- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #10.921
seni tunituni ile mi karıştırıyorum ben :) ay kafam karıştı valla
sen bizim topiktemisin? uzun bi süre yoktum kimler katıldı bilmiyorum. gerçi filizin listesine bakmak lazım. eğer topikteysen hoşgeldin. ben emel. kendini tanıttıysanda ben görmemişimdir kusura bakma
yok değilim, korkuyorum buraya yazmaya....
korkuyormusun
canım kimseyi yemiyoruzki niye korkasınanlaşılan topikte üye değilsin. bak bizim topiğe üye alımı ile ilgilenn kişi pomogranatedir. eğer kilo sorunun varsa onunla görüş ve uygun görürse ve devamlılık sağlarsan topiğe alabilir seni. burda sıkı bi bağ var. belki senin kilo vermendeki ihtiyacın olan şeyde budur
neden bu kadar ilgini çektim, çok mu hoşlandın benden
neden böyle bişey dedin anlamadım ama şimdi filizi daha anlıyorum. sanırım senin kilo sorunun yok. burası sade kişilerin kendisi için değil tanışıp değer verdikleri kişiler içinde bir dayanışma ortamı. forumun geçmişini okuduğunda bunu daha iyi göreceksin. neyse dediğim gibi katılmak istersen şartları pomograneteden öğrenirsin, sana bol şanslar
çok geçmişş olsunn kuzeyee duygucummşükür kavuşturuna..
hayırlı cumalarrrrrrrrrr ,günaydınnnn geleceğin bi deri bi kekik kalmış güzel hatunlarrrı herkes iyidir inşallahhh..
çok şükür evimin içindede güneş açtı dün çokşükür sağlığına kavuştu oğluşum çok zor arkadaşlar minicik bi bebeğin acıçekmesi ağlaması herşeyden önce gülen yüzünün hiç gülmemesi ağzına tek bir lokma koymayışı,aciz hali o kadar zorki onu böyle görmek kelimelerle ifade edemem ALLAH beterinden korusunn, benimde zafım oğlum iştee herkez alışın böyleşeylere diyor çocuk öyle böyle büyücük diyor, haklılarda amaişte anne yüreği ,bu arada tekrar iyi dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Neysee dün oğlum düzelir düzelmezz kalktım temizliğe giriştimm çünkü oturursam asla yapamazdımm dün bütün gün temizlik ,çamaşı yıkadım üstüne pazara gittim üstüne oğlumu yıkadım üstüne ütü yaptım derken akşam8 olmuştu acayip yorgunumm, bugün bütün gün ense yapmak isterdim ama kayın valide yemeğe çağırdı bende öğlenden gideyim battaniyelerimi yıkatayım bari neyse bendenn tüm haftanın özeti
diyet anlamın'da birşey yapamdım daha doğrusu düzgün yemedim kaç kg olduğumu bile bilmiyorum,an itibariyletoparlanıyorum umarım sorunsuz geçerr ne zaman birşeye niyetlensem önüme engel çıkıyor bundan sonrası için herşey güzel olur umarımm..
neslicimm sanada çok geçmiş olsun canımmDuyguşum tekrardan çooookkk geçmiş olsun canım. Çok sevindim seni tekrar burada gördüğümeKendine dikkat et. Diyet falan önemli değil bu durumlarda, sen toparlanmaya bak
Benim dün işler çok yoğundu, eve geldim başım zonkluyordu resmen, hazırladığım projeyi bitirdim, bugün küçük düzeltmeler yapıp yollayacağımHaftaya bir proje daha var ama o daha küçük bir proje. Dün eve geldik, eşim de ben de çok yorgunduk, o yüzden sipariş verdik, önceki gün zaten cozutmuştum, üst üste olması kötü oldu, bugün dengelemeye çalışacağım artık.
pomocumm senin böyle olman yazılarını okumak çok hoşuma gidiyorkendımle ılgılı seyler ıcın cevap yazmamısım canım. oncelıkle destek oldugun ıcın, karsılıklı konusur gıbı uzun uzun yazdıgın ıcın cok tskederım. herzamankı neslisin yani.
benım gercekten hayatım da kafam da cok karıstı son aylarda. dıyetın, zayıflamanın daha dogrusu bunları dısıplınlı yapamıyor olusun stresını kaldıramıyorum yasadıgım sey bu aslında. yoksa ne kacıs ne sıtem ne sıkılma. dedıgım gıbı ozel hayat olarak hayatımın en ıyı donemlerınden bırındeyım ısım cok yorucu ve streslı olmaya basladı ama bazı buyuk sorunlarımız da czuluyor gıbı. onun verdıgı bır rahatlık da oldu. ayrıca bu yıl cok basarılı ısler yaptıgımı goruyorum bu bana ınanılmaz bır ozguven kendıne saygı ve mutluluk verıyor ıc huzuru cok etkılıyor kesınlıkle. o yazıları okumak, manevıyatı yuksek bazı arkadaslar ıle konusmak hayata daır, hatta bazı ınsanların evlılıklerı ıcın yardımcı olmus olmak ve sureklı dualarını alıyor olmak vb bırcok sey bana ıc huzur verıyor buaralar. ama ıste dıyet ve spor konusunda, her gecen gun sartlarımın daha zorlasması, bana ınanılmaz bır stres yapıyor bununla nasıl basedecegımı bılmıyorum
kıyaslama konusunda eskıs gıbı takıntılı degılım o konuyu baya astım gercekten. ama en cok kılolu benım, ama enaz veren ya da hatta veremeyen oldugumu gorunce, daha da bır strese gırıyorum soylemek ıstedıgım sey oydu aslında.
ıc huzuru yakalamıs olmak benı cok degıstırdı bırcok acıdan. bu anlamdan sadece dıyet konusunda degıl genel olarak daha farklı bırıyım stresten agladıgımı, ısyerınde sık sık tartıstıgımı bılırım ben ama cok sukur oyle degılım artık.
esım bıle dedı, sen artık oldun, ıhracat departmanını resmen kendı basına ıdare edıyorsun dedı. sureklı övuyor benı. buyuk patronum da aynı sekılde. daha bu sabah aynısını dedı. benden de esımden cok memnunmus hem karakter olarak hem caba olarak. hersey ona kalsa, yanı oglu mudahele etmese aslında cok cok daha huzurlu calısırız hayırlısı bakalım.
bana guc verdın moral verdın. hatta buaralar hepımız ıcın en buyuk toparlayıcı sen oluyorsun gordugum kadarıyla. kopru oluyorsun resmen. duygu, ben ve bırcok arkadas ıle ılgılenıyorsun cok ıncesın cok tskler guzel kalplı neslicik.
çok geçmiş olsun karabiber, ama 5 gündür ağrının dinmemesi biraz düşündürücü değilmi?sağlık ocağı yerine polikliniğe gitmen bence daha doğru, inşallah bişeyin yokturda atlatırsın bi an önce
haftaya randevularımı alacagım sac dokulmesı korkutuyor cunku cok asırı bır boyutta olmaya basladı. kılo verırken ınsanların sacı dokulur mus dıye duydum ama verdıgım cıddı bır kıloda yok. hormonlarım, hastalıklarım ya da ılaclarım aynı. yanı etkıleyecek yenı bır etken yok oyuzden ılk odaklandıgım sey bu sac dokulmesının sebebı. ustune kondurma ıstemıyorum ama kardesım kansere yakalanmıstı, babamın en az 6tane amca cocugu kanser oldu, bu kısıler annemın de dayısı oluyor yanı cıft taraflı akrabalık. oyuzden bır ıkı haftadır daha fazla arttıgı ıcın bıraz ıcımde korku var desem dogru bırsey olur.
evet canımm tam geç kaldığımıı düşünürken o gece artık acile gidecektimm biraz olsun ağrılarım dinmiş gibiydii gece sabah uyandığımda biraz rahatlayınca gitmedimm ama o gece 1 çay bardağı kimyon çayı içtimm onun mu faydası olduu bilmiyorumm şimdii kendimii dinliyorumm neysekii geçtii
geçen haftamm çok kötüü geçtii
slm kızlar topik de bir durgunluk var hayırlısı olsun bakalım.
Benim sağlığım düzeliyor ama psikolojim yerlerde annemler gitti ona üzülürken eşimle aramız bozuldu konuşmuyoruz. bakalım sonu nereye gidecek. sanmayım sizden uzaklaştım yorum
yapmıyorum yazılanları okuyorum hasta olduğunuzda yada kırgınlıklarınızda sizinle üzülüp güzel haberlerinize seviniyorum ama yazmak istemiyorum bir süre. İnşallah uzun sürmez.
kendinize ve sevdiklerinize iyi bakın allaha emanet olun.
Aman ALLAH korusunn pomomm biran evvel git gell canımm inşallah birşey yok canımm aklına öyle şeyler getirmee
bende hamileykenn stresten saçlarım döküldü hatta benim ikii yerimde saçkıran oldu nerdeyse saçlarımınn yarısınıı kaybettimm gibiydii hergece ağlardımm,nasılkii steresimm bitti ve saçlarıma sarmısak sürmüştükk ondan sonra çıkmaya başladıı
sende çokk streslisinn amann uzakk dur strestenn ,stres saç dökülmesine neden oluyorr hiçç birşeyii kafana takmaa
evet canımm tam geç kaldığımıı düşünürken o gece artık acile gidecektimm biraz olsun ağrılarım dinmiş gibiydii gece sabah uyandığımda biraz rahatlayınca gitmedimm ama o gece 1 çay bardağı kimyon çayı içtimm onun mu faydası olduu bilmiyorumm şimdii kendimii dinliyorumm neysekii geçtii
geçen haftamm çok kötüü geçtii
korkuyormusun
canım kimseyi yemiyoruzki niye korkasınanlaşılan topikte üye değilsin. bak bizim topiğe üye alımı ile ilgilenn kişi pomogranatedir. eğer kilo sorunun varsa onunla görüş ve uygun görürse ve devamlılık sağlarsan topiğe alabilir seni. burda sıkı bi bağ var. belki senin kilo vermendeki ihtiyacın olan şeyde budur
günü filiz açmış cemrem kapamış
umarım herkes güzel bi haftasonu geçiriyordur özellikle filiz ve duygunun buna ihtiyacı vardır die düşünüyorum. ben yine AVM'lerdeydim iş çıkışında yarında kaldığım yerden devam edeceğim bakalımherkese güzel pazarlar :))
çok geçmişş olsunn kuzeyee duygucumm
neslicimm sanada çok geçmiş olsun canımm
pomocumm senin böyle olman yazılarını okumak çok hoşuma gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?