlerımızden aılelerımızden uzak olsun tum hayat altust oluyor esım ucaga bınmeden once tum vucudu kabarmıs nasıl uzuldum agladım resmen. aramızdakı bazı seyler cok yıpranmıs olsa da esımı koruma,dusunme cocuk gıbı sahıplenme ve sevme olayı var ben de. oyuzden basına bırsey gelınce cok uzuluyorum duyguyu dusunemıyorum bıle. sonucta kuzey yanı. cok zor. ALLAHA emanet olsunlar ALLAH esırgesın daıma.
Proje çok yordu valla beni, haftalardır uğraşıyorum, sonunda bitirdim. Haftaya olan buna göre daha kolay. En azından haftasonu dinleneceğim valla:) Fotoğraf için yorumuna teşekkür ederim canım, asıl çıtır sensin, havalar ısınıyor, inşallah seni de görürüz en kısa zamanda elbise ileAy ben yıllık izin için plan yapıyorum da o kadar çok iş var ki. Bu yaz Karadeniz'e gitmeyi düşünüyoruz, tabi bu taraflarda denize de gideriz, haziran ayında 2 hafta kadar Denizlide olacağım gibi görünüyor, oradaki bir fabrikada çalışmalarım olacak, Temmuz ayında iş için yurtdışı olacak gibi görünüyor, yaz planlarım yoğun yani, o yüzden haziranda hedefe ulaşmış olmam lazım benim, inşallah ikimiz de ana hedeflere ulaşıp mezun oluruz Duygucum
Afiyet olsun canım, ben de projeyi yollayıp Türk kahvesi içtim işyerinden bir arkadaşla
Sağol canım, senin de azıcık rahatlayıp düzene girer inşallah en kısa zamanda. Diyorum ya, en önemlisi sağlık, gerisi boş, sen de kendine dikkat et
canımm sanada çok geçmiş olsunnn
ben çok kötüyümm halen mide ağrım geçmedi,geçen hafta çok su içtimm birde nohut yedim 5 gün olacak karın ağrısı geçmezmii
sağlık oacağına doktora gittim ilaç verdi biraz geçtii ama şimdi şuan yine kıvranıyorumm ,kabuz olmuşum gaz var sancı yapıyorr eşim işte şuan ,annem acile git diye telefon ediyor ,nohut yediğime bin pişman oldumm sen nasıll iyileşmiştinn
şükür kavuşturuna..
hayırlı cumalarrrrrrrrrr ,günaydınnnn geleceğin bi deri bi kekik kalmış güzel hatunlarrrı herkes iyidir inşallahhh..
çok şükür evimin içindede güneş açtı dün çokşükür sağlığına kavuştu oğluşum çok zor arkadaşlar minicik bi bebeğin acıçekmesi ağlaması herşeyden önce gülen yüzünün hiç gülmemesi ağzına tek bir lokma koymayışı,aciz hali o kadar zorki onu böyle görmek kelimelerle ifade edemem ALLAH beterinden korusunn, benimde zafım oğlum iştee herkez alışın böyleşeylere diyor çocuk öyle böyle büyücük diyor, haklılarda amaişte anne yüreği ,bu arada tekrar iyi dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Neysee dün oğlum düzelir düzelmezz kalktım temizliğe giriştimm çünkü oturursam asla yapamazdımm dün bütün gün temizlik ,çamaşı yıkadım üstüne pazara gittim üstüne oğlumu yıkadım üstüne ütü yaptım derken akşam8 olmuştu acayip yorgunumm, bugün bütün gün ense yapmak isterdim ama kayın valide yemeğe çağırdı bende öğlenden gideyim battaniyelerimi yıkatayım bari neyse bendenn tüm haftanın özeti
diyet anlamın'da birşey yapamdım daha doğrusu düzgün yemedim kaç kg olduğumu bile bilmiyorum,an itibariyletoparlanıyorum umarım sorunsuz geçerr ne zaman birşeye niyetlensem önüme engel çıkıyor bundan sonrası için herşey güzel olur umarımm..
emelcim merhabaaa
sporla ilgili bir işin var galiba
ben takıma yeni geldim tanışmak isterim:)
cemrecim rabbim hayırlısıyla güzel sonuçlar almayı nasip etsin .kucağını çifter çifter doldursun aminnnnnnncnm çok sağol AMİNNNNN BENDE GÖREYİM BÖYLE BEBİŞİMLE GEZDİĞİM GÜNLERİ
rabbim evladın ve eşinle huzur sağlık mutluluk versin sizeeeeee
eşim 3 ay dan sonra sperm testti vericek dua et cnm ne olur inş hiç değilse 0 yerine bi rakam görelim cnm
bi hafta içinde bakalım ne olacak:26:
gunlerdir kahve içmiyorumm guzel bir kahve keyfini hak ettim..isteyenler buyursunn
merhaba tunicim, bende dün farkettim bize katıldığını, Berivan'ın arkadaşısın sanırım hoş geldinevet spor sektöründeyim canım, spor eğitmeni olarak çalışıyorum. yardımcı olabileceğim bişey olursa her zaman danışabilirsin. kendinden bahsetmişsindir mutlaka ama uzun bi süre yoktum kaçırmış olabilirim :)))
teşekkür ederim emelcim çok incesin:)
takımda böyle bilgili birilerinin olması çok güzel:)
ben bahsedeyim kendimden biraz
28 yaşındayım bir oğlum var doğumdan kalan kilolarımla uğraşıyorum
bundan 6 ay önce aslında istediğim kiloya yaklaşmıştım ama salıverince hemen aldım malesef
şu an tekrar bi çabaya girdim ama bundan sonra geri almaya hiç niyetim yok inş:)
sen kaç yaşındasın evlimisin?
güzel fikir biraz rahatlarsın diğer kontrollerinide yaptırırsınn hem
sana kolay gelsinnn bende yavaş yavaş çıkayım sende iyice düşün ..
Proje çok yordu valla beni, haftalardır uğraşıyorum, sonunda bitirdim. Haftaya olan buna göre daha kolay. En azından haftasonu dinleneceğim valla:) Fotoğraf için yorumuna teşekkür ederim canım, asıl çıtır sensin, havalar ısınıyor, inşallah seni de görürüz en kısa zamanda elbise ileAy ben yıllık izin için plan yapıyorum da o kadar çok iş var ki. Bu yaz Karadeniz'e gitmeyi düşünüyoruz, tabi bu taraflarda denize de gideriz, haziran ayında 2 hafta kadar Denizlide olacağım gibi görünüyor, oradaki bir fabrikada çalışmalarım olacak, Temmuz ayında iş için yurtdışı olacak gibi görünüyor, yaz planlarım yoğun yani, o yüzden haziranda hedefe ulaşmış olmam lazım benim, inşallah ikimiz de ana hedeflere ulaşıp mezun oluruz Duygucum
Afiyet olsun canım, ben de projeyi yollayıp Türk kahvesi içtim işyerinden bir arkadaşla
Sağol canım, senin de azıcık rahatlayıp düzene girer inşallah en kısa zamanda. Diyorum ya, en önemlisi sağlık, gerisi boş, sen de kendine dikkat et
şartlrını tam anlamıyla tahmin etmek imkansız seni zorladığı belli seni zorlamak istemiyorumm sadece iyidüşün buranın sana katkılarını ayrılırsan zararlarını sen buyola 110 başladın inişli çıkışlı bi grafik sergilesende senin şartlarının zorlağuyla ilgili eminim vaktin olsa bazışeyleri yapmaya güzel kg vereceğinden eminim, ya güzel bi yaşam planı yapcaksın yada ara verceksin yada bu seyirde ilerlicen dediğim gibi iyidüşün, senin durumunda yaşam şeklinde olup eminim doğrubir planlakg veren eminim vardırr sende stersen başara bilirsin okapasite varsende belki daha cok yorulcan ama bunada alışcann
aynı yaştayız seninlebende evliyim 1,5 yılı bitirdik... zaten bebeklerin bıraktığı en üzücü miras kilolar oluyor canım :) o yüzden her zaman doğumdan önce bunun önlemini baştan almak lazım ama yaşın ve kararlılığın getirdiği azimle doğumdan sonrada verebilirsin sen bu kiloları bence önemli olan kilo vermek için yapacağın diyetin ve egzersizlerin sürekliliği ve sana uygun olanını yapman lazım. tabi bu topiğin sana vereceği teşvikide unutmamak lazım
özel msj yazamıyorum(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?