- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #10.941
günaydın günaydınnn çok güzel bir hafta diliyorum sağlıklı,mutlu,huzurlu bir hafta ,herkez iyidir inşallahh..
geçmişiş atlıya atlıya okudum aklımda kalanlarrr;
karabiberim çok ama çok geçmiş olsunnn gerçekden zorrr oğlum hala daha tam anlamıyla toparlanmadı düşünn umarım seninde geçmişdirrr..
pomo yakınlarında böyle riskler varsa sana önerim her 6 ayda bir genelanlamda testlerdengeçmen aslında her sağlıklı kişi yılda 1 kez genel anlamda kontrollerden geçmeli ,kendi adımaa çok üşengeç biriyimm kaşıntım için bile gitmedim hala daha doktoraa ama kesinlikle her yıl hazıranda smir testimi yaptırırımmm..
neslişimm tatil planın çok güzel ayrıca iş için bile olsa bir yerlere gitmenn çokgüzellll ,bizde temmuzda başıyoruzzz inşallahh..
tultancım evet haklısın topikden havalar hala dahakış en kısa sürede güneş açar umarımm
aklımda kalan alıntılar bunlarrrr ,saatın 10 olmasıyla birlikde temiz olimpiyatlarına başlıyabilirimm öğlenden sonraoğlanı kontrole götürcemmm gündemim yoğunn fırsat bulursam uğrucammm herkez kendine iyi baksın
kızlar herkese gunaydınnnnnnnnn
guzel bır hafta olsun ınsaallah bu hafta.
yorgunca, ama mutluca basladım ben bu haftaya. şu ızın olayından dolayı. oyuzden herkese benden daha az streslı daha az yorucu ama benım kadar mutlu bır hafta dılıyorummmmmmmm
az yazıyorum karsılıklı sohbet edemıyoruz ama hepınızle uzun uzun rahat rahat yazısmayı cok ozledımmmmmmmmmmm
opuyorum sızıııııııııııı
gece cızelge ıle gorusuruzzzzzzz herkese bol ---------------- ler dılıyorum
evet emelcimm eğerkii geçmeseydii gidecektimm başka doktoraaman iyileşmişsin çok şükür, yoksa bu kadar uzun süren bi ağrı hayrı alamet değildir. sen gene tekrarlaması durumunda mutlaka doktora görün. yarın güzel bir günle girersin inşallah haftaya
her evde oluyor böyle tatsızlıklar inşallah uzun sürmez ve barışırsınızslm kızlar topik de bir durgunluk var hayırlısı olsun bakalım.
Benim sağlığım düzeliyor ama psikolojim yerlerde annemler gitti ona üzülürken eşimle aramız bozuldu konuşmuyoruz. bakalım sonu nereye gidecek. sanmayım sizden uzaklaştım yorum
yapmıyorum yazılanları okuyorum hasta olduğunuzda yada kırgınlıklarınızda sizinle üzülüp güzel haberlerinize seviniyorum ama yazmak istemiyorum bir süre. İnşallah uzun sürmez.
kendinize ve sevdiklerinize iyi bakın allaha emanet olun.
ben de strese baglıyorum edacıgım, ınsallah oyledır ıyısını dusunuyorum yanı. bu hafta carsamba gıtmeyı dusunuyorum bır manı cıkmazsa. ama hangı bolume gıdecegım bılmıyorum aslında. saçkıran degıl, bolgesel bır dokulme degıl, ustume sureklı dokuluyor elımı sacıma nezaman atsam en az 30 tel gelıyor, duşta ozellıkle 100-200 tel kesın gelıyor.
senın yazman bıraz olsun ıcımı rahatlattı, anneme,kaynanama, esıme yansıtmadım korkmasınlar dıye.
canım ya gercekten cok kotu bır hafta gecırmıssın duygu da sen de saglık olarak cok kotu gunler yasadınız bu ara. ALLAH beterınden korusun ya. bır daha nasıp olmasın ınsaallah boyle gunler.
kendını ıyıce toparla, ondan sonra dıyete de spora da devam edersın
neredesiniz kızlaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr yaaaaaaaa
valla çok destege ihtiyacım var canım çok tatlı istiyoyersem iddaa yalan olur adet dönemindeyim olmadım daha çok fenayım görümün önünden ne tatlılar abur cuburlar geçiyo anlatamam
neredesinizzzzzzzz tultan,emel,kabiberim,tunicim,nesli,duygu,filiz ,ecre,cerem,huhhhhhhhhhhhhhuuuuuuuuuuuuu
herkese gunaydin ve butun zayiflamak isteyenlere tartilarinda ben de bol bol eksiler diliyorum... Pomogranate canim bana oylesine bi ozel msj atar misin. Sana bisey yazcam ama telden ozel msj yazamiyorum sadece sen yazarsan cevaben yazabiliyorum kuzum... Hepinize kolay gelsin
pomoo ben kendimi o hafta çok aç bıraktım ,zaman azalınca elim ayağıma dolaştı sankii
ama yokk artık yavaş yavaş gitsinn
2 gündür az ve sık beslenme olayına geri döndüm
Pomocum çok güzel gelişmeler olmuş canım, çok sevindim, ohhhh beee azıcık dinlenirsin, enerji toplarsın++ çıkmışsın tartıda ama normal, bu hafta daha düzenli olur ve fazlasıyla verirsin inşallah. Ben de ++ çıktım bu hafta ama haftaya 66'lı bir rakam göreceğim, kendime sözüm vardı, 2 hafta süre tanımıştım, o yüzden haftaya bolca --- görmem lazım.
Tultan, yazdıklarını okudum canım, sen yeni ameliyattan çıktın, kendini toparlaman biraz zaman alır, eşinle aranız da düzelir, kafana takmamaya çalış, ne zaman istersen o zaman yazarsın, biz buradayız
Duygucum altta adını gördüm, nasılsın canım? Sağlık sorunları komple bitmiştir umarım. Haftasonun nasıl geçti?
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn
tultancım üzülme canım annen gelemezse iyileşince yaza sen gidersin canım Allah kavuştursun
karabirerim geçmiş olsun canımmmmmmm
filizcim sanada geçmiş olsun dr gidince ne dedi bizlede paylaş canımm
cumartesi yoktum filizcim geçen hafta çok yorulunca mesai ye gelmedim topik sessiz olmuş cidden konyaya mı giriyorsunnnnnnnnn ayyyyyyyyyyyyyy mutlaka pideye canım, canım istedi bak
evet emelcimm eğerkii geçmeseydii gidecektimm başka doktora
internetten arattırmkata iyii değil yanii hemen kansere yakalanmışısınn gibii yorumlar çıkıyorrr
karında ağrı deyince,ülser gastirit,mide kanseri olabilir diyorr aman dedim okumicamm
her evde oluyor böyle tatsızlıklar inşallah uzun sürmez ve barışırsınız
ben saç için cildiyeye gitmiştim,benimki bölgesel dökülmeydi,sabah uyanıyorum saçım 1 tl büyüklüğünde yok olmuş oluyordu sonra kendi etrafında büyüyordu,ben ağlama krızlerine giriyordum aklıma saçım gelince ve üzdükçe devam ediyordu kendimii
doktor sonunda psikatriye yolladı ,hiç birşeyi kafana takma çık dolaş ,evin pismi takma kafana,yaşamaktan mutlu olmaya çalış dedi ilaçlar verdi ,ama stres geçmeden bitmemişti benimkii
Benim stresim,ben 3 ncüye hamile kalmak istemiyorumm eşim zorla istiyor kavga dövüş ben istemiyerek hamile kaldım,ama bendekii korkuu doğumm korkusu hamile kalınca bebek doğana kadar o bebeği istemiyorumm doğumda çekeceğim doğum sancıları aklıma geliyor
küçük kızımda sunii sancıyla doğurtturdular beni ve çok kötüü doğumdu
doktorumm sezeryane izin vermiyor 2 tane normal yaptın bunuda doğurursun,korkma dedi
ya istemiyorum normal doğum yapmak diyorum ,ne eşimi ,ne annemi ne doktorumu ikna edemedim
herkez benden önce karışıyordu herşeye,tamamm daha sağlıklı normal doğumm ama benim psikolojimii kimse düşünmedi ,artık gece uykudan kalkar ağlama krızine girerdim ve saçlarımı kaybetmeye başladım pomo
doktorların veriği ilaçlar işe yaramadı bana kafana iğne yapacağız dediler kabul etmedim hamileydimm çünküü
evet evet yine normal doğurdum oğlumu ama ALLAHIM benii duymuşkii ilk defa kolay doğum yaptımm doktorum çok ilgilendi,keşke bu kadar ağlamasaydım dedim hem kendime yaptımm hem bebeğime hem herkesi çok üzmüştüm
şimdii iyikii doğurdumm diyorumm sarı kuzumu o ayrı mesele
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?