2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

yok değilim, korkuyorum buraya yazmaya....

yok değilim, korkuyorum buraya yazmaya....

korkuyormusun
canım kimseyi yemiyoruzki niye korkasın anlaşılan topikte üye değilsin. bak bizim topiğe üye alımı ile ilgilenn kişi pomogranatedir. eğer kilo sorunun varsa onunla görüş ve uygun görürse ve devamlılık sağlarsan topiğe alabilir seni. burda sıkı bi bağ var. belki senin kilo vermendeki ihtiyacın olan şeyde budur

ne bileyim ya, geçmişte birşeyler okumuştum.....

kısmet bakalım :)

tşk ederim.....

neden bu kadar ilgini çektim, çok mu hoşlandın benden

neden böyle bişey dedin anlamadım ama şimdi filizi daha anlıyorum. sanırım senin kilo sorunun yok. burası sade kişilerin kendisi için değil tanışıp değer verdikleri kişiler içinde bir dayanışma ortamı. forumun geçmişini okuduğunda bunu daha iyi göreceksin. neyse dediğim gibi katılmak istersen şartları pomograneteden öğrenirsin, sana bol şanslar

şaka yaptım ya.... kaynaşmanızı sevdim aslında, yazmak da istedim ama sonra o tatsız olaylar olunca vazgeçtim.

çok geçmişş olsunn kuzeyee duygucumm
neslicimm sanada çok geçmiş olsun canımm
pomocumm senin böyle olman yazılarını okumak çok hoşuma gidiyor

evet canımm tam geç kaldığımıı düşünürken o gece artık acile gidecektimm biraz olsun ağrılarım dinmiş gibiydii gece sabah uyandığımda biraz rahatlayınca gitmedimm ama o gece 1 çay bardağı kimyon çayı içtimm onun mu faydası olduu bilmiyorumm şimdii kendimii dinliyorumm neysekii geçtii
geçen haftamm çok kötüü geçtii

Aman ALLAH korusunn pomomm biran evvel git gell canımm inşallah birşey yok canımm aklına öyle şeyler getirmee
bende hamileykenn stresten saçlarım döküldü hatta benim ikii yerimde saçkıran oldu nerdeyse saçlarımınn yarısınıı kaybettimm gibiydii hergece ağlardımm,nasılkii steresimm bitti ve saçlarıma sarmısak sürmüştükk ondan sonra çıkmaya başladıı
sende çokk streslisinn amann uzakk dur strestenn ,stres saç dökülmesine neden oluyorr hiçç birşeyii kafana takmaa

Geçen haftamm kabus gibiydii

inanın ben baskülde 70 rakamını biile gördüm,1 haftadır çok kötüydüm,
cumartesi misafir geldi nohut yaptım akşam az yadimm ama diyette olduğum için bol bol su içiyordumm su mideme oturdu herhalde birde nohut gaz birikmesi yaptı ayıptır söylemesi,davul gibii şiştimm,inan bu yaşta bu kadar kötü ettiyse beni bebekleri düşünemiyorum bile

doktora gittim ilaç verdi banamısın demedi,akşamları erkenden yattım belkii sabah uyandığımda geçer diyordumm hergüne ağrıyla sancıyla kalktım,dün bile çok feci ağrılarım oldu eşim gece 1 de işten geldi erken gelse acile gidecektim
internetten araştırdım,sıcak suyu ılık yavaş için diyordu onuda denedim,karnıma ayaklarıma fön tuttum,göbeğimin etrafını zeytinyağıyla yağladım günlerceee,en son bir çay bardağı kimyon çayı içtimm neler yapmadımkii,gece 2 gibii ağrılarım yavaşladı sola dönüp uyuyamıyorum,karnımın üstüne yatamadım tam 6 gün çektim
sabah olduğunda ilk defa bugün karın ağrısız kalktım ama başım çatlıyor şuannn
o yüzden dinlenmye geçtim bu hafta yürüyüşe bile çıkamadım yemek bile zor yaptım

aman iyileşmişsin çok şükür, yoksa bu kadar uzun süren bi ağrı hayrı alamet değildir. sen gene tekrarlaması durumunda mutlaka doktora görün. yarın güzel bir günle girersin inşallah haftaya

slm kızlar topik de bir durgunluk var hayırlısı olsun bakalım.

Benim sağlığım düzeliyor ama psikolojim yerlerde annemler gitti ona üzülürken eşimle aramız bozuldu konuşmuyoruz. bakalım sonu nereye gidecek. sanmayım sizden uzaklaştım yorum

yapmıyorum yazılanları okuyorum hasta olduğunuzda yada kırgınlıklarınızda sizinle üzülüp güzel haberlerinize seviniyorum ama yazmak istemiyorum bir süre. İnşallah uzun sürmez.

kendinize ve sevdiklerinize iyi bakın allaha emanet olun.

canım ıyılesmene cok sevındım yavas yavas toparlanırsın artık ama annen de gıtmıs sakın yuklenme dıkıslerının uzerıne. kendı ısımızı yapalım dıye amelıyattan sonra bıraz hızlı hareket edıyoruz ama sonra daha buyuk sıkıntılara sebep oluyor lutfen bu rıcamı ve uyarımı dıkkate al. kendını ıhmal etme.

annenler gıttıgı ıcın hem de gunlerdır hareket kabılıyetın kısıtlandıgı ıcın alıngan kırılgan oldugun bır donemdır benzerını ben de yasamıstım esımle en buyuk kavgalarımızdan bırını ayagım kırıldıgında yapmıstık mesela. sınırlı, kırılgan, alıngan oluyor ınsan, o an kendını köturum hıssettıgı ıcın, gucsuz hıssettıgı ıcın. ınsaallah kısa zamanda duzelır canım merak etme, ne gunlerımız gelıyor gecıyor. benı bılmıyormusun, en yakın duygu bılır daha bu kış neler yasadım cok uzuldum ama gecıyor kaldı kı sızın okadar cıddı ve sık sık da olmuyor gecıcı bırseydır bu. aranız duzelır en kısa zamanda. ALLAH huzurunuzu muhabbetınızı eksık etmesın.

yazmak ıstememe duygusunu cok ıyı bılıyorum kafa ve ruh karısık olunca, ınsan hangı bırını anlatayım kı, ne yazayım kı sımdı ben dıyor. konusmak ıstersen daıma burdayız, ama kendımı dınleyecegım dersen de sadece oku, selam ver kendını ozletme yeter. kendınden haber ver. detaylı yazmak, herseyını anlatmak zorunda degılsın ama anlatıp rahatlayabılecegını de unutma.

saglıcakla kal canım opuyorum

ben de strese baglıyorum edacıgım, ınsallah oyledır ıyısını dusunuyorum yanı. bu hafta carsamba gıtmeyı dusunuyorum bır manı cıkmazsa. ama hangı bolume gıdecegım bılmıyorum aslında. saçkıran degıl, bolgesel bır dokulme degıl, ustume sureklı dokuluyor elımı sacıma nezaman atsam en az 30 tel gelıyor, duşta ozellıkle 100-200 tel kesın gelıyor.

senın yazman bıraz olsun ıcımı rahatlattı, anneme,kaynanama, esıme yansıtmadım korkmasınlar dıye.

canım ya gercekten cok kotu bır hafta gecırmıssın duygu da sen de saglık olarak cok kotu gunler yasadınız bu ara. ALLAH beterınden korusun ya. bır daha nasıp olmasın ınsaallah boyle gunler.

kendını ıyıce toparla, ondan sonra dıyete de spora da devam edersın

emelcıgım bu arkadası tanımıyoruz, bazı olaylar olunca korktum yazmaya demıs. yenı yazan arkadaslardan tuni dıye bırı var sadece. ben yenı gelen kımseye yazmıyorum uzun zamandır, bır karar da vermıyorum arkadaslar sohbetını de dısıplınını de begenırlerse aramızda olur yenı kısıler de. sen uzun yazısmalar gormeden bence kımseye yazma, spor konusunda yardımcı olmak ısteyeceksın ama ıkı gun sonra belkı aramızda olmayacak. gozlemlerden sonra bence yardımcı ol, emek ve bılgıye ulasmak kolay olmamalı bence.

evet cumartesı sabahlarının horozuyum bılmıyormusun :)))))))

haftasonu genelde boyle sakın gecıyor zaten.

berıvan hıc yazmamıs, neslı de hıc yazmamıs haftasonı yazardı az olsa da neslı. cesmı uzun zamandır aramızda degıl zaten. tosuncuk da ızınlı zaten sınavlarından dolayı. sayıda da azalma olunca, ondan sakınlık olmus ozellıkle.

benım guzel bır haftasonum oldu, cumartesı gunu ısyerınden dokuz bucukta cıkmıs olsak da. esım ve benle toplantı vardı, guzel verımlı gectı yorulsak da toplantının ıcerıgı bızım avantajıma olan seyler ıle doluydu ve sıkı durun bomba gelıyorrrrrrrrrrrrrrr

FIRMA TARIHINE GECTIM, ESIM YURTDISINDA DEGILSE EGER AYDA 2-3 KEZ CUMARTESILERI GELMEME HAKKIM OLACAK. VE MAASIMDAN DA KESILMEYECEK BU BANA OZEL YAPILMIS BIRSEY. BIZ DILE GETIRMEDIK HIC. AMA BUYUK PATRON BEBEK TEDAVISI, GUNLUK ISLERIM, YORGUNLUGUM GORDU SANIRIM, BIR DE OBURU DE YAZISMALARI OKUDU SANIRIM YANI CUMARTESIDEN DOLAYI SIKINTI YASADIGIM. BIR GUN RAHAT OLSUN KI, DAHA IYI BIR PSIKOLOJI ILE CALISIR BU BENIM FAYDAMA DIYE MI DUSUNDU BILMIYORUM SEBEP FALAN SORMADIK. YIL SONUNA KADAR BOYLE DEDI.

BU HAFTASONU CUMA OGLEN KONYAYA GIDECEGIZ. BENIM CUMARTESI GUNUM SAYILMAYACAK IZIN ALMAK ZORUNDA KALMAK, MAASTAN KESILMEYECEK OLMASI COK GUZEL. GELECEK HAFTASONU ESIM BURDA OLMAYACAK CUMARTESIDEN FAYDALANAMAM AMA YINE DE GUZEL. O DONUNCE FAYDALANIRIM. SEYAHATININ OLMADIGI ZAMANLAR VE OZELLIKLE KIS ZAMANI AYDA 2-3 KEZ CUMARTESI GUNU GELMEYECEK OLMAK COK HOSUMA GITTI. GEC KALKARIM DINLENIRIM, SPORUMU YAPARIM. PAZAR GUNUM FULL BANA KALIR VE BOLCA GEZERIM YA DA MISAFIR ALMAK MISAFIRLIGE GITMEK GIBI SEYLERI RAHAT YAPABILIRIM OZELLIKLE RAMAZANDA COK ISIME YARAYACAK BU. ESIM IZIN ALIR IKI GUNLUK TATILLER YAPABILIRIZ MESELA. BEN AILEME GIDERKEN BIR GUN DAHA FAZLA GIDEBILIRIM, CUMARTESI GUNLERI AKRABA,ARKADAŞ ZIYARETLERIMI RAHAT YAPABILIRIM. OOOOOOOO BIRSURU SEY YANI. COK SEVINCLIYIM KIZLARRRRRRRRRRRRR COKKKKKKKKKKKKKKKKKK

BU HAFTA GUZEL BASLADI, HAFTASONU DA COK GUZEL GECECEK ESIMIN AILESINDE OLACAGIZ KOYDE GUZEL HAVA TEMIZ DOGAL ORTAM, PIKNIK, NESELI GUZEL SOHBETLER. ESIMIN AILESI BENI COK SEVER BEN DE ONLARI COK SEVERIM KURBAN BAYRAMINDAN BERI DE GITMEDIK OYUZDEN GUZEL OLACAK.

ESIM DONDU AMA BU HAFTA COK YOGUN OLACAGIM CUNKU YURTDISINDAN MUSTERI GELIYOR BUGUN. O ONUNLA ILGILENECEK ISLER YINE BANA KALIR.

GECE 10 GIBI GIRERIM BEN, OZAMANA KADAR BILDIRIMLERI YAPMIS OLURSANIZ COK SEVINIRIM

PAZAR GUNU GEC KALKTIK ESIM DE BEN DE RESMEN YIGILMISIZ YORGUNLUKTAN. HAVA COK GUZELDI HEMEN BALKONA BIR MASA CIKARDIM EN SEVDIGIM SEYDIR BALKONDA KAHVALTI. GUZEL BIR KAHVALTIDAN SONRA CAMASIR VS UGRASTIM TEMIZLIK YAPMADIM GENEL OLARAK TOPARLADIM DIYEYIM. KISLIK-YAZLIK BIRAZ TOPARLADIM, BIR DE KILERIMI ELDEN GECIRDIM TAMAMEN. ORDA MASA VARDI ONU ORDAN CIKARTINCA ORALARI TAMAMEN DUZELTMEM TEMIZLEMEM GEREKTI. AKSAM YEMEKTEN SONRA DA FILM IZLEDIK. DISARDA GEZMEK PLANIMIZ VARDI AMA ESIMIN DE BENIM DE EVDE ISLERIMIZ OLUNCA ERTELEDIK, UZUN UZUN BALKONDA OTURDUK BIZ DE.

çok geçmişş olsunn kuzeyee duygucumm

neslicimm sanada çok geçmiş olsun canımm

pomocumm senin böyle olman yazılarını okumak çok hoşuma gidiyor

sagolasın canım, ben de senın basarınla cok mutlu oluyorum, kılo verdıkce cok pozıtıf olmaya basladın bunu gormek cok mutlu edıyor. hastalık geldı basına, ama gelır gecer, hıc uzme. ALLAH bır daha yasatmasın dıyelım ve onumuze bakalım derler ya aynen oyle yap bence. 71 gordum demıssın, ben de kılo aldım ama bu duzende kılo almamak ımkansız nekadar dıkkat etsem de mesela en basıt ornek masada daha uzun sure oturma, daha az su ıcmek, ya da cumartesı gunu oldugu gıbı toplantıdan cıkıp 10da aksam yemegı yemek. vs bu sekılde yıne ıyı ıdare ettım ben de +++ cıktım uzuldum elbet ama kendımı harap etmedım